Zsuzs: alkalmanként már-már nekem is jön minimális vér, de csak fújáskor

remélem nekem nem fog rendesen vérezni, elég volt gyerekkoromban
Syl: gratula a gyönyörű UH-hoz, vigyázzatok magatokra
Miért kell már szedned a Maltofert? Alacsony a vasad?
És a jódot?
Illda: all. vizsgálaton én is filóztam, hogyha jövő hétig nem csökken, ugyanis gyakorlatilag a terhesség kezdete óta ez megy..
Ha netán az lenne, legalább tudom

Mondjuk nekem gyanús, hogy nem-e porallergia..
Csill: akkor kezet foghatunk, totál ugyanígy vagyok, mint Te! De nekem az orrdugulás éjszaka és legfeljebb kora reggel van..
Nyújtózkodástól én is félek (féltem), nem tudom miért, de ahogy olvasom Nyufó szerzeményét, ez megnyugtató
Nemcsak te aggódsz túlságosan, szerintem mindenkiben ott a kisördögfióka

de ez akkor is így lesz ha meglesz a pici

Viszont olvasd el Zsuzs vicces írását a lap közepe tájékán

s lelkesebb leszel Te is
Nyufó: albérletbe

természetesen, most is ott vagyunk, de ha összejönne, anyagilag jobban tudnánk kifinanszírozni, sőt így még talán később saját lakás (családi ház

) törlesztésében is elgondolkodhatunk.
Örülök, hogy Regi már virgonckodik

gyógypuszi neki
Ha tényleg felköltözünk Szigetszentmiklósra, akkor azt hiszem majd megkörnyékezem a drága pesti lánykákat

információéhség miatt

/Bárcsak így lenne!

/
Most megyek, megfőzök holnapra előre, már lassan kezd csillapodni a pokoli meleg, és így holnap nem kell az ebéddel vacakolnom
Hoztam képet a ruhapróbáról, fejetlenül

Majd esküvőkor orcásat is kaptok
A jobb oldali mellett döntöttem végül, mert az bizonyult teljesen kényelmesnek, még ha ki is kell előtte engedni belőle, de nem szorít sehol, nem mint a másik..
Mindkettő fehér, csak a fény játszik a képeken. Lesz hozzá stóla, hogy eltakarjam az integető izmom, meg nyakék, és fejdísz

Már alig várom
Majd még később benézek

Puszi mindenkinek és pocaksimi