Sziasztok! Szép hétvégét mindenkinek!
Kuklika: bizony, ügyesen megérezted, és azóta én is titokban reménykedtem, h lesz uh, de nem bíztam benne
Masut: valószínű, hogy jó hirtelen rajta kaptuk a kiscsajt, mert tényleg szinte futottunk az uh-zóba, mert csúszásban voltunk és már fél órája voltma nála
Nálunk vhogy a tévénézés nem okoz gondot, nincs olyan műsor, amiért veszekednék a párommal, nem éri meg... és ezzel ő is így van. A megasztár alatt ő játszani szokott és úgy ő is hallgatja, de az hogy végig kellene ülnie, hogy csak az megy, attól kiborulna és az nekem sem jó
Ma jutott eszembe egy jó név: Elizabett, felhívtam a férjem ,h mit szól, mert a Liza nekem nagyon tetszik és lehet Bettizni is, erre mondja, hogy legyen inkább Alíz, az tényleg szebb

amúgy szegénykémnek még fel kell dolgoznia, h nem fia lesz, tegnap kicsit balhéztunk is, nagyon meglepte a dolog, annyira a fiúba voltunk benne és az összes jóslás azt mondta, kivéve a Czeizer féle módszer. Szóval mondta, h nagyon fogja, ugyanúgy szeretni, csak már mindent eltervezett, h mit fog csinálni a fiacskájával. És nem tudja meit kezdjen egy lánnyal. Mondta, h ugyanazt. Nyugodtan lehet lánnyal is focizni és lehet neki is Winettut olvasni

meg Gyűrük Urát. Hát majd megszokja
Nekem tegnap frankón viszintesen üldögélt, kinyújtott lábakkal, háttl, annyira cuki volt

most még van helye a drágámnak, szegény....később mert teljesen össze lesz csomagolva. Ez nem rossz nekik???