A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Jó reggelt!

Mi is voltunk tegnap dokinál,nálunk is minden rendben.Azért megérdeklődtem,hogy be akar-e korábban fektetni,de azt mondta,hogy alapban az ikerterhesség nem indokolja a kórházi megfigyelést csak ha gond van.Ezért imádom,mert nem paráztat.Szerdán megyünk uh-ra.

Turi:egyetértek Tonticával.mi is turiból szereztünk be egy csomó cuccot,szinte fillérekért.Úgyis annyi ruci kell nekik.

Luca
Mi holnap megyünk a babakocsiért,Perego.Már lemondtam róla,hogy találok használtan olyat ami tetszik,de mégiscsak.

Szép napot! :lol:
Vendég

hát csajok elgondolkodtam ezen a cukros témán,még inszemeknél tudom magas lett az éhgyomorinzulinom,aztán 2 hete azt vettem észre hogy állandóan a kezembe ,vagy mellettem kell hogy legyen valami innivaló mert kiszárad a szám,majd meglátjuk remélem nem lesz gond.
sterilizáló szerintem akkor nem is veszek tényleg felesleges.
banika szuper hoyg minden rendben volt a dokinál,a fiúk jó gyerekek :D majd muti milyen babakocsit vettetek :D
turi én is szeretem,meg a tesco babarucik gyönyörűek,jó minőségűek és olcsók szerintem.
tegnap óta már nem csak azici pici bugyorgást érzem odabent hanem hogy kicsit róerősebben végigbújnak a kezem alatt olyan jó érzés :D

lanyané

Csajok, nézegettem a Peg Perego kocsikat.Találtam a Duette nevűt.Azt írják, ülőrész újszülöttkortól használható.150 fok alá- nem vízszintesig dönthető.
Akkor nem lehet hasra fektetni benne a babát?
Nekem a csajok hason szerettek aludni.

Lanyané, de jó, hogy már érzed a mocorgást!Nem akartalak megijeszteni ezzel a cukor-dologgal.Én is folyton iszom, szerintem ez még nem jelent semmi rosszat.Nincs lehetőséged néha cukrot mérni?Az biztosan megnyugtatna.

Tényleg, Banika, majd mi is hadd nézzük meg a babakocsit!Meg mindent, amit vesztek a babáknak! :D
Jó, hogy minden rendben van a babáknál.

Én amit lehet, használtan gondoltam megvenni.Egyáltalán nem zavar, ha már másik pici baba is használta a cuccokat...Inkább használt legyen, de jó minőségű.Jaj, de szívesen vásárolgatnék már én is!

Én ma vagyok 9 hetes!Jaj, de jó!
Vendég

majd jövhéten meglesz a vérvétel eredménye azon nézik a cukrot is úgy tudom.
szerintetek 17+3 naposan már elmehetek a genetokai 18 hetes uh.ra?az a pár nap nem hiszem hogy oszt vagy szoroz,mert már 1 hónapja nem láttam őket tülkön ülök :oops:

lanyané

Tdanie!
Mosogatógép, mi az :?: :lol:

Lányok!

Hajrá, turi, nekem vannak nagyon édesek onnan.

Dorka beteg!
Lázas, hány, hasmenése van. Vittünk mintát az ANTSZ-be, nagyon fosok, hogy nehogy kórház legyen belőle...
Remélem azért bele tudok diktálni legalább egy kis folyadékot később.
:cry: :cry: :cry:

Judit

jucicuki

Szanet!

Cumi téma:
Ági nálunk nem cumizott, nem kell 1-2 hét, 1-2 nap alatt megtanulnak inni a spéci újszülöttpohárból. (a kórházban vettem ,sehol nem lehet kapni...svéd termék)

Van róla kép is:
Kép

Szóval őt 8 hetes koráig csak így itattuk, addig cumit sem látott, de azt istenért nem akart szopni ( a kórházban is csak pohárból lehetett megitatni).
Utána elég hamar áttérünk az aventes csőrős itatós fejre, addig volt egy kis cumi is, de abból nagyon lassan ivott, mert nem tudta hogy kell :oops: Meg nem is szerette
Egy éves kora előtt gyönyörűen ivott pohárból, és a játszócumit is utálta, folyton kiköpte, így rászokott az ujjszopásra :? (szerintem ez rosszab a mint a cumi..)

Az ikrek cumiztak, lévén korák voltak, nem akartam kísérletezgetni, illetve az elején a Réka szopott a Blanka nem.
Már régóta kb. 6 hónapos koruktól szintén az avent a nyerő, én nagyon szeretem, mert kb. 3 perc a reggeli ,esti kajálás. A Réka teljesen egyedül intézi, Blankusnak kell még egy kis segítség.
Már velük is gyakoroljuk a poharazást.
Ők viszont elalváshoz ragaszkodnak a játszócumihoz (fogorovos szerint ez jobb, mint az ujjszopás).
Vendég

Tontica:

Hát remélem, hogy nem fogok eltűnni!
Bízom benne, h lesz majd erőm néha ideülni.
Én is gondolkoztam már rajta, hogy hová tűnt mindenki :?:
De persze megértem, h biztos fáradtak.

Babaruha:
Egyetértek Tonticával.Biztos sok ruha kell nekik., úgyhogy használtan is vettem nekik egy csomót. De mivel ezeket a pici rucikat 2-3-4 hétig hordják maximum, meg sem mondanátok, h melyiket vettem használtan!Nagyon szépek!
A www.ikresek.hu oldalon szokott lenni nagyon sok ruci a keres-kínál rovatban.

Babakocsi:
Én használtan vettem egy Inglesina márkájút.
Sajnos nem lehet kapni magyarországon újonnan :(
Teljesen dönthető ülések, sportkocsivá alakítható. és van hozzá 2 hordozó. egymás mögöttivé és előtttivé is alakítható.
Én pedig mindenképp egymás előttit akartam.

Nem tudom, amúgy ki mennyit szánt rá de találtam egy hirdetést, amiben egy ilyen kocsit szeretnének eladni, csak újabb verzióját, az enyémnek. sztem nagyon szép.hordozókkal együtt.nézzétek meg:

http://www.vatera.hu/inglesina_iker_bab ... 60579.html

szanet

Dóri

Köszi a cumis tanácsokat! én is hallottam már, h ha nincs cumi, akkor rászoknak az ujjszopásra és az rosszabb. akkor most legyek okos :?

ajajjjj....és még meg sem születtek! mi lesz velem! :D

Ja, kocsi kicsit drága, de autósülés is van benne, meg minden

szanet

Sziasztok!

köszönöm a JÁnosos visszajelzéseket!

Banika, köszi hogy aggódtál! Én nem izgultam, mert tudtam, hogy rendben vannak a a babák.
Mi megrendeltük a PP Duettet, mert használtan nem találtunk. Egy vagyon volt, úgyhogy a Manócskáknak minden nap sétálniuk vele :-) Hordozó ügyben még várunk, mert kocsink sincs egyenlőre.

Csajok én érzem mikor melyik rúg, mert fejjel lefelé van mind a kettő egymás mellett. És reagálnak hangra, zenére, érintésre is. :-)

Dóri, remélem használ a nyugtató teakeverék/tusfürdő/illatosító/aromapancsi ! :-) hogy milyen ügyesen ivott a baba!!!!

Tünci, gyönyörűek a a tündéreid!!!!

Kamilla, fantasztikusan szép szobát varázsoltál, nekem is lenne kedvem beköltözni :-) Ja a fekvés-felkelés nálam is így működik ám! sőt néha már segíteni is kell....

Tontica a képek és a videók is nagyon jók! Hihetetlen hogy nőnek a gyerekek! Most már hónapok óta követem őket és nagyot cseperedtek! Mondjuk ez Jucinál is igaz a csajokra! Kis Eszkimókák! :-) És Tdanie fiai is olyan szépek!!! Huh, már várom, hogy az én kicsikéim mikor lesznek ekkorák!

Június 19-re vagyok kiírva.

nekem most -3 után +7 kiló az egyenlegem így a 24. hetet töltögetve. szerintem ez oké. Cukros szirupos vérvétel jövő héten, nem rajongok érte! :-(

Szanet engem is csikiz néha a kisfiú a jobb oldalon. :-) nagyon aranyos érzés.

Csilla, nálam az evés első 3 hónapban inkább nem evés volt, semmi sem esett jól. Így sikerült 3 kilót leadni. Azóta már jobb a helyzet, bár néha még mindig fél óra mire kitalálom mi esne jól...

Lanyáné menjél uhura 18. héten már sokat látnak belőlük!

Menek feküdni, ha már egyszer előírták!
Navia
navia

Sziasztok!

Kérdezhetek valamit, ami lehet, hogy sokaknak evidens, de nekem nem.
Szóval, miért nem jó cumisüvegből etetni a babákat? Az okés, hogy utána nem nagyon fogadják el a cicit, de ha kiderül, hogy nincs, vagy nem elég a tejem, akkor muszáj. Miért jobb a csőrös pohár? Abból is szívni kell, nem? Sima pohárból meg nagyon lassú az etetés, főleg ha már a másik ott bömböl, hogy ő is kér!

A másik meg, hogy olvastam, hogy tápis gyerekeknek kell legalább 8-9 200ml-es cumisüveg. FEJENKÉNT. Nem sok az egy kicsit?

Kép

Kép
kamilla306

Dehogynem, rettenet sok... :shock:

Én meg a cumiról gondolom azt, hogy rosszabb, mint az ujjszopás. Nem értem, miért kéne befognom agyerek száját, ha gondja van? ha meg nem nagy a gond, akkor az ujjával betömi Ő. És éjjel sem kell azért felkelnem, mert elhagyta vhol a cumiját, az ujja mindig ott van kéznél. Később játék közben nem cumizik folyamatosan, hiszen mindkét keze kell a játékhoz, így a beszédfejlődése sem sérül...(mert aztán beszélnek cumival a szájukban...a kezüket viszont kiveszik...)

Kép
babyteve2

Nekem egyik lányom cumizott, másik az ujját szopta.Egyik sem volt katasztrófa.
A cumit közös megegyezéssel ki lehet dobni a kukába, az ujjacskát nem.Szerintem nehezebb volt leszokni róla.Viszont tényleg nem kellett éjjel keresni. :D
Vendég

Én még alsós koromban is szoptam az ujjam. Nem bírtam leszokni sehogy sem. Nálunk lesz cumi. Ha más baja van úgyis kiköpi és ordít tovább.

Kép

Kép
kamilla306

Hello!

Mig mindket pocok alszik irok gyorsan meg seta elott.

Jucicuki: sajnalom Dorkat! Biztos ez a hanyos-hasmenoses virus! Utalom! Evente ketszer mi is elkapjuk. :evil: Gyogyuljon meg minnel elobb a kis beteg es remelem nem kapjatok el!!!

Dori: azta, ilyen poharbol ivast meg nem is lattam ujszulottnel!

Navia: a +7 kilo az nagyon jo! :D Koszi a dicseretet! :wink:

Kamilla: hat, nem tudom hogy sok-e, attol fugg szeretsz-e mosogatni. :lol: Nekunk eleinte 12 db. volt amikor meg napi 7-8-szor ettek es allandoan cumisuveg hianyban voltunk mert nem volt sem kedvunk sem idonk allandoan mosogatni oket hanem 1 nap egyszer az osszeset.
Most hogy mar csak 5-szor esznek 6 cumisuveget hasznalunk es eleg.
Az se mindegy am hogy milyen a cumija, az enyemek csak egy bizonyos cumisuvegbol hajlandoak inni ugyhogy ha nem fogadjak el probald meg masfelevel.
Eppen ezert en eloszor keveset vennek nehogy ki kelledjen dobni, aztan ugyis latod majd hogy melyiket szeretik es hogy kell-e egyaltalan mert lehet csak szoptatsz majd!!

Babyteve: igen, ezt irjak a konyvekben hogy befogod a gyereked szajat es nem tudja kifejezni Magat bla, bla, bla, melyik jobb ha amig az egyik eszik a masik vegig ordit vagy a masiknak beadod a cumit a szajaba es jobb esetben csondben van. Vagy szenved, szenved es nem tud elaludni pedig nagyon almos vagy odaadod a szajaba a cumit es megnyugszik, elalszik. Igazabol minden baba igenyli hogy szopizzon valamit, megyugtatja, vagy a melledet adod neki mindig oda vagy megprobalod belenyomni az ujjat a szajaba vagy cumi, nagy ritkasag amikor a baba egyiket sem igenyli.
Ja, es a legtobb gyerek nem talalja am meg az ujjat foleg az elso honapokban amikor meg nem tudja kordinalni a keze mozgasat.
Egy ismerosom kislanya 8 honapos es mar fekete volt az ujja a sok szopastol ez jobb? Nem kotekszem am csak leirom a velemenyemet! :wink:
Ja, es az a Te dolgod vagyis a szuloe hogy a gyerek ne cumival a szajaban jatszon, nem szabad engedni es az is hogy ejszaka amikor folkel tudjon visszaaludni cumi nelkul! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

persze, én is próbáltam beletuszkolni a gyerek szájába a cumit, de kiköpte, és megtalálta a saját ujját...

Bocsi, hogy leírtam a saját tapasztalatomat... :D

Kép
babyteve2

Minden gyerek mas, en ha az ujjat probalnam beletuszkolni az enyemek szajaba oklendeznenk. De az unokaocsi peldaul a cumitol oklendezett. :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Dóri, hol lehet akkor ilyen poharat kapni? nekünk (Petrának) nagyon kellene!

Kép
an°°di

Naná, hogy más :D van cumi itthon, több is, ki tudja, mi kell majd nekik...(mellesleg Tomi szájába eszem ágában nem volt betuszkolni a kezét...egyedül csinálta mindig). :D

Kép
babyteve2

Andi: megneztem a februari kepeieket, annyira edesek a manok es milyen nagyok mar!!!! :D Nagyon szep lesz a lakasotok, nagyon jok a szinek kulonosen a babaszobae! :wink: Az a kep ahol ulnek valami szuper!!!

Babyteve: en azert nem tudom cumi nelkul elkepzelni az "eletem" mert az en fiam nagy cumis volt, Te pedig azert nem tudod cumival elkepzelni az "eleted" mert a Te fiadnak nem kellett cumi ez ilyen egyszeru. Azert ikrekkel szerintem egy kicsit mas, az ember lanya sokmindenre kepes azert hogy egy kis csond legyen! :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Andi, Tonti, édesek a képek!

Egész nap alszanak :shock: gyanús nekem Lili is :cry: de nincs már Dorkának láza és az előbb kicsit evett is :)

Judit

jucicuki

Luca

Perego Duette lesz a mi kocsink is,ami a Brendonban 130ezer,mi megcsíptük 75 ezerért.Nem mindegy.Ja!És még garanciális(igaz csak júniusig),de egy bababoltos ismerősöm azt mondta,hogy utána mág annyi a szavatossági idő,mint amennyi a garancia.

Lanyané

Én sem napra betöltött 18. hétre mentem,hanem amikor az az uh-os doki volt,akiben megbízom.Amúgy sem pontosak ezek az időpont kérdések.

Juci

Jobbulást a kis halacskának!

Cumi
Szerintem jobb,mint az ujjszopás,mert az ujjuk mindig kéznél van,a cumiról talán könnyebb később leszoktatni.Én nem szeretném ha az ujjukat szopnák,mert az öcsém anno kb 12 ÉVES(nem hazudok)koráig szopta az ujját,az anyám már sík ideg volt,hogy sose lesz elöl normális foga. :lol: :lol:
Vendég

köszi a válaszokat :D
cumi terén nagy bajban leszek,szívem szerint a kis ujjukat hagynám hogy szopizzák,ők tudják majd mikor van rá szükségük,nem teletömjük a kis szájukat a műanyaggal viszont én is 12éves koromig cumiztam a fogaim alul csámpik lettek(párom szerint az a sexepilem :oops: )és soxor kellemetlen volt hogy bújdokolva cumiztam nagy ló létemre úgyhogy nem tudom mi a jobb.

lanyané

Lanyané

Szerintem ne aggódj emiatt előre,majd kialakul.Van olyan gyerek,amelyiknek nem kell se a cumi se az ujja.Mindenesetre a folyamatos bömbölésnél bármelyik jobb.
Vendég

Sziasztok!
Juci!Nagyon sajnálom Dorkát,remélem mielőbb meggyógyul.
Banika!Örülök hogy minden rendben Veletek!Írtam,hogy a Völgyi dokinál szültem.Akitől azóta kérdeztem nem is hallott róla senki.Remélem nem a portás vezette le a szülésem :shock: !
Navia!Köszi a dicséretet átadtam a bosziknak :D
Nálunk a lányok még most is cumiznak,de szigorún csak alváshoz.Majd leszoknak róla.Most a bilivel "szenvedünk" :D .Nem hiszitek el,de mostanában fél napokat ülünk bilin :D .Semmit nem tudok csinálni,mert folyamatosan kakálni kell valakinek :D ,persze az esetek 95%-ában szivatnak!!
Tontica!Továbbra is nagyon édik vagytok.
Andi!Meglestelek Titeket is!Nagyon gyönyörűek!!!

bognartundi0727

banika :D igaz :D

lanyané

Judit, jobbulást Dorkának!

Lanyané, megkérdeztem Anyukámat, a magas vércukorszintnek Nála semmi tünete nincs.

Banika, ugye holnap teszel fel képet a babakocsiról?Nagyon kíváncsi vagyok rá, biztos szuper lesz! :D
Vendég

Luca

Nem merem megígérni a holnapot,mert nem tudom mikor érünk haza,de ha ennyire kíváncsi vagy,akkor a brendon honlapján megtudod nézni. :lol:
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203710414.6461.jpg[/img]

ilyen,csak világosabb színű[/img]
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203710539.0529.jpg[/img]
Kép
Kép Kép

Annyira édesek,fel kellett tennem ezeket a képeket.
Mindannyiunknak ilyen kis cukikái lesznek!!! :D :D [/img]
Vendég

Sziasztok!

Van egy eladó ikerbabakocsim, vadonat új, dobozában van, ha valakit érdekel.

ára: 35000 ft

Könnyen csukható, kezelhető.
5 pontos biztonsági övvel.
Hátsó kerekek tengelyesen (kétoldalt) fékezhetők.
Első kerekek bolygósíthatók vagy rögzíthetők.
Háttámlák egymástól függetlenül, több pozícióban állíthatók (fekvőt is beleértve).
Lábtartó rácsok szintén egymástól függetlenül és több helyzetben állíthatók.
Nagy napvédővel, amelyen mindkét oldalt nyitható "ablakocskák" vannak.
Levehető védőkarral.
Mosható huzattal.
2 nagy bevásárlórekesszel.
Lábvédővel együtt.

Méretei:
nyitva 115 x 82 x 79 cm
összecsukva 86 x 77 x 45 cm
Tolókar magassága: 105 cm

Súlya: 12,5 kg

Személyesen Budapesten átvehető a Nyugati pályaudvar környékén, vagy postázom.

Kép Kép Kép

KépKép
evica76

Banika, nagyon szép! :lol:

Csajok, szerintetek mikor érdemes elkezdeni vásárolgatni?
Mert túl korán nem szerencsés, viszont ha meg valami gond van, és feküdni kell, akkor mi lesz?
Vendég

banika köszi hogy megkérdezted a cukros dolgot be vagyok kicsit tojva mert alig alszok állandóan iszok éjszaka kiszárad a szám nyűglödök.a képek nagyon komolyak,olyan cukik még ha sírnak is :D

lanyané

Vásárlás:

nem tudom mikor érdemes elkezdeni. mert valaki nem szeret túl hamar(pl. babonából), de az tuti, h én most vagyok lassan 33 hetes , de kb 4-6 hete már nem szívesen megyek sehova.sőt!30 heetes korom óta nmeis nagyon bírnék!
szóval nekem a 25. hét környéke volt ideális :lol:

szanet

de hőmérőt, ollót stb még így sem szereztem be....majd apa :D

szanet

Sziasztok!

A cumis témához hozzászólva: én teljesen cumiellenes voltam, de az ikrek születése óta örülök, hogy legalább Domika cumizik. Lala semmit se fogad el. Ha nyűgi akkor nyűgi és semmivel nem lehet megnyugtatni, áltban elalvás előtt.

Lányok, járókáról mi a véleményetek? Ha használtok akkor milyet? Szeretik a gyerekek?

snezsanett

köszi a dicséreteket! :D

Kép
an°°di

Sziasztok4

Végre hazaértünk.Kicsit hosszú lett a nap,de van babakocsink,hordozóink.

Luca

Ígérem teszek majd képeket,de hulladék vagyok. :roll:
Vásárlással kapcsolatban mi úgy terveztük,hogy amíg nem tudjuk a nemüket,addig semmit nem veszünk.Mivel kiderült,hogy fiúk,össze kellett kapni magunkat,mert csupa rózsaszín a világ.A babakocsit már nem is reméltem,hogy találok használtan és nem akartam lecsúszni róla,ezért vettük meg gyorsan.A hordozó teljesen véletlen volt.Amúgy egyetértek Szanettel,ki tudja meddig leszek mozgásképes. :?: Ruhákat folyamatosan a turiból szerzek be,mert hihetetlen jók és olcsók.Jövö hétvégén bababörzézünk,de inkább csak kíváncsiságból.
Vendég

Ja!Nézz körül a babanet piacterén,én is ott találtam a kocsit is,meg a hordozókat is.
Vendég

Tdanie,
Nagyon érdekes amit leírtál az ikrekről! Most már végképp nem tudom, hogy az enyémek milyenek lehetnek! :shock:
Nagyon szépek a gyerkőceid, kis pirospozsgásak! :wink:

Fanni,
Mi még nem vettünk meg semmit, de már több mindent kinéztünk. Viszont úgy tervezzük, hogy most márciusban a fontosabb dolgokat biztosan megvesszük, mert már nekem is egyre nehezebb. :oops:

Szofi,
Szerintem nagyon-nagyon csinos vagy! :D És egyáltalán nem baj, hogy nem 50 kg-ról indultál, miért kéne mindenkinek onnan indulnia!
Ja, Tudom, hogy a szükség, a muszály nagy úr, de le a kalappal előtted, hogy tudod tartani ezt a diétát! Elég kemény! :roll:

Szanett, Banika
Örülök, hogy minden ok! :D

Tontica,
De jók a videók, mindig olyan jó megnézni őket, annyira élvezem! :wink:

Juci,
Remélem Dorka baba már jobban van!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Juci!
Remélem már jól van Dorka!
Banika!
Nagyon jó a kocsi!Mi Bergont vettünk, de még egyszer nem venném meg.
A Kaposvári babaexpora mész "börzézni"?Oda mi is megyünk!
Tontica!
Régebben kérdezted hol lehet rólunk képeket nézegetni.Sikerült a picasa album,tettem fel a boszikról képeket
:)
Jó éjt!

bognartundi0727

Tünci

Tüneményesek a csajok!! :lol:

Nem vagy fenn az ikresek oldalon? olyan ismerősek a gyerkőcök.

szanet

Tünci, édesek :lol:

Kicsit jobban vagyunk talán...

Judit

jucicuki

Tünci, nagyon aranyosak a csajok!

Szóval ahogyan írtátok, félidő körül már érdemes nekiállni vásárolni...Jaj, de várom!

Egy-két cuccot kaptam a barátnőmtől is már, meg biztos a sógornőm is odaad mindent a pici fiáról. :)
Vendég

tünci édik a csajok :D miért nem vált be a bergon?kiváncsi lennék mert apa pont most talált a neten egy szép használtat,de nekem v.hogy nem szimpi hátha meg tudom a válaszoddal győzni,hogy ne vegyük meg :lol:
juci mennek a gyógyitók :D

lanyané

Jo reggelt!

Jucicuki: tovabbra is mennek a gyogypuszik!!! :D Itt is tombol a hanyos-hasmeneses virus de meg nem kaptuk el.

Tunci: naaaaagyon edik a lanyok! Nalatok aztan tenyleg rozsaszin a vilag. Mikor kezdtek el ulni a babak? Mar veceznek? Nagyon ugyesek vagytok! Az en fiam ket es fel evesen lett szobatiszta.

Vasarlas: igen, szerintem is a kozepidoben erdemes elkezdeni, mi az ikreknel elegge a vegere hagytunk mindent ha elobb jottek volna a babak gondban lettunk volna.

Babakocsi: nekunk ez a batar van:
Kép
De azon gondolkozom hogyan szabaduljak meg tole mert nem fer be a liftbe es allandoan szet kell szerelni a hocipom is tele van vele! :evil: Csak sajna ugy kaptuk es egy vagyonba kerul most hogy mondjam Nekik hogy nem jo, eladom! :roll: :cry:
Megyek mert Anna sikongat az agybol.

KépKép
KépKép
tontica

Tünci

A szennai börzére megyünk,jövő szombat 2-től 6-ig.A kaposvári vmikor áprilisban lesz,de ki tudja mozgásképes leszek-e :?:
Vendég

Tonti

Én is olyan babakocsit szerettem volna,mint a tiéd,de itthon is egy vagyon.A Perego is batár és szét kell szerelni,azért is kerestem használtan,mert egy év múlva szeretném lecserélni kisebbre.
Vendég

Sziasztok!
Nagyon köszi a dicséreteket,átadtam a bosziknak!
Tontica!
A lányok kb.6-7 hónaposan ültek egyedül.Mondjuk 7 héttel korábban születtek,így 5-6 hónaposnak számítottak.A WC még korántsem megy ám olyan nagyon :D Néha szólnak,de az esetek 95%-ában vaklárma :D Sokszor 7-8szor is ülünk a WC-n vagy bilin.Nem erőltetem de ha szólnak akkor megyünk :D .Ráérnek még.
Lanyané!
A Bergon kocsi nagyon szép és nagyon jó amíg pár hónaposak.Nagyon széles normál ajtón alig fér be,az autóba nem tudtuk betenni.Elég nehezen kormányozható.Pozitívumai is vannak a gyerekek nagyon jól elférnek benne,jó a rugózása.Én az egymás melleti híve voltam,de amikor nagyobbak lettek állandóan másztak egymásra.Ahogy tudtak ülni le is cseréltük esernyő kocsikra.Most már én is inkább hasonlót próbálnék keresni mint Banikáé.Egymás melletti kocsiban messze ez a legjobb minőségre.[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203845625.6404.jpg[/img] Ilyen volt a miénk
Banika!
Azt hittem a babaexpora mész.Az március 9.-én lesz a sportcsarnokban.Addig még remélem mozgásképes leszel
:D
Juci!
Örülök hogy jobban vagytok!!!! :D [/img]

bognartundi0727

Lányok,
ti simán befektetitek (ill. be fogjátok fektetni) pár hónapos csecsemőiteket 150 fokig dönthető kocsiba?
Elvileg nem jó a gerincnek, csak a teljesen vízszintes mózes babakocsi.
De nekem is olyan van, ami nem dönthető teljesen vízszintesbe, ezért jobb híján kénytelen vagyok azt használni.

KépKép
lili73

Ja, és az titeket nem zavar (fog zavarni), hogy a babók nem felétek néznek? Mert engem baromira.

KépKép
lili73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: