Sziasztok!
Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt! Tényleg megkönnyebbülés, hogy van róla papír, hogy rendben a babóca. Így megpróbálom ezután élvezni a terhességet
Anyus, üdv köztünk!
Nem lehet egyszerű neked 2 babóval a pociban

De az adjon erőt, hogy tökszupi lesz ikres anyukának lenni, ha a terhesség és szülés, meg az első pár hónap nehézségein túl leszel.
Az egyik ismerősünknek nyáron születek ikrei, két kisfiú. Hamarabb születtek, talán a 34-35 hét körül. Erre számíts, a legtöbb iker hamarabb jön. És a lánynak óriási pocija volt már ekkor.
Nagyon édesek, szépen növekednek.
Kangu, szép, hogy ilyen sokára adnak időpontot.
Én is tervezem megnézetni a szívem, mert mostanában valahogy zörög

Nem tudom másképp megfogalmazni... olyan kattogós, zörgős érzés... Ezt hívják szívzörejnek?
Kreiszi, akkor te nyertél a súlykérdést illetően, de azt hiszem a második helyre még pályázhatok. Én most 86 kg vagyok. 85-el kezdtem a terhességet, de lefogytam 82-re, és most úgy néz ki visszahíztam... Ami azért rossz, mert Szávával 83 kg-osan mentem szülni. Most leszek simán kilencvenakárhány

Azt hiszem nekem is fogyókúra lesz, főleg ha a terhelésnél megint rossz lesz a cukrom. Pedig most kezd végre megjönni az étvágyam.
Bocsi, hogy nem válaszolok mindenkinek, de végigolvastam mindent, és mindenkinek gratulálok, és örülök, hogy mindenki jól van.
Én változatlanul sokat keményedek, és a csontjaim iszonyúan fájnak.
Ti nem érzitek még, hogy a csípőcsontok kezdenek szétmenni? Nekem az összes csípő és medencecsontom fáj....

Gondolom a hormonok puhítják felfelé az utat a babónak.
Már én is egyre gyakrabban érzem,hogy mocorog a babó, bár nem olyan aktív, mint Száva volt anno. Lehet, hogy lesz egy nyugodtabb gyerekem?
Most a lába van lent, és egész lent érzem a rudosást, a méhszájnál, ez kicsit kellemetlen.