Pokica! Gratula a kislanyhoz...igy tenyleg mehet az agyalas a neven

Gondolom, ma reggel mar parod is szeles mosollyal beszel majd rola. Az enyem mindkettot akart, de mindig fiurol beszelt, focitabort tervezett mar...de mindez persze csak duma, mert igy "illik"...most meg mindenkinek csak ugy beszel csimotarol, hogy az apuci kis hercegnoje...olyan buszke!!!

:)
Koszi gabi a biztattast, azert nem fogok depibe sulyedni aug-ban sem, csak rossz lesz 5 het uszi nelkul. Majd irj te is, ha van hired a babarol!Multkor elfelejtettem valaszolni: 2 het mulva indulunk, de vegul nem allunk meg par napra az isztrian pihenni (igy legalabb kijon a babakoci aranak a kulonbozete), hanem egybol megyunk Mo-ra, de csak kb 10 napra. Igy azert mas lesz, mert az nem lesz pihi kettesben, csak lotas-futas, de nem panaszkodom...vegulis 3 het mar megvolt marciusban.
Most jottem haza a piacrol es talaltam vadhust, amit eddig meg sosem lattam itt, meg szedtem kint friss fuget is, ugyhogy a mai vacsi megvaltozott: vad lesz fugeszosszal, nyami-nyami
lattam, sokat beszeltetek a babakocsirol. Bippaekhoz en is tervezek menni, bar inkabb legzesfigyelot...venni. babakocsit tutira nem fogok magyarban, mert amiket neztem, azok ott dragabbak...talan az ukran piacon. Nekem mas szempontjaim vannak, mert nem fontos a nagysag, suly, tagassag, sot, inkabb szuk, jol tarto legyen...nem hiszem, hogy tulzottan be kell bugyolalnom majd a babat

Nekem inkabb az anyaga fontos, hogy ne legyen pihepuha, orkanos, suppedos, megha altalaban ez is a kedvelt, de inkabb merevebb, egyszerubb, pont, mint a quinny buzz, es a vaza eros, konnyen kezelheto (marmint tolhato, kanyarodas), a leheto legegyszerubb felepitesu, es minden tartozek nelkul, nekem nem kell bevasarlo, vagy halo, egyaltalan semmi (mint a stokke, csak nem 900 euroert

) belegondoltam, hogy nem igaz, hogy a draga multifunkciosnak bejon az ara (es most dragan azt a kategoriat ertem, ahol a valodi minoseget, tapasztalatot, garanciat kell megfizetni, nem a markanevet) tobb gyerek eseten, mert en pl azonnnal szeretnem a masodik babat, akivel ugye nem tudom hasznalni ugyanazt a vazat, hiaba masik kiegeszito kell a pici babanak. NNa majd meglatom...hatha bemegyek egy boltba, es beleszeretek valami tok joba es tok olcsoba, amit nem is lattam eddig

:) esely?