Jó estét!
Hű, Vera! Nekem "csak" az ágyról esett le Huni, de a frász jött rám! Örülök, hogy kicsi Izának nincs komoly baja!
Pusszancs Zöldi! Már aggódtam!!!
Boldog 7. hónapos Ákosnak és Vinzentnek!
Erika! Nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok. Viszont meggyőződésem, hogy csak az tud kilábalni az ilyen mély gödrökből, aki tud a jövőre koncentrálni és pozitívan gondolkodni. Mi is jöttünk már béka segge alól! Kívánom, hogy nektek is mielőbb sikerüljön!
Verzsó! Boldog hófordulót nektek is! Nagyon ügyesek és szépek a fiúk!
Bocika! Mikor jöttök?
Egyébként
súgom (TITOK!!!) nektek, hogy az OBI-ban július 27-én indul a nyári vásár, benne főleg kerti cuccok, barkácsgépek, beldekor cuccok, kerámia burkolók.
Suzy! Annyira szép pofija van Vininek! Szinte vonz a monitor, hogy beleharapjak!!!
Andy! Nekem is volt szteroidos krém, csak nagyon hamar lejárt a szavatossága. Amikor pedig abbahagytuk, pár napon belül újra előjöttek a foltocskák. Persze ez nem jelenti azt, hogy nálatok is így lesz. Ahány gyerek, annyi eset!
Én ma is, holnap is reggel 7-re megyek, apa délutános, most jön haza 10-kor. Küzdök a cicivel. Nem tesz jót neki, hogy napközben nem tudom kínálgatni vele Hunikát, meg fejni sem fejek csak este. Egyre kevesebb a tejcsi, de nem adom még fel!!!
Na megyek, bocsi, ha kicsit csapongtam, de mivel ritkábban tudok jönni, nem tudok mindenre reagálni!!!
Szép estét mindenkinek! Laura
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szeles4 2009.07.01 21:02-kor.