Helló Csajok!
Zsófi kezd ráérezni a főztömre.

Sikerélményem van, végre evett normális mennyiségű főzeléket. Mai menü: tizi, uzsi: banán, alma, körte (imádta), ebéd: sárgarépa, fehérrépa, krumpli, karfiol (ezt is imádta). Én meg Zsófit imádom.
Apropó kajáltatás: Én hiába adok rá akármilyen előkét, hosszút, rövidet, merevet, puhát, a kaja végére általában nyakik dzsuvás szokott lenni a kiscsaj. Tapogat a szájában, beledugja a zoknis lábát a kajával teli szájába... horror!!!
Már több, mint 3 órája fent van, azt hittem az ebéden majd bealszik, de nem. Pörög. És utálom így elaltatni... Hagyom, hadd tomboljon.
Orsimorsi!
Nem akarlak elkeseríteni, de Zsófi kiválóan forog, négykézlábaz, de ezek nem oldják meg az éjszakai szenvedést. Zsófinál az a gond, hogy álmában hasra fordul és mivel úgy nem tud aludni általában kinyomja magát vagy négykézlábazni kezd. Vagy csak simán forgolódik...
Edoci!
Regid már feláll???

Azta! Gyönyörű szépek a kék szemei!!!
Manna!
De jól haladtok! Itt ma is 32 fok van és 100%-os páratartalom, reggel még esett az eső. Szóval ha vágysz ma is a hőségre várunk.
Sina!
Nálam is szokott lenni mélypont. És nálam is az az orvosság, mint Mannánál: megyek mindenfelé. De néha rámtör a depi és akkor napokig kimozdulni sincs kedvem.