A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

büdös kölke a vállamon dőlt ki... de legalább csönd van :) az evés ma is elég mókásan alakult. Utoljára délben evett 90-et, és azóta nagy nehezen vagy 20-at sikerült még belenyomni...

kata, nem tudom, hogy javul-e a köhögés mert még csak most kezdtem adni neki. Eddig szépen jött föl magától is, de most úgy érzem hogy kell... Már csak az a kérdésem hogy meddig adjam? Mert azt nem írja, csak azt, hogy ha hamarabb abbahagyom... de nem írja hogy mihez képest van a hamarabb...

KépKép
muffin

a mi dokink meg velünk nem foglalkozik. :) :) :)

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:21-kor.
Vendég

Kata:köszi,akkor elviszem ,csak megmondom a dokinak.
Ezt az ingyenes paracelsus-t vagy micsodát kapja.

Az az igazság hogy ugyanúgy három látszik-de egy néz ki úgy hogy áttört,de nem igazán nől neki,a másik kettő meg már nagyon közel van a felszínhez.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:21-kor.
Vendég

Titi:szegény Levi-de örülök hogy végre mondtak valamit,reméljük javulni fog.

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, mi még csak a 2 hósnál tartunk, szeme meg nátha jött közbe, aztán dokinéni is beteg lett, úgyh kicsit elcsúsztunk.

Sly, a tábliba 5,67kg és 63 centi saccra és az első képet kérem, köszi!
Kép

És még két kép: az olvasás tényleg álmosít!
Kép Kép

Kép
teó

aaa
most kezdett sírni Nándi
ma egész nap ez volt
letettem sírt
felvettem elhallgatott
miafenevan

megyek hozzá

KépKép
szkagi

Vidokata:köszi neked is.

Kép
Kép
Kép
kike

na, talán elhallgatott mégis.

Szonja, Bence, Adél, Tami, Nóri gyönyörűek!!!

Jövő heti tali? Jó lenne, ha nem lesz beteg épp valamelyik gyerekem. Ez elég reménytelennek látszik egyelőre. Szonja az ovi kezdete óta szinte folyamatosan valamivel küzd, bár nem túl beteg, de mindig folyik az orra, vagy rosszabb esetben hány :cry:

Titi,
jó, hogy keresnek Olivérnek helyet, ezek szerint eddig magánbölcsibe járt? Elég húzós tényleg az ára!
Leviről és Olivérről nagyon jó az a két kép! Te csináltad?
Drukkolok, hogy a gyógyszerek most már tényleg segítsenek Levinek! (még jó, hogy mondta a doki, hogy ezzel tényleg foglalkozni kell, és 2 perc után elküldött...:-/

Anyjuk,
napirend nálunk sincs, néha szabályosabban eszik-alszik, néha meg totál másképp, gondolom akkor van valami a szervezetében, amiről nem tudok. Ma pl egész nap sírt Nándi, nagyon nyugtalan volt. Remélem, nem betegség bujkál benne!

Sír a gyerekem

KépKép
szkagi

Kata: köszi! A dokink azt mondta, hogy tőle pacalt is adhatok Levinek, ha megeszi. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Katák: a doki nem mondta, hogy mikor adjam be neki ezeket a gyógyszereket. Tudtok segíteni?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ági: sajnálom, hogy Szonja beteg és hogy Nándi nyűgös.
Én is nagyon bizom benne, hogy most már jól lesz. Ma pl. szegénynek amikor feljött a sava sírt is.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata válaszolt, Tita. Ha 2x kell adni a gyógyszereket, akkor reggel és este.

Rendszer nálunk sincs, ne izguljatok...

Adél majdnem 3 órát aludt és jókedvű, láztalan...:)

Kép
andkata

Titi! reméljük segítenek a gyógyszerek (én motíliumot tejszaporításra szedtem)

Nagyon aranyosak a babócák!

Elmentettem a táblis képet!

Látom sok baba betegeskedik! Jobbulást mindenkinek!

Ma elmentem sétálni a két gyerekkel! Hát Roli nagyon elszokott a gyerekektől. Mostanában nem mentünk játszóra, meg sehova igazából. Szinte fél a gyerekektől , pedig eddig tőle féltek, mert sokat verekedett! A csúszdán sem mert lecsúszni! :shock: No mindegy majd tavasszal újra belejön!

Kép
szly27

nah végre ideérek... remélem...
felületesen végigolvastam.

látom sok gyerkőc beteg... mindenkinek jobbulást, és gyógysimit és gyógypuszit küldök! remélem hamar rendbe jönnek.

tita!
olyan jó olvasni hogy ilyen vagy...le a kalappal! mármint hogy igy utána jársz a dolgoknak a refluxal kapcsolatosan.
itt a házban van egy nőci. velem együtt szült. eü-ben dolgozik. még mindig szopiznak, eszik a nutritont nyakra főre és nem javul a gyerek. a kiságya megemelve a fejénél, szopi után nem mozgatják jó ideig. napi 6-7 ruhát váltanak a bukás miatt. van hogy sugárban jön a babának. panaszkodik hogy nem igazán sűrít a nutriton se... mondom fejje ki és keverje a tejbe. én is ugy csináltam és ugy segített. és a baba van mikor a savat bukja vissza...
mondtam hogy nem kéne utána járni és megnézetni???
erre közölte velem, hogy ő bizony nem fog ledugatni csövet a gyerek torkán... :shock: :shock: :shock: hát azért nem hiszem hogy egyből ezzel kezdenék egy 3 hónapos babánál... de neki születése óta semmit nem javult a helyzet...
szóval ezért mondom hogy olyan "jó olvasni" mikor te aggódsz és kezelteted és viszed orvoshoz. szegény itteni kisgyereket ugy sajnálom. jó persze, hizik ő is tehát azért valamit mégis tud az a kölök, de azért ez se megoldás hogy 3 hónap alatt kicsit sem nőtte ki a refluxát!

Kép

Kép
timi1982

babafotók tünci pofák.
ma mi is fotózkodtunk :D meg tegnap előtt is. tegnap előtt nagyon elemében voltak az apjával... majd teszek fel képeket. imádom őket!!

Kép

Kép
timi1982

még valami történt a dokinál...
bencét ugyebár 6200-nak mérték. volt ott egy kisebbségi anyuka a kislányával. nagyon aranyos kislány volt.utánunk következtek. a kislány 1,5-2 éves volt... tudjátok az ő sulya mennyi volt??? 8200-8300 körül....

Kép

Kép
timi1982

Katák, SOS!!!

Natinak pici vér volt a kakijában, nem sok csak negyed kisujjkörömnyi (de szerintem fájt is neki, amikor kakilt)... és kibukott nem kis adag tejet, ami csupa átlátszó nyák volt...
lehet ez a szottyossága miatt, hogy folyton szívni kell az orrát? Vagy mi ez??? kérhetek privit? Nagyon köszi!

Kép
Kép
bondi

Timi!
A kislány súlya sztem nem normális! A barátnőm 10 hónaposa többet nyom.

Tami tündér cukker királylány!
20150601134430

Tami tényleg nagyon édes!

Timi, kérünk képet Bencéről!!!

Kép
andkata

Csilla ment pü!

Remélem ma még tudok jönni, szólj ha van valami...

Kép
andkata

látom, sajnos tényleg sok baba beteg! Jobbulást kívánok Natinak is!

Szerencsére Jázmin meggyógyult, már nem köhög és az orra sem folyik.

Az előbb rájöttem, miért tart Rolinál ilyen sokáig a betegség, ráadásul már a szája körül is pöttyös. Jön a két hátsó nagyörlő foga. Már csak ennyi híja és kész a fogsora! :lol: Pici korában is mindig náthás lett és pöttyös lett a szája körül.

Kép
szly27

Na,gratula az utolsó fogacskákhoz! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Katák, köszönöm a gyors segítséget!
Orrszívás megy már régóta, de szegényem csak szenved...
valószínű a felső légúti izé, Otinak is az van.
Vettem köptetőt, Rhinatiolt, de azt csak orvosi utasításra lehet. Adhatom Natinak?

Kép
Kép
bondi

Bocsi, hogy ilyen szőke mami vagyok, és benneteket zaklatlak, de a dokinénink szabin van épp.

Kép
Kép
bondi

na vége az órámnak. Gyerek tündérpofa volt alatta, végig az apjával mókázott, nem volt sírás. Még óra előtt teszveszeltünk egyet apával. Nagyon vicces. Vettünk neki egy george 3-6 hós farmert 55 Ft-ért, egy next body-t 6-9 hónaposra, szintén 55 Ft-ért és egy prince oliver bodyt, azt meg 110-ért. :) És mivel mind személyes átvétel lesz, ennyi a vége is. :) Jól kiköltekeztünk. :) :) :) Megyek is szétnézek mégegyszer hátha találok még ilyesmit. :)
ja, katák azt akartam még kérdezni, hogy az ambroxolra ugye az van írva, hogy napi 2x. De én estére nem hiszem hogy túl jó lenne beadni. Gondolom reggel egy meg koradélután, nem? Estére nem merem...

KépKép
muffin

szly!
ezt szeretném a 3 hónapos adatok mellé képnek.
mégegyszer az adatok: 6200 g, 63 cm

Kép

ezeket meg csak ugy hoztam :D sok lesz :D ;)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

hát még teszveszeltem egy kicsit. ÉÉÉS bondi, képzeld, találtam én is polár 'tök' rugit! :) Igaz, nem pont olyan mint a tiétek, ennek nincs kapucnija, de ez is nagyon cuki! Rögtön lecsaptam rá. :)

KépKép
muffin

Evelin, igen reggel és koradélután.
Örülök, hogy Eliot megint ilyen rendi volt :)

Csilla. tudtommal a Rhinatiolt nem adjuk ilyen kicsiknek. Ami adható ACC vagy Fluimucil 2x50 mg illetve AmbroxolQ 2x2,5 ml.

Bence édesbogár!

Adlélnak este 37,1 C volt a hője, jókedvű volt és szépen evett. Már durmol és nem érzem melegnek. Remélem éjszaka is rendben lesz.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

kata, én is remélem hogy adél rendben lesz éjszaka...

timi, nagyon cukik a képek!!!! :)

KépKép
muffin

apa 8-kor elment a főnökéékhez (5 percre laknak) és mondta hogy nagyon siet haza hozzánk... szerintetek? :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
muffin

Peti mondjon le! :D

Kép
andkata

evelin!
igy szokott ez lenni... elugrok haverral egy sörre a bumiba, pancsira itthon vagyok (itt van 2 percre)
erre csörgök neki 8-kor hogy már nyűgi van, rég fürcsizni kellene (8-kor kezd vacsizni a törpe, és előtte kell pancsizni).
szóval megértelek...

de biztos ő menne haza hozátok, csak a főnöke tartja fel! ;)

Kép

Kép
timi1982

Szerintem is! :) Főleg, hogy kb. két perces dolog miatt ment. Tehát a nagyon maximum lett volna a fél óra és már lassan kettő telt el... De ma szerintem már nem szólok hozzá... Az még rosszabbul esik neki mint ha panaszkodni kezdek... Egész nap velük van, és még most sem tud leszakadni... Ráadásul napközben többször is mondtam neki hogy siessen haza mert magam alatt vagyok és jó lenne ha egy kis erőt öntene belém meg velem lenne... :twisted: :twisted: :twisted: Na mindegy. Úgy döntöttem, hogy nemsokára elkezdem az esti műsort egyedül. A szívás csak az, hogy még fejnem is kell majd... Na mindegy. Most megyek is inkább...

KépKép
muffin

Muffin! Nem küldöd a képeket? :D

sz.andi

Kata: 1x kell egy nap bevennie a gyógyszereket. Lehet egyszerre adni?

Timi: szomorú, hogy inkább elkerül egy kis kellemetlenséget minthogy kiderítsék mi baja a gyerekének és orvosolják. Mutass neki néhány refluxos cikket, hogy mennyire fájdalmas is lehet és lehet, hogy észheztér.
Ez szörnyű hozzáállás.
Mond meg neki, ha gondolod, hogy kérjen neki egy izotópos vizsgálatot abból is sokminden kiderül és el lehet kezdeni kezelni.
Én sem szeretem, ha sír a gyerekem vizsgálat közben, de néha muszáj az ő érdekében.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

megtennéd hogy belinkeled az oldal címét andi??? mert ujra lett rakva a gépem ma és nincs meg lementve.

köszi

Kép

Kép
timi1982

hát mikor nekünk is ugy volt hogy refluxosak vagyunk, persze akkor még nem tudtuk hogy enyhébb fajta amit kinő vagy komolyabb, mint a tiétek is, akkor én is nagyon megijedtem, sokat sirtam, de akkor is azt mondtam hogy én elviszem a gyerekemet kivizsgálni...
én magamtól mondtam!!! a párom mondta meg a védőnő hogy várjunk egy kicsit hátha javul és próbáljunk meg egy két technikát. ágy megemelése, szopi póz kitalálása, cici helyett cumisüvegből... a mai napig nem bántam meg hogy nem kapkodtam el, de én igenis azon a véleményen voltam hogy inkább egy kisebb kellemetlenség egy nap mint szenvedés hónapokon át!!!

ugy látszik nem vagyunk egyformák. mi azóta már nóljük kifelé a dolgot, de szegény kisfiu nem!!! és még arra sem hajlandó hogy kifejje a tejet és beletegye a nutritont. mivel ha előtte eteti meg akkor nem keveredik az egész tejjel csak a nutriton-zselégombóc körüli tejjel!!! tudom, mert mi is igy jártunk. persze cicizzen amig tud, de inkább igya cumisüvegből, ha igy bent marad!!!

Kép

Kép
timi1982

mikor találkozunk mindig kérdem, és mondom hogy szerintem próbálja meg ezt vagy azt, vagy menjen el vizsgálatra, nem feltétlen kell a csóvel kezdeni, de nem! pedig eü-s!!! tudnia kell hogy van kevésbé drasztikus megoldás is, vagy legalábbis ha nem tudja tuti utána tudna járni...

Kép

Kép
timi1982

Búcsúzóúl hoztam egy képet!
Jó éjszakát mindenkinek! :)
Kép

Kép
linda24

Jó Reggelt!

Jelentem Szabi tegnap átfordult hasról hátra! :D :D :D

Beteg babócáknak jobbulást!

A babás képek tündériek! :D

Muffin! Apa mondjon le! Eliot nagyon ügyi fiú volt!

Timi! Bencus szépen hízik!

Wera! Mosógép jobb lett?

Viki! Lackó fickó jól aludt?

Kép Ilyen édesen alszok!
Kép Nézelődök
Kép Megszerelem a járgányt!
Kép Már megint mit akarsz Anya?
Kép Ez már igazi toka! :D
Vendég

Jó reggelt!

Boldog hófordulót Bencének!

Nagyon édi a képeken!

Az eüsök sokszor még jobban féltik a különböző vizsgálatoktól a gyerekeiket és magukat is, mert sokmindent látnak. De ugyanaz a véleményem az anyukáról, mint nektek!

Vivi is nagyon cuki!

Jázmin még alszik, de Roland már felkelt, így nekünk is fel kellett :twisted:

Ma is viszem aput kötözésre, és ha már ott vagyok, beugrok a fogászatra! Kicsit izgulok!Utálom a fogászatot, de még most kell elmennem, ha nem akarom elveszteni a bölcsességfogam.

Kép
szly27

Jaj, Szabi is nagyon édes! Kis szerelő!

Kép
szly27

Jóreggelt mindenkinek!

Vivi és a két kiscsávó nagyon édesek!

Beteg babók és kistesók,gyógyuljatok!

Timi, erről asszem lemaradtam, milyen programmal csináltad ezeket a képeket Bencéről?

Muffin, nagyon profin nyomod a teszveszt, én már mikor regisztáltam magam, hogy eladjam az esküvői ruhám, de vhogy mindig elmaradt.

Sly, drukk a bölcsességfoghoz!

Hoztam egy videót én is!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/t ... 0tiEZQd5fl

Kép
teó

Sziasztok!

Szly:Drukk Apukádnak a kötözéshez.
Neked meg a fogászathoz!!Mi baja a bölcsesség fogadnak?
Nekem az egyiket kiműtötték,mert nem felfelé nőtt hanem vízszintesen és nyomta a másikat,meg fájt az egész állkapcsom alul.Ha tudtam volna mi vár rám,azt hiszem elmenekültem volna.Utána lévő jó pár nap volt a legrosszabb.

Ha tudtam volna hogy csak panaszkodnom kell Domira az éjszakai sokszor kelés miatt,akkor előbb panaszkodok :D Most éjszaka este héttől aludt egyhuzamban hajnali 5-ig-akkor szopi,és még aludt reggel hétig,akkor büffentett egy hatalmasat,gyorsan kivettem a kiságyból hogy megmentse a másik cicimet is :D

Azóta nem volt fosija sem,szóval nem ússza meg ma az oltást :wink:

Babu:Kis vörös Szabi nagyon édes! :D Gratula a forduláshoz!!

Timi:nagyon jó képeket tudsz csinálni Bencéről-Látszik hogy első baba-mármint hogy van időd csinálni ilyen jó képeket. :D

Linda:Vivi is nagyon édes :D

Vera:tényleg,mi van a mosógéppel?Hú,gondolom milyen bosszantó lehetett. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Teo:nagyon jó a videó.Úgy látszik ez ilyen Apaszokás hogy megbeszélik a gyerkőccel mit csinált aznap.Apa is így szokott beszélgetni Domival. :D Nagyon édes Tami! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Teó! Édes Tami ahogy válaszol Apának!

Szly! Drukk a fogorvoshoz!

Kike! Domi ügyi fiú volt!
Vendég

Jó reggelt!

Csináltam már msn-t magamnak! Eddig kettőnknek volt egy, de csináltam külön is!

Timi! Az oldal címe: www.nyaribabak.extra.hu De ha a www-re kattintasz a vonalzóm alatt, ott is bejön!

Megyek reggelizni!

sz.andi

Jó reggelt!

AKata!

Adél manó hogy aludt? Nem volt ugye láza?

Szly!
Kitartást a fogorvoshoz! APudnak jobbulást!

Babukám!
Szabit imádom! Olyan kis cukipofa!

Linda!
Vivi is nagyon szép! Írhatnál többet is!!!!!

Ami, Wera!
Milyen éjjeletek volt?

Mi jól aludtunk, 8kor beájult, negyed 4kor és fél 7kor kelt. Aztán aludt is vissza, most mocorgózik Dundókám.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: