A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

bocs lányok, mennem kell, hivnak a pasijaim
holnap takaritás utánn jövök

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

A neten nincs felvétel, hála Istennek... de nem volt egy jó ómen, hogy férjemet kapásból leferencezték, és egy olyan kérdésen buktunk el, amiről aztán kiderült, hogy két helyes választ adtak meg, de ők pont a másikra gondoltak...:? A kollégáim tök kiakadva telefonáltak, aztán felhívtak a szerkesztőségből, hogy menjünk vissza még egy játékra, de akkor már nem akartunk. Tök ciki volt... 12 811 000 Ft-ot hagytunk ott...

Heni

Kép
szheni

Én ezt tuti nem tudnám feldolgozni. :evil:

Kép
martik77

Ja, és ruhát sem vehettük fel azt, amit vittünk. Tudjátok, milyen röhej volt? Hátulról nyitva vannak a széfek, akkor rámolják át a lóvét, amikor akarják. Azt meg nem mondják, hogy a nyeremény felét rögtön levonják adóba... Dec.6-án lesz egy éve. Miki névnapján, persze rögtön Ferenc... szegénykém...

Heni

Kép
szheni

Hú, Heni, ennyit veszíteni!!!! :evil: :(

Kép
flóra 11

A stylist egy kis festett szőke popsimutogató 20 éves srác volt, ő erőltette ezt a zöld pólót a rózsaszín inggel... egyébként a múlt héten a Szujón is ugyanez az ing volt.

Heni

Kép
szheni

Semmiképp nem hozhattuk volna el... túl sok pénz volt. Ha egy-két milla lett volna, max 4, azt odaadták volna, de majdnem 13-at... senki nem nyert még ennyit.

Heni

Kép
szheni

Nem baj Heni nemsokára szülők leszel egy gyönyörű gyermek édesanyja,édesapja ami többet ér mint bár mennyi millió. :D

Kép
martik77

Ez nagy szemétség! :evil: :evil: :evil:
Ki az a Szujó?

KépKép
benó

Márti, bölcs vagy. Sok puszi neked. :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez így van... :) Szujó Zoltán... tudod, sportriporter... Forma 1...

Heni

Kép
szheni

Lányok, elköszönök.Talán később benézek,de most itt vár rám a F. Megyünk fűrészelni. :lol: Készül még egy polc. :lol: Most bútorlapot fűrészelünk, később másis lesz. :wink: Kell, nézzetek a vonalzómra. :lol:

Kép
flóra 11

Szépen írtam????
Néha tudok komoly és bölcs lenni. :D

Kép
martik77

Márti, gyönyörű volt...:) Igen, ennél tényleg semmi nem ér többet.

Heni

Kép
szheni

Ennyi polc egy faáruházban nincs.Ezt már nem hiszük el. :D :wink:

Kép
martik77

Mindig ez a fűrészelés, Flóra! :lol: :lol:
Nekem még haza se jött a Gy. :cry:
Lassan nekem se ártana fürdenem, hogy legalább beelőzzem.

KépKép
benó

Szia Flóra! És szia Timi! Vigyázzatok Magatokra!

Heni

Kép
szheni

Sziasztok.De még gyertek! :D

Kép
martik77

Én is megyek lassan... holnap hétforduló lesz...:) El sem hiszem, hogy már csak hármat kell aludnom a 12 hetesig... :) Nagyon várom, mert már 20 napja nem voltam dokinál. A védőnőt nem nagyon érdeklem, mert nem hív... legutóbb azt beszéltük meg, hogy 3 héttel ezelőtt telefonál, de semmi...

Heni

Kép
szheni

Mindenki elmegy?
Akkor inkább nem leszek bölcs! :?

Kép
martik77

Hát, szép jó éjszakát mindenkinek, aludjatok jól, Benó, olvasgass vmi szépet elalvás előtt, Márti, Dömét csókoltatom-csak ne mondd meg neki, hogy kicsinek gondoltam... :) Flóra, nektek meg kellemes "fűrészelgetést". Remélem, szép lesz a polc is... :)

Heni

Kép
szheni

Márti, kérlek, legyél bölcs! :) Szeretlek, ha bölcs vagy!

Heni

Kép
szheni

Én megyek fürdeni, csajok, aztán nézem a Columbót. 8) 8) 8)
Heni, visszatérve, én utálom a széfet most már. :lol:
De mint Mariska megmondta, a lényeg nem ez. Ez csak egy meglebegtetett ábrándkép, ami úgyse lett volna valódi, és az se biztos, hogy boldogságot hozott volna, ha valósággá vált volna is. Értitek.
Pusszancs mindenkinek, jó éjt!

KépKép
benó

Na, pussz-pussz-pussz-pussz!

Heni

Kép
szheni

Heni, mi is várjuk a 12 hetes vizsgálatodat, nagyon-nagyon! :D :D :D :D :D Szuper lesz, hidd el! :D :D
És holnap neked és a Zsuzsinak örülünk és nagyon szorítunk! :D :D :D :D Majd holnap írom a 12. hetes tudnivalókat, Heni! :D :D :D :D

KépKép
benó

Puszi nektek.Még lehet benézek később. :D :D :D :D

Kép
martik77

Puszi, Márti. Alukáljál. :D :D :D

KépKép
benó

Addig keresgéltem Heni szép házáról a képeket és mutogattam a páromnak,hogy közben mindenki lelépett...:(

Megjöttek a vendégek,én is lépek..

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na,ez fantasztikus. :( Mindenki lelépett. Én már befejeztem a segítséget, aF.még fűrészel. :lol:

Kép
flóra 11

Márti,itt már polc hátán polc lesz. A F. ha meglát egy üres helyet,azt bepolcozza. :) Én már nem szólok neki, de már zsúfolt lesz a lakás.

Kép
flóra 11

Jöhetne ide polcot csinálni.Mert nekem abból van hiány.

Kép
martik77

Benó, Te egy tündér vagy. :)Várom már, h miket kell tudnom... Remélem, Zsuzsinak is csupa jót mondanak holnap 13.50-kor... Mostmár tényleg jó éjt!

Heni

Kép
szheni

Most,hogy hamar betölt az oldal mindenki lelépett :? :(

Kép
martik77

Na jó nem várok :(

Jó éjt mindenkinek!

Kép
martik77

Akkor jó éjt mindenkinek.

Nekem most sült meg egy kenyerem,és megyek berakok még egyet, ami az enyém lesz. Kipróbálom a lisztet, ajó drágát, amit vettem magamnak. :wink: Majd beszámolok az eredményről.

Kép
flóra 11

Anyámmal beszéltem telefonon. Azt mondta a doki, hogy nincs semmi más a törésen kívül. És hogy normális, hogy másutt is érez szúrást,fájdalmat,nem csak a vállában.

Valaki kérdezte, hogy mi van vele. Leesett és eltörte a kulcscsontját. :(

Kép
flóra 11

Na, megyek kenyerezni. Aztán BK. A szünetben én is zuhanyozni fogok Márti. :lol: Felkészülök az esti fűrészelésre. :lol:

Kép
flóra 11

Csak még egy Flóra, aztán tényleg dugulok...
Kép

Heni

Kép
szheni

Tök jó, hogy anyukád keze jól van... remélem, nem is lesz rosszabb a helyzet... Nálad mi a gond? Lisztérzékeny vagy? Vagy csak a búzalisztre?

Heni

Kép
szheni

Ááá,Heni,ez tök jó! És csak hogy lásd,mennyire hasonlít, teszek fel egyet én is. :lol:

Kép
flóra 11

Kép

Kép
flóra 11

Orvosnál nem voltam,diagnózisom nincs. Csak én figyeltem meg néhány éve már, hogy a búzaliszt nem jó. így kerülöm. Most viszont,hogy kaptam kenyérsütőt új utak nyíltak meg előttem. :D

Kép
flóra 11

Majd nappal csinálok képet a konyháról,úgy jobb lesz.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,holnap délelőtt biztos jössz, csak én suliban leszek. De gondolok rád és szorítok. :wink:

Kép
flóra 11

Holnap megyek én is uh-ra. Dél körül. Reménykedhetek még holnapig,hátha vannak petéim.

Kép
flóra 11

Remélem, minden rendben lesz. Nagyon szép a konyhád így is, gondolom, Te is sokat forgolódsz benne... :) És tényleg hasonló az elrendezése is.:) Te is tanítasz?

Heni

Kép
szheni

Igen Heni, tanítok. Kicsiket. Most harmadikosaim vannak.

Kép
flóra 11

Mentem lányok.

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Jó reggelt....

A mai éjszakám nem volt túl fényes,vagy én nem tudtam aludni,vagy a gyerek volt túl éber...:)
Hajnali 4-kor odatettem magam mellé enni,erre elkezdett hangosan nevetni,meg magyarázni.-.....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tök jó lányok a konyhátok!!!!!!!!!!
Mennyire hasonlit!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: