A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Nicsak gratula a negativ eredmenyert.

szag tema.foggalmam sincs hogy fogom viselni,a kakitol nem felek na de a hanyas.....az durva lessz.

Kép
monyo83

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Kima: Nagyon jó volt a császárszalonnás sztorid, jót nevettem rajta! :D Én is meg tudnám enni a szalonnát kovi ubival és friss kenyérrel! Meg is kívántam! :)

Bogi: Jó utat, szuper időt és jó nyaralást kívánok nektek! :) Az unokatesód története nem semmi, nagyon ledöbbentem. Nem is gondoltam volna, hogy van ilyen nálunk, hogy elcserélnek eredményeket! :?

Brigi: Nektek is jó utat, szuper időt és jó nyaralást kívánok!

szagérzékenység: Hát a szagokkal én is hadilábon állok. Azt hittem, hogy ez egy idő után elmúlik, de sajnos nem. Sőt szerintem valamilyen szinten fokozódott is nálam. Most már eljutottam arra a szintre, hogy ha a legkisebb szagot, büdöset is megérzem egyből elkezdek bokákolni, öklendezni. És hát vannak olyan szituációk, amikor nem otthon vagyok, hanem pl. buszon, boltban... stb., elég kellemetlen, hogy már nem tudom mit csináljak, hogy ne bokákoljak, hogyan fogjam vissza. :)

A másik nagy problémám pedig az, hogy már három napja nem tudok aludni. Szinte egész éjjel fent vagyok. Mire elaludnék felébredek, hogy pisilnem kell, utána meg aztán képtelen vagyok visszaaludni. Nem tudom, miért van ez, valószínűleg a meleg miatt is, de ez így nagyon nem jó. Mire reggelre elaludnék, szerintem már beájulok a fáradtságtól, akkor meg szól az óra és kelni kell, mert menni kell dolgozni. Ma reggel már olyan fáradtam mentem be az irodába, hogy összecsuklottak a lábaim, azt hittem összeesek a fáradtságtól. Nem tudom, hogy mit csináljak, hogy tudjak egy kicsit aludni, mert szerintem ez sem nekem, sem a babaának nem jó, hogy nem tudom kipihenni magam. Arról nem is beszélve, hogy lassan idegösszeroppanást vagy sírógörcsöt fogok kapni. :cry:

Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne csinálni, hogy tudjak aludni este??

Kép[/url]

Kép
adrienne29

nicsak: Gratula a negatív eredményedhez! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok,
apa vagyok a Babanet csapatából és érdeklődni szeretnék, hogy jöttök-e a szombati találkozóra a Millenárisra? Tökéletes helyszín topiktalira, pocakosoknak, babásoknak egyaránt.
Bővebben itt olvashattok:

https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0907161

Mindenkit szeretettel várunk!

apa :)
apa

Nicsak: gratulálok a szép eredményhez :)

(teszt: a barátnőmnek a kombinált lett nagyon rossz elküldték pocakszúrásra és az tökéletes lett)

Kép
Kép
alma26

Nicsak, szuper eredméyn, akkor dilemma megoldva :)

Adrienn, nekem végső soron egy kis pohár vörös bor mindig bejön.
1-2 decit alkalmanként simán meg lehet inni terhesen, és nálam tuti az alvás ha este iszom... ráadásul a vörös bor jófajta vérképző is tehát mértékkel fogyasztva egészséges!
pici76

pici: köszi a tippet, veszünk bort, aztán kipróbálom. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Köszi mindenkinek :)

Adrienne: a nem alvásra a párod lehetne a gyógyír. Hátsimogatás, esetleg egy kis szex csodákra képes :oops:
Meg az jól el is lazít, felszabadulnak a hormonok, megnyugszol, a vérkeringésnek is jót tesz, rögtön elfelejted a sírást és az idegbajt. Mondjuk borozgatás után ;)
nicsak

Apa, én azt hittem, kisgyerekeseknek van a találka. Sajnos a 7végét még fekve töltöm :( Egyik kolégám esküvőjére is hivatalos lennék...

Klári

Kép
claracroft

Nicsak Ezek nagyon jó hírek! Ezek után én teljesen elfelejteném a hasszurit. Hogy-hogy nem integrált tesztet csináltattál, annak egy kicsit jobb a találati pontossága 4%-al.
Igaz, hogy csak később kapod meg az eredményt.

Nóra

Kép
fikuszka

Apa, sajnos én sem leszek Pesten, Balcsin építkezünk!

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok!

Adrienne: nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy felkeltem éjszaka pisilni és nem bírtam visszaaludni órákig. Nekem semmi nem segített, csak az vigasztalt, hogy tudtam pár hét és elmúlik, de a bor tényleg nem rossz ötlet.
Fikuszka: nem semmi, hogy a párod már túl van az ötvenen. Nekem a férjem szüleinél van így, anyósom 41 volt, apósom meg 50 éves, mire a férjem első gyerekként megérkezett a családba.Ti terveztek kistesót?
Nicsak: nekem az orvos barátnőm, akinél szintén volt szúrás azt mondta, hogy állítólag 1 % esély sincs a vetélésre, csak a beavatkozás méregdrága, ezért így "ellenkampányolnak" neki, hogy minél kevesebben éljenek a lehetőséggel. Pedig 100 pontos az eredmény. Ettől még én sem tudnám mit csináljak, de valószínűleg azt amit te, én is az bízom a sorsban típus vagyok.
Szerencsemák: kérdezz bátran, rosszat nem nagyon fogsz tőlem hallani VG-ről, mert imádom. Nála "szültem" Marcit is, az időzőjel a császár miatt van, szóval egészen testközeli élményem szülés kapcsán nincs vele, de minden mást téren igen! Na ez kicsit félreérthetően hangzik... :oops: :oops: :oops: :D :D :D
Uxi: milyen gyülekezetbe jártok, ha szabad tudni?
Hékás: teljesen egyetértek veletek az internet és adatok témában. Sajnos én is futottam már bele jónéhány abnormális alakba a neten, szóval méghogy nem olvassák a babanetet, dehogynem!!!!
Clara: kitartás!!!!! mindjárt vége az ágynyugalomnak és jöhet a pörgés :) Addig meg itt vagyunk mi, meg a net.
Somaanyu: te is 3. kerület? merrefelé?
Monyó: a férjed szerb ezek szerint? És milyen a vegyes házasság? Nem is terveztétek, hogy áttelepültök ide?

Lányok, Heydie-vel mi van? Nyaral? Ti tudtok róla valamit?

Rólam annyit, hogy nevem Szilvi, január 5- re vagyok kiírva, Kútvölgyiben szülök, tesó Marcell, kistesó meg Milán - egyelőre. Születési dátum 1978. 04.26 Az első pozitív tesztem anyák napján, de már nem tudom az hanyadikára esett idén.

Mi holnap reggeltől a Tisza-tóhoz megyünk pár napra pihenni, ma délután meg strandon próbáljuk átvészelni a nagy meleget, ha felébredt a gyerkőc.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Adrienn! Aznap, amikor mész a terhesgondozóba, azzal a nappal vesznek fel táppénzre.
melike30
Győr

Igen, Heydie nyaral, de azt nem tudom, hol :)

Én is a nemalvós kategória vagyok, de nálam ez baba előtt is így volt. Semmit nem tudtam ellene soha, max annyi, hogy a végkimerülés után, mindig jön egy-két nap, amikor az ágyba zuhanok, és úgy is maradok reggelig. Aztán kezdődik előrről. Persze ezek időszakok, nem így élem le az egész életem...Néha az is segít, ha egyedül aludhatok, külön szobában, elterülve.

Remélem a gyerek nem az én alvókámat örökli majd :shock:

Klári

Kép
claracroft

nicsak: köszi a választ az alvással kapcsolatban. szerintem este bevetem kombináltan a bort és a páromat. :D

szilvánusz: Heydie azért nincs, mert nyaralni vannak, még pár napja írta, hogy elutaznak. :)

melike: köszi a választ a táppénzzel kapcsolatban!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Szilvánusz Én bizony szeretnék kistestvért, de a párom nagyon nem akarja, pont a kora miatt. Azt mondja azokat a gyerkőcöket fel is kell nevelni. Neki már van két nagy gyereke az első házasságából. Így is majd 30 év lesz a testvérek közti korkülömbség. Miattam vállalja a picurinkat főként, bár azért szeretne is tőlem egy gyerkőcöt. Én nagyon vágyom egy kislányra, ha mégis fiú lenne a pici, akkor még nem tudom hogy adagolom be a páromnak, hogy szeretnék még egyet. Ráadásul így hogy rá is majdnem 5 évet vártunk, mire hajlandó volt jönni.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok!

Gyors leszek, mert még nem volt időm olvasni. Ma végre megvolt a bejelentés a cégnél, hogy kirúgják a dolgozók 20%-át, úgyhogy mással foglalkoztam... :shock:

Viszont megjött a kombinált teszt eredményem: negatív!
Down kór: 1:7000
Edwards: 1: 50 000

Doki azt mondta, hogy ezek tökéletesen szuper eredmények :lol: :lol:

Később majd pótolom az elmaradásomat!

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Szilvi! Igen, III. kerület, a Bécsi úti Tesco felett lekunk a Testvérhegyen. Ti merrefelé? Melyik strandra jártok?

Fejfájósok! Kipróbáltam valamit ami helyettesítheti a gyógyszert és ha nem is múlt el a fejfájásom jelentősen csökkentette. Ez egy természetes alapanyagokból készült orrspray. A neve: Sinol. Nem épp az olcsó kategória, mert 3.300 Ft egy kis flakon, de szerintem megéri beruházni annak akinek sokat fáj a feje.

Az alvással nekem is van gondom. Ha elalszom akkor már okés a dolog, de mire eljutok az alvásig!!! :o Ezért utálok éjjel kimenni pisilni, mert utána kell egy óra mire visszaalszok. :cry:

Brigi! Szerintem is korai még egy évesen pelust elhagyni. van akinek sikerül, de 2 éves kor előtt ezt nem érzik még a gyerekek.

Kép

Kép
somaanya

szcsm: szuper jók lettek az eredményeid, gratulálok!! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

szcsm Gratula! Csajok csak így tovább!!!

Nóra

Kép
fikuszka

Adrienne, az alvással nekem is gondjaim vannak. :( Hajnaltájt, fél 4-4 körül szoktam felébredni, aztán már nem tudok visszaaludni, csak 6 körül, de fél 7 körül már keltenek a gyerekek.

Nicsak, Szerencsemák, gratula a jó eredményhez! De jó, hogy eldőlt a dilemma!

Szilvánusz, egy kisegyház tagjai vagyunk, leginkább a baptistához hasonlít. A férjem református családból származik, úgyhogy azon a vonalon is van kötődésünk, bár nem túl erős. Sajnos néhány rokona ebben a kérdésben elég intoleráns.:?

KépKépKépKépKép
uxi

Fikuszka, de azért tök jó, hogy a párod veled is vállalt gyereket. Ismertem egy párt, ahol a férjnek az előző házasságából már volt két gyereke, s nem akart többet, hiába szeretett volna a feleség. Nem is lett nekik, de valahogy nekem ez olyan fura volt. Önzés a köbön, mert anyagilag meg jól álltak, megengedhették volna.

MA van a házassági évfordulónk. Fél évtizedes :D .

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi, gratula a házassági évfordulóhoz. Még csak az 5. és már 2,5 gyereketek van :wink: :D mi lesz még itt :wink: :lol:

vmelyik nap én is fent voltam fél 4-től 6 ig... de cak egyszer fordult elő.. egyébként alszom mint akit agyon vertek..

nálunk is napközben már szobatiszta ZSófi, ha otthon vagyunk nincs pelus, de ha megyünk vhova én lusatságom okából kifolyólag kap pelust és használja is.. én még nem vagyok felkészülve rá hogy bolt közepén.. autóban stb hogy oldjam meg ezt..
pici76

Uxi És különben is egy igazi szerelem koronája a közös utód! És ezt szerencsére mindketten így gondoltuk. A párom csak azért aggódik, mert azért anyagilag nem vagyunk úgy eleresztve, hogy mindegy legyen hány gyereket nevelünk. Ráadásul az előző házasságból származó gyerekeket is támogatni kell, mert egyedül ők sem képesek megteremteni az egzisztenciájukat. A férjem sajnos negyon alulról kezdte, őt senki nem tudta támogatni, viszont szeretne a gyerekeinek mindent megadni!

Nóra

Kép
fikuszka

Most néztem a táblázatban hogy többen is vagytok a Szent Imrében. ORvost tudtok ajánlani?Egyenlőre Urbán Mártánál jártam, de nem bizti hogy el tud vállalni, mert szabin lesz jan 15-től.

A kórházban minden hónap második csütörtökén szülésfelkészítő......El kellene menni egyre.
kriszti1976

fikuszka igazan felelosegteljes a parod hogy segiti a gyerekeit.

uxi gratula a hazasagi evfordulotokhoz.

szerencsemak gratula a szuper eredmenyhez.

szilvanusz a ferjem nem szerb csak a neve az,aposom felig horvat es innen jott hogy a paromnak nem magyar a keresztneve ,de o teljesen magyar.nem,nem gondolkoztunk atelepulni,barmenyire is nehez itt ,ez a hazank .

lanyok akik nem birtok elaludni probaltataok mar a langyos tejet elalvas elott?allitolag segit,nekem nem kell en amiota terhes vagyok leteszem a fejem es mar alszom is.
ha ejjel fel kell kelnem pisilni olyan komas vagyok hogy alig latok.ilyenkor gondolkodom el azon hogy milyen nehez lessz a gyerekhez felkelni :roll:

vettem csaszarszalonat :lol: plusz tegnap kaptam koviubit.nyamiiiii

Kép
monyo83

Pici, nem hinném, hogy ez az ütem folytatódni fog :wink:.

KépKépKépKépKép
uxi

Monyo, én úgy érzem, hogy kb. 4 napja kezdett észrevehetően nőni a köldököm alatti rész, ahonnan a méh nődögél... És tegnap délután mintha megmozdult volna :)...

Úgy látszik a pasik tényleg más beállítottságúak, mint mi. Nem gondoltam volna, hogy nem csak én vagyok ezzel így :) A "mindjárt"-tól egyből felmegy a pompám, s inkább megcsinálom én. És Ő sem veszi észre a drága, ha valamit 2 centivel arrébb kellene tenni, netalán eldobni. Üres befőttesüveg a hűtőben, mert van benne valami az alján... de ki nem dobná!! Zokni napokig gyűl a széke alatt... Nem érti, hogy én miért kell annyit takarítsak. Szerencsére nem mindig ilyen, főleg, mióta megtudtuk a Babócát: főz, takarít, kiviszi a mosott rehákat azerkélyre, nekem már csak ki kell terítenem: mert nem szeretem, h csak úgy feldobja a szárítóra a ruhákat... Mosogatni is csakis én, de azt szeretem. Főzni ő jobban tud/szeret, mint én.

Szép délutánt, megyek a háziorvoshoz méricskélni... (vérnyomás, súly, pulzus)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Sziasztok!

AFP letudva, 2 hét múlva genetikai UH, akkor mondják meg az eredményt.

Alma, nem semmi ez a fórumos zaklatásos história. Sajnos elég sok beteg ember olvasgatja (és használja :twisted: ) ezeket. De Nicsaknak igaza van. Nekem sem okoz álmatlan éjszakákat, különben nem lennék itt :lol:

Clara, büszke lehetsz apára :wink: Mi lesz a következő?

Uxi, Gyula tényleg nagyon szép hely. Most is a kiváló strandján lennénk, ha indulás előtt 5 perccel nem alszik el Marci :?

Nicsak, mázlista vagy apával :wink: Nálunk majdnem 1 évnek kellett eltelnie,mire a büdös pelust is kicserélte. De már szinte csak ő csinálja, ha itthon van, úgy belejött :lol:

Monyo, persze, hogy tudom, hol van Szabadka. Voltam ott is 2x dolgozni, (ott nyitottam a bankszámlámat is :lol: ) meg ott lakott egy barátunk. És olyan isteni csevapot hoz mindig otthonról :wink:

Hogy tudok-e szerbül? Hát persze. Racun, klijenta, broj, greska, banka, zahtev, unos. Soroljam még? Nem nagyon van, szerintem ennyi a szókincsem :lol: De azt hiszem, ez elmondja a szakterületemet :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen mázli, hogy megvan minden a babához! Ezzel nagyon sokat spóroltatok!

Nicsak, gratulálok a negatív eredményhez!

Adrienn, szoktak mondani okosságot, hogy lefekvés előtt halk zene, olvasás, relaxáló fürdő, meleg tej stb. Nekem semmi nem vált be. Én beszéltem a dokival, azt mondta, hogy ha a 20. hétig nem változik, akkor már írhat fel valami gyógyszert rá. Aztán rájöttem, hogy a stressz miatt van. Tudat alatt dolgozott, a rengeteg vetélés megviselt, amiket közösen átéltünk :cry: De mióta Mincsi mozgolódik, teljesen megnyugodtam.

Szilvánusz, Heydie nyaral, holnap jön haza ha jól emlékszem

Szcsm, Neked is gratula a negatív eredményhez. Viszont Te védett vagy, nem küldhetnek el, nyugi :wink:

Uxi, boldog évfordulót Nektek! Lesz ma ünneplés, vagy a gyerkőcök miatt ma nem kivitelezhető?

Nilszi, de jó, hogy mocorog már az apróság! Ugye milyen jó érzés?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Kima:
Jó, hogy mégis hozzájutottál a szalonnához :).

Nekem a töltött paprika nem jött be, azt ettem vasárnap és hétfőn, de a gyomrom utána haragudott rám :(, pedig amúgy nagyon szeretem. Ti jól bírjátok?

Móni:
A munka részével nem lenne gond, inkább az üléssel, már nem is kérik, hogy keljek fel, ha valamit meg kell mutatni valakinek, mert az a legnehezebb, hanem inkább mindenki hozzám vándorol az irodában :(.
Amúgy ma hazajöttem, mert ebéd után valami elkapott és szédültem, mert görcsölt a hasam, és olyan segítőkész volt mindenki: taxit rendeltek, stb..és engem is kinevettek, hogy elhoztam a laptopot.

Nicsak:
Gratulálok az eredményekhez!! Megnyugodtál kicsit? Olvasam a korábbi írásaidat és durva a tesód, de bízz abban, hogy idővel "felnő" a Babádhoz!

Klári:
Köszi a jókívánságot :). és jók a bevágott hozzászólásaid!

Hékás:
GYulán még nem voltam, jó messze mentek! Érezzétek jól magatokat!! Nem gondoltam, hogy hozzánk is benézel majd!!

Pasik:
Az én pasim is egy házitündér :), ezelőtt is mindent megcsinált, most meg méginkább :), ő egy kincs :).

Adrienn:
Gratulálok az eredményekhez :). A cég miatt meg ne aggódj!!

Uxi:
Neked jó ünneplést kívánok :) az évfordulóhoz és gratula!!!

Nóra:
A párod nagyon dolgos és lelkiismeretes apának tűnik :). Még az is lehet, hogy kedvet kap majd még egy babához veled :), és, ha ekkora a korkülönbség akkor a nagyobb testvérek egyre jobban fognak tudni függetlenedni :):

Alvás:
ÉN úgy alszom, mint a bunka, akármikor, remélem, így marad. Inkább néha olyan dolog kéne, amivel fenn tudok maradni :) (kávéról leszoktam). Szívesenküldök álommanókat mindenkinek :).
cat__

[quote="cat__"] írta:cat__Nem gondoltam, hogy hozzánk is benézel majd!!

Húúú, Cat, ezt nem értem :? :oops: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bogi!
Köszi. Majd kitalálom mit kéne csinálni, de az integráltat már megvárom. Végülis az orrcsont már látható volt, amikor voltam és akkor a 13+3. napon voltam……Azért az unokatesódék nagyon erős emberek……Tisztelem az ilyen embereket. Szégyen, de nem hiszem, hogy én ezt képes lennék végigcsinálni.
A reprodukciós ténykedésünket mi elkezdtük akkor, amikor én voltam 14 éves, csak egy kicsit sokáig tartott összehozni Marcit :oops:

Klári!
Üdvözlöm az emberedet!!!! :lol: :lol:

Nicsak!
Nálunk az ember nem tud főzni….a baj csak az, hogy én sem….Gratulálok a negatív eredményhez!

Uxi!
Mi első perctől kezdve tápszeres kakit szaglászunk, így fel sem tűnt a változás, amikor átáltunk a rendes kajákra. Én gyorsan pelenkázok, úgy elviselhető

Adrienne!
Egyeél csak nyugodtan szalonnát, ne fogd vissza magad, mert különben egész éjjel a csastzszalonnán fog járni az eszed

Monyo!
Jó étvágyat!!!!!! :lol:

Adrienne!
Semmi ötletem nincs, de vigasztaljon a tudat, hogy nagyjából ezt fogod érezni, amikor megszületik a pici és hazaviszitek. Majd egész éjjel nem tudsz aludni a kicsitől, amikor meg tudnál már időd nem lesz rá. Szerintem a természet már terhesség alatt készíti fel a szervezetet az éjszakázásra ( de lehet, hogy ez hülyeség)

Szcsm!
Gratulálok neked is a negatív eredményhez!

Cat!
Nekem a töltött paprika alapeledel terhesen.
:roll:

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!
Lányok hogy bírjátok ezt a mai nagy meleget??
Én szerencsére dolgozom, itt megy egész nap a klíma, így elviselhető.
Adrienn!
A vörösbor nekem is be szokott válni altatóként.

Kép

Kép
henya75

Jaj, most hívott a párom, meghalt az apukája... :cry: :cry: :cry:
Mellesleg ma van a 2.évfordulónk...
Szóval az én babucimnak már nincs se nagymamája, se papája....
Én szüleim sem élnek már. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
henya75

Jaj, Henya, nagyon sajnálom :cry: Hát nem tudom, mikor lesz boldog az évfordulótok, de azért boldog évfordulót Nektek.

A meleget én jól bírom, klíma van mindenhol. Na lépek, megyünk hamburgerezni :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát most nagyon szarul érzem magam.
Tegnap este hívta a drágám, hogy kisfiunk lesz. Holnap estére vártak bennünket...

Kép

Kép
henya75

Brigi: a fórumra értettem, hogy "hozzánk"
cat__

Henya: Nagyon nagyon sajnálom!!
cat__

Henya!
Sajnálom :(

Kima
Kép
Kép
kima75

Részvétem henya. :cry:

Nálunk még "csak" a párom apuja halt meg. :( Én már nem találkoztam vele, Ati 18 éves volt.

Apósod beteg volt?

Klári

Kép
claracroft

Cat: köszi, de melyik hozzászólásra gondolsz? :)

Pedig én pont úgy érzem, hogy állandóan csak nyavalygok nektek :oops:

Klári

Kép
claracroft

Hékás: Képzeld, ma hazajött, azzal, hogy süt palacsintát, és sütött is :) Jó, a tésztánál segítettem, mennyi liszt, mennyire híg...

Finom volt, pedig első volt :) Forgatni néha segített régebben is, mert tetszik neki, hogy lehet dobálni :)

Klári

Kép
claracroft

Henya: köszi a tippet a fényképkészítésre. Kipróbáltam, működik, kivéve a babás dvd-vel :( De majd az otthoni gépen is kipróbálom majd. A táppénzes sztorid elég durva. Ezek szerint nem csak az én cégemnél vannak brutális lépések...Upsz, most olvastam, mi történt. Nagyon sajnálom!! Az évfordulótokhoz viszont gratulálok!

Férjekről: az enyém alapból egy aranybogár, istenien főz (nálunk szinte csak ő) Esténként hozza ágyba a vacsorát, és általában a konyhát is rendben tartja (hozzáteszem, itthonról dolgozik). A lakás tisztántartásánál viszont már vannak hiányosságai, és a kerti munkát sem kedveli igazán, úgyhogy vannak súrlódási pontok...
Egyébként meg a babamozi óta annyira odafigyel a FIÁRA, hogy már akkor is rámszól, ha a távirányítót a hasamra teszem ;-) Teljesen ki van akadva, hogy milyen pici helye van a babának...hiába magyarázom neki, hogy most még éppenséggel kényelmesen elfér :shock:

Nicsak: gratula az eredményekhez!!! Jó, hogy végre megnyugodtál!

Adrienne: meleg ellen próbáltad már a ventillátort? Nekem az működni szokott...Meg hogy lehűtöm magam és vizesen fekszem az ágyban

Szilvánusz: köszi, majd akkor priviben értekezünk...

Uxi: Boldog házassági évfordulót!!!

Nilszi: hú de izgis, hogy megmozdult a baba! Mit éreztél pontosan?

Hékás: attól nem is félek, hogy engem elküldenek, az viszont kérdéses, hogy mi lesz majd, ha otthonról akarok dolgozni jövőre keveset...Mert ugye ha kevesebb embernek kell többet dolgoznia, akkor lehet, hogy nem szívesen látnak egy otthonról dolgozó kismamát vezető beosztásban...Na de nem aggódok, valahogy majd csak lesz.

Kima: 14?????Ilyen régóta együtt vagytok? Ez igen!

Hékás: jó étvágyat!!! A hamburgert most én is megenném...
:lol:

Kép
szerencsemák

Kriszti: Pont pénteken kaptam a hírt, hogy a Szent Imrében dolgozik dr Guttmann Orsolya. Én anno hozzá jártam hastáncra (és most is akarok járni a kismama hastánc tanfolyamára), akkor még tanult. Azóta leszakvizsgázott, és csak jót hallottam/olvastam róla. Egy barátnőm hozzá jár. Mondjuk még nem szült...Miután még fiatal, nincs túlterhelve betegekkel. Ami talán kontra, hogy nem egy régi motoros...azt hiszem, 2 éve vezethet egyedül szülést.

Kép
szerencsemák

Szcsm, az agyamba véstem, hogy fiad lesz :wink: Még kb 3 napig emlékezni is fogok rá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát erre az otthon dolgozásos nehézségre nem is gondoltam, pedig teljesen jogos. Bár lehet, hogy örülnének neki, ha valaki legalább egy kis munkát levenne a válláról (nem cukkolásképp, de isteni volt a hamburger :wink:)

Clara, mire megszülsz, mesterszakács lesz a párod :wink: Enyém is nekiállt a múlt héten palacsintát sütni. A tésztánál én nem segédkezdtem, mert a palacsintasütő alján van a recept. De forgatni nem tudta, 2 után átvettem tőle a stafétát :?

Csajok, lenne egy kérdésem. Időnként, amikor tüsszentek, vagy nagyot ásítok vagy valami hasonlót csinálok, olyat érzek a hasamban, mintha valami megpattanna, és egy másodpercre belenyilal a fájdalom. Tudom, hogy nem pattan meg semmi, de az érzés az olyan. Marcival ilyet nem éreztem sosem. Nektek szokott ilyen lenni? Ha megyek a dokihoz, szerintetek említsem meg neki? Bár az még 2,5 hét :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Henya nagyon sajnálom az apósodat! Kívánok nektek boldog évfordulót, amennyire boldog ebben a helyzetben csak lehet!

Nóra

Kép
fikuszka

Szcsm!
Természetesen nem 14 éves korom óta! :lol: :lol: Érdekes lenne. Elütöttem egy számot. 24 voltam, amikor kitaláltuk, hogy jöhet a baba :oops: :oops: Így jár az ember, ha egy egyéves mellett gépel :lol: :lol: :lol: Különben idén ünnepeltük a 11. éves házassági évfordulónkat és 13 éve vagyunk együtt :D

Brigi!
Szerintem mindenképpen szólj a dokidnak, akár hívd fel telón. Tudod, jobb félni, mint megijedni.
Most megyek, eszek egy kis sós mogyit (mondom, hogy 120 kilóval megyek szülni, ha így folytatom :lol: :lol: :lol: ), utána visszanézek, hátha van itt valaki.

Kima
Kép
Kép
kima75

Henya: őszinte részvétem :( Legyetek nagyon erősek!

Fikuszka: megyek természetesen integráltra is, bár most már nagyjából megnyugodtam! A párod pedig felelősségteljes ember, biztos meg tudtok majd egyezni a következő babáról, ha arra kerül a sor!

Szilvánusz: jó nyaralást a Tisza tónál, az egy szuper hely!

Adrienne: kíváncsian várom holnap, bevált-e a recept, és sikerült-e aludnod ;)

Szcsm: hatalmas grat az eredményedhez!

Uxi: boldog és romantikus évfordulót nektek!

Kima: szerintem a nők nem is főzésre születtek, a pasik sokkal jobb szakácsok :)

Clara: a párod egy főnyeremény, ha már palacsintát is tud sütni :)

Ez a mai meleg borzalom volt, még jó, hogy ma itthon melóztam, tudtam napközben többször is zuhanyozni. Meg egy kicsit aludni is... mert nekem semmi alvásproblémám nincs, ha csak nem az, hogy bármikor bármilyen helyzetben el tudok aludni. Viszont az esti kutyasétáltatás után olyan görcseim voltak 5 percig, hogy azt hittem, vége a világnak. A párom nagyon megrémült szegény (én is).
Holnap dolgozom utoljára, hétfőtől táppénz. Itthonról persze azért még menni kell a melónak, de jobb lesz, mint megfőni az irodában.
nicsak

Sziasztok.
Kegyetlen meleg van aludni sem lehet :)
Tudja valaki mar hogy kisfiu lesz vagy kislany ?
Mi most voltunk AFP - n es kivancsiak lettunk volna :)
Az orvos nezte nezte azt mondja kisfiu....tovabb nezte fel percre ra azt mondja kisleany :) vegul azt mondta hogy ket het mulva pontosan meg tudja mondani akkor ugy is kell menni mert meglesz az AFP eredmenye is.
Augusztusban megyunk horvatorszagba mar alig varjuk.
Tovabbi kellemes es HUVOS :) napot mindenkinek
szilardinho

Hékás: bocs, nem miattad írtam csupa nagybetűvel, hogy fiú, csak a férjem érzelmeit próbáltam hangsúlyozni... 8) Én hamburger helyett maradtam a mozarella+paradicsomnál, mostanában eléggé rá vagyok kattanva. Az általad leírt érzéssel még nem találkoztam. Nekem max nyilallás volt, tüsszentéskor, de az sem vészes. Szerintem is mindenképp tárgyald meg a dokiddal.

Kriszti: közben nekem pont ma válaszolt Orsi a hastáncos kérdésemre, hogy ő is épp gyesen van a 7 hónapos babájával, úgyhogy mégsem ajánlom... :? Viszont ősztől lehet hogy fog hastánc órákat tartani, az nagyon klassz lenne!

Kima: igen, rácsodálkoztam, hogy kicsit korán kezdtétek, de ugye ebben a mai világban bármi megtörténhet :lol: :lol:

Nicsak: remélem, hogy semmi komoly oka a görcsölésnek. Nekem ma reggel görcsölt be a hasam, de aztán elmentem wc-re és megoldódott a helyzet... :roll: Lehet, hogy ciki, de nem tudom megkülönböztetni, hogy melyik görcs mitől van... :oops:

Szilardinho, ha visszaolvasol, akkor látni fogod, hogy már elég sokunknál kiderült a baba neme!

Azt el is felejtettem mondani, hogy tegnap megmérettem a vérnyomásomat, és normális volt (90/60), úgyhogy minden ok, ezek szerint egyszerűen csak többet kell ennem :shock:

Kép
szerencsemák

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: