Gydavid: Barbinak is, és neked is jobbulást. Te mit érzel, mitek lesz? HÁnyra mész holnap?
Ana: Csajoknak jobbulást. Remélejük téged nem dönt le semmi a lábadról.
A hányást még mindig nem sikerült megszoknom, pláne a tejes hányást. Brrrrrr.......
Linacska: Szegény Levi! Én még nem láttam rendes bárányhimlőt. Nagyon durva, szegénykémet nagyon sajnálom, tisztára elgyötri ez a kórság
Csöppke: nagyon szuperek a fotók!!!!!! Esetleg ha lenne kedved, feltehetnél nagyobb felbontásban is egyet kettőt, szívesen szemügyre venném közelebbről is
Addisz, neked is szépen kerekedik a pocid! Azért csalóka a kép a múltkorihoz képest, mert ott távolabbi volt. Vagyis NŐTT!!!!!!!!
Mi is lebetegedtünk. Zétinek a szokásos vírusos hörgős légycsőhurutos torokgyulladásos nyavajája van. Pulmicort és Augmentin.... Farsang az idén sem lesz.

Ráadásul mentünk volna holnap halászlézni 3 család együtt, szombaton unokatesónál szülinapi zsúr, hétfőn farsang. Annyira sajnálom szegénykémet. Megint kimarad mindenből.....
Látszatra semmi baja, nem lázas, energikus, csak néha ugatósan köhög. Remélem idejében elcsíptük, és nem rottyan le.
A mi bébink néha dél környékén jelez, meg du, ha haza érek, és este fürcsi után. Akkor a pocakkenegetéstől mindig felébred egy kicsit. Ma már láttam is, ahogy megrúgta a pocakom. Persze nem erősen, csak egy kicsit, de ,látszott a bőrömön
Holnap az is kiderül, h ki műveli ezeket a mozgásokat. Annyira szeretném holnap megtudni. Ráadásul egyedül megyek megint, mert apa itthon marad Zétivel.