A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Gratula a fel evhez! :)

Kép
elizabeth25

köszönjük szépen :D:D:D::D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Tündériek a babák Benkoka Ti is mekkorát nőttetek. Egyébként nálunk is ez az ülés dolog megy és én sem tudom leszoktatni, mert mindig felhuzza magát a kezemben ülö helyzetben, persze ha sokáig igy van akkor meg néha vissza is bukja a tejet. :cry:

GEGÉNEK NAGYON SOK BOLDOG FÉL ÉVET!!!! :lol: :lol: :lol:
(Gege tortáját ki ette meg? :lol: :lol: )

Képzeljétek ma megfordult a fiam hátról hasra, de egyenlőre csak bal oldalra megy és még a kezét nem huzza ki, de hát már ez is több mint a semmi. :lol: :lol:

Elizabeth örülök, hogy meggyógyultál és jó pihenést kérünk képeket Domcsiról. Merre mentek nyaralni?
Mi valószínű, hogy sehova :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

krisy79: szerinted? :oops: :oops: :lol: :lol: de még nem ettük meg tartalékolunk :):):):):):

nika70
Salgótarján

Biztos fincsi lehetet Te sütötted? :lol: :lol:
Na majd az egy évesből már biztosan kaphat Ő is, és akkor Nektek nem marad :lol: :lol:

krisy79

sziasztok!

megvagyunk mi is.úgynézki jövő hónapban már lessz net akkor megint gyakrabban tudok jönni.

ezt a meleget mi is nehezen viseljük.délelőt még csak csak megvagyunk valahogy de délután a nagyszobába süt a nap és olyan mint egy szauna.ugyhogy egész délutánn lenn ülün a ház mögött mert ott jól jár a levegő meg árnyék van.csak wc-re ill. pelust cserélni,és kajcsizni megyünk fel.tegnap nekünk is rémes éjszakánk volt.végig melletünk aludt a Patrik de a mi ágyunk kisseb mint amelyik itt volt és nagyon furi.alig tudtam valamit aludni.
na és ne tudjátok meg milyen eleven fiam van :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: féll percre nem hagyhatom egyedül mert olyanokat csinál hogy csak nézek.pl:bemászik a szekrénybe,a számítógép azstal alá,a kiságy alá.és kimászni ugye nem tud.ma pl.a jároka mellet volt és a lábába kapaszkodva felhuzta magát aztán meg elengedte.még jó hogy közben oda mentem és eltudtam kapni.utánna mikor vasaltam az ágyon játszott melettem és fél perce nem néztem rá erre mit csinált?lemászott az ágyról lábbal előre és az ágyban kapaszkodva próbált lépkedni.ha kimegyek a konyhába fél perc utánn ott van az ajtóba :shock: :shock: mindenhova utánnam mászik és amikor észre vesztem elkezd hangosan kacagni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az apjával bizti jóban lessz mert a ps-ért megőrül.folyamatosan a (bocs nemtom hogy kell írni.azt amivel játszol.)eszi.apjának meg tetszik is.

basszus!! pénteken vopltunk 6 hónaposak.aztán mintha most született volna.Patrik nem tortát kapot hanem egy nagy kutyát ami ha megnyomod a kezét,lábát,hasát,fülét.akkor beszél.nagyon tetszik neki.

a tárolót megoldottuk.letakartuk fóliával a tetejét így nem hullik az a szar azbeszt,meg még pluszba letakarom a kocsit is.márcsak ráléne vennem a szomszédomat hogy pakoljon el egy kicsit mert teli van a szaraival a tároló :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

hú bocs sok lett :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
kismama18

krisy: nem én hanem a párom sütötte de még nem ettünk belőle majd délután :)

Tényleg kismama: nektek is boldog 6 hónapot hiszen csak egy nap van a babáinkn között :):):):)

nika70
Salgótarján

Krisy, majd teszek fel kepeket a heten vagy hetvegen! B.Kenesere megyunk majd augusztus vegen egy T/Com fullextras nyaralo paradicsomba! :) Ti hogy hogy nem mentek sehova? :(

Lanyok nektek hogy allszanak a babak ejszaka? Hogy birjak ezt a meleget? Domcsi nagyon nyugos! :(

Kép
elizabeth25

Mi is itt vagyunk, csak egyszerűen ez a meleg kikészít! Jövő7en költözünk!ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
gyanixi

Elizabeth irigy vagyok :cry: a nyaralás miatt, nálunk a férjem vállalkozó és nem tud nyáron elszabadulni, de azért majd megpróbál. :roll:

Nálunk Dávid elég jól viseli a meleget éjszaka egyszer kell 3-4 óra felé, de én már kevésbé viselem jól. Egyszerűen nem csinálok semmit és folyik rólam a víz nem tudom mikor lesz ennek már vége. :evil: :evil:

Kismama boldog hófordulot nektek Patrik is már fél éves, úgy láttom hamar menni fog a lurkó. :lol: :lol:

krisy79

Nálunk mióta a kis foga kint van csak egyszer kell ismét gege:):):):):) nem is tudjátok milyen jó dolog de nem akarom fájlalni a szíveteket akik nem tudnak aludni rendesen :(:(:(:(

mi sem megyünk nyaralni az idén igaz még nem voltunk együtt amióta ismerjük egymást de ez nálunk anyagi okok miatt.:( sajnos hiába dolgozik Gabi sokat az én gyes és családim mellé nem elég.Miután munkanélküli voltam és onnan csak gyes jár alanyi jogon mert az elmúlt egy évben már nem kaptam járadékot sem csak regisztrált voltam :(

nika70
Salgótarján

Nika:
Nagyon helyes az a torta!!! :D :D :D :D Látom,tetszett neki :D
Boldog fél éves hófordulót!!! :D
(Jut eszembe,mi ma vagyunk 3 hónaposak :D :D :D )

Elizabeth:
Jó,hogy már jobban vagy! Honnan szedted ezt össze? :shock:

Hát csajok (fiús mamik..),jelentem,aki esetleg a Nikit szánta menyasszonyul kiválasztani a kicsi fiának,sajnos rossz híreim vannak.. Niki már elkelt :D :D :D Az én Peti fiam kinézte magának,és heves udvarlással adta ezt a tudtára. Hát,a viszonzás még elmaradt..,de ami késik,nem múlik :D :D
(Együtt fürödtünk ma a Bettiékkel Délegyházán :D :D :D )

Udvarlás atyai felügyelettel :D
Kép

Udvarlás.. :D
Kép

Na,most mondjátok meg,hát nem milyen jó ízlése van a fiamnak??? :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami!

Boldog 3 hónapot Bogi babának!!!

Nika és Kismama!

Gegének és Patriknak boldog 6 hónapot kívánok!!!
Vendég

Sziasztok!

Kismama,Nika!
Boldog 6 hónapot Patriknak és Gegének!!! :D

Barbamami!
Boldog 3 hónapot Boginak!!! :D

Nagyon édik a babócák!

Ha nem bánjátok akkor dobok fel 1 képet Bencusról!Már elértük a 7 kg-ot! :)
Kép

Hát halljátok,már kikészit ez a meleg!Napközben a szobánkban is 33-34 fok van,ami már szintén elviselhetetlen!Most este legalább 1 kicsit feltámadt a szél és így mozog a levegő.

Pussz mindenkinek!!!

Jó éjszakát!
Vendég

Boginek Boldog hófordulot, de megy már az idő. :lol: :lol:
Nagyon aranyos a pici fiad, hogy így udvarol Nikinek.
Bbeti Niki is tündéri abban a kicsi csónakban, hogy birta a vízet? Nem volt túl hideg? Tényleg Bogi is pancsizott?

Na megpróbálok aludni ebben a nagy melegben a lakásban áll a levegő és 30C fok van :evil: :evil:

Mikor jön a lehülés nem tudjátok?

Na szép jóéjszakát mindenkinek :)

krisy79

Ja és Bence nagyon édi olyan kis húsis mint Dávid olyan zabálni valóak. Bár mi még nem vagyunk 7kg csak 6,5kg de igyekszünk. :lol: :lol:
Na tényleg eldugultam...

krisy79

Sziasztok!

Dobok fel egy táblát, aztán kicsinyítek én is képeket a négy hónapos kis drágámról és azt is rakok fel, és majd vissza is olvaslak titeket (ami nem könnyű annyit termeltetek :D )

Na meg gyorsan elmondom, hogy most úgy állnak a vizsgálataim, hogy valószínűleg valami baj történt szülés közbe, ( tudjátok császáros voltam és a magzatvíz már szennyezett volt ) szóval valószínűleg bekerült valami a szervezetembe ami megfertőzött... :evil:

Persze mondták, hogy ez ilyen esetbe gyakran előfordul, hiszen ott repesztenek ugye burkot, és elég sűrűn megesik, hogy bekerül valami a nő szervezetébe...hát úgy néz ki nálunk megesett :(

Na szóval most itt tart a "nyomozás" de konkrét eredmények csak jövőhéten lesznek! Az meg, hogy mitől fáj a forgóm, hátam, derekam senki nem tudja, mert se a röntgen, se az ultrahang nem mutat semmit :(
Ugyhogy nem tudom, hogy fogok így meggyógyulni...lehet idegbecsípődés is, de azt meg nem gyógyítják, majd meggyógyul alapon persze lehet szenvedni... :evil:

Na de ennyit rólam, most rohanok, mert felkelt a nagylány, de majd még jövök :)

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Krisy79:

Hát én akármennyire is nem akartam,a kis drágám tegnap délután magától felült.Na hát most meg aztán még inkább azt csinálná állandóan.Dehát nincs mit tenni,azt mondják,hagyni kell,mert mindennek akkor van itt az ideje,amikor ő úgy gondolja.
Nálunk is az van,ha sokáig erőlködik ülni,vagy ücsörög,akkor visszabukja a kajcsit.Gondolom nyomódik a kis pocijuk ilyenkor.

Nálunk is már annyira meleg volt a tetőtérben,hogy a gyerek sem tudott aludni.Borzalom.Aztán vettünk az ablakokra árnyékoló fóliát és most tűrhető a helyzet.

Dicamama:Bence aztán nagyon nagyra nőtt.Kis husis.Nem tudom Gergő hány kiló és centi,de majd szerdán kiderül,mert sajna menni kell az oltásra.Jó két héttel eltolták az időpontunkat,mert a doki szabin volt.

Két kép,ha nem gond:
Kép Az első járgányom Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Hát Akíra nem semmi ami veled történt, nagyon sajnálom de remélem hamar meggyógyulsz. :lol: Tényleg Te szedsz valami vitamint, mert nem lehet, hogy azért fáj a forgod, mert Kyrus a szopizás alatt elszívta a kálciumot a szervezetedből? Mert nekem is ez volt most elkezdtem szedni a gravidát és már úgy ahogy jobb egy kicsit. Tényleg hogy áll a tejcsid elapadt már vagy még azért fejsz? Kyra hogy fogadta a tápszert, meghogy nincs már cici?

Benkoka nem semmi magától felült? Az igen elég korán kezdi a kis lurkó, nálunk nem elég hogy kézben felülésnél kibukja a kaját, de most megtanult forogni és ott is a nagy erőlködésnél mikor hason probálja kihúzni a kezét na ott is kiszalad a kajcsi. Szegény gyerekek milyen megeröltető ez a fejlődés :lol: :lol:

krisy79

Akíra:
Hát ez biztos nem jutott volna az eszembe.. Remélem,megtalálják a módját,hogy múljon el a fájdalom.. Drukkolok neked nagyon!!

Dicamama:
7kg?? 3 hónaposan?? Aztaaaa!! HÁt nagyon ügyesek vagytok! Mi még csak 6 kg-nál tarunk.. Én azt hittem,ez milyen szép súly.. Jól leköröztetek minket :D

Benkoka:
Nagyon jó ez a vízi pihenőszék!!! Bár lenne nekünk is ekkora medencénk,hogy beleférjen egy ilyen is! Hát jó húsban van a te fiad is :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Hát igen, Bence már igen csak nehéz! :D De még lesz nehezebb is! :) Szerintem nem eszik olyan sokat, csak napi 4szer és 160-170 ml-t.Most a héten kaptunk másik tápszert ,már a BEBA 1-et eszünk,de már megkóstoltuk a sütötök pürét is és ízlett neki! :D

Ma van a 2. házassági évfordulunk :!:
Hétvégén meg is ünnepeljük!
Vendég

Sziasztok!hát mi is élünk még...De nagyon nem tudok mit hozzászólni...
A hófordulós babáknak puszika!!
Az én lányom is pancsizott anyuméknál-velem..Azt gondoltam majd félni fog,dehát meg se kottyant neki a nagy medence,bár pacskolni nem mert -csendben nézelődött.
Ez a meleg már nagyon unalmas,olyan mint ha háziőrizetbe lenne az ember(lassan 1 hete ki se lehet mozdulni).Reggel megyünk egy kis sétára,de 9re már itthon vagyunk mert dög meleg van(7felé indulunk)

Akíra:kitartás!

Betti:a lába a vízbe belelóg?Csak azért kérdezem met 2hét múlva mi is megyünk a balcsira és nem tudom a vízbe be lehet vinni??

KépKép
vicuska

benkóka: Azta 3 hónaposan felült ez igen Gege még nem tud egyedűl de majd eljön annak is az ideje:)

kapott egy mászás segyítőt a drága nagymamától meg nenééktől :)

Kép

nika70
Salgótarján

Barbamami:

A mimedencénk még 17.000.- volt,de már 9000-ért lehet kapni.
Nagyon jó,hogy van,csak baromira macerás karbantartani.Kb. másfél hetet bír ki benne a víz,aztán le kell cserélni.... :(

Nika:Gergő sem ül még egyedül,csak felülni tud,azt is csak kicsit erőlködve.De sokak szerint jövő hónapban már sokkal könnyebben megy majd neki.
Nagyon tetszik a mászós játék,lehet én is beszerzek majd egyet.

Na most megyek,mert az előbb megetettem,most tejbegrízt kapott egy kis tápival keverve és alszik,mint a bunda,úgyhogy kimegyek egy kicsit napozni,mert mindenki azt mondja: ,,Nézd milyen mentős lábai vannak"! :D :oops:
Vendég

benkóka: oksika :):):):) a játékot én még a babavilágban láttam mint jó játék a babáknak senkinek nem is mondtam mit szeretnék és erre mintha kitalálták volna ezt kapta Gege fél éves fordulóra :):):):) időnként sogórnő is kitalálja mit is akarunk :)

Akíra: nem semmi hogy mi történik veled:9 remélem mielőbb megggyógyulsz és minden menni fog mint a karikacsapás :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika biztos jó az neked ha van mászássegítője Gegének? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hozok egy pár képet a fordulásról:

Kép
innen sikerült megörökíteni

Kép
ide jutott

Kép
ehez egy kis segítség kellett

Kép
nézzd anya már kéz nélkül is megy

krisy79

Tényleg mi van a többiekkel olyan régen voltak pl. Pannica, Tftimi, Lilo stb......????????????????

krisy79

Sziasztok!

Nika
Nagyon édi az a torta, én is úgy sütögetnék már Marcinak, dehát az még olyan messze van...
Legalább foghatnám valakire, miért sütök sütit :lol:

Krisy
Dávid nagyon ügyes, ő is jó korán elkezdte a forgolódást!!!

Mi is megyünk a Balcsira 2,5 hét múlva!!! Már nagyon várom, de azt hiszem én nem merem még bevinni a vízbe. Amilyen szerencsések vagyunk, tuti elkapna valami kórt, és jöhetnénk haza. De van kismedence a kertben, legfaljebb azt feltöltjük!!!

Nálunk meg elromlott a klíma :evil: 1,5 hónapja szerelték be :evil: :evil: :evil: Persze nem tudnak jönni szerelni, mertannyi munkájuk van, így saját levünkben fürdünk, 33 fok van az alsó szinten. Az a szerencse, hogy két szint van, és mindkét szintre szereltettünk, így a felső szinti működik. Szombaton felköltöztünk, csakhát ott elég uncsi, tegnap viszont kimentünk a strandra, nagyon jó volt. Mondjuk Marcit ott sem vittük vízbe. Én azt vettem észre, hogy ő csak a saját kis általa ismert közegében érzi jól magát. Ahogy hazajöttünk, egyből jobb kedve lett. Na nem mintha a strandon szomorkodott volna, nagyon jót nézelődött, de valahogy sokkal nyugodtabb lesz itthon mindig. Tudom, hogy ez természetes, de remélem gyorsan kinövi ezt, és nagy vágány lesz mindenhol!!!

Akíra
Hát a legkönnyebb a szülésre kenni a dolgokat, nekem is arra fogták, hogy Marci beteg lett, hogy a szülésnél szedtem össze valamit, és azt adtam át a gyereknek. Ez csak a kórházakat és az orvosokat minősíti szerintem...

Kép
Kép
nikole

krisy: ezt a segítőt még a babavilágban is ajánlgatták mint jó dolog. Amúgy még kicsit kicsi hozzá és nem is igy kell használni ahogy most a képen van hanem van benne egy csörgö és ezt kell majd tolnia maga előtt és másznia utána erre szolgálna ez a kis segítség ez nem korlátozza végülis nem segíti nagyon csak majd megy utána mert csörög és gurul ez lenne a feladata ennek a játéknak :):):):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok,
Mi itt vagyunk. Bár ebben a melegben nem volt kedvem a házimunkához..... na szóval nekiálltam vasalni... még mindig van...

Nagyon édesek a babák, látom megy a fürcsi :) Na erre én is kíváncsi vagyok, hogy aki nem medencében fürdet, az mennyi ideig hagyja lubickolni a kicsit, és mikor viszitek be? (reggel, este, vagy fényvédővel azért lehet napközben is?)

Nekem is kis rosszcsontom van ám! Felül magától, és most már álandóan ülni szeretne, vagy állni még nem tud)
Nagyon menne már, látom, szinte röpköd, ahogy nézi az unokatesóját, de az még odébb van....:)
( Kép Mit is rosszalkodjak?
Kép Fürdik a rosszcsont

Kép
Kép
34372

Még 1 repülőzős, ez is az egyik kedvenc játéka:
Kép

Pussz mindenkinek.
L

Kép
Kép
34372

Még 1 repülőzős, ez is az egyik kedvenc játéka:
Kép

Pussz mindenkinek.
L

Kép
Kép
34372

Na, megy az alvás nálunk, Apa dolgozik, úgyhogy most ráérek!

Végre, mintha ma jobban ment volna az írás mindenkinek! :lol:

Dius!
Tényleg nem semmi Bence! De hát egy rendőrgyerek nem is lehet kicsi!!! :D :D :D
És boldog házassági évfordulót!

Akíra!
Én is úgy jártam, mint Krisy, hogy a szopitól kifogyott a kálciumom és majd meghaltam, úgy fájt a térdem, meg az izületeim. Most pótolgatom. Én is vettem Gravidát, de nekem olyan zabálhatnékom lett tőle, hogy híztam is 2 kilót, sajna. Pedig éppen fogynom kellene (de nem 2-t, hanem kb az ötszörösét-de én már 5 kiloval elégedett lennék) :evil: :evil: :evil:

Krisy!
Nálunk is így megy a fordulás pontosan, csak nekünk a másik irányba.

Lilo!
Blani nagyon ééééédes! És milyen kis huncut! :lol: :lol: :lol:

Betti!
Jó hogy írtál, de csak ennnnnnnnnyyyyyyyyiiiiiiiii :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mi holnap megyünk strandra, de én beleviszem a medencébe. Augusztusban pedig irány a Balcsi, de ott is fogunk pancsizni. Persze utána mindenhol letusolom, de nem hiszem (REMÉLEM :!: :!: :!: ), hogy lesz baja tőle. Anno a tesómék 8 :!: hetesen vitték már fürcsizni a kiscsajt és nem lett baja. (lehet, hogy ők voltak felelőtlenek :?: :!: )

Na jó éjt és kevésbé meleg napot holnapra - bár ez a mai már elég jó volt szerintem.

sch.judit

Sziasztok!

Niki a jó meleg vízhez van szokva a babaúszáson is 32 fok körül van a víz hőmérséklete. A napokban a Duna és a más külső vizek is kb. 29 fokosak voltak voltak, így bele mertem vinni a babát. Előtte bekentem mindig naptejjel de nemrég még ez sem használt.
Általában késő délután a nagy meleg elmúltával mentünk fürdeni.
A beleülős úszógumi nagyon jó, aminek van biztonsági külső kerete is, mint a Barbamami képén látható sárga úszóknak.
Ebben az úszóban beleér a baba lába és feneke a vízbe.
Én Nikit akkor szoktam kihozni mikor már elkezd nyüszögni benne, általában ő dönti el, hogy mikor akar kijönni, és sapka mindig van rajta ez szerintem nagyon fontos.

Visuska
én belevinném a Balatonba mi is szeretnénk menni mostanában valamikor, szerintem az a víz elég tiszta. És ha belegondolsz pl. babaúszáson se olyan steril a víz, mint kellene mivel a babák úgy is belepisilnek.

A manók tündériek.
34372
Blani is milyen nagy már. :lol:

Kép
Kép
bbeti

Még mindig fent vagyok...
2 infó:
szerdától lehűlés! végre. :lol: :lol:
Másik: a kalcium és a magnézium nagyon fontos terhességnél és szoptatásnál. Nehéz eltalálni az olyan adagolást ahol nem gátolják egymás felszívódását. (2:1 arányban) Érdemes természetes formában venni, mert az fel is szívódik, pl. korall kalcium.
Na nem okoskodni akarok, csak én is későn kezdtem el szedni, mikor már mindenem fájt.

Köszi a bókokat. Minden baba nagyon édes, ahogy nézegetem a képeket az elsőnél mindig eldöntöm, hogy írok, milyen helyes, aztán a következő még édesebb.... és így tovább, szóval ezért nem ragadok ki senkit sem. Most a kedvencem Peti és Niki pancsolósa.

Na most már tényleg alvás....
L

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Teszek fel akkor pár képet ha nem gond :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Na kicsit itt az oldalon visszaolvastam, megnézegettem a képeket :)

Édesek a babák még mindig :)

Kyra is ugy forog mint a ringlispil! Nagyon örülök neki, mert már alig vártam! És a felülés felállás szintugy mint nálatok, ugy röpköd, és húzza fel magát, mint aki holnap már rohanni akar! Szerintem irtó gyorsan el fog indulni! De persze az is lehet, hogy lusta lesz és ez most csak a kezdeti lelkesedés :lol:
Lényeg, hogy ha a kisujjamba melekapaszkodik, akkor már felhúzza magát, felül!

Most csináljuk a szobáját, lassan külön akarom már rakni magunktól, jobb lesz már neki is meg nekünk is :roll:
A sógornőm fog festeni nála, baromi ügyes, csak azt nem tudom még, hogy miket fessen! Tippeket, aranyos képeket küldjetek, mondjatok ha van ötletetek! Ja, csak ne Diesnyt, mert attól falnak megyek! Vagyis félreértés ne essék, szeretem a meséit, csak mindenhol, minden gyerekszobába az van, és én mást szeretrnék! Szóval ha tudtok jót, vagy netes oldalt ahol lehet böngészgetni, vagy bármi akkor szóljatok :)

Babavédő krém a naptól! Én ugy tudom, (védőnő, gyerekorvos, gyógyszerész mondta) hogy csak fél éves kor után szabad naptejet rájukkenni, mert olyan anyagokat tartalmaznak, ami nem tesz jót nekik! És én nem szoktam kivinni a napra, se a vízbe amíg nagyon perzsel! Mi vagy reggel sétálunk egyet amíg még ilyen kicsit "hűvösebb" van, vagy 5-6 körül! Mi ilyenkor szoktunk fürdeni is! Apa hazaér a munkából, és utána csobbanunk! Szerintem káros ez a nap ránk is, nem hogy a tejfehér bőrű gyerekekre! De persze ez most is magánvélemény :wink:

Köszönöm a "betegségemmel" kapcsolatos infókat, hozzászólásokat :) Aranyosak vagytok, hogy tanácsokkal láttok el, jól esik, hogy törődtök velem! Ezért imádok idejárni :)

Krisy, Tftimiről annyit tudok, hogy a balcsira mentek le nyaralni :) Ha hazaérnek tuti benéznek :)
A többiekről Pannika, Őzi, Zsu én se tudok semmit! Vajon jönnek még ide? Vagy már elpártoltak tőlünk? :roll:

Na megyek, megpróbálok visszaolvasni a másik oldalon is, ha csak a nagylányom nem szól közbe! Olyan kis nyűgös szegénykém amióta ilyen oltári meleg van :cry:

Na pusz mindenkinek és kitartás, holnaptól jobb idő lesz (elvileg)

KépKép
KépKép
akíra

Hát igen, nagyon megfogyatkoztunk. No persze én mindig akkor tudok jönni, mikor Ti nem....

Őzi még régebben írt, mikor hazaértek. Jól vannak, minden Ok, de nagyon elfoglalt, szakdolgozatot ír.
Pannicaék elköltöztek, és írta, hogy nem lesz netük egy darabig.
Zsanáról, Zsuról nem tudok semmit...Rekanna-ék biztos a balcsin vannak. Gondolom ősztől majd ismét jobban beindul a topik....

Blanim egy kis tündér, időnként már szépen eljátszik, ezért is van kicsit több időm, de csak míg a suli be nem indul.

Nanett?

Pusza, szép napot Nektek!

Lilo

Kép
Kép
34372

özi a másik topikban szokott néha írogatni a 2006/2007 téli babáknál :)

nika70
Salgótarján

Kép Rékámról: Kép

Kép
gyanixi

képzeljétek haláli csenben Gegének kibújt a harmadik foga is :D:D:D:D:D:D:D a bal felső 1-es:):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Na voltak a klíma szerelők, de persze nem tudták megcsinálni, mert alkatrészt kell benne cserélni (1 hónapja vettük, és szerelték fel), amit még meg is kelll rendelni, szóval kb. őszre kész is lesz, de akkor meg már minek??? Na mindegy, jól kidobtuk az ablakon azt a baromi sok pénzt a semmiért :evil:

Mi már voltunk a Balcsin, mikor Marci 2,5 hónapos volt, és nekünk azt mondta a védőnő, hogy vegyek 30-as faktorú naptejet, és kenjem Marcit még az árnyékban is vele, mert az ő bőrüknek még az árnyékban is árt a "nap" és az UV sugárzás! Szóval én kentem, és semmi baja nem lett, legalábbis olyan ami látszik. Vasárnap is voltunk strandon, ott is kentem, persze csak árnyékban voltunk! Szóval én még nem halottam, hogy 6 hónaos koráig nem lehet kenni, de előfordulhat. Manapság annyira védjük a babákat mindentől, hogy lehet azért betegesebbek mint mi voltunk! Persze én is mindennek ezerszer utána nézek, de ugysem kerülhetünk el mindent!

Nagyon édesek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akíra
Kyrus már ül a babakocsiban??? Szabad neki, mert Marci is már ülne, de azt mondta a dokiknéni, hogy még nem szabad neki, mert árt a gerincének, mert még nem elég erős.

Tegnap a babakocsiban pedig már majdnem mászott. :D Rendesen felnyomta magát, és billegett. Persze 1-2 másodperc volt az egész, de gondolom valahogy így kezdődik majd :lol:
Nálunk a hátról hasra fordulás még nem megy, oldalt megakad a dolog, de hátha az is itt lesz nemsokára!

Már nagyon várom a holnapi hűvösebb időt én is, bár most éjszaka Marci már jobban aludt, én is tökre kipihentnek érzem, magam. 4 körül felébredt, de olyan 15 perc alatt cumival visszaaltattam, és utána 3/4 8-kor ébredt szopizni :shock: Jó éhes lehetett :lol:

Ja, és nekem is azt mondta épp tegnap egy ismerős csajszi, akinek most 15 hónapos a kisfia, hogy 6 hónaposan jó külön szobába tenni a babát, mert utána már fogja a kis agyával, hogy velünk van, és csak azért ébred éjszaka, hogy odamenjünk hozzá. Ha pedig külön van, akkor alszik rendesen, legalábbis az ő kisfiuk azóta alussza végig az éjszakát, mióta külön szobában van. Szóval én is gondolkozom rajta, csak ugye nálunk két szint van, és a mi hálónk fent van, a babaszoba pedig lent lenne. Hát nem tudom, olyan távolinak tűnik így tőlem az én kis drágám, de hátha akkor tényleg jobban aludnánk, mert így minden kis moccanására felkébredek! Aztán lehet annyit kell majd éjszaka lépcsőznöm, hogy visszacsináljuk az egészet. Majd meglátjuk!

Kép
Kép
nikole

Nika
Gratula Gege fogához!!!
Én bele sem merek gondolni, mi lesz, ha Marcinak is megindul, de hátha ő is jól fogja viselni :roll:

Kép
Kép
nikole

Nikole!

Nálunk a hasról háta nem megy, csak ha folyamatba csinálja, és úgy marad a keze :lol:
Különben csak a hátról hasra jött már rá, hogy hogy kell!

Nem ül még a babakocsiba, ez csak a félig fekvő félig ülő helyzet! :wink:
Feküdni már utál, ülni még nem akarom, hogy üljön, bár már remekül megtartja magát, ha az ölembe ültetem, de azért még nem akarom, de ezt a második fokozatot, az ülő és a fekvő között, ezt nagyon szereti, így már lát valamit :D

A szétvállasztást én is ezért akarom igazán, hogy hátha akkor átalussza az éjszakát, mert így én felkelek ha ő fordul, ő meg felkel, ha mi fordulunk! Szóval, szerintem is jobb lesz, csak legyen már kész a szobája! De talán szeptember elején kész lesz :roll:
Na megyek legyetek jók!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Jól vagyunk,Bence már nagy kopé!!
Néha ha időm engedi bele olvasgatoka topikba.
Úgy megy az idő,szinte most szültünk és már a a babyk nem is olyan babyk.
Mindenkinek a babája csoda szép és nagyon ügyes!
Üdvözlök minden új anyukát!/ és persze a régieket is/
mi is járunk úszásra nagyon élvezzük!
Kép
Kép
Kép Kép Kép
Sziasztok Zsu&Bence

Kép
Kép
zsu.

Sziasztok Lányok!

Hát az éjszakánk az nekünk se volt falami fenomenális, úgyanis ma keltünk fél kettőkor, majd fél ötkor, majd fél nyolckor. Pedig nem szokott ennyiszer kelni, csak általában egyszer 3-4 óra körül. Sőt tegnap előtt 5 kor kelt előszőr. Nem tudom, hogy ez most mi volt lehet, hogy a hideg front zavarta meg.

Zsu Bence nagyon tünemény és az a víz alatti kép nagyon szuper :lol: :lol:

Nika Gegének gratulálunk a 3 fogához, ha tudsz csinálj róla képet.

Sajnos nálunk nincs hova szétválasztani a gyereket legfeljebb ha kiköltöztettem a nappaliba csak nálunk ott van a számítógép, meg a tv és apa szeret sokági fent lenni tehát ez azért nem jó, de most akarunk másik házat venni ami egy kicsit nagyobb és akkor én is külön szobát szeretnék neki.

A hasról hátra fordulás még nekünk se megy :cry:

Nikole nem semmi, hogy az egy hónapos klima kipurcant, de akkor az még garos nem?

Lilo Blani tündéri és egyébként Dávid is van hogy állandoan ülne vagy állna de persze állni még nem tud csak onnan jobb a kilátás mint fekve. :lol:

Akíra Kyra is nagyon aranyos és láttom élvezi a pancsit, remélem a többiek nem pártoltak el csak mindenki nyaral. :lol:

krisy79

Ja és képzeljétek, hogy a derékig érő hajamtól tegnap megváltam. Jó rövid lett, de hát muszály volt mert már nagyon meleg is volt meg Dávid már szeretett belekapaszkodni. Egy kicsit még furcsa de majd megszokom. :D

krisy79

Olyan jó ez a kis lehülés már úgy vártam. :lol: :lol:

Utálom a szemben lévő kutyát állandóan olyan hangosan ugat, már megörülök töle. De a legjobb a szomszédba lakó konténeres aki mindig hazajön ebédelni a konténeres autóval és csörgeti a láncát szét tudnék robbani tőle :evil: :evil:

krisy79

Sziasztok!

Megjöttünk az oltásról,Gergő most nagyon jól viselte,szinte meg se mukkant.
Mérés is volt,jó nagyot nőttünk: 7 kiló és 65 cm.

Tegnap már a kiságyban is feltornázta magát,még bizonytalanul ül egy kicsit,mindent megrág közben:
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: