A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Rena szerintem lent a hasad....az enyem mikor megy mar le?????
Kuldok kepet "haslentlevés" megallapitasrol!! :lol: :lol: :lol:
Na? Na? Na?
Kép

Kép

Kép
lorcika

lorcika!szerintem nincs lenn.most nem fáj olyan intenziven a pocim,de nem is túl jó érzés.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Nekem is kb akkora pocóm van mint neked Lorci!!! :)

Szerintem Rena hasa nincs lent.

Haza ér apa, teszek fel pocis képet én is! :)

És majd jól összehasonlítjuk! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, ne viccelj már, nem sértettél meg :), és nem is vettem sértésnek! :) Várom a pociképedet! :)

Rena, szerintem lent van , nem is kicsit! :shock:

Lorci, hát neked is alakulgat! :)

Lányok még mindig nagyon megy a hasam, és minden amit eszek, alul kijön (bocsi a kifejezésért), és fáj a derekam nagyon! :( Para vagyok!

Kép
elizabeth25

Erdekes, hogy olyan erzesem van, hogy mar nincs sok hatra es kint a cuncibaba....persze tudom mar amugy sincs sok hatra...de ertiteeeeeek!! 1-2 hetet erzek! Megis hasam nincs lent, nem szur, nem nyillal!!! Azert tulhordani nem szeretnem babokat! Bar okos kis krapek tudja mikor kell jonni!!! ;) Legalabbis remelem tuggyaaaaaa! :)

Gabi csak pihizzel, de tenyleg nehogy baj legyen, riasszad a dokit ha valami van!

Oke akkor kezdodjek a hasmeret osszehasonlito akcio!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Lorci, miért még kinek van hasmarsa? :)

Kép
elizabeth25

Eliza nem hasmars, hanem hasméret osszehasonlitas!!!!!!! :D Ha ezt ertetted felre, ugyanis en nem irtam hasmarsot! :)
Neked meg jobbulast! Nem lehet kellemes! :(

Kép

Kép
lorcika

Eliza!Nem semmi pocak :wink:
Megjegyzem az enyém is hasonló méretű,de nekem a testem is arányos(sajna :oops: )a méretével! :shock:
Réna!ugyan Bogyra a szakértő,de én úgy látom lent van az a poci!
Lorcika!a maga pocija meg pont akkora amekkorának lennie kell,megtiltom,hogy többé bálnként emlegesd! :wink:
1ébként meg irigyellek,hogy nem zaklat fel a kötelező ünneplés,én bizony nem vagyok nyugodt miatta.De lehet csak azért,mert ahogy látom,meg ahogy ismerem Balázst,ő is csak azért fog belemenni,mert ennek így kell történnie.Ő is azt mondta inkább adná azt a pénzt orvosnak,vagy még inkább költené a gyerekekre,mint eligya,de hiába a néphagyomány az már csak ilyen,inni kék,oszt jó napot kívánok! :roll:
Tudom,ha nem tenné élete végéig azt hallgatná,hogy én nem engedtem,stb,.jönne a vérszívás :twisted: :evil: :twisted:
Másoknál ez nem téma?Látszik,hogy én vagyok a kocsmáros jány :roll:

Szerintetek az jó ómen,hogy az okos számológépem három és fél év használat után,5 nappal a vizsga előtt adja meg magát :?: :shock: :roll:

Anidóék jól vannak,mindig nagyon megköszöni,hogy gondolunk rájuk,amifelől időről-időre biztosítom is!

Kép
bringababa

Bringa mondjuk ferjuram nem nagy hepajra megy,max. a baratjaval koccint, meg apammal, meg a sogoraval, testvereivel :lol: :lol: es ezt mind kulon kulon!!!!!!! :shock: :lol: Legalabbis szerintem nem szervezi ossze a bandat...igy abban a 4-5 napban, amig korhazban leszek lehet, hogy o meg macskajaj lesz vegig! :D Bar nem hiszem igazandibol!
Lehet csak irigyekdsz te kocsmaros lyany, nem-e??? :wink: :wink: :lol: Mert en igeeeeen!!!! :D :D
Ajajaj szerezz be egy jo kis szamologepet! Matek erettsiegi?? Nekem ez a kokemeny horror!!!!!!! Uuuutaaaaaltaaam a matekot es tok hulye vagyok hozza!!!! :oops: :oops: Apjuk meg matek tanarkent vegzett!! ;) :D

Kepzeljetek az en kis Ricsimicsim olyan kis aktiv ma egesz nap! Kommental mindent. Szerintem salsa van bent, mert riszalja a popojat ide-oda, jobbra balra!! :D Mikor jon mar ki????? Jojjooooon maaaaaaaa!!!!!!!! :) Babababababababababa!!!!!!!! :D :D

Olyan jot kajaltunk!!!! Jaaa jooo nem irom le, multkor en reklamaltam, a sok jo kaja miatt!! Kimeletes leszek! ;)

Kép

Kép
lorcika

Bocsi Lorci :oops: , hasmeret helyett hasmenest olvastam! :( Ugy latszik mar ezt olvasom minden helyett, ugy megvisel! :(

Domcsi ma alig mozgott mar valamit....:(, csak neha ide helyezte magat neha meg oda....

Kép
elizabeth25

Holnap este negyed hetkor nekunk is NST plusz doki...nagyon kivancsi vagyok, hogy mi lesz!
Drukkolhatunk egymasert mar lanyok! :)

Kép
elizabeth25

Rena,
sztem lent, de sztem ez nem jelent semmit :)

Liza,
elölről nehezen megítélhető, de szép nagy, az biztos ;) (fú h én is milyen büszke voltam az óriási pocakomra!!!:))

Legi,
majd próbálok fotót csinálni a bodykról.

Lorcika,
ja, ezt a macska mentést olvastam :)

akik kérdeztétek: hát azért lett volna jó nekem is egy ilyen frankó kis csípő szétcsúszás, mert akkor talán befér a babóm feje a medencémbe és akkor nem kell császározni - uis a tágulással nem volt problemo. viszont az is igaz h a nyamvadt köldökzsinór csomó akkor is ott lett volna és megszorulhatott volna, szal asszem jobb, ha nem szólok semmit. mindennek megvan a maga oka és értelme - legalábbis aszongyák.

nemtom, ki kérdezte, de málnalevél gyógynövényboltból.

újabb fotók :)
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=12987
Vendég

Sziasztok Lányok,

Tegnap estére hagytam, hogy írjak és végül 10 körül végeztem a vacsi utáni romok eltakarításával, úgyhogy már nem volt erőm írni.

Hol is kezdjem? :shock:

Tegnap volt nálunk a védőnő, megnézte a babaszobát, capuchino-ztunk és elmondta, hogy mire számítsak a szülésnél (kb. ugyanezt mondta a szülésznő is), de jó volt hallani.
Én sokszor gondolok arra, hogy szerintem túl nagy gondot fordítunk a szülésre és kevesebben az utána következő dolgokra, amik lehet, hogy sokkal fontosabbak és talán nehezebbek lesznek mint a szülés. Mindenki túl fog esni a szülésen, biztos, hogy fájni is fog, de az utána lévő időszak (kb.6 hét) az szerintem sokkal nagyobb figyelmet érdemelne. Nu, de ez van.

Doo, annyira jó nézni a babás képeiteket :D . Ahol apa lánya egymásra néz, azoktól teljesen kész vagyok, el is érzékenyültem :cry: , valószínűleg azért is, mert az apukámmal én most pont egy nehéz időszakot élek át, nem valami jó a kapcsolatunk és nem látok rá esélyt, hogy csak miattam változna a dolog. :cry:
Olyan aranyosak és ez az ami egy férfiból vagy belülről jön, vagy nem tudod beleoperálni, ha szeretnéd sem. Már most odavannak egymásért. :D
Szőlőcukor felkerül a listámra. :wink:

NST-re menő lányok, drukkok nektek (én csak 38. héttől fogok menni, nálunk akkor kezdik), jövő hét csütörtökre van az első időpontom. :wink:

Pocak téma:Eliza, ez igen :wink: . Én pocim is kb. Lorcika méretű, de tegnap nem tudtam a telefonon gyártott képeket átküldeni a gépre, úgyhogy apa fog kelleni hozzá, teszek fel majd én is.
Ebből azért levonhatjuk a következtetést, hogy a pocak méretből nem mindig egyértelmű, hogy mekkora baba fog születni. Nekem totál fent van még az tuti.

Gyerekreivós buli téma:
Hát öszintén a férjem, mióta kiderült, hogy terhes vagyok erre gyúr. :lol: Többször emlegeti, hogy kiket fog meghívni és hogy ő egy hatalmasat akar inni a gyerkőc egészségére, mert ugye az úgy szokás.
Én vegyes érzelmekkel vagyok :roll: , kicsit a szívem legmélyén furcsa érzés, hogy én a kórházban azzal küzdök, hogy magamhoz térjek a nagy változás miatt, ő meg iszik a haverjaival, de valahol meg szerintem itt élik ki azt, hogy büszkék és talán a feszültséget is levezetik valahogy. Szóval nálunk apa megy az tuti, most jól viselem, lehet, hogy a kórházban meg nem is fogok velel foglalkozni, hogy ő mit csinál éppen akkor….. :wink:

Rena, szerintem ez még megy majd lentebb. :wink:

Legi, ölelések neked. Jó anyuka leszel és kész :wink: , de ez szerintem teljesen normális, hogy ezen jár az agyunk, így a végefelé. Én is sokat gondolok rá, de szerintem mindenkinél másképp tör ez fel. Nagy felelősség érkezik a babóval, jó, hogy aggódunk.

Gabi, mi zu mellettetek? Kiment a TV végül? Remélem nincs semmi komolyabb gond…… :wink:

Bogyra, nagyon köszönöm, hogy írtál nekem. Megfogadom. Remélem Riella gyógypusziai szerencsésen elértek hozzád, mert tényleg hatnak. Nálam bevált. :wink:

Riella, teljesen megértelek a doki miatt. Nekem lesz fogadott orvosom, de nem fogok dugámba dőlni, ha esetleg ő vmilyen oknál fogva nem lesz ott és másnál szülök…..Mindenesetre azért jó lenne, ha ő lenne, mert őt már ismerem. De lényeg ugyanaz.

Ilda, jó baby-sitterkedést mára. :wink:

Lorcika, Bringa, ezt találtam a babás könyvemben az ujj zsibbadásról:

„Kéztőcsatorna (carpal tunnel) szindróma:
A bizsergő, zsibbadt érzést az ujjakban az okozza, hogy terhességkor megduzzadnak a csuklóban a szövetek és nyomnak egy ideget. A tünet szülés után általában elmúlik, jót tesz ha a csuljóján rögzítőkötést visel és rendszeresen szed B6 vitamint” – ezt a 36. hétnél találtam.

Niki, tényleg gyönyörű a pólya :wink:

Lorcika, még a pólyákhoz annyit, hogy én kaptam mind a kettőt (angol, kókusz) ajándékba és két barátnőm akik már eddig szültek is vettek és nagyon dícsérik a kókusz pólyát. Ilyen kis betét van a hátuljában, mint a kókuszmatracban (elrejtve) és állítólag nagyon könnyű fogjni benne a pici babót és szeretik is, mert biztonságérzetet ad nekik (babónak, mamának egyaránt). Az angolpólyába én sem tennék semmi merevítést.

Tegnap este elfelejtettem megcsinálni a málnalevél teámat. Na bumm…..

Jó sokat írtam, de most megyek zuhany, aztán reggeli és csak csajok!!! Az epidurális érzéstelenítésről is szó lesz benne, ha valaki érdekel.

Szép napot nektek.
Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok

Csak bejelentkeztem, hogy még egyben, de nem jól! :(
Már várom este a dokit!

Puszi mindenkinek!

Liza

Kép
elizabeth25

Sziasztok, Jo reggelt!

Remelem mindenki jol aludt. En egesz turhetoen. :)

Doo nagyon jok a kepek! Olyan szepek vagytok! :)

Melcsi szerintem azert foglalkoztat mindenkit (legtobbunket) a szules, mert ugye sokan vagyunk elso szulok es hat eloszor at kell esnunk.....valami olyanon, ami fajdalmas, uj es az ember nem tudja mit is varjon igazan. Legalabbis en! Nekem hajnalban szoktak panik rohamaim lenni, hogy uristen felek a szulestol es mi lesz, nem vagyok felkeszulve.
Aztan majd szerintem ha tul vagyunk ezen, jon a kovetkezo lepcsofok. A pindurit ellatni, felepulni. :)

A polyaval nekem most egy bajom van, hogy ugy erzem az angolpolyanak semmi hasznat nem fogom venni! :( Kene ilyen kokuszos. Mennyibe kerulnek ezek?? Nem nagyon akarok mar kolteni babaholmira...legalabbis egy par honapig! :)

Tegnap este en is elfelejtettem inni malnalevel teat!! :shock: :)

Eliza nyugi, majd a doki este megnez es megmondja mi van.

Pusz nektek es szep napot. Hiiideeeeeg vaaaan!!!!! :(

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,jó reggelt!
Hülye front,fáj a fejem tőle! :evil: Nem vészes,de már éjjel is felkeltem rá.De most kicsit jobb,mert fincsit kajcsiztam :wink:

Lorci,Melcsi!Jó,hogy Ti így tudtok hozzá állni,de én sajna több ilyen tivornyát átéltem,"a gyermekem született" jegyében! :shock:, a pult másik oldaláról,és bizony nehezen vonatkoztatok el erről :roll:
És a magam tapasztalatai szerint ezek legkevésbé szóltak a fent említett eseményről :roll:
Félre ne értsetek,nem a családi ünneplésről beszélek,Balázs is azt mondta,hogy ő szíve szerint venne egy jófajta italt és apukájával,báttyával azt szolidan elfogyasztaná és az élet nagy dolgait megbeszélnék.Ez ellen persze,hogy nincs kifogásom,sőt ez olyan filmszerű,nagyszerű!
A kamu ünneplés ellen van kifogásom,a nagyon jó barátok(?) hirtelen felbukkanásáról,a lejm piálás lehetőségéről. :twisted: :evil: :twisted:
Nálunk ez azért is necces,mert a volt vendégeim már nagyon eddzenek a dologra,az én hősiességemre hivatkozva naponta hívják Balázst,engem,hogy na mivan mááááááááááár?
Ráadásul tényleg nem nagyon szertném,ha Alexa így látná Balázst,erre mindig is gondosan ügyeltem,hogy ne lásson részeg embereket.Ő viszont már nem kicsi lány,nem tudom csak úgy lepattintani valakihez,hogy ne legyen itthon,amíg ez a pár nap tart.
Mind1,majd csak túlélem valahogy :roll: !

Lorci!Apa matek tanár???????????Hát akkor tudnék neki egy jó programot kedd délelőttre :wink: Egy szolíd smink,egy diszkrét sertésjelmez,plussz egy lila paróka és elmehetne helyettem vizsgázni! :lol: Szerinted benne lenne? :wink:

Legi!Mindannyian átéltük már ezt a hüppi-hüppit,de Te 1általán nem tartozol a rapszodikus emberek közé,például velem ellentétben,úgyhogy semmi gáz,belefér! :wink:

Eliza!már nem is tudom mit kívánjak Neked :roll: :wink:
Maradjon vagy jöjjön már Domcsi?Ha rólad van szó,akkor inkább jöjjön már,ha Domcsiról,akkor viszont neki minden nap ajándék odabenn!

Bogyra,hogy vagy ma?

Kép
bringababa

Bringa :)

Lorci, remélem én is! :shock:

Kép
elizabeth25

Sziasztok Csajok!

Tegnap kicsit elszaladt a napom, jöttem-mentem, aztán este vendégek voltak nálunk, úgyhogy már csak olvasni tudtalak titeket, reagálni nem.

Ilda Neked mára jó gyerekezést:)

Látom mindenki kedvet kapott pocakképeket illetően:)
Melinda, tényleg hatalmas a tiéd. Én is rég láttam már ilyet.
Rena, a Te pocód szerintem lennt van már. Én úgy látom.
Lorci, azért a tiéd is alakul...

Legi, depi? Csak elmúlik. Persze gondolom természetes, hogy az ember végiggondolja, hogy fogja csinálni, és hogy vajon jól fogja e csinálni.... Szerintem biztos. Gondolom jön minden magától. Nem?

Doo, megnéztem a képeket. Borzasztó jó látni Viktóriát apájával. Ez mindig olyan szép és megható.
Az apa a lányával. Látszik, hogy imádja őt! Én már alig várom, hogy Emma is az apukájával fotózkodjon. És különben imádják a nők, amikor az apukák sétálgatnak a lányukkal/fiúkkal.

Melinda, megy a drukk és sok energia! Próbálj ne ráparázni. Csak lazán.

Én is agyaltam ugye, hogy vajon érdemes e elkezdenem inni a málnalevél teát, mivel Emma jelenleg faros és ha császároznak, akkor tök felesleges. DE! Az egyik ismerősömet tegnap be akarták fektetni, hogy ma megcsászározzák, mivel faros a bébi, erre az utolsó pillanatban nem befordult?!
Szóval lehet, hogy érdemes mégis innom? Ártani nem árt. Tudom, hogy ez milyen ritka, de ki tudja, hátha velem is megtörténik.

Kép
niki30

Niki!Hát már én sem tudom,igyam or ne igyam :?: :!: :?: :roll:
Lili ugyan már befordult,de tegnap megint azt mondta dokikám,hogy császár lesz,akkor meg minek?
Nem tudom,hogy ilyenkor nem rosszabb-,ha neki állsz tágulni és fálúton kiderül mégiscsak csaszi?
Különben meg nem olyan ritkaság,hogy az utolsó pillanatban befordulnak a bébik,szerintem még minden lehet Nálad is! :wink:
De ettől függetlenül fogalmam sincs igyad,vagy sem.
Én nem iszom.

Kép
bringababa

Megcsináltam a teát. Próba szerencse. Ártani nem árthat!

Kép
niki30

Ja,és totál igazad van,a nők imádják a gyermeküket tologató,vagy a medence szélén ücsörgő apukákat :wink: :lol: :wink:
Alexát annak idején kilízingelték a barátnő nélküli cimborák,tuti aznap már nem voltak facérok :wink:
Én meg nagyon nevettem,ezt majd minden nő megharapja.
Na meg a kutyát!A báttyám mikor válófében volt,akkor anyum skót juhászával cajozott.Az is bevált!
Szóval igaz,hogy egy filmben gyerek és egy kutya tuti siker! :wink:

Kép
bringababa

Hallo,
olyan jól esett, hogy ti is nyugtatgattok, hogy nooormális vagyok még :) ( a bal szemem is biztos, csak a vizesedéstől tikkel :wink: )

doo, készen vagyok a fényképeidtől! :lol: apa-lánya, már most nagy a szerelem!

rena, most fedeztem fel, hogy neked is nemsemmi pocakod van! De hogy lent van-e... :D hát nemtom

A gyerekszületés ünneplés remélem nem lesz több, mint a család pár férfitagja együtt otthon iszogat/részegedik apával. (de alapvetően elvárom, hogy másnap frissen, üdén kipihenten jöjjön be szépen hozzám meg a babihoz a kórházba :lol: )

melcsi, most gondoltam végig, hogy a védőnő hozzám eddig nem jött ki. :roll: Akkor még ez is visszavan? :roll:

Ma tutira veszek málnalevél teát én is!

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Csak gyors bekukk....

Lorcika, megnéztem neked a kókusz pólya árát, 3160 Ft van a zacsiján, én Győrben vettem egy sima bababoltban.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Niki én nem parázok, csak szeretnék már megszülni és szeretném, ha ennek a rosszulletes szarnak vege lenne! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

Megmostam a hajam, beszaritottam es kozben megint folspanoltam magam a kreten csaladomon!! :( Kozben rendeltunk murvat, ferjuram lapatolja, de eleg homokos...szoval azon is beidegesedtem, most faj a pocim es legszivesebben sirnek...szoval lehet ezt fogom tenni. :( :(

melcsi koszi a polya arat, megggondolom.

Bringa megertem, hogy te miert odzkodsz a bulitol. Plane ugye ilyenkor megy penz is a babara, dokira...fenenek hianyozna nagy buli. Az ilyen otthoni hepajnak, a sok ingyenelovel en sem orulnek! :(

Csajok nyunnyogok...ugyhogy megyek. :(
Majd jovok.

Kép

Kép
lorcika

KOVACS KATI MIERT NEM MEGY MAR NYUGDIJBA??? JESSZUSOM! BORZALOM!

Kép

Kép
lorcika

Lorcika!relax!megy a mantra,oks?
auomauomauomauomauommmmmmmmmmmmmmmmm

Mivel bírtak megint kiakasztani?
Úgy sajnállak ilyenkor,annyira szertnélek megvígasztalni :cry:
De tudod mit?Hüpizd jól ki magad :cry: :cry: :cry: !Hátha segít!Apa meg úgyis otthon van,majd jól megvígasztal! :wink:

Én meg nyomom a mantrát! :wink:

Kép
bringababa

Jaj,Doo,nem tudom a képeket megnyitni,és már majd megesz a franc,hogy láthassam!
Ahogy így olvasom,igazán édesek lehettek rajta!
Látni akarom!

Kép
bringababa

LORCI ha egy kis vígaszra vágysz, gyere!
Itt jó kezekben vagy!
Koncentrálj magadra és Ricsire! Ti vagytok a legfontosabbak!

Kép
niki30

Na Lányok, azt hiszem shoppingolok egyet a Pólusban és az Ázsia Centerben.
Holnap meg megyek babamasszázs oktatásra.
Utána meg körzetihez.
Új körzeti dokim van, mert az eredeti elment szülni:)
És nagyon rendes, mert nem is kell vinnem neki a nődokitól igazolást, simán megírja nekem a táppénzes papírt, sőt mondta, hogy az utolsó hónapra sem kell szülési szabira mennem, hanem maradhatok táppénzen. Pedig a nődokim azt mondta, h. az utolsó hónapra nem adhat igazolást, mert h. az már szülési szabi.
Na mindegy, most örülök, hogy ilyen rugalmas a körzeti.

Kép
niki30

Pólya témához: kaptam kölcsön klasszikus pólyát, de még nem tudom, hogy mennyire fogom használni. :roll: Majd a babó eldönti...

Én meg vettem 1 ilyet: http://www.lodger.nl/index.asp?taal_id=2&id=127
Az igaz, hogy nincs olyan merevítés benne, mint a pólyában, de a kuckóérzet megvan, és elég sokáig fogja tudni használni, jó mondjuk főleg levegőzéshez meg utazáshoz :) Ja és egyben játszószőnyeg is!
Itt a mintája
Kép

Legi

Kép
leglesscat

Leg, ez tök jól néz ki, nekünk is hasonló van!
Ti mennyiért vettétek?

Kép
elizabeth25

Bringa edes vagy, csak meg jobban bogtem a meghatodottsagtol, de jiol esett! :)
Niki te is koszi, igerem nem nyunnyogok! Eldontottem, hogy a sarkamra allok es senki nem erdekel az en kis csaladomon kivul, aki apu, Ricsike es en. Ha valakinek nem tetszik akkor viszlat! Mar elegem van!!!! Nem leszek nyul, meg buntudat, meg tisztelet, elkuldok mindenkit a fenebe!!! :twisted:
Most befaltam egy fel tabla csokit, ugyhogy varom a boldogsag hormonok burjanzasat! :D

Niki tok jo, hogy ez a korzeti ilyen laza, mert en is igy vagyok tappenzen, szoval hulyesegeket beszelt a dokid!! :shock:

Mar varom este mi lesz a dokimnal. Remelem lesz ctg, meg uh, meg minden! :)

Kép

Kép
lorcika

Niki!Te merre lax,hogy itt bandázol a Pólusban?Én is készülök menni,csak én a doki után,és még egy kis érdekesség:én is pont a házidokihoz m1ek a táppénzátvétel miatt! :wink:

Nekem angol pólyám van,de azt hallottam,hogynagy reneszánszát éli a hagyományos,mert biztosan tart6ó a bébi benne!
Még nem tudom akarok-e,emléxem az akkori anyósommal vérre menő csatát vívtunk pólya ügyileg,mert amikor Alexa született,akkor még az a nézet volt éppen,hogy a babát nem szabad lekötözni,az izmai fejlődése érdekében fontos,hogy szabadon legyen keze-lába.Viszont anyósom 1folytában abban akarta tudni a kislányt,én meg szigorúan megtiltottam neki,hogy belerakja.Egyszer aztán,amikor megkaptam az első gyerek nélküli kimenőmet,mire hazaértünk a gyerek miben volt?hát persze,hogy a pólyában! :shock:
Na akkor jól összevesztünk,kaptam hideget-meleget,meg hogy én már felneveltem két gyereket,stb.,stb.,.......
Ezért én kicsit szkeptikus vagyok a pólyával kapcsolatban :roll:

Kép
bringababa

Lorcika!Tudod,hogy mennyire kedvellek,két hülye egy pár :wink: :roll: :wink: alapon! :lol:
Nagyon is közel áll hozzám az érzelemvilágod,ezért is szaladnék megvígasztalni,mikor jön a www.befordulás.hu!
Jól teszed,ha csak magatokkal foglalkozol,hidd el ez még könnyebben fog menni,ha végre kiteljesedik a Te kis családod Ricsimicsivel!
És ami viszont nagyon fontos az az,hogy tesóddal vagytok 1másnak!
soxor merítettem erőt én is belőle,és remélem ő is ugyanazt érzi velem kapcsolatban,amit én vele.Butaság!Tudom,hogy így van!
1szóval nem vagy 1dül a világban és ez már önmagában nagy szerencse!
De azért nyomatom ám még:auomauomauomauommmmmmmmmmmm :wink:

Kép
bringababa

bringa: :) Cupp!

Kép

Kép
lorcika

Hello Csajok

olvastalak ám benneteket, csak óóóólyan lusta voltam írni...
azt hittem majd uncsizni fogok ha már nem dolgozom, közbe meg egész nap rohanok ide- oda mint pók a falon :shock:

Doo nekem az a kép is tetszett amin te vagy a babóval :wink: mindenki az apucis képektől olvad el, amik tényleg cukik, de a csak csajos kép is nagyon édi és meghitt :)

Csajok, majd lehet hogy én is teszek fel poci képet, nekem csúcsos és olyan kompakt... :roll: az :roll: n kívül fent vana torkomban...

Pólyát nem vettem, nem is tervezem... majd alakul. Asszem már csak egy cumit veszek tuti ami biztos, meg azért most már csak rá kéne szánni magam a kórházi cumók összepakolására, de nincs túl sok kedvem hozzá... szeretem húzni a dolgokat a last minutig :wink:

Én tegnap voltam UH-n meg NST-n, UH-n csak flowmetriát néztek, tökéletes az áramlás, úgyhogy nem éhezik a kiscsaj, az NST alatt emg kifejezetten virgonc volt és 2szer is úgy elmászott hogy újra kellett keresni a szívhangot :D

Aki nem aludt jól annak küldök sok energiát, én még mindig képes vagyok 10-11 órát nyomni, ma is 10-kor vackoltam ki magam és csak 2 szer volt éjszakai pisi járat :wink:

A depisek fogják a kaka időre, és egyenek sok csokit!!!
pici76

Lorci, ha nem jön be a csoki, tegyél be egy jó kis rock Cd-t és rázd ki a fejedből a bút :)
pici76

Sziasztok,

A kép dömpinghez :D , nem kérdezem meg, hogy lent van-e, mert tudom, hogy nem :lol:

Pusza, elmegyek boltba, utána jövök és írok :wink:
Melcsi
Kép Kép

Milyen fényes némely képeken, látszik hogy kenem erőssen :lol:

Kép
melcsi6

sziasztok!olyan alvós idő van...pityipűűűűűű...

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

melcsi!mennyi idős a pocibaba?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Na itt az én kompakt kis pocim :wink: az első becsapós mert közelről van, de aztán látszik hogy nem is olyan hú de nagy
Kép itt nagynak tűnik..

Kép így viszont már nem olyan nagy, nem?
pici76

Pici orulok, hogy minden oke votl az nst-n, meg hogy te ilyen jo alvo vagy!!! :) MOndjuk en sosem tudtam 10 orat aludni...de mostanaban 7-8-nak orulnek...ugy egybe!!!! Emlexem regen, amikor volt mutetem, mind a ket alkalommal amikor volt, az votl a legjobb, amikor azt mondtak most aludni fog...es se kep se hang, csak ebreszgetnek arra eszmeltem. ;) Na persze csak par orarol volt szo, de akkor is, siman, melyen aludtam. :)
Lehet minden este valami altatogazt kene szivnom? :D :D

melcsi pici a hasad! Mennyi idos terhes is vagy??

Bringa meg a tesokra visszaterve, tenyleg nagyon jo, ha az embernek van testvere. Mi is istapolgatjuk egymast noveremmel, o is ki tud borulni sokszor (raadasul BAK :(), meg a hazassaga sem az a hajdejo..szoval tenyleg nagyon jo ha az ember nincs egyedul a vilagban!

Kép

Kép
lorcika

Na jó Melcsiével összehasonlítva mégis nagy a pocim... :shock:

Melcsi,nagyon kis szabályos a pocakod, mintha körzővel rajzolták volna :)

Lorcika, esetleg egy szolíd pohárka vörösbor nem segítene lefekvés előtt? Az isteni vérképző is :wink: és 1-2 decitől nem lesz semmi baja Ricsimicsinek. Nekem valóban nagyon ritkán vannak alvásproblémáim, általában ha túlpörgök... de akkor egy jó pohár bor mindig segít.

Képzeljétek el a múltkor amikor itt volt a védőnő, mondta hogy a sör segíti a tejtermelődést. Mondom neki, igen igen, tudom csak alkoholmenteset szabad. Erre ő: Hááát én szoktam a kimerült kismamáknak nyáron ajánlani hogy igyanak meg nyugodtan egy jó pohár normál (értsd alkoholos) sört, amikor már nagyon készen vannak, és menjenek aludjanak 2-3 órát, amíg apa vigyáz a gyerekre. Na ezzel belopta magát a szívembe :lol:
pici76

Pici: Csak pocira hiztal az latszik....csak a babuka van! :)
Lehet a vorosbort kiprobalom, bar lehet a virrasztasra tartogatom. Meg elalvas megy...csak nem vegig, pisilesre ha egyszer felkelek..akkro onnantol kezdve tuti meg soxor kell mennem, mire elalszom. En nem tudom, de mintha megnyitnanak akkro egy csapot, vagy Ricsike pont rafekszik a jo meleg holyagra! :D

A vedonod szimpi, a sorrol en is hallottam, hogy serkento. Meg a tojasleves!!! :shock: Allitolag a komenyes tojasleves is nagyon jo szoptatas alatt! :)
Az en vedonom aszonta majus elejen jon es majd hiv hogy mikor. Hat eddig meg nem hivott. Kivancis leszek. Azt olvastam a neten, hogy ilyenkor hetente kene jonniuk, meg tanacsadas, vernyomasmeres, meg minden. Szeirntem az enyemet szules elott egyszer meg latom. Annyi eleg is.

Kép

Kép
lorcika

Háát Lorci, igyekeztem...azért biztos van máshol is abból a 10 kilóból, de elég hiú vagyok :oops: :roll: úgyhogy igyekeztem...

még egy ötlet pisilős témában, aztán ígérem eldugulok :wink: azt olvastam és aztán tapasztaltam is, hogy ilyenkor már nagyon nyomja a babó a hólyagot azért is nem ürül ki egyszerre. Ezért hogy jobban ki tudjuk üríteni egy egy alkalommal, előre -hátra kell dülöngélni a WC-n ülve, hogy más pózban nyomja a gyerek a hólyagot és mindenhonnan ki tudjon ürülni... :roll: esetleg próbáld ki, nekem bejön :wink: mikor már azt hiszem ennyi volt, még hátra dőlök, és meglepődök honnan jön még annyi lé :shock: aztán előre és még jön...tényleg félelmetes... :shock: na ezzel technikával néha 5 órát is kibírok egyszerre Wc látogatás nélkül :wink: az élet apró örömei :lol:
pici76

Csajok tud valaki bármit Gypsről?
pici76

Sziasztok!

Ma voltam reggel ctg-n,babuci úgy el volt bújva,hogy komoly meló volt megkeresni,de végül meglett,teljesen normális lett az eredmény,és jövő héten csütörtökön kell mennem ha még egyben vagyok???
Akkor lesz uh is,mivel aznapra vagyok kiirva szülni,mondtam az aszisztensnek,hogy a párom azt mondta 8-án hajnalban jövünk,mire ő azt felelte,hogy amennyiben igy lesz kéri a lottó számokat is.
:D :D :D
Apa nálunk is bejelentette,hogy lesz apa lettem party,és már minden illetékes cimbinek szólt,szabadságot elintézte,de tudjátok én megértem,9 hónapig simogat egy pocakot,beszél egy dinnyemaghoz majd egy sárga végül egy görögdinnyéhez,szembesül az uh-os képpel,keresi a hasonlóságot,de amig mi csajok megbeszéljük a bennünk felmerülő kételyeket,és túl vagyunk rajta,ők nem biztos hogy ki tudják adni magukból,és ez a feszültség gyűlik,és gyűlik,és az egész legvégén maga a szülés,és az az érzelmi orkán amikor a babuci megszületik és elöszőr ránéz az én esetemben a fia az apjára....hú csajok már most bőgök,pedig a saját dumámtól ritkán szoktam meghatódni,de marha vizuális tipus vagyok,és ez a kép most bejött előttem hüppi hüppi.
Szóval ez a sok elfolytott érzés valahol le kell hogy csapódjon,és tudjátok mit,,ha neki ilyen formában ez kijön,hát ám legyen,apát ismerve mindent tudni fogok mit csinál és hol és kivel,ő ugyanis amint iszik egy kicsit rögtön telcsizik és közlési vágyának engedve beszámol :lol: :lol: :lol:

KépKép
riella77

Riella, akkor semmi előjel?
pici76

köszi a dicséreteket. én is imádom őket nézni, ahogy apával elvannak :) sajna, apának nem nagyon jut eszébe h fotózkodni kellene, ezért nincs rólunk kettesben csak az, amit felraktam. ja, meg a kórházi parkolóban szopi, azt már mutattam.

pici, sztem teljesen rendben van a hasad mérete.
melcsié tényleg kisebb, de hát akkor sincs semmi. kinek kisebb, kinek nagyobb - és sztem ez még a bébi méretével sem függ össze egyértelműen. nekem nagy volt a hasam, a baba se lett kicsi, de nem is óriás - nekem utólag derült ki h elég sok volt a magzatvizem és attól lehettem akkora. de én szerettem a nagy hasamat :) meg most azt is h lassan megy is vissza! :) azt viszont annyira nem h mégis csíkos lett, pedig nem gondoltam volna, meg h egy kis bukkanó úgy látszik, mindenképpen lesz a seb fölött :( de végülis 31 évesen már asszem nem kell mutogatnom a hasamat az utcán ;)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: