A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Hú micsoda laptetej! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ezt a családinetre tette fel valaki:

Sziasztok fiúk/lányok! én a harmadik babámat várom és azoknak szeretnék segíteni, akik kíváncsiak leendő gyermekük nemére....egy számítási módszer, ami nekem bejött. Csak a Te és párod születési hónap és napjára van szükségem és kiszámolom, mikor kell rosszalkodnotok, ha fiút ill. lányt szeretnétek. Vagy ha már pocakos vagy, akkor szintén a születési dátumotokra (hónap, nap) és a fogantatás vagy a várható szülés dátumára (hónap, nap) van szükségem. Visszafelé is ki lehet számolni (ezzel sokat segítetek nekem a módszer tesztelésében), szintén a szülők dátuma és lehetőség szerint a fogantatás dátuma, vagy az utolsó mensi dátuma (ha még emlékeztek) vagy a születés dátumára van szükségem. Ne írjátok meg a gyerekek nemét, mert ugye akkor nincs mit kiszámolnom! Teljesen ingyenes, csupán kedvtelésből és tesztelésből csinálom. Ja és persze ha megszületett a pocaklakó érdekel az eredmény, mert szeretném tudni mennyire pontos ez a számítási módszer. Szóval várom a leveleket a fiuvagylany@freemail.hu ra, a biztonság kedvéért kérjetek visszaigazolást a kézbesítésről. Sziasztok.....

Kép
Kép
Kép
mamacka

A kínai naptárról:

Fiú vagy lány lesz? - a kínai fogamzásnaptár bukása

Sokan szeretnék tudni már a terhesség elején (vagy még hamarabb), hogy fiuk vagy lányuk fog-e születni. Egy kínai fogamzásnaptárból állítólag 67-99 százalékos biztonsággal leolvasható a születendő gyermek neme. A Poronty szerint ennél rosszabb a statisztika. A legbiztosabb, ha 50 százalékos eséllyel számolunk. Vagy fiú lesz, vagy lány.

Ez a fogamzásnaptár, amelyet kínai tudósok alkottak 700 évvel ezelőtt, nálam mindkét gyermek nemét eltalálta. A módszer egyszerű: ki kell számolni, hogy mikor fogant a gyerek, és azt, hogy ekkor az anya hány éves volt. Ezen koordináták alapján a táblázatból (kép) leolvasható, hogy fiú avagy lány lesz-e a gyermek.

Kíváncsiságból feltettem az intim kérdést ismerőseimnek is: melyik hónapban fogant a gyermekük, és ekkor ők hány évesek voltak, majd lelkesen böngésztem a táblázatot. Sziszi barátnőmmel közöltem, hogy valamit nagyon elrontottak, mert mindkét fiának lánynak kellene lennie. Ezt a mondatot még elmondtam néhány esetben. 20-ból 11-nél jósolt jól a táblázat, ami 55 százalékot jelent.

Egy angol nyelvű oldalt olvasva eszméltem rá, hogy nem ennyire egyszerű ez a naptár. A kínaiak ugyanis a fogantatástól számítják az életet, tehát én például nem 24, hanem 26 éves voltam, amikor Málni fogant. És ez még nem elég. Ha februárban történt a fogamzás, akkor a kínai számítás szerint ez nem a második, hanem az első hónap. Így viszont fiam kellene, hogy legyen.

Miután kikutattad, hogy mennyi idős is vagy tulajdonképpen már csak ki kell keresni a táblázatban a kiszámított életkor és hónap alapján mi lesz a gyermek neme.

Kissé időigényes volt ugyan, de a programok segítségével becsülettel kiszámoltam ismerőseim adatai alapján, hogyan alakul a statisztika ebben az esetben. Húszból csak 9-nél jött be a táblázat jóslása. Ez mindössze 45 százalék. A tippelésnek nagyobb az esélye.

Unatkozó kismamák nyugodtan számolgassanak, csak a szórakozás kedvéért. De azért ne lepődjenek meg nagyon, ha ellenkező nemű gyerek születik, mint amit a táblázat mutatott. És persze osszák meg eredményeiket a Poronty olvasóival.

http://209.85.135.104/search?q=cache:Xj ... =firefox-a

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem Kata nem stimmel :) Akkor 20 voltam, és június 28.-án készült.

Bár a Bencét ne mtom, mert nem voltam még 18 amikor készült, az meg ugye nincs benne.
De akkor ha egy nő+egy másik egyidős, és pont egy hónapban fogant a gyerekük, akkor mindnek egyformának kellene lennie, nem? sztem morbid...

:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

első gyermekes anyukák, ti érzitek már a baba mozgását?
Én tegnap fedeztem fel és azóta többször is jelzett már odabentről :) :) Úgy örülök! :) :)

Kép
emi29

Sziasztok!
szerintem már én is érzem, meg a párom is azt mondja, hogy ez bizti az mert az ő hasa nem csinál ilyet :D

szösszenet
én nem kerülhetnék bele az áprilisi táblába? már úgy szeretném.

szép napot, megyek dógozni:)
toncsi

toncsi80

Jó reggelt!

Hát én még sajnos nem érzem, bár a párom váltig állítja, hogy mocorog esténként, amikor a kezét ráteszi a pocakra :lol: .
De szerintem csak az ütőeret érzi.

KépKép
kisfruzsi

Jó reggelt!

Emi én kis dobbanást szoktam néha érezni, napi 1-2-szer, tehát még nem olyan sűrűn, de egy szülésznő ismerősöm szerint az már Ő, hiába van még elvben korán hozzá. :)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!

Én is ilyet szoktam érezni....amit te. Akkor az már a baba??? Nem túl sűrűn érzem. Ahogy te is napi 1szer kétszer....
Érdekes, mert van egy pont a pocakomon, és ha oda teszem a kezem, akkor időnként olyat érzek mintha egy kis golyó csiklandozná a tenyerem....kúszna odébb....De nem ott érzem, ahová a doki az ultrahangos bigyót tette....hanem feljebb....Mi van, ha tényleg kettő babám lesz??? Vagy már beképzelem....
Tegnap voltam varrónőnél stb és mindenki azt kérdezte, hogy ikrek??? Mert hát a 15. héthez képest nagy pocakom van!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem!

Az ikreket már látta volna az orvos. :roll: :wink:

Emi!
Nem sokkal vagyok időben Tőled lemaradva. Konkrétan TE mit érzel?
Én mocorgást még nem érzek, de ha este a hátmra fekszem, olyan bugyborékolás félét érzek, mintha vizet ittam volna és akkor érne le alúra. :lol: :roll: A köldökömtől jobbra ézem ezt, de ha a kezem a hasamra teszem akkor még semmi. :cry: :roll:
Talán majd a jövő héten. :lol: :roll:

Kép
adri0422

adri0422!
képzeld pont ennél a dokinál fordult elő,akihez járok, hogy a szülésnél derült ki, hogy kettől baba születik.... :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!
Tegnap este nekem is nagy élményem volt Picurral, mikor feküdtem az ágyban, elég intenzíven kezdett mozogni és egyszercsak azt éreztem, hogy felbcsúszik a köldökömig (mindig lejebb van) és látszott kívülről is, ahogy domborodik a pocakom.Megsimogattam és éreztem a kis testét!Különleges élmény volt!A lányommal ilyesmit, csak az utolsó harmadban tapasztaltam.
Ja, és képzeljétek este vettünk egy nagy fürdőt a párommal, persze csak kellemesen meleg vízben (máskor sem bírom a túl meleg fürdőt), és nagyon jól esett.A fürdő után volt akitívabb Picur.

Kép

Kép
deli

Adri-szerintem a bugyborékolás is már a baba, vagy amit Szőlő is irt a dobbanás, kopogás érzést is a picurkák produkálják, csak nem mindig ismerjük fel.Most nálam is apró kopogtatásokkal kezdődött, nem úgy, mint Johannával, vele a 18. héten éreztem először egy rebbenésszerű érzést (mint egy pillangó szárnycsapása).

Kép

Kép
deli

Ollem!
:shock: :shock: :shock:
Én biztos elájulnék, ha szülés közben derülne ki, hogy ketten vannak :roll: :roll: :shock:

Deli!
Dobbanást, kopogást még nem érzek, viszont a "kidudorodást" azt igen... :lol: :wink:

Kép
adri0422

De jó nektek lányok!!!!!
Bár ne türelmetlenkedem, majd eljön a mi időnk is :) !

KépKép
kisfruzsi

[quote="deli"][ írta:delib]Adri-szerintem a bugyborékolás is már a baba, vagy amit Szőlő is irt a dobbanás, kopogás érzést is a picurkák produkálják, csak nem mindig ismerjük fel.Most nálam is apró kopogtatásokkal kezdődött, nem úgy, mint Johannával, vele a 18. héten éreztem először egy rebbenésszerű érzést (mint egy pillangó szárnycsapása).

Nekem is azt mesélte Anyu hogy Bátyó így mozdult meg, ilyen dobbanással, én meg kaparásztam :D

Mary, szerintem én is rosszul lennék ha ott derülne ki hogy ikrek :shock: 4D-re majd mentek? Ha igen akkor menj máshoz ne a dokidhoz, az úgyis inkább "csak" mozi, ott biztos látszódni fog ha ketten vannak.

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!
Nem tudom még, hogy megyünk-e 4D-re..... :roll: Beszégettünk már róla, de még nem született konkrét döntés....
Komárom, Győr, Székesfehérvár és környékén hol van 4 D?
És mennyibe kerül átlagosan???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem, ha ikrek lennének, azt a 12 hetes UH már látta volna a doki. :) 5-6 hetesen még megesik, hogy elbújik az egyik petezsák a másik mögé, de 12 hetesen már elég méretesek ahhoz hogy jól látszódjon mindkettő.
Nekem is nagy pocim van, mégis csak 1 baba van benne ;)
A 4D átlagosan 10e forint, de sajnos a legtöbb helyen inkább drágább. :(

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Én úgy tudom hogy Győrben például van.

Tiason 4D Ultrahang Rendelő Győr
9024 Győr, Babits Mihály u. 38/C
(06 30) 373-2106

Petz Aladár Megyei Oktatóhórház
Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
9023 Győr, Vasvári Pál út 2-4.
(06 96) 418-244
http://www.petz.gyor.hu/

KépKép
kisfruzsi

Hát Csöppke!

Egy kettő vagy több baba....mindegy!!! CSak ne legyen semmi gond!!! Ez a lényeg!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kisfruzsi!
Köszi az infót!!!

És hány hetesen érdemes menni 4D-re????

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát mi úgy döntöttünk, hogy majd a 30.-hoz közel, szerintem a 26. környékén megyünk. Láttam egyik ismerősünk 20. és 30. hetes videóját és hát óriási volt a különbség!
És mivel szerintem mi 1x megyünk ezért inkább később, amikor már az arcocskája is látszik!

KépKép
kisfruzsi

[quote="ollem"] írta:ollems hány hetesen érdemes menni 4D-re????

ollem, attól függ mit akarsz látni :) Mi voltunk Dominóval többször, 16 hetesen még az egész baba ráfér a képernyőre, de már teljesen emberi alakja van, nekünk ez volt talán a legnagyobb élmény. 25 hetesen már csak egy-egy része van egyszerre a képernyőn, de gyönyörűen látszik a kis arcocskája, bár még mindig nem olyan husis. 32 hetesen pedig szuperjól látszik már az összes arcvonás, de sajos akkor már megvan az esély, hogy beékelődik a baba feje, egészen lentre, és akkor semmi sem látszik már belőle.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kisfruzsi!
Ha mi is megyünk , akkor mi is csak egyszer.

Te fogsz Szőnyben szülni ugye jól emlékszem???
Kihez jársz??? Még nem választottam igazából dokit, nem tudom, hogyan lesz....még gondolkodom. még az sem biztos, hogy Szőnyben szeretnék szülni....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Én még nem érzem biztosan a baba mozgását .. Vannak dolgok, amikre akár ráfoghatnám, hogy ő, mert lehet, hogy így van :) .. de még számomra ez nem egyértelmű. Nehéz elkülönítenem, hogy mit produkál a gyomrom, és mit ő .. mert ezt a bugyborékolést elég sűrűn érzem esténként. Várom már, hogy rúgjon egy nagyot, had érezzem, hogy ott van :D :D
Nekem a védőnő azt mondta, nem vagyok lemaradva semmiről ... az első babás anyukák biztosra a 20. hét környékén merik mondani, hogy mozog a baba .. :)

Mary
- Én is egyetértek CSöppkével, kétlem, hogy ne vették volna észre a két babát ...
A 4D-re meg ahány ember annyiféle időpontot javasol :)
Szerintem döntsetek ti ..
Mi a 16. hét elején voltunk és csodálatos élmény volt ..
Majd a 30. héthez közeledve tervezzük, hogy elmegyünk még egyszer, amikor már nagyon nagy a babó :)

Toncsi
- Nem írtál nekem privit!!! Mindig kérem, hogy dobjon egy privit aki szeretne bekerülni a táblába, és akkor berakom. Sajnos nem mindig olvasok vissza mindent, időigényes kijegyzetelni, ki mit szeretne a táblában módosítani, viszont a priviket egyszer átnézem és mindenki kívánsága teljesül :) ;) Várom!

Kép
szösszenet

Csöppke!

Megbeszéljük kedves férjemmel, aztán eldöntjük, hogy egyáltalán megyünk-e 4D-re...ha megyünk, akkor mikor...Lehet, hogy meglepem magam vele a szülinapomra.... :lol: :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Igen egyelőre úgy néz ki, hogy Szőnyben fogok szülni. A Diószegi Bernadetthez járok a rendes SZTK-s rendelésre. Meg vagyok elégedve vele.
Nem hiszem, hogy külön választok orvost, a kórházban mindegyiknek jó a híre, úgyhogy majd aki éppen ügyeletes lesz :lol:!
De most a jövőhéten megyek vérvételre (AFP) és megkérdezem a védőnénit, hogy van-e szüléselőkészítő tanfolyam, vagy kórházlátogatás, mert nem voltam még a kórházba csak UH-n. Jó lenne bekukkantani a szülészetre, a szülőszobába, meg mindenhova. És utána majd kitaláljuk, hogy jó-e az a kórház, vagy Tatabánya....

KépKép
kisfruzsi

Nem emlékszem már ki irta, hogy dm-s Babylove Mama olajjal keni a pocakját, talán Szösszenet?Én is vettem olyat és nagyon jó!Nekem főleg azért, mert a cicimre is tudom kenni (irtam azelőtt, hogy volt egy csúnya ekcémám), ebből is látszik, hogy ebben nincs túl sok adalékanyag.Mert az ekcémám még a speciális hipoallergén mellápolóktól is telelett kiütésekkel.És tényleg nem került sokba!
Ez itt a reklám helye :D

Kép

Kép
deli

Ollem

Győri 4DUH:
Tiason Kft. Babits M. u. 38/C
A vizsgálat 9000,- Ft
Bejelentkezés: 30/3732106

Egyébként az ikreket szerintem is látta volna már a doki az utolsó UH-n.

Adri,

eddig csak bugyborékolást éreztem, de nem igazán foglalkoztam vele, mert nem tudtam, hogy mit és hol kell éreznem. Aztán tegnap a védőnő miközben kereste a szívhangot felhomályosított a baba elhelyezkedéséről, sőt közben egy erőteljeset rúgott is a pici. A rúgást nem csak én, hanem a védőnő is érezte.
Délután picit ledőltem és akkor megint éreztem a dobbanásokat. Este lefekvés után szintén.
Én eléggé lent érzem, de a baba is nagyon lent helyezkedik el.

Kép
emi29

[quote="deli"]N írta:deliem emlékszem már ki irta, hogy dm-s Babylove Mama olajjal keni a pocakját, talán Szösszenet?Én is vettem olyat és nagyon jó!Nekem főleg azért, mert a cicimre is tudom kenni (irtam azelőtt, hogy volt egy csúnya ekcémám), ebből is látszik, hogy ebben nincs túl sok adalékanyag.Mert az ekcémám még a speciális hipoallergén mellápolóktól is telelett kiütésekkel.És tényleg nem került sokba!

Köszi ezt kipróbálom. Én kaptam Milupa krémet, de 1 hét alatt elfogyott, nagyon kevéske, ehhez képest jó drága és annyira sűrű hogy alig lehet kenni. Próbáltam én is mondjuk olajat (Johnson's), de 1 hét után kipattogzott tőle a bőröm.

Kép Kép
szõlõ

[quote="deli"]N írta:deliem emlékszem már ki irta, hogy dm-s Babylove Mama olajjal keni a pocakját, talán Szösszenet?Én is vettem olyat és nagyon jó!Nekem főleg azért, mert a cicimre is tudom kenni (irtam azelőtt, hogy volt egy csúnya ekcémám), ebből is látszik, hogy ebben nincs túl sok adalékanyag.Mert az ekcémám még a speciális hipoallergén mellápolóktól is telelett kiütésekkel.És tényleg nem került sokba!

Igen, én írtam :lol: :lol:
Örülök, hogy kipróbáltad :wink:
Én azóta is azzal kenem magam, és nagyon szeretem :!: :!:
Én is kenem vele a pocim mellett a mellemet, a csípőmet és a fenekemet is :oops: Sehol nem szeretnék repedezni, meg kiszáradni .. :lol:
Én szeretem a DM termékeket, jó az áruk, és a minőségük is!
Pl. a legtöbb anyuka ismerősön a DM pelenkákat tartja a legjobbnak ;) :) .. na de erről majd 4-6 hónap múlva :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Amúgy kétféle van ..
1. BabyLove MAMA Olaj (azt én ritkán használom, főleg a mellemre)
2. BabyLove MAMA Massage Creme (ezt pedig naponta .. ez nem olyan olajos, hanem testápolós inkább, viszont kellemes fűszeres illata van, csak természetes anyagokból áll - kimondottan a terhességi csíkok kialakulása ellen van. Naponta kell használni, 150ml, és sokáig elég 700-800Ft körül van ;) )

Kép
szösszenet

Lehet, hogy hülye kérdés, de a mellbimbóra is kenhetem? Nagyon érzékenyek

KépKép
kisfruzsi

Látod, Deli és én is kenem a mellbimbómra .. nekem is érzékeny, de jól esik neki, nem szárad ki, nem fáj, ha hozzáérek. Szerintem fontos a bimbót is hidratálni ..

Kép
szösszenet

Sziasztok

Első babások!

Érezhetitek korábban is a babát... nekem 20 hetesen már kívülről is látszott! :shock: sőt 17 hetesen is már lehetett kívülről érezni, apa is érezte... én 15 hetesen vettem észre előszőr... nekem rebbenés szerű volt, mint egy bent rekedt pillangó...

Második kölkecet is érzem már egy ideje... most is rebbenés szerű, illetve olyan mint amikor Áron nagyobb korában fordult... olyan súrlódós-nyomás érzés... furi... csak kicsiben.
Pár hete még bizonytalan voltam, de most már biztos, hogy őt érzem... azért is biztos vagyok benne, mert mindig bal oldalt érzem... és legutóbb megkérdeztem a dokit, hogy hol látja a kölkecet és azt a tájékot mutatta ahol érezni szoktam... ott keményebb is a hasam.
Kifejezett rúgást persze még nem érzek, de majd annak is eljön az ideje... :)
Estenként hanyattfekve érdemes a kezeteket a pocira tenni és befelé figyelni.

dm termékeket én is szeretem a pelusok is jók, és az egyéb kencék fürdetők, popsitörlő ráadásul van bababónusz kuponjuk amivel olcsóbban lehet a termékeiket vásárolni, néha elég nagy kedvezményt is adnak, ráadásul kaptunk egy kupont amiben többek között volt 2db 50%-os vásárlási utalvány a C&A-ba idén abból vettem Áronnak télikabátot. és azért nem mindegy, hogy hétezer vagy csak a fele.

Olyan pocikencém is volt... még maradt is egy kevés csak elillant az illata...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pocira amúgy a mandulaolaj és a búzacsíra olaj jó!
A pocikencékben is ez van, de ezeket meg lehet venni külön is pl bioboltban.
Később gátmasszázs olajban is búzacsíraolaj van orbáncfűvel.

Ill a Nívea sötétkékdobozos testápolója is mandulaolajat tartalmaz, bár az elég zsíros.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annyian emlegetitek a DM cuccokat hogy muszáj lesz ma bemennem :lol: Mjad védekezek azzal Uram előtt hogy a babanetes csajok mondták :D :roll:

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]A írta:szőlőnnyian emlegetitek a DM cuccokat hogy muszáj lesz ma bemennem :lol: Mjad védekezek azzal Uram előtt hogy a babanetes csajok mondták :D :roll:

Ha mindkét terméket megveszed, akkor is max 1600Ft-ot hagysz ott ;) :lol: :lol:
Viszont óvakodj, nehogy belelendülj a vásárlásba ..
Velem minden boltban elő szokott fordulni :oops: :oops:
Úgyhogy én csak akkor megyek be bárhova is, ha muszáj :lol: :lol: 8)

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Zorróné-a sógórnőm is Bogi és dr. és a lánykori vezetéknevéből meg a becenevéből lett RoBogi. :D De ezt csak azért mondtam mert hasonlóság van. :D
Katavirág-köszönöm kérdésed jobban vagyok bár megint kezd fájdogálni a derekam de ez biztos a babó miatt,mert a hasam is fájdogál.Gondolom növekszik. :P Kíváncsi lennék mekkora most mert az orvos csak a fejméretét mondta meg.Na mindegy holnap de.védőnő,du.nőgyógyász csak mond valaki valamit. :)
Nem riogatásképp,de az apukám szomzédjáék se tudták(igaz a '80-as években)hogy két baba lesz.Szüléskor derült ki és apuka elszaladt mindenből mégegyet venni de mivel nem ikrekre készült az orvos valamit elrontottak és mire apuka vissztért egy baba sem maradt életben.De ne aggódjatok ez rég volt csak azért mondtam el h ilyen is megesett.
Mindenkinek kellemes babavárást!
Vendég

jaj Gitka ez durva történet...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Megnéztem az olajat, nekem az van ráirva magyarul (úgy látom német termék), hogy "Babylove mama terhességi csíkok elleni olaj" és még az, hogy naponta kell használni.Ez 250 ml-s, növényi olyajokat tartalmaz, mint a mandula, jojoba, borostyán, encián, alga és tigrisfű.

Kép

Kép
deli

Uh, ez elég horror story ... :?
Ez a múlt - Most jelen van .. ilyenen nem agyalunk - VÉGE :D ;) ÖRÖMKÖDÉS VAN, ÉS BOLDOG BABAVÁRÁS :D :D

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetHa mindkét terméket megveszed, akkor is max 1600Ft-ot hagysz ott ;) :lol: :lol:
Viszont óvakodj, nehogy belelendülj a vásárlásba ..
Velem minden boltban elő szokott fordulni :oops: :oops:
Úgyhogy én csak akkor megyek be bárhova is, ha muszáj :lol: :lol: 8)

Nálam pont az illatszerboltok a legveszélyesebbek :D Ilyenkor mindig KELL még egy lakk, vagy egy mittudomén, valami :D

Közben meg találtam egy baromi jó kismamapólót, pont egy ilyen hiphoptáncos mama+csemetének valót mint mi.

Kép

Kár hogy 18 font :shock: úgyhogy ez is kimarad, OK, megleszek ám nélküle :lol:

Kép Kép
szõlõ

Gitka jesszus, ez de durva......... :(

Kép Kép
szõlõ

Oh, ez tényleg jól néz ki ..
Sebaj .. veszünk egy sima egyszínűt és rányomatjuk ;) Nah?? :D
A szöveget máris lenyúltuk ingyen :!: :lol: :lol:

Rám szerintem minden bolt veszélyes .. mindehol találok valamit, ami pont elfogyóban, vagy jó lenne belőle egy 30. :D :D

Kép
szösszenet

A szagérzékeny kismamiknak ajánlom (én főleg az első harmadban vagyok nagyon), állitólag a kisbabák sem szeretik a mesterséges illatokat (pl. mosószer, parfüm, tusfürdő stb.),ezért addig is, amíg a lányom pici volt, illatmentes tusfürdőt használtam.Most a dm-s Balea Med,ultra sensitive tusfürdőt használom, ami illat-, parfüm-,tartósitószer mentes.

Kép

Kép
deli

Képzeljétek megkaptam 7főn a táppénzt:kb.45000 ft.Igaz csak 21-éig van leadva a papíron de akkor is!Tiszta ideg lettem ez feleannyi amenyi a számláimra kell.Nem tudom mi lesz így,de dolgozni nem tudok mert a gyár ahonnan eljöttem tele van vegyi anyaggal és nekem mint fizikai dolgozónak nem tudnak olyan munkát adni amit terhesen is végezhetek. :cry: De így nem lesz jó.Ráadásul vidéken élünk és ezen a környéken nincs mellékkereseti lehetőség.
Még csak jövőre lesz meg az érettségim de gyerek mellett nem tudom mihez tudok majd kezdeni. :(
Vendég

Kiscsillagról van valami híretek?

KépKép
kisfruzsi

deli
Azt én is beszereztem anno... szerintem is fontos, hogy a baba a mama illatát ismerje meg... sokkal nyugodtabbak is ha nem zavarják erős illatok!

Megint panaszkodok... anyós tegnap kiakasztott elvileg azért jött haza, hogy segítsen amíg mi a nyomdában vagyunk(pályázatra adtam le mesekönyveket), meg amíg kereteztem a nyomatokat, ehhez képest egyszercsak megunta az altatást és lehozta Áront, hogy vesződjek vele tovább én... mert neki másnapra szoknyákat kell próbálni, hogy melyiket vegye fel a munkahelyére :shock: :roll: kiakasztó

Az ultrahangos felvételtől undorodik!!!! :shock: "jáj már megint csináltatok ilyet?"

Áront meg lebüdösözte... (pedig nem is volt kakis)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gitka,

próbálj meg valami internetes otthonról végezhető meló után nézni. De jól nézd meg mert azért van köztük átcseszés is! Pl, ha úgy kezdi, hogy fizess be ennyit meg annyit, az minimum gyanús!

KépKép
kisfruzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: