A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki! Igenis értettem! :D Kép Nézelődök
Kép A majommal aludni jó!
Vendég

Jó reggelt!

Viki, ha megvigasztal mi sem fagyasztunk tejet! :wink:
Sőt azt gondolom már a tápot se fogjuk sose elhagyni, este nem lesz elég a tej. (Egyébként mérnem kellene egy napot, mert a kisasszony 20 dkg-kat hízik egy héten, tehát lehet hogy nőtt a tejcsi, csak reggel 5kor - ma 4-kor- mikor kel ráteszem a mérlegre visít mint a kismalac és jól felveri az apáját...na ezt nem akarom).
Ügyes Lackó fickó! ma jönnek a vendégek?

Babu, akkor Téged is elkényeztet a család, nem csak én vagyok ilyen szerencsés. Kérünk Szabiképet!

Katus, Dórika cuki! Mi lesz a hétvégi program?

Ági!!!Jössz kedden?

Kép
andkata

Naaaaa! Ilyen gyorsan teljesült a kívánságom! 8)

Kép
andkata

Szülinaposoknak utólag is boldog szülinapot!
A keresztlányomnak is tegnap volt a szülinapja! (én meg ma 33 :oops: )

Eliot nagyon jól néz ki! Eddig is jó pasi volt, de most!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megy a drukk továbbra is!

S persze a többi baba is csodaszép!

Egy kép mindenkinek!

Kép

KépKép
hene

Babu!
Ha közelebb laknál, tuti spannolnának a fiúk! Szabi olyan szép legény!

AKAta!

Gratula a hízáshoz, mi cska 8 dkg-t híztunk :shock:

Megyek, mert már félig kész a töltelék.....
20150601134430

Andkata! Kérésetek számomra parancs! Szerencsére sokat segítenek!

Vidokata! Dóri nagyon ari és a járóka is szupi!

Hene! Gergő már igazi nagylegény!
Kép
Vendég

Viki! Köszi! Ti költöztök vagy Mi?
Vendég

Köszönöm szépen! :)

KépKép
hene

Jó reggelt!

Hene! Én akartam lenni az első, de elaludtam, ráadásul nem is otthon vagyunk. Szóval! Nagyon boldog szülinapot!!!

Természetesen Titinek is és Katának is boldog szülinapot így utólag is!

No visszaolvasok és jövök!

sz.andi

Köszönöm Andi, aranyos vagy!!!!

KépKép
hene

SZIA ANDI!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Szia mindenki!

Babu!!
Hene!

De jó,ti is jó rég voltatok!

Mindjárt jövök csak elkéne altatnom töpit,de ő nem nagyon szeretné! :twisted:
Meg persze hozok reggelit!!!

Úristen! Csak sikongat a halacskáinak! :lol:
Megyek megnézem!

Kép

Kép
ibm

Hene! Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig!!!

Kép
andkata

Most megyek mert mindjárt indulunk vásárolni és takarítanom meg főznöm is kell!

Délután jövök majd!
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon szépek a babák :D

Kata, hol vettétek a járókát?

nicike

Combik sülnek. Ragulevest csinálok végül.

Hene!

Isten éltessen!

Babu!
Sztem Ti! :roll: :D
20150601134430

Sziasztok!

Babu nagyon cuki Szabi baba. :)

Hene te se panaszkodhatsz, nagyon édi Gergő, és tényleg már milyen nagyfiú. Olyan fura hogy már nemsoká 5 hónapos. Nagyon megy az idő.
Sok boldog szülinapot kívánok.

Kép
linda24

Szly!
A 3hós képhez ezt tedd fel lsz:

Kép

Köszi!

Apukéd és Rolkó hogy van?
20150601134430

Na szóval!(Közben már lángost is sütöttem..)
Amika! Aranyos vagy! Ennyire hiányoztam? :D Köszi, jól esik!
Meg a többieknek is a hiányolást!

Az történt, hogy élem a boldog anyuka életét!
:D Jani egy tündér, Viki egy áldott jó gyerek és próbálom kiélvezni ennek az időszaknak minden pillanatát, nem tudni meddig tart! Ugyan be-benézegettem ide, de nem jutottam el az írásig! Bocsika :oops:

De látom Eliot mennyire szép kisfiú lett, és a babaképek...Hmmmm...Gyönyörűek!

Kicsit irigykedve olvasom a találka szervezését, nagyon szeretnék én is menni, de talán jövő nyáron megoldjuk! Remélem addig még együtt lesz ez a csapat!

Törpicsekem próbálja átaludni az éjszakákat, ma is este 10-től fél 7-ig aludt! Na nem mindig ilyen, de próbálkozik!

Tegnap megfordult! Pedig mi a 2. legidősebbek vagyunk és még csak tegnap fordult meg! Halljátok! Eliot, hallod?? Semmiről nem vagy lemaradva. Van akinek később, van akinek hamarabb sikerülnek a dolgok! Ez van! De én megkönnyeztem! Ráadásul fel is vettük videóra a 3. átfordulását!!

Amika! Gartulálok az első fogacskához! Nekünk még nem bújt ki, de már rettentően szenved! De legalább nem sír miatta!

Prof. Domi! Neked hogy áll már a fogacskád??
Kike! Csak bekötik már azt a gépet! Nekem is jó lenne, bár nem férne el, meg sztem nem biztos, hogy kihasználnánk. Mi rögtön mosogatunk, Jani is és nem gyűlik fel. Bár ha Viki nagyobb lesz....Na majd meglátjuk!

Szly! Szegény apukád! mikor műtik? Hát nem lesz egy kellemes menet! Szegényke!

Wera drága! Olvastam a "történeted"! Kicsit szégyenlem magam, hogy itt áradozom, hogy mennyire jól érzem most magam a bőrömben, Te meg...Nagyon sajnálom! Szörnyű dolog! Sok erőt és kitartást hozzá!!! Tuti jobb lesz! Ha valamiben, bármiben tudok segíteni, szólj!! :(

Zsoltika! Te még mindig egy szívdöglesztő pasi vagy! Mi lesz később...Azokkal a szemekkel, csak rá kell nézni a csajra, máris elolvadnak!
:lol: :lol:

Jaj, még annyi mindent akartam, de elfelejtettem, meg mennem is kell.
Anyáéknál aludtunk Vikivel, mert Apa elment Győrbe koncertezni és úgy döntöttünk, akkor itt maradunk. Majd jön értük, ha kipihente magát.

Ja, csütörtökön Pesten jártam! Vettünk autót! Addig babuci anyánál volt, hát a szívem szakadt meg! Annyira hiányzott, de nagyon jól viselkedett! Egy hangja sem volt! Tündérke!
Reméljük nem nyúltunk bele a kocsiba, ma viszi Jani a szerelőhöz átnézetni! Drukkoljatok légyszi!

No megyek segítek Anyának, amíg Vikike alszik! Majd jövök még!

sz.andi

Mindenkinek köszönom szépen!
Most hívott a barátnőm is, olyan édes volt. Azt hitte 31 lettem!
De nem baj! :lol: :lol:

KépKép
hene

Na megjöttem én is!
Áron elaludt,de mindjárt fennt is lesz mert lassan kajaidő,felmostam,kiteregettem,reggeliztem!
Sz@r éjszakánk volt,19:30-kor elaludt,22-kor álometetés és 3:30-kor kelt.
Utánna hiába altattam,vettem magunkhoz csak dobálta magát.
6:30-kor végleg felkeltünk. :cry:
Apa azt mondja tök sokat aludt 20-03:30-ig!
Na igen,de utánna!
Azt modja poénból feküdjek le én is 8-kor!
Mondtam neki,hogy feküdjön le ő és keljen fél 4-kor aztán szórakoztassa! :wink:
És már megint ébren van,ez borzasztó,megint ki fog csinálni ez a gyerek!
Ilyenkor 2 órát szokott aludni,most jó ha felet aludt.
Pár napja tisztára megvan zavarodva és én is! :wink:

Kép

Kép
ibm

Ibm, hát gratula a hófordulóhoz!!!!!!
Amúgy Gergőnél is szoktak ilyen problémák lenni! Majd rendeződnek! :)

KépKép
hene

Sziasztok!
Hene, nagyon boldog születésnapot!!!

Andi, úúúúúgy örülök, hogy nálatok minden rendben van otthon!!!
Nekem, már nem is írsz, csak Zsoltinak, mi? :lol: :lol: Azért remélem Viki még mindig Zsoltinak tartogatja magát!

Viki, Lackó nagyon csini fiú! Zsolti még nem fordul át, viszont a lábát a olyan magasra emeli, hogy néha már begyömöszöli a szájába azt is! Igazság szerint, MINDENT begyömöszöl a szájába!

Kép
Kép
patr

A Minimaxon van egy nyuszika, aki énekel. Snufi-nak hívják!
Ha látnátok Gergő hogy mosolyog amikor hallja. A szemét pedig le sem veszi róla!

KépKép
hene

Andi! Nagyon jó volt olvasni amit írtál,úgy örülök,hogy rendeződtek a dolgaid!
Milyen kocsit sikerült venni?

Hene! Boldog születésnapot!

Viki! Nagyon ügyi vagy a hammával!

Babu! Irigyellek,minden segítségért,de leginkább az esti Apa segítségért!
Annyira jó lehet!
Áron is állandóan engem keres ha másnál van!

Titi! Milyen volt az este?
Hülye kérdés mi?

Kép

Kép
ibm

Kata! Nekem nagyon tetszik a járóka!
nem is kell ennél nagyobb!
Nekünk az a hálós van,de elég kicsi,most utazóágyban van a birodalma,de az meg annyi helyet elfoglal!
Jaj! Mennem kell,megint nyafog :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem hamma után bepótolja a nem alvását!
És Anyu most hívott,hogy tudok e virágot venni a temetőbe,mert mire hazaér bezárnak!
Bakker,most mehetek vele a virágoshoz!
Marha jó lesz!
Na mind1,megpróbálom!
Hú már hangosodik............ :lol:

Kép

Kép
ibm

Hene:Nagyon boldog szülinapot neked is!!! :lol:
Kép

Nagyon jó volt a tegnapi vacsi, a Remizben voltunk, állítólad Budapest legjobb étterme. Nagyon fini volt a kaja. Hagymalevest, Előételnek: Szarvasgombamártásos lzackaviáros burgonyafánkot és főételnek:Lávalővön sült libamájat frissa salátával, lávakővön sült krumplival valamilyen szószokkal ettem. Nagyon fini volt. kJa és aranygaluskát desszertnek. :lol: :lol: :lol: :P

Mindjárt indulok a kozmetikushoz és arcmasszázs is lesz azt is szülinapomra kapom.... :lol:
ja és tegnap megleptem magam egy szép nyakláncal este amíg a Tamásra vártam az Euro centerben. (ott vett fel)

Na megyek, mert elkésem.

Képzeljétek: teggnap este ugye anyós vigyázzott a gyetekekre és mondtam neki, hogy Levinek tejpépet adjon vacsira és mitattam neki, hogyan kell elkészíteni (persze ő mondta, hogy eggy tejpépet csak el tud készíteni, hát NEM). A tejpép helyett SŰRÍTŐT KEVERT a tápba. :evil: :shock:
De Ő tudja..............
Csoda, hogy csak a felét ette meg? Az a csoda, hogy a felét megette.
Ja és a legjobb duma anyóstól, hogy milyen nagyfranc a Levente, kiharcolja magának, hogy csak vele foglalkozzanak. NAGYFRANC :shock: :evil: :roll:
Azt mondta még egyszer a kattőre együttg nem vigyáz. Látnotok kellett volna az arcát milyen kimerült volt, mintha egy hetet töltött volna is. :lol: :D :P

Na tényleg megyek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki! Boldog 3. hónapot Lackónak!
Ami, boldog 4-et Áronnak! :)

Kép
Kép
patr

Köszönöm, köszönöm!!!

Hálós járóka! Nekem azt mondta rá a dokinéni, hogy ne! Mert a gyerek úgy lát rajra keresztül, mintha tejüvegen keresztül nézne át! :?
Igaz nekünk még semmilyen sincs! De ez a fa jobban tetszik!

KépKép
hene

Pattikám!
Köszönjük!
20150601134430

Lányok, beszéltem Potykával!

Kedden 10-kor nála!
Aki kéri a címet annak priviben megírom!

Isteni volt a tegnap estém. Apának annyira fájt a lába, hogy el kellett mennie a Jánosba. Én meg itt maradtam négy gyerekkel.
Ebből a legkisebb folyamatosan ordított, nem lehetett letenni, a három nagyobb is folyamatosan ordított, de ők a játék hevében. Vagy ölték egymást. Persze mire apa hazaért már mind a négy aludt. :shock: Neki már csak az édesdeden csicsikáló, jó gyerekek jutottak! :evil:
Na viccen kívül, túléltem, sőt kimondottan jók voltak, de azért le a kalappal mindenki előtt, akinek kettőnél több van!
Én már attól is hülyét kapok, hogy Zsolti mindig pont akkor alszik, amikor Zsuzskáért kell mennem, vagy vinni valahova!

Kép
Kép
patr

Félkézzel próbálom toligálni a babakocsit, hogy Csabesz még aludjon kicsit. Tök nagy a rumli, már várom, hogy ha majd felkel, megszoptatom, és végre összekapom a lakást. Erre Apa behívja valami ismerősét, és elkezdi mutogatni neki a házat. (Merthogy kőműves ugye, és büszke a munkájára) Na, de ekkora rumliba miért kell valakit behívni? Föleg, hogy dicsekedjen... Ráadásul engem is bemutatott, mint a szép asszonyát, közben meg még meg se fésülködtem... :twisted: :twisted: :twisted:

Na, így indul ez a szép hétvége...

Véda
Vendég

Hene :P
Boldog szülinapot!!!

Véda
Vendég

Jo reggelt!

Latom masik is apa nelkul vannak :( Nagy a porges ma reggel :D

Kata!
Jaroka,bekas konyv: hol,mennyiert?
Dori baba meg mindig csini :wink:

Babuli!
Hol rejtegetted eddig ezt a tunderi kis sracot?

Hene!
Boldog szulinapot!
Mekkora mar Gergo???? :shock:

Titi!
Latod megis csak odav van erted :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hene!
Boldog születésnapot!

viki!
Boldog hófordulót Lackónak..... ja, én nagyon édes a képen, és ügyesen tud megfordulni...mutattam Lizynek is!

titi!
Azért nem semmi anyósod....

Tegnap este én életemben először teljesen egyedül fürdettem meg a Laurát, vizet is én cipeltem be a szobába, meg mindent.... párom céges vacsin volt, és csak fél 10-10 körül érkezett meg! De aránylag zökkenőmentesen ment minden.
Aztán fél 3-kor kelt a leányzó enni, majd 6-kor. De utána visszaraktuk a kiságyba, de fél 7-kor oda kellett venni magunkhoz, mert csak ott szenvedett a kiságyban. Érdekes, mert a nagyágyban meg egyből elaludt!

Ma főzni nem kell, mert még csak most fogunk reggelizni :oops: , mert 10-ig lustálkodtunk. Aztán délután meg ugye megyünk a magyar találkozóra, és ott lesz gulyásozás.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:41-kor.
Vendég

Na hát, végre tudok jönni erre mindenki eltűnik! Kép
Vendég

Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés:
Akinek van mosogatógépe-ti milyen tablettát használtok hozzá?Vagy külön cuccokat?
Megnéztem és egerszegen nagyon lágy a víz,így akkor sót nem kell használni?Mi éri meg jobban?:külön megvenni a dolgokat hozzá,vagy egyben tabletta formájában?
Előre is köszi!

Kép
Kép
Kép
kike

Na megjöttem a kozmetikustól, kezdek valahogy kinézni. Arcmasszázst is kértem, de nem volt jó, mert tök hideg volt a keze és egyfolytában dumáltak a másik vendéggel, nem tudtam ellazulni. :evil: :roll:

V.Kata: Nagyon szupi a járóka, nekem is kéne egy ilyen, de tamás tuti nem engedi, hogy vegyek.

Levit a földre szoktam tenni pokrócra és odd pörög a tengelye körül. Próbálkozik a hátról hasra fordulással, de még nem jött rá hogyan kell. Ha hasra teszem akkor egy idő után oldalra teszi a kezét és úgy csinál mintha úszna vagy repülne. Egyáltalán nem teszi össze magaelött a kezét, hogy arra támaszkodjon. Ja és még a játékait sem fogja meg rendesen tudatosan. Ha tartom neki majd kiugrik a bőréből és színte a fejét emeli, hogy megrághassa. (jó, hogy nem teszem a szájába és fogom amíg rágja :shock: :lol: )

Mindjárt kész az ebéd, Levi alszik Olivért most altatja a Tamás, de lehet ő hamarabb elalszik.

Én nem tudom még hogy megyek potykáékhoz. Aztán rájöttem arra is, hogy mi keddenként szoktunk méreckedni menni a dokihoz, de most keresek más időpontot. Már apóssal is letárgyaltam, hogy ő megy Olivérért és így csak 6- fél 7-re kell hazaérnünk.

Hova kell menni? Helyileg?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bementem Olivérhez, hogy megnézzem alszik e, erre altatja saját magát a Tamás meg alszik. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Kike, nekünk nincs, de a sógoromék azt szeretik melyben egyben van minden tabletta formájában...Bekötötték?

Kata, hát Adél elég ritkán játszik el magában fél órát. Ha fogom neki a könyvet és mutogatom, meg magyarázok tök jól elvan, de magában...Az a baj, hogy elejti még sokszor a dolgokat, nem tudja fogni biztosan és olyankor elkeseredik kegyetlenül. Lehet hogy valami textilkönyvet veszek neki, az könnyebb...

Andi, ezek nagyon jó hírek!!!!Jupiiééé!
( főleg apának örülök....)

Tita, neked klassz szülinapod volt! Én kaptam 9 szál vörös rózsát, nagyon szép, meg valami szép gyűrűt akar venni nekem a drágám, csak együtt még nem jutottunk el megvenni...

Ami
, apa hogy viselkedik???

Kép
andkata

Kike: hát nekünk az a tapasztalatunk, hogy sót mindenképpen érdemes beletölteni, mert azok a tablik amire az van írva, hogy még só sem kell azokkal nem lesz igazán cseppmentes a száradás! A só mellé meg majdnem mindegy milyet vesztek de azért legalább 2 komponensű legyen szerintem.

Kata: hát azért Dóri is elejti ám időnként csak akkor arra járok és segítek neki újra megfogni! dE amúgy ez a textil könyv nagyon jó mert jó a fogása, szerintem azért is szereti annyira!
Vendég

Kata:Köszi a választ! :D Hétfőn jönnek ki megnézni,és bekötni :P

Kép
Kép
Kép
kike

Hú,csak gyors bekukk!
Áron brutális!
Nemtudom milyen változásokon megy keresztül,de ma még csak 1X fél órát aludt a lakásban és 1 órát séta alatt!!!!!
Ilyenkor már 4-et szokott.
1 órát tud fennt lenni,most kerek 3 órát volt ébren és abból kettőt egyedül a birodalmában sikongatott! :shock:
A többi idő alatt ettünk meg játszottunk!
Ja és főztem képzeljétek!
Most először mióta szültem!
Megakartam várni míg elalszik,de jó,hogy neki álltam!
Apa mindjárt jön és most az egyszer végre újra megterített asztal várja!
Amúgy most 3 percet sikított a kezembe és elaludt!
Viszont de. egyszer nagyon megijesztett,elkezdet úgy sírni ahogy szokott néha,lila fej,levegő nélkül,és olyan furcsán kitekerte magát jobbra mint egy kifli és közben úgy feszített,ilyet még sosem csinált,a frászt hozta rám!
Komolyan már gondoltam mindjárt rohanhatok vele a d-hez,hiába fújtam,ráztam nem hagyta abba!
Azóta nem volt ilyen de nagyon kemény volt!

Kata! Köszönöm kérdésed,Apa jól viselkedik! :wink:
Remélem így is marad!
Minden oké! :wink:
Megyek is met mindjárt jön és hammolunk!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Mire megírtam másik Kata is válaszolt,szóval Katák:köszi a válaszokat,akkor sót azt mindenképpen veszek majd. :) A géphez volt kettő tabletta is 5in1-ben,próbának megteszi.

Domit én is a szőnyegre szoktam lerakni,mert ha a kiságyban hagyom játszani,tök mindegy hason vagy háton-pár perc és keresztbe fordul,vagy már tesz egy kört és fordítva lesz,mint ahogyan leraktam.Hasról,hátára megy a forgás,csak fordítva nem,bár ma mikor már körbepörgött a szőnyegen és nem érte el a játékát,oldalra fordult,kicsit megbillentettem a valagát,hogy kissé hason legyen,és úgy elérte,aztán a lábával visszafordította magát a hátára.

Titi:ami késik,nem múlik hamarosan Levi is majd pörög-forog :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Végre ma kipróbáltam a z egy hete vett új kenyérsütőmet,igaz nem kenyérre,hanem kalácsra,azt hiszem hamar el fog fogyni :D

Megyek még dolgozgatni egyet. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: kenyérsütőhöz tudnál receptet küldeni?
Ha sikerül renberakni az enyémet sütnék kenyeret. (bár úgy utálom, mert nem lehet kiszedni belőle a kenyeret)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na laptető! :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, aput ma műtik, majd este felhívom. Addig nem nagyon tudok újat mondani.

Rolkó már nem lázas, viszont olyan náthás lett, fél percenként sír, hogy fújjuk ki az orrát.

Kike! Én is tettem a gépbe sót, és levettem legkisebbre, hogy ne sokat használjon belőle, mert itt is lágy a víz. Én a Somat tablettákat szeretem és még öntök bele folyékony öblítőt is, olyat ami direkt gépbe való. A folyékony öblítő nélkül cseppesen száradnak meg az edények, vagy meg sem száradnak. De így nekem bejött.

Hene! Boldog szülinapot! Gergő nagyon édi!

Titi! Anyósod nem semmi! Örülök, hogy jól sikerült a szülinapod!

Én is úgy hallottam, hogy ez a sűrű lyukú hálós járóka nem tesz jót a babák szemének, de nekünk is olyan van. Mondjuk Roli nem szeretett benne lenni, Jázmint meg mostanában a földön "tartom". Majd ha már elmászik és nem akarom, hogy elmásszon, lehet belerakom.

Szabi és Dóri is nagyon édi!

Viki! Elmentettem a képet!

Úgy látom akkor van remény, hogy a következő mensim már normális legyen és ne ez a mennyiség. Bár mára már úgy tűnik normalizálódott!

Véda! Nálunk is mindig akkor jön valaki, ha nagy a rumli. Egyébként én úgy csodálom az olyanokat, akikhez bármikor, akár bejelentés nélkül megy valaki és mindig rend van. Én ezt nem tudom teljesíteni. :cry:

Kép
szly27

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Mindenkinek köszi a köszöntést!
Anyuméknál volt ebéd. Végre megkaptam a hajvasalómat!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: