A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Jó reggelt!
Dobok fel egy tegnap előtti poci képet meg egy uh-sat is!!

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép
gabka7926

Gabka! Nagyon édi a kis Andris! Szép kis formás már! a pocakkép is jó lett!

csajok nektek volt olyan érzésetek, hogy fáj a szeméremcsontotok? olyan mintha jól odarúgtak volna! Meg mintha a babát is lent érezném , főleg mikor sétálok. vagy ez azt jelentheti, hogy lefele fordulgat?? :?

Judy megvettem a szőlőcukrot, igy holnap reggel 7körül én is ott leszek a mávban! te mikor fogsz menni? apa is elkisér majd vagy egyedül jössz? nálunk apa pont 7kor ér majd haza, és délutánig alszik majd. ha valamelyikőtök olvas még ma, akkor mikor hagyjam abba a kaját ma este? 8körül, vagy korábban?? citromot nem fogok beletenni, hogy minél biztosabb legyen az eredmény.

jók legyetek! pusszancs!

Kép
tünemény

tünemény:
nekem is szokott fájni odalent.Tegnap este is olyan mintha a nunim fájt volna :oops: :oops: :oops: :oops:
.Bele bele nyílalgat v.mi.Én mikor sétálok érzem, hogy van hasam
mert olyan furcsa érzés mintha valami lefelé húzná.
Meg a másik lyuk a popónál is fájdogál de az bizti azért mert az erőlködés miatt aranyeret fogok nyerni! :evil: :evil:

Kép

Kép
gabka7926

Köszi Gabka! akkor úgymond megnyugodtam, hogy ezzel a fájdogálással nincs gond. én is gondolkodom, hogy veszek egy hasfogót, mert hátha segit 'tartani' a pocakot. és próbálj meg nem erőlködni, nehéz megállni tudom, de egyél jó sok rostosat, remélem az aranyér elkerül!

de fura, pont most gondoltam bele, hogy mostanság lépünk át a harmadik trimeszterbe! nagyon gyorsan repül az idő! :D :D :D

Kép
tünemény

olyan szerencsétlen vagyok!!! :cry: most égettem le az orromat. iszonyúan ég még most is, a bőr is lejött azonnal, bár nem nagy helyen. pörköltet készitettem, meg odatettem tésztát is. elfelejtettem, és mikor éreztem hogy égett szag van, láttam nincs már viz a tésztán, és kezdett lesülni, de gondoltam megnézem a pörit is, és mikor a fedőt levettem, én meg odahajoltam és odaszagoltam, egyből meglett a baj. most meg emiatt a pár másodperc alatt meglevő hülyeség miatt nagyon nagyon fáj :cry: voltam a patikában, szerencsére 9ig nyitva volt, és most bekentem kenőccsel, hátha segit majd.

Kép
tünemény

Tünemény:
sajnálom a nozidat! :cry:
Én is szoktam magam égetgetni ha egyszer elkezdem akkor kb. egy hétig minden nap megéget valami az tuti.
Igen tök furi , hogy már itt tartunk.Te mikor mész az okmányirodába apasági nyilatkozatot csináltatni apával?Én úgy tudom a hetedik hónap környékén szokás menni.
Harmadik trimeszterben megkapjuk majd a felicitas csomagot is!

Kép

Kép
gabka7926

Tünemény! Bocs, hogy eddig nem írtam, de nem voltunk itthon.

Szóval holnap 7-re megyek a mávba apával, de nem a laborba, mert a nőgyógyászaton fogják levenni a vért ( a dokim oda küldött). És nem cukros löttyöt fogok inni, hanem zsömle + tej. Sokan azt mondják, hogy ez nem olyan pontos, de én úgy vagyok vele, hogy akkor nem engednék, ha olyan rossz. Arról nem is beszélve, hogyha valakinek rossz az éhgyomri értéke, akkor már tök mindegy, hogy mit fog enni-inni.

Nem tudom a Máv-ban hol van a labor, de ha megtalálom, akkor lehet, hogy találkozunk!

Ja! És nekem is szokott a szeméremcsontnál fájni, nyilalni. Biztos attól van, hogy nő a méh

Judy

Kép
judy_76

köszi Gabka, remélem más baj már nem jön, épp elég ez! a krém kezd használni, mert már nem éget annyira.

apaságit a múltkori látogatása alkalmával mondta a védőnő, hogy elkezdhetjük azt is. mi is várunk majd február közepéig, aztán elinditjuk. úgy érzem, még semmi nincs meg, az idő meg annál gyorsabban fog telni! se a papir, se gyerekdolgok, de majd megoldódik minden.

január végén kell mennem a védőnőhöz az összes lelettel, akkor majd én is kérni fogom a felicitas csomagot.

most megyek kajálok egy kicsit (remélem még lehet egy utolsót enni a lötty előtt) aztán lepihenek, igy legalább több baleset nem ér ma!

jaj, tegnap olyan hülye horrorfilmet néztünk apával (Hasbeszélő) hogy rosszakat álmodtam meg még pisilni se mertem egyedül kimenni, feloltottuk a lámpákat mindenütt, ajtók mögé benéztem, és apa is jött velem a wcre :lol: át kellene térnem a rajzfilmekre :lol:

Kép
tünemény

Szia Judy, akkor lehet hogy találkozunk majd! én még nem tudom hova kell majd mennem :? a doki mondott egy nevet, de persze elfelejtettem, hogy hol van az a nővérke...igy majd körbenézek a nőgyógyászaton meg a laborban is! én majd viszek zsömlét és ha kész vagyok, eszek is! jó hogy apa veled tud menni!

szép estét nektek!

Kép
tünemény

Oké, Tünemény, akkor majd meglátjuk. :) Egyébként neked ki az orvosod?

Judy

Kép
judy_76

Húú csajok egyre jobban félek, hogy hogy fog menni ez a babázós dolog. Tropa idegekkel, egyébként is csak depressziót örököltem az ősöktől, vagyont nem.
Sokan mondják a környezetemben, hogy sosem változik meg az a ki ezt meg merte tenni mellettem, mikor terhes vagyok. És ha bele gondolok ők nem vesztek össze, ha most nem is beszélnek, bármikor melegíthető ez a dolog, ha kicsit összekapunk. Annyira hülye érzés. És azt is mondják, hogy hiába takarózok a gyerekkel, nem kéne vele maradjak. És idegesít ez a rohadt falu is, hogy mindenki tudja. Legszivesebben csak titokban tartanék esküvőt, de annak meg mi érteleme van. És ha később megint nem lesz kedve velem sexelni, és akkor már a terhességre sem tudja fogni, mint tavaly sem, és elgyengülök és valaki ezt ”kihasználja”, házassában nem szeretném ezt megtenni. Jajjj kikéne mosni az agyam. Megyek az úton kocsival és azt veszem észre, hogy azon gondolkodok, ha meglátnám a csaj atutóját, kiszurkálnám a kerekeit, had bosszankodjon, aztán elkezd keményedni manó, hogy hagyjam abba. Szegénynek ilyen dilis annya lesz. Szép jövő elé néz. De azt sem tudom elképzelni, hogy mással neveljem az ő gyerekét, vagy akár csak nélküle. De mivel büntessem és hogy felejtsem el. Abba kell hagyjam, mert a kisfiam szétveri az oldalam.
Csak tegnap is aludt helyettem, azért vagyok ideges…

Ettike a te pocid 2.babával sincs akkora, mint az enyém. De szép.

Ja, van jó hír is, barátnőmtől megkaptam a kismamák nagykönyvét, már régóta tetszett.

Az esküvős sztorik nekem is tetszenek.

Gabka cuki a picipocid, nekem is ekkora volt 2-3hónaposan. De mért hiszik azt, hogy mindjárt szülök??? Na meg a baba, ugy tetszik a 2D-s kép is.

Tünemény mikor lépünk a 3.ba? Asszem én már ott vagyok nem?
Tünemény NE DUGDOSD A FEJED A TŰZBE!!!! Nincs jobb dolgod?

Apasági nem lehet 3hónapnál régebbi.

kocska

Sziasztok!

Hú, rég voltam már, az ünnepek alatt nem nagyon tudtam gép elé ülni, volt nagy jövés-menés :)

Minden eljegyzett kismamának gratulálok!!!

A sok édesség evés közepette jutott eszembe, hogy még fogorvosnál sem voltam :shock: :shock: Ti voltatok már?

Velünk minden rendben, csak annyi kellemetlenség van mostanság, hogy esténként ég a nyelőcsövem. De akkor sem állandóan, hanem hullámokban.

Nagyon tetszenek a pocak fotók, az enyém még mindig elég kicsi :) Tényleg olyan fura belegondolni, hogy kb 3 hónap és itt a baba :)
Én úgy tudom, hogy a 3. trimeszter a 28. héttel kezdődik, vagy valahogy így, nem?

Kép

Kép
sildi83

Gabka jó lett nagyon az uh kép. Párom mondta is,h ott legalább baba kinézete van a kicsinek,nem úgy,mint nekünk legutóbb :D
Egyébként a Baba vagy a Kismama magazinban azt olvastam,h az apasági 30 napnál nem lehet régebbi,ami egy kicsit vicces :?

Tünemény szolidaritást vállalok Veled. Tegnap én is nagyokosan (nem tudom mi ütött belém) a forró tepsit puszta kézzel fogtam meg. Nagyon fáááájt :cry: Nekem is megy el az eszem...

Kocska sajna a legrosszabb ilyenkor egy faluban lakni,ahol mindenki pusmog, mindenki tud/tudni akar mindent és persze mindenki nagyon okos :? De én nem hiszek a "ha már egyszer megtette megteszi még egyszer" mondókában. Én sem voltam épp egy hűséges ember, mostani kapcsolatom hajnalán,amikor nem gondoltam még komolyan a dolgot is volt egy kis félrelépésem,de azóta komolyabb lett a dolog és legrosszabb álmaimban se forduljon elő,h megcsalom Danit. Pontosabban most már csak rémálmom szokott erről lenni...szó szerint.

Nagyon izag,mozog a kisember,de Apának nem hajlandó csinálni a fesztivált. Már várom azt a boxot,ahol Ő is megérezheti a csöpit.
Ti hogy vagytok a szilveszterrel? Én tartok eléggé tőle,mert megyünk egy 3 napos kulcsosházas buliba és nem tudom hogy fogom bírni,amikor folyamatosan csak aludnék :oops:

dharma

Jó reggelt!

Kocska:tudom milyen érzés mikor rólad pusmognak nekem is tök sok balhém volt ez miatt anyámmal mert olyan mentek rólam ami Istenemre sohasem volt igaz.:oops: :oops:

Pedig mások szerint is van azért már hasam.És én érzem a legjobban mikor éjjel fordulok.

Dharma: nem 30 nap hanem 3 hónap az apasági nyilatkozat lejárata.

Sildi83: én sem voltam még fogorvosnál és nem is szándékozom elmenni! :x
Mosom szorgalmasan a fogam.Engem elkap a pánikroham ha meghallom a fúró hangját.Sőt már amikor belépek a rendelőbe kezdődik.

Tényleg akkor hányadik héttől lépünk be a 3-ik harmadba???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabka7926 2009.01.04 13:28-kor.

Kép

Kép
gabka7926

Gabka: Én is így vagyok vele, az érzéstelenítő injekcióval meg ki lehetne kergetni a világból. Legutóbb, amikor voltam, inkább tűrtem végig anélkül, meg is jegyezte az orvos, hogy fakír vagyok. Pedig tudom, hogy jobb időben észrevenni a bajt, mint gyökérkezelésre járni (szerencsére ebben még nem volt részem), de nem visz rá a lélek :?

Jaj, lányok, vigyázzatok a meleg cuccokkal! Tünemény, remélem már jobban van az orrod!

Kép

Kép
sildi83

most néztem mennyit híztam ünnepek alatt és kemény 1,5 kg jött rám!! :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

helló csajok!

vége a cukorterhelésnek, Judy tényleg jobban járt a zsömle+tej megoldással és gyorsabban is végzett mint én! mindjárt megyek is kajálni mert most jött rám a hányinger!

az orrom elég csúnya lett, de most majd jól bekenem, itthon úgyse látja senki, ráadásul eddig nem vérzett az orrom, de most persze az is elkezdődött. és folyik is, szóval szépen összejött minden egy helyre! de legalább van egy hete hogy meggyógyuljon és az irodába ne igy kelljen mennem!

én se voltam fogdokinál, de majd megyek januárban. félek a fogorvostól, a szagoktól, meg a fúrótól és szuritól, de például a két fogam gyökérkezelését nagyon jól viseltem! szóval jó a dokibácsi és igy nem félek annyira.

majd még jövök mert már tényleg nem birok kaja nélkül, és már érzem hogy szaladnom kell. sziasztok

Kép
tünemény

Sziasztok!

Aktualizáltam az avataromat, és végre tettem fel képeket a gmailre is! Csak csendben jegyzem meg, hogy az esküvői ruháimat én készítettem el. Magam is meglepődtem, hogy ilyeneket tudtam alkotmi. El is határoztam, hogy akkor, kismamarucikat sem ártana készítenem.

Fogorvos: én is nagyon nehezen szántam rá magamat, de a 20. hét környékén muszáj volt elmenni, mert letört a tömés egy része az egy szem gyökérkezelt fogamról. Nagyon be voltam én is tojva, de mivel ez gyökérkezelt volt, fájdalomcsillapítás nem kellett, s a doki meg volt elégedve a fogsorom állapotával, csak a fogkövet szedte le. Ott is valami könnyű zselét használt, hogy nehogy ártson a babámnak vele. Jó fej fogorvos! Főleg így!

Vigyázzatok a forróságokkal! Nekem idén volt az első olyan alkalom, hogy az egy kiló lisztből készült mézeskalács sütése, s az ünnepi menü elkészítése során egyszer sem égettem meg magamat. Máig sem értem, hogy hogyan. Ez nálam is csoda számba megy!

Sildi! Nekem is égett a nyelőcsövem az 1. harmadban. Ez állitólag a megnövekedett gyomorsavtól és a meglazult gyomorszáj kettőssétől van. Azt hallottam, s nekem akkor bejött, hogy érdemes megmagasított párnán aludni.
Én is tartok attól, hogy visszajön majd a harmadik harmadban, főleg, ha majd a kicsi emelgeti alulról a gyomromat... de majd csak valahogy elviseljül!

Tünemény! Irigyellek, hogy túl vagy a cukros terhelésen!

KépKép
annaszuszi

Annaszuszi:
láttam a képeket és a menyasszonyi ruhád NAGYON szépre sikeredett.Én meg azt hittem kölcsönzött.Te varró nő vagy ugye?

NEKEM OLYAN MINDEGY MELYIK HARMADBAN VAGYUNK MERT A GYOMROM AKKOR IS ÉG MINDIG FŐLEG ESTE!!!Apa már veszekedett is velem mert annyi renie -t veszek be.
De ha nem veszem be akkor úgy érzem mindjárt kihányom a savat vagyis a torkomban van.

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!
Tünemény
Sajnálom a nózid.Jobbulást neki!!Milyen filmeket nézel Te lány????Én egy ideje nem bírom megnézni ezeket a fajta filmeket. Régen nagyon szerettem, de volt mostanában annyi idegeskedni való, hogy ez már nem hiányozna. Ellenben most hétvégén megnéztem az Oroszlánkirály 1-2-t,meg voltunk moziban a Négy karácsony-on és az Esti mesék-en. Jó ilyen lazító filmeket nézni.És kismancsot sem ijesztgetem szörnyűségekkel.Lesz még szegénynek elég baja miattam!! :(
Kocska
Drahma és Gabka a szívemből szólt a hűségről. Rólam sem lehetett volna épp szobrot mintázni. De változik az ember.Lehet, hogy épp egy negatív élmény, egy megtett,de megbánt félrelépés sokszor még közelebb hozza az emberhez a másikat. Pl. még tavasszal egyszerűen levett a lábamról egy pasi. A mosolya,stb. Teljesen odáig voltam érte, mindeközben már ettől az érzéstől, hogy nekem a férjemen kívül egyáltalán tetszik valaki már volt olyan iszonyú lelkifurdalásom,és alig vártam, hogy elmúljon ez a buta érzés. Pedig szinte nem is beszéltem vele sokat, nemhogy bármi is történt volna...Csak egyszerűen hatással volt rám.És már ez szörnyű érzés volt. Pár éve,nem sokat gondolkoztam volna a kezdeményezésen.... Szóval mindenki változik.Idő kell hozzá.Főleg arra, hogy bízni tudj újra benne Kocska.Sose hallgass a vészmadarakra!!!!Sokszor csak irigység szól belőlük. Igenis változhat az a fiú.És ha akar tud is.Csak ezt ki kell várni!!!Így Kocska csak az a kérdés ki tudod e várni, hogy változzon anélkül, hogy felőrölje az idegeidet, és a gyerkőcötökét.Ha igen,akkor fogd be a füled a butaságokra!!!! :)
Lányok! A fogorvoson én is gondolkodom. Miért is kell menni?Ha jók a fogaim úgyse csinál semmit.Ha meg rossz és érzéstelenítő injekció nélkül úgysem engedném.Terhesen azt meg nem ad.Tehát nem fog csinálni semmit.Csak az időmet fecsérelném,meg a pénzem vele. Szerintem én sem fogok menni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Visszajöttem, hát bizony csak visszajött az a lötty. viszont utána ettem vajas-mézes kenyeret ami nagyon jól esett, úgy ettem, mint aki majd éhenhalt. utána elaludtam, és most már ok a gyomrom. viszont arra figyeljetek, hogy a szőlőcukor jól feloldódjon, nekem ugyanis volt egy jó nagy csomó, amit szét is kellett rágnom, a nővérek meg mondták, hogy nem is tudják nézni ahogy megiszom ezt az édeset, viszont jót mosolyogtak a fejemen miközben ittam :)

Kocska szerintem se igaz az, hogy aki egyszer megtette még egyszer meg fogja csinálni! A kezdetekkor, még apa is széditett egy falujabeli csajt, mikor itt volt, együtt voltunk, mikor hazament volt kinek udvarolni. aztán kiderült, mert elmondta, én kidobtam, és talán ott és akkor fogta fel, hogy mi vagyis ki kell neki. másfél hónapba telt mire újra összejöttünk.és ráadásul mivel én vagyok 8évvel idősebb, jó páran voltak, akik nem adtak sok időt nekünk, főleg azt nem hitték volna, hogy még mindig együtt vagyunk, babánk lesz, és nem csak futó dolog volt az egész. tudom, én is panaszkodok hogy most épp megint mi van, de én alapból féltékeny vagyok, és nem járkálok el iszogatni meg haverozni, és nehéz megértenem ezt a pasis 'dolgot' hogy neki viszont kell ilyen, és mindig azt hiszem, valahol valami lesz...és egyedül meg nem birok lenni, mig ő odavan. szerintem a saját érzésedre hallgass, sz.rd le hogy más mit mond, és hidd el a faluban hamarosan lesz új pletyka amiről majd helyettetek beszélnek!

Dharma remélem neked nem lett komolyabb az égésed! Szóval nem csak én bénázok! :lol: mi is igy vagyunk apával meg a mocorgóval, hogy neki bizony nem produkál, ő meg nem olyan türelmes, hogy percekig ott tartsa a kezét. most már azt mondja, hogy nem baj, majd ha elveszem, úgyis előbújik!

Annaszuszi nagyon ügyes vagy! nem gondoltam volna, hogy magad varrtad őket, nagyon szépek! a menyasszonyi ruhához képest a kismamaruhák biztos sokkal egyszerűbbek! (hacsak nem egy pocakos menyasszonyi ruhát kellene varrni!) a babának is biztos sok szépet tudsz majd magad megvarrni! irigyellek is érte!

láttam ma egy 37.hétben levő kismamit, és kb akkora pocakja lehetett mint az enyém...hát ez van, viszont ő nem vizesedett, semmi nem volt rajta, csak a pocakja, +10kg. nekem több lesz, de úgy vagyok vele, ez majd lemegy úgyis!

Kutyafüle azt hiszem a fogorvos is bepecsétel valamit. de nem tudom, hogy kötelező-e menni egyáltalán. az enyém körzetis, igy ingyen van, tehát majd elmegyek, meg néha mintha valahol érzékenyebb is lenne, de mikor odajutok a székébe, mindenütt fáj a fogam :lol: (angliában a kartonomra ráirták nagy betűkkel: nagyon ideges páciens :lol: )

Kép
tünemény

Tünemény: még szerencse, hogy addig benned maradt a lötty, amíg kellett! Nektek is kell menni majd még egyszer? Mert nekem már rebesgette az orvos :? Ezen az "ideges páciensen" nagyon jót nevettem :D

Annaszuszi: gyönyörűek a ruhák! Nagyon ügyes vagy!

Szilveszter: mi tuti nem megyünk sehová, itthon pihizünk, majd 3-án este megyünk Pestre a Vámpírok báljára (nem tudom hogy maradok ébren), és remélem a MÁV nem tervez akkorra sztrájkot, mert vonattal tervezzük az utazást és a hétvégét Székesfehérváron töltjük az anyósoméknál.

Kép

Kép
sildi83

Gabka vègülis ez a 3 hònap ez honnan infò? mert reàlisabban hangzik,mint a 30 nap,de neten mind a kettöt ìrjàk,nehogy pòrul jàrjunk. Kutyafüle nem adnak èrzèstelenìtöt? Mièrt nem? Az helyileg hat,nem? Nem megy a babàhoz? Nekem dupla akkora lett terhessèg alatt a luk a fogamon,azt meg kène csinàlni,de ìgy nem fogom most akkor.,

dharma

Sildi biztos jó lesz az előadás! én is inkább ilyen 'szilvesztert' akarnék magamnak, a bulizás helyett, igy is éjfél előtt ágyban vagyunk. mondjuk nálunk szilveszter nem lesz, mert apa 24órázik igy majd januárban koccintunk ha hazajött. de legalább igy én is tvzhetek. egyébként nem mondta a doki hogy még egy lenne. nagyon remélem hogy ez elég lesz. neked kell menni egy másodikra is? nem tudom hogy megy ez az egész, látod, egyik doki a zsömléset mondja, a másik a löttyöt. nem tudom mitől függnek ezek is. egyébként azt mondták, a CITROM levét bele lehet facsarni, de a citromlé az ami módositja az eredményt, igy ti vihettek citromot, mert azt megengedik.

Tök jól haladok a nagyobbik gobelinnel, a szeged-pest útvonalon azt hittem majd befejezem a hátteret, hát sikerült egy kis darabot kihimezni, és az idő elröppent! szóval lassabb vagyok, mint gondoltam, de most is a várakozás könnyebben telt, mig csinálgattam ezt, igy nem a gyomromra figyeltem, meg az órát se kellett sűrűn nézegetni.

Kép
tünemény

Állítólag ahány orvos annyi szokás. Fogalmam nincs min múlik, de nekem menni kell még egyszer a 32. héten. Igaz a zsemlés változat, de engem maga a vérvétel sokkol. Én sem haladok túl gyorsan a festményes gobelinnel, szinte minden kocka más színű és csak természetes fényben látom rendesen az árnyalatokat. Bezzeg Apa már a 3.at varrja, igaz az övéi sokkal kisebbek és könnyebbek.

Kép

Kép
sildi83

sziasztok.

kocska:

érthető hogy így érzel.újra bíznod kell párodban hogy ezek elmúljanak.az pedig időbe telik.ne agyalj ilyeneken.egy nagyhasú kismamánál és egy boldog anyukánál nincs szebb a világon.akármilyen legyen az alakja.nekem párom sokat mondta annó hogy mikor éjjel felkeltem etetni Patrikot és elfeküdtünk az ágyon sokszor támadtak pajzán gondolatai mert olyan szépnek látot még úgy kócosan táskás szemekkel is.valahogy sugárzik az anyukákból a boldogság ami megfogja az apukákat.hidd el.

gabka:

édes a kép Andrásról.és te is szépen gömbölyödsz.

képzeljétek tegnap vettem észre hogy nem ma hanem múlt hétfőn kellett volna dokihoz mennem :oops: :oops: :oops: :oops: egy sorral lejjebb írtam a naptárban és a kiskönyvemet elpakolom mindig PAtrik elől így tök nyugodt voltam.erre most kiderül hogy már rég mennem kelett volna.nem baj majd ráfogom a hormonokra :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: a lényeg hogy odaérjek.
megyek is tusolni meg beretválkozni.bár lehet ma szőrösen megyek úgysem azt nézi.nincs erőm szenvedni vele :oops: :oops: :oops: :oops:

majd jövök mikor hazaértem.

Kép
Kép
ettike

Ettike téged is elkapott kismama 'okosság'! :lol: és te még látod a hasadtól??? :lol: nekem apa most kapta le a hajnyiróval, mert én már nem boldogulok vele, aztán majd a kozmetikus elintézi hogy egy ideig rendben legyen :lol: de nagyon aranyos volt ez az irásod hogy az apukák igy látnak minket szépnek! párom is mindig mondja, hogy szép kismama vagyok, és még mindig ugyanúgy kiván mint eddig (amit nem gondoltam volna, de hát akkor biztos van ebben valami amit irtál)

Sildi nálatok apa is kis szorgos! ő majd gyártja a babaszobába a kisképeket! a te festményesed nagyon aprólékos, én is ezért maradok a micimackó témánál, mert ott azért egyszerűbb a dolog! :D viszont ha kész leszel, nagyon szép lesz!

apasági: a védőnő azt is mondta, hogy a dokitól kell kérni egy olyan papirt amire a fogantatás valószinű időpontját irja rá az orvos, ezt kell vinni az apaságihoz.

Kép
tünemény

sziasztok!
nálunk megint egészségügyi helyzet van, persze nándival, nem is részletezem, eléggé kiborít :( majd egyszer. nincs rosszabb, mint a gyerekért aggódni azt hiszem.

kocska, panaszkodj csak nyugodtan, ha agyban lejátszod jó, de szerintem a pletykás falubeliekre nem érdemes hallgatni.írtad, hogy senki sem gondolta volna róla, aztán mégis. most meg már aki egyszer, az máskor is? Hát ez azért jelent valami nem? szóval nagyon egyetértek a csajokkal. Ha egyszer szereted, meg szeretitek egymást, megér egy próbát, nem? valószínű, ha nem lenne ott Olivér, én is azt tanácsolnám, hogy menjen a fenébe, de azért így kicsit más a helyzet...

ettike :D és akartam is kérdezni, hogy na, mi a helyzet a méhlepénnyel. mindig drukkolok érted, hogy hogy álltok :)

a cukros vérvétel eredményét nem módosítja, hanem nullázhatja a citrom, tehát meg kell ismételni. Legalábbis ezt mondta nekem a laboros néni, mikor megtagadta a citromozást :)

Dharma, szerintem az anyakönyvi hivatal, vagy a kórház (ahol a baba születni fog,vagy ahhoz a kerülethez, városhoz tartozó) tud pontos felvilágosítást adni az apasági nyilatkozat elévüléséről, elvégre nekik kell, az anyakönyvezéshez, nem? a 30 nap mondjuk elég szűkös, elvégre simán ki lehet futni belőle, vagy beelőzni...

a harmadik trimeszter szerintem akkor kezdődik,amikor a nyűgök :) gyomorégés, hátfájás, lelassulás és barátai. eszerint nekem most már a 23. héten elkezdődött :) nándinál a 26. hétig húztam, rékánál meg 31. bizony, a szervezet és a szövetek emlékeznek :)

szeretném megnézni a képeket, de msot is inkább írok, ha meg már alszanak, biztos én is elfekszem, mert taccsra tettem magam. délelőtt bevásárlás, délután egészségügy, nemrég értünk haza, semmi pihi, gyerekek sem aludtak...
De amiket ide tettetek fel, tök jók! formás babák és formás pocakok :) gratulálok ettike, annaszuszi meg gabka!!!
és a cumisüveg szett is jó, nekünk legalábbis bevált az avent.

tünemény, remélem az orrod egyre szebb... én mindkétszer megégettem a hasamat. egyszer palacsintasütővel, egyszer meg olaj fröccsent rá :? béna vagyok.
én nagy horror-rajongó voltam, de most már semmi hasonlót nem tudok megnézni. Már az akciófilmek is felidegesítenek. sőt, annyi probléma van mostanában, hogy gyakorlatilag még a limonádékból is idegesítenek azok,ahol van valaki gonosz. max az olyan filmek jönnek be, amiben a saját balfékségüket kerülgetik. Mint az Igazából szerelem meg az Amerika kedvencei :) meg a Jóbarátokat nézem mostanában apával, ha épp nem dolgozik. Szóval minden elismerésem :)

apáknak meg nagy türelem! és mozogni fog. de türelem az kell egy-két hétig, utána már abba sem hagyja, ha apa odanyúl... Nálunk nem apa, hanem a gyerekek a tapizók, és rajtuk lehet látni, pedig üvöltenek, és egyátalán nem finoman simizik a pocakot, de olyan édesen rugdos vissza a pici nekik most már, eddig ha közelbe jöttek, már lemerevedett :) azzal szórakoznak, hogy bedugják az ujjukat a köldökömbe, legalábbis ami maradt belőle, aztán visítanak, hogy "megfogta a tesó!!!!"

mi szilveszterkor maradunk itthon, barátnőm jön át a férjével meg a gyerekeivel, meg a szomszédból egy csajszit a kisfiával hívtunbk, és így leszünk. gyerekeknek is jó buli lesz, meg apa is ihat valamit, egyedül nem lett volna kedve :)

na, megyünk, esti rutin. szép estét!

kikocska

sziasztok.

minden rendben van.picúr pont úgy szivatja dokibácsit ahogy annó Patrik.mindig elmászik a halgató elől és jó nagyokat rúg bele.méhszáj tökéletesen zárt.
mutattam a képet a lepényről és modta hogy valószínűleg nem ciszták hanem bevérzések.az elején volt pár nap mikor rendesen görcsöltem és valószínűleg akkor történt csak kifele nem véreztem.ami jó is mert akkor hiába a jó eredmények veszélyeztetett lennék.mondta hogy majd szülés utánn ha szeretném megmutatja a lepényt amin valószínűleg pár centis meszesedés fog látszódni.remélem lessz is alkalmam megnézni.
én voltam az uccsó ugyhogy jól kifaggattam mindenről ami érdekelt.kb. fél órát voltam benn nála.jól esett megbeszélni vele a dolgokat.

na befejezem mert még megakarok nézni egy house-t és 8 körül hozzák Patrikot anyósék.

Kép
Kép
ettike

Sziasztok
Tünemény ezzel a fogorvossal elkeserítettél.Nem nagyon akarózik menni.
Drahma!Én úgy tudom terhesen nem ad a fogorvos semmit.És ez olyan általános. Semmilyen nem sos beavatkozást nem végeznek el egy kismamán.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Jól eltüntem, de a kari mellett nem volt időm jönni. Mostanra olvastalak vissza benneteket :-)

Elöször is szeretnék gratulálni az eljegyzett kismamiknak :-)

A harmadik trimeszter a 26 héttől indul. (pont ma olvastam)

Fogorvos elvileg kötelező és pecsétel is a könyvbe. Kolival csak egyszer voltam. most meg még nem szóval kéne.....

Tünemény és Sildi.
Vigyázzatok magatokra... Én csetlek botlok, de az égés rosszabb..

Kocska!
Sajnálom ami veled történik és nem is akarok bölcsességeket írni, de mindig lebegjen a szemed elött, hogy most Olivér a legfontosabb. semmimás nem fontos annyira mint hogy jól legyetek.

Kikocs!
Mi történt Nándival?

Ettike!
De jó, hogy minden rendben van :-) Hát ha szülés után lesz erőd a lepénnyel foglalkozni akkor tényleg nézd meg. bár azt mondják api mondja nagyon undi....

Cat!
Hogy vagy?

Nálunk a kari békésen telt. bár fársztó volt, de asszem elmondhatom, hogy úgy sikerült ahogyan terveztük.Mi szilveszterkor Kolival és Benivel 3-an leszünk, mert apa dolgozik. Szóval békésen el leszek egyedül :-)

Most kezdtem el össze írni mennyi minden kell és hát hiába második gyerkő most is sok minden kell.....
Egyébként jól vagyunk csak iszonyat sokat fáj és a gyomrom. nálam is megy a renni 1000-el.

na mennek aludni.
Puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

[quote="kutyafüle"]S írta:kutyafüleziasztok
Tünemény ezzel a fogorvossal elkeserítettél.Nem nagyon akarózik menni.
Drahma!Én úgy tudom terhesen nem ad a fogorvos semmit.És ez olyan általános. Semmilyen nem sos beavatkozást nem végeznek el egy kismamán.

De...de....akkor jogos a kérdésed,h minek? :roll: :?: Legalábbis addig,amíg azt nem érzem,h már vészhelyzet van,addig úgysem lesz semmi!? Mert én eddig azt gondoltam,h azért kell elmenni,mert ilyenkor pont,h megcsinálnak mindent. Én pl a lukas fogamat vettem rá magamat,h megcsináltatom. Szerencsére az orvosom bár magán,de nagyon jó.

Kikocska én is úgy gondolom,h vicc a 30 nap,de már semmin nem csodálkozom :? Na,akkor ez lesz az orvosnál az első kérdésem...

dharma

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk mi is. Pontosabban most csak Beni és én, mert Apa a barátaival sörözik.

A gyűrűkhöz mindenkinek gratulálok!

Fogorvos: A helyi érzéstelenítés valóban csak helyileg hat, éppen ezért szokták használni a fogorvosok a terhesség alatt is. De ha nem olyan vészes az elvégzendő feladat, akkor meg lehet próbálni nélküle is. (Én azt szoktam.)
Mióta terhes vagyok még nem voltam. Pontosabban pont azon a napon voltam utoljára, amikor Marcika megfogant. (Vagyis akkor volt a peteérésem) Be kellene jelentkeznem hozzá, de nincs erőm.

Nem jut eszembe mit akartam még írni, így azt hiszem inkább alszom egy kicsit. Remélem nem ébreek fel amikor Apa hazaér.

Reggel mértem magam, és még mindig mínusz 2,5 kg-nál tatok. :D Legalább erre jó a terhességi diabétesz.
Vendég

Már csak 3 hónap?
Még mi sem vettünk semmit Marcinak. (Csak a játszószőnyeget és 4 bodyt.)
De már megbeszéltük Benivel, hogy cserélnek bútort. Ő odadja Marcinak az ágyát és a pelenkázót, cserébe pedig kap egy új ágyat és egy íróasztalt.
Remélem ezzel egy kicsit csökkenteni tudjuk majd a féltékenységet.
Vendég

Sziasztok!
Ez fura,amit írtok.Pont a kolléganőm járt úgy, hogy a terhesség alatt kiesett a tömése.És a fogorvos kérdezte,hogy vállalja e érzéstelenítő nélkül.A lány mondta,hogy nem, csak injekcióval. Erre a doki mondta,hogy az nem adható terhesség alatt,így nem is csinálta meg a fogát. Szóval én innen gondoltam. Meg minden irodalom szerint csak a sürgősségi eseteket csinálják meg a terheseken. Szal hiába megy valaki mondjuk szemölcsöt levetetni ilyenkor(ahhoz is helyi érzéstelenítés kell) nem csinálják meg neki.Vagy akkor ez is ennyire doki függő??? Szóval,bocs,ha butaságot írtam. :oops:
A szilveszterről szerettem volna tegnap még írni, hogy mi 2 baráti párral fogjuk tölteni Activityvel és társassal.Nagyon szeretek játszani. :lol: Remélem jól fog sikerülni,és a másik két fiú sem fog túl sokat inni. Rossz józannak lenni a részegek közt. :(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

SZIASZTOK!
Arra jó hoyg ma dolgoznom kell, hoyg végre olvashattalak titeket!
:)
Én azt nem tudom hoyg mit lehet és mit nem a fogorvosnál a terhesség alatt, de nekem azt mondták hoyg muszály 1 pecsétet begyűjteni a fogorvostól is. De még én sem voltam, pedig én nem is tartok tőle mert m,agánba járok hozzá ezer éve, és ő nagyon jó! előtte 6 lóval sem lehetett elvinni, de mióta ő a fogorvosom, megyek minden féklévben kontrollra hoyg nehogy valaha fájjon még az életben. Sajnos nekem elég rosszak a fogaim! :oops:

örülök a jóhíreknek, de ennyi mindenre képtelenség reagálnom ami 1 hét alatt felkerült!

Akik voltak most a cukorterhelésen (tünemény biztos.... de más is volt) Mikor kaptok eredményt??

Képzeléjétek kaptam szuper folttechnikás könyveket a "jézuskától" és bzony esténként nagyüzemvben csináljuk a falvédőt... majd megmutzatom ha már lesz mit! :)

Na hirtelen ennyi!
Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok remélem még percekig lesz netem!
Ma egésznap vásároltunk a hugommal! Meseszép farmer kismamanacit vettem, már 5hónapja nem volt rajtam farmer. Előtte meg télen nyáron.

Olyan jó, hogy mindenki ember
Gabka te kibirtad, h.ne mond el,na én ezt nem bírom ki. Akkor te a „nem tudja nem is fáj”-hoz tartod magad.
Ha jobban belegondolok, a 2évvel ezelőtti 2pasim, akik voltak tökéletesek voltak(főleg külsőre) a lehetőségeim azóta is adottak,főleg az egyiknél, de az összes létező buliban újra és újra kikosarazom, pedig megtehetném, de nem kell. De fordítva ez olyan szar, na meg ez a terhesség dolog, h. mért az idén is, nekem ilyen éves visszatérő sosem kell. Na ez is hülyeség, de az még régebben volt. Az egyetlen, ami zavar, hogy már babát vártunk.
Kutyafüle az a gond, hogy attól felek ő most változik, mert sosem volt ilyen, azaz nője sem volt nagyon. Ő a 2.akinek sok év szédítés után megállt. Remélem csak a megállapodás előtti pánik! Ugye?
Csak úgy nem állna meg senkinek. Ez több évi munka eredménye náluk is,meg nálam is.

Annaszuszi ügyes vagy! Nekem most 2 menyaszonyiruhát kéne egybevarrni.

Holnap leménk jugóba halat enni, na erre kiváncsi leszek. Kettesben(na jó3asban)!!!!Ilyet még sosem csináltunk, nemtom hogy találta ki, de végre van kellemes meglepetés is.

Éjszakás a lelekem és irtam neki, hogy akkor lent össze is házasodunk?
Eddig mondtam, ha nem lehet itthon lagzim, na meg nagy, amilyet szerettem volna, na meg mióta hizásban vagyok, de már az éve eleje óta mondom neki terhesen nem megyek hozzá, mert nem akarok kövér menyasszony lenni, a fehér sosem állt jól, és nem is ihatnák a lagziban, szóval csak Las Vegasban mennék hozzá. , mindig ezzel nyaggattam.
Erre most irja:
Szerbiában házasodni???Inkább Las Vegas!

Nekem is van gyomorsavam 1hete.

Fogdokis témához, én egy uj dokihoz mentem most,azaz elég öreg,de nekem uj. És marha kedves volt, mondta tud adni helyi érzéstelenítőt,de megpróbálná anélkül, de bármikor szólhatok, ha kell. Nem kellett, egy fogat tömött és mondta ráérek csak febr.vissza nézni egy gyógypillantásra, hátha addigra baba megrongálja kicsit a fogaim.

Húúú én is már rég vártam, hogy megrugdossa apát, és mióta a rugdosást érdemli(na nem így) de most már minden este kap belőle.

Kikocska ez marha jó érzés lehet,mikor kistesók ilyen édesek, már könnybe lábadt a szemem is, látom a kis visítozásukat kacagva magam előtt.

Na csak nincs netem,majd reggel.najó 10kor.
Még 10 sincs és felkeltem. Éjszakából elengedtem pecálni az uram,hogy én milyen kedves vagyok :)

kocska

Kocska!
Nem valószínű,hogy most ez egy negatív irányú változás. Lehet, hogy csak egy egyszeri hiba volt,mert megijedt az elkötelezettségtől.Én is jártam így anno.Ne szorongj!!!!!Legyél türelmes kislány!!!!Az idő az egyetlen,ami választ fog adni a kérdéseidre. Azt meg bizony ki kell várni.
Nem szeretnék belevauzni,és nincs is hozzá közöm,meg nem is kértél tanácsot,de azért írhatok valamit? Szerintem az esküvővel azért picit várjatok.Ha vártok kicsit,addigra a falu is elfelejti ezt az incidenst. Te is túl leszel a szülésen.Nem könnyű egy esküvőt végigcsinálni.Terhesen meg borzasztó fárasztó.Én erejem teljében voltam,de már a fotózáson a két szertartás után majdnem összeesetem.(mondjuk én az éhség miatt) Ráadásul vissza is nyered addigra a formád. Ha nagy lagzit szeretnétek,ne engedj belőle!!!!!Ez egy egyszeri és (jobb esetben)megismételhetetlen dolog az ember életében. Fantasztikus érzés fehér ruhában állni a nagy Ő oldalán.Életemben egyszer,akkor,ott éreztem magyam SZÉPnek. Ezt az érzést semmiért sem adtam volna oda. Szóval csak a papír miatt ne zavarjátok le. Szerintem. Ez egy álom,amit hagyni kell megvalósulni. A faluval meg ne törődj.Ha mondjuk 2010 tavaszán lenne a lagzi és az esküvő már a fiatok is elég nagy lenne,és már a falu is elfelejtené a dolgot,és addigra szerintem Te is.Bocsánat,hogy beleszóltam.Csak én így gondolom,és meg szerettem volna Veled osztani.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Ahogy tünemény is írta túl vagyok a cukorterhelésen. Nekem bőven elég volt a zsemlés változat, már attól is éhenhaltam. kérdeztem a szülésznőt, hogy miért vannak egyesek oda a cukorszirupos terhelésért, amikor más meg engedi, hogy válasszunk. De azt modta, hogy ez most a diabéteszes dokiknál az új "trendi", most ezt nyomatják nagyon.
Van akitől azt hallottam, hogy rögtön tudta az eredményt. Nekem azt mondták, hogy 5-én hívjam a dokit, mert akkor bent lesz. Mert most a kórházban se nagyon volt senki, az egész szülészet kihalt volt.
Ja! És tudomásom szerint 2-szer csinálnak cukorterhelést. Még a vége felé is lesz valamikor.

Én fogorvosnál még az elején voltam. Nekem a védőnő már az első alkalommal felhívta a figyelmem, hogy menjek fogorvoshoz és a körzetihez belgyógyászati vizsgálatra. Aztán mikor következő alkalommal még nem volt pecsétem, megint szólt miatta. Így elmentem kb. 3 hónaposan. 2 lyukas fogam volt, amit be is tömött a doki érzéstelenítés nélkül. De én mindig így csináltatom, hogy nem kérek. Viszont a terhes nőknek adnak érzéstelenítőt, nem káros a babára nézve. Nekem azt mnondta, hogy ráérek 6 hónap múlva kontrollra menni.

Nekem pár napja hasfájásom van. Minden nap fáj egy kicsit. Szerintetek azért mert nő a méhem? A múltkor mondta a doki, hogy ne lepődjek meg, de most fog ugrásszerűen nőni a hasam. Azért gondolom, hogy talán ezért fáj?! :shock:

Nekem még kívülről nem lehet érezni a rugdosást. Ha ráteszem a kezem én se érzem, csak belülről. Próbálkozott apa is párszor, de akkor meg pláne nem csinálja. Mondjuk nálam se mindig. Volt, hogy nálam is abbahagyta mikor megfogtam a hasam. :( Írtátok páran, hogy szabályosan rúgkapál a baba nektek. Nálam ennyire nem jellemző. Lehet, hogy lustább? Nálam max. olyanokat lehet érezni, hogy 3-4 szer érzem, hogy vagy a lábával vagy a könyökével csinál valamit. :) Pedig én már csütörtökön töltöm be a 27. hetet.

Judy

Kép
judy_76

Annaszuszi! Megnéztem a képeket és nagyon klasszak a ruhák! Ügyes vagy! :D

Judy

Kép
judy_76

Judy, minden baba más ahogy hallom, majd érzitek kívülről is! :)
Nálunk szombaton látni lehetett kívülről a mozgását is, na nem úgy hogy kitüremkedik de hogy ide oda belerúg és természetellenesen mozgolódik a hasam. Így moziztunk hétvégén! :)

Én még csak tőled hallottam erről a 2-szeri cukorterhelésről.... majd hétfőn megkérdezem a doktornőt! Úgyis megkapom az elsőre a beutalómat!
Jajj megint 1 (illetve 2) szúrás!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Csajok!!!

MOST TALÁLKOZTAM A VÉDŐNŐMMEL ÉS Ő MONDTA, HOGY AZ APASÁGI NYILATKOZATOT A 28-IK HÉTTŐL LEHET CSINÁLTATNI.KELL KÉRNI A NŐGYÓGYÁSZTÓL EGY PAPÍRT, HOGY MIKOR LESZ A SZÜLÉS VÁRHATÓ IDŐPONTJA ÉS MOST AKKOR HÁNYADIK HÉTEN JÁRSZ ÉS AZZAL KELL BEMENNI AZ OKMÁNYIRODÁBA PLUSSZ VINNI KELL A SZEMÉLYIGAZOLVÁNYOKAT , APÁKÉ IS KELL!!!

JA ÉS A 25IK HÉTTŐL LÉP ÁT VALAKI A 3IK TRIMESZTERBEN EZT IS TŐLE KÉRDEZTEM!!!

Úristen ezen a héten lépem át!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Napok óta nem voltam, de most sem nagyon tudok visszaolvasni! :oops:
Megkerestük Emma régi ruháit, és találtunk egy csomó olyat, ami Barninak is jó lesz. Egész komoly készletünk van így, de azért beszerzünk néhány új darabot is majd! Hihetetlen, h azok a mini ruhák valaha rámentek Emmára, annyira pindurik!! :shock:
Védőnőnél minden ok volt, plusz 5kg-nál járok, aminek nagyon örülök- jöhetne fel még min. ennyi, de félek, h a cukorterhelés után diétázhatok majd! Szívhangot is nagyon jó volt hallgatni!
Ma du. meg megyünk dokihoz, remélem ő is csupa jó hírrel szolgál majd!

Apropó cukorterhelés: nekem eddig mind2szer megvolt másnapra az eredmény, nem értem egyes helyeken mit ülnek rajta napokig?!
Komolyan lassan itt a 3.trimeszter???? Azt hittem az még min. 1 hónap?! :shock: :D

Annaszuszi, nagyon ügyi vagy, szépek a ruhák! Mindkettőt Te csináltad?

Judy, ne aggódj hogy kevés mozgást érzel, majd beindul a kicsike. Lehet, h úgy fekszk a baba, h kívülről nem is érezni még, de hidd el hamarosan tuti látszódni is fog! Érdemes ilyenkor akár kamerára felvenni.

Cat, tök jó, h Benivel már ilyeneket meg lehet beszélni. Gondolom azért nagy segítség, nem? Ne aggódj, mi sem vettünk még semmit (bár 3 héttel le vagyok ugye maradva). Nektek ruha végképp kevés kell, bútort meg ezek szerint Beninek kell venni. Bár nem az utolsó pillanatban szeretnétek őt „költöztetni”, gondolom. Legalábbis mi januárban pontot akarunk tenni az ágy-ügylet végére, és Emmának időben másikat venni, hogy tutira megszokja.

Jaj, még azt akartam mesélni, h hajnalban épp összebújni készültünk Apával (ilyen nem csináltunk ezer éve- mármint, h csak úgy éjjel), erre azonnal felsírt a kisasszony, pedig már nekifogtunk a dolognak! :oops: :?

Na, ledőlünk egy kicsit, aztán irány a doki!

Zsu
svs

Kutyafüle dehogynem én folyamatosan tanácsot kérek és köszönöm is!Na meg nem is volna pénzünk esküvőre, azaz lagzira, meg nincs is kedvem,felidegeseitenek,hogy kiket kell meghivni és kik azok akiket illik,meg nem kell, ha nem én dönthetem el,és beleugatnak,akkor maradjon mindenki otthon.Igy a nemlétező pénzem sem fogy el.

kocska

Boglárka! Simán elképzelhető, hogy én hallottam rosszul a 2-szeri cukorterhelést. Nem néztem utána és már azt sem tudom, hogy kitől hallottam. Szóval lehet, hogy tényleg csak egyszer van.

Szerintem nálam is már megvan az eredmény a terhelésről, a gondom csak az, hogy kitől kérdezzem meg? A dokim nincsen bent január 5-ig. Gondolom ha felhívom a kórházat nem fogják csak úgy megmondani. Vagy igen? Tünemény, Neked mit mondtak, hogy mikor lesz eredmény?

Judy

Kép
judy_76

Keresgettem kicsit, azt olvastam hoyg akiknek 2-szer csinálják a cukorterhelést azoknál (valamilyen indokolt eset, pl túl nagy előző gyerek meg ilyesmi) egyet csinálnak a 12. hét környékén egyet meg ilyenkor a 24-28. hét között.
De totál más adatokat olvasok arról hoyg hol háynszor vesznek vért azzal az egy alkalommal.....

Úgy látom minden helyenként változik!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Ma nosztalgiás napom van, mert ma van a nagylányom szülinapja és olyan furcsa volt arra gondolni, hogy 15 éve ilyenkor már túl voltam a szülésen és hulla fáradt voltam...és nemsokára megint ezt fogom érezni... :lol:
Reggel sütöttem egy finom túrótortát, délbe pedig elvittem a kis csapatot pizzázni. sajna a párom dolgozik, így neki csak hoztunk egyet..

Milyen furcsa holnap szilveszter......régen ilyenkor már be voltam sózva..most meg nem érdekel.....hát eljött ez az idő is... :cry:
mi is itthon szilveszterezünk..helyettünk már a Tina bulizik... :shock:
Majd rakok fel esküvői képeket én is ( mind a ketttőről...) csak meg kell keresni a régieket... :lol:
Kocska!
Különösen azért, hogy lásd nehogy kihagyd ha nagy esküvőt szeretnél!! Én mind a kétszer nagy banzájjal tartottam, és ha lenne mégegy :wink: :wink: azt is így csinálnám!!!

Rugdosás: nekem akkorákat rúgdos, hogy látni a kidudorodásokat is...
Bár apa nem az a fogdosós típus, de már ő is érezte, amikor rátettem a kezét a hasamra...
Mondjuk magától azóta sem akarta fogdosni, szerintem neki túl ufós vagy horror ez a dolog.....( volt valami sorozat nem olyan régen nem emlékszem a címére, abba is ilyen fényes kis ufók költöztek a nők hasába,a vízből , emlékeztek??)
Na szóval mindig ezt emlegeti... :lol:
Hiába, nem egyformák, de inkább majd akkor szeresse nagyon ha kibújt...( egyik ismerősöm a mig meg nem szült a felesége addig állandóan ajnározta a gyereket, aztán utána meg le se sz..a)

Nekem 12-én kell mennem cukros lötyire...

Most gyorsan rohanok kicsit tanulni!
Pusza mindenkinek!

Kép

Kép
tasin

Kocska.Ti tudjátok,hogy szeretnétek az esküvőt.A pénz miatt én is aggódtam anno.mi mindenkitől pénzt kértünk,mert ugye mindenünk megvolt már. Így durván nullszaldósra jöttünk ki,pedig egyáltalán nem gazdag a rokonság.És nagyon le se kellett mondani semmiről.Egy valamit csináltam volna másképp,ha nagyon sok pénzünk lett volna:sok virág lett volna.Sokkal több,mint volt.
Ez a kit illik kit hívjál stb dologgal kapcsolatban alapelv,hogy a Te esküvőd,és azt hívd meg akiket igazán szeretnél ott látni.Meg a rokonságnak azt a részét,akivel ténylegesen tartjátok a kapcsolatot. Itt nagyon a sarkára kell állnia az embernek,mert a család és a rokonság meghívatná még a kiskutyának a kismacskáját is.
De ezekben a dolgokban tudnak segítséget adni ugyanilyen fórumok.Én is nagyon sokat köszönhetek azoknak a lányoknak,ahogyan most nektek is.Már most is,pedig még hol a vége. :lol:
De mint mondtam Kocska,neked kell érezned,hogy milyen eskit szeretnél,és olyan legyen!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Én 16 hetes terhes voltam az esküvőn, és nagyon élveztem. Igaz el is fáradtam nagyon. de életem legjobb bulija volt, amit minden ismerősünk emleget azóta is. Sokat köszönhetünk a zenészeknek és a pincéreknek is. Na meg annak, hogy a meghívottak fele barátokból állt, és csak a másik fele volt a rokonok. És pont nullszaldós lett az egész. Vagyis 1000 Ft plusz lett a vége. :D

Ma kiderült, hogy Beni kis pöttye, ami egy hete jött ki, valójában bárányhimlő. Most már van neki kb 10 pötty is. Egyszóval nem vészes. És az étvágya illetve a hangulata is tökéletes. Így azt hiszem mi ezt nagyon jól megússzuk.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Próbáltam bepótolni a lemaradásom az olvasás terén, nem volt rövid menet.

Gratulálok minden újdonsült menyasszonynak!

Kocska!
Nem akarok vészmadárkodni, de azért ne kapkodd el ezt az esküvőt! Egyrészt ráértek még eldönteni, másrészt van az a régi mondás, hogy "kutyából nem lesz szalonna"... Szerintem, teszteld még a fiút egy darabig!

Én januárban megyek fogorvoshoz, akkor lesz itt az éves szűrés ideje. Egyelőre nincs panaszom, az ínyem sem vérzik. Meglátjuk majd, mit mond a doki.

Nem mertem még a mérlegre állni Karácsony óta, biztos "növekedtem". :oops: Ti hogy álltok a karácsonyi kilókkal?

Az idei szilveszter nekünk is csendes lesz. A szüleim átjönnek egy kis malacfalatozásra (a férjem specialitása). Nem tudom, hogy egyáltalán ébren maradok-e majd éfélig. Ahhoz képest, hogy az aluszékonyság az első trimeszter jellemzője, én még most is, a 3. trimeszter elején is állandóan aludnék.

Tünemény!
Nekem a szeméremcsontom (még) nem fáj, csak a "farkamat" (ahogy a párom hívja) szoktam fájlalni esténként.

Holnap barátnőzni fogok, így már most kívánok mindenkinek NAGYON BOLDOG BABÁS ÚJ ÉVET! :lol:

Kép
gesztenye74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: