Na szép délutánt!!!
Niki és Lőrinc nagyon édesek, és cukor falatok, bár ők sincsenek cukorból , ugye Keve
Kuki-ra tudok csak reagálni. Nekem azt mondták nem kell, nem is csináltam, aztán váltottunk dokit, na az felrántotta mazsikámnak, berepedt, szűkülete lett, műteni kell, ill. kellett volna, már 2 éve, de mikor vittük azt mondták előtte vizsgálja meg a házi doki, hogy műthető, e nem e köhög stb. Elvittük a házi-hoz, egészséges volt, a doki nem vállalta a felelősséget, hogy ő kijelentse műthető, de azért elkapott valami nyavaját, hogy ott várakoztunk, és nem tudták altatni, műteni, mert köhögött egyet, és mondták így nem. Azóta meg sehol nem voltunk, pedig kéne. De idén össze kell hoznunk nyáron.
Nyelv lenövés, hát szóba jött Janónál, hogy nem e a miatt nem tud szopni, de nem. Nekem fogalmam sincs hogy az hogy néz ki???

Nem tudja nyújtogatni a nyelvét vagy mi??? Tudom,hogy alul az a kis nyálkahártya izémizé nincs eléggé felválva, vagy hogy mondjam, de Blankinak is elég nagy ez a nyálka, de nagyon nagyra tudja nyújtani a nyelvét. Viszont ha valakinek van, azt mi előbb fel kell vágatni, hogy nem emlékezzen rá, mint nekünk a sziszut kellett volna.