A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois?

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
hát még fogalmam sincs,majd szerdán kiderül.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
lágyéksérv.arra tuti nem tudunk menni,ezért igyekszem a mostanit
úgy alakitani,hogy valahogy eljussunk.
összesen 1 hónap a felépülés,főleg mivel fizikai munkát végez,de amig a
varratokat nem veszik ki addig nem mozoghat szinte semmit és utána
meg nem tudom még hogyan tovább.

Kép
Kép
csibe83

Boo,

[quote]K írta:ispocok
multitaskingolni Laughing Laughing Laughing

jólvanna, egyszerűbb volt, mint körülírni :oops: :oops: :oops: :oops:

Csajok,

akkor a júli 10 tutifix?
(8-án jön haza egy barátnőm Londonból, és 9-én lehet hogy elmegyünk bulizni :oops: :oops: :oops: :oops: másnaposan megyek talira? jajjjjjjjjjjjjjjj, azt neeeeeeeeeeeeeeee.... akkor inkább átrakom 8-ra a bulit)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

kispocok!
irigy a buli miatt és hogy már ihatsz...
de már mondtam apának,hogy egyszer eljön az én időm is :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois Sarja még csak most aludt el egy nagyon szenvedős este után, Lois ma nem jön, mert még próbál egy kis tudást gyömöszölni diónyi agyába...ezt teszi holnap is, szerdán ígéri jön.
Addig őrizzétek a lángot 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Júli 10 még nincs kőbe vésve, tegnap (vagy tegnapelőtt) írtam már, mikor Ikoka kérdezte. Egy héttel előre lehet hozni, vagy kettővel hátra. Legalábbis azt hiszem...Nekem 17. és 31. nem jó az tuti.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

lois!
nem semmi,hogy most sikerült prüntyidnek elaludnia.
én lányom már 8kor aludt,mert ma napközbe nem a nagy alvásról
volt hires.
9kor kelt,mint mindig majd délbe szunya,mint mindig viszont csak
40percet az egy vagy egy és negyed helyett és 3kor már újra
álmos volt és letettem,de 30 percet aludt max.
miközben máskor 5-fél6 körül alszik el és egy órát alszik.
szegényeknek biztos betesz ez az időjárásváltozás.

én is megyek aludni.
jó éjt!!!

Kép
Kép
csibe83

csajok még egy kérdés aztén léptem tényleg.
hogyan tudnám az éjjeli keléseit Kiarának leredukálni???
régen egyszer kelt,de már vagymásfél hónapja sokszor kel nagyon.
olyan 4-5ször.

Kép
Kép
csibe83

fél órát nem nézek rátok, és beindultok, mint állat :shock: :shock: :shock: :shock:

Boo,
elmehetünk bármelyik nap cipőt nézni - csak ne hagyd, hogy én is vegyek...
Barátnő babysittel - nemrég ment ki, de most egy temetésre haza kell jönnie.

Csibe,
miért ne ihatnál te is? Nimród még szopizik, csak vannak mélyhűtött készletek, ami meg alkoholos, azt lefejem :wink: :wink: :wink: :wink:
(bár még nem ittam, csak egyszer két sört...)

Lois,
no para, láng lobogni fog
:wink: :wink: :wink:
Szegény Ti, majd mesélj, mi volt a baj...

én is megyek, mert már kiesnek a szemeim... jó éjt!

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:31-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Látom,nagyüzem volt megint este :lol: Én nem is tudom hogy bírjátok,valamikor már 10-kor alszom :oops:

Dodi! Zumbaoktató jól hangzik!! Hajrá :lol: Meg fogod csinálni!! Érdekes,hogy én nem szeretem az ilyen táncolós típusú órákat,nekem a step ami beön,de abból is csak az,amit a barátnőm tart,nem tudom megszokni másnak a stílusát. Most alakformálóra kezdek megint járni,ott nem tudnak sokat tévedni :lol:

Kaja: én örülnék,ha Lili hízna egy kicsit,mert ugyebár most megállt,úgyhogy most nem bánom,hogy eszik,ha kell ha nem. Szerintem most egy picit talán szedett fel magára,mert elég kerek a pofija :lol: Majd ma megmérem.

Csibe! ne is mondd az éjjeli keléseket... Lili is többször felkel,ebből egyszer szopizik is,fél 12 körül. Nem is tudom,hogy mit fog vele apa csinálni,mert elvileg szombaton este barátnőzöm és nem hiszem,hogy hazaérek addigra. A tápszert meg ugye nem fogadja el :x Most vettem egy újabbat,az sem kell neki. Viszont már szopi közben is izeg-mozog,fel akar ülni,úgy akar szopizni,nem is értem. Abban bízom,hogy le fog szokni egyszercsak az éjjeli kelésekről.

Boo!! Ti is jöhettek háztűznézőbe,szívesen látlak titeket :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

Én se vennék látatlanban cipőt! Az naaagyon lutri! Főleg, hogy nem occsó :roll: .

Csibe!

Én is ihatok már 8) ! Na mondjuk nem mintha túl sokszor lenne rá ingerenciám, és akkor is csak egy-egy pohár pezsgő, de a tudat, hogy megvan rá a lehetőségem.... :twisted: :lol: . Mondjuk remlem már nem sokáig :wink: .

Lois!

:wink:

Boo!

KányaKataszülei :lol: :lol: :lol: :lol:
Én Lilut is bírom! Téma: narancsbőr. Lilu a szakértőnek: Mit tehetünk a narancsbőr ellen? De azt ne mond, hogy egyek zöldséget és fussak! :twisted: :lol:
Orosz Barbara: fúúúúj, rosszul vagyok tőle! Annyira egy felszínes, műanyag picsa! Kérdezz már meg egy pasit, hogy ez a nő mennyire kívánatos???? Egyetlen aggyal endelkező férfit se tudna megfogni, csak a hereagyuakat :twisted: :lol: . Bloáááá! Hirtelen nem is tudnék más embert mondani a magyar médiából aki ennyire taszítana!

Tevájámá! Mé is kell nektem mindenképpen anyósnak kocsit biztosítani?!?!?! :shock: Mikor még nektek is csak egy van... :roll: Nekeb (vagy apának) előbb járna kocsi a ti pénzetekből, mint anyósnak, nem? Vagy a BKV töri a seggét? Az én anyám állja :wink: ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Húú hazajöttünk és qva jóó volt!Roló extra gyorsan alkalmazkodott mindenhez, nagyon élvezte. Most meg se zökkentette az egész, úgy látszik alkalmazkodik. Hurrá!
Teszek fel képet, lehet sok bocsi aztán olvasok vissza.
Viszont itt milyen trágya idő van....

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép hotel kádban

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép acsalád

Kép lilasisakbanén háttal mászásravárva

Kép éselkezdjük

Kép közben béranyán alszik

Na olvasok :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Na, akkor, most pénteken megyünk Zoozni :lol: , aztán Loisékhoz, aztán masszázsra Tikéhez, aztán háztüzet nézünk Nusziéknál :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

Szonibaba és Lilien Bodza részére, emlékül: ISTEN ÉLTESSE őket! :wink:

[quote="ronmay"][ írta:ronmayb]CSAJOK!

SZONIBABA KÓRHÁZBAN HAJNAL 3-KOR MENT BE, FÁJÁSAI VOLTAK!!!!SZORÍTSUNK NEKI!!!!
VÁROM A HÍREKET!!!

[quote="szonibaba"]B írta:szonibabaár én pocakfotóval nem örvendeztettelek meg titeket eddigi pályafutásom alatt (mert nem is készült). Ezt apa csinálta gyorsan a szülőszobán, hogy meglegyen az utókornak. Márcsak amiatt is, hogy lássátok, nem nagyon lehet következtetni a pocak helyzetéből, hogy mikor akar kibújni a bábi. Lis sztem az enyém egyáltalán nem volt lent:
Kép

Bodza a kórházi kocsiban, amit ki nem állhatott, szinte minden alkalommal, amint beletettem felébredt, reklamált,
Kép
Kép

így leginkább mellettem volt az ágyban így:
Kép

És végre indulunk haza...
Kép

Kép
Kép
200907?

Ronmay!

:D :D :D
De jóóó nektek! Annnyira jók a képek!
És tökre örülök, hogy minden rendben volt :wink: !

Hát, van mit visszolvasnod :roll: , de ne húzd fel magad, már túl vagyunk rajta, felesleges :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Juhuuuu-juhuuuu!
Isten éltessen Lilibaba!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Muszáj megjegyeznem: elképesztő ez a csúúúcspocak :shock: :lol: :lol: .

Épp a napokban mutattam a terhes bnőmnek a pocifotókat, és itt hüledeztünk, pedig véigasszisztálta a terhességemet. De így visszanézve nagyon durva :shock: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziaszotk!

Lilien Bodzának Boldog első szülinapot!!!!!!

üdv újra itthon ronmay!!!
képek nagyon jók...

Boo!
ilyenkor mindig felkel szopizik és alszik tovább...

kispocok!
hát nekem nincs semmi tejem már a hűtőbe és nem is szívom a
cickómat,szóval ez nálunk kilőve...
de nem baj,egyszer eljön az én időm is :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
csibe83

dodi!
mi sem szeretjül az orosz barbit.párom egyszerűen undorító nőnek tartja...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tegnap esti babanetezésemnek egy jó kis áramszünet vetett véget :twisted: :twisted: Tököm tele ezzel az időjárással,most orkán erejű szél van éppen...

Dodi: én is nézegettem nemrég a pocakos képeket, hihetetlen hogy alig egy éve volt...Egy dobozba elraktam a kiskönyvemet,karszalagokat, a ruhát amibe hazahoztuk. Basszus megnéztem 28 cm-el nagyobb volt a kerületem tavaly ilyenkor :shock: Már most nosztalgiázok,mi lesz velem Hédi szülinapján :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kép

1 éve ilyen voltam...hűűű de imádtam babát várni :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ebédszünet ürügyén gyorsan írok.

Nem volt kedvem jönni, de rájöttem, hogy inkább felülemelkedek a dolgokon és nem rontom tovább a saját kedvem.

Csibe!
Őszinte együttérzésem tiedapa miatt, a világ legborzasztóbb dolga, amikor egy pasi ágyhoz van kötve. Ők még akkor is odakötik magukat, amikor már annyira nem kéne.
Enyémapa pedig nem is nyavalygós fajta, de elég sok kitartást igényelt a majd' 4 hónapig húzódó lábadozása.
Szóval vegyél igénybe minden lehetséges segítséget!
És gyere el pénteken!

Nyuszi!
Örülök, hogy már az újban vagytok, biztos nagyon szép!
Én Petrát az éjjeli szopiról drasztikusan szoktattam le. Amikor már biztos voltam benne, hogy napközben eszik eleget (ez nálunk 10 hónapos kora körül volt), akkor egyszerűen nem adtam neki cicit éjjel. Sírt, én vigasztaltam, de nem etettem meg. Vízzel kínáltam, de mást nem adtam. Így telt el kb. 2-2 és fél óra, aztán elaludt.
Másnap kb. 5 percre ébredt fel. Azóta alszik éjjel.

Nyilván nem minden babára lehet ezt érvényesíteni, de egy próbát megér. Viszont ha úgy döntesz, hogy nem adsz cicit, akkor tartsd is hozzá magad, mert különben tök felesleges szenvedtetni őket.

Saru: nekem is nagyon tetszenek, amit most legutóbb vettem a Tamarisban, az is sarura hajazó szandi.

Én pénteken az osztálytalin jól kihasználtam, hogy már lehet alkoholizálnom. :D Jól sikerült nagyon, meg kellett állapítanom, hogy jól tartom magam. :roll: :roll: Mondtam is Apának a felfedezésemet, mire mondta, hogy látod, én mindig mondom, csak nem hiszel nekem! :D :D

Petra első szülinapi zsúrja jól sikerült, édesen túrta két kézzel a tortáját. Nagyon örült az ajándékainak, a legnagyobb favorit a Fisher Price tanulószék volt. Hát az egy nagyon édes kis szék, ajánlom mindenkinek, aki nem tudja mivel meglepni a csemetéjét. :wink:
A következő szülinapi zsúrja most szombaton lesz, mert nem tudtuk összehangolni a két család szabad hétvégéit, úgyhogy most anyósomnál lesz grillezős szülinap.

Bodzinak boldog születésnapot! :D

Ronmay!
Nagyon jók a képek! Kicsi fiad lent várt rátok, mikor másztatok?
Olyan szőke lett! És nagyon jóképű!!!! :D

Péntek:
Én akár szabira is tudok jönni, úgyhogy alkalmazkodom, bár 12 után nekem is jobb lenne a délelőtti alvás miatt. Időjárásról tudunk valamit? Vagy a nővény- és hüllőházba húzodunk be, ha esik az eső? :roll:

Kép
katy76

Boo!
köszi a tippet,akkor katyot meg is kérdezem majd...
hát jó kérdés,hogy mik a tünetek...
ha érdekel privibe leírom,mert elég hosszú lenne és nem akarok
senkit sem untatni meg hát vannak benne undi részek is...
de annyit megírhatok,hogy majd 2 évig nem tudták mi a baja.
akkor tudták csak meg,hogy mi is a baja,amikor már látható érezhető
volt a gond...

katy!
mi a titkod esti szopi téren??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Katy!

Juhuuuu :D :D :D !
Gondoltam, hogy volt buli, azt is akartam kérdezni, csak pont megérkezett a bnőm, de már el is ment, megy dolgozni...
Pénteken jól meg kell ölelgetnem a lányodat, olyan rég láttam már :( .

KépKép

KépKép
kicsidodi

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Már meg is válaszoltam a kérdéseidet! :lol: :lol:

Dodi!
Éreztem, hogy akarsz kérdezni a buliról, azért válaszoltam neked is előre! :lol:

Úgy látszik, ma ilyen megérzéses nap van! :D

Lois ma is vizsgázik v. csak tanul a holnapira? :roll:

Pénteki időjárás: azért jól ráéreztünk! :lol: :lol: :lol:

Boo!
Miron :( :(

Petra nagyon édes, most a legújabb, hogy kapaszkodás nélkül áll, de egy idő után elkezd szédelegni, és legtöbbször popsira huppan. :lol: :lol:

Kép
katy76

Ma egy éve voltam az uccsó orvosi vizsgálaton, és mivel a tesóm is pont akkorra kért időpontot, így utána elmentünk a Szerájba ebédelni meg vásárolgatni. Ugyanilyen f@s időjárás volt.

Tegnap hívtam a szemészt, megelégeltem ezt az árpát, de nem akarja még kiműteni, azt mondta, hogy semmi baja nem lesz attól, ha hónapokig ott van, és ő annak a híve, hogy magától múljon el.
Most még kezelnem kell homeopátiával és mosogatnom Aloe first spray-vel.

Kép
katy76

Boo!
http://www.ezeregyjatek.hu/Fisher-Price-tanulo-szek-_1584.html
Én a teszveszen vettem, ott is lehet kapni újat.

"Petra" megy ki a vonalzóból, már alig látszik! :( :lol: :lol:

Van kép a tortatúrásról, majd megmutizom pénteken!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok !!!

Katy: tortatúrásos képre nagyon kíváncsi vagyok :wink:

Boo : anyósnakkocsit ügyben nem is tudom mit mondjak a kedves viselkedése után :roll: . Szegény Kicsi Miron :roll: , de sajna sok ilyen lesz még és hurrá, hogy nyugodtan tudod kezelni a helyzetet.

Tike : masszááázs :roll: :roll: :roll: , én is szeretnék bejelentkezni. :D Atyavilág mekkkkora különbség van a kicsiHédi és nagyHédi között. :shock: :shock: :shock:

Nyuszi : általában én is húzom a lóbőrt már 10 körül, néha csak ámulok, hogy itt micsoda szócsaták vannak éjfél magasságában. Na , hízott Lili???

Zsombinak áttörte az ínyét a 7. fogacska, plusz csorog ezerrel az orra reggel óta + nem tudtunk még ma kimenni sétálni + nem evett semmit még, gondolom fáj az ínye marhára, mert tök sírósan aludt el egy órája és nagyon morci volt előtte.
Ma Apával lesz 4 és 7 között, remélem vidáman telik a délutánjuk.

Czigka : biztosan nagyon édes lehetett Bende , ahogy az ágyban csücsült alvás helyett. :D

Ronmay : óóóóóóóó micsoda szőke herceged van Neked :shock: :shock: és milyen belevaló kiscsávó lesz így belőle. Képek csodálatosan szépek.

Kép
ikoka7

Ja , pénteki állatkertezésre mi is megyünk, ha jó idő lesz, bár én is lemaradtam a szigeti sétánál. Addig még kitaláljuk mikor érünk oda.

Nekünk szülinapügyileg csak a 18.-a vagy a 24.-e lenne jó. Ha nem jó az , akkor majd legközelebb és nagyon fogom sajnálni.

Kép
ikoka7

Katy! Egyszer már bevált nálunk az,hogy csak vizet adok neki,csk aztán rendezett egy nagy cirkuszt,amikor semmi más nem segített,csak a szopi... Na azóta megint rákapott. De tervezem,hogy újból leszoktatom,mert szerintem ő sem lehet éhes. Basszus,annyi mindenről kell leszoktatnom megint :oops:
Tanulószék: jó ötlet,úgyis pont tegnap agyaltam rajta,hogy mit lehetne venni majd Lilinek. Most amúgy is kell új játékokat vennem,mert a konduktor csaj azt mondta,hogy kinőtte a jelenlegieket.

Piálás: Ne is mondjátok... néha úgy megkívánok egy bacardi-cola-t,de hát ugye Lili még reggel és este nyomja a szopit,bár lehet ki kellene próbálnom,biztos jobban aludna :lol: :lol:

Ronmay! Üdv újra itthon!! Nagyon jók lettek a képek és tényleg irtó jóképű Roló :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kérdés: Csak Lili olyan "rossz",hogy evés közben kiveri a kezemből kanalat és hasonlók? :twisted: Hiába adok a kezébe bármit,az egy percen belül a földön landol.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo akkor egy kis utópuff: :lol:

Breki

Sajnállak….mert felületes vagy. Olvasol de nem látsz.
Hibáztam mert megsértettem vkit, akinek segíteni akartam, de nem értettük meg egymást.
Bocsánatot kértem amiért bántottam. Hirtelen jött hirtelen ment. Tudom, hogy sokszor 2001szer el kellene olvasnom a hszmet mire leütöm az entert. Ne haragudj erre képtelen vagyok. Örülök hogy Te igen és örülök hogy egy ilyen preciz tökéletes csajszit ismertem meg. Meglátjuk mi lesz 20 év múlva. Leszarom mit mászok meg..nem az a lényeg….2bátyám van, nem neveltek királynőnek, sőt….de még persze lehetek az! Segítesz? :wink:

Egy nyilvános fórumon mindig lesznek viták, nem érthetünk mindig egyet. Tudom hogy eldurrant az agyam akkor, de olvass részletesen mi zajlott ott..persze ez se mentség. Úgy mondod ezt mintha minden hszmben qva anyát meg hülye picsa lenne(amúgy sztem ezzel összekeversz, mert ez a hülye picsa nem az én szava járásom, de biztos írhattam vmi hasonlót). Közbe egybe volt. Nem mentegetni akarom magam de nézz te is magadba hogy te mindig mindent hidegvérrel kiokoskodva végig csináltál? Már az elmúlt hszeid se ilyenek…köpködsz össze vissza.. Akkor most mi van? Ki tanít kit, ki oktat kit? :roll:
Rendeződtek a viták?hmm? Engem nem zavar ha megmondod a véleményedet, én is megmondom. :lol:

Roló sosem volt tökéletes és most sem az és nem is lesz. Leírtam a tapasztalataimat nekem mi jött be. De mindig írjam oda, hogy ez gyerekfüggő? Ezt te se gondolhatod komolyan..:roll:
(Arról az időszakról most is meg van a véleményem, miért lehetett olyan a kiscsaj amilyen, amit le is írtam…persze lehet hogy tökre neem és ezt is leírtam, és mivel az az idő elmúlt és most már lassan kiegyensúlyozott bébi, egyre erősebb bennem az hogy akkor lehetett benne vmi amit sejtettem. De Isten ments hogy újra kezdjem, érzi azt az Anyja hogy mit hibázott vagy mit nem, akár mit is ír)

Szép vers, kár hogy én tuskó vagyok :lol:

Én nem sajnálom hogy elmennek. Ő választásuk. Aki számít nekem azzal úgyis tartom a kapcsolatot a fórum nélkül is. Viszont sztem nincs olyan fórum ami probléma mentes. :roll:

Ikoka

Szuper hogy erre rájöttetek. Frizuráról nem dobsz képet? :wink: :lol:

684. oldalnál járok majd jövök még… :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Tike

Esőben én ugyanúgy sétálok, mert a kutyát viszem :oops: ….de jó a játszóházas progi is…
Bevallom nálunk ritka az mikor nem megyünk sehova. Független az időjárástól. :oops: Mindig van délelőtti progi, délután alvás utána meg vagy otthon vagy van vmi…
Roló nem bírja ha egész nap ugyanabban a térben mozog, mi sem és lehet hogy mi miattunk ilyen.
Mi úgy néz ki szeptembertől megyünk bölcsibe..én is vissza melóba…
Aztaa hogy megnőt Hédi. Huhh de lehidaltam, kész kiscsaj! :wink: :lol:

Pénteken állatkert? Ilyen időben? Nekem az a baj, hogy Roló mindig lekérezkedik nem tud egy helyben maradni. A babakocsi csak ideig óráig jó, aztán kérezkedik ki. Extra szívás így hogy még nem jár. Mi egyszer alszunk egy nap szal 16óra után jó nekünk…de cserébe reggel nyolckor kel..

Boo

Az ott tenger! :wink: :lol:

Katy

Lent, hát elvitték túrázni vagy a kempingbe maradtak vele vagy levitték beachelni….vagy aludt. Petrára még simán igényt tartunk.. :wink: :lol:
Állás, juhuu Roló is pár napja kezdte el és qvara tetszik neki, mindig körbe néz hogy figyeljük-e. Kis csibész.

Nyuszi

Akkor Lili is jöhet. :wink: :lol: Igen Roló is szokott hadonászni, szuper érzés. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Péntekez jöttök zoozni? :lol:

Ikoka!

Tééényleg, elsumákoltad a képet :evil: ! Na, azzzzonnnal tegyél fel egyet :twisted: :lol: !
Elvégre péntekig szoknunk kell, mert ott hirtelen biztos nem tudjuk majd visszatartani a nevetést :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

Héééé, Petra az én menyem, jó?! :twisted: :lol:

Babakocsiban nem alszik a béjbi?
(Csak hordozóban, sátorban, a prérin, sziklafalon, hevederen lógva, jégtömbbe fagyasztva, és lángnyelvekkel körülvéve?! :twisted: :lol: )

Mert én úgy tervezem, hogy toligászás közben majd jóóól elalszik :twisted: .

Amúgy sztem a babák zöme már ilyen
(legalábbis Botond detto ki akar jönni), szóval nem leszel egyedül. Vszínüleg úgy festünkmajd, mint a Chevy család :lol: . Legvégső esetben kicsapjuk őket valamelyik játszótéren, , vagy elcseréljük őket néhány pingvinre :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: