A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Vindo!Mire nem jó egy gyerek? :D Még a porszívót is megszereli! :lol: :lol: :lol:
Sajnálom az éjszakai sokszorkelést :( . Hát, nem lehet könnyű...Botó szerencsére többnyire alszik végig.
Most jön :arrow:
kispocc

Újra itt.
Vindo!Még azt akartam írni, hogy ügyi vagy a kresszel!! :wink:
Gica!Hogy vagytok?
Móni!De jó, hogy Kiscica már nem sántít! :) !!
Regi!További kellemes suvickolást! :wink: Biztos nagyon szépek lesztek!!Majd dobj képet, ha lesz időd!
Heni!Nagyon csinos kismami vagy! Egyetértek Mónival, úgy sugárzol!
Nyami, jól néz ki a torta! És Péterke mennyire hasonlít apájára!! :D Szép család vagytok!
ágybanevés!Boti bizony ágyba kapja a kakaóját. Apája pedig a kávét. Képzelitek az eredményt... :shock: :D

Velünk minden oké!Boti újra jóevő lett, és nagyon jól elvan mostanság. Ma reggel bement a sátrába, s ott pakolászott fél órát, hozzám se szólt :D . Aztán egy kis közös játék után megint egyedül akart játszani :shock: :D . Ritka az ilyen - nem, mintha bánnám, imádok játszani vele :D .
Bulcsi is jól van, jókat hömbölög. Nem nagyon keményedek, de a lábam napok óta görcsöl. Tegnapelőtt este belebújtam a papucsomba, erre elkezdett görcsölni a lábfejem, s terjedt egészen a térdemig :shock: . És nem hagyta abba. Hát, azt hittem besz@rok. Már sírtam a fájdalomtól. Ugráltam, futottam, masszíroztam, de hosszú percekig, tán negyed órát tartott. Mit kell i8lyenkor tenni, segítsetek, aki ilyesmivel találkozott már!
No, megyek, lefektetem 7Ördit, mert megy a szemdörzsölés!
kispocc

Vindo na én nem engedném Gábornak, hogy ágyban egyen, nálunk csak az étkezőben, vagy a nappaliban szabad enni. De ott minden nap fel kell mossak. Már várom a nyarat, akkor teraszon fogunk kajálni és ott lehet piszkitani:-)

Miléna bizony, folyamatosan pakolászok is, de szeretném kihúzni még áprilisig.

Kispocc jó, hogy Boti végigalussza az éjszakát:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni - hát, így a szobatakarítás gyakori nálunk, a konyhát viszont nem nagyon kell (+kajarendelés). Amúgy én is szeretek az ágyban enni :oops: És ha Rugó fenn van, akkor a szobában eszek a vetett ágyon...

Kipocc - hát, nekem csak a szokásos éjszakai görcsök voltak, mikor pocos voltam... Tanácsot nem tudok adni, a magnéziumos cuccokat úgyis tudod :wink:

Miléna - bevált a dvd?

Lányok, mi most fügebort készítünk 8) A meggy meg az ananász után :roll: Elég erőteljesen forr :shock:

Megyünk levegőzni lassan, mielőtt ideér a vihar
:arrow: Nagyon ronda felhők jönnek.

Kép
vindolanda

Szóval mikor a harmadikon laktunk, ott olyan kicsi konyhánk volt, hogy leszoktunk a konyhában étkezésről... Most meg már olyan nehéz lenne visszaszokni.

A régi lakásban rendszeresen a földre terítettem (padlószőnyeg) a nagyszobába, de Rugó ezt már nem hagyná :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok :D !

L.Móni, én hétfőn utaltam, 2-3 napot mondtak, remélem, megkaptad :) .
Örülök, hogy már jól van Cicus :D . Mi jövő kedden megyünk szurira, újra kettőt kapunk :roll: ...

Heni, nagyon szépek vagytok, tényleg sugárzol :D ! És nagyon ügyes vagy, én nem tudtam volna összehozni ilyen szép tortát, főleg ilyen gyorsan :oops: :wink: .

Egyébként én azért írogatok most ritkábban, mert hiába van sz@r idő, metszenem kellett, rendbe kell tenni a kertet, udvart :roll: , és remélem, egy hónap múlva már élvezhetjük az eredményt :roll: . Kis kertészemmel (Bencével) palántázást tervezünk, de már nagyon csúszunk ki az időből...és Panka nem enged ide :shock: . Ha ideülök, már jön is, hogy "csüccs", és veri a billentyűzetet :wink: . Csak akkor tudok írni, ha alszik, de akkor akarok kimenni, főzni, tornázni stb. is 8) :lol: . Este pedig :roll: ...tegnap már a BK előtt aludtam :oops: :lol: ....

Kispocc, Boti étvágya :shock: :lol: , nem semmi :lol: !

Vindo, porszívószerelés :lol: :lol: . Fügebor :shock: , majd írd meg, milyen lett, mert nagyon dícsérik...nekünk régen volt fügebokor az albiban, most is szeretnék, csak már nem tudom, hová ültethetném :roll: . Milyen ínyencségeket csináltok :shock: !!! Az ananászbor milyen? Nemrég ettem ananászlekvárt, az isteni volt 8) . A meggybort már kóstoltam, nyami :wink: :lol: .

Tudtátok, hogy aznap lesz óraállítás, amikor talizunk?? El ne felejtsétek :wink: :lol: !!!!! Remélem, Panka bírni fogja, mert pont alvásidőre érünk oda, bár biztosan feldobódik, ha meglátja a sok babát :D .
dettyk

Dettyk - Nektek milyen növényeitek vannak? Miket termesztgettek?

Gábort leginkább az alkoholtartalmú ínyencségek érdeklik. Állítólag olyan a fügebor, mint a tokaji, vagyis ahhoz hasonlít... A meggybor lesz lassan kész, még szűrni kell, vagy mit tudom én. Az ananász a forrás végén jár, a fügét meg tegnap előtt tette oda G. Legalább egy hónap, mire kialakul belőle valami.

Metszés - nálunk a meggyest elvitte a monília (a lombok felét legalább), ezeket még ősszel rendbe kellett tenni - így most szépek, nincs velük gond, és rügyeznek :D

Más metszeni való nem nagyon van, talán egy rózsafa :roll: Mikor ideköltöztünk, ültettük a növényeket, mert egy homoksivatag volt itt, bokáig jártunk a homokban, és most még olyan kicsik... De a sziklakertet rendbe kell tenni, mert gyalázatos állapotban van :roll:
Csak a meggyest örököltük meg az előző tulajtól.

Kép
vindolanda

Vindo, mi is így jártunk, nálunk libahúrral volt tele a hátsó udvar, elől rózsák voltak, amit a kis Bence miatt kiirtottam :lol: . Van egy halódó sárgabarack fánk, ami évek óta nemigen terem-Pisti hiába végzett mezgázt, nem érdekli :roll: , úgyhogy lehet, hogy a permetezést is kitanulom 8) .
Van egy vadszilva fánk, ami nagyon bőven és finomat terem, arról nem is beszélve, milyen szép: pár hét múlva tiszta fehér virág lesz az egész, nyáron zöld, terem rajta a sok lila szilva, és ha hosszú az ősz, gyönyörű bordó levelekkel búcsúzik 8) . Hű, de költői volt...
Mályvasövényem van 4 db, mind saját ültetés, amit metszettem, egy császárfa, ami két éves lesz májusban, ezt is rendesen visszavágtam, hogy szépen nőjön.
Tavaly csak néhány zöldséget-répát, petrezselymet, retket, karfiolt, lilahagymát- ültettünk, de most több veteményest szeretnénk csinálni, ezeken kívül paprikával, paradicsommal, padlizsánnal stb. Bence szeret kertészkedni, és nincs jobb a saját kertben szedett zöldségnél-már ha sikerül :oops: :wink: ...

Van egy fűzfa, csavart, nem szomorú, amit 3 éve egy kis gallyból ültettem...ma már az ad árnyékot a kocsinak 8) .

Azért ezek a borok nagyon jól hangzanak 8) , szeretem a bort, leginkább a vöröset, de kóstoltattak velem olyan fehéret, ami itatta magát 8) . Nyáron úgyis megyek Debrecenbe, rakjatok már félre egy-egy nyeletnyit :wink: :lol: . Csak vicceltem ám :wink: .
dettyk

Sziasztok!

Móni:átment az utalás? ha írnál egy listát ki-é ment át.....

Heni: mmmmm torta ügyes vagy...és nagyon szép vagy!!!

Betegecskéknek, oltás utáni babaóknák jobbulást!!

Regi: várjuk a képeket!

huh még annyi mindenre akartam reagálni...elfelejtettem :-( Bocsi

Mi jól vagyunk..bár emma nyűgi...jön a 4. rágó fent...most is sokat odakap felsírva napközben is a szájához..meg éjjel is többször felsír.:-( és ez még csak a 12. fog....:-(
sokat vagyunk kint..autózik, triciklizik, focizik, hintázik....

Na nem akarom elkiabálni de lehet ma ki tudunk menni a kereskedésbe és kifizetjük a kocsit..aztán jöv hét elején remélem átírják és már azzal tudunk menni. Mondjuk annyi stressz, idegeskedni valónk van....hogy átestem..nem idegesítem magam semmin....( amikor megy :-) )

addig pötyögtem itt h közben hívtak is a kereskedésből h menjünk ma ki írjam alá a papírokat, holnap badják reggel..és lehet már du-ánra lesz autónk..légyszi küldjetek egy kis woodoo-t.. :oops: De legkésőbb hétfő reggel..egyfajta névnapi ajándék lesz! :-) DEJÓÓÓÓ

Uh Dettyk..köszi..tényleg aznap hajnal 3 kor kell átállítani? na akkor szombat este megcsináljuk...nehogy reggel ne tudjuk h akkor most mennyi is az idő???

oltás: esedékes lenne a 18 hós + prevenár emlékeztető...hát a védőnő azt javasolta hogy inkább külön adjuk be mert ez lázzal járó.....főleg a 2 együtt...mondjuk Emma eddig kopp kopp sosem.....l....-be. nem tudom..még várok vele míg kibújik a ez a foga és nem lesz olyan nyűgi..aztán szerintem 18 hós és majd 1 hónap múlva prevenár....mi karba kapjuk.
de jó utánna egy darabig nem szurkálják

Apukám egész jól van a műtét után...már mindent csinál...:-( ejnye..pedig pihennie kellene...ezért fáj is néha a hasa. :-(

uncsitesó szülinapján
képek

Kép

Kép

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk nagyon szépek vagytok! Hogy csinálod, hogy mindig úgy fénylik a hajad????? Emmának gyönyörű kis csajos rucijai vannak!!!
Megszokatatok már itthon???? Anyukádéknál laktok most ugye?

Heni
KépKép
heni81

Hú, Dettyk, akkor Ti ügyesen telepítettek mindent. Mi haszonnövényekre nem is vállalkoztunk :oops: De már gyakorlott permetezők vagyunk :wink:
Majd rakhatnál fel képet, mikor úgy igazán szép az udvarotok :wink:

Nem tudom megállni, ezt most fel kell raknom:

Kép KépKép

Kaqk - ++++++++++++
Majd tudósíts a kocsiról!!!
Micsoda ünneplő-ruhája van Emmának 8)

Kép
vindolanda

És színben harmonizáló csatja!! Nagyon csinoska :lol:

Kép
vindolanda

Dettyk akkor te igazi falusi kertészkedő háziasszony vagy! :-) egyébként nem nézném ki belőled, de gondolom te sem belőlem 8) nálunk is van minden féle haszonnövény, csak a talaj nem jó, Ipoly part, igy nagyon homokos a föld, minden kiég benne. Csak krumplit, hagymát, tököt, zöldséget, meg salátát lehet bele ültetni, a többit felesleges, mert kiégne, ha nem öntöznénk minden nap, ha meg ilyen drága vizzel öntözök meg is vehetem. Volt tavaly pár paprika meg paradicsom palánta is, de állandóan öntöztem.
Mi most inkább gyepesitettünk, meg , szőlőt, málnást, ültettünk a kertbe. Talán ezek jobban birják a homokot.

Vindo Rugó valami hihetetlenül gyönyörű csillagszemű krapek!Te és teljesen rád hasonlit, most figyeltem meg :oops:

Heni
KépKép
heni81

Heni, Vindo: Köszi..de hát ebben a topikban csak gyönyörű lánykák és nagyon helyes kispasik vannak...ez van..:-) Köszi a dicsit! és Vindo köszi a woodoo-t. :-)

Heni: nem tudom mitől ilyen..mondjuk lehet a hajdestéktől...nem tudom.:-) Most gondolkodom azon hogy lehet váltani kellene..sajna nagyon sok a vörös pigmentem..ezért minden szin vöröses árnyalatú....egyébként gyárilag fekete vagyok :-)
szóval azon agyalok hogy világos barnára kellene festen szőke tincsekkel...nem tudom....

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni milyen igazad van..tényleg Vindo-ra hasonlít..már amennyit engedte látni magát....:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, itt is hihetetlen homokos a talaj, locsoláskor szinte lepereg a víz róla... És tűz a nap, mert nincs árnyék az udvaron. Minden meghal, spéci szárazságtűrő gyepet kell telepíteni, de azt is locsoljuk szinte minden este.

Szerencsére artézi kútból, úgy olcsóbb.

A szőlő meg a málna valószínű, hogy bejön (már amennyire ezt én, a profi falusi lány meg tudja ítélni). Ti is csinálhattok majd bort :wink:

Kösz, amúgy a szeme-homloka-szemöldöke-haja-orra tényleg az enyém :oops:

Kép
vindolanda

Kaqk - eredetileg fekete vagy? :shock:

Kép
vindolanda

Rugó elaludt végre, megyek fürdőszobát meg wc-t takarítani :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Nagyon jók a képek, szépek a babák :)

Zsófit hétfőn viszi apa oltásra, elvileg hármat kap :shock: (18 hós, 2. prevenar, 1. kullancs elleni)
Vendég

Ajjaj, szegény Zsófi!!
Ilyen tripláról még nem is hallottam :roll:
Panndi, már Te is régen tettél fel képet Zsófiról :wink:

Na, lépek kreszt tanulni, mert a fürdő csak úgy csillog-villog :P

Kép
vindolanda

Halihó!

Bercó már másodjára alszik ma :roll: . Ilyen is ritkán van, meg én is pihizek vele, egyre rosszabbul vagyok. Mondjuk azért voltunk kint, alig tudtam kiszedni a gyereket a hintából. :lol:

Csodás képeket láttam ám! Henikém, tényleg nagyon ügyi vagy. Milyen szépséges kismama vagy. Szinte semmit sem híztál. A pocid meg nem lent van? Lehet, hogy nem várja meg Áron baba a végét? Péterke meg egyszerűen gyönyörű.

Emma angyalka már megint elvarázsolt. Olyan finomak, szépek a vonásai. Kaqk, a Te kedvességedet vélem felfedezni benne. Remélem sikerült a kocsi. Milyen lesz?

Rugó már megint nagyon jólöltözött. És tényleg csillagszemű. Nem semmi, hogy miket csinál. Bercó még most kezd motorozni. Eddig nem láttam értelmét, most hozott egy kicsit a szomszédunk (ezt is örököltük az unokájától). Jelenleg még bent van, de majd csak kint szeretném használni. Így is alig férünk. Vindo, gratulálok a jó tesztekhez! Gyakorold szorgalmasan. Én szinte csak azokat használtam. Ha jól emlékszem, akkor programod is van hozzá, az nagyon szuper.

Akitől még olvadozok, az Gegi és Zsófi! Annyira tüneményesek együtt és külön-külön is.

Most megyek, aztán még pihizek kicsit, apa hamarosan jön, remélem lesz egy viszonylag szabad du-nom.
dmaggie

Sziasztok!

Panndi 3 oltás egyszerre?
Beadja az orvos?
Szegény Zsófika :roll:

Kaqk szépek vagytok.
Akik amott jelezték mind megérkezett a pénzük.

A terem kifizetve :lol:
29.-én 10-13-ig a miénk :lol:
ha jó az idő akkor az udvaron is lehetünk :lol:

Vindo reggel "randim" volt 2 asztalossal is Miklóson.
Megnéztem ablakokat, holnap vagy szombaton rendelem meg.
Voltam a bölcsiben rendezni a termet.
Néztem csempét a fürdőbe és kiválasztottam a zuhanykabint.
Mindjárt indulok sógoromnak megvenni a névnapi ajándékát.
Aztán megyünk babalátogatóba. Megszült 2 hete a sógornőm.
Már most fáradt vagyok de lesz vagy éjfél mire ágyba kerülök.
Amiket láttam még meg kell beszélni apával.
Ugye Ő dolgozik és én intézek gyakorlatilag mindent mert nem engedik szabira.
Csak ennyi volt/lesz a mai nap 8)
Micsoda borok. Ha közelebb laknátok átmennék meg kóstolni.
Megyborhoz van egy isteni receptem :wink: (kajához)

Cica egyszer ivott joghurtot az ágyban. Ágyneműcsere lett a vége.
Azóta csak a kis foteljában előkével ihat reggel. Ágyban tilos.
Mondjuk ez nálunk jól megoldható.
A hálószoba fent van a konyha-nappali meg lent.
Fent így sosincs kaja.

Na :arrow: mert így sosem érünk oda.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Be, azt mondta, ahány végtag, annyi oltás mehet egyszerre :shock:

vindo, igyekszem fotót hozni, de mióta fekszem, keveset fotózok :roll:
Vendég

Panndi - ahány végtag :shock: :?

Móni - ezt leírni is sok volt :wink:

Maggie - Rugó kétféleképpen használja a verdát:
1. előírásszerűen
2. két kézzel felemeli, és cipeli :roll:
Hogy telik a délután?

Rugó még alszik :shock: Most három tesztből kettőn mentem át :?

Kép
vindolanda

Sziasztok, mi ma felbuzdulva a jó kis napsütéstől, miután megjött apa 4kor kimentünk és 6ig kint ténykedtünk, közben Péterke meg homokozott, tök jól elvolt. Mondtam is apának, hogy ezentúl ha jó lesz az idő majd ez lesz a délutáni program.

Rendbekaptuk kicsit a a gyepet, meg az epret, sepregettünk, gereblyéztünk, nagyon jól esett egy kis mozgás igy lassan szülés előtt is.

Maggie lent lenne, bakker nem hogy ittmegszülök és észre sem veszem :wink: nekem nem tűnt úgy, hogy lejjebb lenne mint szokott :oops:

Kaqk fekete :shock: világosbarna kis szőke tincsekkel jól hangzik, biztosan illene is neked.

Panndi nekünk legutóbb a prevenar emlékeztető ment együtt a 15 hóssal, ami tutira lázzal jár, és mi megúsztuk mindenféle nyügi nélkül is :D annyira örültem. Remélem nálatok sem lesz gond!

Heni
KépKép
heni81

Meryke
Nagyon jók a képek Mátéról, főleg a bealvós. :lol:

Dettyk
Neked is szorítok. Amúgy nem értem, h miért nem mehet a gyerkőc bölcsibe, ha valamelyik szülő munkanélküli. :? Ugye akkor azon van, hogy munkát találjon.
Ti is gyógyuljatok most már meg.
Akkor tehetnél néhány képet a szép kertedről.

Móni
Nem is írtad, cica akkor nem lázasodott be, csak nyűgösebb lett ugye? Ma már jó volt?
Tőlem megérkezett az utalás ugye? Bár én már régen utaltam.
Egy kicsit sűrű lett akkor a nap. Na is milyen volt az asztalos???

Heni
:lol:
Irtó guszta lett a torta..málnás? és a pocid meg gyönyörű, meg persze te is.

Kispocc
Pedig inkább nézd a kupit. Valaki tud segíteni a rendrakásban? Boti meg nem semmi ezzel a zaba rohammal :)

Regi
Neked kitartás és hajrááá.

Vindo
Fúú ez a hidegtálas dolog nagyon jól hangzik :)
Fügebor...hmmmm

Gica
Remélem semmi komoly nem lett a végén.

Kispocc
Hát ez a lábgörcs nagyon rossz lehetett. Magnéziumot szedjél rá.

Kaqk
Sajnálom a fogacskás nyűglődést. A kocsihoz meg megy a wodoo.
Emma nagyon cukor.

Panndi
Fúú 3 oltás az nem semmi...hát szorítok. Nekem a 2 is elég volt egyszerre.

Köszi lányok a kérdéseket már sokkal jobban vagyok, csak az orrom lett Niagara. Lillának is szívjuk esténként.
Tegnap rémes idő volt. Lilla is megkapta a prevenart és a 18 hós oltást, hát volt nagy sírás, de aztán hamar meg tudtam vigasztalni és így látszott,
hogy kint van a bal alsó szemfoga :) hát volt is pár vacak éjszakánk. Ugye taknyos és ahogy folyik vissza köhög éjjel, meg a foga is, meg most még az oltás is ...kicsit hulla vagyok, de du. kidőltem vele én is.
Ma mivel de. nem fújt annyira a szél, így gyorsan elmentünk postára, meg boltba, meg a barátnőmhöz is elnéztünk, de csak udvaroztunk, mivel ugye mindannyian taknyosak vagyunk. Úgy néz ki az ő apukája volt a baci gazda.
A barátnőmtől hazafelé meg beájult a babakocsiba CUMI NÉLKÜL :lol: felhoztam, levetkőztettem és még tisztába is tettem és nem ébredt fel. 1 óra alvás után mellé kellett feküdnöm, mert elég zaklatott volt.
Aztán végül fél 4 ig :shock: aludt, de kb fél óránként felsírt, hogy ne ne ne ne...amit nem értettem. Cumit nem kérte és semmit nem bírtam belőle kihúzni, majd 1-2 perc sírás után bevette a cumit és aludt tovább. Nem értem én ezt.
Délután meg olyan csábítóan sütött a nap, hogy fogtam és még lementünk sétálni, meg motorozni.
Nagyon élvezte. Hintáztunk is. 6 ra értünk fel, nem nagyon akart még haza menni, de haza könyörögtem, mert már tiszta hideg volt a keze, piros az orra meg az arca és a szél is feltámadt.
De szerintem jót tett neki ez a délutáni csavargás.
Most meg mesét néz.
Amúgy őrület mert tiszta pom pom, meg hohoho függő lett. Most próbáljuk kicsit korlátozni a mesenézést, mert akár egy órát is képes egy huzamban a mese előtt ülni.
Sajna holnapra se mondanak valami meleget hajnalban -1 fok :( :shock:

KépKép
KépKép
fleur

Heni, Vindo: Máshova teszek egy képet ..régi..de feket vagyok..az eredeti szín., ja és göndör is vagyok eredetileg. :-)

Móni: ezt még olvasni is sok volt!!!

Panndi: szgény Zsófi. :( ahány végtag??? :shock: :shock:

Maggie, Fleur: jobbulást!!!

Heni: jó kis du-án program de azért csak óvatosan...

Maggie: Peugeot 307

voltunk Forum-ban..névnapi ajcsit vett nekem anyukám..Emma is jött..hát mindenki csodálta..mert mint szokott állandóan vigyorgott!

Remélem a talin is hamar feloldódik..jaj kicsit izgulok..mert senkit nem ismerek személyesen.... :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Irina! Boldog szülinapot! :)

Most megint le vagyok maradva... :?
Szelikém egyedül aludt éjjel, csak kettőt nyöszörgött, mikor kijöttem a szobájából, aztán csönd volt reggel 6-ig! :)
Persze én alig aludtam egész éjjel, figyeltem, hogy kijön-e, vagy sír-e... :roll: Délután már mellé kellett feküdnöm. Majd csak alakul. 8)
Vettünk neki bilit, aranyosan rá is ül, tetszik neki! Fürdés előtt pucéran ült rá kérésre, aztán véletlenül bele is pisilt! :)

Igyekszem visszakapcsolódni!
Még nem fotóztam, mert sosincs olyan, hogy rend lenne... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Nem vagyok valami jól. Fáj a fejem nagyon, köhögök, ráz a hideg, viszont lázam nincs. Mondjuk nem is szokott lenni.

Vindo! Jól haladsz. :lol:

Fleur! Akkor jobbulást Neked is, Drága! Jó kis napotok volt nektek is. :lol: Szegény pici leányka, borzasztó lehetett így látni. Valami nagyon felzaklathatta.

Móni! Te is pörögsz ám rendesen. Hogy fér ennyi minden a napjaidba. :roll: MOndjuk mindent a házért.

Heni! Nem paráztatni akartalak ám, csak nekem úgy tünt. Azért csak észre fogod venni, ha megszülsz, nem ám elhagyni útközben a babót. :wink: :lol:

Kaqk! Azt nem csodálom, hogy elolvadtak Emmától. A kis angyalképzős már csak ilyen. Ez a Fórum meg szerintem borzalmas, teljesen leárnyékolja az egész utcát, rátelepszik teljesen, bár nagyon eklektikus így is az a kereszteződés. Hú, az egy nagyon szép autó ám! Szurkolok tovább.

Mindjárt jönnek a fiúk a fürdésből. Bercó egész délután köröttem körözött, cicizni akart állandóan. Mást meg nem nagyon eszik. Csak meggyógyul egyszer, aztán visszatér a rendes kerékvágásba. Bár régebben sem evett nagy mennyiséget. De mióta beteg, állandóan rajtam lógna.
dmaggie

Regi, már megint Te vagy a mi élő lelkiismeretünk. Irina, Drága Isten éltessen!!!!
dmaggie

Regi, nagyon biztató a dolog. Mondjuk Szelike sem volt egy problémás baba soha. Nem lehet, hogy csak te vagy maximalista??? :lol: :wink: :lol: :lol:
Én már sokszor feladtam. Csak néhány percig tart a rend, aztán jön valamelyik tornádó és huss.
dmaggie

Helló, drága lányok!

Teljesen meg vagyok hatva, nagyon köszönöm a rámgondolást, Regi és Maggie! Puszi Nektek érte!
Először is leszögezném, hogy nem azért jövök most, mert sejtettem, mi vár itt rám (mert nem sejtetttem ;-)), mindenképpen gyöttem volna! :-) (Ami miatt viszont nem szoktam jönni, az tényleg az időhiány, mostanában már a barátaimat is elfelejtettem felköszönteni a szülinapjukon, nagggggggggggggyon ciki :oops:).

Akiknek már régóta adósuk vagyok:
BONGYI ÉS KISKOLBI, annyira örülök, hogy hallottam Rólatok!!! Csak gyertek még, és Zitusról, illetve Mátéról nagyon dukálna néhány fénykép!!!

Maggie: remélem, Bercó mihamarabb rendbejön!!! Gyógypuszik a kis drágának!!!
És nagyon köszi a panziót, megyünk is nyáron, már le is foglalóztam!!!:-)
Folytatom, csak ezt elküldöm, el ne szálljon...

Kép
Kép
irina

Irina, boldog születésnapot!

Kép
vindolanda

No akkor:

Rugónak imádom a hajvágás előtti és utáni képeit is, gyönyörű kisfiú.

Emmus pedig kész királylány, és azok a beöltözős képek, Kaqk! ;-)

Kispocc, örülök, hogy Boti étvágya visszatért (amennyit átlagosan eszik - hűha! -- én ha már annak a felét eszi Ádi, boldog vagyok... sajna még mindig csak 10200 gramm...)

K. Timi: ugye már Ti is jól vagytok?!

l. móni: szegény drága Cicus! Ez történt Kispocc Botijával is, ha jól emléxem... csak azt nem értem, mi a fenéért nem lehet karba adni azt az oltást???
Mónikám, és kíméld magad, mert annyi minden szakad rád, hogy rossz nézni.
Azért azt a citromsárga-fehér konyhabútort megnéztem volna... :lol: pasik és az ő ötleteik ;-)

Fleur: , kívánom, nagyon hamar gyógyulj meg! Lillusnak sokpuszi a kijövő fogacskákra, remélem, gyorsabban megy most már a dolog (Ádinak csak 9 foga van és minddel kínlódik... már csak 11 van vissza... ho-ho-ho :-)).

Gremese: a Te gyönyörűségeidre egy ország irigy, ugye, tudod?! 8)

Meryke: Máté nekem mindig Te vagy kicsiben és fiúban: ugyanaz a sugárzó mosoly és vidámság! :D

Vindo: a nagyon dögös kisfoteletekhez még nem is gratuláltam! Tetszik, mi még nem vettünk semmit, úgysem ül meg Ádi a fenekén. Könyveket - dettó, mint Rugó - inkább elhajítja, bár egy-két kedvesebb darabja van (egy, amit forgatni kell itt-ott, meg amiben van LÁMPA, lámpamániás a fiam).
Autóssuli: én rengeteg rossz történetet hallottam molesztáló, ordítozós, kiosztós hímsovén oktatókról, és már előre tartottam attól, hogy ilyen szituba keveredem (na nem mintha félnék bárkitől, csak kinek van kedve abban a helyzetben a csípési renddel foglalkozni, meg elmagyarázgatni, hogy "én vagyok az ügyfél, Ön meg a szolgáltató"). Egyszer csak a villamosról megláttam ennek a sulinak a hirdetését, tudtam, hogy ez kell nekem. Még a kreszkönyvük is teljesen más. Asszem, májusban megyek is az elméletre, közben persze sokat gondolok Rád, és drukkolok!

Heni: gyönyörűek vagytok, sugárzol a boldogságtól! Örülök, hogy Áron baba jól van és hogy szép méretes legényke lesz!

Viranka, Neked mindjárt :arrow:

Akiknek nem írtam, azoknak is puszi ám, gondolok Rájuk!

Helyzet: itt minden oké (a szokásos éjszakai dzsemborikat már természetesnek veszem), leszámítva, hogy Ádó sokat unatkozik, állandóan villanykapcsolgatnunk kell... rengeteget beszél, mindent leutánoz szinte, amit mondunk, úgyhogy bizonyos kifejezésekkel már csínján kell bánnunk.:-)
Képeket is mindjárt vadászok :arrow:

Kép
Kép
irina

Vindo, köszönöm!

Kép
Kép
irina

Irina drága nagyon boldog 18. szülinapot!

Egyébként láccik, hogy nincs Regi, ő a fő eseménykövető :oops:

Heni
KépKép
heni81

Jaj, Zsófinak új szavai vannak, de a legviccesebb nekem ezek közül a "tőgy" :lol:
Azt tudja, hogy a tehén adja a tejet, és a tőgyéből fejik, és egyik nap hozta a tehenét, mutogatta a tőgyét, és mondta, hogy tej, meg tőgy :D

Ma meg odament a hűtőhöz, és mondta, hogy joghurt. Mondtam neki, hogy picit várjon, mindjárt jön Apa, és majd ő ad neki joghurtot. Kérdeztem tőle, hogy jó lesz így, tud várni? Mondta, hogy igen. Aztán el is jött onnan, játszott, tett-vett, aztán hozta a játékmobilját, a füléhez tette, és beleszólt, hogy: "Apaaaaa! Joghurt!" :lol: :lol: :lol: Annyira bírom, hogy ilyen kis okosok és ügyesek már :D Ha megjön a sétából, utána mindig rohan hozzám, és elmeséli, mit látott, mit csinált :D
Vendég

Heni, köszi szépen! Puszi!!! :D

Panndi: tőgy :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Hát, Zsófi már nagyon tud kombinálni :lol: :lol: Mi még nem tartunk itt.

Irina - nincs ám levágva a haja, csak épp nem volt elektromos :wink:
Várjuk a képeket!!

Kép
vindolanda

Ja, és persze a tőgy az alapszókincs fontos része :lol:

Kép
vindolanda

Vindo: tettem, csak: :arrow:

Kép
Kép
irina

No megpróbálok valamit reagálni. :oops:
Kispocc! (Nem tudom, hogy a többiek írták-e, mert a Te hsz-edig olvastam idáig), a lábikragörcs az természetes, akkor van, mikor ürül a szervezetedből a kálcium. Mert megy a babának.
A görcsölés oka a kálciumhiány, a tüneti kezelésre pedig jó a magnézium (Magne B6). Szedd mind a kettőt! Nekem eléggé gáz volt a végén, mert a görcs a kezemet is behúzta, anyu erre azt mondta, hogy ez már nagy fokú kálciumveszteség. Elkezdtem szedni mind a kettőt, és jelentősen javult a dolog.
Nyomassad, főleg így a vége felé!!!

Heni! De szépek vagytok! A pocakpuszilgatós kép csúúúúúcs! :-))))) Már alig várom, hogy kibújjon a Picikéd!
Fél óra alatt torta? Az igen! :D

Gica! Jobbulást Nektek, ne legyetek betegek! ++++++++

Dettyk! Jó, hogy írtad ezt az óraátállítást. Huh... Kemény lesz, nem is tudom, hogy érünk 10-re a talira. :roll:

Kaqk! A vudu természetesen megy! +++++++++
Emmácskád hihetetlenül csinos! És ezek a frizurák.... Gyönyörű kislány! :)

Vindolanda!
Rugó borzasztóan hasonlít rád! Főleg a szája. :D

Panndi!
Hú... Nem lesz ez egyszerre sok Zsófinak? Majd írd meg, hogyan viselte.
Te meg csak pihizz, és Zsófizz! :wink:

Dmaggie!
Hogy vagy? Javulj plíz!!!!! Gondolok rád sokat ám! +++ No meg Bercó... Gyógyuljon meg az a kis kék szemű herceg!!!!

lmóni! Egy kantáros rucira licitáltunk, csak én nem mentem tovább. :) Mint anno a kabátkánál, ami a tiétek lett. :lol:

Panndi! Ahány végtag annyi oltás? :shock: Jesszus! Azt nem mondta, hogy ezt EGY szervezetnek kell feldolgoznia? No remélem jól viseli Zsófi!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Boldog szülinapot!!!

Panndi! :lol: Zsófid már nagyon elöl halad a beszédben. Nagyon szépen kombinál, és nagyon sok szót tud már! Ügyes kiccsaj! :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

És végül: egymással harmonizáló pizsiben (Mickey és Minnie) :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, milyen aranyosak vagytok! Hárman összeborulva :lol:
Azért magatokról is írj ám valamit :wink:

Rugó végre elaludt 11 után pár perccel :shock: Ha délután túl sokat alszik, mindig ez lesz a vége, pörög itt nekem éjszaka... Gábor persze már olyan kilenc körül kidőlt... Na jó, egyszer felébredt olyan öt percre :roll:

Még érzek magamban valamennyi erőt, nyomulok a konyhába angolozni :arrow:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
vindolanda

Irina!
Boldogságosat :)

:arrow: már visít :twisted: :evil: :evil:

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Kaqk, Emma gyönyörű :D , és nagyon csinos :D .

Vindo, akkor a legszebb a kert, amikor a mályva virágzik:
Kép
De tavaly májusban füvesítettem, és nagyon szerettem, csak ezért:
Kép
A császárfa a nyár végére 3x ekkora lett, esernyőnyi levelekkel, és a sarokba azóta ültettem egy pampafű bokrot. Nem nagy szám, de ahhoz képest, ami volt, maga a paradicsom- és én csináltam :oops: :D . De sajnos a kert másik fele még romhalmaz, tele építkezési sittel :oops: ...

Milyen jólfésült Rugó :D , neki is hihetetlenül ártatlan ám a tekintete :wink: :lol: ...és ha jól látom, pulcsihoz passzol a zokni 8) . Én is azt hittem, levágtad a haját :shock: :lol: .

Heni, én csak nemrég kezdtem próbálkozni, szerintem ha egy igazi falusi látna, fogná a fejét :wink: :lol: . De tök jó volt tavaly, hogy a reggelihez csak kimentem és kiszedtem a retket, az ebédhez a répát :D , szóval tovább kísérletezem, Bence is élvezi, évek óta kertész akar lenni :D . A mi földünk sem a legjobb, de szerencsére van saját vizünk is, azzal locsolok :D .

Panndi, :shock: , három oltás?! Ez nagyon durva :cry: ...
Tőgy :lol: :lol: :lol: , hát, mi itt még nem tartunk :D .

Én már azt várom, hogy Panka a nem után az igent is mondja, de NEM: újabban a fejleesős bólogatás mellé mondja, hogy ...nagyon cuki :lol:

Maggie, pihenj nagyon sokat!!!! Remélem, jobban vagy :? !

L.Móni, bár olyan idő lenne, hogy az udvaron lehessünk :roll: :D . Tényleg, parkolni hol lehet? Van elég hely az ovinál?

Fleur, remélem, javulgattok :roll: . Szegény Lilla, nagyon rossz lehetett látni, hogy zaklatott :? . Még mindig jobb a Pom-pom és a hohoho, mint a Pokémon :wink: :lol: . Pankát egyáltalán nem köti le a mese :shock: . Este a Bebe tv altatási alap 8) , de ennyi :? ...pedig néha jó lenne :oops: ...

Irina, :oops: , utólag boldog szülinapot!!

Mesi, édes rakás gyerek :lol: . Pizsi :lol: :lol: .
dettyk

Mesi, ezek a képek... gyönyörűek :D Nagyon várom már Fruzsit...

Irina: boldog születésnapot!

Heni: mindjárt lesz két fiad, tök jó :lol:

Oltás: picit aggódom a három oltás miatt, de hát ő az orvos... meg lehet, nem is lezs prevenar, akkor csak kettőt kap.
Vendég

Jó reggelt lányok!

Vindo sajnálom, hogy nem jöttök de megértem.
Nem 2 fillér egy Pest út :(

Dettyk gyönyörű a mályvabokrod.
Nagyimnak volt ilyen még a Vorosilov utcában ezer éve.
Abból a háttérben lévő csavart fűzből hoznál nekem hajtást a talira :roll: :D
Ha jól emlékszem akkor vesszőből lehet szaporítani,

Mesi szépek vagytok egy rakáson :lol:
Ne haragudj, nem figyeltem, hogy te is licitálsz rá :oops: ha látom akkor természetesen nem licitálok.
Megtetszett és rányomtam egy max áras licitet. Csak este 10 után láttam, hogy én nyertem meg.
Ha küldöd priviben a címed akkor odaküldetem a csajszival és mégy egyszer bocsi.

Irina Boldog születésnapot Kép

Kispocc nekem is a Kálcium+Magnézium segített.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ezt most találtam. Szerintem jó nagyon :D

Egy kis reggeli jókedv csináló:

EZT MINDEN AUTÓS OLVASSA EL, DŐLNI FOG!!! JOGOSÍTVÁNYUNK VÉDVE VAN!!
Egy 70 km/h Max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon :

"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.
Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel
autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei."

Hoppá!

A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent!

Másik a KRESZ-ben a biztonsági öv, amire csak annyi előírás van, hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember előtt, vagy mögött kell becsatolni

Na lépek mert még be akarom fejezni a főzést a játszóbölcsi előtt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: