A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Kedves Lányok!
Boldog, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Asszem a következő pár napban mindenki nagyon elfoglalt lesz! De nem baj, majd az ünnepek után talán több idő jut a csevegésre.
Az elmúlt napokban nálunk is minden a karácsony körül forgott. bevásárlások, idegbaj, sütés stb. Ma még egy kicsit takarítani kellene, aztán holnapra már csak a csomagolás marad. :D

Sziszike! Gratula a jó hírhez! Így már tényleg nyugodt és boldog karácsonyod lesz.

A Felicitas csomagról annyit tudok, hogy tavaly kaptam a védőnőtől egy kiskönyvet (Várandós mamák könyve), amiben mindenféle dolgot leírnak pl. egészséges táplálkozás, életmód, hogyan változik az anya szervezete, szoptatás stb. Ezt a felicitas adja ki és kuponok is voltak benne. Az egyik kupon egy felicitas ingyenes ajándékcsomag várandós anyukáknak (megvan adva, hogy hol lehet beváltani). Ebben ilyen dolgokat raknak pl. cumi, popsitörlő, babatea, sampon stb.

Nos én tavaly kaptam ilyen könyvet, de már akkor 2005 tavasz-nyárt kaptam. Szóval már régen lejárt.... Idén meg nem kaptam ilyesmit. Pedig az ember azt hinné, hogy mindenkinek jár.

Nekem se biztos, hogy már lesz időm idejönni karácsonyig. Ha tényleg így lenne, akkor

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK minden kismamának és a családjának!

Puszi

Judy

Kép
judy_76

Ezen a honlapon mindent leírnak a Felicitas-ról. Ahogy olvasom a védőnőtől kell kérni. Csak azt nem értem, hogy miért kell kérni, miért nem kapjuk meg alapból?! :shock:

http://felicitas.qwertynet.hu/

Judy

Kép
judy_76

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!!

Kép

Kép
sildi83

Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám a cukor miatt!! Köszi a tanácsokat!!!
A dokim is diétát tanácsolt, és egy hónap múlva ismétlés!
Nagyon oda fogok figyelni, hogy ne legyen magas!

MINDENKINEK NAGYON SZÉP ÉS BOLDOG KARÁCSONYT, ÉS EGY CSODÁS, BABÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki pihenjen nagyon sokat!!!
puszi Eda

Kép

Kép
eda7

Sziasztok Lányok!

Visszatértem közétek. :shock:
Annyi munkám volt tegnapig, hogy nem volt időm netezni. Mától viszont szabadság hegyek. 8)

Sok minden történt veletek az elmúlt pár napban. Ami leginkább megragadt, az mindenképp Kocska esete a párjával.

Kocska!
Remélem, hogy azóta rendeződött a viszonyotok. Szerencsére, én nem tudok neked tanácsot adni ilyen helyzetre, mert az én Balázsom a hűség mintaképe. A közös 15 évünk alatt egy félrelépése sem volt, így továbbra is maximálisan megbízom benne.

Múlt hétvégén beszereztem a kismama fehérneműket. A bugyikkal nem igazán vagyok kibékülve, de a szoptatós melltartók kényelmesek. Már most is ezeket hordom, mert ezek merevítő nélküliek, így nem veszélyesek a tejcsatornákra (legalább is ezt hallottam). :roll:

Kész vagyunk az ajándékokkal, minden be is van csomagolva. Így most már ránk fér egy kis pihenés. Este találkozunk a haverokkal, karácsonyi összejövetelt tartunk. :P

Gondolom, már mindannyian javában készültök a holnap kezdődő ünneplésre.

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK (MAMÁKNAK, PAPÁKNAK + BABÁKNAK).

Kép
gesztenye74

ma cukorterheltek - immár harmadszor az életemben, és először ellenőrizték gyorsteszttel, hogy szabad-e egyátalán :) vicces. mondta a nőci, hogy ha magas az éhgyomri cukor, és ráterhelnek csúnyán kiüthetnek. végülis jogos... és citromot sem tehettem,m ert mondta, hogy sokszor lenullázza az eredményt az aszkorbinsav. szóval nulla lesz a cukor érték, és meg kell ismételni a vizsgálatot. elég rosszul lettem így viszont, kedvem sem lett volna elmenni... de túléltem, és örülök, hogy karácsony után lesz csak eredmény... :P bár szerintem minden rendben.

Én max olvasni nézek be szerintem holnap, szóval mindenkinek nagyon nagyon boldog, békés, szeretetteli karácsonyt kívánok!

kikocska

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!
Én is először szeretnék mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!

Hát én már most kivagyok bukva a karácsonytól.Végre minden ajándék becsomagolva, asztalterítő kivasalva ,díszek felkészítve én meg kikészülve.
Holnap nem kell hál Istennek halászlevet főzni, mert após ma megfőzte nekünk is.Én csinálok egy kis majonézes krumplisalit megrántott halat azt jól van.
Csütörtökön anyuéknál eszünk úgyhogy pénteken főzők csak.JUHHHHÉÉÉ!

Képzeljétek ma elmentem anyuval ultrahangra és a doki azt mondta nem ultrahangoz meg mert nem ér rá! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Azt mondta menjek vissza karácsony másnapján mert akkor ügyeletben lesz és akkor megnéz.Persze ez majd pénz lesz
nekem és idő mire elkapom.Olyan ideg voltam mikor jöttünk haza!

Csajok ugye nem tűnik el mindenki! :?:

Majd csinálok képeket és dobok fel!!

Na most megyek mert hív a wc manó!

Kép

Kép
gabka7926

Kép

Kép

Kép
gabka7926

Juhász Gyula:
Karácsony felé

Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.

…Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

…És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.

BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

Kép
tasin

Mindannyiotoknak boldog, békés,
szeretetteljes karácsonyt kívánok!!!!!!!!!!

Kép

Zsu
svs

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KISMAMAINAK,POCAKLAKÓNAK,NAGYTESÓNAK ÉS PERSZE AZ APUKÁKNAK IS :wink: :wink:
Kép

Kép
Kép
ettike

Kikocska jót nevettem Rékán, haláli dumákat tudnak nyomni.

Képzeljétek tegnap fiúk össze rakták a kiságyat,pelenkázókkal és még este segített a mézeskalácsot nyújtani szaggatni is. Tiszta lelkes, ez így maradhatna.
Ma már becsomagoltuk az ajándékokat, mert tegnap estig körmöztem, aztán haverok voltak itt mikor már a kalácsot sütöttük kb.hajnali 1ig. Most meg a fát díszítgeti, mert holnap estig melózik, aztán meg anyuékhoz megyünk.
Na meg nekem ma este még céges kaja.

Na közben megjöttem a céges kajáról( 23 óra) Nagyon örülök, hogy nem kell dolgoznom.
Kösz Bogi, kutyafüle, az együttérzést, meg az erőt, szükségem is van rá. A töki meg mindig jelez, ha elkezdek idegeskedni.

Gabka jó a kiságy, gondolom így fából újonnan nem lehetett olcsó.

Jajj csajok szerezzetek netet otthonra, nem akarok nélkülözni senkit sem!
Ja és épp most nekem sincs, de ez változó, mint az időjárás, na majd holnap elküldöm.
Ma még olvasok egy kicsit a párom fejére.

Na ma ismét vagyok egy kicsit, végre net is van. Lassan átcuccolok anyuékhoz. Sütik meg ajikkal, a párom este 8kor jön csak meg. Próbálom mára minden dühöm félre tenni, remélem sikerül. Képzeljétek itthon a fa alá beraktunk mindent amit becsomagoltunk, és mire tegnap haza jöttem, addigra ott volt 2óriási csomag, persze az én nevemmel. Túl jó voltam. Az egyik egy porszívós doboz méretű, a másik csak kicsit kisebb. Porszívóm az rossz is, ezért is porszívózott helyettem a lelkem, mert marha hangos lett. Bár azt a mamától kértem. De az is lehet, hogy a szutiból felhozta tényleg a porszívóm dobozát, meg a hordozható magnóét és abban van valami…
Furdal a kíváncsiság. Na majd holnap megírom mi lett.

Tasin jó pihenést! Nem kell ám minden nap takarítani, ha végre nem melózol. Jóból is megárt a sok! És kössz az együttérzést, jó, hogy valaki még gondolkodik ilyen állatul, mint én 
Gondolkodtam én is, hogy eddig jó embernek hittem a párom, de valahol elcsúszott ez a dolog és embert kéne belőle faragni…csak nem tudom késsel vagy baltával….

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Kívánd, hogy amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután.Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet.Én pedig békés karácsonyt kívánok Neked!

kocska

Kocska:
nekem is elég szar volt a délelőttöm.Sikerült apának eléggé felhúznia idegileg aminek sírás lett a vége a konyhában.A karácsonyfa díszítésén vesztünk össze.Vagyis még csak az égőket raktuk fel, abba maradt az egész és mikor kisírtam magam egyedül folytattam az egészet és 2 óra alatt kész is lettem.
A kiságy meg 37 ezer volt.Anyámék fizették szerencsére.NA és élőben is olyan a kiságy mint amilyen a képen volt?
Nem foglal sok helyet?Nekem is mondták a boltban legyen olyan de nekem nem kell mert akkor nem marad majd helye játszani.
A leveledet 2 vagy 3 részben írtad ugye?Mert egy kicsit zavaros volt az eleje!

Kép

Kép
gabka7926

sziasztok.

ma ilyen veszekedős sírós nap van?
én is összekaptam apával délelőtt.szokás szerint anyóson.
hisztizett hogy hozzájuk mindenképp ma ebédre kell menni és nem mehetünk koránn mert még nem lessz fa.anyuékkal is megbeszéltem hogy délelőtt odaugrunk és ők nem tudták este diszíteni a fát mert Patrikot áttvitték éjjelre hogy mi tudjunk diszíteni meg még boltban is voltunk.de túléltük ezt a napot is.apa elment dolizni lassan jön haza.remélem addigra megnyugszik.megvette az áhított játékát az xbox-ra remélem attól jobb kedve lett.

most először van műfenyőnk és nagyon tetszik.ahhoz képest hogy elleneztem tök szép lett.ebből is látszik milyen gyakorlott diszítő vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

ja és képzeljétek ma reggel 7 kor a csengőre ébredtünk.egy zsál bugyigóban meg egy rövid pólóban feszítettem hulla kómásan az ajtóban és vagy 2 percbe telt mire felfogtam hogy a tegnap vaterán vett kismamanacimat hozták.majdnem besültünk mert mi alapjában nemnagyon tartunk itthol kp-t.úgy szedegettük össze zsebekből :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: tegnap mondtam a csajnak hogy örülnék ha még akkor feladná és ünnepek között ideérne.na de ennyire nem volt sürgős hogy futárral küldje.de lagalább jó rám.kicsit bő comban meg fenékben de már megszoktam mert ha kisebbet veszek akkor annak a hossza nem jó.elcseszett egy méret vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek bedobom Patrikot a kádba aztán TV zünk míg apa megjön.

Kép
Kép
ettike

Bár már a szentestén lassan-lassan mindenki átesett,azért még a java hátra van,így mindenkinek sok boldog Karácsonyt kívánok!!! Remélem jól sikerült mindenkinek az este :) :) :)
Nekem lett az este folyamán egy nem túl zökkenőmentes,de annál inkább meglepő és örömteli ajándékom, páromtól kaptam eljegyzési gyűrűt :D Esküvő, házasság konkrétan nem lesz,ez inkább egy szuvenír,aminek nagyon örültem :)

dharma

Apropó veszekedés: Karácsonykor ez nem annyira idegen (sajnos,nem sajnos). Ilyenkor már sztem mindenki tele van sok-sok feszültséggel,izgalommal meg ugye ott a délutánig /estig tartó készülődés. Majd mikor már túl van az ember rajta és odaül a karácsonyi asztalhoz végre felengedhet :) Nekem is volt nap folyamán,h takarítás közben indulatosabban beszéltem,de párom rámszólt,h MA ezt hagyjam ki az életemből :D Úgyhogy remélem végül mindenkinek jól sikerült a napja veszekedés, sírás ide,vagy oda :wink:

dharma

Dharma:

Kép

gratulálok nektek!!!!!
Annyira örülök neki, hogy kaptál egy ilyen jelentős ajándékot!!!

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek békés boldog karácsonyt kivánok!

nálunk is egy sirós nap volt, egyszerűen olyan rossz ez a 'semmilyen' karácsony, hogy kicsit depis voltam, hogy ez nem olyan 'igazi'. de hajnalban mikor apa hazajött ma reggel, én még aludtam és mikor felébresztett, mondta nézzem mi van az asztalon..hát csinált egy kis 'szentéjt' a Lucánknak, csokikkal, meg a kisangyallal (amit a fára vettünk), a kis Luca télapóval (ezt is eltettük neki) és az uh fotójával, égett két mécses is, és egy lapra ráirta, hogy Luca, nagyon boldog első karácsonyt kiván apa és anya...el is sirtam magam...na akkor ott a csendben mig feküdtünk egymás mellett és néztük az ágyból ezt, lehetett érezni, hogy ott a szeretet. szép volt.

holnap megyek haza nagyiékhoz Szegedre, hétfőn meg ha dolgoznak a mávban, akkor megcsináltatom a cukroslöttyöt.

Dharma nagyon szép hogy a párod ilyen emlékezetessé tette a szentestét! Gratulálok!

és esik a hó is! remélem megmarad, bár még mintha havasesős izé lenne, de azért talán holnap reggelre....

teljenek szépen az ünnepek! sziasztok! puszi mindenkinek!
Kép

Kép
tünemény

Jó reggelt!

Hogy telt a szenteste?

Látom, egy-két embernek igen viharosra sikerült a tegnapja. Ma már senki se veszekedjen, sírjon! Mindenkit boldognak akarok.

Nálunk minden rendben volt. Reggel a párom beállította a fát, majd szép lassan együtt feldíszítettük. Ebédre finom francia salit ettünk sonkatekerccsel. A délutánt már az ajándékokkal és "egymással" töltöttük. CD-ket kaptam, és egy óriási meglepetést: Zsolnay étkészletet. Nászajándékként annak idején kaptunk egy Zsolnay süteményes készletet, és azóta szorgalmasan gyűjtünk hozzá. Minden évben gazdagítjuk a készletet, ami most végre teljes lett. Be is pakoltuk az eddig üresen állón tálaló szekrénybe.

Késő délután meglátogattuk a nagyszüleimet, majd gyertyagyújtásra az én szüleimhez mentünk. Ahol persze teleettük magunkat. :)

Anyuéktól kismama ruhákat kaptam, öcsémtől sólámpát (amit részben már Lucának tervezett).

9 órára már nagyon kifáradtam, így hazajöttünk, és korán ágyba bújtunk. Kedvesem sajnos ma dolgozik, ezért anyáméknál ebédelek. Délután pedig elmegyünk egy nagy sétára, hogy ez a rengetek kaja egy kicsit lemenjen.

A holnapi napot a férjem családjánál töltjük, úgy hogy majd csak később jelentkezem.

Dharma!
Óriási gratula az eljegyzéshez, legyetek boldogok örökké!

További kellemes pihenést mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Nagyon Békés Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

A Felicitas könyvhöz annyi hogy én rögtön megkaptam a védőnőtől még a kismama könyvvemben is bele írta hogy mikor vettem át és ott alá kellet írni hogy átvettem. A barátnőm februárra van kiírva és ő nem kapott, de mi a következő tanácsadáson szoltunk és így most ő is megkapta. A védőnő azt mondta hogy épp akkor elfogyott mikor az első tanácsadása volt a barátnőmnek, így utánna meg elfelejtette.
Én kaptam egy kis könyvet "Babavárás kettesben" címmel, egy csomó kismama újsággal és a Felicitas könyvecskét.

Gabka: a kis ágy valami gyönyörű én is ilyet szeretnék. :D

Dharma: gratulálok az ajándékhoz, igazán kedves, romantikus párod lehet.

Kép
evike79

Sziasztok!

Anyáéknál vagyunk és kicsit felszabadultam a net-ükre gondoltam gyorsan olvasok és írok pár sort!

dhrama hatalmas gratuláció! :))

Mindenkinek további szép ünnepet, most csak gyorsan olvastam! Kedden tudok újra majd... utána meg új év és lesz otthon is netünk! :)

Én tegnap már a szopipárnával aludtam.... őszintén ajánlhatom mindenkinek!

sok-sok puszi nektek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Gabka a fejem is zavaros, nem csak az írásom, de igen, 3nap írtam,mert nem volt időm tovább olvasni, utána meg net nem volt, hogy tovább tudjak olvasni.

Dharma én ugyan úgy jártam, mint te!
A nagydobozban pórszívó volt, ahogy sejtettem, de anyutól is azt kértem, így most kettő van, mivel annyira nem figyelt, csak be akart vágódni nagyon, na meg a túl hangos rosz pórszívóval kellett neki pórszívózni. De semmi gond, lesz külön az emeleten is, és nem kell folyton cipeljem, ami mostanában igen jól fog jönni. Na meg ha az egyik bedöglik, nem kell kétségbe esnem.
Ja éééés a másik dobozban, ahogy sejtettem a magnóm doboza, amiben sok kis dobozvolt és a végén a GYŰRŰ!
És egy sms a telcsimben: IGEN?
De erről most nem nyitottunk vitát….Nem kérdeztem rá mi igen, szóval azóta sem hoztuk fel, tehát úgy, mint Dharmáéknál, gyűrű és kész!

Tünemény csak készül felnőni a feladathoz a párod. Gondolom, hogy volt sírás.

Ja tesómtól hajszárítót kértem,azt is kaptam. És egy kis bodyt kaptam a barátnőmtől. Ma meg anyóséknál ettünk. Lassan meg jönnek a haverok monopolizni vagy pókerezni.
további szép estét mindenkinek!
Ja a párom kezét már összevissza rugdosta a baba!

kocska

ja raktam fel képet!

kocska

sziasztok.

apa estére lenyugodot ahogy sejtettem.jól kijátszotta magát.majdnem éjjel 1 ig fenn volt.éés holnap itthol lessz.úgy örülök.
szombaton élményfűrdőbe megyünk.még azt kapja tőlünk Patrik karira mert nagyon szeret pancsolni.
mi játékot csak egy autókészletet vettünk neki meg sok sok ruhát.a mamák és dédik ellláták játékkal.

mi házasok vagyunk de gyűrűnk nincs.csak gyors esküvő volt a lakás végett és majd a templominál lessz gyűrűzés meg hajnalig bulizás,meg fehér ruha.

ma kérdezte apósom hogy akkor hol tartok és mennyi van még hátra és basszus ha úgy vesszük 3 hónap és jöhet Alex.3 hónap :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: még semmit nem vettünk meg.januárban neki kell állnunk mert úgy megyek szülni hogy semmink nem lessz.

apropó szülés.ma olvastam hogy csináltak 2 új szobát a zsülészeten amikben van TV,saját mosdó,és babafürdető is.januárban utánna érdeklődöm mennyibe kóstáll egy ilyen szoba.jó lenne ott "lábadozni"nem a régi lepukkantakban ahol kilómétereket kell sétálni hogy eljuss a WC be és addig vagy a szobatárs vigyáz a picire vagy imádkozol hogy ne keljen fel.

Kép
Kép
ettike

Na nekem most végem van!Ennyi gyűrűt hozott a Jézuska!!!!

Kocska:most akkor kibékültetek?Nagyon Gratula neked is !!!!!!!!

Kép

Kép
gabka7926

És nem mondom a lényeget hétfőn voltunk 4D-n csak nem mertem mondani, mert meglepi volt a családnak és anyámék olvassák a fórumot!
Szóval 633gr,előtte hétfőn genetikán,ahol nem láttuk 606gr volt.
A talpacskája 4cm, a BPD:61mm
És végre van a pofijáról is tök jó kép!
Ha bescenneljük felrakom majd!

kocska

KOCSKAAAAA!!! Tudom,h jöhetett volna jobb körülmények között,de Neked is nagy-nagy gratuláció!!! Azért látom nagyon próbálja helyre tenni a történteket :) És remélem nem maradtok ennyiben :) Egyébként mit éreztél? Örömet,vagy inkább el voltál keseredve (bár remélem nem)?

Tünemény látod Nálatok is jó lett a vége. Bár nem olyan,mint szokott,de nagyon szép meglepetést kaptál párodtól:)
Mi családostul a 4d-s felvételt néztük meg,így "köszöntöttök" a kis jövevényt.

Ettike akkor a templomit mikorra tervezitek?

További jó pihit mindenkinek és köszönöm a gratulációkat :wink:

dharma

Persze most nyal fal, nemtom meddig tart,de remélem sokáig.Nézd meg milyen szépek vagyunk!Azért jól áll nekem ez a kis gané!!!

kocska

kocska:

szépek vagytok.jó nagy már a te pocid is.holnap csinálok én is frisset.

dharma:

eredetileg tavaszra terveztük de ugye tesóka akkor jön így valószínűleg 2011 tavasza lessz a mi időnk.szeretném ha a gyerkőcök is élveznék és bírnák valameddig.így megvárjuk míg Alex betölti a 2-őt.addig is gyüjtögetünk még és sokkal szebb lessz akkor,mint most lett volna :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Képzeljétek tegnap mondta apa mikor mondtam neki, hogy kapott valaki gyűrűt közületek, hogy én is kapok majd jövő hónapban.Akkor leszünk 4 éve együtt.És most nem én zargattam ez miatt.Nem tudom mi lesz belőle majd meglátjuk. :D

Holnap reggel mi is megyünk ultrahangra, mert ügyeletes lesz a magándokim és akkor ráér.Olyan kíváncsi vagyok!!!! :wink:

Az én Jézuskám a következőket hozta:
fényképezőgép- párom
kiságy+bele a cucc- anyuék
falra dekoráció- húgom
wook- sógornőmék
újszülött cumisüveg szett+tálcás jénai edény fedővel- após meg az élettársa

cumis üveg ilyen:

Kép

http://brendon.hu/ProductSearch/browser ... eg&empty=1

Kép

Kép
gabka7926

Tök furi, én azt hittem,hogy csak engem nem vesz el ez a gané...na mondjuk febr.ban lesz 7éve, hogy együtt vagyunk, számítottam is valami nagy nehézségre,mert a 7 vagy 9 évet szokták mondani vízválasztónak. Meglepődtem, hogy ilyen sokan vagyunk még házasság előtt és babát várva. Fura ez a mai világ!

Az érzéseim magam sem tudom tisztázni.Az tuti, hogy szeretem,mert nem lennék vele, de egy félre dugást gyűrűvel koronázni.....de legalább itt van rá indok a karácsony!
Na meg az esküvőt legszivesebben már én is 4 fővel tartanám titokban, annyi kedves ismerős,rokon van aki megsértődne, ha nem lenne meghivva. A kollegáim is mondták, de az nem gond,hogy meg se csörgettek mióta eljöttem.
Na meg olyan szép lagzit szeretnék, amilyen ugysem lehetne. Se pénz, se a karcsúságom, később meg időnk sem lesz rá.

kocska

Sziasztok!

Látom vegyesek az érzelmek!

:o
A gyűrűkhöz gratulálok mindenkinek!
:lol:
Remélem mindenhol jóra fordulnak a dolgok!
Szerintem minden évben ilyen a karácsony, az emberek többet várnak tőle, mint ami valójában......
Én is mindig túl nagy feneket kerítek a dolognak, aztán hipp-hopp eltelik és semmi extra nincs benne....csak egy kicsit többet eszünk.... :lol:

Nálunk is a szokásosan telt ...szentestén anyuék voltak itt, meg a lányzóm barátja....( öregszem... :cry: )---de jól áll :lol:
Másnap mi mentünk anyuékhoz ebédelni a tesóm családjával....aztán ennyi......
Ma dolgozik a párom, a gyerekek meg az apjuknál vannak...
Egész nap tv-zek, meg pihenek---na és eszek.. :lol:

Kaptam egy gyümicentrifugát----vagyis majd a picinek----
parfümöt, meg egy digitális konyhai mérleget amire régóta fájt a fogam.....ezeket a páromtól...
meg még ágyneműt, törölközőket, stb...meg egy kis rózsaszín cumit a tesómtól... :lol:

Valaki írta, hogy gerincsérve van.......nekem is előjött a karácsonyi készülődéstől.......szenteste őrjöngeni tudtam volna a fájdalomtól... :(
Azóta sem tudok aludni, mert annyira fáj......pedig már én is szopipárnával alszom 2 hónapja....

Tudtok valami jó gyógymódot???

Kép

Kép
tasin

Nem akar senki sem semmi ujjat írni????

Kép

Kép
gabka7926

Múlt péntekig dolgoztam, azóta, pedig mint egy hülye rohangáltam. Pedig én tényleg minden ajándékot beszereztem időben, de a készítősekre csak az utolsó pillanatban jutott időm. Egy szörnyű rohangálássá változott a karácsonyi készülődés, iszonyúan elfáradtam. A szenteste viszont szép volt! Ráadásul kicsi férjem keresztelőjét most 25-én tarották, s ahelyett, hogy igazán rákoncentrálhattam volna, az utána követő "lakoma" miatt rohangáltam; sütöttem, főztem.
Jövőre a babával nem megyünk sehová, s ha valaki hozzánk jön vendégségbe, egy szerény, de finom étellel fogom várni, s nem többfogásos svédasztallal.

Tisa! Nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságot! Nagyon jól esett!
A férjem szólt, hogy írtál....bezzeg Ő ráért netezni.

Kocska! Nagyon sajnálom ami történt! Szivasd meg jól, megérdemli!!! Nagyon remélem, hogy sikerül megnevelni!
A gond az, hogy várandósan egy nő igazán kiszolgáltatott... főleg ha szereted...
...egyébként hirtelen felindulásból én is megtepném a hölgyet, de ha jobban belegondolsz, könnyű Katát táncba vinni...szóval inkább a másik félre koncentrálj!

Dharma! Nagyon gratulálok az ajándékodhoz!

Mi 9 év után háasodtunk össze először. Ez csak polgári volt, de utána volt a nagy lagzi. Templomi pedig azért nem volt akkor, mert a párom úgy gondolta, hogy mivel ő nem vallásos, ez nem lenne túl hiteles. Kicsit szomorú voltam miatta, de tudomásul vettem.
Egy évre rá nyáron egy sátoros-vonatos "kalandtúra" keretében elmentünk Olaszországba. Még baba előtt kiakartuk próbálni, hogy mit lehet 2 hátizsákkal, s nem túl sok pénzzel kezdeni a nagy világban. Ekkor jutottunk el Rómába, Vatikánba. Ott mondtam a páromnak, hogy ugye tudod, hogy majd a gyerekeinket meg szeretném keresztelni. Ő azt mondta igen, s úgy gondolja, hogy ebben a témában még el van maradva valamivel.... s megkérte a kezemet újból. Szóval nagyon romantikus volt!!! Így házasodtunk össze idén márciusban másodszorra is.
Csodálatos volt, de mivel nem szerettünk volna a Mi lagzink 2 -t, ezért írtó szűk körűre sikerült, csak a szertartás a szűk családdal, s a tanúkkal. Szóval ez sem a rendes módja a dolgoknak, de mi sem vagyunk egyszerűek.
Szóval szerintem az apró gyűrűhordozókkal is szépek lesznek azok az esküvők majd!

Tünemény! Örülök, hogy ilyen kellemesen boldogan sírós hangulatban karácsonyoztatok! Apa komolyodik! Ez nagyon jó!

Képzeljétek, kaptam apától egy tönkölyös szopipárnát. Nagyon aranyos a mintája mindkét huzatnak! Azt mondta, megsajnált, hogy egyre kevésbé tudok jókat aludni.
Tényleg nagyon kényelmes, és olyan aranyos, hogy ilyenekre figyel!

Egy hete megint nem írtam, s az olvasást is csak félig tudtam bepótólni, de nagyon boldog karácsonyt kívánok minden kismaminak!

KépKép
annaszuszi

hát, gratulálok az újdonsült gyűrűs menyasszonyoknak!!!! És nem fontos az az esküvő, sokkal fontosabb a pihenés meg a békesség. Szegény barátnőm, akinek az esküvőjére megyek januárban teljesen ki van, szülői nyomásra lesz ugye, két jogi szakvizsga között, karácsony és babavárás közepette ejtik meg, (májusra van kiírva) 200fős, mert a szülők ezt akarják... nem jó neki egyátalán. Nem boldogság, megkönnyebbülés lesz neki, ha túl lesznek rajta.

annaszuszi, olyan jó volt olvasni, hogy a férjed megkeresztelkedett. Nekünk is volt templomi is, püspöki engedéllyel, mert a férjem nem hisz, és úgy gondoltuk, hogy semmi értelme fogadkozni, ha úgysem jelent neki semmit, és így ugye más volt a szertartás is, és nem adtam fel a reményt, hogy egyszer majd ráébred azért ő is arra, hogy a vallásnak azért van jelentősége az ember életében.

nekünk is jól telt a szenteste, sok nagy öröm volt, jól sültek el az ajándékok is.gyerekek miatt érdemes feneket keríteni a dolgoknak, ez a varázslat megér minden készülődést, én is kipurcantam nagyon pedig, de azért elmúlt a mosolygó arcocskáktól. Meg már csak ültem meg feküdtem este, az is sokat segített biztos :P 25-én lejöttük Kaposvárra, azóta itt vagyunk, itt is folyamatos karácsony van, élvezik nagyon. Nekem van némi kellemetlenségem, a sógornőm pasija valami miatt haragszik ránk két éve, és elég minősíthetetlenül viselkedik, ezt elég nehéz feldolgoznom, meg rossz is szembesülni vele, mert igyekszem kultúremberként kezelni, de most már nem hiszem, hogy sokáig megy. Azért rossz, mert egyidősek lesznek a babáink a sógornővel :( szerencsére holnap délben már megyünk haza, és nem kell kerülgetni egymást. azért olyan szomorú ez a szitu.

tasin, egy-egy fájdalomcsillapítót be lehet venni, de nem folyamatosan, meg naponta, csak ha elviselhetetlen. És nekem a derekamnak melegen kell lennie, egy gyapjú pulcsit kötök a derekamra, az segít végülis, ha nem erőltetem túl magam, itt rohadt meleg van apóséknál, 23-24 fok, ez is jót tett - csak aludni nem tudok tőle, meg az, hogy nem kell a gyerekek után szaladgálni. Itt nem bújnak be a bútorok alá sem... De egy neurológus lehet, hogy tud olyan gyulladáscsökkentőt írni, amit lehet használni, ha nagyon rossz.

na, megyek, élek egy kis társadalmi életet... :) szép napot mindenkinek!

kikocska

Sziasztok Lányok!

Megint ezer éve nem voltam. Gratula a menyasszonyoknak,És utólag mindenkinek békés boldog karácsonyt továbbra is.

Sok puszi mindenkinek!

Kép
Kép
gaba_30

Sziasztok Lányok!

Elolvasgattalak Benneteket, de majd máskor reagálok, mert semmi időm... De a Meggyűrűzötteknek sok-sok gratula! :lol: :lol: :lol:

Én most nem leszek kb. 2 hétig, mert mindjárt repülök a Férjecskémmel Brüsszelbe. :lol: Ha lesz rá mód, akkor bekukucskálok Hozzátok.

Vigyázzatok Magatokra és a Babókra nagyon! Pihenjetek sokat és persze gömbölyödjetek! :D

Puszi Mindenkinek ezer! :D

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Ahogy olvasom azért mindenkinek jól telt a karácsony!
Nálunk nagy volt az öröm, hogy végre megtudták a nagyszülők is a baba nemét. :)

A gyűrűkhöz gratulálok. Kocska! Nekünk a 7. évben volt az esküvő és én is hallgattam egy jó pár embertől, hogy pont a 7. évben? Igen, pont. Most leszünk februárban 11 évesek és még mindig együtt vagyunk. Szerintem baromság a 7. év babona.

Mi tegnap jártunk a szemészeti ügyeleten is. Kiderült, hogy enyhe kötőhártyagyulladásom van a bal szememen. De nem súlyos, a doki szerint magától is elmúlt volna valószínű. De antibiotikumot nem írt fel, hanem valamilyen műkönnyet adott amit csepegtetnem kell.

Hétfőn meg megyek a MÁV-ba a terheléses cukorra. Egy kicsit izgulok miatta, remélem, hogy minden rendben lesz.

Mi még most vasárnap és hétfőn is megyünk karácsonyozni, de utána már csak pihi lesz!

Aki teheti szintén pihenjen sokat az új évig! :D

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok!

Nálunk nagyon rossz a net alapból is, de még hűségnyilatkozatunk van 1évig, na most meg, hogy mindenki netezik, alig hozza be az oldalakat.

Dejó, egyre többen értetek velem egyet, a kis gyerekes megoldásomban. A Párom kari kévetelével kapni fog minden nap, néha szóban már olyanokat rugtam rajta, hogy nekem is fájt. De mindig azt a legkönnyebb bántani, aki a legközelebb van és ő is ezt tette, ne meg most meg is érdemelte. Na de végre eljutottunk a kibékülös sexig. Na de ezt a babaféltést…..Jajj mondtam foglalkozzon már egy kicsit velem is, a gyereknek nyugi fülig ér a szája, ha az annyának is. Az előjáték persze a hasra tapasztott füle volt, minden pózban, mert persze ecseteltem neki, hogy amit velem tett, azt a fia érezte és neki is ugyanúgy fáj, mintha időnap előtt megrugdosta volna szegénykét.

Eddig 3napig csak ettünk,szóltam is a törpémnek, hogy huzza össze magát, hogy elférjen a kaja. De szerintem sokszor betámasztva tartotta a gyomrom rá ne zuhanjon... :lol: :lol: :lol: :lol:
Na megyünk ezzel a sumákkal kutyátsétáltatni.puxa

kocska

Kocska:
nálunk is a szex egy kicsit furán megy.Lelkiismeret furdalásunk van mind a kettőnknek.Nem lehet olyan felszabadultan mint egykor és közbe néha belerug az anyjába is a drágám.Inkább a petting megy.
Én még mindig a 76 kg vagyok eddig összvissz 4 kg híztam.
Neked olyan jó nagy a pocid, én is tettem fel képet az albumomba meg van új uh-os kép is.

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek szép karácsonya volt, én is gratulálok a gyűrűkhöz.
Az én lánykérésem nem volt túl romantikus azóta is piszkálom vele a párom, hogy még tartozik egy igazi szép lánykéréssel. A lagzi viszont annál szebbre és jobbra sikerült. Tavaly szept. 1-én volt. Itt Kalocsán a Duna - parton van egy étterem és annak a kerti részén volt az esküvő. A főnökasszonyom adott össze minket, mert én polg. hiv. dolgozom. (többek közt anyakönyvvezető is vagyok)
A legkedvesebb élményem hogy a párom másnap azt mondta, hogy ő még ilyen jó lagziban nem volt és nem is lesz, mint amilyenre a miénk sikerült. Ez nagyon jól esett.

Gabka: írtad nekem még anno, hogy privátba elküldesz egy jelszót és még valamit, ahol az adataimat tudom nektek felrakni. Még nem kaptam meg. :(

Hát én nem szakadtam meg a karácsonyi készülődésbe, de már most annál jobban várom a jövő karácsonyt. Én csinálok majd mindent és már hárman leszünk. Talán kész lesz a házunk is addigra, saját otthonunkba, saját karácsonyfa hát le se tudom írni mennyire várom.

Na most már befejezem, mindenkinek további jó pihenést.

Kép
evike79

evike: én már elküldtem pedig neked akkor mikor írtam, hogy megy az üzi.
most elküldtem neked a babanetesre és a freemail-esre is.
csak lesz belőle valami. :? :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Tisa! Érezzétek nagyon jól magatokat Brüsszelben!

Boldog új évet!

KépKép
annaszuszi

Sziasztok!

Tök jó, h mindenkinél jól telt a karácsony. Gratulálok az újdonsült menyasszonyoknak!!!!!!!

Kocska, nálatok mi a helyzet? Hogy vagytok?

Tisa, jó utat!!!!

Szépen telt nálunk is a karácsony, csak jól elfáradtam. Emma tök jól bírta a gyűrődést, egy angyal volt. Azért volt izgalom is: természetesen nem találtuk meg a karácsonyfadíszeket, a költözésnél jól elpakoltuk biztos. Úgyhogy 24-én még Obi-ba mentünk, h legyen azért valami a fán- és annyira szép lett, h csak ámulunk. :D
Emma egy plüsskutyának, meg egy biliztethető, etethető babának örült a legjobban. Na, meg a fán levő saját készítésű mézeskalácsnak, amit folyton lelopkod!! :lol:

A beigli meg annyira finom lett, h anyós elkérte a receptet, mondta, h jövőre ő is így csinálja majd! Nem kicsit vagyok büszke magamra! :oops: :wink:
Most még jönnek barátok, meg megyünk mi is, de Apánk 5-éig itthon van, szóval pihenni is lesz módunk!
Barnus bébi egyre többet rugdos, nagyon édes. Hihetetlen, h 3-4 hónap is mindenki (újra) babázni fog.

Hétfőn megyünk védőnőhöz, majd megkérdezem ezt a Felicitas csomagot, kedden meg dokihoz- jó lenne, ha kapnánk UH képet is.

Zsu
svs

Szisztok!

Remélem mindenkinek szépen teltek az ünnepek. Gratula a menyasszonyoknak :P :P :P :P :P

Nálunk kiderült, hogy kislány lakik a pocakban, be is írtam a táblázatba. A névvel még bajlódunk egy kicsit.....

Jan 5 után jövök majd sürübben, mert 23-án este elromlott az internet kütyünk.

Addig is mindenkinek BUÉK :D

Kép

Kép
leo50

csak gyors egy ma reggeli pocikép.
délutánn olvasok és írok is csak most megyünk kerimékhez.

Kép

Kép
Kép
ettike

sziasztok Lányok!

hűű annyit irtatok, hogy lehet nem is tudok reagálni itt mindenre!

Gratulálok Kocska neked is! Kár, hogy ilyen volt a gyűrű előzménye, de azért látod a párod nagyon próbálkozik 'helyretenni' a dolgokat, és te is nagyon szereted őt. Persze, azért ne felejtsd el azonnal, azért igenis érezze, hogy milyen hülye volt, de jó olvasni, hogy már nem vagy letörve!!

Zsu ügyes vagy, hogy elsőre jól sikerült a beigli! a diszeket meg lehet jövö húsvétkor megtaláljátok! :lol:

A gyerkőcöknek jó sok szépet hozott a jézuska! mi is kaptunk párom tesójától (aki a legogyárban dolgozik) 3nagy doboz legot, meg anyóstól kiscipőt, kiskesztyűt, előkét és kissapkát.

Leo a kislányhoz gratulálok! a család is biztos nagyon örült a hirnek!

Tisa érezzétek nagyon jól magatokat!

Judy én is holnap készülök a mávba a cukroslöttyre! (bár még ki kellene váltanom a szőlőcukrot, mert elfelejtettem :roll: igy ha nem találok ma egy patikát, akkor kedd lesz belőle :roll: ) de lehet hogy találkozunk hétfőn!

nálunk meg a szexesdi szinte jobb is, mint azelőtt :oops: nem gyakori, de annál jobb, (mondjuk a sok 24órázástól apa sokszor hullafáradt, igy ő se igényli annyira) de volt olyan, hogy 'rámjött' hogy KELL, és azért azelőtt inkább apa volt a kezdeményező.

Tasin remélem nem fáj már a sérv, és a karácsonyi sürgés-forgás után te is tudsz egy kicsit pihenni, és talán az azért használ. vagy Kikocska tanácsa hogy jó melegen tartsd magad!

jó olvasni ezeket az esküvős emlékeket! nekünk sincs még, és apa 'igazit' akar, olyan jó nagy falusit, én meg örülnék egy kisebbnek is. viszont rájöttem, hogy nem is hiányzik annyira hogy 'papiron' is együtt legyünk. ha viszont mégis lesz valami esküvő, akkor mi is várunk, mig Luca kicsit nagyobb lesz, és talán ő lesz majd a koszorúslány is. :D

jó volt otthon lenni nagyiéknál, Luca még mamának és tatának is mocorgott egy kicsit, igy ők is érezték! megint voltunk egy bababoltban, és nézegettünk kiságyakat, meg kocsikat, de ez a bolt is olyan vagy még drágább mint a brendon! pedig azt hittem, egy 'név nélküli' bolt vidéken olcsóbb lesz... :roll:

na mentem, mert regényt irtam...lehet hogy az oldal is betelt...szegénykéim most olvashattok! :lol:

Kép
tünemény

Kocska, Etti nagyon jók a pocakfotók! szépen gömbölyödtök!!!

Kép
tünemény

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: