A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szly, sajnálom, gyors felépülést Apukádnak!
bencuri

Sziasztok!
Hát mio egy hatalmas nagyot sétáltunk, és Lizy végig aludta! :shock: Még akkor is, mikor a boltban jártunk, pedig akkor rendszerint fel szokott kelni. Most értünk egy fél órája haza....hát már olyan eszméletlen éhes volt, amit nem csodélok, mert fél 12-kor cicizett utoljára.

Anyjuk!
Nagyon csini ruhákat kaptatok!

Wera!
Hát nem semmi ami körülötted történik, elhiszem, hogy nehezen bírod, és ki vagy akadva.

d.dodó

Dori irtam neked mailt, de nem tom az e a cimed.
Vendég

Jaj, Szly, nagyon sajnálom apukádat!
Még nem volt időm visszaolvasni, hoztam két képet!
Kép
Kép

Kép
Kép
patr

Jajj te tunderi a kicsi Zsolti!
Vendég

Bencuri, ti nem tudtok jönni kedden a talira? Téged is begyűjtenélek a Hűvösvölgyi végállomáson. A Moszkván csak az 56-os vilire kell felszállni!

Kép
Kép
patr

Szly!
Jobbulást apukádnak.

Patr!
Nagyon édes Zsolti!

d.dodó

Anyjuk!
Írtam válasz mailt.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:33-kor.
Vendég

hali lányok!

gyors bekukkra jöttem... még élünk ;)

gyorsan visszaolvastam nagyjából. már megint tudtatok irni elég sokat 8) :shock:

délelőtt városban voltunk, délután meg főztem. most lettem kész nemrég vele.
husleves, sült pipimell magyaros páccal, krumplipüré, kínai kel saláta.

(saláta receptet felteszem a másikba ;) )

jah és csak annyit hogy egész délután a páromra volt bízva a Törpe és nagyon jók voltak. néha be is kellett néznem a szobába hogy megvannak-e még... egy nyikkanás se volt.
kajálni is együtt kajáltak, nekem csak a büfi jutott, mert én ügyesebb vagyok (persze mert igy nekem jut a büfivel járó trutyi ha jön... :twisted: )

Kép

Kép
timi1982

wera!
nagyon sajnálom, hogy hirtelen ennyi zűr pottyant a nyakadba. +++++

marcsi!
sajnálom anyukádat... elhiszem hogy nehéz lehet most neked. kár hogy magától nem látja be a problémáit. ++++

muffin!
szerintem eliot nem felejti el az eddig tanultakat. ha netán mégis, ha ujra elkezdi gyakorolni, tuti visszajönnek az emlékek és gyorsabban ujra tanulja a dolgokat. de sezritenm nem lehet azért az elfelejteni!!!!

Kép

Kép
timi1982

Szly, remélem hamar felépül apukád!

Nekem ma itthon van a férjem ( a cég ajándéka :)) Adél kézről, kézre jár és mégis olyan nyüszi...Hülye front.

Kép
andkata

jaj összekéne dobnom valami gyors sütit is... vendégek jönnek estére.
habár mult héten mikor itt voltak kaptak sütit. még csomagoltam is nekik. lehet kibirják most valami bolti sütivel 8)
még kitalálom. most megkajálunk... utána meglátom mennyi kedvem lesz hozzá

Kép

Kép
timi1982

a.kata!
Ezt most komolyan írtad, hogy az a cég ajándéka hogy otthon van a férjed? Nálatok van ilyen?

Én ma viszont 8-ig kettesben vagyok Lizyvel, mert Atiéknak valami céges vacsi! Bár most valószínű átjön barátnőm!
Most éppen túrós rétest sütök....bár csak boltit...(fagyasztottat), de nagyon szeretem. A Lidl-ben lehet nálunk almásat és túrósat venni....ez éppen túrós!

d.dodó

Nem Dodó, csak így jött ki. Előfordul hogy épp nincs szervizelnivaló.
( a férjem analitikai gépeket szerel be és szervízel, mint mérnök...)

Kép
andkata

almásrétes jól hangzik...

Kép
andkata

Bencuri Viki!
Szonja látom az álommanókkal randizik a képen ;)

Szly!
Rolkónak továbbra is gyógypuszi!

Apukádnak jobbulást!

Patti!
Zsolti mivel beszélget a képen?
Olyan kis figyelmes a pofija!

AKAta!

Milyn figyelmes cég! Bezzeg az uramnak holnap is kell menni, pedig úgy volt h nem kell.

VKata!

Muti a járókát!

Mi voltunk nagybevásárolni. Lacus tünemény volt, elnézelődött, a kasszánál meg bealudt. Persze felkelt mikor hazaértünk, de most apájával szundikálnak.
20150601134430

Timi!
Nekem a muffin a gyors süti ;)

Kell recept?
20150601134430

Sziasztok!

Köszönom szépen a köszöntéseket nagyon arik vagytok!!!
Képzeljétek a Tamás keresztanyja felhívott, hogy boldog szülinapot kívánjon és vidáman megjegyezte, hogy hallja megyünk este ünnepi vacsra..... :shock:
Most már én is tudom..... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok
Szly apukádnak mielőbbi gyógyulást!
Patr! Zsoltiba beleszerettünk! Gyönyörű!!! :lol:

Kép
dittke

A vizsgálaton: 9-kor megette a kontrasztanyagot (még jó, hogy vittem tejpépet is így sikerült neki beadni. utánna fél órán keresztül MOZDULATLANUL kellett feküdnie egy gép alatt. Nagyon ügyi volt. Aztán fél 1-re kellett visszamenni, de csak 1 óra múlva került megint a gép alá 10 percre most még egy fémlapot is a gyomra fölött tartanom, úgy hogy el ne mozduljon (miközben izget mozgot és nyügi volt, mert majdnem az arcában volt a gép), időközben bejött egy m,ásik nő aki feljebb húzta a lapt amit nem szabadott vola erre a másik nő tök kiakadt és meg kellett ismételni a vizsgálatot, még 5 perc.
A lényeg, hogy a kontrasztanyag még mindig a gyomrában volt, nem ürült ki és nem is látszott hogy áramlana a belek felé.
Refluxa is van, de a dokink szerint még nem lehet tudni, hogy azért van refluxa, mert nem tud kiürülni a kaja éls visszajön, vagy alapban refluxos. De még lesznek vizsgálatok, hogy kiderüljön, pontosan mi a baja. Azt mondták fontos volt ez a vizsgálat, nem volt hiábavaló.

Most ennyi, mert mennem kell elaltatni Levit, hogy bírja az estét 9-ig. Anyós már itt van, Ő vigyáz rájuk. Kiváncsi leszek hogy fog boldogulni velük.

Szép estét mindenkinek és mégegyszer köszi a köszöntést.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jelentem nekem is van egy negativ tesztem!!!! :D
Pedig ugy hianyzott volna egy 3. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mav! Gondolom! :lol:

Kép
dittke

Sziasztok!

Bogi és Emci is gyönyörű!
Wera nagyon szépen köszönöm a nyomtatás felajánlást, de sok képet akarunk előhívatni, meg ahogy látom tényleg minden összejött neked! :cry: Remélem hamarosan rendeződnek a dolgok! Kitartás!!!
Timi nagyon jó lett a kép!
Ami jó kis kikapcsolódás lesz a torna. Sajnálom a rossz éjszakát! Áron nagyon cuki!
Titi, AKata BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Evelin Eliot nagyon ügyi! Biztos nagyon nehéz ez az időszak. :? De nem semmi amit eddig is végigcsináltatok! Nagyon erősek vagytok! Így tovább!!!!
Marcsi, sajnálom hogy anyukád megmakacsolta magát. Talán tesód tudna vele beszélni.
Dittke jobbulást a fiadnak!
Szly jobbulást apukádnak!
Anyjuk, Anna nagyon cuki!
Patr, Zsolti egy tündér!

A tegnapi napunk szörnyű volt, de szerencsére az éjszaka és a mai nap jól telt el. Még vasalni is tudtam! :wink:

Kép
sziszka82

És egy pár kép Lucáról:

Kép
Kép
Kép

Kép
sziszka82

ha lesz időm vissza is olvasok, de most két kép gyorsan...

Kép alkesz vagyok, nem kérdés!!! Na meg egy kicsit retró is. Ja és viki, ha már párbaj: nekem meg converse. :) :) :)

Kép ha én a keriaput meglátom...

KépKép
muffin

titi!
Jó kikapcsolódást a vacsihoz jó étvágyat!

a.kata!
de nekem túrós rétes van :)!

sziszka!
Nagyon édes Luca baba.

muffin!
Hát az a retrós kép haláli aranyos Eliotról!

d.dodó

Írtam egy csomót, erre elszállt a gépem... :twisted:

Szóval vera, nagyon sajnálom. De tök furcsa hogy az ember életében vannak ilyen időszakok, amikor minden összejön. Soha nem úgy van, hogy eloszlanak a dolgok... Remélem hamar túl leszel rajta!!! Sok erőt!

Amúgy az elfelejt dolgot nem úgy értettem. Hanem mivel nem hajlíthatja a könyökét, már most nem úgy használja a kezét mint eddig. Esténként le szoktuk szedni a merevítőket amikor mind a ketten ott vagyunk hogy tuti ne nyúljon hozzá a szájához és már most látszik hogy tök másképp csinál mindent. És az egy dolog hogy most nem használhatja úgy a karját az meg a másik hogy amikor végre lekerül a cucc, akkor meg olyan gyenge lesz a karja, hogy azért nem fogja tudni. Eleve nem volt nagy erőssége a fejemelés meg a kitolás mert gyengék voltak a karjai... Úgyhogy szerintem ez vagy másfél hónapnyi hátrányt fog neki jelenteni... Na mindegy. Próbálok nem parázni... Meg nézhetném arról az oldalról is a dolgot, hogy eddig meg háton utált lenni, most meg kezd rájönni, hogy lehet nézelődni...

Voltunk most este az árkádban, vettem a c&a-ban két nacit, az egyiket az 50%-os kuponnal, a másikat meg leakciózva, majd teszek képet. De nagyon cuki volt, mert az elején aludt, aztán mikor felébredt, akkor meg nézelődött tök cukin. És amikor leültünk enni, végig vigyorgott rám meg beszélgetett velem. :) Majdnem elsírtam magam. :) Nem nagyon szokott rám nézni és most egy csomót nézett. :) Nagyon cuki volt. Ja, és a media markt-ban kapott egy piros lufit, na az is tetszett neki (bár amikor a srác meglátta hogy milyen kicsi majdnem nem adott, de én elvettem és mondtam neki hogy a pirosat szereti úgyhogy jó lesz. :)

Na most azt hiszem ennyi. Lassan fel kell keltenem mert már egy órája kellett volna ennie. Így az utolsó evés már 11 körül lesz...
Mindenkinek további szép estét! :)

KépKép
muffin

már kétszer leszedtem a műtétes vonalzót, de mégsem tűnik el. azt írja ki hogy érvénytelen email cím. Mi köze a kettőnek egymáshoz??? Na mindegy. Bocsi hogy ezt kell néznetek. Majd még próbálkozom... :)

KépKép
muffin

már rájöttem hogy mi köze volt... :) A végén az egész oldal velem lesz tele... :oops: Amúgy még azt akartam mondani, hogy vettünk olyan konnektor védőt (tudom még odébb lesz hogy szükség legyen rá, de pécsen a kórházban ilyen volt és iszonyat jó, és mivel most láttunk megvettük) hogy a gyerek nem tud belenyúlni, de mégis be tudod dugni a cuccokat. Merthogy úgy van kialakítva, hogy beleteszed a dugót, elfordítod és az belemegy, de amikor nincs ott a dugó, akkor zárt az egész. Gondolom nem érthető amit írtam, de ha látnátok nagyon szuper. Ajánlom azoknak akiknek már akkora gyerkőcük is van. :) És 100 Ft-ra jön ki egy darab. :)
Na most egy időre eldugulok. :) Bár ez mindig így van, hogy amikor valakinek nagy ráérős ideje van, tuti hogy a többiek nem érnek rá. Meg különbenis nem voltam két napig, úgyhogy most be kell pótolnom a lemaradást. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Nagggyon-nagggyon édes babákat láttam! De ezt azt hiszem már nem kell mondanom, mert mindenki tudja! :D

Sok boldogságot a szülinaposoknak!

Muffin! Örülök, hogy Eliot ilyen jól viseli a dolgokat! Kitartást mindannyiótoknak!

Véda! Mi egyszer aludtuk át az éjszakát, de még egyszer vagy rosszabb esetben kétszer kelünk, akkor eszik és zsupsz vissza a kiságyba, hamar visszaalszik.

Wera! Mintha rólunk írtál volna! :(
Mi sem alszunk napközben, max. 2xfél órát, akkor már hálát adok az égnek! Nem merek vendéget fogadni, mert szégyellem a kupit, amit nem tudok eltűntetni. Rettegek a nappaloktól és várva várom az éjszakákat. Nem lehet letenni, néha felvenni sem, sokszor fogalmam sincs mit csináljak vele. Apa nem segít, nagyon nem is tud az egy kezével. Éjszakás, nappal meg alszik, hiába visít mellette a fia. Szóval egyedül maradtam. Rokkant, pánikbeteg anyósomat a hátamra nem kívánom, anyum beteg, ők szintén válnak. Nagyon aggódom érte. Sokszor kiborulok, de biztosan lesz jobb is.
Szóval totál átérzem a helyzetedet! Kitartást!
Lehet, hogy hülyének néztek, e én ezt szoktam mondogatni magamban ilyenkor: Ő még kicsi, nem tudja ellátni magát, valami baja van, csak rám számíthat, ne add fel, kitartást kisanyám!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Katák! Köszönöm szépen a gyors választ,aranyosak vagytok! :wink:
Ha már megoldódott értesítelek titeket!

Wera! Nagyon sajnálom,hogy ilyen nehéz helyzetben vagy!
Azért ha úgy érzed attól könnyebb gyere és panaszkodj nekünk!

Titi! Érezzétek nagyon jól magatokat!
Megérdemelted ezt a szülinapi ajit!

:wink:
Majd mesélj mi volt!

Andi?????????? Merre jársz??
HOLNAP POPDARÁLÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt sírva fakadok!

Na most lépek,Áron már alszik,igyekszem én is!

Szép álmokat mindenkinek és nyugodalmas jó éjszakát!!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Muffin!
Hűha! Muszáj lesz a GAP cipőben is fotózkodni :lol:

Az alkeszos kép nagyon jó!!!!

Sziszka!

Luca pucogis képe haláli!

Kriszti!
Buksisimi neked!!! Nem fáj a pocója Levinek?

Mi ma mérlegeltünk és mértünk.

Szly!
Lsz. a 3 hós adatokhoz beírni: 6610 gr és 65 cm.

Dundus délután hasról hátra fordult. Hogy el is higyjem h nem csak egyszeri alkalom volt egymás után 3szor csinálta. Nagyjából sikerül lefényképezni, holnap felrakom.
20150601134430

Titi!
Annyira durva, ha lelövik a meglepi poént...... :evil:
20150601134430

Viki! Hát nem tudom, már teát és Espumisant is kap a pocakra.

Viszont Katák, nem tudom mi lehet, de pár napja folyton visszahányja a tejet, de csak akkor ha függőlegesen van. Ez mitől lehet? Kell aggódnom?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, akkor Neked sem könnyű....Biztos könnyebb lesz majd, kitartást! Apa különben nem járkál annyit el mint régen, ugye?
Ez a hányás-bukás dolog meg lehet hogy átmeneti, kicsit túleheti magát. Próbáld meg ne teljesen függőlegesbe tenni...

Tita, akkor látod Tamás gondolt Rád! De jó! Milyen volt a vacsora?

Viki, gratula Lackónak! :) Mi még nem forgunk, de remélem hamarosan.

Evelin, Eliot nagyon édes. És a képek tutik. Meglátod egyre többet fo visszagagyogni, Adél is kb egy hete csinálja intenzíven. Ezen én is még mindig el tudom sírni magam...:)

Ami, szívesen!

Luca tüneményes!

Tényleg, Andi???

Kép
andkata

Csak gyorsan olvastam vissza4 Eliot nagyon vagány, cukin mosolyog!

Tegnap megjött rendesen a mensim. De ilyet még nem láttam :shock: Ma már a harmadik bugyit áztattam el! Egy normál tampon 2 órát sem bírt ki! Pedig nekem sosem volt ilyen sok. Még az a szerencse, hogy nem fáj. Éjszaka most magam miatt kell felkelnem, mert bár tamponnal és betéttel fekszem le, de tuti nem fogják kibírni az éjszakát!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szly27

AKata! Remélem hogy csak átmeneti. Apa nem járkál el azóta. Szerencséjére!

Átpakoltam a fagyasztót, most az alsó fiókban csak anyatej van. :shock: :oops: :D
Én nem vettem drága Avent meg egyéb tégelyt vagy zacskót. Joghurtos poharakat jól elmostam, forró vízzel leöblögettem és abba rakom el, fóliával van lefedve. :oops: :wink:

Na, azt hiszem megyek aludni!

Jó éjszakát minden babának és anyukának!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin nagyon vagány Eliot cukik a képek.

Szly elhiszem milyen rossz lehet. Nekem is mikor először megjött szülés után, annyi volt, hogy azt el se lehet mondani. Pedig nekem mindig kevés volt. Azóta megint normális lett. :)

Jó éjszakát mindenkinek!Azt hiszem elteszem magam holnapra.

Kép
linda24

Kép

Kép

Kép
timi1982

Szly!
sajnálom, hogy ilyen erősen jön :(
esetleg nem maradt Tena betéted? amíg enyhül?
nekem még nem jött meg :roll:
egy nap-keresztelő előtt -volt egy pici vérzés, de szerintem a fáradtság miatt-egész nap a konyhában robotoltam :?

Viki!
gratula Lacinkónak a pörgés-forgáshoz!!!!! :lol:
valahogy stimuláltad? vagy csak úgy hipphopp magától?

Bébiképek nagyon tutik! :lol:

Muffin!
hol veszel konnektorvédőt?

Kriszti!
helyes! :wink:
én sem vettem olyan cuccost a tejcsihez, annyira drágák
egy fagyófiók nekem is tele van :lol:
lányok, ti hogy csináljátok a fagyasztott tejcsivel?hat hónapig tartjátok? cseréljen folyamatosan?
azaz a régieket dobjam el és tegyek frisset? :roll:

Tita!
fini volt a vacsi? :wink:

jó éjt
én hétvégén egyedül leszekEmcivel, férjem elment lakodalomra Bukarestbe :(
nem szeretek egyedül aludni :?

szép álmokat

Kép
kimma

csinik vagytok Timi! :wink:

Kép
kimma

kriszta!
Nekem is igy van....épp 2 napja pakoltam át a fagyasztót, és én is a legalsó fiókba tettem a tejet....nekem szintén nem tejgyűjtőben van, hanem Actimeles dobozokban, amiket kiforráztam, és alufóliával fedtem. De már nem fér több....24-én ha megyek a védőnőhöz, meg is kérdezem, hogy itt nem lehet e leadni.

szly!
Juj, hát a mensi nem jó....nekem is megvan. Szerencsére nem görcsöltem, mint régen, sőt meg sem éreztem, éppen ezért egyik reggel váratlanul érintett, hogy mentem ki wc-re, és akkor láttam csak. Nekem nincs sok, viszon hosszabb ideig tart. NEkem régebben 5 napos volt, most viszont már a 7. napot "taposom", és még mindig nem mult el teljesen.

Na, én is megyek alukálni. Holnap délelőtt szerintem még benézek, de délután megyünk a szomszéd városba magyar találkozóra! Meg lesz gulyásozás is....már nagyon várom!

d.dodó

Jó reggelt!

Kimma!

Stimulálni? Lusta Dick-et?
Hasra tettem, hogy emelje a kis fejét és beszélgessen a haverokkal. Egyszer csak eldőlt és utána hátra. Azt hittem szivat....., megint hasra tettem....
Naná, az apjának később nem mutatta meg a produkciót :lol: a párom aludt amikor csinálta

AKAta!
Hidd el Adél egyszer csak meglep majd.

Kép itt még beszélgetek egérkével, hogy mizu....

Kép eldőltem, mint a sózsák.....

Kép tádámmmmmmmm

Mindenki fagyaszt tejet? :shock: :shock: :shock: Hűha, mi nem.
20150601134430

Jó Reggelt!

Köszönöm szépen a hiányolásokat! Egyszerűen nem tudok géphez ülni mert ha kapok a fiamtól 5 perc szünetet akkor inkább elnyúlok az ágyon!

Mostanában nagyon Anya függő lett! :lol:

Titi, Akata!
Kép

Wera! Sajnálom a sok gondot! A válás nehéz dolog!

Muffin! Eliot nagyon édes! Szerintem nem kell aggódnod Eliot fejlődése miatt! Meglátod amint lekerül a merevítő Eliot vissza fog állni a régi kerékvágásba!

Gyereknevelés! Én sem panaszkodhatok mert Apa nagyon sokat segít akár Szabiról akár a háztartásról van szó! Este a fürdés, etetés, altatás az övé! Hétvégén bevásárol bár most már Mi is szoktunk vele menni és ha itthon van akkor takarít is! A családom is sokat segít! Anyu is és Anyósék is!

Szly! Apukádnak jobbulást!

Viki! Lacus nagyon ügyi!

Visszatérve Szabi Anya függőségére annyira függő, hogyha valaki foglalkozik vele ( Apa, Anyu, Anyós) Ő akkor is engem keres a szemével! :D

A babák mindannyian nagyon édesek!
Vendég

Viki! Én sem fagyasztok mert annyi nincs! Ami van azt megeszi!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:35-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:37-kor.
Vendég

Kata!
Jó nő van a laptetőn! Tetszik a járóka. Már kordában tartod Dórikát!

Babu!
Apa milyen jó fej! Szabi fotó?
20150601134430

sziasztok, lányok,
csak ezt az oldalt olvastam el, de látom, sok mindenről lemaradtam már megint :shock:
De végre megcsinálták a kertben amit kellett, úgyhogy van már villanyunk, na és neki lehetett látni a növények elültetésének (ezek a régi lakásból vannak!), na meg elültettünk három fát. Most is megyek ki, ki kell ásni a gödröt a cseresznyefának 8)
Sietni kell, mert már nem sokáig lesz ilyen jó idő...

Ha már kipurcantam az ásástól, akkor jövök olvasni 8)

Viki
én sem fagysztok tejet, mind megeszi Nándi!
Lackó nagyon ügyes!!!! (Nándi még csak most kezdte nézegetni a kezét - nem sieti el a dolgokat! De ezt már akkor tudtam, amikor napra pontosan kivárta a szülés kiírt időpontját....)

Gratula a hófordulós babákoknak! Ezek szerint lehet küldeni a 3hós adatokat a táblihoz 8)

Na megyek a kertbe, süt a nap!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: