A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkred]Oh, ez tényleg jól néz ki ..
Sebaj .. veszünk egy sima egyszínűt és rányomatjuk ;) Nah?? :D
A szöveget máris lenyúltuk ingyen :!: :lol: :lol:

Rám szerintem minden bolt veszélyes .. mindehol találok valamit, ami pont elfogyóban, vagy jó lenne belőle egy 30. :D :D[/color]

Jó ötlet! :D Ven egy kismama ismerősöm ő épp egy graffitis haverjával szeretné ezt házilag leboltolni valahogy. :D

Hú én mielőtt Janival megismerkedtem nagyon szórtam a pénzt, de azóta se jövök rá miből.... Feleannyit se kerestem mint most.

Kép Kép
szõlõ

Jaj Mamacka, nem irígyellek! Nagyon rossz lehet ilyen kibírhatatlan emberrel egy fedél alatt élni!

KépKép
kisfruzsi

Mamacka, Anyósod igen "fura" teremtés...... Nem lehet könnyű. Nekem is vannak velük gondjaim, de azért ennyire nem húzós.

Kép Kép
szõlõ

Gitka, Kisfrizsi ötlete tényleg lehet hogy jó, csak én nem tudom hogy létezik-e ilyen munka...

Mindenesetre sajnálom, remélem sikerül megoldani :(

Kép Kép
szõlõ

Lányok!
Én is grafikus vagyok!
Régen pólóztam is! :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gitka,

na én ezért nem megyek el táppénzre, csak ha már muszáj. Csak a házunk törlesztőrészlete 70 ezer pénz és akkor hol van még rezsi + az autó...
Sajnállak....

Kép
emi29

[quote="szőlő"]J írta:szőlőó ötlet! :D Ven egy kismama ismerősöm ő épp egy graffitis haverjával szeretné ezt házilag leboltolni valahogy. :D

Én a grafikai részét megoldom otthon, mert az nem bonyolult, főleg ilyen szöveges nyomatnál .. aztán meg bárhol rányomják bármire ;)
A pólónyomást nem csinálnám házilag, azt mindenképp profira bíznám :) :lol:
Nekem csak azzal van gondom, hogy jó fazonú, és erre alkalmas felsőt találjak hozzá ..
Eleve nagyon nehéz csini kismama cuccokat találni :? Én egyfolytában nézem .. és azonnal megveszem, ha látok egy szép darabot.

Szőlő - te merre laksz?

Kép
szösszenet

Jah, most látom .. VII. kerület :oops: :oops: bocsesz, figyelmetlen voltam :roll:

Kép
szösszenet

Mamacka :roll: :roll:

Mentségemre legyen mondva hogy új vagyok, bár a mesekönyvből azért kitalálhattam volna :oops:

Az mit jelent hogy pólóztál? Te rajzoltál rá, vagy nyomtátok vagy hogy?

Kép Kép
szõlõ

[quote="kisfruzsi"]G írta:kisfruzsiitka,

próbálj meg valami internetes otthonról végezhető meló után nézni. De jól nézd meg mert azért van köztük átcseszés is! Pl, ha úgy kezdi, hogy fizess be ennyit meg annyit, az minimum gyanús!

Ezzel tényleg vigyázni kell. Pont tegnap volt a TV-ben, hogy hogyan vágnak át internetes munka lehetőséggel embereket. Az egyik ilyen cégre már 600 feljelentés érkezett, de még mindig működnek....

Kép
emi29

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkred]Jah, most látom .. VII. kerület :oops: :oops: bocsesz, figyelmetlen voltam :roll: [/color]

Igen, ez a szöveges "grafika" nem nagy dolog, kérdés hogy hol nyomják rá és egy db-nál mennyiért.

Nekem egyébként alapvetően az a bajom a kismamaruhákkal hogy iszonyú drágák... Mondjuk felsőügyileg nem gond, mert munkahelyem miatt 2 éve kvázi kismamafelsőkben járok :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Gitka
Gondolom nem nyugtat meg de a mi helyzetünk is tragikomikus... a lakásunkba nem tudunk beköltözni mert nincs rá pénzünk... és ha be is költöznénk úgy néz ki, hogy a kajára meg a rezsire már nem futná... teljesen kétségbeestünk, hogy mi lesz velünk... itt vagyunk két éve házasok és nem tudjuk elkezdeni az önnálló életünket... a férjem munkája teljesen bizonytalan... hol van hol nincs... én minimál gyedet kapok... kétségbeejtő...
azon röhögtünk kínunkban, hogy két éve 95000 Ft-ot hagytunk ott a nyomdába képeslapokért... alig veszik... szinte az összes itt maradt a nyakunkon... pedig milyen jól jönne most az a pénz... akkor karácsony előtt is jól jött volna...

Tényleg majd megmutatom!
Nem akartok venni ? :wink:

Itt vannak a karácsonyi lapok:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49566 ... 53&index=1
Kép

Húsvét:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49566 ... 86&index=1
Kép

Egyéb alkalmakra:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49566 ... 91&index=1
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja, nem jóra válazolatam mindegy, igen VII. kerületben lakunk, a Magyar Színháznál.

Kép Kép
szõlõ

Megcsináltam a grafikát... ezek keresztény evangelizálós pólók voltak, majd elvittem pólóshoz... szitám van nekem is de gépem nincs. :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="mamacka"]G írta:mamackaitka
Gondolom nem nyugtat meg de a mi helyzetünk is tragikomikus... a lakásunkba nem tudunk beköltözni mert nincs rá pénzünk... és ha be is költöznénk úgy néz ki, hogy a kajára meg a rezsire már nem futná... teljesen kétségbeestünk, hogy mi lesz velünk... itt vagyunk két éve házasok és nem tudjuk elkezdeni az önnálló életünket... a férjem munkája teljesen bizonytalan... hol van hol nincs... én minimál gyedet kapok... kétségbeejtő...
azon röhögtünk kínunkban, hogy két éve 95000 Ft-ot hagytunk ott a nyomdába képeslapokért... alig veszik... szinte az összes itt maradt a nyakunkon... pedig milyen jól jönne most az a pénz... akkor karácsony előtt is jól jött volna...

Tényleg majd megmutatom!
Nem akartok venni ? :wink:

Csajok, ez annyira szomorú, komolyan hogy hihetetlen.... Fiatal családok egyszerűen kképtelenek egyről a kettőre jutni, és nem azért mert nem akarnak. Mindig elkeserít ez a helyzet és tudom hogy túl sokkal mi sem leszünk rózsásabb körülmények között,

Kép Kép
szõlõ

Ilyen hirdetésekre én nem is válaszoltam.Felhívtanóm egyszer valakit ilyesmi munkával kapcsolatban és mondta küldjek neki válaszborítékot.Mondom küldje el sms-ben a címét mert nem tudom most felírni.Erre a nő:nem tud sms-t írni mert nagyon régi a telefonja.És akkor elgondolkoztam:1,nem emlékszem olyan mobilra amin nincs sms küldési lehetőség 2,ha valaki 180-300ezer! ft-os állást kínál annak hogyhogy nincspénze korszerűbb telefonra?Ez neki is előny lenne ha egyszer munkaközvetítő.Úgyhogy erről ennyit.
Pár éve csináltattam portfóliót elmentem néhány helyre statisztamunkáért.Ráment 10000 ft-om de nem jött visszajelzés.Ugyanez volt a bedolgozásokkal.Papírbohócot kellett csinálni a párom rajzolta az arcát mert ő hihetetlenül jól rajzolt és nem felelt meg a munkakadónak.
Most itt egy másik topikban bizonyos uvme ajánl internetes munkát szerintetek megbízható?Emilt kell neki írni és megírja mi az.
A sógórnőm egyébként talált munkát.Gyesen van és próbavásárlóként megy el autószalonokba utánna kiértékeli a válaszokat.NEKEM MIÉRT NEM SIKERÜL? :cry:
Vendég

Igen, sajnos mindenkinek nehéz ..
A mi lakáshitelünk 80ezer, de márciustól 105ezer lesz .. emellett van a rezsi és a párom kocsijának hitele :?
Sajnos nagyjából csak hasonló cipőben járó embereket ismerek magam körül .. mindenki küzd, és próbál egyről a kettőre jutni .. :?
Szomorú, ha ezt a küzdelmet az ember családja keseríti még jobban meg .. :evil:
Minket (ha anyagilag nem is tudnak) de lelkileg és midenhogy, ami tőlük telik .. támogatnak a szülők - édesek mind a 4-en :)

Mellékkereset .. Lányok, én nem is tudom, hogy van-e legális, működőképes otthoni munkalehetőség. Még soha senkitől nem hallottam, hogy talált volna .. Szerintem az egész csak átverés .. sajnos ebben az országban kicsi a piac ezekhez a munkákhoz..
Gyöngyfűzés meg ilyenek?? Ha reálisan végiggondolja az ember, akkor is röhej!
Lehet ügyeskedni, próbálkozni, kevés kis mellékesre szert tenni (mint Mamacka a képeslapokkal, pólókkal ..stb) .. de azt egyedül, nem valami humbuk cégnek bedolgozva :!:
Én az egyetem után nem is mentem el dolgozni (júniusban államvizsgáztam és júliusban foggant a baba) ... tanítok .. meg a párom zenekaraival foglalkozom. Szerencsére, ezeket lehet itthon végezni. :)

Kép
szösszenet

Mamacka-nagyon jók ezek a képeslapok!Igaz nekem valamiért fura ez a stílus, biztos érted mire gondolok, de nagyon különlegesek szerintem.A legjobban nekem az első "megérkeztem" lap tetszik, amelyiken körbeállja a család a kisbabát, meg az az esernyős is, a madárkával.[/b]

Kép

Kép
deli

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok ám, olvaslak titeket minden nap!
Hát tegnap én is nézegettem már kismami cuccokat. Eredmény: horribilis árak, és a legkisebb méret is nagy. Úgyhogy legalább egy darabig nem kell vennem! Mondjuk a gatyóim még jók. Azért vettem kismama harisnynadrágot, meg 2 db bandázst, ez legalább melegít is, és tényleg jól néz ki pulcsik alatt, főleg ha már a pocid miatt már kicsit rövid.

Hát igen a táppénz sajnos nem fizetés... :cry: Ráadásul én is kevesebb étkezési jegyet kapok. 5000 helyett 1000 Ft-osat. Szerintem azt meg már minek adják... Szerencsés vagyok mondjuk, mert párom jól keres. Meg anyu főz ránk, amióta nem bírom a szagokat, meg hányós vagyok. Úgyhogy nem panaszkodhatom. De hát mégiscsak kevesebb a saját pénzecském...

Mi is indulunk 4D-re. a 17. héten illetve később a 25-28. hét körül. Az elsőt inkább csak megnyugtatásképpen, a másodikat pedig azért, mert már kezd végleges formát ölteni. Ezért az elsőnél nem is kérünk dvd-t, így 2-3000 ft-al olcsóbb. Különböző csomagok vannak. Legalábbis nálunk, de gondolom mindenhol így van. Kinek mire van igénye, na meg pénze. Nálunk a legolcsóbb 9500 ft. (10 perc UH, nem meghatározás, 1 db kép)

Gitka! Valaki itt is hírdetett internetes munkát. Talán 2-3 nappal ezelőtt. Van honlap cím is!!

Ja, és én is a DM-es Babylove-ot használom, de nem az olajat, hanem a krémet. Olyan jó illata van, nekem a karácsony jut róla eszembe! Apropó karácsony!! Picurnak vettetek már valamit??? :lol:

Kép
gabo001

Ha már mindenki mutizza a munkáit, én a zeneszeretőket koncertre invitálom :)

Én ilyen plakátokat csinálok, promó-szövegeket írok és híreket honlapokra, koncerteket szervezek és egyéb jó dolgok :)
Jah, és gyerkőcöket tanítok :lol: :lol:

Ez párom zenekarának 15 éves szülinapi bulija!

Kép

Kép
szösszenet

Szösszenet ez jó, hogy tudsz otthonról is dolgozni. Elvileg mi is úgy egyeztünk meg itt, hogy 1 év után részmunkaidőben visszajöbök, ami nálunk azt is jelenti hogy az irodai munkát otthonról csinálom.

Én 3 éve dolgozom itt, az a szerencsém hogy kis cég, visszavárnak majd. Meg a gyed miatt nem kell aggódnom, olyn téren hogy korrektül bejelentett állás (röhej ez is, hogy lassan nagyítóval kell olyan céget találni aki rendesen bejelent...)

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet! Mit tanítasz? Minden nap? Te mész házhoz, vagy hozzád jönnek. Ez tényleg tök jó, kicsit dolgozol, kicsit pihensz! Nekem is ilyen kéne! Csak hát nálunk nincs ilyen lehetőség, pl. otthonról interneten keresztül. Mert azért valljuk be lányok, még messze van a tavasz... De persze első a baba!!!!

Kép
gabo001

Szösszenet, a te párod a Black-outban van? :shock:

Kép Kép
szõlõ

A mi helyzetünk sem könnyű, albérletben lakunk( remélem már nem sokáig!), otthonról egyáltalán nem tudnak minket segiteni, évek óta a saját lábunkon kell megállnunk.De gyakran hálát adok Istennek azokért a dolgokért, amit Tőle kapunk napról-napra( fel sem tudnám sorolni, mennyi mindent), főleg a Csodálatos Férjemért, aki a legnehezebb időszakokban is támaszom volt, és ma is az, és persze a mindig áhitott kislányunkért.Számunkra Isten jelenti a biztonságot a legkétségbeejtőbb helyzetben is, ezért is igyekszem azokra a dolgokra figyelni, amelyek megvannak, szépek és jók az életünkben.Mamacka, és tudom, hogy Ő rólatok sem feledkezik meg, és igaz sokszor nem érezzük, de gondoskodik rólunk[b].

Kép

Kép
deli

Megpróbáltam nyáron a gyerekfelügyeletet itt nem messze mondtam a csajnak hívjon nyugodtan máskor is.De csak akkorra kellettem azóta is más vigyáz a gyerekeire. :(
Talán ha tudnék varrni esetleg korrepetálni,de a gyerekfelügyeletre a család azt mondta nincs papírom h vigyázhatok gyerekekre.Szóval most kínlódok.Lehet megtanulom a műkörmözést.De arra sincs igény,több a műkörömépítő mint akinek műköröm kell. :?
Vendég

[quote="gabo001"]S írta:gabo001zösszenet! Mit tanítasz? Minden nap? Te mész házhoz, vagy hozzád jönnek. Ez tényleg tök jó, kicsit dolgozol, kicsit pihensz! Nekem is ilyen kéne! Csak hát nálunk nincs ilyen lehetőség, pl. otthonról interneten keresztül. Mert azért valljuk be lányok, még messze van a tavasz... De persze első a baba!!!!

Főleg matekot, nyelvtant ..
De van akivel mindent tanulunk, járok hozzá heti 2-szer és átnézünk mindent amit a héten tanult a biológiától a fizikáig :lol:
12-16 év közötti gyerkőceim vannak. Szerencsére minden napra jut belőlük, és mindegyikük itt van a kerületben, így 5 perc alatt ott vagyok bárkinél kocsival :)
Én hobbiból kezdtem el anno ismerősöm fiát tanítani, majd láttam, hogy jól megy, és szeretem is .. és meghirdettem magam. Gyártottam szórólapot, és mentünk párommal ragasztgatni oszlopokra meg bárhova .. jelentkeztek is, így kialakult az egész .. Most már 4 éve csinálom ezt. Az egyetem mellett is jó kereseti lehetőség volt, és most is nagyon jól jön! :)

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzösszenet, a te párod a Black-outban van? :shock:

Igen :)
Miért? Csak nem ismered őket / a zenekart?

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
Igen :)
Miért? Csak nem ismered őket / a zenekart?

Viccelsz velem? Kvázi az Esőnaptól imádtam őket, unokatesómmal a mai napig emlegetjük a fehérvári Black-Out bulikat, meg mikor már feljöhettünk Pestre is egy-egy wigwamos koncertre. :)

Azóta sokat változott, inkább bővült a zenei ízlésem tökmás irányba, de a Black-Out az mégicsak Black-Out. A V.V.V.ig rongyosra hallgattam az összeset, és a mai napig előszedem őket. :)

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet!

Ez tök jó, hogy tanítasz. Én is gondolkodtam, hogy taníthatnék németet...elég jól beszélek németül.

A férjed zenész. te hogy állsz a zenével? Nálunk mind a ketten egy csapatban vagyunk. Párom a dobos én meg az egyik énekes, és keresztény zenét játszunk. És tök tutik. Ha ismered az ausztrál Hillsong dalait...néhányat azokból is játszunk magyarul. Nézd meg az oldalukat meg a zenéjüket. Szuper! De lehet, hogy neked nem tetszik... :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Deli!
Mi is így vagyunk a férjemmel!!! Isten mindig eddig is gondoskodott rólunk, ezután is fog!!!! :wink:
Én is hétfőtől táppénzen vagyok....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem-mi szeretjük a keresztyén zenét a párommal, van is jópár a gépen, kis zenekaroktól is.Majd ird már meg priviben légyszi' milyen zenéitek vannak (címekre gondolok), hátha van közte ismerős.Nagyon jó neked, hogy ilyen zenekarban énekelhetsz!Nekem ez a nagy álmom, de nem hiszem, hogy valaha valóra válik.Ahhoz tanulnom is kellene, nekem is ott a gitár meg a szinti, de nincs rá pénz, hogy tanuljak, a gitártól meg fájt a hátam.

Kép

Kép
deli

Amikor ilyen zenét hallgatok, sokszor a fellegekben érzem magam!

Kép

Kép
deli

Nem akarok senkit +bántani,én is hiszek Istenben de a csekkeket attól még be kell fizetni.És itt már az ima sem segít.
Mamacka jók a képeslapok ti terveztétek? :wink:
Vendég

Tegnap be kellett vennem 1 gyógyszert mert allergiás vagyok ami mára asztmával párosult.Azt mondta a doki h 12.hét után szükség esetén,de muszáj mert az asztma nem kellemes.Lehet h ma is lesz gyógyszer.Szerintetek árt vagy használ?Mert az oxigénhiány meg az állandó tüsszögés se jó. :?
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat kellett visszaolvasnom,nagy volt a nyüzsi! :lol:

Én velem nem történtek túl jó dolgok az elmúlt pár napban! :cry:

Tegnapelött pisilés közben észrevettem,hogy barnás színű a Wc papír és amikor belenéztem a Wc-be láttam,hogy tiszta vér,teljessen bepánikoltam,zokogtam mire az első sokk után rájöttem,hogy nem a hüvely felől vérzek hanem a vizeletem csupa vér!

Azonnal hívtam az orvost,aki egyből kórházba küldött!
Első körben kizárták azt,hogy nőgyógyászati a dolog ,a baba jól van,és a méhszáj is teljessen zárt!

Utána mindenféle vizelet tesztett végeztek amiben a véren kivűl semmi mást nem találtak!
Elküldtek egy urologushoz ott kiderült,hogy összevan esve a jobb vesém és pang,ami azt jelenti,hogy nemtudd belőle a vizelet és a folyadék megfelelően távozni!
Vagy vesekövem van régóta csak nemtudtam róla,vagy a méh nyomta el,vagy ciszta! :cry:
Röntgenezni kellenne azt meg úgye nem lehet!
Kaptam gyógyszert ami max.csak a vért tisztitja ki a vizeletből,de a pangás attól fennmarad,úgy nézz ki hogy lehet megkell műteni,felraknának egy állandó katatétert a szülésig,hogy azon át kitudjon rendessen ürülni a vizelet! :cry:
Utána meg kiderülne,hogy pontossan mi is a gond!Teljessen elvagyok keseredve,nemtudom mi jöhet még! :cry:

KépKép
KépKép
nicci

Nicci!
NAgyon sajnálom! Elhiszem, hogy nagyon megijedtél. De gondolom nem vagy most sem nyugodtabb. Igen ilyenkor nagy baj, hogy nem lehet röntgenezni.
Gitka,

HA nem kapsz levegőt, akkor a babó sem kap elég oxigént, ami pedig sokkal károsabb (agykárosodás), mintha a kis májának kellene méregtelenítenie egy allergia gyógyszer miatt. Nem jó a gyógyszerszedés, de a Te esetedben mindenképpen a indokolt! Ne aggódj!

KépKép
kisfruzsi

Nicci, :( Nagyon sajnálom, őszintén remélem hogy rendbejössz és a babónak sem lesz semmi baja :cry:

Kép Kép
szõlõ

Hú Deli!
Olyan sokat játszunk....azért priviben küldök pár címet...
Van egy cd, amit 17 éves koromban készítettünk az akkori szintetizátorossal...egész jó lett....5 szám van rajta. Akkoriban szerettem volna menni a Magyar Continental Singersbe , de aztán másképp alakultak a dolgok....sajnos... :cry:

Gitka01!
Engem nem bántasz meg. Nekünk is sok a csekk kevés a pénz, mégis.....Isten nélkül már nem is tudom hol lennénk...

Az allergia nem jó dolog....én is allergiás voltam. Úgy döntöttem, hogy abbahagyom a gyógyszert....Isten segítségével egyik napról a másikra nem szedtem be a gyógyszert....ennek már lassan két éve...semmi panaszom nincs!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nicci!
Vigyázz magatokra!!! jobbulást!

Deli!

Most is jó zene szól ám nálam!!!!!!!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gitka-igen, a csekkeket nekünk is fizetnünk kell, de tudom, hogy utána nem halunk éhen, mert Isten gondoskodik rólunk.És nekünk bizony sokszor segít az ima-pl. amikor tényleg üres a zsebünk és sokszor még a kenyeret is problámás megvenni, többször is volt, hogy az Úr megsegitett, és valahogy mindig lett annyi amennyire éppen szükségünk volt.De mi Istent nem kívánságteljesítőnek használjuk, hanem a mindennapjainkat is rábízzuk.

Nicci-én is nagyon sajnálom, ami veled történik.Érdekes, hogy ez minden előző tünet nélkül kezdődőtt.Eddig nem látszott a laboreredményeden semmi?

Kép

Kép
deli

Hú lányok, mennyit írtatok!

Mamacka!
Fogadd őszinte részvétem! Sok erőt kívánok Nektek!

Nicci!
Sajnálom, remélem minden rendbe jön! Ultrahanggal ilyenkor nem tudnak megnézni?

Képzeljétek! Vége a rosszulléteimnek. A dokim javaslatára abbahagytam az Elevitet és másnap már semmi bajom nem volt. Úgy látszik az volt a ludas. Most HIPP Natalt szedek helyette. Ettől nincs semmi gondom. Szedi ezt vki?

Kép
Kép
Kép
felsoa

Deli!
Én sem tanultam énekelni, nálam ez inkább tehetség.... :wink:
Na azért jártam énekkarra 3 évet.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én nem vagyok alllergiás,valahol ezt írtam volna? :shock:

KépKép
KépKép
nicci

Mary, Gitka-bizony én is egy 6 évig tartó, már nagyon elfajult betegségből gyógyultam meg teljesen, úgy, hogy végig nem szedtem gyógyszert (mindenki csodálkozott is rajta), csak nagyon sokat imádkoztam.De azért persze, ha muszáj én is szedek gyógyszert.Gitka, ha a dokid azt javasolta, hogy kell, akkor szerintem is nyugodtan szedd a gyógyszert.Ismerem, az asztmát milyen szörnyű, a bátyámnak is az van :( .

Kép

Kép
deli

uh-val nézzték a vesém ott derült ki minden,de a méh miatt nem látják,hogy vannak-e már esetleg kövek valahol elakadva! :cry:

KépKép
KépKép
nicci

Felsoa, nekem egyik ismerősöm csak ezt szedi már az elejétől, most már a 7. hónapban van.

Kép Kép
szõlõ

Mary-én is évekig vezettem az Ifinkben az éneket, és úgy érzem elég jó a hangom, csak a környezetemben nincs ilyen együttes, és ismerősöm sem.

Kép

Kép
deli

Mary-köszi a címeket meg a linket.Majdnem mindet ismerem, mi is ezeket hallgatjuk, Johannának meg van gyermekénekes CD, amelyet a gyülekezetben énekeltek fel, ezt nagyon szereti.Köszi a linket is, majd szétnézek ott :D .

Kép

Kép
deli

Szia Lill...
:)
Felfedeztelek:)
Vendég

[quote="szőlő"]J írta:szőlőa, nem jóra válazolatam mindegy, igen VII. kerületben lakunk, a Magyar Színháznál.

A Magyar Színháznál hol laksz? Én a színházzal szemben laktam a Wesselényi u-ban. A végén kiderül, hogy ismerjük egymást :)

Kép
emi29

És itt van Csöppke is...
Sziasztok lányok:)))
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: