Hellóka!
Nnna, pótolok...

(ma nem vasaltunk, pedig kellett volna

)
Orsi: Sajnálom az éjszakátokat!
Ákos is csinált ilyet, mikor még nem tudott visszafordulni hasról hátra, hogy éjjel álmában átfordult és ott óbégatott szegénykém, mert ő nagyon nem szeret hason aludni.
De talán 1-2 alkalommal volt csak ilyen, úgyhogy sztem nálatok se tart már sokáig!
Edoci: Sziaaa, édesek a gyerkőcök, és azok a kék szemek, hajjaj!
Jurmine: Vivi nagyon ééédes!
Lyndee: Mi lett a második fogás végül?
Biza, apával vasalni!

AZT nem vasalásnak hívjuk....
Manna: Kösziiii a köszöntést!
A meleg minket is kikészít, ráadásul Ákos szegénykém a többi bébivel ellentétben ilyen melegben inkább pont hogy nem tud aludni....
Sina: Sajnálattal közlöm, hogy Ákos ezennel lemond Mesiről, mert ilyen csélcsap nőszemélynek nem kívánja csapni a szelet!
Ne félj, nem te vagy túl érzékeny, nekem is vannak ilyen napjaim...

vannak hullámvölgyek, aztán jönnek jobb napok...
Kutya gazdája meg bújjon a kutya bőrébe!
Énapa is sokszor ilyen, nála meg a számítógépmánia ugye alap a melója miatt, bár mióta megszületett Ákos, csak dolgozik rajta, de azt sokat....

Programokat nálunk is elvárja, hogy én szervezzem, de ez így volt Ákos előtt is.....

(most pl. a nyaralást is én szerveztem le...)
Cili: Mit főztél?
Danid meg úgy látom megállíthatatlan!
Mush: Ez a sorsjegy ötlet király!!!!!

Hogy ez nekem nem jutott eszembe....
Kaksi: Nálunk az utóbbi időben annyi az újdonság, hogy szinte minden nap van, aztán van, hogy 3 pelus is tele (mint pl. ma), van, hogy csak diónyi bogyeszok vannak 1-1 pelusban...
Erika: Kösziiiii!
Amit írtál, azért van, mert ez itt Magyarország...és ezért tart ott ez az ország, ahol....
Sarmon: Gyógypusszancs Jázi pofijára! Azért remélem a szemészetbe nem kavar bele....
Nagyon jók a képek!