Na hálistennek, remélem Lizáéknál minden rendben van. akkor holnap végre meglesz Domcsi:-) Asszem én még hanyagolom két hétig a Hawaii pizzát, ha ilyen hatása van
Nyooooomj Liza!!!!!
Bocsi Doo, de én 20-án este terveztem szülni, esetleg 21-én

nem szeretnék előbb

és remélem Zsófinak sincsenek eltérő tervei

addigra te már nagyon okos és tapasztalt kismami leszel és majd millió hülye kérdésünkre válaszolhatsz
Jaaaaj Bogyra úúúgy sajnállak

remélem hat a lórúgás, és jobban leszel az atom antibibitől.
Bringa, még mindig tanulsz? Hogy bírod? Ezen gondolkodtam ma délután, hogy tudsz te még ilyenkor tanulni is...

minden elismerésem a tiéd
Ilda, Legi, nekem kvázi semmi tapasztalatom gyerekekkel 31 éves vén korom ellenére

a bátyám kisfiával gügyörögtem néha de az nagyon esetleges volt lévén hogy más városban laknak... na de majd most

fő az önbizalom.. igyexem legalábbis elhitetni magammal hogy mindent tudni fogok

ha nem előbb majd később

de most tényleg ha 14-15 éves kiscsajok megbírkóznak az újszülött babájukkal, csak megy majd nekünk is, azért mi csak készülünk rá
Csajok, nekem be kell hogy valljam volt chippendale fiú a lánybúcsúmon, de elég ótvar volt a csákó:lol: szerintem muris volt, és bár nagyon zavarban voltam ahogy ott vonaglott nekem ,semmi olyan nem volt amit én nem akartam, kivonaglotta magát aztán elvonaglott

mondjuk én mondtam a barátnőimnek hogy én szeretnék ilyet, ez is valami amit egyszer meg kell nézni, és mikor ha nem ilyenkor

a párom is látta a fényképeket

és teljesen padlón volt a rózsaszínű tangától
szóval szerintem minden ilyen bulin a a lényeg, hogy az ünnepelt kezében legyen a gyeplő és ne kelljen olyat csinálnia amit nem szeretne, én jól éreztem magam, és most már ilyet is láttam és tudom hogy ennyi elég is volt belőle egy életre
Na a páromat bezzeg az ő bulija utáni nap du 5 kor szedtem össze a legjobb haverjánál, letámogattam a kocsiba, hazacipeltem, és este 10-ig borogattam a másnapos homlokát

hááát nem egy nagy ivós a drága
Bringa, elhiszem hogy zavar a bébiköszöntő eme formája, ahogy írtad, hogy csak az ingyen piára hajtanak az ilyenkor előkerülő barátok...

nálunk ilyen nincs, mármint hogy ivászat biztos lesz, de csak a szűk baráti körrel, és tudom hogy ők majd vigyáznak rá
Na mindenkinek jó éjcakkát! Remélem tudtok pihenni beteg és fáradt sorstársaim!!!