A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Ibm,
Nővérem is a Jánosba szült szeptemberben. Most nagyon szép, új szülőszobákat csináltak jó lesz neked!
Vendég

Remélem! :lol:
Eddig mindenki negatívan reagált mikor kimondtam,hogy János Kórház!
Hát ha egyszer a dokim ott dolgozik!
Nemhiszem,hogy más kórházban sokkal jobb lenne!
Na meg aztán hol találsz jó kórházat,jó orvossal? :lol:
Telkiben max.,azt meg sajna nem nekem találták ki!
Mivel Rókust megszűntették ezért szorultam a Jánosra!
De végül is tök mindeggy csak minden rendben legyen!
Ez legalább közel van, a doki meg még közelebb!
Asszem ez sem utolsó szempont!
Nem mindeggy hogy 10 perc alatt érek a rendelőbe vagy 1 óra alatt!
Főleg,hogy még 2 hetente kell mennem!

Kép

Kép
ibm

sziasztok!

Azt olvastam a magneB6-ról ami a banánban is megtalálható, hogy segíti a szülést. Mivel lazítja a méhfalat és egyéb kötőszöveteket. Én azért is szedem, hogy ne keményedjen annyit a pocakom. Mondjuk nekem a dokim csak annyit mondott, hogy lazítja a méh falat, de hogy az mire jó azt nem. Most már tudom az okát. Csak gondoltam leírom hátha tudok valakinek segíteni.

A keményedésnél mennyi a normális? Ma is menet közben ,megkövült a hasam és fáj. Elég sokszor előferdül, de próbálom olyankor lazítgatni,meg magne B6-ot szedek.

IBM,

miért kell 2 hetente menned? Veszélyeztett vagy? De jó, hogy köztünk vagy.

Katuci,

Én is így éreztem még tegnap előtt is, kételkedtem, hogy befordult most milyét érzem stb... De a dokinál minden kiderült. Egyébbként a buksinál is szokott kaparászni, mert ugye oda teszi a kis kezét.
És úgy érezni mintha a lába lenne. Nekem is rugja a bordámat meg jobb oldalon lennt nagyon szokott fájni. Pedig a bal oldalamon fekszik.
Ez nem is fájdalom bár néha az. Nem tudom elég fura érzés amkor kidugja a kis fenekét meg rugdal. Én szoktam ilyet érezni amit mondtál. Kicsit fáj is.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

A kórházi csomiról nem is olvastam sehol, hogy nmikor érdemes összepakolni. DE egyre jobban foglalkoztat. Szerintetek? A védőnőtöl kaptam egy listát, hogy mik kellenek. Még hálóingeket is vennem kell. Meg még egy csomó mindent.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Szia Vikci!

Igen veszélyeztetett vagyok,mert 2 éve volt egy vetélésem!
És aztmondta 2 hetente látni szeretne,amit nem bánok,én is nyugodtabb vagyok így! Még néha az a két hét is hosszúnak tűnik,hátmég mikor rámrakja az uh-t és mire megszólal!
Jaj, az borzasztó!
Na de nem is írok több rossz dolgot!
Az a lényeg,hogy most minden rendben van! :lol:
Én is szedem a Magne B6-ot már az 5. héttől,először 3X1-be szedtem,de mivel fájdogált néha a hasam,bár azt mondják ez normális,a doki azt mondta biztonság kedvéért inkább emeljük,azóta 3X2-t szedek.
Kedden kell mennem hozzá akkor leépítjük a Duphastont,és lehet,hogy ezt is lejjebb veszi!
Olyan jó nektek,hogy már nemsokára mehettek!
Persze biztos nekünk is elrepül majd az idő!
Te hol fogsz szülni?
Egyébként mindig olvaslak titeket csak még nem nagyon írtam!
Szoktam gyönyörködni a szobákban,ruhácskákban!

Kép

Kép
ibm

Vikci,
Nem a szülést nem segíti hiszen ottdolgozni kell a méhnek ez peddid gátolja 36. hét után nem is szabad szedni magneziumot mert hagyni kell a méhet gyakorlatozni de elötte tényleg jó a keményedésre. Én már a beültetés óta szedem a magneB6ot de csak a 36. hétig. Keményedés nem szabad hogy egy órában 3nál több legyen vagy renszeresen jöjjenek de ez is egyéni valaki végig sokat keményedik mégsem lesz baj.
Vendég

Pandácska! Beültetés?
Mennyit szedsz belőle?

Kép

Kép
ibm

Ibm,
Lombikos vagyok ezért írtam a beültetést. Az elején én is szedtem Duphastont meg mellé Utrogestant is a betöltött 13. hétre tettem le fokozatosan.
Vendég

De jó,akkor mégnagyobb gratula! :lol:
Mennyi idő alatt csökkentettétek emlékszel még?
Nekem valami 3 napról beszélt,félek,nehogy utána baj legyen!
Az nem túl rövid idő szerinted?
Nekem azt mondta még 2 hétig szedjem kabalából és amikor találkozunk akkor elkezdjük,végül is a 14. héten kezdjük el!
Csak nem lesz akkor már semmi nem?

Kép

Kép
ibm

Ibm,
Tuti nem lesz baj nyugi mert már ilyenkor átveszi a méhlepény a szerepet tehát nincsen szükség progi pótlásra. 13+0 voltam amikor az utolsó progikat használtam, nagyobb adagban kaptam mint te és nem lett baj. Biztos minden rendben lesz most már lassan kezditek a második trimesztert :wink:
Vendég

Köszike!
Remélem minden oké lesz! :lol:
Megyek vásárolni,mert ma még kenyeret se vettem!
Aztán jövök!
Sziasztok

Kép

Kép
ibm

ibm
Én is oda tartoznék és bevallom betojtam amikor úgy volt, hogy nem választhatok. Én is csak rosszat halottam, hogy még függönnyel elválasztott szülőszobák vannak... ez engem sokkolna, de ha felújítják akkor ezen biztos változtatnak!
Majd számolj be kérlek nagyon kíváncsi vagyok!

Vikci
A 36. hétre nem árt összepakolni... én a 38. héten mentem szülni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Általában szülés előtt pár héttel vagy nappal bedagad az ajak és krumpli lesz az orrod! :)
Én is így festettem! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Szili, neked üzennék.
Olvastam, hogy III-as a lepényed. Ezzel nagyon kell vigyázni. Nekem a 34. héten derült ki, hogy ennyi a lepényem, a 32. héten még csak II-es volt!!!!Aztán a 34. héten megnézték, III-as lett és kiderült, hogy már 2 hete ugyanakkorák a baba méretei, amióta átment III-asba, nem fejlődött a gyerek!!!!Aztán rögtön kórházba utaltak, ott voltam 2 hétig és minden nap flowt néztek meg ctgt és semmit sem mozgott a gyerek, nem fejlődött semmit, néztek uhun mindig, semmi jel nem volt, hogy kapott volna táplálékot, egyszerűen a méhlepény feladta.

Végül a 36. betöltött héten megcsászároztak, és koraszülöttként berakták inkuba 3 napra, szondáztatták, próbálták megerősíteni Hunit.
Kedden jöttünk haza.

Én "jól" jöttem ki belőle, mert a dokim azonnal befektetett, de sokaknál ez nem így van, nem foglalkoznak vele és csak a szülésnél veszik észre hogy túl kicsi a baba.... :twisted: vagy hogy rossz a keringése ne adj isten a szíve...
(nekünk is aritmiás volt a szíve, de helyreállt)

Szóval nem paráztatni akarlak, csak elmondtam az én történetem...
Vendég

Lafi!
Épp az előbb néztem a másik topikban, hogy Hunor baba megérkezett. Gratulálok! Bár, szerintem te is szívesen kivártad volna a 40 hetet...
Nem ijesztgetsz, jobb tisztában lenni vele... Azt hiszem, reggel korán irány a védőnő és a háziorvos...
Köszönöm szépen!
Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Lafi!
Elfelejtettem megkérdezni, hogy azért mozgott rendesen, vagy az sem volt jellemző? Volt valami más "tünet " is?

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Lafi!
Gratula a kis Hunorhoz! Sajnálom, hogy ilyen helyzet alakult ki nálatok, de a lényeg az, hogy a baba is meg te is jól vagy!
Nevelgesd a kis jövevényt sok-sok szeretetben! Vigyázzatok magatokra!

Szili!
Szerintem is jobb, ha ennek utána jársz. VAlóban nem játék ez a lepény-öregedés téma!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Ibm,

az Istvánban fogok szülni.

Pandi,

köszönöm szépen. Én reggeli után veszek be kettőt. Állítólag ilyenkor a leghasznosabb.

Lafead,

Nagyon Gratulálok a kis Hunor babához. Kívánom, hogy legyen a kicsiben nagyon sok örömötök. Nagyon ügyi vagy, hogy van erőd még ide is felkukkantani. :wink: hol lehet rólad olvasni, melyik topicban?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok Lányok,

Már jó régen írtam, de olvasni mindig olvaslak benneteket. Csak az az igazság, hogy igazából semmi nem történik velünk.

Barbika nagyon jól érzi magát odabent, majd szétrúgja a bordáimat vagy a hólyagomat. Anyuci már kevésbé érzi magát jól. Alhasi -és szeméremcsontfájdalom folyamatos, szedek rá magnéziumot, de nem igazán használ. Ráadásul a bal lábamon viszér jelent meg, ami szerencsére nem fáj. 10 kg-t híztam eddig.

Tegnap voltam 4D-n, minden ok a kicsikémmel.

BPD - 79,3 mm
OFD - 96,8 mm
HC - 277,9 mm
TAD - 85,7 mm
AC - 246,5 mm
FL - 60,7 mm

Koponyafekvésű, magzatvíz átlagos, placenta I. fokban érett.

Dobok egy-pár képet

Arcocska

Kép

Lábacska

Kép

És a bizonyíték, hogy kiscsaj :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Nagyon édes Barbi és nincsen nagy nozija :wink: másikban olvastam hogy ezt írtad :lol:
Vendég

A tábliból kivettem az aktuális sort mert sokszor üres volt. Helyette van egy olyan hogy baba: ide írjuk be hány centivel, kilóval született a pici császár vagy természetes úton. ha van hiba szóljatok javítom.

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Köszi a tanácsokat: voltam védőnőnél, szívhang rendben, vizeletben semmi, vérnyomás tökéletes (110/70), s most lettem 0.5 kg-mal több, mint a babásodás elején!!! (Persze, nekem könnyű: eleve sok voltam + a diéta). Szerinte semmit nem kell tennem szerdáig. Voltam a háziorvásnál is beutalóért újabb uh-ra, szerinte sem. + Közben megkérdeztem e-mailben a Jahn Ferences szülészeti osztály főorvosát. Pont most kaptam meg a választ, így csak most esik le a nagy kő: tök negatív lelet, semmi teendő nincs!!!!!!!
Azért köszönöm még egyszer!

Judy! Nagyon szép képeket és babátok van! Kicsit irigyellek, a miénken nem látszott ilyen szépen... :oops:

Pandácska! Veled minden rendben? Ugye már nem fájdogálsz? :roll:
Beírnád nekem a tábliba, hogy a Jahn Ferencben szülök?
Köszi!

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Sziasztok!

LAfi, gratula a kis HUnorBabához!

Judy, édes a kis Barbi!!!

Pandi, nagyon tetszik ez a név: DuDorka. :D Nálunk a BabyBee megy egy ideje (a LadyDi mintájára, csak ez így viccesebb, mert ugye a méhecske is... :lol: ).
Táblihoz annyit, hogy BIngii és én egy nappal fiatalabbak vagyunk. ;)

meri

Judy!
Nagyon édes a kis Barbi-baba! Aranyos pofikája van! :-)

Pandi!
Táblihoz: nálam a szülés időpontja február 12. a többi adat tökéletes.:-)
Remélem már jobban vagy a hét eleji éjszakai riadtság után!?

Ami a kórházi csomagot illeti, még nekem sincs semmi hozzá. Illetve köntösöm van, van egy szoptatós pizsim, de még hálóinget vennem kell.
Szoptatós melltartóm már van, eldobható bugyit kapok, papucs van :-), betét és egyebek nem tudom, hogy vigyek-e, vagy jó lesz, amit ott adnak.
MIkor a Vikit szültem vittem magammal rendes betétet, de a kórházi jobban megfelelt a célnak :-) :oops:
Aztán mikor már itthon van az ember nyugodtan használhatja a "luxus" kategóriást. :D
Azt még nem tudom, hogy pelust meg ilyeneket kell-e vinni, dec. 28-án megyek a szülésznőhöz, akkor fogjuk megbeszélni ezeket a dolgokat.
Az igazság az, hogy én még január 21-én vizsgázom, úgyhogy nem nagyon szeretnék előbb bevonulni, ha nem muszáj....:-)

Mindenhol ilyen szép nagy hó esett, mint nálunk???? Olyan gyönyörű minden, kislányom teljesen el volt csodálkozva, hogy végre esik a hó, és hogy milyen csodálatos a hóesés. Imádja ilyenkor a telet. Remélem fogunk tudni szánkózni a hétvégén, a múltkori havazás csak egy napos volt, így mire hazaért az oviból már el is olvadt...

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

De jó nektek!
Mindenhol azt olvasom,hogy esik a hó,meg szánkóznak a gyerekek!
Itt egy pihe se hullott és még a nap is süt! :cry:
Én is akarom,hogy essen!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ibm!

Nyugi, itt esett éjjel, reggel elment a párom Peivel szánkózni kb egy órát, de már tök dzsuva van, olvad és minden tiszta trutyi, az út meg csúszik! :(

Pandácska!

Szép a tábli! :D Jól vagy egyébként, nem viselt meg a hóesés az éjjel?

Judy!

Nagyon helyes Barbika! :) Kicsit irigykedek, mert nekünk Eszti csak a lába közét mutatta meg (de azt legalább megmutatta :lol: :lol: :lol: ), így az arcát nem is láttuk múltkor, több 4d-re meg már nem tudunk elmenni anyagi okokból! :( De mindegy, csak egészséges legyen, gyis nézegethetem még eleget :lol:

Szili!

Ezek jó hírek, akkor nyugi, minden rendben van! :)

Katuci!

Ez a betét dolog kórházfüggő lehet, mert én Petinél összesen kettő darab betétet kaptam, közvetlen, mikor először felkelhettem akkor (gondolom, hogy kéznél legyen) és soha többet, szóval nekem vinnem kellett! Akkor rendes éjszakai betétet vittem, de most tutira a Tena ladyt fogom, az talán tovább bírja !

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi lányok a dícséreteket.
Amugy rettentő rossz pózban feküdt (ismét), így a doki nagyon megszenvedett az uh-on, de azért sikerült 1-2 jó felvételt csinálnia.

Viki,

Én is igazából most csak az arca végett mentem el, hogy mégis milyen lehet a pofikája, bár sajna a kis szemecskéjét nem láttam, mert természetesen végigaludta az egészet. :lol:
Többre már én sem megyek, megbeszéltem vele, hogy legközelebb élőben talizok vele a szülőágyon. Egyetértően rúgott egyet. :lol: :lol:

Katuci,

Én nem is emlékszem rá, hogy mi kaptunk volna kórházi betétet, de mivel nem hagyott mély nyomott bennem szerintem nem vagy csak nagyon szar minőségűt. Én a saját betétemet használtam, az volt a biztos.

Jó nektek, hogy ott már van hó, nálunk se híre se hamva, bár elég hideg van, lehet a hétvégén megjön.
Mondjuk sok mindent nem tudunk csinálni, mert Danika ma reggelre megbetegedett, az ágyat nyomja (azért annyira nem vészes)köhög meg a torka csúnya.
De azért jó lenne szép havas tájat látni, nem mindig ezt a szürkeséget. :lol: :lol:

Szili,

Örülök, hogy minden rendben van veletek, mert ugye azért mindig olvasom az eseményeket ám. :lol: :lol:

Pandi,

Azért írtam, hogy nagy nózija van, mert tiszta Danika a kiscsaj és neki szegénynek elég nagy van. (tőlem örökölték sajna)
Amugy rögtön beleszerelmesedtem amikor megláttam a pofikáját. Csak ugye kár hogy a kis szemeit nem láttam.
A világ legszebb kislányát látom benne. :lol: :lol: :lol:

Ja és nagyon ari a "DuDorka" név. Olyan kis kedves. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szili, örülök, hogy minden okés!!!!Azért nézesd rendszeresen!!!
Tünet: semmi vagy alig mozog, rendszeresen pisilsz, még akkor is, ha anap alig ittál.Nekem napi 5öt tán ha moccant és félóránként pisiltam, el is ment a magzatvíz nagy része!

Köszönöm a jókívánságokat!Engem a januári topikban lehet leginkább olvasni.Meg több helyen is, de itt is minden megvan.

Néhány kép ízelítőül, és hogy lássátok, milyen egy 36 hetes babó, mennyire tökéletesen fejlett és hogy nem kell aggódni, ha picikét koraszülött egy baba, kicsi lesz de fejlett:

Kép

Kép

Kép

Kép

TEjem nincs, de állam bácsi ad nekünk heti 2x!

Kórházi csomagról:
-papucs
-gombolható hálóingek,több is, nehogy véres legyen vagy tejes
-bugyik, jó sok, esetleg eldobható, nekem normál bugykó volt, mostam mindig, ha véres lett
-betét kell, ott nem adnak ilyent
-törölközők
-hálóköpeny
-wc papír,nem is kevés
-tisztálkodószerek
-evőeszköz, tányér
-kaja, mert a kórházi koszt katasztrófa
-házassági kivonat
-személyi, taj
-kiskönyv
Vendég

Lafi, gyönyörű ez a baba!!!!!!!!!!

meri

Lafi,
betennélek a tábliba ha engeded ha nem akkor is :lol:
Vendég

Panda, :lol:

Meri, köszi!
Vendég

Lafead,

Gratulálok Hunor babához, nagyon szép baba : )
nem is gondoltam volna hogy a 36. héten már ennyire fejlettek...

Andi

Kép
danidaniel

Esik a hóóóó :lol:
Vendég

Itt is szakad a hó, mármeg is állt a forgalom az utcában! :(

Lafi!

Gyönyörű Hunor baba! Gratulálunk! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó ez a hóesés csajok, kinézek az ablakon és egy keskeny kétsávos úton két busz robbant le egymással szemben, szerintetek hogy közlekednek most a kocsik :shock: :shock: :shock: :shock: hát, sehogy, itt tobzódnak szépen sorban :( Jelenleg 5 buszt látok, amiből 3 tudna menni, de nincs hol :? :? :?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

EGy kérdésem lenne:
szerintetek is havonta kell a dokimtól táppénzjavaslatot vinnem a háziorvoshoz?
Október 1. óta táppénzen vagyok, akkor kaptam egy javaslatot, a dokim azt mondta többször nem kell íratnom. Erre a háziorvosom elment 3 hónap szabira, és aki helyettesíti az mindenáron ragaszkodik hozzá, hogy vigyek javaslatot, mert hogy abból havonta újat kéne vinnem. Mondjuk a saját háziorvosom eddig még egyszer sem szólt, pedig akkor elvileg már a 3.-at kellett volna vinnem neki.
Nálatok hogy van ez a dolog???? Megőrülök ettől a hülye bürokráciától. A terhesség nem egy nátha, hogy egy hét után elmúlik..... :shock: :D

Nálunk délután elkezdett olvadni a hó, de most meg már a mínuszok röpködnek, úgyhogy szépen ráfagyott az útra. Holnap visz a párom vizsgázni, remélem letakarítják a főbb utakat....

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Lafead! Nagy-nagy gratula Hunor babához!
Nagyon szépre csináltátok! :lol:
Teljessen jó kis fejlett babu!

Katuci!

Én is vittem az elején a nőgyógyitól papírt és most megint kértek,úgyhogy megint vittem.
Kb. 2 hónap telt el a kettő között!

Kép

Kép
ibm

lafead
Gyönyörű!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pandácska
De jó fej vagy! Már javítottad is a táblában!

Nálunk sincs hó :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Illetve csak némi-nemü pihe... de nem fehér a táj...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kata, igen, havonta kell. Az én háziorvosom azisztense még ennél is buzgóbb: kéthetente megyek a táppénzes papíromért, és mindig megkérdezi, hoztam-e papírt. Nem érti, hogy a nőgyógyászomhoz kb. 5-6 hetente járok. :lol: Ja, és minden alkalommal ír a nőgyógyászomnak hivatalos kérelmet!!! :lol: Persze már nem szoktam megmutatni, mert hülyeség... 8)

meri

Katuci!

Nekem is havonta kell vinnem papírt a háziorvosnak!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló mindenkinek! Új regisztráló vagyok!

Nálunk havonta kell vinni a nőgyogyitól javaslatot a háziorvoshoz, aki megírja a táppénzes papírt.

Kép
blani28

Halihó!

Túl vagyok 2 vizsgán, ez is lement, szerencsére.:-) Még hétfőn egy, aztán január 8-ig pihi. Akkor még 4-nek neki kell vágnom, de az már nyugisabb időszak lesz, arra lemegy a karácsony, legalább tudok készülni mindegyikre normálisan.

Mamacka!
Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerül a babazsák, mert a honlapodon nem találom az árát, és már nem emlékszem, hogy mennyit írtál még a múltkor. Köszi!
Ja, meg hogy milyen színkombinációkban lehet kapni. Ami fent van a honlapon, vagy vannak azóta újabbak is?

Hétfőn én is felhívom a dokimat táppénz javaslat ügyben. Mondjuk ő nekem anno azt mondta, hogy mivel ezt ő folyamatosra írta, ezért elég csak egyszer vinnem. De aztán lehet, hogy a háziorvosnak meg le kell adnia havonta, vagy kéthavonta valahová, igazolásképpen. Pláne most helyettes doki van, biztos nem akar rizikózni. Mondjuk ez a hülyeség magasfoka, hogy egy kismamának állandóan javasolni kell a táppénzt. Általában a nagy többséget ha egyszer kiírják, az nem fog mondjuk a 30. héten visszamenni dolgozni.... na mindegy. Ha kell, akkor viszek.

Blani!
Üdvözlet a csapatban, és gratula a kis pocaklakóhoz! VAn nekünk egy táblink, Pandi csinálja, ha szeretnél bekerülni add meg az adataidat! (életkor, hányadik baba, hol szülsz, mikor)

Már csak egy hét és itt lesz a karácsony!!!!! :D :D :D
Engem annyira feldob lelkileg ez az ünnep, hogy már nagyon-nagyon várom! Érdekes, hogy gyerekkorában azért várja mindenki, hogy ajándékot kapjon.
Most már azért várom, hogy feltöltődjek lelkileg és ajándékot adjak.
Holnap narancsdzsemet főzök, mindenki a családban kap majd egy kisüveggel az ajándéka mellé, meglepinek. Remélem mindenki örülni fog majd neki :-)

További szép estét mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci81 szia! Köszönöm! Igen,majd leadom az adatokat!

Kép
blani28

Lafi!
Annyira édes ez a gyerek!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Lafi! Köszi szépen! Szerencsére nekem semmi ilyen tünetem sincs. (Ma vizsázni voltam, kb 1 órát ültem, svégig a gyomromat rugdosta. :lol: Persze elég gyakran teszi ezt.)
Viszont nagyon meglepett Hunor baba! Sokkal kisebbnek gondoltam! De gyönyörű!!!! Gratulálok még egyszer!

Katuci!
Akkor megint jó ellenpélda vagyok: majdnem betöltöttem a 4. hónapot, mikor visszamentem dolgozni. Lombikos voltam, az elejétől táppénzen voltam (tőlem egyszer sem kértek a nőgyógyásztól papírt). És múlt héten kezdtem kivenni a szabijaimat, még 2 napom van, utánna ismét táppénz...
És szülésig befejezed a vizsgáidat?

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Sziasztok!
Én meg most vagyok 18 hetes,és egy hete be van csípődbe egy idegszál a derekam környékén. Most táppénzen vagyok, és lehet végig azon leszek.

Kép
blani28

Blani,
Nekem is van a derekamban egy becsípődés és még a bal lábam is fáj tőle végig :?
Vendég

Sziasztok bocsi a pofátlankodásért, de van egy eladó 62 es vadi új overálom, nagyon szép törtfehér szinű, unisex, keresztelőre is alkalmas. Nagyon praktikus, hordozóba is becsatolható a baba benne és külön kis kabátkaként is hordható.
Sajnos mi amikor kaptuk még nem volt olyan hideg hogy a baba viselhesse, most meg már kicsi.
Ára 5000 Ft

Akit érdekel keressen meg priviben. Kép

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: