A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Üdv az új kismaminak és persze kitartást.Vendégeink érkeznek ugy hogy nem nagyon tudok veletek lenni. Majd hérfön nyugiba.
Addig is vigyázzatok magatokra. Pusz Rita

Kép
háfi

Sziasztok!

Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt! Tényleg megkönnyebbülés, hogy van róla papír, hogy rendben a babóca. Így megpróbálom ezután élvezni a terhességet :)

Anyus, üdv köztünk!
Nem lehet egyszerű neked 2 babóval a pociban :lol: De az adjon erőt, hogy tökszupi lesz ikres anyukának lenni, ha a terhesség és szülés, meg az első pár hónap nehézségein túl leszel.
Az egyik ismerősünknek nyáron születek ikrei, két kisfiú. Hamarabb születtek, talán a 34-35 hét körül. Erre számíts, a legtöbb iker hamarabb jön. És a lánynak óriási pocija volt már ekkor.
Nagyon édesek, szépen növekednek.

Kangu, szép, hogy ilyen sokára adnak időpontot.
Én is tervezem megnézetni a szívem, mert mostanában valahogy zörög :? Nem tudom másképp megfogalmazni... olyan kattogós, zörgős érzés... Ezt hívják szívzörejnek?

Kreiszi, akkor te nyertél a súlykérdést illetően, de azt hiszem a második helyre még pályázhatok. Én most 86 kg vagyok. 85-el kezdtem a terhességet, de lefogytam 82-re, és most úgy néz ki visszahíztam... Ami azért rossz, mert Szávával 83 kg-osan mentem szülni. Most leszek simán kilencvenakárhány :? Azt hiszem nekem is fogyókúra lesz, főleg ha a terhelésnél megint rossz lesz a cukrom. Pedig most kezd végre megjönni az étvágyam.

Bocsi, hogy nem válaszolok mindenkinek, de végigolvastam mindent, és mindenkinek gratulálok, és örülök, hogy mindenki jól van.

Én változatlanul sokat keményedek, és a csontjaim iszonyúan fájnak.
Ti nem érzitek még, hogy a csípőcsontok kezdenek szétmenni? Nekem az összes csípő és medencecsontom fáj.... :( Gondolom a hormonok puhítják felfelé az utat a babónak.
Már én is egyre gyakrabban érzem,hogy mocorog a babó, bár nem olyan aktív, mint Száva volt anno. Lehet, hogy lesz egy nyugodtabb gyerekem?
Most a lába van lent, és egész lent érzem a rudosást, a méhszájnál, ez kicsit kellemetlen.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok Kismamik,ne haragudjatok,hogy csak igy ide betoppanok,20hetes Kismami vagyok én is,első babánkat várjuk,kislány lesz,febr.26-ra vagyok kiirva,ÁÉK-ban fogok szülni,olvasgatlak benneteket,és nagyon jó ez a forum,probáltam rákeresni mások véleményeire a korházról kapcsolatba de nem találtam semmit,ha tudtok valamit kérlek segitsetek.Előre is köszönöm.Mindenkinek Jó Babavárást.Üdv
mimorex

Szia mimorex, üdv köztünk!!!
De jóó, egyre többen leszünk :lol:
A kórháznak van egy topicja, a Kórházak, szülészetek részben, Állami Egészségügyi Központ címmel, 6 sorral lejjebb, mint az általad nyitott topic.
Én sajnos nem tudok róla semmit, csak annyi a tapasztalatom, hogy ott voltam amniocentézisen.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Anyus2000, gratula a csöppségEKhez! :D nem lehet egyszerű két kis izgő-mozgóval :) tesók biztosan nagyon várják már őket :)

Edina, hihi Csenge tényleg kis csonti ezen a képen :) de ahogy olvasgattam, most kezdenek csak igazán pocakosodni, zsírosodni :D

Andus, ismerős a nagyon lent rugdosás - kicsim múlt héten szinte folyamatosan annyira lent rúgott, hogy néha aggódtam, hogy "kipottyan". Jó persze nem komolyan aggódtam emiatt, de azért jobb, hogy most feljebb mászott, és inkább a köldököm körül kavar. :D

Megint volt új produkció: tegnap este a karom a pocakomon volt, és valahogy úgy forgolódott, hogy valamelyik részével végigsimizte az egész alkaromat, nagy vicces volt :) mindig is gondoltam, hogy jó dolog várandósnak lenni, de nem tudtam, hogy ennyire fog tetszeni :D

Mimorex, üdv itt nálunk :)

KépKép

KépKép
stelly

anyus !Gratula a dupla babaáldáshoz.
mimorex!Üdv itt!

Eszter nekem nagyon ismerös amit írsz ...hasonló érzésem van ahogy kavar... mosolygok és megállok mikor rákezd...ilyenkor jönnek a nagyok ,apa és tapzák a pocit.Mindenki érezni szeretné....
Olyan érdekes kitudom tapintani mikor hol és hogy "fekszik".
Imádok pocakos lenni párom is kiprobálná milyen lehet amikor belülről rugkapál.Kicsi időre átadnám neki.

A csipőm nekem is kezd fájdogálni de öszorgalomból iszom a calciumot.

megyek mert balhéznak a nagyok.

Kép
zümis

Üdv az új kismamiknak! Anniyra jó lehet 2 babóval a pocakban! Én titkon reménykedtem, hogy nekem is ikreim lesznek, mer esély van rá, de úgy látszik ennek nem most van itt az ideje!
:):):)
Örülök, hogy nőttők, meg híztok minden! Az utóbbi egy hónapban egy kilót sikerült magamra tarhálni, a csuklóm, ujjaim elfogytak....
Annyit mozog ez a kis lurkó idebenn...sokszor fáj, mer inkább befele rugdos, meg a alsó részem fele...na az nem épp kellemes...de hát jó érezni, hogy itten van és mocorog egész nap!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Azt hiszem, rámjött a fészekrakás: amióta kimásztam reggel az ágyból, futkozok egyik szobából a másikba, rendet rakok, pakolom át a polcokat, és közben adom férjemnek az utasításokat a nehezebb dolgokról, hogy mit hova emeljen át... :lol: szegényke :oops: még szerencse, hogy megy a gép, így néha leülök egy pár percre olvasni meg pihenni :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Gjéti: Csini pocid van! :lol:

Anyus: Furcsa lehet, hogy egyszerre két baba rugdos odabennt! :lol:
Ikrekről jut eszembe, anyukámnak is ikertesója van! A mamám sokszor elmesélte, hogy régen nem tudták hogy ikreik lesznek, és mekkora meglepetés volt hogy két kisbaba is született egyszerre! Persze a papámnak mindenből kellett venni mégegyet! :lol:

Kangu: Ezt mondjuk nem értem, hogy rá se kérdeznek, miért viszed a gyereket kardiológiára! :shock:

Dina: Örülök, hogy minden ok Csengével! :lol:
Elvileg most 500g körül kéne lennie nem? Legalábbis én azt olvastam a könyvembe! :)

Andus: Hogy pontosan milyen tünetei vannak a szívzörejnek azt nem tudom! :roll: Nekem néha a pulzusom szokott magasabb lenni, de a háziorvos azt mondta, hogy az az alacsony vérnyomástól lehet! Most is a nőgyógyásznál 93/70 volt! :?
Én is szoktam érezni a csipőmnél olyan feszítő érzést, főleg ha sokáig állok! :?

Mimorex: Üdv neked is!!! :lol:

Eszter: Azért ne erőltesd túl magad! :wink: :)

Ma a sógornőmet voltunk köszönteni, ma van a névnapja!
Holnap pedig vidékre megyünk, meglátogatni a dédmamámat! :D

Lányok, akiknek már van tapasztalata sterilizáló terén, milyet érdemes venni mikrós, elektromos...? :roll:
zsu83

Sziasztok Kismamik!
Akit érdekel kismama jóga a Jászai Mari térnél szeretettel várom!
Kép
Szép Napot!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sikeresen megjöttem Pestről. :)
Nagyon jó idő volt szerencsére, és jól is éreztem magam.
Annyit nevettem a hisztiző gyerekeken. :D
Remélem Oli nem lesz ilyen. Igen, úgy döntöttünk, h a kicsit
Olivér Damirnak fogjuk hívni. Ennek örömére mire hazaértem apa
vett neki egy kisruhát. Nézzétek meg, felteszem g-mailre.
Tiszta bolond. :lol:

Örülök, h mindenki jól van! Én most kicsattanok a boldogságtól,
nem vagyok rosszul napok óta, szóval nagyon boldog vagyok. :)

Kép

Kép
gjéti

Új vonalzó ennek örömére. :)

Kép

Kép
gjéti

hurráhurrá!!! :) én az Olivérnek drukkoltam! :D nagyon helyes a body :)

KépKép

KépKép
stelly

Gjéti: Ez a név így nagyon szép! :) A body pedig igazán mókás.
Szép nagy hasad van, én most néztem meg a képet.

Verus, Kreiszi: Nektek is! És mindkettőtökön látszik a képeken, hogy milyen boldogok vagytok. :)

Zsu: Jó családi ünneplést! Én sterilizáló téren nem vagyok valami tapasztalt :lol: , de a Tesóm és más kismamák szerint a legegyszerűbb és legpraktikusabb a mikrós.

Tiszta hülye vagyok! Úgy megijedtem ma délelőtt, hogy a Bogyesznak valami baja van, mert fáj sokat a hasam és feszülget... :? Közben valószínűleg valami gyomorprobléma, mert hasmenésem van, és sokkal inkább olyan, mintha a gyomrom puffadna. (Ja, és egyáltalán nem vagyok egész nap éhes, ami szintén elég furcsa.. :) ) Én meg jól megijedtem, hogy a Kisfiunknak van valami baja. :? De pont mikor a legelkeseredettebb voltam, jól elkezdett rugdosni, hogy biztosítson, hogy jól van. :D Kis Drágám, elég hülye egy Anyja van!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, Gjéti, én nem látom a vonalzódat :(

Csajok, jó sokan vagytok csöndben! Remélem valami jó kis hétvégi programot csináltok!

Én próbálom a gyomorfájásomat átvészelni. :x

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, átírtam a kódot, most már látszik a vonalzóm. :)
Pocim növöget szerencsére. A body meg... apa kicsit bolond néha. :D
Biztos nézni fognak a kórházban, ha megmondjuk, h ezt adják rá
először. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Julcsi: Nekem már hetek óta tart ez a fura gyomor-bél fájás, nagyon enyhe hasmenéssel kombinálva. Próbáltam már szenet, diétát, normaflórát- semmi hatás. Legutóbb az orvos Sulfaguanidint javasolt, az ugyanis nem szívódik fel- tehát nem árt a babának. Csakhát ez sem használt. :( Vagy vmi makacs vírus, v. vmi makacs baci- de jó lenne kipusztítani, mert kezdek pánikba esni. Amilyen hülye vagyok, éjszaka folyton azon vívódtam, hogy vajon nem-e a méhem görcsöl- de határozottan nem.

Szóval ha találtál tuti gyógymódot, oszd meg velem! Ma csak háztartási kekszet és krumplit ettem :cry: :cry: :cry:

Kép
kangu

Huhh Kangu, hetek óta??? Szegény, az nagyon kemény lehet. :(

Remélem nálam pár nap alatt jobb lesz...

Nem mondott vmi okot az orvos? Ez azért mégiscsak furcsa.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Anyus, végre egy ikres kismama, nagyon izgi lehet! Kíváncsi vagyok, a terhesség mennyiben más két babával (az utána jövő időszakot el tudom képzelni... :lol: ).

Mimorex, én is az ÁEK-ben fogok szülni. Ki az orvosod?

Mi jól vagyunk, de sajnos nálam előjött egy elég durva székrekedés, remélem, sikerül hamar túllenni rajta.

Megyek, megnézem a képeket!

Kép
mist

Sziasztok!

Jó fárasztó napom volt ma! Az utazás eléggé lefárasztott!
Szegény dédim tényleg egyre rosszabbul néz ki, bár azért felismert, és egyből megkérdezte, hogy mi újság a babával! :D
De nagyon sovány tiszta, csont és bőr, és sajnos már menni se tud egyáltalán! :cry: És még mindig csúnya sebes a feje, a múltkori esés miatt! :cry: És sokszor vannak halucinációi is! :cry: Örülök hogy láttam, de nagyon rossz volt ilyen állapotba látni! :cry: Küszködtem a könnyeimmel! :cry: Bocs a panaszkodásért! :(

Gjéti: Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! :)
Nagyon szép neve lesz a kisfiatoknak! :lol:
És nagyon cuki ez a body!!!! :D :D :D Meg a vonalzód is szupi! :D

Julcsi: Én is a mikrósra szavazok, ahogy hallottam a tapasztalatokat! :) Csak kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is!
Jobbulást neked! Vigyázz magadra! Nekem még a terhességem elején volt valami gyomorvírusom, ami átment rajtam két nap alatt, de úgy izgultam, hogy történt valami Bencussal bennt! :roll: Azért is jó dolog, hogy érezzük már a mozgást, mert így megnyugodhatunk, hogy odabent minden ok! :)

Kangu: Sajnálom hogy még mindig kínoz ez a vírus, mielőbi gyógyulást neked is!

Mist: Esetleg próbáld meg reggel éhgyomorra a narancslevet! :roll: Nálam az általába bejön! :roll:
zsu83

Sziasztok! Pánik tört rám, képzeljétek, azt hittem nem fogok látni rendesen többé...hazajöttem, miztán elvittem a gyerekeket suliba-oviba, aztán kinyitotam itthon az összes ablakot, és leültem befalni a 4 zsömlémet reggelire....erre csak kinéztem az ablakon, elkezdett vibrálni a szemem, aztán már nem léttam semmit oldalirányba...pedig a nap se sütött, és nem akart elmúlni...olyan volt mikor erős fényről sötétbe megy az ember...de egyre erősödött, mindkét szememen, és iszonyat zavart...látni láttam, nem szédültem, csak olyan nagyon idegesítő és fura volt...apa épp akkopr ért haza, lefeküdtem kicsit, és el is múlt....most a fejem fáj de nagyon.....szerintetek a vérnyomás?
ilyen még sose ovlt velem

Gjéti! Tetszik a név nagyon, szerintem jó választás

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok lányok!

Verus, húúú ez nagyon íjesztő lehetett. Fogalmam sincs, hogy mitől, nekem olyankor szokott hasonló lenni, ha guggolásból hirtelen állok fel, elfeketedik minden, de ez csak pár másodpercig tart.
Van esetleg gond a vérnyomásoddal? Nem lehet, hogy mégis hirtelen a sötétből a fénybe néztél, és nem tudott alkalmazkodni a szemed?

Gjéti, édes a majmos body, jót nevettem rajta :lol:

Zsu, sajnálom a dédikédet, nagyon rossz érzés ezt látni, hogy elmúlik felette az élet :( :cry:
Mi is voltunk szombaton a Nagyikámnál, ő is sajnos egyre gyengécskébb, de azért még valahogy próbálja bírni magát.

Julcsi, remélem mára már jobb a pocakod, elmúlik a fájás, biztosan valami vírus szedtél be.

Kangu, én is szenvedek sokat a pocakommal, gyakran van hasmenésem, de nem foglalkozom túlzottan vele. Igaz olyankor nagyon rossz, mert borzasztóan fáj, görcsöl, eleinte én is megíjedtem, hogy nehogy méhgörcs legyen.. .de csak a beleim szórakoznak. Én már bele is törődtem, hogy ez végig fog kísérni, biztos a hormonok okozzák.

Én meg most azért keztem parázni, hogy a babó csücsül a pocakombam. Remélem meg fog fordulni, ugye van még helye ficánkolni?
Nem szeretném ha faros maradna, és császár lenne :(
Esténként mikor leheverek végre, akkor elkezd szambázni, nem bír magával :lol: Fél órát- órát nyomja egyfolytában ,de nagyon, olyan furi, hogy így ficánkol a hasamban. Tegnap végre apa is érezte :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Jajj, majd elfelejtetem... Feltettem a közös doksijaink közé egy homeopátiás javaslatot, szülésre veló felkészítés, szoptatás témában, majd nézzétek meg, szerintem hasznos. Innen a babanetről szedtem, a javaslatokból.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hu Verus ez ijeszto lehetett! :shock: Nalam meg nem volt ilyen szerencsere, de a vernyomasodat biztos erdemes lenne megnezni!

Zsu - sajnalom a dedided. Sajnos en az apukammal mentem at hasonlokon. O tavaly majusban halt meg. A ket vetelessel egyutt nagyon betett a tavalyi ev... :cry:

Gjeti - szerintem tok ari a majmos ruci!
En egy ilyet probalok beszerezni, ha sikerul:
Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

udvozollek benneteket.nagyon sokat olvasom az irasaitokat,de meg nem jelentkeztem eddig.bocsanat,hogy betolakodom hozzatok.februar 9ere vagyok kiirva.egy kerdesem lenne.voltam amniocentezisen.az eredmenyt is megkaptam egeszseges kislany.elleg hihetetlen ket fiu utan.. szerintetek ez 100%os?mennyire megbizhato az eredmeny?koszonom elore is a valaszaitokat.boldog babavarast mindenkinek
emiliaevi

Zsu: Sajnálom a Nagyidat :(, remélem meg tudtad mutatni a pocakodat neki!

Verus:
Ez nagyon ijesztő lehetett :? , nekem nagyon vérnyomásproblémának tűnik... Nincs otthon vérnyomásmérő? Kb .8-10 ezer forint, ha ilyen problémád van, lehet, hogy érdemes beruházni rá.

Hajnski:
A cucc nagyon cuki!!! De ez inkább fiús, ugye? :)

Én egy nap után jobban, köszi Lányok. A gyomorprobléma hosszú ideig nagyon rossz lehet... Kangu, Nálad változatlan? Lehet, hogy Nálad is hormonális hátterű, mint Andusnál?

Mindenkinek szép napot!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Verus: Ha nem a vérnyomás, akkor sajna migrén. A férjecskémnek van ilyen fejfájás nélkül kezdődő látászavar, látótér kiesés, folytatódik a beszédzavarral (dadogás-habogás-ismételgetés) végül tetőzik egy fejfájással. Ha indul a menet (elég egyértelmű a tünet), 2 algopyrint vesz be, ezzel megállítja a folyamatot. Volt MR-en is miatta, nem találtak nála semmi bajt. Migrén. Lehet, hogy a terhesség hozott nálad is elő valami ilyesmit.

Amniocentézis: 100%-os a baba neme, kromoszómát néznek, ha XX- akkor ez bizony kislány. A kromoszómarendellenességek közül a leggyakoribbakat szűrik, ezek tekintetében is 100%. Fejlődési rendellenességet azonban nem vizsgál, ill. nagyon extra kromoszómarendellenességet sem hiszem.

Hasfájás: eljutottam az antibiotikumig :( Remélem segíteni fog. A gombáimat viszont tutira előhozza majd :( :cry:

Kép
kangu

emiliaevi : Az amniocentézis jelenleg a legmegbízhatóbb vizsgálat amit csinálnak, ennél nem találsz megbízhatóbbat.
Miben nem bízol? A betegség kizárásában, vagy a nem megállapításában?
Ha elmész egy jó 4D-s ultrahangra, akkor a nemét meg tudják erősíteni. A betegséggel kapcsolatban, pedig nem minden genetikai bajt tudják szűrni, de a kromoszóma rendellenességét nagy részét igen.
Szerintem innentől nyugodj meg, Kangu is volt, én is voltam, és amióta kezemben az eredmény nem izgatom magam, hiszen ennél biztosabb már csak akkor lesz, ha megszületik, és saját szemeddel látod.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Jajj csajok, rámjött a farkasétvágy, egész nap éhen akarok halni. Mi a túrót csináljak? Nem akarok hííízniiii..... :oops:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Valóban ennél többet nem lehet tenni , 100%-osan egészséges gyereket egyik vizsgálat sem garantál. De 2 egészséges után miért lenne beteg? :D

Kép
kangu

Andus: csinálj egy kis túrókrémet, friss kenyérrel, sok paradicsommal-paprikával. :D

Kép
kangu

Megyek vérnyomást mérni...aludtam egy nagyot, a fejem majd szét robban, látásommal nincs gond, de ilyen állapotban fog sincs hogy birom ki a délután a minimanókkal...főleg úszás is van, meg vezetni kell...megyek kicsit sétálni, és asszem ha még tart az után is, beveszek egy algopyrint.... nincs vérnyomásmérőnk, de már treveztem a beszerzését...néha nem árt ha van...
remélem semmi gond, és lehet migrén is, bár még ilyenem se volt soha. Köszi a segedelmet! Amúgy minden ok, ebédeltem is, és továbbra is csokiéhes vagyok :) Babuci már kivülről is láthatóan rugdos. egész álló nap! Éjszaka alszik, de szokásos időben 6kor kelt....jobb mint az ébresztő a telcsimben! :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Andus: barnakenyérrel... :) :) :)

Verus:
A többieknek igaza lehet... Ez nagyon migrénes dolognak néz ki. :(

Hiányolom Zetibebit. Mióta ő nincs, nagyon lecsappant a forgalom.... :D És sokan vannak csöndben. Ugye jól vagytok Lányok???

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Rendeltem a teletáltól kismama menüt, őszibarackos, sajtos rakott csirkemell, párolt sárgarépa, párolt rizs.. húú, hogy ez milyen fini !!!
És az sem mellékes, hogy nem nekem kellett megcsinálni :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Julcsi - ez most epp egy ismerosom ismerosenek kislanya a kepen, de nem a szin a lenyeg. Szerintem a felirat tok poen! :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Üdvözlet nektek anyus, mimorex és emiliaevi!

Anyus: egy jó barátnőmnek szintén ikrei vannak, igaz ők már nagyok, most mentek első osztályba. Ha kell majd valami ikrekkel kapcsolatos speciális info, szívesen rákérdezek nála. Még jó, hogy lesznek nekik nagy tesóik, így lesz aki segítsen, ha a két gyerek háromfelé akar menni :D

Ikverus: Ha migrén akkor az egyik agyi ered összeszűkülése okozza. A férjemnél is előfordul néha, neki a Quarelin segít, ez koffeint tartalmaz, vényköteles, és nem tudom, hogy terhesek szedhetik-e. :(

Kangu: Ha az antibiotikumos kezelés után szedsz valamilyen probiotikumot (tejsavbaktérium tartalmút), akkor remélhetőleg helyreáll a bélflórád!

Amúgy ma voltam terheléses vércukorvizsgálaton. Szerencsémre a Szent Istvánban a zsemle+2 dl tej változatot favorizálják, és csak egy órát kellett utána várnom. A vérvétel maga Monoron volt, sajnáltam szegény kismamákat, akiknek a cukros lütyi változat jutott , ráadásul két órát kellett várniuk. Volt ott egy kismama, aki szerint hat évvel ezelőtt az előző terhességénél még nem volt rutinszerű ez a vércukorvizsgálat, mondtam neki, hogy legközelebb hozzon citromlevet is hozzá. Nekem így is megfájdult a fejem délre, pedig nem sokat kellett reggel éheznem :cry: Aludtam is két órát ebéd után. Még jó, hogy ma nem kellett dolgoznom menni.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Tök jó, h még most is jönnek újak. :)

Zsu, én is nagyon sajnálom a dédidet... :( Jobbulást neki!!!

Tényleg egyre kevesebbet írunk mostanában! :?

Andus, farkasétvágyam nekem is van! És én tömöm is magam rendesen. :lol:

Annyira berágtam ma a matektanáromra...
Mondtam neki, h nem értek valamit, erre beszólt, h ha másra van eszem akk a matekra is legyen... Megkérdeztem, h mire célozgat,
erre odabökött a hasam felé, és folytatta a magyarázást...
Fúúúúúúú :twisted:

Kép

Kép
gjéti

koszonom a valaszokat..
aranyosak vagytok
emiliaevi

Sziasztok:)

Megjártuk ma a Praxist. Nagyon korrekt a hely és nagyon szimpatikus a doktor.
A lényeg: mostmár 150 %, hogy kislány:D Minden rendben vele, kb. 710 g és 25 cm:D Ásítozott, a talpa a homlokánál volt, jól elszórakoztunk rajta. Majd megpróbálok képet is varázsolni, de most eldőltem, mint egy zsák, nagyon fáradt vagyok.

Gjéti: ez egy kicsit durva volt, hogy bírtad ki, hogy nem szóltál neki vissza??????

Bernadett vett ma magának bébikaját, szerintetek ez normááááális???? Mindig babásat kell most vele játszani.

Üdv Mindenkinek
Helga

Kép

Kép
hel29

Szedek az antibiotikum mellé normaflorat is, de ez szerintem édeskevés lesz. Szerintem eljutok majd a canestenig. :(

Kép
kangu

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a vígasztalást! Azért én titkon reménykedem benne, hogy a dédim meg fogja várni Bencust! :)
Ma azért nem voltam egész nap, mert németet tanultam! Be kellett hozni a lemaradásomat! :?

Ikverus: Elhiszem hogy megijedtél! Nekem nyáron volt ilyesmi rosszullétem egy bevásárlóközpontba, én se szédültem, csak homályosan láttam, olyan fura volt minden! Aztán a férjem gyorsan megitatott és elmúlt rögtön! Lehet szerintem a vérnyomástól, mert nekem mindig nagyon alacsony, 90/70-et mértek múltor is! :?
De nekem nem fájt a fejem, lehet hogy tényleg valami migrénes dolog! :?
Már jobban vagy?

Andus: Sok erőt kívánok a nagyidnak!

Hajni: Tényleg nagyon nehéz lehetett neked a tavalyi év! Olyan igazságtalan néha az élet! :roll:

Julcsi: Igen, a pocimat megmutattam, még meg is simogatta, csak Bence éppen szundizott! :)
Örülök, hogy már jobban vagy! :)

Kangu: Nekem szokott segíteni antibiotikum mellé a normaflore, mert különben nálam is szokott lenni gomba! :? Meg sok joghurtot szoktam olyankor enni!

Crocus: Irigyellek a zsemle-tej variációért, nekem a cukros lötty marad jövőhéten! :?

Gjéti: Ez tanár! :twisted: Inkább nem is írok semmit!

Helga: Örülök, hogy minden rendben a babóval! :lol:

Elif: Merre vagy? :roll: :)
zsu83

Muszáj volt kibírnom... bár am sem a kedvenc tanárom, de ezek után
meg főleg nem... :?

Helga, büszke vagyok magamra, neked 99%-ra mondtam, h lány. :D
Elifet én is hiányolom!!!

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Napközben azért nem vagyok, mert kiélvezem a jó időt és a kertben olvasok.

Elif nagyon eltüntél! Ugye nincs semmi baj?

Remélem ZétiVeráék gond nélkül beköltöztek.

Gjéti: szép az új vonalzód. A tanár meg szégyellje magát :evil:

Verus: jobban vagy már? Migrén gyanús a dolog. Quarelinre azt írják, h az első és 3. harmadban nem lehet szedni. Ja, bocs pont neked írom, aki patikában dolgoztál.
Én sajna 1x bevettem 1 tbl-tát augusztus végén, amikor már 3. napja nem múlt a fejgörcsöm és rókáztam (bocs) többször is, még éjjel is állandóan felébredtem, h fáj (az algopyrin meg semmit nem használt).
Akkor már úgy voltam vele, h lehet ez a kínlódás jobban árt a babónak, mint 1 db gyógyszer.

Zsu: remélem a dédid találkozik Bencével!
Szerintem jó a mikrós sterilizáló. A melóhelyen Aventet használtunk, a játszócumikat és az Aventes tejgyűjtő poharakat sterilizáltuk benne.

Julcsi, Kangu, Andus: igyatok sok folyadékot, nehogy kiszáradjatok.
Adjatok egy kis hasmenést Mistnek (persze csak annyit, h neki is rendeződjenek a dolgai)!

Hajni: nagyon cuki a kisbaba, én azt hittem kisfiú.
Ja, és nagyon laza a szerkója.
kreiszi

Sziasztok!

Zsu biztos,hogy a dédid megvárja Bencust,neki most Ő az életerő egy cél legalább addig élni kell még megnem születik.Útánna addig hogy lássa az első szülinapján...Tapasztalatból írtam.Nálunk is van dédimama és ezek voltak a célok most az ,hogy megszülesen a 3ik dédunkoka....Nee aggódj nemlesz semmi baja neki most élnie kell!

Hajni!Nagyon aranyos a kisbaba engem is megtévesztett a badyja.

Verus:Most nyugodtabb napokat kellene élned valószinű egy kisebb figyelmeztetés volt a szervezeted részéről!A múltkori képviselős dolog és nyüzsgő életed is befolyásolhatta.Tessék lazitani pár napot.

Gjéti:A tanárod egyedülálló???? vagy nincs gyereke??????Irigyel!!!

Elketdödtek a cukorterheléses vizsgálatok ebben is az utólsok között fogok kullogni.....:(

Helga:Nagy gratula a kislányhoz. légyszi küldj privit!

Jó éjt ....

Kép
zümis

Sziasztok! Megmaradok talán!!! Egy erős kávé, ás egy fél liter cola rendbetett...a fejem még néha érződik, de nme robban szét, vérnyomást mértünk, csak a szokásos volt, 98/64...elvileg ez nekem az átlag....nem tudom mi lett velem, de most minden ok.
gyógyszert mégse vettem be, bár néha ha muszáj, inkább...

nekem cukrot kell inni szigorúan....ezen a héten megyek, még nem tom mikor...holnap este nődoki, majd ő megmondja. Jó lezs látni megint a kis mocorgót.... :)

Teletálas kismamamenü nagyon jól hangzik, erre én is benevezek aszszem...unok már főzni csak magamra, tök felesleges kinlódás.

Ma megint 8 előtt letettem a gyerekeket! titok: nincs itthon apa, és kissé lefáradtak úszás után... :)
én is megyek korán, bírni kell a holnapot is! pedig milyen jó lenne kötögetni, varrni, de olyan hulla vagyok. :(
jó éjt nektek!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Hopplá Hajni, tutira fiúnak néztem a Babót... :oops:

Mist: jobban vagy már?

Elif, Abencze, Macsek:
merre jártok???

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Hát Zümis, lehet, h igazad van... Elvált, és azt hiszem nincs gyereke. :?
Verus, én is úgy vágyom egy jó alvásra már!!! :)

Képzeljétek, du felhívott a dokim, h rájött, h veszélyeztetett terhes vagyok, szóval sűrűbben kell mennem vizsgálatra. Holnapra
kaptam is időpontot... :shock: Készen van, nem? :roll: :o :)

Kép

Kép
gjéti

Ja, Gjéti: nagyon durva ez a beszólás! Menjen ő a .... :evil:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kreiszi: Köszönöm az infót! Én is Aventeset szeretnék,most úgy néz ki, hogy az Avent kezdő szettjét vesszük meg, és ebbe benne van a mikrós sterilizáló is!

Zümis: Tényleg bízom benne, hogy ez élteti még! Olyan aranyos volt tegnap, rögtön kérdezte a babát! :)

Ikverus: Örülök, hogy már jobban vagy! :lol:

Gjéti: Akkor tuti, hogy a féltékenység beszél ebből a nőből! :evil:
Most jött rá a dokid, hogy sűrűbben kéne járnod!? :shock: :?

Holnap napközbe megint nem leszek, mert megyünk kirándulni Tihanyba! :lol: Este jövök, ha nem fáradok le nagyon!
zsu83

Gjeti - ez nagyon durva! Menjen a.... :twisted: :twisted: :twisted:
Nem tudom, mit szolna ha neki pl. a valasa miatt szolna be egy diak - tuti, hogy nem orulne. Senkinek a maganelete nem tartozik a tananyagba! :evil:

A keprol meg csak annyit, hogy jo lenne valami mas szinben szerezni ilyen body-t, mert en valoszinuleg nem oltoztetnem feketebe a babamat. Meg azt sem tudom, hogy errefele lehet-e ilyet kapni (a baba csaladja ausztraliaban el szoval szemelyesen nem ismerem oket). Nekem csak tetszett az iPod :arrow: iPood ferdites. Mindenki megmosolyogja, akinek eddig mutattam eddig. :lol:

Kreiszi - de jo neked, hogy napkozben is kint vagy. Nalunk hetvegen volt jo ido, 22 fok :!: ugyhogy elmentem a parom hokimeccset megnezni. Amig o a palyan futkoraszott mi napoztunk a baboval. 8) Ma ugye mar nem lehetett, mert dolgozni nem tudok a kertben. Igaz ma mar az ido sem volt annyira meleg.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: