A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Biztos nekem is lesz majd ilyen, majd meglátjuk. Csak tudjam, mit kell figyelni.

Helló, Flóra! :D

KépKép
benó

Laptetűvel! :D :D :D

KépKép
benó

Látom megvitatjátok a vitaminokat. :wink:

Kép
flóra 11

Úristen, folyamatosan pisilnem kell. Az elmúlt 10 percben szerintem voltam 4x minimum. Mondjuk iszom is, de nem ennyit. :shock: Szerintetek? :shock:

KépKép
benó

Mindent megvitatunk, ami eszünkbe jut. :lol:

KépKép
benó

Márti,ideje volt,hogy vége legyen.Tök fáradt vagyok,mondjuk a péntek samúgy is mindig nehéz nekem.

Kép
flóra 11

Volt egy idő kb ennyi idős terhesen mint te én is állandóan pisilni jártam.Mostanság elmúlt.

Kép
martik77

Mesélj, mi volt ma! Busszal mentél? :?

KépKép
benó

Akkor ma nem süt a mi péknénk semmit? :D :wink:

Kép
martik77

Szoktam pisilni eddig is, de nem ennyit. :shock: Nahát.

KépKép
benó

Tényleg, a finom kenyerek.... :D

KépKép
benó

Gondoltam,hogy eddig is pisiltél :lol: Én is és mindenki más. :D

Kép
martik77

Már sütöttem. :lol: Kalácsot. Most kóstoltuk meg. Kávé kíséretében. :lol:

Kép
flóra 11

Ha fini márpedig tuti az,nyitom az ablakot :D

Kép
martik77

Autóval mentünk maoda vissza. De talán utoljára. A csaj bejelentette, hogy hétfőn már buszozunk, mert havazást mondtak. :(

Kép
flóra 11

Na, tessék. A kenyér/kalács már nem is téma. Csak süt és kész. :lol:
Jól van, Márti, ejtsük a pisi témát. :lol: :lol:

KépKép
benó

Nyithatod, nagyon fini. :lol:

Kép
flóra 11

És nem volt berúgva a fószer?

KépKép
benó

Én is nyitom. :lol:
Ma lesz valami jó film?

KépKép
benó

Itt is mondták a tv-ben hétvégétől a havazást.És a Kékesen már havazik.

Kép
martik77

Ó, 20.10-kor meg kell néznem a Rém rendes családot. Aztán visszajövök. :D

KépKép
benó

Bár tényleg megtudnánk kóstolni :(

Kép
martik77

Én addig rém rendesen fürdök. :lol:

Kép
martik77

Márti, én sütök valamit ígérem, amikor megyünk hozzátok. Csak el ne szúrjam. :? Sütök kuglófot, azt ritkán szúrom el. Jó lesz? :D

KépKép
benó

Helyes, azt nekem se ártana. Nekünk egyszerre kellene fürdenünk is, és akkor nem esik ki idő. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Kakas?Akkor oké!Vagy olyan nincs? :oops:

Kép
martik77

Nekem egyszerűen sütési kényszerem van. :lol: Munkából hazafele be kellett mennem a suli fénymásolójába tonert vennem,mert kifogyott a festék. Aztán a bnőm hajszolt valamit,de az üzlet elköltözött valahová. Na, megkerestük az üzletet,zárva volt, mert még csak most költöznek. :evil: Szal agyonra mászkáltuk magunkat, én agyonfagytam, így aztán beültünk egy forrócsokira. De közben rájöttünk, hogy marháraeltelt az időés éhesek vagyunk,így rendeltünk kajcsit is. Én fűszeres krumplit ettem, csirkemájjal. Finom volt.

Kép
flóra 11

Te zuhanyozni szoktál, ugye?

KépKép
benó

Mi az a kakas?

KépKép
benó

Nem kakas hanem kakaós. :oops:

Kép
martik77

A pasi már nem jár munkába. Akkor volt utoljára, mondom, hogy bejelentette, hogy nem jön többé. Nem ő vezetett,hanem a kolléganőm. De ő havazásban nem mer menni autóval.

Kép
flóra 11

Ez is ritka alkalmak egyike, hogy te beülsz valahová. Legalább szépen fejeződött be a munkaheted. Megünnepeltétek, hogy sikeresen túl vagytok rajta. :D :D :D

KépKép
benó

Zuhanyzok,nem merek fürdeni.Én nem szeretem a rém rendest mert olyan nyomorúságos az élete.És ez fusztrál engem,ideges leszek tőle.

Kép
martik77

Azt hittem, tudsz valami kakasos kuglófsütőről. :lol: :lol: :lol: Meg azt is hittem, hogy az egy település, ahol szintén esik a hó. :lol: :lol:

KépKép
benó

Jó, kakasos kalács. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Aha :cry: , én bírom. :lol:
Oké, kakaós lesz. :D :D :D :D Legyen benne/rajta mandula vagy dió? Szereted őket?

KépKép
benó

Én se merek fürdeni, a tesóm azt mondta, hogy pedig szabad, nem baj.

Csokidarabkákat szereted bele, kedves kismami? Akkor olyat viszek neked nagy-nagy szeretettel. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Csoki darabos,diós jöhet!!!! :D

Kép
martik77

Értem, Flóra, az utazásotokat.
Még mindig a kakason röhögök. :lol: :lol: :lol: Állati jó poén lett ez, már könyvet írhatnánk a poénjainkból. :lol:

KépKép
benó

Igen,nagyon ritkán megyek valahová,ezért nagyon jól esett. Jobban is lettem kicsit, mert marhára fáztamés fájt a fejem.

Kép
flóra 11

Oké. :D Mandula? Az jót tesz ám. Nem szereted?

KépKép
benó

Ó, neked is a fejed fájt? :cry: És már jó? Szegény fejetek, de utálom. :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
benó

A fejem tompán még fájés a torkom is kicsit.
Mikor hazajöttem,hulla voltam. Beraktam egy adag mosást,aztán a kalácsotés gondoltam, dolgozzanak helyettem a gépek és meg pihiztem egy fél órát. :D

Kép
flóra 11

A mandulát nem.De már annyira röhögök,hogy hízok vagy 10 kilót.Ezt jól elírtam az előbb :lol:

Kép
martik77

Hízzál csak. A röhögés is jót tesz. A babának különösen. :D :D :D :D Akkor mandula nem lesz benne, ha jót tesz, ha nem. :D

KépKép
benó

Jól tetted, hogy pihiztél, Flóra. :D Péter még jár vezetni?

KépKép
benó

Nekem minden munkatársam mindig úgy rohant haza meló után nem lehetett egy jót dumálni.De ez csak az elmúlt 2-3 évben volt így előtte még bulizni is jártunk.Nálunk már a 25 éves is befásult volt.

Kép
martik77

Persze a F.-nal egyszerre értünk ma haza, ő meg rögtön fűrészelni akart. Bútorlapot, nem engem. :lol: Na,én meg leállítottam, hogy márpedig nekem most pihiznem kell. Aztán amíg pihiztem,ő kijelölte, mit akar fűrészelni.

Kép
flóra 11

Pihi után közösen kiteregettünk és fűrészeltünk. Közben elkészült a kalács,csináltam kávét és most itt vagyok veletek. Na,ennyi a mai napom. :D

Kép
flóra 11

Mi is általában rohanunk, bár én mindig szánok rá időt, és beülök az Andihoz és az Adrihoz (ha ráérnek) egy kicsit dumálni. Mindenkinek kell egy kis szusszanás.
Tegnap nem is írtam nektek, hogy az Andinak megünnepeltük a szülinapját, beültünk mi is egy helyre, az Adri meghívott minket (mert neki még volt kajajegye :lol:), én meg vittem az ajándékot. Munkamegosztás. :lol: :lol: :lol: De nem voltunk sokáig, mert az Adri rohant haza a gyerekéhez, de azért jól éreztük magunkat.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: