A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na, jó kis kalamajkát okoztam itt ezzel a hallgatózással :?

Hengegabi!
Ez a pasi :x Milyen pofátlanok már???

Gumilány!
Azért kérdem, mert én elvileg a Kútvölgyiben szülök, de most nyomoztam ki, hogy úgy néz ki, hogy nincs mobil kékfényük a sárgaság kezelésére. Nekem ez pedig nagyon fontos lenne, mert mindkét gyrek besárgult, így nagy az esély, hogy a pici is befog. Az Imrében Marci végig melettem volt, amíg kapta a kékfény kezelést. Csak a doki, akihez eddig jártam, nagyon drága lett, ezért kérdezem, hogy hogy megy ez az sztk-s dolog, mert akihez menni szerettem volna az Imrében, már nem vállal új eseteket. Akihez te jársz mikor rendel? Hogy lehet bejutni, időpontot kérni?

200907?
Igen, ezt írtam én is, hogy még örüljünk, hogy nem 3 hónap után kell a gyereket bevágni a bölcsibe (mintha lenne hova bevágni). Mondjuk nem tudom, hogy akkor mi a frásznak szüljön az ember? Azért, hogy más nevelje fel, meg lássa, ahogy az első lépéseket megteszi. És kit szólít anyának/apának?

Tímea!
Gratu a vérvételhez.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap meséltem a páromnak erről a babaszívhang hallgatózásról, s ma megkaptam előre névnapi ajándéknak :lol:
Nagyon drága :lol: Persze, haza is kellett ugranom ebédszünetre, mert mielőtt ő elindult munkába, ki kellett próbálnunk :D
Először én sem hallottam semmit, aztán felhangosítottuk, s csak mindenféle hülye zörejeket hallottunk. Meg is ijedtem, hogy most mi van??? De aztán a párom vette kezelésbe az eszközt, s ő megtalálta a babát :lol: Ilyen hangja volt: hutyu- hutyu :lol: De nem olyan gyors volt, mintha patadobogás lenne /ezt írták a leírásban.../, hanem olyan normál sebességű... Remélem, hogy ez nem jelent semmi rosszat...
Gabi!
Ha sikerül lemondanod a rendelést, a Brendonban ugyanennyiért tudsz venni, a párom is ott vette. Ott azt mondták az eladók, hogy lehet naponta többször is használni, de egyszerre fél percet csak. Fél perc nagyon kevés, addig én simán nem találtam meg.... Meg ami azt illeti, még elhallgattam volna még pár órácskát :oops:

Kép
agi125r

Hendegabi: én csak simán a kutyára bíztam volna a pasast... :twisted:
Utálom az ilyen nyomulós alakokat. Azt nem árulta el, hogy honnan szerezte a neved, címed?

Kép
agi125r

GAbi!
Én a Corsodylt nem ajánlom, nekem úgy kicsípte tavaly a számat, hogy 3 napig semmi ízt nem éreztem. Viszont a Csibe ajánlotta a cserszömörcés szájvízet. Nekem bevállt. Az íze fanyar ugyan, de elviselhető.
A kiságyunk megvan matracostól, de minden mást venni kell. Meg a ruhákat kéne nekem is átválogatni.
Na, és én is elggé babonás vagyok, úgyhogy várok.
Pedig most sok helyen akciósak a babacuccok.

Kép
Kép]
hendegabi

Na írtam e-mailt nekik, hogy lemondom a rendelést.

Csibe ezen a linken amit adtál, te e-mailben vagy telefonon rendelted meg?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

hendegabi én használtam már a corsodylt nem volt ilyen gondom sosem, a csak most azt nem tudtam hogy terhesen lehet e használni.

Kép

gabi1

Na, nekem aztán kijut....
Ma voltam nőgyógyásznál - aki miatt ugye a szarabb kórházat választottam és a váróban mondja egy csaj, hogy elmegy a doki nyugdíjba. Bementem, rákérdeztem és igaz a hír, de még csak kérvényezte a nyugdíjazását, ezért nem ő szólt, amíg nem fogadták el.

Még nem tudom mi jöhet? Hozzá járok terhesgondozásra és akkor egy vadidegen pasinál szülök?
Azzal bíztat még, hogy választhatok mást, de ha előző nap ügyel, akkor törvény írja elő, hogy másnap nem vezethet szülést.

Erről tudtatok?

Milyen elven működik ez a hallgatózó készülék? Valamilyen hullámot bocsát ki, vagy csak felerősíti a hangokat? Az előbbivel tényleg érdemes vigyázni.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano nem mindegyik kórházban vezették ezt be. Mondjuk az én dokim külsős vállalkozó, rá ez nem vonatkozik, amúgy is csak a saját betegeihez jön be. De sajnos vannak olyan kórházak ahol ezt bevezették, meg azt is hogy nem lehet választani dokit, és csak az ügyeletesnél lehet szülni, ha nem munkaidőben indul be a szülés.

Kép

gabi1

bocs, hogy idekotyogok!
Gabi!
Lehet terhesen Corsodilt használni, mert csak helyileg hat.

d.dodó

Agi125: nem derült még ki, de akárhogy töröm a fejem, csak a védőnő lehetett, vagy még egy tipp: az óvodából kapta meg a címet.
Egyébként nem vad a kutyánk, pici kora óta velünk van. A Nóci is úgy tanult menni, hogy abba kapaszkodott (persze azért mindig figyeltük, mert 100%-ig nem merünk megbízni benne). De volt már, akinek megfogta a kezét, és csak a férjem tudta rávenni, hogy engedje el.

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi: azért a védőnőnek, óvónőknek a tudomására hoznám ezek után, hogy nem szereted a hívatlan látogatókat :twisted:
Nekünk gyerekkorunkban volt németjuhászunk. Nagyon imádtam :lol: Mi, gyerekek nyúzhattuk, a hátán lovagoltunk, egyszerre többen csimpaszkodtunk bele, de még egy morgás sem hagyta el a száját. Hanem amint egy nemzetiségi betette a lábát az utcánkba, már rohant, tépte volna szét a kerítést :twisted: Megérezte, hogy nem szeressük az ilyeneket :lol:

Kép
agi125r

gabi1! :)
A 3. baba után, hogy-hogy nem őriztétek meg a cumisüveget és hasonlókat? A ruhát, bútort továbbadja az ember, de ilyesmit általában nem szoktak. Vagy eredetileg három gyerek volt tervbe véve?

agmano! :)
Én erről még nem hallottam. :shock: Remélem, nálunk nem vezették és nem is vezetik be.

agi125r! :)
Emlékeim szerint 140-160 között van az ő normális percenként szívverésük, de nem akarok túl nagy hülyeséget mondani. :oops:

Kép
Kép
200907?

200907!

Totál jól mondod, ilyenkor tényleg annyi...mikor a Babucinkét mérték 158 volt percenként!

agi
Az a "hutyu" hang, amúgy a saját szívverésed is lehet, mivel ott is mennek vénák, artériák (nemtom melyik nem vagyok doki), tehát ha meghallgatod először a sajátodat, majd utána ugyanazt a tempót hallod lent, csak halkabban az te vagy! A Babáé bizony lódobogás szerű!!! Először én is minden zörejre azt hittem, hogy az lesz, de aztán megtaláltuk, utána már tudod, hogy mit kell keresni következőnek. Viszont jópofa, amikor belerúg a gépbe :lol: :lol: !

Tickerplayground.com
breki76

200907. Hát mi eredetileg 3 gyereket szerettünk volna, ezért aztán a ruhákat, odaadtam az unokatesómnak, babakocsit már régebben kölcsönadtam egy ismerősnek de sajnos tropára hajtotta, és penészesen adta vissza, hiába csináltam vele bármit, nem jött ki, így a kukába landolt. Aztán a kiságyat meg kidobtam, mert elég rossz minőségű volt. Cumisüvege meg nem nagyon volt Rékának mert nem akart belőle inni. 6 hónapig csak szopott nem kapott semmi más folyadékot mert nem fogadta el, utána meg pohárból ivott, csőrösből, meg simából, volt talán kettő üvege, fogalmam sincs hova szerintem kidobáltam.

Aztán amikor unokatesóm terhes lett, és mentem vele 4 D-re annyira rám jött a babázhatnék, hogy megfűztem páromat hogy legyen még egy babánk. Végül is a kikötés az volt hogy nagyobb házba költözzünk mert csak úgy férnénk el kényelmesen. Így aztán elkezdtünk építkezni, közben volt a vetélésem, és miután májusban ideköltöztünk utána szeptemberben sikerült végül is.

Kép

gabi1

Ezek szerint lehet, hogy nem is a babát hallottuk? :oops: Nemsokára megjön a párom, s együtt megkeressük. Remélem, hogy meglesz... Addig meg a frász kerülget...

Kép
agi125r

Ne kerülgessen a frász! Amikor már bent feküdtem a kórházban naponta 2x kellett CTG-t csinálnom. Akkor már szülnöm kellett volna, de mégsem volt mindig egyszerű megtalálni a kis szívét, hiába volt nagyobb és egészséges baba. Úgyhogy nyugi! :wink:

Kép
Kép
200907?

Csajok!
Magyarázza már el valaki, hogy hogy a fenében van, hogy állandóan alacsony a vérnyomásom (tegnap 100, ma meg 90/nemtudommenyit mértek), ugyanakkor egyre gyakrabban fáj a fejem (szerencsére nem vészesen) és ha tele a pocim, akkor is éhes vagyok utána. :shock: :roll:

Kép
Kép
200907?

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ez öröm forrása kell, hogy legyen, nem stresszé. 1x megtaláljátok, utána menni fog! És nemsokára indul a rugdosás nagyüzemben, na az lesz az igazi jelzés :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Voltunk ma 4d-n.Ketteskénk is tutira fiú :lol: .Majd felteszem a képet,hihetetlen élmény volt♥♥.Nagyon bánom,hogy Domival nem voltunk :cry:

Kép

Kép
lidike

Lassan nyithatnánk egy topikot a szívhallgatókról. :wink:

Agi125r! Biztos meglesz az a bab szív, csak ki kell tapasztalni, hogy hol keressétek ahogy breki írta.

Hát egy perc alatt meg sem lehet találni. Remélem azért nem ártunk a babáknak!
Valaki kérdezte, milyen elven működik. Doppler, mint az uh-k.

Nekünk még semmink nincs a bab részére, de a 18. heti uh után szerintem elkezdünk vásárolgatni!

Ti szedtek valamilyen vaskészítményt?

Na búcsúzom, jó éjt mindenkinek!

Kép
szilvia80

Lidike! Gratula a kisfiúhoz!!! Ki vizsgált? Mennyi időt voltatok bent? Mi február 10.-én megyünk és remélem mi is látjuk majd a nemét!

Ma elment a férjem a laboreredményekért, és minden rendben! Úgy örülök! Nincs semmi teendőm! :lol:

Lányok! Az lehet, hogy egyik napról a másikra jobban látszik a pocakom? Tegnap még nem volt ekkora mint ma :oops: . Nem vagyok felpuffadva, de kb úgy nézek ki. Vagy ez a méh kiemelkedés ennyire látványos?
Vendég

Norka 17 perces a dvd,amit kaptunk.Dr.Winkler vizsgált,nagyon jófej volt :lol: .Február 10. is kedd lesz,úgyhogy akkor is ő fog rendelni :).
Nekem is napról napra nő a pocakom :shock: ,már tök nagy 8)

Kép

Kép
lidike

Lidike! Gratula a kisfiúhoz!!! Ki vizsgált? Mennyi időt voltatok bent? Mi február 10.-én megyünk és remélem mi is látjuk majd a nemét!

Ma elment a férjem a laboreredményekért, és minden rendben! Úgy örülök! Nincs semmi teendőm! :lol:

Lányok! Az lehet, hogy egyik napról a másikra jobban látszik a pocakom? Tegnap még nem volt ekkora mint ma :oops: . Nem vagyok felpuffadva, de kb úgy nézek ki. Vagy ez a méh kiemelkedés ennyire látványos?
Vendég

Bocsi! Bénáztam :oops: :oops: :oops: Nem akartam 2x elküldeni az üzti!

Örülök, hogy jó tapasztalatod volt a dokival! Remélem nálunk is jó fej lesz! :lol:
A pocakunknak meg nőni kell!!!
Vendég

Sziasztok!

007!

Jó, akkor már mindent értek, mi jól vagyunk, csak apró problémák voltak, tanultam belőle, nem éri meg. :wink:

Szonibaba!

Én a hintázástól már kiskoromban is rosszul voltam. :oops: :lol:

Jimbone!

Nagy a Femibion kapszula? :shock: Állítólag az Elevit nagyobb, bár én még olyat sosem szedtem. De kérj tanácsot Krissytől, ő tudja a frankót, hogyan kell megfaragni egy gyógyszert, hogy lemenjen a torkodon. :lol:

Hendegabi!

Már egyszer volt fenn egy link egy szupi varrónőről, ha egyszer véletlen Pesten jársz, akkor érdemes felkeresni, mert kész cuccot is ki lehet fogni, vagy felveszi akkor a méreteidet és postán elküldi. Én a napokban vettem pélsául akciósan 2000ért gatyát, de ha nem akciós, akkor is a farmer a legdrágább ami 3800 volt.

Ez a nyomulós fényképész meg :evil: :evil: úúúútálom az ilyeneket!!

Kerékpározni én is szoktam. Jó időben az állomásig mindig úgy megyünk férjemmel, de most nem mernék. Csak a balesetveszély miatt, mert gyalog jobban tudom koordinálni a mozgásom, míg biciklivel bármi van eldőlhetek, úgyhogy én inkább nem
merem... :roll:

Timi!

Gratula az eredményhez!! Hogy hogy ilyen hamar meglett? :shock: Nekem 2 hetet mondtak, ezért aztán amikor megyek genetikaira, majd előtte kikérem.

Norka!

Én is úgy tudom, hogy ha várandósan megterhelő a jelenlegi beosztásod, akkor ha van lehetőség könnyebbet kell adniuk. Ha nincs akkor szerintem táppénz...

Amúgy tuti, hogy ilyenkor a 16. hét környékén gyorsabban nő a poci és benne a babu, mert én is múlt héten egyik napról a másikra vettem észre, hogy mekkorát nőtt, és akkor kezdtem a mozgását is érezni. Most már tuti, hogy ő az, eddig nem voltam benne biztos.

Gabi!

Olvastam már, hogy írták neked, hogy a corsodill is jó ilyenkor, de nekem ennek ellenére a cserszömörcés jobban bevált mindig. Dmben is lehet kapni.

Kép
Kép
tabati

Ja! Akartam még írni, hogy ezen a zenélő plüssjátékon jót nevettem. :lol: Csak azért, mert olyan aranyos, elképzelem, ahogy mindenki tartja a pocijához. :lol:

Szerintem is inkább érdemesebb zenét hallgatni. Én is úgy vagyok, mint Norka, ezzel nincs gond, a munkahelyemen mást sem csinálok, csak zenét hallgatok. :lol:

Breki!

(a múltkor jól y-nal írtam a nick nevedet :lol: úriasítalak :lol: )

Látom találtál új vonalzós oldalt. Meg is nézem. A Nagyonbabásnál nincs olyan az újak között ami tetszene. Én meg magyarpárti vagyok. :lol:

Kép
Kép
tabati

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat :D
Megtaláltuk a babát :!: :!:
Mit neki lódobogás :!: Egy egész ménest hallottunk :lol:
Úgy örültem neki, hogy azt el nem lehet mondani :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Ágiékkal minden ok.Holnap megy vizsgálatra újra, lehet, h. majd a 2o- dik héttől be kell feküdnie a pesti kórházba, de ez sok mindentől függ.Lehet hamarabb, lehet, h.csak később.Addig is pihenés ezerrel.
A lényeg,h.minden ok.

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Na ugye, hogy nem kell parázni! :wink: Ménes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Csak nehogy úgy járjatok, mint pagika, hogy időközben kiderül, hogy nem csak egy lovacskátok van, hanem több... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

timcike81! :)
Köszi a híreket! :D

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt!:)

Túléltem a tegnapi napot, úgy látta a doki, hogy minden rendben és hétfőn mehetek is AFP-re.:) Olyan bolond voltam, mint anno a vizsgákon. Rákoncentráltam az anyagra, de ha a tanár megkérdezte, hogy mit reggeliztem, akkor nem értettem a kérdést. :roll: :oops: Kb. ilyen voltam tegnap is, kiakasztottam a dokit. :D
Most a genetikai vérvételtől parázgatok, nehogy 30-án telefont kapjak, hogy gond van. :roll:

Ma 15 hetes a babám, de 16 hetesnek és 2 naposnak felel meg a mérete. :roll: Ez mit jelent??? Ugye nem fogok 5 kilós gyereket szülni? :D

Norka: én is lestelek tegnap,bár nekem könnyű dolgom volt, mert egy lélek sem volt a kórházban, amíg ott voltam. :D

Nem tudom, ki írta, hogy alacsony a vérnyomása és egyre többet fáj a feje...hááát, nem akarom elkeseríteni, de pont ezzel küzdök már 2 hete. Egy nap sincs fejfájás nélkül. Próbálok sokat inni...ennyi.

bertina

Ja! Nem mutogatta magát a kisfiam, úgyhogy nem erősítette meg a doki.:)

bertina

Tabati!

:lol: :lol: ! Ha "i-" nélkül írod, akkor is hallgatok rá :lol: :lol: !

Igen, mert van 2-3 másik ember is aki ue. a vonalzót választotta (pedig elég sokfajta a választék), így ha vissza akarom nézni a hozzászólásaimat sokkal több idő!

Tickerplayground.com
breki76

200907? !

Ezen nagyon jót nevettem...nehogy úgy járj, mint pagika a "ménes" kapcsán :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Szép jó reggelt!
Gabi!
bocsi,hogy késve jöna válasz,de tegnap már nem volt időm jönni.
én emailben rendeltem meg és majd küldenek egy visszaigazoló
levelet,hogy rendelésed felvették és másnap 8 és 17 között kiszállítják.
Cserszömörcés szájvízet bárhol lehet kapni.patika,spar,kaisers,
ahogy tabati is írta dm.

Timci!
köszönjük az infókat pagiékról.nagyon szurkolunk nekik.

Lidike!
gratula a kisfiúhoz.majd várjuk a sztárfotót is.

Képzeljétek tegnap hallgattam picurka szívverését és közben
folyamatosan boxolta vagy rugdosta a készüléket és némelyiket
én is éreztem...annyira jó érzés volt :lol: :lol: :lol:
mondjuk pár hónap múlva már biztos nem ezt fogom írni :wink: :wink:
amúgy én esténként hallgatom pár peret a kicsit.már rutinosan tudom
hol keressem a szívét,így már az is pikk-pakk megvan és onnantól kb 2percet hallgatom
mi zajlik odabent,aztán alvás :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Bébikénk:
Kép

Tök rossz a minősége,de nincs szkennerünk,fényképezővel pedig ez volt a max,amit ki tudtam hozni :oops: :oops:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok.
Én is mondtam a páromnak a szivhanghallgatot,de azt mondta felesleges,nem veszünk. :evil: Tök jo nektek hogy hallgathatjátok,én is olyan kiváncsi lennék rá. De viszont kaptam ajándékba egy philips bébiörzöt,igaz hogy az csak késöbb lesz jo.

norka:
az én hasam is naprol napra nagyobb,tegnap még begomboltam a gatyám,ma már nem.Tegnap voltam tanácsadáson,már elértem az 50 kilót,és 10 centivel nagyobb a hasam,a köldököm alatt,irtad hogy te is szoktad mérni.

Az afp eredményem tök jo lett. Jövöhét csütörtökön megyek 18 hetes uh.-ra,pont akkor töltöm,remélem nem korai az uh.-hoz. :roll:
krissy3

lidike:
gratulálok a kisfiuhoz.aranyos nagyon :)
krissy3

Lidike!
Azért a lényeg jól látszik.:D Ééédes nagyon.

bertina

Lidike!
Gratula a kukacoshoz!

Sajnálom krissy,hogy a párod nem engedi :( :( ,pedig tényleg nagy élmény.
talán,ha egyszer együtt mentek terhesgondozásra és meghallgatnátok
ott a kicsi szívét,akkor utána talán engedne...nincs esély rá??

a hasam nekem is az elmúlt egy hétben akkorát nőtt,hogy alig akarom
elhinni.már párom is megjegyezte,hogy jó sokat nőtt.

Kép
Kép
csibe83

Jaaaj, mindig mindenben utolsók vagyunk, igaz Boo? :wink:
Mi vagyunk a sereghajtók :( ! Én alighogy megjöttem a 12 hetes Uh-ról nektek már AFP-tek van, meg látszik a kukac, meg alig fértek be az ajtón... :roll: :) ! Tökre irigy vagyok :wink: !! Ráadásul, ha időre jön a bébink, ti már július elejétől szállingózni fogtok a szülőszobába, sőt ikresek lehet hogy előbb, én meg majd hó végén magammal fogok csevegni és tartom magamban a lelket, miközben ti meg már rég túllesztek rajta, és babáztok ezerrel! :twisted: :D !
Át kéne mennem az augusztusi fórumba, ott én lennék a sztár :lol: :lol: :lol: ! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

csibe.
a párom ha azt mondja hogy nem,akkor nem,de viszont álltalába meg szoktam kapni töle mindent amire vágyok,de ezt most feleslegesnek tartja,hát ez van. :cry:
Az én párom is lesegeti a hasam állandoan,és mindig simogatja,hogy milyen aranyos.
krissy3

Hidd el dodi nem maradsz egyedül,hisz nem jelent semmit,hogy
valaki hamarabbra van kiírva,úgyis akkor jön az a baba,amikor akar.
meg aki előbb szül nálad és otthon vana kicsivel,annak azért csak lesz ideje
néha felnézni babanetre és tartja azokban a lelket,akik még nem szültek meg.
én ígérem igyekszem majd minnél többet felnézni :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

kicsidodi:
én az elsö babámat 1 héttel tul hordtam,ez olyan kiszámithatatlan. :roll:
krissy3

hát sajnálom krissy :( :( :(

Kép
Kép
csibe83

csibe:nem baj majd csak tulélem,az a lényeg hogy érzem ahogy mocorog. :)
krissy3

Pagikáékról köszönjük az infót és megy a drukkolás ezerrel, minden rendben lesz :D !

Lidike, gratulálok a Kisfiadhoz, tényleg premier plánba mutatja ami van :lol:. Próbáld meg vaku nélkül fotózni, akkor nem verődik vissza a fény, csak akkor figyelj, hogy ne mozduljon meg közben a kezed a hosszú záridő miatt! Úgy jobb lesz a minősége a képnek! De így is cuki

Tickerplayground.com
breki76

Kicsidodi, lehet, hogy Te leszel az első babás - na nem kívánom, hogy olyak korán szülj, de erre aztán nincs recept! 2-3 héttel előbb simán belefér, megsúgom én júli elejét tűztem ki célul 13 helyett.
Martin napra pontos volt, Nobi 2,5 héttel előbb jött, pedig csak 1 héttel előbbre koncentráltam. :lol:
Most sugallom Hármaskának a júli elejét.

Lidike, gratulálok! Nem vagy elkeseredve? Én nagyon lányt szerettem volna másodikra, úgyhogy rendesen kiborultam a fiú hírére. Most nem is akadtam annyira ki :lol:
Viccesen fogom fel és tényleg azt szeretném, ha mindegyik férfi családtagom büszke lehessen a csinos, szorgalmas egyszem nőre a családban.
A maximumot így is ki kell hozni a gyerekekből, akár fiú akár lány és a sok különórára hurcolás mellett az ember nem ér rá azon filózni, mi lenne, ha valamelyik lány lenne. Ez jutott nekünk.
Nem érdekes, hogy eddig csak fiúkról hallani?

Na a bejelentkezett 4D-met le kell fújni, a férjem nem lesz itthon. :twisted: Mindenben akadályokba ütközöm! De már most közölték vele, nem lesz egyszerű nyáron 2 hét szabit egyszerre kivenni. Ráadásul még meg sem tudja mondani előre, hogy mikor, ki hallott még ilyet! :P

Én is eladtam a nagyobb cuccokat, ágyat, babakocsit, 0-18-ig ülést, bébiőrzőt, mert még divatos, korszerű volt és jól el lehetett adni. Úgyis későbbre terveztük Hármaskát, így most majd megvesszük neki ami kell. A ruhák erre-arra kölcsönben, de két decemberi fiú után júliusban semmi sem használható az első évben. A többit leamortizálták.

Éva

KépKépKép
agmano

Tényleg tök furi,hogy eddig csak fiúkat állapítottak meg.
kiváncsi leszek az arányra.
már nagyon kiváncsi vagyok,hogy nekünk mit mondanak...
én kislányt érzek,kínai naptár kislányt mutat,párom tuti kislányra gyúrt :oops: :oops:,
szóval ezek után már jöhetne az orvos megerősítése.
bár mind1 a neme csak egészséges legyen...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Azta de sokat írtatok!

Sajna tegnap nem volt eröm írni nagyon fájt a fejem,még ma is de már kicsit jobb!

Pár dolog amire reagálok!

Norka!

Nagyon örülnék ha tudnánk talizni,nekem bármelyik nap jó!
Majd irj hogy neked mikor okés!

Lidike!

Gratula a kisfiúhoz!
Bár nekem annak idején Jázmint a 16 héten fiúnak nézte a doki,bár mondta hogy nem biztos még de annak látszik,aztán utánna végig nem mutatta meg magát,mivel faros volt,és jött a meglepi hogy kislány,mikor megszületett!
Hát kiváncsi vagyok hogy most mit mondanak majd!

Zenélö plüss!!!
Ehhez csak annyit mondanék,hogy amikor Jázmint vártuk Réka mindig a hasamra tette a kedvenc zenélö játékát,hogy a babának biztos tetszik mondattal!
Én úgy gondolom tetszett neki,és amikor megszületett akkor is nagyon figyelt arra a zenére!
Szerintem jó ötlet! :D

A kínai naptár visszamenöleg is okés?
Csak azért kérdezem mert én beírtam a csajok adatait,és akkor úgy néz ki a dolog hogy Jázminnak fiúnak kellene lenni!
Réka az okés,a bébike pedig elvileg kislány!

Most hirtelen ennyi jutott eszembe!

Szép napot!
20140328174041

Szonibaba!
http://www.gyogyir11.hu/szakrendelesek.php Itt meg tudod nézni, hogy mikor rendel, dr Amrein Attilának hívják, akihez járok, de a védőnő és mások is nagyon dicsérik dr Horváth Ferencet. Ezen az oldalon az előjegyzések megtekintésénél meg tudod nézni, hogy mikortól van nála szabad hely és elvileg e-mailben is lehet időpontot kérni, de én mindig személyesen kértem. Utóbbi esetben a Fehérvári úton, a földszinten tudsz egyeztetni. Viszont kb 3 hétnyi várakozásra számolj.

Lidike!
Nagy gratula a kis kukacoshoz!:) Remélem én is megtudom a 4D-n, hogy milyen nemű Manócskám, már csak ( még :( ) 3 hét és végre láthatom.

Kép
gumilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: