Sziasztok

,
A hőmérős topic-ba írt egy leányzó aki kapcsolatban van Lizával és írta, hogy természetes szülése volt, nem császár és kapott EDA-t és jól vannak mind a ketten, csak Liza álmos, mert nem aludt az éjjel

, hát igen, volt jobb dolga is

.
Bringa kedves, feladtam a csomit, a CD-t nem találtam meg, én úgy emlékszem apunak adtam oda, ő tagad, az öcsémet egyszerűen lehetetlenség elérni, de ha meglesz elküldöm neked külön. Egyébként magában a dipiben is vannak tesztek, megoldások, úgyhogy tesztelheted magad
Küldök egy linket, ott is tesztelheted az EQ-dat

:
http://www.fn.hu/modules/teszt_sq/v1/iv1.php
Bringa, ha megszülök, asszem én is neked smsezek jó?
Annyit gondolok Riellára........Este már lehet, hogy babázik
Lorcika, ha hiszed ha nem, tegnap este mi is megbeszéltük apával, hogy ma kimegyünk a mekibe

. Annyira kivántam a mekis kaját tegnap. Erre ma csak délután 3-kor tudtam ebédelni, úgyhogy még emésztek - bevágtam egy tányér mákos tésztát, egy korpás zsemlét parizerrel és egy óriás túró rudit.....
Szóval lehet, hogy már csak mekis eperturmixot nyomatok este és inkább hozok holnapra vmilyen szenyót.
Ma olvastam a Mamák és Babákban, hogy a 37. héttől a kismama súlya nem gyarapodik tovább, sőt esetenként 1,5-2kg-ot is fogyhat

hát én tuti rontom ezt a statisztikát
Bogyra, melyik csatornán volt a Melróz? Én is nagyon szerettem régen.....Adják újra?
Mához két hétre nem szülhetsz, mert akkor nem tudod anyóst szupportálni

20-a?

Vagy 18, de akkor anyós kilőve
Gabi.baba, grat a méretekhez, formás kis babád van. Még fél kilót is hízhat az utolsó három hétben
Csajok, most néztem a terhes kiskönyvemet és az utolsó vizsgálatnál a méhszáj állapotára 2000-et írt. Ez mit jelent?
Most tévézgetek, de totál ki vagyok akadva ezektől a nyereményjátékos műsoroktól.....mindenhol ez van....szörnyű, hogy főműsoridőben erre van kereslet.......
Puszi
Melcsi