Sziasztok!
AFP letudva, 2 hét múlva genetikai UH, akkor mondják meg az eredményt.
Alma, nem semmi ez a fórumos zaklatásos história. Sajnos elég sok beteg ember olvasgatja (és használja

) ezeket. De Nicsaknak igaza van. Nekem sem okoz álmatlan éjszakákat, különben nem lennék itt
Clara, büszke lehetsz apára

Mi lesz a következő?
Uxi, Gyula tényleg nagyon szép hely. Most is a kiváló strandján lennénk, ha indulás előtt 5 perccel nem alszik el Marci
Nicsak, mázlista vagy apával

Nálunk majdnem 1 évnek kellett eltelnie,mire a büdös pelust is kicserélte. De már szinte csak ő csinálja, ha itthon van, úgy belejött
Monyo, persze, hogy tudom, hol van Szabadka. Voltam ott is 2x dolgozni, (ott nyitottam a bankszámlámat is

) meg ott lakott egy barátunk. És olyan isteni csevapot hoz mindig otthonról
Hogy tudok-e szerbül? Hát persze. Racun, klijenta, broj, greska, banka, zahtev, unos. Soroljam még? Nem nagyon van, szerintem ennyi a szókincsem

De azt hiszem, ez elmondja a szakterületemet
Milyen mázli, hogy megvan minden a babához! Ezzel nagyon sokat spóroltatok!
Nicsak, gratulálok a negatív eredményhez!
Adrienn, szoktak mondani okosságot, hogy lefekvés előtt halk zene, olvasás, relaxáló fürdő, meleg tej stb. Nekem semmi nem vált be. Én beszéltem a dokival, azt mondta, hogy ha a 20. hétig nem változik, akkor már írhat fel valami gyógyszert rá. Aztán rájöttem, hogy a stressz miatt van. Tudat alatt dolgozott, a rengeteg vetélés megviselt, amiket közösen átéltünk

De mióta Mincsi mozgolódik, teljesen megnyugodtam.
Szilvánusz, Heydie nyaral, holnap jön haza ha jól emlékszem
Szcsm, Neked is gratula a negatív eredményhez. Viszont Te védett vagy, nem küldhetnek el, nyugi
Uxi, boldog évfordulót Nektek! Lesz ma ünneplés, vagy a gyerkőcök miatt ma nem kivitelezhető?
Nilszi, de jó, hogy mocorog már az apróság! Ugye milyen jó érzés?