Sziasztok!
Elég érdekes hétvégénk volt. Jól összevesztünk apával, és most sem tudom hogy min

. Szombat reggel egyszer csak elkezdett kiabálni reggeli közben, majd kivonult. Szegény gyerkőcök nem tudták hova tenni. Biztos a stressz, de akkor is gáz volt. Szombat délutánra már régóta kimenőt kértem, hát nem örült neki apa, de azért elmentem Kendével, mert mostanában kiszámíthatatlan a délutáni kaja. Persze jól elkapott minket a vihar, ő az esővédő alatt hangosan röhögött és kiabált annyira tetszett neki én meg jól sz.rrá áztam, de jól esett.
Solya: én fiam se eszik főzeléket, csak gyümölcs és cici. Próbáltad már esetleg kanál helyett az ujjadról adni neki? így nálunk valamennyit hajlandó megenni.
Jó evő-rossz evő: hát nálunk Gyuszi nagyon jó evő, soha nem értettem, hogy milyen az, amikor az ember szenved a gyereke miatt. Gyakorlatilag bármit megeszik, soha nem volt baj a növekedéssel, hízással. Aztán jött Kinga, aki egy darabig nagyon jó evő volt, majd az 5 hós oltás után egyszerűen nem volt hajlandó enni. Azóta küzdünk, 1-1 nap eszik, de többségében alig, pedig ugyanúgy csináltam mint először. Kilátszik az összes csontja, bár ruhában senki nem mondja meg róla olyan szép puha pofija van. Állítólag ilyen voltam én is gyerekkoromban. Most Kende a kettőjük keveréke, tejet imádja, gyümölcsöt 400-500 milit megeszik tízóraira, de főzeléket szinte semmit.
Enyém apa is rendőr, Monoron bűnügyi osztályvezető. És ő nem horgászik.