sziasztok!
nálunk megint egészségügyi helyzet van, persze nándival, nem is részletezem, eléggé kiborít

majd egyszer. nincs rosszabb, mint a gyerekért aggódni azt hiszem.
kocska, panaszkodj csak nyugodtan, ha agyban lejátszod jó, de szerintem a pletykás falubeliekre nem érdemes hallgatni.írtad, hogy senki sem gondolta volna róla, aztán mégis. most meg már aki egyszer, az máskor is? Hát ez azért jelent valami nem? szóval nagyon egyetértek a csajokkal. Ha egyszer szereted, meg szeretitek egymást, megér egy próbát, nem? valószínű, ha nem lenne ott Olivér, én is azt tanácsolnám, hogy menjen a fenébe, de azért így kicsit más a helyzet...
ettike

és akartam is kérdezni, hogy na, mi a helyzet a méhlepénnyel. mindig drukkolok érted, hogy hogy álltok
a cukros vérvétel eredményét nem módosítja, hanem nullázhatja a citrom, tehát meg kell ismételni. Legalábbis ezt mondta nekem a laboros néni, mikor megtagadta a citromozást
Dharma, szerintem az anyakönyvi hivatal, vagy a kórház (ahol a baba születni fog,vagy ahhoz a kerülethez, városhoz tartozó) tud pontos felvilágosítást adni az apasági nyilatkozat elévüléséről, elvégre nekik kell, az anyakönyvezéshez, nem? a 30 nap mondjuk elég szűkös, elvégre simán ki lehet futni belőle, vagy beelőzni...
a harmadik trimeszter szerintem akkor kezdődik,amikor a nyűgök

gyomorégés, hátfájás, lelassulás és barátai. eszerint nekem most már a 23. héten elkezdődött

nándinál a 26. hétig húztam, rékánál meg 31. bizony, a szervezet és a szövetek emlékeznek
szeretném megnézni a képeket, de msot is inkább írok, ha meg már alszanak, biztos én is elfekszem, mert taccsra tettem magam. délelőtt bevásárlás, délután egészségügy, nemrég értünk haza, semmi pihi, gyerekek sem aludtak...
De amiket ide tettetek fel, tök jók! formás babák és formás pocakok

gratulálok ettike, annaszuszi meg gabka!!!
és a cumisüveg szett is jó, nekünk legalábbis bevált az avent.
tünemény, remélem az orrod egyre szebb... én mindkétszer megégettem a hasamat. egyszer palacsintasütővel, egyszer meg olaj fröccsent rá

béna vagyok.
én nagy horror-rajongó voltam, de most már semmi hasonlót nem tudok megnézni. Már az akciófilmek is felidegesítenek. sőt, annyi probléma van mostanában, hogy gyakorlatilag még a limonádékból is idegesítenek azok,ahol van valaki gonosz. max az olyan filmek jönnek be, amiben a saját balfékségüket kerülgetik. Mint az Igazából szerelem meg az Amerika kedvencei

meg a Jóbarátokat nézem mostanában apával, ha épp nem dolgozik. Szóval minden elismerésem
apáknak meg nagy türelem! és mozogni fog. de türelem az kell egy-két hétig, utána már abba sem hagyja, ha apa odanyúl... Nálunk nem apa, hanem a gyerekek a tapizók, és rajtuk lehet látni, pedig üvöltenek, és egyátalán nem finoman simizik a pocakot, de olyan édesen rugdos vissza a pici nekik most már, eddig ha közelbe jöttek, már lemerevedett

azzal szórakoznak, hogy bedugják az ujjukat a köldökömbe, legalábbis ami maradt belőle, aztán visítanak, hogy "megfogta a tesó!!!!"
mi szilveszterkor maradunk itthon, barátnőm jön át a férjével meg a gyerekeivel, meg a szomszédból egy csajszit a kisfiával hívtunbk, és így leszünk. gyerekeknek is jó buli lesz, meg apa is ihat valamit, egyedül nem lett volna kedve
na, megyünk, esti rutin. szép estét!