A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera, én ecettel szoktam átmosni! De nem tudom ezen segit-e ?
bencuri

Wera!
Ecettel mosd át! Tedd csurig mind a mosószeres, mind az öblítős tartályt és küld rá vagy 70 fokon.
20150601134430

Wera! Kiszedted az öblítős tartályt? Szedd ki és tisztítsd ki. Hallottam már, hogy valaki ecettel indít el egy üres mosást. nem tudom erre használ-e!

Viki! Lacus ügyi fickó!

Kép
szly27

:lol: Úgy látom mindenki ugyanazt javasolja!

Kép
szly27

Szly, Bencuri Viki!
Köszike!

Szonjus hogy van? Rég láttam képet a gyerkőcökről!!!!
20150601134430

Mostanában nem készültek igazán sok kép, de majd pótolom :wink:
Szonja mostanában éjjel egyszer eszik, szerintem nem lakik jól, de a tápszer nem kell neki! Se a tea! utálja a cumisüveget! de már próbálkozunk a gyümivel, de nem igazán izlik neki! Pedig Bence hogy imádta! Hát nem hiába minden gyerek más! :D
bencuri

Kép
Egy puszi a huginak! :D
bencuri

Kép
Figyelem a tesót!
bencuri

Sziasztok!

Muffin tényleg ne izgulj amit már Eliot egyszer megcsinált azt nem is felejtette el. :)

Wera nagyon tetszik a hajad, és Nóriról meg nagyon jók a képek. Írtó édes!!

Kép
linda24

Linda kapun képeket? :wink:
bencuri

Szonja milyen szép! Ne tessék rejtegetni!

A puszis kép is cukika!
20150601134430

Miből gondolod h nem elég neki a tejcsi?
20150601134430

nem is igaz hogy rejtegettem....... :wink:
köszönjük :!:
bencuri

Szonja, és Bence nagyon szép! :D

Kép
dittke

mert ő eddig átaludta az éjszakákat és most cicizik és utána egyből horpaszt tovább! :roll: ja és cumi se kell neki! mondjuk még gondoltam a fogára is de nem lászik csak nyáladzik! :?
bencuri

[quote="bencuri"]n írta:bencuriem is igaz hogy rejtegettem....... :wink:
köszönjük :!:

De igen!!!!!! :wink:
20150601134430

van olyan baba a topikba aki nem cumizik az enyémen kivül! pedig néha olyan jó lenne, ha elfogadná! kicsi megnyugodna! :?
bencuri

Kép
Ezt Dundusnak küldjük, nehogy elfelejtse az én rejtegetett lányom! :D :wink:
bencuri

Na alszik a drága, utolsó mérés 36,7 c. Remélem ennyi volt...
Orrából szinte semmit nem tudok leszívni, étvágy remek. Az édesköményteát szlopálta be a kanálból...

Wera, Nonó nagyon szépséges és tetszik nekem is a hajad.

Bencuri, Szonja úgy nő és nagyon édesek a képeken! Sajna sok gyerek nem fogadja el a cumisüveget, főleg akit első hónapban nem kínáltak meg vele...
Ja és Adél is vol hogy átaludta az éjszakákat, 2 hete mégis kel újra. Nem biztos, hogy azért mert kevés a tej...

Jaj, nem is írtam, hogy Lackó félaktja nagyon bejött.

Evelin örülök, hogy jól van Eliot és olvastál valami megnyugtatót...

Nekem talira jövő héten a hétfő nem jó csak...

Szilvi, Rolinak jobbulást! Visszaviszed a dokihoz?

Kép
andkata

Hétvégiek:

Kép Kép nem ér a tokámat nézni...:)

Kép
andkata

Szonját mi nem tudjuk elfelejteni!

Igaza van Katának, attól h kel, még nem biztos h nem jó a tej! Hízik hétről hétre?

Adélkát pusziljuk!
20150601134430

Kata!
Adél szemei csodásak!!!

Ha nem írtad volna a tokát (ami jelzem nincs is!), nem is figyeltünk volna oda! Több önbizalmat Kartársnő!
20150601134430

Andkata! Ha nem mondod a tokát, észre sem veszem, de így rögtön mindneki azt nézi :lol: Pénteken megyünk dokihoz Jázminnal, ha nem javul Roli, viszem őt is!

Szonja nagyon édi és tényleg ritkán kapunk róla kéet!

Kép
szly27

Viki - ne is hígítsam az ecetet? Csak 20%-osom van itthon. Az nem túl erős? Kipróbálom mindjárt ezt a mosást, mert már nagyon elegem van.

Köszi mindenkinek a segítséget!

Szonja és Adél nagyon édik! Adélnak azok a szemek! Szinte világítanak! :D Kata! Szerinted ilyen marad?
Vendég

Viki, Szilvi: :)
Mostanában nem vagyoik jóba magammal, mindegy majd elmúlik...Lényeg hogy a csajszi jól legyen...

Wera, Adél lassan 4 hónapos, úgyhogy szerintem igen. Semmit sem változott. Nekünk is úgy tetszik, csakhogy kitől van???

Kép
andkata

Katák:Lenne egy kérdésem:

Domi egymás után háromszor kakilt,az első állagra még ok volt,igaz kifojt,de ez nem lényeg,viszont a másik kettő nagyon híg volt,és nagyon nyálkás-és szerintem fájhatott is a hasa,mert nagyon nem tudott elaludni csak kaki után.Na most,holnap vinném beoltatni az első adag felső légúti megbetegedés elleni oltásra.Nem tudom hogy így is elvihetem-e vagy inkább halasszam máskorra?Vagy figyeljem neki még a székletét-de ha a többi is ennyire nyálkás lesz,akkor elvigyem vagy ne??Bújkálhat benne valami betegség?Mert ha így elviszem,és megkapja az oltást,akkor nem lesz betegebb?Előre is köszi!

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri:Domi se cumizik :wink: Bár az ujját szopizza.

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri - Nóri csak az elalváshoz kap cumit, amúgy nem kell neki. Egyedül akkor fogadja el amikor már tök kóma! 8)
Vendég

Egészséges rendelésre vinnéd, Kike?

Mert ha nem akkor szerintem vidd el, legalább látja orvos. Ha durva hasmenése van, tuti nem fogja megkapni az oltást. Mert nem tesz jót, a hasi nyirokcsomók lehetnek egy gyomor-bélhurutnál nagyobbak és az oltás ronthat ezen...
Adélnak mondjuk mindig nagyon híg a széklete...

Kép
andkata

na a délelőtti idillnek jócskán vége... amilyen nyugis volt reggel, most olyan nyűgös. csillapíthatatlanul bőg, enni nem akar... voltunk sétálni, azt végigaludta, de ahogy hazaértünk és a teraszon letettem a fenekem a padra rögtön felébredt...
kata örülünk hogy adélnak lement a hője! :) én meg elkezdtem adni az ambroxolt. napi 2x 2,5 ml-t ír. Az okés? és meddig adjam neki?
bencuri, jó hogy jöttél :)

KépKép
muffin

gyors füstjeleket adok mert rohannom kell tovább.
12.45-re volt időpontunk a dokihoz.
fél11-kor nyűgi volt hogy éhes. elhuztuk nehezen 11-ig. akkor kajált, öltözés, kis séta a dokiig.
hát azt hittem felrobbanok... :twisted: :twisted: ... 2-kor jutottunk be. kajaidő lett volna, és közben fáradt is volt mert ugyebár nem tudott elaludni a rendelőben. elmenni sétálni meg nem tudtunk mert bármikor szólíthattak minket...
megkaptuk a 3 hós oltásunkat és a pneo-t is.
dec.2-án kell menni.

jah és hizott 80 dkg-t 1 hónap alatt :D :D

adatok: 6200 g, 63 cm. Képet később dobok fel sly!

Kép

Kép
timi1982

Kata:tanácsadásra vinném,ahol be is oltják őket.

De neki nem szokott ilyen lenni,nagyon híg volt,és nagyon nyálkás,mintha nyálas lett volna,szóval olyan nyúlós.
Szóval akkor ne vigyem?Mert ott csak egészséges babók vannak,akik oltásra várnak.Vagy ha többet nem lesz neki ilyen akkor vigyem?

Kép
Kép
Kép
kike

Az ok, Evelin! És javulgat köhögés? Remélem a hangulat is fog! :)

Bencének ütős méretei vannak, Timi!
Habár, ahogy számolom Adél is már 45 dkg-t kicsit több, mint 2 hét alatt...

Kép
andkata

megint rotyizott,kicsit ugyan,de nagyon nyálkásat,mint a csiganyálka :?

Kép
Kép
Kép
kike

Werus!
Ne higítsd. Dobba is önthetsz ;)

Timi!
Szépen nőttök!
20150601134430

kike!
Egy tipp...szerintem attól is lehet ilyen a széklet, h jön a foga.... figyeld csak meg!

d.dodó

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Már megint elfelejtette, hogy időpontot adott nekünk és megint jóval késöbb fogadott akkor is csak 2 percre, mert már jöttek hozzá. Hiába akartam megbeszélni vele Levi táplálását csak nagyvonalakban mondott 1-2 kaját....
Azt mondta, hogy olyan mértékű a refluxa, hogy ezzel már foglalkozni kell. kapott savsemlegesítőt (valami tablettát)és motilíumot(nem tudom jól írom e). Mindkettőből napi negyedet kell bevennie és 2 hét múlva kell visszamennünk helyzetjelentésre.
Kicsit csalódott vagyok a doki hozzáállását illetően....

Kíváncsi leszek az eredményre.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Levi is most rotyizott egy nagyon hígat. Nem is volt sűrűsége.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

NAGYON ÉHES VAGYOKKKKK!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
uNOM A SALIT AMIT DÉLUTÁN LEHET ENNI! :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Levit betettem az ágyába, mert már nagyon nyüglődött most viháncol!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita,
A B betűs dokinál voltatok? Jól írod, szerintem ezek segíteni fognak! Jaj, de jó! Milyen kérdésed van táplálást illetően? Hátha tudunk segíteni.

Kike!
Dodó jót szólt. Simán lehet a fogától. Bele tudsz nézni a szájába?

Adél már több mint 2 órája alszik...Remélem gyógyul a drágám...

Kép
andkata

Kata,Dodó:köszi,akkor megfigyelem.De ilyen hirtelen változhat?Bele tudok nézni,de drasztikus változást nem látok,bár oltárian rág mindent,még az ujjamat is :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szóval vihetem szerintetek beoltani? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szerintem vidd el, csak mondd meg a dokinak...

Kép
andkata

Már a 4 hónapost kapja, Kike?

Kép
andkata

Igen nála!
Az lenne a kérdésem mik azok a kaják amik nem savasítanak és adható levinek. Meg, hogy nem igényel e valami vitamint a szervezete így, hogy nem eszik szinte egyáltalán tápot.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok lányok!

Tegnap este Tami manó is megkapta még a 2 hónapos oltását, kicsit elcsúsztunk vele, délután icipici hőemelkedése volt, most alszik, remélem, már nem is megy fel a láza.
Ez a dokinő mindig olyan lelkiismeretfurdalást okoz, mindig előadja, hogy milyen fontos,hogy én mit eszem a tejcsi miatt, elsorolja, miket ne egyek, persze pont a finomakat, ő a teljesen bio kajákat javasolja. Na, ezért ma kicsit kevesebb csokit is ettem.

Bencuri, Taminak se kell a cumi, kiköpdösi, pedig eleinte nagy király volt nála.

Tegnap én meg Anyukám féle savanyú bablevest ettem, csak óvatosan, de semmi baja nem lett Taminak.

Anyjuk, remélem,nálatok is bejön a járóka, Tami nagyon szereti, abban van a játszószőnyege meg a zenélő forgó. Férjem eleinte azt mondta, egy újabb kacat, ami egy csomó helyet elfoglal, de most már azt mondja, nagyon jó, h megvettük, napközben is kényelmesen itt lehet velünk a kiscsaj.

Ti használtok vízforralót? NÁlunk olyan durván vízkövesedik, h pár naponta kell tisztítani. Ki tudja, hogy néz ki már a mosógépünk is?

Kép
teó

Titi!
De jó h végre mondtak vmi okosat!

Puszi Levi Macinak!

Kike!
Profesznak már hány fogacskája van?

Laca kelt 3/4 3kor, és most nagy nehezen beájult. Eddig apájával gyakorolta hogyan kell oldalra, majd hasra fordulni.

Titi!
Az update nem jött be neked?
20150601134430

Titi!
De jó h végre mondtak vmi okosat!

Puszi Levi Macinak!

Kike!
Profesznak már hány fogacskája van?

Laca kelt 3/4 3kor, és most nagy nehezen beájult. Eddig apájával gyakorolta hogyan kell oldalra, majd hasra fordulni.

Titi!
Az update nem jött be neked?
20150601134430

Teó!
Temi nem a 3 hósat kapta meg?

Gyógypusza h ne lázasodjon be.

Érdekes a mi dokink azzal nem foglalkozik h én mit eszek. :shock: Hűűűűűűűűű, bio kaja. :roll:
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: