Itt vagyok!

Titi, köszi a hiányolást!
Most ment haza anyukám, kikísértük Norcival a hévhez, aztán meg sétáltunk egy nagyot. 11-kor indultunk itthonról, 1 előtt értünk haza, de Nóri még mindig alszik!

El se hiszem!

Becipeltem a jó derekammal mózessel együtt a nappaliba. Azt hittem meggebedek, de én győztem!

Rányitottam az ablakot mert jól be van öltöztetve, de én meg majd' megfagyok.
Tökjó! Végre egyszer tudtam nyugodtan ebédelni! Az élet apró örömei, ugyebár...
Muffin - neked is köszi a mellszívós infót, már meg is rendeltem!

Nagyon örülök h több lett a tejcsid! Nekem is alakul már, az utóbbi időben a rosszabbul termő ciciből csak 40-50 jött le reggel, ma meg 140! Úgy örültem, madarat lehetett vna fogatni velem!
Az éjszakánk nekünk se volt vmi frankó, mert Nóri felkelt (új idő szerint) 3-kor, hammolt, kakilt és kipattant a szeme. Annyira jó kedve volt, úgy ugrabugrált mit egy duracel-nyuszi! Anyával könnyesre röhögtük a szemünket. Aztán 6-kor visszaaludt és én is tudtam még horpasztani 1,5 órát.
Timi - nálunk az esti rendszer általában úgy van h 7 körül pancsi, utána hami és rögön alvás. De ez gondolom annak is köszönhető h nappal általában nagyon keveset alszik, így estére ki van purcanva rendesen. Néha előfordul h 6 körül bealszik és akkor csak később fürdetünk, így tolódik minden. Szerintem ahogy Ti is csináljátok, az a legideálisabb!
Pároméknál 3 gyerek volt (1-2 év különbséggel) és anyósom módszere az volt később is h este fél7-kor vacsi, 7-kor fürdés sorban, 8-ra mindenki ágyban kellett h legyen. Vihettek magukkal egy könyvet, vagy 1 db játékot, de ágyban kellett maradniuk. Így legalább ő is tudott kicsit pihenni egy kicsit elalvás előtt. Ez nekem nagyon szimpatikus, szerintem én is így fogom csinálni!