sziasztok Lányok!
hűű annyit irtatok, hogy lehet nem is tudok reagálni itt mindenre!
Gratulálok Kocska neked is! Kár, hogy ilyen volt a gyűrű előzménye, de azért látod a párod nagyon próbálkozik 'helyretenni' a dolgokat, és te is nagyon szereted őt. Persze, azért ne felejtsd el azonnal, azért igenis érezze, hogy milyen hülye volt, de jó olvasni, hogy már nem vagy letörve!!
Zsu ügyes vagy, hogy elsőre jól sikerült a beigli! a diszeket meg lehet jövö húsvétkor megtaláljátok!
A gyerkőcöknek jó sok szépet hozott a jézuska! mi is kaptunk párom tesójától (aki a legogyárban dolgozik) 3nagy doboz legot, meg anyóstól kiscipőt, kiskesztyűt, előkét és kissapkát.
Leo a kislányhoz gratulálok! a család is biztos nagyon örült a hirnek!
Tisa érezzétek nagyon jól magatokat!
Judy én is holnap készülök a mávba a cukroslöttyre! (bár még ki kellene váltanom a szőlőcukrot, mert elfelejtettem

igy ha nem találok ma egy patikát, akkor kedd lesz belőle

) de lehet hogy találkozunk hétfőn!
nálunk meg a szexesdi szinte jobb is, mint azelőtt

nem gyakori, de annál jobb, (mondjuk a sok 24órázástól apa sokszor hullafáradt, igy ő se igényli annyira) de volt olyan, hogy 'rámjött' hogy KELL, és azért azelőtt inkább apa volt a kezdeményező.
Tasin remélem nem fáj már a sérv, és a karácsonyi sürgés-forgás után te is tudsz egy kicsit pihenni, és talán az azért használ. vagy Kikocska tanácsa hogy jó melegen tartsd magad!
jó olvasni ezeket az esküvős emlékeket! nekünk sincs még, és apa 'igazit' akar, olyan jó nagy falusit, én meg örülnék egy kisebbnek is. viszont rájöttem, hogy nem is hiányzik annyira hogy 'papiron' is együtt legyünk. ha viszont mégis lesz valami esküvő, akkor mi is várunk, mig Luca kicsit nagyobb lesz, és talán ő lesz majd a koszorúslány is.
jó volt otthon lenni nagyiéknál, Luca még mamának és tatának is mocorgott egy kicsit, igy ők is érezték! megint voltunk egy bababoltban, és nézegettünk kiságyakat, meg kocsikat, de ez a bolt is olyan vagy még drágább mint a brendon! pedig azt hittem, egy 'név nélküli' bolt vidéken olcsóbb lesz...
na mentem, mert regényt irtam...lehet hogy az oldal is betelt...szegénykéim most olvashattok!