A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ez egy hülye, hülye film :evil: :( :( :( .
Apának igaza van! Nem is nézek többet ilyet :evil: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na jóóvanmá, velem senki nem beszélget.... :?
Alszom is inkáb.... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

b... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

mostanáig vasaltam. :shock: :x :x :x :x
Jó volt ebben a 47fokban.

Dodi!
Engem érdekelne a zenebölcsi, tudom is, hogy hol van a Lóverseny tér, de sajna dolgozom abban az időpontban.

Majd még megnézem az Angyalföldi József A. Műv.Közp. oldalát, mert ott is szokott lenni mindenféle ilyen program.

Ja! A Brendon oldalán van egy link a 2010-es ADAC teszt eredményeiről. Bár asszem, hogy lassan csak mi nem cseréltük még le az ülést. :roll: Petra még olyan jól belefér az ülésébe, és én olyan nehezen veszem rá magam, hogy hátra kerüljön! :oops: :oops: De lehet, hogy a hétvégén elmegyek venni, ha jut rá idő.

Tike!
Durva a hintában felállás! :shock: :shock: Petra is tornászik benne, ma is hátrafordult, felhúzta az egyik lábát, úgyhogy ki is vettem.

Megyek szunyálni.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Utolsó bekezdés nagyon szemléletes :roll:
Tesómnak is implantátummal hozták helyre. Nem azt mondom hogy csúnya, csak nem az igazi, ugye szó szerint. Neki a két gyerek és hízás fogyás után az üres zacsis állapot maradt meg, ahhoz képest persze valami eszméletlen jó, szuper jók lettek a testarányai is (ő egész más alkat mint én, nem hasonlítunk egymásra egyáltalán). Ő kisebbeket akart berakatni, de a doki rábeszélte erre, mert ennyi kellett hogy kitöltse.
Csak én ügye ragaszkodnék a saját alma mellemhez a maga természetességében ... :roll: Ezért mindegyikbe belekötök :oops:
Kövi szülés után amúgy az implantátumosok is panaszkodnak, ott is ugyanolyan állagromlás lehet, mint a saját szöveteknél, sógornődnek szerencséje volt, valszeg enélkül sem lett volna semmi a cicjével a szopitól.
De pl. Anyukámnak anno hagyományosan lett megcsinálva, az általad leírt technikával, az valami nagyon szép volt. Csak persze ott meg a vágások. Na mindegy nálam ez amúgy sem játszik, akkora mellem nincs, hogy farigcsálják.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katy!
Ez elég szűköcske választék, keress rá régebbi eredményekre, mert a megfelelő kategóriában ebben alig van valami.
Én car anya vagyok, úgy egy hónapja leálltam a gyerek cuccainak a vasalásával :oops:

Dodi!
Igen tudom, hogy van ringató, mindig nézegetem a védőnőnél, van sok zenés program, csak mindhez kicsik voltunk eddig, mert a'szem 1 éves kortól volt a legkisebbeknek kiírva. Egy barátnőmmel őszt beszéltünk meg, hogy majd akkor levisszük a törpéket.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na most elolvastam a linket, de szerintem itt nálunk 1 éves kor volt kiírva.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Micsoda eszmefuttatásokról maradtam le :-(

Buli és bacardi cola jó volt! Előbbi semmi egetrengető, de kellemes, utóbbiban pedig meg kell hogy állapítsam, sosem csalódok ;-)

majd este jövök, megyünk repterezni.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, még 1:
Lois,

az megszokott, hogy felétek egy normális szállodában 3 éjszaka 70-80 ezer alatt nem megoldható két felnőttnek :shock: :shock: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
nemtudom :oops: Ritkán alszom szállodában ugye :wink:
Amit átlinkeltem azt nem nézted meg?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:09-kor.
Vendég

Czigka!
Igen, hamarabb volt, külön egyezmény alapján. De a gyerekeknek ugye kellett az útlevél, csak nemrég van gyerekszemélyi, én meg úgy döntöttem inkább útlevelet csináltatok neki, ott nincsenek korlátok. Hátha eljutunk vele a schengeni határokon túlra is :roll:

Én is mindkét értéket levettem én is, majd ha fűtünk elkezdek vele újra játszani :roll:
Zétény nekem is mászott már be a zuhanyzóba, nincs ajtaja nálam sem. Azóta ha be kellett engednem mert egyedül voltam, és rám jött a tisztálkodhatnék betettem a kádba :roll:

A béjvaccs macát úgy értettem, hogy kábé akkorát takar ki a mellemből, mint Pam-nek a fürdőrucija. Azért az enyém nem akkora, mint egy fél sárgadinnye :wink:

KicsiDodi korát inkább nem is kommentálom :oops:

És amúgy híztál????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon cuki ez a papagájkodás :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! :)

Most csak a zenebölcsi erejéig. :oops:
Az odajutásnál volt egy kis izgalom, néhány járókelő sarkáral való rálépés babakocsi kereke által, és egy kis kalamajka. Amolyan boo féle megmozdulás, csak extra lightos. :lol: :lol: :lol:

A bölcsi kicsit érdekes volt. :roll: Négyen voltunk. Ebből kicsidodi barátnője, kicsidodi és én. A negyedik egy Viki nevű ovis kislány, aki mindig mást szeretett volna csinálni, mint az óvólány ( :lol: kb. 28-29 lehett, szerintem :roll: ) :twisted: :twisted: :twisted: .
(Nem tudom, hogy mi lett volna, ha mi hárman nem megyünk. :roll: :roll: Mindegy. )
A lényeg, hogy az egész tulajdonképpen nem más, mint amit az ember is el tud járszani otthon a gyerekével. :roll: Mondókázik, énekel neki, lovagoltatja, "hangszereket" (fakanál, evőkanál, csörgő) ad a kezébe, és együtt vidámkodnak. Ennyi.
Az egyetlen különbség, hogy közösségben történik mindez (ami vagy jó, vagy nem, attól függően, hogy milyen a gyerek habitusa), és egy mittudoménki tartja.
Ez a jányka a tipikus teátrális előadás módban nyomatta: jóóóóó hangosan beszélt, laaaaaaaaaasssssssssssssssaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn, végig roppant nyásjas stílusban. (Az ovis kislányt nem tudta leszerelni :twisted: ). Kicsidodi :shock: :shock: :shock: fejet vágott, hogy minden óvónő így beszél?! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: Mondtam neki, hogy igen :twisted: :twisted: :twisted: . (A
kellést nem arra mondtam, hogy kirúgják az állásából, ha nem ilyen módon kommunikál :lol: :lol: :lol: hanem, hogy nem küldheti el jó messzire Pistikét, aki nem hajlandó szótfogadni, és már felgyújtotta a fél óvódát. Max. vízért mehet, a felmenőit meglátogatni nem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Kicsidodi kapaszkodj meg! A gyerekek szeretik ezt a stílust. :wink: :roll: :lol: Minden gyerekkoncerten, bábszínházban, és hasonló rendezvényeken ugyanez van:
- Jajjjjjjj, jajjjjjjjj gyerekek! Eltűnt a labdááááááááám. Nem láttátok valahooooooooooool? Az előbb még itt voooooooooooooolt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
- Gyerekek egymás szavába vágva kiabálnak, némelyikük az önkívüli állapot határán :lol: :lol: :lol:
- Hoooooooool? Jobbrrrrrrrrrrraaaaa? Baaaaaaaaalra? Neeeeeeeeem? Sajnos, már nem hallok jól. :cry: :cry: :cry: :cry: Elmondanátok nekem még egyszer?
- Gyerekek részéről reakciót lásd fentebb, plusz 50 decibellel hangosabban :lol: :lol:
- Ezt még vagy háromszor eljátsszák, és akkor mindenki eksztatikus örömmel állapítja meg, hogy megvan a labda
Ez már csak így megy. Nem azért van a lassú, hangos, de nyájas beszéd, mert infantilis a néni vagy a gyerek, hanem mert az ő figyelmüket ezzel lehet a leglátványosabban, legkönyebben megragadni. :wink: (Ez olyasmi, mint az építőkocka. Minnél kisebb egy gyerek, annál nagyobbak, mert a szem és kéz koordinációja, a finom mozgások még nem annyira kifinomultak. De ahogy nő a gyerek, annál inkább finomodik, és a végén már az egészen pici legóval is tud játszani. Nem figyelted még meg? :wink: )

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: a gyerekem már nyolcadjára jött ki, hogy nem akar aludni. De akarsz! :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
200907?

Szuper ez a cici téma :lol: remélem a következőt is megúszom károk nélkül :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

egy hónap múlva kell mennünk nagy valószínűséggel utolsó Dévény kontrollra :lol: :lol: - kb ennyi a nap jóhíre, összevesztem apával, bővebben ha Hédi elaludt...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok,

újra jelen...

nem reagálok mindenre, csak amire így hirtelenjében emlékszem...

zenebölcsi - Bond,
igen, ez az a bizonyos mondókázás, amit emlegetni szoktam volt... együtt éneklés, mondókázas-mutogatás, körjáték szerűség, hinta-palinta és egyebek, ritmus verése különféle hangszerekkel, néni bábozik, labdakergetés, nagylabdázás... kb ez a menetrend nálunk is. Valóban semmi olyan, amit otthon ne lehetne csinálni, viszont társaságban sokkal jobb :-) Ahogy látom, a gyerekek nagyon élvezik, és szerintem rájuk fér egy kis közösségi lét már ebben a korban, amit ugye a játszótéren még annyira nem tudnak megtenni, így marad ez.
Nem mellesleg anyuka is társaságban van.
A Ringatót én is néztem már, viszont fogalmam sincs, hogy ez tényleg valami különleges dolog, vagy csak a szokásos, jó márkamenedzseléssel.

Boo,

fürdőruci hurrááááááááááááááá!
Strandolásról kérünk fényképeket!

Nyuszi,

dejóóóóóó hogy Lili jobban van!

Ronmay,

kockahas, cici károk nélkül.... nem ér ilyenekkel vagánykodni
:evil: :evil: :evil: :evil: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rumli - nálunk is a nappali a játszószoba-feeling: habtapi, sátor, járóka (játéktárolóként funkcionálva), nagy doboz, játszófészek...
Gyerekszoba ugyanolyan funkciókat tölt be, meint Lois-éknál.

Járatás: én is azt hallom mindenhonnan, hogy árt. Nem is csinálom, sőt, nagyszülőkre is rászóltam, amikor ezzel szórakoztatták - leginkább magukat...

Vasalás: sz@ranya vagyok, először és utoljára nagy pocakkal vasaltam át az összes ruciját anno :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Szerelmünk lapjai, Igazából szerelem... nagggyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok

Én még szarabb, sose vasaltam vasalom a cuccokat :oops: :oops: :lol:
Ingnél ha olyan esetleg....de igyekszem olyan darabokat venni amit nem kell. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

huhhhh, nem én vagyok az egyetlen ;-)

remélem, Katy azért még szóbaáll velünk :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok,Ronmay. vasalásért irigy-irigy, nálunk még a törölközőt is vasalni kell, egyedül a zokni maradhat ki... :twisted: :twisted: :twisted:

Reggel korán útra keltünk dévényezni, jó hangulat,friss levegő miegymás...mondom apának,hogy mi lenne ha mégiscsak elmennénk jövő héten Loisékhoz, én szeretném. Válasz: Miért nem előbb mondtad,hogy ennyire szeretnéd, tudod megbeszéltem a Sanyival,hogy jövő héten elmegyünk horgászni :shock: :twisted: ( Tegnap este megkérdezte ugyan,hogy nem lenne-e gond,ha valamelyik hétvégén elmenne a Sanyival horgászni - én persze mondtam,hogy nem szivem és erre kiderül,hogy már le van beszélve és ez csak az udvariassági kör volt :twisted: :twisted: )Ja és persze nem gondolom,hogy 40 fokban autókáztatja másfél órát - ami valójában max 1 - a gyereket. Nagyon okosan úgy állította be a dolgokat,hogy én vagyok az oka, mert mért csak most mondom,hogy ennyire szeretném,merugye lemondani az ő programját nem lehetne ugye? :twisted: :twisted:

Hazaértünk 1 óra magasságában, érte 4-re jöttek,mert hát szőlőbuli.Hédit nem tudtam letenni aludni,mert hazafelé végigaludta az utat. Gondoltam a délelőttiek után legalább lesz benne annyi,hogy bevállalja Hédit erre a pár órára. Erre lefeküdt meccset nézni. Úgy felment a pumpám,hogy hozzá tudtam volna vágni valamit. Nyeltem és szépen megkértem,hogy figyelnél Hédire egy kicsit,szeretnék egy kicsit én is pihenni. Miért mi dolgod van volt a válasz. Itt elszakadt a cérna, jól kiosztottam,persze utána próbált puncsolni..aztán elment a szőlőbuliba. Azt hiszem ideje egy komolyabb beszélgetést beiktatnunk :roll:
Lois: ezek alapján nagyon úgy néz ki,hogy nem megyünk,max,ha felszállok az első buszra :roll:

tike

Tike,
mi az hogy vasalni kell????
Ha akarja, vasalja magának :-) megőrülnék ha alsógatyát és hasonlókat kellene vasalnom...

Összeveszést sajnálom... De azért még ne add fel;-) horgászni lehet máskor is! Vagy hozd el a kocsit te ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: vasalás :arrow: hát hogyismondjam olyan íratlan szabály, nálunk is így volt szokás otthon,náluk is...lehet hogy új szokásokat kéne felvennünk és akkor nem állna állandóan hegyekben a vasalatlan :wink:

Vinném én a kocsit,de az az igazság,hogy még sosem vezettem ekkora távot egyedül :oops: :oops: :oops:

Basszus a házunkal szemben levő mezőn most kaszálnak vagy mittudomén mit csinálnak a lényeg,hogy a nyitott gyerekszoba ablak alatt 3 percenként elhúz egy traktor oda - vissza :twisted: :twisted: :twisted: Méghogy nyugodt csendes falusi élet :twisted: :twisted:

tike

majd elfelejtettem :oops: járatásra rákérdeztem :arrow: csak annyit amennyit nagyon kell és akkor viszont ne a kezét fogjuk,hanem a könyöke alatt támasszuk meg akkor nem lesz hibás az egyensúlya

tike

Tike,

jajjjjj, így már értem! Ha valaki ebbe nőtt bele, és ez neki a természetes, az más.

Vezetés: egyszer el kell kezdeni :-)))))

traktor :twisted: :twisted: :twisted: Éjszaka :?: :?: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

én sem értem ezt a nagyüzemi mezőgazdászkodást, azt tudom,hogy aratni szoktak éjszaka is, na de kaszálni? Bennem még az van,hogy füvet nyírni se lehet amíg harmatos a fű :roll:

Egyébként felhívtam apát,hogy tolja haza a képét és rendezze le a traktorost,mert ha én teszem az nem lesz túl nőies :twisted: :twisted:

tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:10-kor.
Vendég

:-) :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

czigka! :)

A "kabbe" az nem úgy szólt, kifejezetten egy személynek címezve, felszólító módban. Csak vicceskedtem. :roll: Én ilyen jópofi vagyok. Legalábbis hajlamos vagyok azt hinni. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Elkezdtem gondolkodni. Csak Manóval tudnék önállóan leutazni, alighanem vonattal. De mégis csak egy 1 éves szülinap zsúr lesz, ahová inkább Hugival lenne pofásabb menni. Most nem t'om melyikükkel menjek. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

futás...aztaaaa! Hős vagy! Remélem, kitart majd a lelkesedés ;-) amúgy én is elkezdtem kacérkodni a futás gondolatával, bár sosem szerettem, de ez az, ami mindent átmozgat.

7vége: szeretnénk... Feltéve, ha sikerül helyet találni valahol, ami bababarát, rossz idő esetén is tudunk valamit csinálni, és nem egy havi GYEDet kell rá elkölteni. (nyaralás nem biztos hogy lesz idén, így most ez lenne egy mini-kikapcs hármasban)

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :)

Bond tippje fűnyírásra.
Harmatosan nehezebb, jobban elfekszik :arrow: a kasza jobban alá tud kapni
Szárazon könnyebb, egyenesebben áll :arrow: a fűnyíró gép ezt komálja jobban, mert inkább csak a fű "tetejét" vágja, nem vágja olyan mélyen, mint ahogy a kasza tudja.
Szerintem. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Czigka!

Jaaj, pedig nem akartalak ám uszítani a korommal :oops: :lol: . Soha nem gondolnám, hogy önmagában a kor erény, akár fiatalságról, akár idősségről (?) van szó. Sőt, utálom, ha valaki enne tulajdonít bármit is :? ... Szóval bocsi :wink: .
De azért ezzel a z 'olyanacicimmintegypöpecszilikon'-nal rendesen visszaadtad, köszi. :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Hát, ha botond át nem is ússza a Balatont, de mindenesetre keresztülsétálja :lol: :lol: :lol: .

Lois!

Már többször említettem apának a bababulit. És mindig pedzegettem, hogy örülnék, ha jönne.
Most kijelentettem, hogy jövő héten lesz, és mi megyünk, ha van kedve jön, ha nincs, nem. Azt mondta, még meglátja, de én megemlítettem neki, hogy ez inkább amolyan "családi" kertiparty lesz, nem klasszikus babazsúr. Szóval lesz jó kaja, víz, és még a pia is szóbajött :roll: :lol: .
Vagy hiba volt ezzel kecsegtetnem?! :roll:
Természetesen azt vinnénk mi, csak hogy egyáltalán nem ciki-e, ha enyémapa megiszik egy-két sört?
Ja, és beszéljük már meg, ki mit vigyen :wink: .

Bond!

Dehát Hugival most iy olyan jól ment minden :roll: . a vonaton még fel is lehet vele állni :roll: . Nagyon bírom Manót, és szívesen látnám, de hát mégiscsak Hugit ünnepeljük :roll: :wink: .

Boo!

Futás :D :D :D . Olyan irigy vagyok :oops: . Sokana azt hiszik, húdejó nekünk, itt az erdő szélén futni milyen idilli lehet. Aha: nekem inkább koraeste lenne ingerenciám, de akkor 7millió szúnyog áll lesben a véremre pályázva :evil: . Bár felfoghatom őket motivációs tényezőnek is :twisted: :lol: . Ja, és ugye homok van, ami meg süpped, és undi benne futni. Az erdei úton hajnalban lenne esélyem, de tuti eltévednék, na meg tőlem a hajnali kelés naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyon távol áll!!!!! 8:30-kor bajom van, hogy kel a fiam :oops: :oops: :oops: :lol: .
Ja, és apa megy reggel edzeni, így nem is tudnék menni, saaaajnos :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

Fürdőrucit kéretik attacsolni magadhoz a találkán! :wink:
Ha ilyen jól érezte magát Miron, akkor a Balcsiból ki sem lehet majd rángatni. :P :P :P :P :P

Futásnak: :D :D :D :D , megvalósításhoz, pláne a kitartáshoz pedig erős drukkok! :wink: :wink: :wink:

kispocok13! :)

"Vasalás: sz@ranya vagyok, először és utoljára nagy pocakkal vasaltam át az összes ruciját anno "
Enyém az übermegagigasz@ranya titulus 8) 8) :oops: :oops: : én már Manónál sem vasaltam semmit, még pocakosan sem. :roll: :oops:

tike! :)

A zoknit azért nem kell vasalni? De jóóóóóóóóó!!!!! :x :x :x :x Tudod ki...!? :? Az egy dolog, hogy nem vasalok, bár szeretem :shock: :roll: :oops: :shock: :lol: , de azért emmá kicsit túlzás, nem? Jó hallottam már mástól is, de akkor sem bírtam megugrani. :roll:

Hinta: horror! :x :oops: :oops: (Abból szempontból :D , hogy Hédi ilyet tud csinálni, de azért más módot is találhatna :roll: :lol: )
(Erről jut eszembe! Vezesse már le valaki a hülye agyamnak, hogy az az ejús hinta, mely nem más, mint egy rugalmasabb, de kemény fekete ülőke két lánccal, miért biztonságosabb, mint a jó öreg piros, ami fából volt, körbe vette a gyereket, és elől is volt egy ki-be kapcsolható lánca :? :? :? :? )

kicsidodi! :)

Nem arról van szó, hogy Hugi nem bírná a gyűrődést. :roll: Hanem arról, hogy egyedül még nem tud jönni, cipelni nem tudom, így muszájos a babakocsi. Vonaton viszont érdekes mutatvány. :roll: :roll: :roll: :? :? : felszállni, leszállni, csomagok, Hugi, szerencsétlenkedés. :? :? :?
Manó meg önálló, csak meg kell vele beszélni a dolgokat, és jól le lehet kötni a figyelmét. :)
Dehát mégiscsak Hugit, illetve a többi babát ünnepeljük. :roll:

Én tudom, hogy nem olyan könnyű erdő mellett. Ahogy a nóta is mondja: Erdő mellet nem jó lakni, mert sok fát kell hasogatni" :lol: :lol: :lol:

És én is kérek szépen dobpergést! Apát megkérdeztem: igen, kaszálni vizesen lehet a füvet. Géppel viszont, ha nincs elvadulva, akkor tulajdonképpen bármikor lehet. :wink:

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

[quote="katy76"]J írta:katy76ééé! Most látom, hogy Hugi már csúszdázik! :lol: :lol: :lol: Bár egy év alatt kihomokozhatta magát, nem?

Homokozni kb. 3 hónapja maradt csak, viszont gyalogolhatott érte vagy nyolcat. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodis Hugi mondta nekem, hogy ADD IDE! :shock: :D :D :D
Nálam volt egy rajztáblaizé, amivel előtte játszott, aztán odamászott hozzám, feltápászkodott a térdemre, rátette a táblára a kezét, és közölte, hogy "adide", majd magához húzta :shock: :shock: :shock: :lol: .
Bond szerint csak halandzsa volt, de sztem tuti nem, mert nem szoktam ezekbe belemagyarázni semmit, ráadásul gondolom, hogy ezt neki Manó is sokszor mondja... :roll:
Szóval nem lepődnk meg, ha Bond egy hét múlva meglepetten közölné, hogy Hugi mondja, hogy addide :twisted: :lol: . (Mint booéknál)

Hugi ezt már mondja egy ideje, és így hangzik pontosan: "thidd". :lol: Kötni nem igazán lehet semmi konkrétumhoz. (Manó általában a nenyújhozzá! és a hagydbékén!-t nyomatja). Amit már kb. 2-3 hónapos kora óta mond az a 'gi, és a 'ugi. Amire mondhatnám, hogy a Hugit akarja mondani, azzal csak magam előtt tetszelegnék, ez csak hangutánzás maximum. Igazi jelentéssel még nem bír számára (legalábbis nem úgy, hogy meg tudja nevezni magát :roll: )

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]K írta:kicsidodiépzeljétek, Botond most már 20-25 mp-ig sétálgat az (álláig érő)vízben labdát, apát, vagy engem kajtatva :lol: . Szóval az én gyrekem is jár, csak vízben :lol: . Majdnem mint Jézus, nem? :roll: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

loislane! :)

[quote="loislane"] írta:loislanen gyerekem is beszél...Kérdeztem ma tőle :
-Kisfiam, be vagy sz@rva?
Aszonta:
-Be.
Szerintem ez már dialógus volt 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fürdőruci felső naaaagyon jóóóóó! :wink: :) :)

Kép
Kép
200907?

Na, végre rám is lehet irigykedni kajaügyben, nem csak Loisra :D :
Elmegyünk ma vacsizni a barátainkkal (babástól) egy új, fóti étterembe, a Coco Mio-ba :D . Ugyanaz a tulaja, mint a veresegyházi Holdfénynek, ahol az esküvönk volt :wink: . Az a pláne benne, hogy svédasztalos, és 2990-ért annyit eszel, amennyit bírsz 8) :lol: .
Már órák óta készítgetem a helyet.... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Család megvétozta: biztos nem fogok Manóval vonatozni. Hugival megyek valahogyan. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond

Mikor mennél? Esetleg felvehetlek kocsival..... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Nekünk mindegy lenne :roll: . Hugi gyűrődés álló. :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Majd visszaolvasok, de el kell, hogy meséljem, hogy mi történt velünk tegnap. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Szóval paramami jogosan parázhatott.
Az történt, hogy tegnap délután csak úgy ukk-mukk-fukk (így írják???) feldagadt és bevörösödött Petra orrának a bal oldala (olyan volt, mintha félbevágták volna az orrát) és a bal szeme. Az orrából víz folyt és a szeme is könnyezett.

Én tökre megijedtem, hogy biztos megcsípte valami, vagy valami allergiás reakciója van valamire.
Egyből szalasztottam apát (azt elfelejtettem mondani, hogy anyósomnál voltunk, Petra sokat volt kint a kertben az árnyékban). Elmentünk az ügyeletre, de közben már kezdett csillapodni a dagadás. Az orvos egy totál idióta pali volt, azt mondta, hogy biztos nem csípés.
Felírt valamit (azt se mondta, hogy gyógyszer v. szirup v. mi a sz@r), meg írt szemkenőcsöt.
Én kérdeztem rá, hogy ugyan kalciumot nem kéne adni a gyereknek?? :shock: :shock:

A lényeg, hogy nem váltottam ki semmit, csak kalcium szirupot vettem, amit természetesen nem tudtam beadni a gyereknek.
Szépen vacsorázott, és gond nélkül el is aludt.

Mikor elaludt, akkor jutott eszembe, hogy b@ssz@ meg, délután az ecetfa termését úgy bányásztam ki a szájából!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ugyanis a fa alatt volt az ágya és befújta a szél a fa termését. Mi ebédeltünk és egyszer csak azt láttam, hogy valamit rág a gyerek. Ki tudtam szedni a szájából, de végülis érintkezett a nyálkahártyájával. :oops:

Azonnal Internet, természetesen mérgező, de csak enyhén. Találtam egy tel.számot, a Heim P. toxicológiájának ügyeleti számát. Felhívtam őket, ők megnyugtattak, hogy már nem fog történni semmi.
Nem is történt szerencsére.

Ma hazaértünk este (ott is aludtunk), Apa lerakta Petrát, én tettem-vettem, egyszer csak megyek a fürdőbe, gyerek ül a földön, Cillit bang a szájában! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Szerencsére én mindig off-ra állítom az ilyeneket, de szombaton már siettünk és elfelejtettem visszatenni a szekrénybe, ott maradt a kád szélén. Petra meg simán leemelte.
Megnyaltam én is, hát csípte a nyelvemet picit.

Gyerekek! Én készen vagyok, hogy minden körültekintés ellenére kb. 10 mp alatt kész a baj! :( :( :( :(

Na, most odaadom Apának a gépet egy rövidke időre, aztán visszaolvasok!

Kép
katy76

Most értünk haza, szóval csak röviden:

Dodi!
Na hogy is mondjam, hogy ne tűnjünk alkeszoknak..... ha azt mondanám a Drágámnak, hogy nem ihat, ő sem jönne el :wink: Pedig ő itt lakik :roll: Szóval részünkről piázós lesz a buli, már annak akinek lehet... :?
Mi a Trófeába szoktunk menni kajálni Pesten, ahol ilyen svédasztalos a szisztéma... valahogy mindig ott kötünk ki :oops:

Boo!
Azért szokni kell a nagy vizet :D Zé is majmocskát játszott először, de most már ficánka. Holnap megyünk megint a "nagyvízhez", találtam helyet ahol viszonylag alacsony, kíváncsi leszek mit szól hozzá, ha leér a lába :)

Tike!
Én is csak javasolhatom, tessék belevágni a nagy útba egyedül is...hidd el, máshol is olyan vezetni, mint otthon :wink:

Vasalás :arrow: Énis carfeleség vagyok, mert nem űzöm eme sportot, ha C. vasaltat akar, megoldja magának. Zéténynek azért vasaltam egy ideig, mert a pelenkákat is be szoktam tenni a rucikhoz, úgy meg jobbnak láttam átvasalni. De már abbahagytuk :roll:

Katy!

Ecetfa :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katy

ez nagyon durván hangzik... jó kis hétvége.
Mekkora szerencse, hogy Petra megúszta!

Lois,

hétvége: mikorra menjünk, mit vigyünk, és egyáltalán...

Dodi,

szerintem nem ciki az egy-két sör elfogyasztása Teapa részéről :lol: :lol: Enyémapa boldogan fog csatlakozni, úgy gondolom :wink: :wink: :wink:

vacsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jók ezek a fullextrás eszelamennyittudsz helyek, mert tuti a hasfájás...

Nálunk semmi extra, szegény Dedem még mindíg taknyos, holnap elviszem dokihoz, nézzen már rá, nehogy valami szövődménye legyen... de nem lázas, semmi, csak a takonykór...szegényem, már parázik ha meglátja a porszívót...
Amióta taknyos, éjszaka rendszerint felébred, felsír, de ma durva volt: kb elalvás után 20 perccel felébredt, és visítva sírt, önkívületi állapotban... a karomban elaludt, de ahogy függőlegesbe tettem, vagy felálltam vele, folytatta... szegénykém... kb másfél óra volt, de már 50 perce alszik...

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

Apa hogy van?

Lois,

khmmmm, Apa és a nemjönel elég plasztikus példa volt :lol: :lol: :lol: milyen piát vigyünk? :lol:

(bakker, Apa a Sziget c filmet nézi... nagyon durván depis...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Érkezés :arrow: Részemről akármikor :D

Mit hozzatok :arrow: Nemtom, szerintem kaját ne, azt majd rendezzük mi.... :)

Na hátrafordultam szendergő Uramhoz az előbb és kérdeztem:
-Mit hozzanak a lányok?
Azt válaszolta félálomban:
-Pálinkát.

Szóval ezek vagyunk mi :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság