A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

szóval amikor sikkantott vagy erősebb hangot adott ki... :)

vera, ha tudtam volna hogy rendelni akarsz mini electricet, mondtam volna hogy rendelek neked kintről (8 ezer+postaktg) mert pont most rendeltem az egyik ismerősömnek is. De az ma ért ide... Külön meg nem érdemes...

Majd teszek fel képeket azokról amiket rendeltem. Még csak egy része van itt, de ezek is irtó cukik. :)

KépKép
muffin

Wera! Én fényképezővel csináltam a videót!

Kép
szly27

Én is fényképezővel csinálom a videókat sunyiba, mert ha észreveszi a kezemben minden produkciót abbahagy! :?

Több, mint egy hete már nem eszik Gergő éjszaka. Csak iszik. Viszont a nappali alvásokat/nemalvásokat sem pótolja be éjszaka.
Hajnal tájt olykor kipattan a szeme, de inkább az van, hogy bújik, meg csukva van a szeme, de csak feszeng és vergődik. Egyedül hagyni nem lehet a kiságyban, mert akkor sír!

KépKép
hene

Látom mindenkinek van valami dolga, én is megyek!

KépKép
hene

Tita! Milyen is az a 90 napos diéta? Leírnád nekem? Most néztem magam 74!!kg! Teljesen összezuhantam! Nem gondoltam, hogy ennyire sok! Le kell adnom!!!!!!

Gergő nagyon cuki! Meg a többi gyerkőc is! Nekünk is van videónk, de én nem töltöttem föl sehova :?

sz.andi

Andi: itt megtalálsz róla mindent!!! Ha kérdésed van szólj!!!
http://www.90naposdieta.hu/a-90-napos-d ... rasa--cikk

Kép
Kép
Kép
titanilla78

vicces. Most jött meg az email a boltból hogy kiküldték a cuccot. De a cucc már ideért... :shock: :lol: :lol: :lol:

Annyira élvezem hogy végre megint van hason fekvés!!! Már megint le tudtam rakni a kiságyába és pihizik. Akkora megkönnyebbülés. Már totál kivoltam hogy három hete szinte csak éjszakára tudtam lerakni... :)

KépKép
muffin

Megyek,csinálok papagájszeletet :wink:

Fogyókúrázóknak részvétem,és sok sikert :wink: Én aztán nem kínzom magam :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ó, köszi szépen, megtaláltam! Hú, kemény! De valamit csinálnom kell! Még nézelődök a neten. De szerintetek ez a legjobb?

sz.andi

előre is bocsi, kicsit sok leszek. :) Kép Egy ilyen babakönyvet rendeltem, amibe minden papírját bele tudom tenni, van belül egy csomó fakkja. :)

Kép A régi termosz kicsit büdi lett és ennek nem tudtam ellenállni. A gomba feje tök puha plüss cucc, a gyerek teljesen odáig volt érte amikor meglátta. :)

Kép Hétvégén meglátogattam a dédipapát és megmutattam neki az új számat. :)

Kép És végre az utolsó heg is leesett!!! :)

KépKép
muffin

Kép Amerikaifocis mez (rugdalózó formájában) cipővel és sapival. :)

Kép nike body-k és puma zoknik

Kép oldalt fekve nyomom az ökölrágást. :) Talán így még több befér... :)

KépKép
muffin

Na kész a rántottám reszeltsajtal, parival, paprikával.
kicsit előrehoztam az ebédet. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tita, én is előrehoztam. :) Már megettem. :) Nem volt itthon reggelinek való, úgyhogy az ebéddel kezdtem. :) Majd délután elmegyünk a boltba. Tiszta szívás. Most szedtem össze a papírokat az anyaságihoz meg a családi pótlékhoz és pont azt nem találom ami miatt eddig nem intéztem. Az igazolást az emelt családihoz... Remélem meglesz mert szeretném legkésőbb holnap feladni...

KépKép
muffin

Evelin: sohasem tudsz annyi képet felrakni, hogy sok legyen!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ez hamar elfgogyott... :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Látod, Evelin??? Jók a képek!

Vik, örülök! Reméljük a foga...

Tita, 5 reflux nem tudom mennyire sok, mennyi ideig tartott a vizsgálat attól függ. Az hogy magasra megy fel, azt jelenti a visszafolyás a nyelőcsőben magasra felmegy,e ttől simáén lehet étvágytalan. Plussz nála még hozzájön a lassú gyomorürülés. Ez lehet magyarázat. Én a helyedben, homeopathias szinten is szétnéznék...

A leányom megint végigaludta a babamama klubbot, azóta evett és csupa mosoly! :)

Kép
andkata

na megyek én is hammoni...Anyós jóvoltából finom tegnapit...

Kép
andkata

Na csak belenyomtam a gyerekbe 150 körüli tápot...
Megint álmában persze. Legalább nem kell főzivel szenvednünk. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata: köszi!
fél órás volt a vizsgálat.
Tudsz esetleg valkit aki ért a homeopátiához és tud nekem segíteni?
Jó étvágyat!!! Egyél helyettem is! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Potyka: elfelejtettem írni, hogy a nivea-s popsitörlős doboz a miénk!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Mire kellene homeopátia?
20150601134430

titi!
egyébként én is sokat hallottam már a refluxos homeos bogyókról. nekem is ajánlották anno.
de nekünk nem volt szükség szerencsére a szerekre.

Kép

Kép
timi1982

jah és lányok van bárányhimlőre is homeos bogyó!!!!!!

fogzásra borax, chamomilla vulgaris, podophyllum peltatum(ha vizes hasmenés van reggelente a fogzás miatt)

Kép

Kép
timi1982

nem gonoszságból:
Kép
:wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Titi!
Meghoztad a kedvem a sajtos rántottához, ezt nyomom, még jó h van itthon főtt étel is.... :roll:
20150601134430

gyerek másfél órája nyomja... :) Ha ezt tudtam volna belekezdek valami komoly melóba (vár a vasalás meg a fűnyírás...) ehelyett csak itt szöszölök... :) Viszont a papírt továbbra sem találom. Már tökre idegesít. Nem szoktam semmit elveszíteni, és hiába kerestem már mindenhol... Tiszta kész vagyok. Remélem hamar meglesz mert muszáj lenne már postázni... Amúgy homeo téren szerintem potyka tuti tud valamit mondani, ő keni vágja ezeket...
további para. Szerintetek nem gáz, hogy a gyerek tátott szájjal alszik ha hanyatt fektetem? Nem kéne hogy becsukja a száját? bár lehet hogy mivel nála ilyen lehetőség nem volt élete eddigi nagyrészében, ezért nem is próbálja? Néha cukin összeszorítja a száját amikor ébren van, de akkor is nagyrészt nyitva tartja... Lehet hogy már megint hülye vagyok. :)

KépKép
muffin

Kike!
Szégyeld magad! Igenis gonosz vagy! :wink:
20150601134430

kike, márpedig ez gonoszság volt! :)

KépKép
muffin

Sziasztok lányok!

De jó, hogy rákaptatok a videófeltöltésre, még, még, édesek!
Nekünk is van egy videó, amikor Apa és Tami beszélget, mejd lehet megpróbálom vhova feltenni.

Gergő mindjárt féléves, el se hiszem.

Viki, szegény Lacus, elhiszem, h be voltál tojva, én is be leszek, mikor először leszünk lázasak. Reméljük, tényleg el is múlt, de hogy mitől lehetett? Kíváncsi vagyok, mit mond a dokinéni.

Muffin, nagyon tuti dolgokat szereztél a kisfiadnak, a Raiders mez haláli.

Andi, én csináltam régebben a 90naposat, és fogytam is, meg elég változatosan lehet enni, sok ismerősöm is fogyott vele, de az is tény, h sokan vissza is híztak vmennyit, mikor abbahagyták.

Kike, nem ér, ez a papagájszelet? Irigylem a családod, hogy ennyit tudsz nekik sütni!

Tami alszik, olyan hangokat bír kiadni, annyit röhögünk rajta, nyikorog, mint egy ajtó, akkorákat nyög, mint egy teniszező adogatásnál és tud még prüszkölni, mint egy paci.

Szoktátok írni, hogy milyen színű váladék jön a baba orrából, mit jelent ha fehér és mit ha zöld?
Most utoljára mondjuk nekünk zöld-fehér volt.

Kép
teó

Bocsesz csajok :wink:

Teo:igen,ez a papagájszelet :D Hamar megvan,felrakjam a receptesbe?Kettő őzgerinc forma kell hozzá.
Várjuk a videót :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

ráadásul fejnem is kéne, de nem merem elkezdeni, mert tuti hogy abban a percben felébred. De amióta ezen filózok már simán belefért volna... De mintha most ébredezne... (bár már párszor adott erre utaló jeleket...) :)

KépKép
muffin

Kike!
Naná h rakd fel.

Teó!
A fehérnél vírus van.
20150601134430

ja és a legjobbat nem is meséltem. Felhívott a védőnő hogy minden oké-e. Mondom igen. Hallotta hogy a gyerek sír (éppen akkor kezdtem etetni de ugye ha a telefont is fogni kell meg a gyereket is... Erre megállapította, hogy ja, akkor rosszkor hívom, de folytatta tovább. Úgyhogy le kellett raknom a síró gyereket hogy átvonuljak a másik szobába mert semmit nem hallottam belőle... Mondta, hogy majd november 12-én megkapjuk a 2 hónapos oltást... És közölte, hogy nem biztos hogy addig jár erre mert nincs autója. Nem akartam mondani, hogy szerinte hány védőnőnek nincs autója az országban... Ezek szerint ilyenkor nem is kell dolgoznia??? Mondjuk én továbbra sem bánom hogy nem ül itt a nyakamon, csak egy kicsit vicces, hogy a gyereket egyszer látta, de még egyszer sem mérte meg se a súlyát, se a hosszát, se semmit. Meg se fogta, meg se nézte... Na mindegy. Engem nem érdekel de kíváncsi lennék hogy mit ír le róla, mert úgy tudom, hogy minden gyerekről vezetniük kell valami adminisztrációt...

KépKép
muffin

Jelentem felraktam :wink:
Minek fogyókúrázni Csajok:hiszen mindenki csini :wink: csináljátok meg,és hamizzatok :P

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin:na igen,érdekes egy védőnő :roll: Busz is van a világon.
Az enyémnek van autója,de volt hogy buszozott,mert jó idő volt.
Meg hát,na azért,micsoda dolog:megállapítja hogy rosszkor hívott,de nem hogy visszahívna később :evil: Az ilyenre szoktuk mondani hogy VÉDŐNŐ MONDJON LE!

Kép
Kép
Kép
kike

csak elkezdtem fejni, úgy voltam vele, hogy jutok ameddig jutok... Még nem végeztem ugyan, de már csak pár perc van és még mindig alszik. Legalább egy kicsit kisebb lelkiismeret furdalásom van. :)

KépKép
muffin

nincs ma túl nagy forgalom. pedig pont ráértem eddig majdnem egész nap... :) de mostmár eldugulok mert mára sok lesz belőlem. :) erre fel is ébredt... csak a 3 percesek maradnak ki. :) Nem is rossz. :)

KépKép
muffin

Muffin! Akartam már kérdezni, hogy te ugye mindig horror fejsz. Kérdés: Végig jön a tejcsi, vagy egy idő után nem?

Kép
szly27

Szly!
Nekem nem jön végig.
20150601134430

Vik, Lackó jól?

Érdekes egy védőnő...Még jó hogy Te nem vagy egy átlagos anyuka.az enyém is gyalog jár, annyi dolguk azét nincs, hogy ne tehesse meg...

Kép
andkata

Kata!
Jól van köszi! 37,3 volt legutoljára a hője. Most éppen küzd h elaludjon. Fél óra alvás után vigyorogva kelt, ennek 1,5 órája.

Mennyi amúgy egy egészséges baba alaphőmérséklete?

Adél jól aludt?
20150601134430

most töltök még két videót,most megpróbáltam telcsivel,hátha jobb lesz a minősége :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
Kép
kike

Maradok a kamerás felvételeknél :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:30-kor.
Vendég

vagyok en is csak delelott valami futtatas volt a gepen igy nem tudtam hasznalni. NApirendunk igy uj ido szerint meg nincs igy eleg kiszamithatatlan mikor mi lesz.
Most epp alszik, de delelott oriasi hisztit vagott le a boltban:)
Reggel 7kor keltt, ami ugy a regi 8 tehat ez maradt, de utana mar 9kor nyugi, elaludt, de csak 1 orat aludt, es 10tol 12.30ig csak orditott ha nem volt kezben...Aztan most jatszott egyjo nagyot az uj kis birodalmaban.

Wera: ez a mellszivo projekt lesz meg valamikor aktualis? Mert en is szeretnek ! Honnan rendelheto ilyen olcson?

Kimma: a kendo nem kelt el, hat 4000re gondoltam, mert vadi uj, es kb duplaja az eredeti ara.

Viki: mentek a dokinenihez vegul? en is tok dilemmazok elvigyem e Annat, de ugy vagyok vele amig csak az orra folyik addig tan jobb nem elvinni mert ott meg tenyleg betegek gyerekek kozt meg a vegen beteg lesz...

Tenyleg a turos szeklet mi miatt van?
Vendég

es en is hoztam kepeket:

Kép de erdekes ez a kocka

Kép hu mami de szep kendod van!

Kép az uj birodalmam

Kép a hajam
Vendég

Sziasztok!

Kicsit bekukkantottam :oops: nincs időm mert ház felújítás építés stb folyik,de gondoltam írok,hogy voltunk

Szly
3 hós oltáson és 8kg 22 dkg a kölök és tündi bündi nem sírt nem lett lázas pedig 3-om oltást kapott, 2 ajánlottat 1 kötelezőt.Éjjel felnézek olvasni ha lesz lelki erőm puszi mindenkinek sziasztok

Mindenkinek minden jót ja és majdnem kint van már az alsó metszőnk teljesen
tappancs28

Azta :shock: nem semmi súly :wink: Gratula!

Anyjuk:nagyon jók a képek,meg a hajad is tök szupi! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: