A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Titi! Köszönöm kérdésed,BRUTÁL FOS éjszakánk volt!
Bocsi,de tényleg!
Szerintem Áron megfázott!
kb. 22-kor aludt el,majd 00-4-ig mellettem vergődött az ágyban,dobálta magát,nemtudott aludni!
4:30-kor megetettem,aztán aludt 5-6-ig és 8-9-ig! :twisted:
Kicsit kivan a bundánk!
Mikor ébren volt akkor meg egyfolytábasn nyafogott!
10-kor evett aztán adtam neki egy Nurophent,most a teraszon alszik!
Estére is kap az tuti!
Nem elég a foga,tüsszög,köhög,trutyi is volta az orrában!
Nem is megyünk Anyósékhoz ebédre,majd Apa elmegy értük és elhozza őket!
Na meg az ebédet! :lol:
Húsleves,sült krumpli,töltött pipi mell!
Holnaptól fogyókúra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rülök,hogy Levi ennyit evett,reméljük ma jól fog viselkedni!

Léna! Boldog hófordulót!

Na most húzok teregetni aztán 13-ra jönnek Anyósék!

"Cuppa" mindenkinek!!

Még próbálok majd jönni! :wink:

Kép

Kép
ibm

Kike 8)
szerintem is szereti Szonja Nándit, de hát tudja ő azt, hogy neki jobb volt Nándika nélkül...

Dodó,
milyen rendes férjed van neked! Süt-főz... (bár most én sem panaszkodhatok, mert az enyém elvitte Szonját állatkertbe :wink: )

Titi,
épp most nincs semmi elültetnivaló, illetve elnapoltam (ezek még a régi teraszon nevelt dézsás növényeink. Ott óriásinak tűntek, itt meg kis csenevész fácskák. De olyan boldogok, hogy végre igazi kertben vannak, látom rajtuk! Az almafa pl. levelet hajtott, amióta elültettem :D
Nálatok is igazi vasárnapi menü lesz, látom! Te készíted?

Babuli,
amint járni kezdenek a gyerkőcök, az alsó lakó többszörösen visszakap mindent! Mi egy évig hadakoztunk az alattunk lakó süket nénivel, hogy ne üvöltesse a tévét esténként. Aztán fordult a kocka, és örültünk, hogy süket az öreglány, és nem reklamált a lepotyogó tárgyak, robajok és lábdobogás miatt. Itt senkit nem zavarunk szerencsére...

Megjött az állatkerti különítmény...
Jó étvágyat nektek, és jó pihenést mára!

KépKép
szkagi

Itt vagyok! :D Titi, köszi a hiányolást! :wink:

Most ment haza anyukám, kikísértük Norcival a hévhez, aztán meg sétáltunk egy nagyot. 11-kor indultunk itthonról, 1 előtt értünk haza, de Nóri még mindig alszik! :shock: El se hiszem! :twisted: Becipeltem a jó derekammal mózessel együtt a nappaliba. Azt hittem meggebedek, de én győztem! :P Rányitottam az ablakot mert jól be van öltöztetve, de én meg majd' megfagyok.
Tökjó! Végre egyszer tudtam nyugodtan ebédelni! Az élet apró örömei, ugyebár... :D

Muffin - neked is köszi a mellszívós infót, már meg is rendeltem! :wink: Nagyon örülök h több lett a tejcsid! Nekem is alakul már, az utóbbi időben a rosszabbul termő ciciből csak 40-50 jött le reggel, ma meg 140! Úgy örültem, madarat lehetett vna fogatni velem! :lol:

Az éjszakánk nekünk se volt vmi frankó, mert Nóri felkelt (új idő szerint) 3-kor, hammolt, kakilt és kipattant a szeme. Annyira jó kedve volt, úgy ugrabugrált mit egy duracel-nyuszi! Anyával könnyesre röhögtük a szemünket. Aztán 6-kor visszaaludt és én is tudtam még horpasztani 1,5 órát.

Timi - nálunk az esti rendszer általában úgy van h 7 körül pancsi, utána hami és rögön alvás. De ez gondolom annak is köszönhető h nappal általában nagyon keveset alszik, így estére ki van purcanva rendesen. Néha előfordul h 6 körül bealszik és akkor csak később fürdetünk, így tolódik minden. Szerintem ahogy Ti is csináljátok, az a legideálisabb! :wink:
Pároméknál 3 gyerek volt (1-2 év különbséggel) és anyósom módszere az volt később is h este fél7-kor vacsi, 7-kor fürdés sorban, 8-ra mindenki ágyban kellett h legyen. Vihettek magukkal egy könyvet, vagy 1 db játékot, de ágyban kellett maradniuk. Így legalább ő is tudott kicsit pihenni egy kicsit elalvás előtt. Ez nekem nagyon szimpatikus, szerintem én is így fogom csinálni!
Vendég

Babu - íme a tegnap vásárolt fari :D : (magamon fotóztam úgyhogy nem egy csúcsjó fotó, de azért nagyjából látszik)
Kép Kép

Titi - ezt pedig nektek csináltam! Gondolom rájössz miért! :wink:
SZIA LEVI! :lol:
Kép
Vendég

Visszatértem.

Bakker! Lacus sírt, mit sírt ordított 10 percen keresztül. Azt se tudtuk mi a baja. Aztán lecsendesedett és bealudt. Azóta minden happy. Nem tudom mitől volt, egyszer csak kitört belőle.

Roni!
Boldog Hófordulót!

Én csirkemellet csináltam kínai mártással, krumplipürét és rántott pipimellet.

Babu!
A felettetek lakó csaj elköltözött?

Bezzeg a k....g szomszéd egész hétvégén fúrt megint. :twisted:

Titi!
Én meg a 2 szép fiad miatt irigyellek! ;)

Timi!
Ha teheted főzz előre és fagyaszd le.

Ami!
Áron bébinek jobbulást!

Werus!
Örülök h fejlődtetek Ti is tejcsiügyben.

Lekopogom nálunk is jó már a helyzet, de fejnem kell éjfélkor is.

Jó a farmered!

Dundus ma nagyon aluszélkony. Bár ilyen trutyó, nyomi időben......

:roll:
20150601134430

Wera!
Bugri képe csak Levinek szól? :cry:
20150601134430

Na alszik is. Pedig fél 3 után ébredt meg.
20150601134430

Viki - csak az egyforma body-juk miatt, de küldök egyet Lackó fickónak is, nehogy megsértődjön! :wink:
Kép

Sajnálom a nagy sírás-rívást! Gondolom jól megijedtetek! Tudom h nagyon rossz, néha Nóri is csinál ilyet. Sok alvás? Biztos most nő! :D :wink:
Vendég

Köszi a képet! Igen, megijjedtünk, hisz elvileg nem volt éhes, pelus is tiszta volt.

Én is remélem h a növés miatt alszik. :wink:

Derekadra kentél vmit?
20150601134430

Nem merek a szopi miatt, mert minden vacak felszívódik a tejbe :roll:
Vendég

AKata javasolta múltkor Pattinak, hogy nyugodtan kenje be. Azt hiszem mindenre ráírják h szopi alatt nem ajánlott.

Na ennyi volt a szunyóka a fiatalember részéről.
20150601134430

Köszi, Wera! Persze, hogy rájöttem, elsőre az jutott eszembe, hogy honnan van neked Leviről képed, de aztán rögtön kapcsoltam mikor rendesen megnéztem. :wink:

Viki: irigyelhetsz is!!! :wink: :P :lol:

Na mi van csajok hol vagytok???

Levi rendesen ebédelt krumplit, almával, zöldborsóval táppal higítva. Most sem sírt csak állandóan ki akart szállni a székéből így időnként a homloka és az orra is kapott egy kis főzi. :lol:

Olivérnek nehezen megy ez az alvás alatti szobatisztaság. A bölcsiben nincs már alváshoz sem pelusa és éjszaka is felébred, ha pisilnie kell, viszont most a délutáni alvánál sikeresen bepisilt, így moshatok ki mindent.
Nem tudom hogyan lesz biztosan szobatiszta. Most adjak rá pelust vagy ne adjak. Nem akarom megzavarni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, hulla vagyok, de elkészült a meggyes-mákos rétes :) Nyami!! Már forrón elkezdtem enni :) (csak nehogy megfájduljon a gyomrom tőle).
Lizy egész rendes volt azidő alatt míg sütöttünk..csak kicsit nyafizott.

d.dodó

Hű Dóri! A kedvenc sütim!!!!!!! Ha most nem lennél ilyen marha messze, bizti megvendégeltetném magam! :twisted:

Titi - jaj, nagyon örülök h jól evett a kis gézengúz! :D Mindig drukkolok nektek!
Szerintem ne adj már pelust Olivérre, inkább tegyél alá gumilepedőt. Persze csak ha elég meleg van a lakásban, nehogy megfázzon szegény ha bepisil. Előbb-utóbb csak megtanulja! Emlékszem anyukám mennyit küzdött az öcsémmel a szobatisztaság miatt. Nem adott rá pelust és ahelyett h a kis lüke ráült vna a bilire, telepotyogtatta nyúlbogyókkal a lakást! :twisted: :lol: Bocsi, csak nosztalgiázom... 8)

Viki - tényleg szó szerint mindenre ráírják h nem ajánlott szopi alatt. De én tényleg betartom. Most picit jobb a derekam, de sajnos ez nekem már évek óta ilyen. Néha nincs bajom vele pár hónapig, aztán 2 hétig moccanni se bírok. Ahoz képest most még remek! :roll:

Jaj, de jó, hazajött apja és csak szerdán megy doliba legközelebb! Juppppiiiii! :D
Vendég

Katák!
Laci hője 38,5 volt (popsiban mértem 39et, és levontam 0,5 fokot). Adtam neki fél maxalem kúpot. Mit lehet még adni ha kell?

Van itthon még panadol baby, de uaz a hatóanyaguk.
20150601134430

Titi: gratula Levinek a jo eveshez!

Viki: ma Anna is produkalt egy nagy orditast, nagyon magejedtem, biztosra vettem valamilye faj, erre utolso probakent csinaltam tapit neki, ebedre csa szopizott, meg utana alvas utan is, hat erre megevett 100 tapit, majd meg sirt igy meg 40et adtam neki, az is siman lecsuszott. szegenyem ehes volt. ugy szegyeltem magam, hogy nem jutott eszembe hogy ennyire keves volt a tejcsi neki.
Komolyan mar nem tudom mi a franc van, mit tehetnek, lassan napi egy normalis etkezest sem fedez a tej :cry: :twisted:
Lehet mar tok folosleges mellszivot vennem.....

Wera: hu ma nagyon emlegettelek, akkora gorcs nyilallt bele a derekamba azt hittem besz..rok. Persze pont akkor mikor ferjem elment itthonrol :twisted: szerencsere Anna aludt, aztan elvergodtem a szekig leultem es valahogy jobb lett. Komolyan nekem nagyon elegem van ebbol hogy roncs vagyok!
Viszont nagyon csini a nacid, es igen vekony vagy!
En rogton meglattam hogy Nori Levi egy body:)
Vendég

Viki - :cry: :cry: Hát akkor ezért olyan kis alvós a kis Dundus?! Mitől lehet a láza? Megfázhatott? Vagy máris jön a fogacskája?
Gyógyszerekben sajna én nem tudok segíteni, de gyógypuszit küldök a drága kis forró buksijára!
Vendég

Anyjuk - Köszi a bókot. Magas vagyok, aztán eloszlik az a 70 kilócska... :twisted: :lol:
Vendég

Viki: Lacinak jobbulast! Akkor megiscsak oka volt a sirasra Nekem is az volt az elso megmertem Anna lazat, de neki nem volt, csak nyugi de nagyon, meg o is mar 4szer aludt ma( igaz mindig csak 20 percet, de ez tole akkor is sok). Multkor irta Kata a lazcsillapitos dolgokat, varni kell 3 orat tan... de nem emlekeszem.
Csak arra 39tol hutofurdo.
Vendég

Viki! A lázcsillapítótól nem megy le rögtön! Várjál még vele, mérd vissza, ha nem megy lentebb, akkor vizesruha! Vigyázz meg ne fázzon! Ne adj neki sztem több gyógyszert! Lehet, hogy egy picit fentebb megy a láza, de utána elindul szépen lefelé. Mondom, ha nem, akkor hűtés. Ha nagyon felmegy, akkor adjál még neki kúpot és hűtés.

Szerintem.

sz.andi

Egyébként azt szokták mondani, hogy 38 fölött kell csak foglalkozni a lázzal, de már hallottam 39-et is!

sz.andi

Bandi - veletek mizu? Viki jól van? Apával mi a szitu? Nálunk most minden happy!! :wink:
Vendég

Anyjuk- az előbb még akartam írni h a fejést meg úgy általában a tejcsit ne add fel semmiképp!!! Addig tudod csak szaporítani amíg van, utána már cseszheted! Gondolj arra h ha megveszed a mellszívót, jó lesz majd a köv. bébinél is! :wink: Én is erre alapoztam a döntésemet csak azt bánom h csak most határoztam el magam. De még nem késő! :)
Egyél sokat-sokat és igyál legalább 3-4 litert naponta! Veled tartok! :wink:
Vendég

Wera! Jól vagyunk, köszi! Apa-gondok: Én voltam a bolond. Másnap megjött! :lol: :lol: Ezért fújtam fel a dolgokat egy kicsit. De utána, mint akit kilyukasztottak, teljesen leengedtem! Azóta rendben van minden szerencsére.

Viki épp most aludt el, nyűgös volt ma, de jól van szerencsére. A popója tiszta piros, meg pöttyök vannak rajta, bekentem Sudokrémmel, remélem használ. Sztem a fogacskája miatt lett piros. Lehet, hogy hamarosan előbújik?

Non mit csinál? Tök jó, hogy otthon lesz apa nektek. Nekünk is szabin van, de rengeteg dolga van! Mindegy, legalább megvagyunk nyugiban!

sz.andi

Csajok!
Köszi a tanácsokat!

Visszamértük és visszaszámolva már csak 38 fok. Gondolom még továbbra is fog hatni a kúp, bár azóta volt egy szép rotyi. Fél 8kor fürdi, és akkor még újramérjük.

Kedve is jobb már, újra nevetős Maci Dundink van.

Anyjuk!
Werusnak igaza van, fejjél. Az elektromossal sokkal jobb lesz.

Werus!
Köszi a gyógypuszikat! Hatott!!! ;) Én fogacskára tippelek, mert eléggé nyálgép a drága. Bár az orrát újra szívjuk, és néha hapcizik is a maszatka.

Andi!
Köszi a hűtéses tippet!

Csajok!

Én kétségbe estem ám a láz miatt. Mondtam is neki, vagyis kértem, hogy ne legyen többet beteg.
20150601134430

Viki! Ne izgulj! Stram gyerök ez! :lol: Jön a foga, sztem is az lehet! Puszilgatsd meg helyettem is! :wink:

sz.andi

Nonó jó szokásához híven fél 8-kor bevágta a puput. Letettem, még kicsit "énekelt" és 5 perc múlva már aludt is! Ügyes gyerek ez, na! :lol:

Andi - ez jó hír hogy Te voltál a hülye! :lol: :wink: Enyém apa is fog rohangálni holnap (mindig bizniszel valamit 8) ) de azért velünk is lesz egy kicsit.
Sudokrém biztos használni fog, nekünk legalábbis jó volt. Ez a pirosság lehet vmi új kajcsitól is esetleg, ha adtál neki.

Viki - nem csodálom h megijedtél a láztól, én is tuti frászt kapnék! Már előre rettegek ha valami baja lesz hogy fogom túlélni! :roll: Remélem hamar lemegy a láza és jól ki tudja aludni ezt a fránya náthát az éjszaka!

Nóri ma vacsira megevett egy fél almát lereszelve. Olyan édi volt! Ez volt az első rendes hammolása, amikor nem csak 2 kanállal evett! :D

Mindenkinek jóéjt! Nyugodtat, alvósat meg minden!!!! :wink:
Vendég

esti program... Mi is kihúzzuk ameddig csak lehet. Már többször volt olyan is, hogy csak 10-kor kezdtük a fürdést, aztán evés, stb. de reggel 7-ig, 8-ig nyomta. Azért általában próbáljuk 10 körül letenni... Most mondjuk minden borult egy kicsit, de talán a hason alvás helyreteszi. :)

szly, Roli irtó cuki!!! :)

nekünk meg megint elég sűrű napunk volt, csak nemrég értünk haza. most alszik, de lesz még egy evése ha felébred. Kíváncsi leszek mennyit fog enni mert ma idáig elég szépen nyomta.
most megyek is a dolgomra amíg nyugi van.

Mindenkinek jó éjt! A betegeknek meg jobbulást!

KépKép
muffin

Viki: Én Olivérnek ha lázas lefekvés elött szirupot szoktam adni, mert ha éjszaka is kell adni valamit a kúpot még álmában is be tudom adni. Legalábbis kevésbé zavarom meg az éjszakai pihijét.
Nálunk sajna a hűtés nem jött be Olivérnél, mert mindig feljebb ment tőle a láza.

Wera: Hát persze, hogy ügyes gyerek!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Levi este már nehezebben evett, de megevett egy jó adag tejpépet táppal készítve. Vacsi után nyügi volt, megfürdettem azt szokás szerint nagyon élvezte, az öltözést szokás szerint végigüvöltötte, majd leragadt a szeme betettem az ágyában ott persze kinyílt és fél órán átt viháncolt és elaludt. :shock: :P Isten tartsa meg jó szokását!!! :lol: :lol: :lol:

Anyjuk: ne gyötörd magad te is ember vagy, neked sem juthat rögtön minden az eszedbe. Én sohasem gondolok arra, hogy éhes ha ordít... :lol: :lol: :P :wink: :roll:

Andi: hol a képünk? :wink:
Örülök, hogy apával minden rendben.

csajok: ha nem jön meg és nem vagyok terhes akkor mi lehet az oka? (tudom el kéne mennem dokihoz, de nincs időm, meg újat is kéne keresnem)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vik, bocs, csak most olvasom, nem voltunk itthon.
Jó lenne, ha más hatóanyagtartalmú kúpod is lenne, mondjuk noraminophenazoni vagy germicid C. 38-38,5 C-ig nem kall adni semmit, 39 C felett hütőfürdő is. 3 óránként más hatóanyagtartalmú lázcsillapítót próbálj adni, ha csak ez a kettő van, ezeket váltogasd. Reméljük csak egy banális vírus, szívd az orrát. Ha köhög kell köptető is. Jobbulást, sok puszi Neki!

Nekünk nagyon jó napunk volt, de este oltári hiszti. Szerintem túl fáradt volt, óraátállítás is bekavart. Enni se akart, nem is evett annyit mint szokott. Kiváncsi vagyok mikor kelünk.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

Mi ma 8-ig ki tudtuk tolni a fürdést (máskor fél 8-kor már fürdik). de már nagyon nyűgös volt....tuti megérzi ezt az óra átállítást.
Most szerencsére mindkét mellből evett elalvás előtt (van hogy egy után bealszik), kíváncsi vagyok meddig húzza.
Mi most még megnézünk egy filmet ha párom végzett a zuhival.....

Jó éjt mindenkinek!

d.dodó

Ti átálítottátok a profilitokban az időt?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hali lányok!

ugy néz ki nálunk nem kavart be estére az óraátállítás. reggel ugyebár kicsit máshogy keltünk, de nappalra sikerült az alvásokat ugy csinálni, hogy 8-kor fürcsi volt, aztán kaja, és 9:05 percre már megint aludt. igy csináltuk eddig is :D :D :D ügyes ez a gyerek.
éjszaka nem tudom mi lesz.

viki! lackónak jobbulást. remélem helyre jön, és nem lesz megint láza. mitől lehetett?? náthás végülis vagy elmult neki a szörcsi az orrából teljesen??

Kép

Kép
timi1982

uhh kedden oltás, csütörtökön meg jön a védőnő. olyan jó lenne vele megbeszélni hogy mégis hogyan kezdjem el a hozzátáplálást, mit ajánl... de hát szerintem infarktust kapna ha közölném vele... hisz még csak 3 hónaposak vagyunk. ugyis azt mondaná hogy 5-6 hónaposan kezdjem
pedig jó lenne megbeszélni hogy ezt is irjam mint az elején a szoptatásokat hogy miből mennyit evett és mikor mit érdemes meg ehhez hasonlók...
valahogy könnyebb lenne ha segítene, mert azért gondolom védőnői tanácsadása során végigcsinált már nem egy hozzátáplálást.

Kép

Kép
timi1982

tita!
én igen, átállítottam. :D

Kép

Kép
timi1982

Jaj, Tita! Elfelejtettem a képet!

Gyorsan kettő, majd teszek később.

Kép

Kép

sz.andi

Sziasztok!

kipurcant a számítógépünk, most egy laptopról írok :(
nincs időm visszaolvasni, majd bepótolom
csak annyit az utolsó hozzászólásokból:
Viki!
sok-sok gyógypuszi Lacinkónak!

Anyjuk!

ha nem kel el a kendőd, mennyiért adnád? :wink:
gondolkodom rajta :roll:

puszillak
hiányoztok :(

Kép
kimma

ja, Szly, 3 hós adatokat küldenék, légyszi tedd majd be: 61 cm és 5000 gr
kép most nincs, majd ha meggyógyul a gépünk
köszi

Kép
kimma

Sziasztok!
Kis éhenkórászomat most nem vettem ki egyből,mikor nyafizott éjszaka,és csodák,csodájára visszaaludt még két órára.Fáradt is voltam hogy kivegyem,meg nem volt igazi"ide a cicit,most rögtön"sírás :lol: csak nyafi,igaz egy öt-tíz percet eltartott.
Viszont én nem tudom mi van holdfogyatkozás,vagy telihold,vagy micsoda,de én négy napja folyton rosszakat álmosod.Ma is,hogy Domi elégett egy tűzben :cry: :cry:
És a Vercsi is jó pár napja állandóan felébred sírva-ő is rosszakat álmodik :( :roll:

Viki egy tünemény!! :P

Dundusnak jobbulást :!:

Kép
Kép
Kép
kike

hason alvás = átaludt éjszaka :lol: :lol: :lol:

KépKép
muffin

jó reggelt!

Kike,
tegnap én is így jártam, mint te Domival: Nándi bekajált, elaludt, és két órával később sírt, evett, újra elaludt stb. Aztán egyszer nem volt erőm felkelni hozzá, betakartam, hátha fázik - erre szuperül elaludt!

áh, most viszont felébredt. bár már ideje volt :D

KépKép
szkagi

Muffin! :lol: :lol: :lol: Ügyes gyerek! :lol:

sz.andi

Jó reggelt!

Szerencsére Dundus nem lázasodott be megint, éjjel 1kor ( :shock: ), és most reggel 6kor kelt. Kedve nagyon jó, evett 2 ciciből éd most is vigyorog a csillárra.

Andi!
Az egész fórum helyxett megpuszilgattam ;)

Viki nagyon édes!

Titi!
Köszi a szirupos tippet!

Menj el egy hormonpanel vizsgálatra, endokrin oka is lehet h nem jön meg.

AKata!
Hogy aludtatok?

Köszi a gyógyikat amiket írtál! Etek vénykötelesek, és sajna ma nem biztos h doktornénihez el tudok jutni (apánál van a kocsi, ő meg pénzt keres). Hasonló hatóanyaggal van olyan szer, ami nem vényköteles? A gyógyszertárba pedig el tudom tolni Dundit is.

Timi!
Még szívjuk az orrát, de nem vészes mennyiségű cucc jön ki belőle. Sztem a foga, mert jól lakva is állandóan a szájában nyúlkál.

Ide néz be: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=438

Kimma!

Emci képek?

Kike!
Domi cumizik? Nálunk beválik h amikor éjjel megébred, megkapja a cumót és alszik is tovább.
20150601134430

Viki:nem cumizik Domi,csak az ujját szopizza,mivel hason alszik el.Próbáltam a cumit,de nem kell neki.Hason meg úgyis kiesne a cumi.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Viki! Lackónak jobbulást kívánok! Nekem is kétféle hatóanyagú lázcsillapítóm van itthon. Így tudom nekik 3 óránként adni.

Lányok! Hamarosan összedobom a 3 hónapos táblit! Aki még esetleg nem küldött képet vagy adatot, az küldjön ha tud!

Az óraállítás nekünk sem kavart be nagyon, kihúztuk 8-ig.
Éjszaka 2:30-kor kelt megint, nem is bánom, mert megint kevesebb lett a tejcsi, szóval csak had szopizzon éjszaka is.

TEgnap Rolit viselte meg az óraállítás. Este ültő helyében elaludt
:lol: Olyan édes volt, csináltunk róla videót is, majd felrakom. Szóval ezt mondtam, az én fiam ha álmos, akkor alszik! :lol:

Muffin! De ügyi Eliot! Most már akkor szépen visszarázódik a megszokott kis életébe! Most egyenlőre nem lesz több műtéte, igaz? Mikor lesz a következő? Vagy már nem is lesz? :oops:

Sz.Andi! Mostanában nagyon ritkán jössz! Viki nagyon cuki! Sudocream nekem is bevált. Rolinak is mindig akkor pirosodott ki, ha jött a foga.

Timi! Szerintem nyugodtan mondd meg a védőnődnek, hogy te márpedig hozzátáplálsz, és segítsen benne. Biztos fog!

Kép
szly27

Újra itt.
Kike (be sem tudtam fejezni amit akartam)
örülök, hogy így már kicsit nyugisabb éjszakátok volt Domival :wink: Rossz álmok: Szonja háromszor ébredt fel most éjjel, bár egyszer a lábát fájlalta.

Muffin :P
naugye, hogy szuper kölök Eliot, és csak a hason alvás hiányzott neki 8)

Titi,
én sem adnám rá a pelust Olivérre, ez csak "baleset", biztos túl mélyen aludt. Szonjával is előfordult egyszer-kétszer, amióta nem kell neki pelenka. Ha visszaadod alváshoz a pelenkát, nem fogja tudni, hogy most akkor lehet-e bepisilni vagy nem, és megzavarhatja a nappali szobatisztaságot is. Nem tudják még felfogni, hogy valamit néha lehet, néha meg nem. Jobb nekik, ha valamit egyértelműen bármikor szabad vagy sohasem szabad.

Viki
de jó, hogy Lackónak most már nem volt láza! Sajna ezekkel sokszor szembe kell majd néznünk - én Szonjánál már örülök, ha "csak" láza van, mert azzal magam is tudok valamit kezdeni. Nekem a legdurvább - egyelőre -, amikor hány (betegség miatt!) a gyerek :shock:

Andi 8)
a képeken Viki nagy huncutnak látszik! Imádnivaló a mosolya :wink:

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Adél jól aludt 3,30-kor kelt enni, majd 6.30-kor, csak a hülye anyja nem tudott megint. No comment. Megyünk klubba...

Vik, mindkettő vényköteles, most jó ha van otthon Mexalen, meg Nurophen, ha nagyon megszorulsz, valami kisgyerekesnek a házban tuti van Germicid. Abból felet, hosszában elvágva. Reméljük nem kell. De ha ma is lázas, azért én lehet megmutatnám orvosnak, kicsi még...De reméljük ennyi.

Kép
andkata

Szly,
Roli ülve elaludt? Hadd lássuk, megmutatom a lányomnak!!! Hátha példát vesz róla... Amúgy is csípem Roli aranyos mosolyát 8)

Vkata,
most nekem is ügyeskednem kell, hogy több legyen a tejecske Nándinak :oops: és ő sem szól, hogy nem volt neki elég, szívogatja, aztán elengedi, amikor már tuti nem jön több :oops: de amikor rátettem a másik cicire, vígan evett még belőle egy csomót :shock:

Lányok,
a ti gyerekeitek is próbálnak felülni-felállni? :shock: Nándi erőlködik, emeli háton fekve a fejét, és amikor elcsípi a kezemet, felül, és feltolja magát állásba! :shock: akkor nagyokat kacag, irtóra tetszik neki! Tudom, hogy ez az állás még reflexes, de hogy ennyire örül neki :roll: ja, és nem szeretem ezt a játékot, mert biztosan nem elég erősek még hozzá a csontjai, de szinte belegebed az erőlködésbe :? és csak akkor nyugszik meg, ha végre felül és feláll. Három-négy után kifárad, akkor elvan egy darabig. Mindezt este tízkor szereti játszani :? kicsit szopizik még utána, és boldogan bealszik. Örüljek neki vagy ne?

KépKép
szkagi

Akata,
az ÓMK-ba mentek? Baba-mama klub? Milyen?

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: