Conversano!
Mikor látták, hogy kukis? 12 hetesen? Sima 2D? Örülök, hogy elmúlt a vész

! Sztem mindenki parázik egy kicsit, aki nem az idióta

!
Breki!
Nektek is sima 2D-n látták a kukit? Nem emlékszem

! Voltatok már 4D-n? Tervezitek?
007!
Köszönöm a bíztatást, sztem sem lesz gond, nem szokott, eddig minden 5-ös, de azért van bennem egy kis félsz. Holnap is vizsgázom média- és sajtóetikából, de nem tartok tőle nagyon, mert egy tündér a fickó, aki tartja. Meg mázli, hogy a tanáraim többsége nyugdíj-közeli, vagy nyugdíjas férfi, akik sokkal jobb fejek egy kismamával...(A legrosszabbak a 40-es nők! Na, azok az igazi genyók...

)
Boo!
Kérdezted a kutyákat, csak mindig elfelejtettem válaszolni

, szóval, nálunk elég nagy a kert (inkább bazinagy), így megbeszéltük a férjemmel, hogy lekerítünk nekik egy részt (kb. 120 m2-t), ahol garázdálkodhatnak, ha kint vagyunk a bébivel, vagy kint altatom. Így nyugodt a lelkem! Bizti nem hagynám őket felügyelet nélkül egyedül

Amúgy a bullmasztiffokról tudni kell, hogy nagyon keményen gyerekfanok, és hát ugye tapasztaljuk is, hogy főleg a két lány odavan a gyerekekért

! A kanunk kicsit magának való, és őt pl. idegesíti ha "zizegnek" körülötte, vagy visítoznak, de nagyon korrektül megoldja ezt: elmenekül a legtávolabbi sarokba

! Amikor kiskutyáink vannak, őt akkor is alig látni, de soha nem bántott egyet sem, csak hagyják őt békén aludni

!
Viszont a mániájuk, hogy akit szeretnek, annak mindenképp az ölükbe akarnak ülni, ami a 60-75 kilójukkal, nem túl előnyös, szóval én nem attól tartok, hogy bántanák, hanem hogy szeretetből ráülnek, vagy fellökik, és az éppen elég, szóval el kerítjük őket, de persze lesznek "közös bulik", mert örök életre nem lehet őket különzárni!
Ja, és a franciabulldogunktól sem tartok, mert annál meg születésekor nagyobb lesz a gyerek, és mivel baromi jófej kutya, a legszörnyűbb, amit tehet, hogy agyonnyalja

! De amúgy is kint van a többiekkel. Szóval ő is le lesz tudva. Ő amúgy eddig veéünk aludt, de amióta terhes vagyok már kipateroltuk. egyrészt biztos, ami biztos, másrészt pedig, hogy ne akkor rakjuk ki, mikor megjön a gyerek, hogy ne kösse hozzá a "kutyaéletet"

!
Ancsurti!
Ne izgulj, nekem is volt ilyen időszakom pár hete, teljesen indokolatlanul, ráadásul nekünk pont hülyén jött ki, mert én a terhesség miatt voltam (vagyok) s*ggfej, a férjem meg ugye a leszokás miatt, így egymást is egrecíroztattuk egy kicsit

! Szétbőgtem az agyam

! Tudom, ez nem igazán vígasztal, de legalább tudod, nem vagy egyedül! És hidd el, elmúlik, nekem is elmúlt!
Ja, lányok köszi a bíztatást, de leginkább nem az izgat, hogy korábban mentek szülni, mivel a cukor miatt jó esélyem van rá, hogy előbb jöhet egy pindurival a csöppem, hanem hogy ti már túlvagytok olyan dolgokon, amiket én még alig várok! Pl. a kombinált eredménye (múlt kedden vették le, mikor küldik már?!), a bébi neme, AFP, állandó mocorgás (nekem teljesen elmúlt kb két hete, csak azért nem parázok, mert azóta voltunk UH-n és tök virgonc. szóval én lehet, hogy mást éreztem. bár a doki azt mondta, bizti olyan részen "kapirgált"ahol ideg van, de már elfordult, ezért múlt el, de majd idővel ez állandó lesz...)
Na, szóval inkább ilyenekre írtam, de csak viccelődtem amúgy (persze minden viccnek van alapja

)!
Ésss még annyit akartam, hogy egyik barátunknak van egy tuti kínai horsozkópja (nem ami a neten van, de nem tudom, honnan szerezték), és soha (

) nem téved! Visszamenőleg is tök sok gyerekre megcsináltuk és mind jó!!!! Ők a naptáralapján vállalták a két kislányt, és mikor a doki közölte, a másodiknál, hogy kisfiú, apuka közölte, hogy nem doktor úr, kislány! És valóban, ma ő Réka

! Majd megpróbálom tőlük megszerezni, bár azt tudom, hogy az eredetit nem adják ki a kezükből, és féltve őrzik, mert már sehol nem lehet megtalálni ezt a fajtát. Nekem megnézték, és kislány lesz (szerintük tutira), én viszont kíváncsi leszek, nálunk dől-e meg a tuti kínai naptár

! Kérdezték, hogy hány éves voltam tavaly szeptemberben, meg hogy mikor fogant (biztos ez a kulcs, hogy ez szeptember x-én vált...)
Na, befogtam végre

!
Jóóóó Éjt!