A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megyek lepihenek,majd még később jövök.Puszi nektek. :D

Kép
martik77

A nunusod felé :oops: :D

Kép
martik77

Még jó,hogy nem ez került Laptetűre. :lol:

Kép
martik77

bogyót bevetted Benó? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Még nem, kösz. Ha hazamegyek, eszem valamit és akkor beveszem ezt is, meg a Femibiont is. Pihenj.

KépKép
benó

Megyek haza, puszi.

KépKép
benó

Na most vagyok egy kicsit!

Zsuzska! Gondolunk Rád! :wink:

Kép
szilzi

Velem nincs semmi különös. Elvoltunk két napra drága mamánál, sikerült jól összeszólalkozni. :evil: Elkezdte dícsérgetni az ő pici fiát, én meg mondtam, hogy nem tartom normálisnak ahogy az utóbbi időben él... Ugye már jó ideje nem mennek az autók, de Ő nem keres munkát, helyette minden áldott nap ott ül a gép előtt 10-16 órákat! Én így nem hiszem, hogy lehet normális családot tervezni :cry: Erre azt mondta az anyja, hogy ezért is jó lenne, ha szülnék egy gyereket :shock: Erre?? Mi lenne ha lombik lenne?? Erre Ő közölte, hogy hát azért lenne jó, mert az A. elmehetne gyesre :shock: :shock: :evil: :evil: :lol: :lol: Hát azt hittem lefordulok a székről! De Ő teljesen komolyan mondta, hisz mások is csinálják így! :shock: :shock: És megkérdeztem, hogy én akkor menjek el dolgozni???? Vagy hogy gondolta???? Végigdolgozom a kilenc hónapot és egy szabadnapomon beugrok szülni???? Teljesen kiakadtam, nem tudok napirendre térni a dolog felett! :evil:

Hát ennyi történt velem! Most dolgozok két napot, aztán megyünk le Füredre! :D

Kép
szilzi

Tancsu, olyan aranyosak vagytok Gergővel! :D Olyan szeretet jön át a képeken is! :D

Heni, a házatok gyönyörű! :D Tudom, hogy írtam már a múltkor is, de minden újabb képpel én is irigyebb leszek! :oops:

Kép
szilzi

Hali.Na ennyit aludtam.L. még mindig alszik.

Szilzi na ha ilyen okos az anyósod miért nem magyaráz el egy pár dolgot a fiának!!!!!Pl. felelősség tudat.Mivel te és A már egy család vagytok érted is felelősséggel tartozik.Amúgy meg az anyós mit szól bele! :evil:

Kép
martik77

Na, közben telefonáltam a Zsuzsival, meg jöttek is!

Timi, nagyon ügyes kismami vagy Te is. Más már bepánikolt volna, velem együtt, hogy mit is kéne csinálni! Le a kalappal előtted! :wink:

Benó, olyan édes a pocid!!!!! :D :D És már jó nagy is! Gratula Gyurikának! :D Ha szóltál volna, visszaküldtem volna neked a könyvet, nem kellett volna kivenned! Azt nem mondom, hogy begépeltem volna mire Ti szültök... :lol: :lol:

Márti várom a Te fotódat is! :wink: Szépek ezek a havas képek, de engem jobban érdekel a pocakod! :D Hogy van a kutyus?

Flóra, fűrészelős kispék, mi volt az uh-n? Jó sokat dolgozol megint! Nem a lisztérzékenység miatt vagy Te fáradékony, hanem, mert sosem pihensz! :( Jó lenne, ha jönne az a babó, legalább kicsit leállnál! :wink:

Kép
szilzi

Szia Márti! :D Hát látod milyen okos, még jó, hogy messze lakik! :evil: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Halihó! Hazaértünk! :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok!!
A mosolyból ítélve jó híreket hozzál Zsuszi?

Kép
martik77

Közbe csináltam gyümi salit.
Szilzi nekem az ex anyós,após ugyan ilyen volt sőt még rosszabb. :evil: Csak az ő fiúk volt a jó én meg a rossz.De már nem érdekel.Ha találkozok velük az anyjával nyájaskodó az apjával meg bunkó vagyok.

Kép
martik77

A doki egy normális csöndes nagy koponya. Kicsit fura és ismeretlen nekem még.
Elkezdett kérdezni én meg elkezdtem beszélni, erre rám szólt ,hogy ne beszéljek majd ő kérdez, :oops: így kezdődőtt.
Végig olvasott mindent, aztán elkezdte mondani, hogy a korom, a műtéteim miatt ő lombikot javasol Pécsen a klinikán. Akkor pislogtunk furán és finoman rávezettük, hogy őt szeretnénk, nem akartunk bunkók lenni, de így kellett volna, jöttünk lombikra punk-tum és tapolcára akarunk menni!
MÁJUSRA kaptam ídőpontot, előbb nincs! :evil:
Sajnos egy csomó vizsgálatot el kell végezni előtte, mert májusig az én eredményeim lejárnak! :shock:
Kezdődik a 21. napi hormonszint méréssel december 17. utána kell hozzá mennem délután.

Megnézett uh-án, megnézte a miómákat, amit rám bízott hogy kivetetem vagy nem.
Már megint egy műtét!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy nem befolyásolja a terhességet, de lehet,hogy nőni fognak.

Ennyi más nem történt.

Kép
muzsuzska

Akkor ezek jók nem???
Május??Mi az az idő ahhoz képest amin már túl vagytok.
Végre egy konkrét dátum.
Nagyon Gratulálok!
Most már ezerrel májusra hajtani!!A cél előtt vagytok és mi végig veled leszünk!!!!

Kép
martik77

Pussz Zsuzska,

próbálok rákeresni a miómákkal kapcsolatban, de annyi minden van.... Megkérdezed a saját dokidat? Ezt hogy tudja magának eldönteni valaki? :shock: :?

Kép
szilzi

Sehogy! A laparoszópos műtétemkor a nyáron kivághatta volna a dokim, de már így is 3 órás volt a műtét és nagyon véreztem, azért nem vágta ki. Ezt ő mondta.

Kép
muzsuzska

December 17ig nem gondolkodom! :evil: :evil: :evil:
Ma már lefüstölt az agyam, majdnem infaktust kaptam az idegességtől, elég volt................

Kép
muzsuzska

Flóra, gyere és meséld el miért nem volt uh!

Na akkor mostantól szorítok Szilvinek, Edinának és Flórának hogy addig ők babásodjanak!!!!!!!Ne keljen ezt a cirkuszt másnak is végig csinálnia!

Megyek enni mert még a végén lefogyok! :D

Kép
muzsuzska

Gondolom Zsuzsi, de úgysem tudod megállni, hogy ne gondolj rá! :wink: Veszélyes műtét lenne?
De tényleg lehet, hogy az lenne a legjobb, ha "csak" annyit csinálnál, amennyit az orvos mond! :wink: Elég lesz az is, és Ő biztos tudja a dolgát! :wink:

Kép
szilzi

Köszönjük! :D
Én is elmegyek sütiért! :roll: :lol:

Kép
szilzi

Szilvi, anyósod sötét mint az éjszaka! Roppant okos és elmagyarázhatná a kisfiának, hogy Ő a férfi neki kell gondoskodni a családjáról.

:evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ne tudd meg hogy kiakadtam! :evil: Kiabáltam vele! :evil: Mikor jöttünk el, meg össze-vissza ölelgetett! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Megjöttem. Sziasztok.

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D
Mi újság????

Kép
szilzi

Szia Flóra! Én meséltem, most te jössz!

Kép
muzsuzska

Kép Ez egy mai fotó.
Helló Flóra. :D

Kép
martik77

Heni, bejelöltelek iwiw-en! :D

Kép
szilzi

Kép
Tancsuéknál ma délelőtt

Kép
martik77

Kép
Gergő hógolyó :D

Kép
martik77

Mini Roland nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Márti, nekem a Te pocakod is nagyon tetszik! :wink:

Gergő már kész férfi! :D

Kép
szilzi

Vagyok, csak az apummal beszéltem telefonon.

Kép
flóra 11

Márti is aranyos! A poci is!

Kép
muzsuzska

Flóra, ha vagy, akkor miért nem vagy???? :roll:

Kép
szilzi

Ez jó kérdés! Flóra!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na ilyet se nagyon mondanak nekem,hogy aranyos vagyok. :D
De neked köszi érte Zsuzsi. :D És tetszik a vonalzód :wink:

Kép
martik77

Vagyok, olvasok.

Kép
flóra 11

Én is kértem időpontot a dokinál, jövő hét keddre. Az aszisztens nő mindig megkérdezi, hogy hányadik hetes uh, vagy AFP, meg ilyenek. :evil: MInden alkalommal magyarázom, hogy nem, én nem.... :cry:

Kép
szilzi

Zsuzsi, nagyon szép a vonalzód. De hogyhogy nem vagyunk szinkronban? :shock:

Kép
flóra 11

Ja,látom.29 napot állítottál be,azért.

Kép
flóra 11

Köszi Márti, egy lombik fog elősétálni ! :wink:

Kép
muzsuzska

Mostantól nincs gyógyszer, ezért lehet,hogy normális ciklus se lesz.

Kép
muzsuzska

Na csak sétáljon is erre felé mi,de főleg Te és Királyfi várjátok. :D Igazi úri családba jönne. :wink:

Kép
martik77

Azért még dolgozni fogunk, hogy hátha spontán is összejöhetne. :wink:

Kép
muzsuzska

Flóra itt várok rád, Királyfi is ideülne, légyszí írd már meg mi volt a dokinál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Csak dolgozzatok is rajta! Sikerülnie kell! Talán nem is kell majd lombik. Még nem állt módomban visszaolvasni, de majd később,most maradok veletek.

Kép
flóra 11

Mi az,hogy Veszprémben 100 ezer ft-ot kell fizetni a kórház számlájára ha orvost akarsz választani?Hallottátok,most lesz este a hírekbe. :roll: :evil:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: