Na kezdem az olvasást...
Fóbia......én a pókokkal vagyok rossz viszonyba és az éjszakai lepkékkel.....
Bizti hülyének fogtok nézni.........
minden este átnézem az ágyat, nincs-e benne pók....
szinte minden éjjel felugrok álmomból, mert pók van az ágyamban....vagy ereszkedik a hálójával lefele és jön felém....
párom meg jókat röhög rajtam, ha még tv-zik ekkor....
hát beteges.....
multkor volt egy pók a wc mellett és nem mert elmenni wc-re éjjel....
Marcianya!
Gratulálok a forgáshoz!!!
Bogi éjjel nappal ezt gyakorolja, a pelenkázás már igy nehéz....
Meg pakolja szét a pelenkázón lévő összes pelenkát és eszi őket persze ez a fejénél van bal oldalt és igy még jobban el kell fordulnia....mi lesz még később???
Sajnálom az étterem fóbiát. Őszinte leszek, én régebben azért nem mentem étterembe mert arra gondoltam, hogy biztosan engem nézenek, hogyan eszek és maszatos leszek vagy valami. sajna a sok embert sem birom....
Blog: én még ott tartok, hogy nem sikerült belépnem....de ma megint majd megpróbálom...
Celesztina!
Nálunk is ugyanigy van. Anyám az okos, mi meg mások a hülyék. ezért nem is volt önbizalmam egészen addig, amig meg nem ismerkedtem a férjemmel!!!
Családi ebédek!
Gyerekkoromban nálunk is pontban dél volt a kaja idő....szerencsére nem volt vasszigor. próbálták volna meg, már akkor is akaratos voltam. nem tudták volna rám kényszeriteni a kaját....
Apám miatt nem lehetett megszólalni, mert akkor mentek a hirek is. és csendben kellett kajálni. na én meg azt nem szerettem.....
Mi férjemmel Boginak egész mást adunk mint amiket mi otthon kaptunk annó....mi sokkal jobbat adunk annál. a legjobbat
Szüléstörténet!
őszintén megmondom, hogy én nem sok mindenre emlékszek.....de én is megpróbálok irni, oksi?
Egyébként én már aznap simán bevállaltam volna még egy szülést. az összevarrást kivéve.
Fájdalomcsillapitó nélkül szültem. simán. volt gátmetszés, oxitocin, burokrepesztés. mégis csodálatos volt. na majd tényleg megirom.
apával tegnap beszéltük, hogy lehet, hogy nem várjuk meg mig Bogi oviba megy....mert akkor akartunk kistesót.