A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

:oops: Jó reggelt :oops:

KépKép
viranka

Sziasztok !

Sajna reggel is volt láza Ádinak.
38,6 volt neki.
Hála végig aludt éjszaka.
Kapott Nurofen szirupot aztán ha nem megy le akkor jön a hűtőfürdő meg a kúp.

Még egy kérdése erre a lázra.

Vasárnap apájával mint írtam játszótéren voltak.
Amit rá adtam sapit azt elég vékonynak valáltam így adtam alá egy vékonyabbat ami a fülét védi pluszba. Van neki vastagabb sapija is de azt valamiért szedi le a fejéről. Na de most nem ez a lényeg.
SZóval játszótéren jól elvoltak két sapi plusz a kapucni.
Ádi felmászott egy mászókára és onnan leesett.
Kicsit koppant a feje.
SZerintetek lehet összefüggésben a lázzal ?

Már nem tudok mire gondolni. Csak jár a fejem, hogy most mitől lázas.
Alapból nem fájlal semmit ma reggel benyomott 220ml tápit meg elötte 150ml vizet.
Én a torokfájást kizárnám így.

Már jó lenne ha dél lenne mert akkor tudnám, hogy mi van Ádival.

Na lépek is terelem a gondolataimat olvasok kicsit.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Timi, ahogy én tudom, a fej beütésének szédülés, álmosság, eszméletvesztés lehet a tünete. De az én ismereteim korlátozottak :roll:

Rólunk:
Tegnap telefonált a védőnő, hogy megérkezett az oltóanyag. Vihetjük Rugót hétfőn oltani. Jaj, szegény...

Kialakult a védésem időpontja is - február 25. lesz az 8)

Rugó még alszik.

Nekem pocsék éjszakám volt, én hülye, megittam két bögre jeges kávét éjfélkor. Teljesen kiment a fejemből, hogy nagyon érzékeny vagyok a koffeinre - ha pl. iszok egy pohár kólát este hat után, már nem tudok aludni. Hajnal háromig bámultam a plafont...

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

K.Timi jobbulást Ádinak.
Nem hiszem, hogy a foga, attól ennyire magas láz nincs. Inkább valamilyen vírust kapott el.
A buksija beütésétől szintén nem lehet, attól inkább szédülés, aluszékonyság, hányás.
Nyugi! Mindjárt dél és ott lesz a doki aki megmondja mi a gond.

A videókat még nem volt időm megnézni de igyekszem pótolni.

Nolka nagyon kipihent kis kópé :lol: :lol: Tesóbababa lakja csodás :lol: és tesó is elbűvölő :lol:

Heni Péterke nagyon édes :lol: :lol:
Szánkón Gréti is hasra feküdt :lol:

Mennénk sétálni de nem tudunk mert cica csizmája szárad.
Pacsált a drága és a vizet beleöntötte :evil: Most reklamál, menne ki de így nem akarom ráadni.
Mindjárt elősegítem a száradást hajszárítóval.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nekünk is jó lenne kimenni egy kicsit, de szerintem babakocsizni fogunk. Itt döbbenetesen sáros minden, az udvaron szerintem 5 cm sár van :shock: Rugó gyakran elesik kinn, hát most megnézhetném, ha orra bukna... Ja, és szeret lehajolni a tócsákhoz, és hosszasan matat bennük.

El kellene jutnunk a zöldségesig meg a fornettis nénihez :D

De ehhez először Rugónak fel kellene ébrednie :roll:

Kép
vindolanda

Helló, drága lányok!
Sajnos nem nagyon tudom, hol hagytam el az írást, ezért írok arról, ami eszembe jut:

Képek a picikről (és a pocaklakókról) -- továbbra is a képeket imádom a leginkább, csodásak a babák, és annyit változnak pár hét alatt is! Nolka pl. az első képen kész fiatalember :-)

Mesi: ez hatalmas szülés volt mindenféle értelemben, és csodás volt olvasni, köszi, hogy megosztottad velünk! 38 cm?!!!! Atyaég! Tudod, mit mondott nekem a gyerekdoki az első alkalommal, amikor meghallotta Ádi születési súlyát és hogy hüvelyi szülés volt? "Még szerencse, hogy nem tört el a kulcscsontja." És mindezt gátvédelemmel? Zseni vagy és a szülésznőd is! Akartam kérdezni: ugye szándékosan szültél az ügyeletes dokinál? Mintha írtál volna róla... nekem az a bajom, hogy a Péterfyben én két olyan dokival is találkoztam hosszúra nyúlt vajúdásom alatt (amíg a sajátom be nem ért), akiknél semmilyen körülmények között nem akarok szülni...

K.Timi: szerintem sem okozhat a fog 39,5-ös lázat, de nagyon remélem, hogy semmi komoly baja Ádinak! Írj, amint mondott vmit az orvos. A leeséssel kapcsolatban a csajok már leírták mind a fontos tüneteket.

Viranka: szegény Csillagocska! :-(

Tünde: köszi!:-) Örülök, hogy nem lett semmi Nálatok az mmr után. Mi most tartunk a 6. napon, egyelőre minden oké.

folytköv.
[/b]

Kép
Kép
irina

Végre felébredt... Azt hittem, ezt meg sem élem.

Kép
vindolanda

Én meg végre megszárítottam a csizmát erre totál be van borulva.
Mindjárt leszakad az ég :evil:
Napsütést akaroooooooooooooooook

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo jó sokáig tud Rugó aludni :lol: :lol:
Este mikor tudod letenni?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni - hát ez az... Tegnap már álmosodott kilenc körül, de nemsokkal később jött haza Gábor, és teljesen felpörgött. 11-kor dőlt ki :shock:

Itt is olyan borongós az idő...

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Ktimi! Én azt olvastam a múltkor, hogy fogzástól nem lehet láz, akkor van valami más! Jobbulást!!! +++++

Ágica! Sógornődnek megy a vudu!!! :)

Silka! Az édességgel az a baj, hogy iszonyat magas a kalória tartalma. Én inkább eszek több zöldséget, és nem korog a gyomrom egész nap! 8)

Kint voltunk a háznál, Apa egész jól halad az előszoba fallal és a mosdópulttal! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Jaj, Drágáim, nagyon köszönöm, hogy így szurkoltatok értem. Felvételi vizsgán voltam, ami a várakozásaimmal ellentétben kellemes csalódást hozott. Jó lesz ismét tanulni, bár nem lesz egyszerű, azt már most látom. Minden szombaton mennem kell. Fárasztó lesz, meg anyagilag is igen megterheli majd a családi kasszát, de úgy gondolom muszáj kezdenem valamit.

Olyan jó volt nézni a képeket a kicsikről. Cukorfalatok nagyon. A videoat is megnéztem, nagyon jól szórakoztam. Nolka hogy lépcsőzik!!!! :shock: Bercó csak a karjait nyújtogatja, hogy vegyem fel. :roll: Péterke meg ahogyan türelmesen fekszik a szánkón... Őrület, na ilyet sem tapasztalnék itthon.

Timi! Jobbulást, kíváncsian várom, hogy mi is ez.

Irina! Az oltás egyelőre nálunk sem hozott nagyobb változást, talán egy kicsit nyűgösebb Vacakocska.

Beszéd: nagy szórást tud mutatni, az már biztos. Dávid elmúlt 18 hónapos, Gergő 11-12 hónaposan, Vacakocska is már 10-11 hónaposan kezdett beszélgetni. Én még nem is számoltam össze Bercó szavait. De majd rászánom magam, egyébként is szerettem volna írni. De van ugye: apa, papa, mama, anya, Dada és Dedő (vagy egyszerűen csak: Dá), va-va, ezt is, azt is, abból, csüccs, virág, akció, gól, tátá (séta), cici :lol: , cica, kaka (kakas), kaka (puki), keke (ő az öcsém), nyamm-nyamm v. hamm-nyamm. Ennyi jut az eszembe.
No, talán sikerül képet is tennem. :roll:
dmaggie

De ha negyed tízkor elalszik este, fél kilenc előtt akkor sem mászik ki az ágyból... 8)

Csak különleges esetekben.

Kép
vindolanda

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
dmaggie

Közben eszembe jutott néhány Bercó-szó: hoppá, baba, gomb, havó (halló) :lol:
dmaggie

Maggie! Látszik, hogy sok a pasi a házban... (darts) :lol:
Bercó tüneményes, ő is kész férfi már! :)
Gratulálok! :)

KTimi! Mindenképpen írj, hogy mit mondott a doki!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli egyébként nem úszta meg, taknyos lett, elkapta! De remélem, rosszabb nem lesz az állapota... :roll:
Nekem még csúnya a torkom, de legalább a közérzetem javulni látszik.

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, a fogyi (Regi, gratulálok!): -3 kg-nál tartok, de őszintén szólva nem éhezem és a mozgás is moderált (inkább séta, biciklizés a boltba), az ugrabugra nem nekem való. Most már a PMS-emben vagyok, ami nálam mindig nagy vizesedéssel jár, úgyhogy majd egy hét múlva referálok a súlyomról ismét. :-) Ja, a kajálást nem írtam: igazából semmi különös, csak elhagytam (szinte) mindent, ami hízlal (kenyér, krumpli, tészták, sok cukor, csoki). Mondjuk jobban is érzem magam!

Videók: én nem azért nem reagálok ám soha rájuk, mert bunkó vagyok ;-) csak a gépem képtelen flashplayert telepíteni, így semmit nem tudok megnézni, max. csak apa gépén, de az meg elég elérhetetlen.

Vindo: Én sem vagyok már oda a macsókért, bár Banderas pl. bejön, mert ő olyan jópofán áll hozzá saját magához, és az önreflexív pasik már okék ;-)

Kép
Kép
irina

Mai ebéd (rendelt kaja): rostonsült pulykamell, ananászos rizs (a rizst nem ettem, csak 1-2 falatot, nem is szeretem annyira).
Szeli pedig zöldséges csirkehússal rakott kelt evett (ez az egyik kedvence). :)

Irina! Gratulálok!!! :)
Nekem is ez a módszerem! :) Én is ezerszer jobban vagyok! :) Arról nem is beszélve, hogy a térdem már egyáltalán nem fáj! És jókedvűen nézek a tükörbe! :)
(Most egyébként ott tartok, ahol tavaly nyáron, csak aztán jött az ősz meg a tél... :oops:)

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie, de jó, gratulálok!!! Mit fogsz tanulni?
Bercó valami tüneményes (és milyen csinosak vagytok otthon, nálunk Ádót sajnos nem nagyon tudom kiöltöztetni, mert valami tragikusan malacka módra eszik -- még hatalmas előkével is --, így aztán a szép ruhácskák várnak azokra a ritka alkalmakra, amikor elmegyünk vhová...).

Vindo: hát nem mondom, hogy nem irigylem Rugó alvókáját, Ádi úgy 6 körül kel fel véglegesen, nagyritkán később, és 9 után alszik el... az apjával felváltva kelünk fel hozzá hajnalonta (nem tudok jobb szót a 6.15-ös kelésre pl.), és a másikónk alszik.

Jobbulást Szelinek, Regi!

Akkor én is hozok pár fotót (de csak tényleg párat):

KÁDASKAPITÁNY
Kép

PUSZI

Kép

MINDIG AKAR VALAMIT
Kép

Kép
Kép
irina

Regi, köszi! Az én ízületeimnek is jobb szerintem, ha kevésbé vagyok bálna. De a vágyott 70 kg-ig még jó sok van vissza. Együtt viszont sokkal könnyebb, majd noszogatjuk egymást, ha el találnánk gyengülni vagy le találnánk állni! :-)

Kép
Kép
irina

Irina! Oké! :)
Nekem is a 70 kg a cél! :) Addig még 8,5 kg... :roll: Hajrá! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Csak pár szóra jöttem, ki vagyok borulva.

Zéti ma leesett a kanapé karfájáról. Pelenkázás után leraktam a földre és kötöttem össze a pelusos zacsit. Egyszer csak puffanás és ordítás. Gondolom felmászott rekordsebességgel az ágyra és átlépett a karfán. Fejre esett. Rohantam hozzá, amikor megláttam milyen kitekeredve fekszik megállt az ütő bennem. Riasztottam apát, szaladt haza és rohantunk a dokihoz. Megvizsgálta, nem talált kórosat. Figyelni kell nincs-e agyrázkódása.
Bal oldalon a szemöldöke piros és fölötte a hajas fejbőrön van egy csecsemőtenyérnyi csúnya duzzanat. :cry: :cry: :cry:

Sok vudut kérek, hogy nem legyen baja! Ha hányna be kell vinni kórházba.
A rendelőben is bőgtem, Zéti feküdt a vállamon. Akkor kezdték a rendelést. Kérdeztem a következő anyukát, hogy előreengedne-e mert baj van. Alig akart beengedni! Olyan szinten húzta a száját és visszakérdezgetett, hogy mi van? :shock: Amúgy egy jól szituált anyuka volt, normálisan nézett ki. Amikor kijöttek kérdeztem ismét, hogy szabad menni? Megint szájhúzás. Én ha ilyen volt és engem kértek szó nélkül előreengedtem akit kellett. Ő meg látja hogy ott sírok és a gyerek fekszik és így viselkedik?
Kíváncsi lennék mit szólna ha velük történne valami és elvárnák, hogy üljön nyugodtan várakozva.

Remélem véletlenül ő is idejár olvasgatni és magára ismer!

Zéti alszik, közben figyelgetem. Olyan csúnya a seb, raktam rá aloe first sprayt.

Tudom én vagyok a hibás, de egyszerűen nem tudok minden másodpercben rá figyelni. Egész délelőtt vele voltam, tényleg csak egy pillanatra fordultam el. Egy zacskózárásnyi időre. Mindig berakom a kiságyba ha kimegyek.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok !

Volt a doki néni.
Picit piros a torka valami vírustól.
Sajna azt mondta, hogy mivel fehér bőrű így könnyebben elkapja a bacikat.
Sok c-vitamint kell kapnija meg multi vitamint de ennyi. Ja meg lázat kell csillapítani.
Doki nénink nem szereti az antibiotikumot így azt mondta, hogy 2-3 nap és elmúlik ha nem akkor majd kap valamit.

Egyenlőre nagyon jól van.
Reggel 38,6 volt neki a hője napközben meg nem ment 37 fölé.
Most lefekvés elött volt neki 38.

Szóval ennyi a helyzet.

Szép napot mindenkinek és köszönöm az együttérzést.
20200310173350

Miléna: NEM VAGY HIBÁS!!! És nagyon szorítunk, hogy Zétivel minden rendben legyen!!!
Az emberek zöme meg idióta, mondjuk ki nyíltan. :cry:

Kép
Kép
irina

K. Timi: örülök, hogy semmi komoly! Pár nap, remélem, és túl lesztek az egészen!

Kép
Kép
irina

Miléna: felejtsd el, hogy te vagy a hibás!!!!!!!!!! Véletlen baleset volt! Ahhoz, hogy Zéti elfelejtse az esetet nem szabad látnia, hogy ki vagy borulva!
Az a nő meg bunkó... :evil:

Mesi: csodaszép 2-es számú kisembered van! :D

Meg a többi gyerkőc is gyönyörű!!!!!

KTimi: jobbulást! Semmit nem csinálsz rosszul, nekem VikDan a tavaly telet betegeskedte végig...

Most csak ennyire futotta...

Hajrá fogyizók! Én még tartom a -2 kilót! Ahogy a helyzet alakul a férjemmel biztosan le fogok fogyni! :( :lol:

Kép
Kép
timi26

Hahó,

Megvagyunk ám..Tegnap Dublin-ban voltunk..apa üzleti ügyben mi meg utánfutónak..:-) Emma nagyon élvezet..pörgött...:-) sétáltunk délben egy hatalmasat..míg Emma aludt akocsiban..haza 9 re értün és a mi kis drágánk ébren kihúzta..majd fürcsi vacsi alvás..
továbbra is kínozzák a két rágó fogacska alul..olyna lassan jönnek..már mindkettőnél érzem a hegyét de még mindig sehol..keze a szájában..és most megitn alig eszik..pedig 4 hóanp után pindurkát hízott kb 50g-t...de tutt vissza fogyja most...:-(

Az MMR hány napig lappang mikor lehet már megnyugodni? most járunk a 10. napnál

Képek csodásak..olyan nagyok már ezek a gyerkőcök..gyorsan nőnek nagyon...észre se vesszük és már iskolába mennek..:-(

Maggie: gratula..és le a kalappal 3 gyerek mellett tanulni, iskolába járni.....

KTimi: doki mit mondott?

Miléna: ++++++++++++++++nem lesz semmi gond...ne ostorozd magad nem lehetetlen minden pillanatban őket figyelni....

Fogyizókank: gratula és kitartás!!!!!!!!!!!!!! drukkkolunk nektek!!!

Most ennyire futotta.......jövök még ..

KépKép
kaqk
Debrecen

néhány kép...még karácsonyi is..:-)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Bocsi ha sok..:-( de ha egyszer belekezdek....:-)
Kép
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja, a szépséges pocidat még meg sem dicsértem! :-)

Kép
Kép
irina

Miléna! Ez sajnos benne van a pakliban. :( Szeli is esett már fejre, de nem lett baja, pedig hirtelen azt hittem, a nyaka tört... :oops:
Nem a Te hibád!!!!

Kaqk! A képek csodásak, szép családotok van!!! :) Emma gyönyörűséges!

Csajok! Olyan finomat készítettem vacsira!!!
Akit érdekel, leírom a receptet (tegnap találtam ki a boltban):

4 cukkini felszelve, 1 csirkemell filé csíkokra vágva, ezt összekevertem, megsóztam, a tetejére tettem 10 dkg gépsonkát csíkokra vágva, majd 1 gerezd zúzott fokhagymával kikevertem egy natúr joghurtot, azt a tetejére öntöttem. Kicsit több, mint 1 órát sült a jénaiban, az első fél órában fedővel, majd anélkül. Rengeteg leve kijött a cukkininek, de én a nagyját leöntöttem róla.
Eszméletlen finom lett! :D
Kb. 3-4 vacsiadag nekem! :)

Kép

Kép
regcsiken14

...de úgy készítettem a mennyiséget, hogy Apa is tudjon enni belőle! Szereti az ilyesmit (persze kiegészítve más étellel, mert nem lakna jól... :lol:).

Kép

Kép
regcsiken14

Irina: Ádó nagyon helyes kispasi..milyen nagy fiú már..és ezek a kék szemek!!!!wowowo

Regi: jól hangzik.....ki is próbálom vmikor.. még szerencse h már vacsiztam :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Robesz (nekünk is ilyen rénszarvasos pulcsink van :) ) és Ádi rengeteget nőttek, Emma írtó csajos a fejpántban, Szeli meg olyan nagy csajos :shock:
Ádinak (Timi) micsoda igéző szemei vannak :), kócos Rugó :lol:, Péterke asztronauta, huncut Nolka, komoly darcozós (fogalmam sincs hogy kell írni) Bercus
és aztaa Irina Ádija is mennyit komolyodott..., cuki Emma (főleg a hintázós kép tetszik nekem ott mosolyog :) és olyan bájos)

Morzsesz
Szerintem jól teszed, ha altatod, főleg ha ilyeneket csinál. Hamar elmúlik, hogy ezt igénylik. De amúgy nagyon lassan adagolva szerintem át tudod szoktatni, csak vele nagyon nagyon óvatosan kell.
Na megnyugodtam az én lányom is inkább motorozik :) akkor nem egyedi eset vagy inkább kidobja a babát és beletolat egy olyan kocsiba ami nagyon nem az ő mérete :)

BEszédről amúgy még öcsém jutott eszembe aki semmi különöset nem mondott 2 éves koráig csak apa anya meg egyéb apróságok leginkább a szavak első két szótagát így hát érdekes volt, hogy minden ka volt :lol:
és a 2. szülinapján kapott egy játék fúrót és annyir örült neki, hogy lelkesen felkiáltott fújó :lol: mi meg csak lestünk :)

Hülye szomszédok és egyeébb "kedves emberek" :evil:

Aniko szorítok a vizsgákhoz

Regi
Lehet, de azért Lillának a fog is benne van a buliban. Jó hogy írod a kajákat :) én imádom az ilyen menüket :) nem csak fogyózás miatt :)

Lizinek pusszantás, remélem már jobban van és hogy ma mondott valamit a doki.

Sense
Köszi :)
Jól emlékszem ti rendes homeos dokinál voltatok? Miket javasolt Botinak?

Dotildi
Fúú ez nagyon jól hangzik

Viranka
Szemüveg :(
Köszi az infokat :)

Mesi
Cuki ez a mesenézés
Hát ismét elsöprő szülésed volt. A végén meg agyon izgultam magam, hogy mi lesz a vége ennek, de szerencsére happy end :) hát nem semmi, hogy ekkora gyereket gátvédelemmel szültél meg.
Nem három gyereket terveztetek? :wink: :)
Írtó nagyot nőtt Gegi :) hát idősebbnek néz ki mint 2 hetes :)

KTimi
Mi is jártunk a Vérhalom tér felé vasárnap, még össze is futhattunk volna véletlenül :)

WC
Hát én mindig nagyon erélyesen rászólok, ha WC felé közelít. Szerencsére már a WC keféről is leszokott. Viszont a WC papír imádat nem szűnő hóbortja :) ahogy hallja, hogy megyek WCre és esemény van rögtön rohan és csévéli lefelé az egész gurigát, hogy ő akarja nekem adni.
:lol: persze aztán meg tömködné be a lábam közé és nincs az az ember akinek ennyi kellene :)

Irina
Kösz a babanyelves cikket.

Anita
Azztaa de kiakadás hogy mekkora a pocakod :lol: :shock:
és nagyon cuki a kistesó olyan szépen látszik
a lépcsőzés meg :) hát szenzációs a kisfiad.

Heni
Cuki Péterke, ahogy fekve élvezi, hogy húzzák :lol: tudja élvezni az életet :)

Báló, Zéti puszi a puklira.

Miléna ne hibáztasd magad és tuti semmi baja.

KTimi
:( ez a téli időszak nem kedvez
Szerintem a leesés nincs összefüggésben a lázzal.

Ágica
Szerintem meg DE csak lehet, hogy korai volt a tesz. De ha látszik a kontroll csík akár halványan is ott HCG van :lol: és remélhetőleg fejlődő baba is :)

Silka
Ez jó horror story volt :( Nekem a cicám volt Mimike :) az egyik a másik meg Cilike

Maggie
Gratulálok!!!

Kaqk
Szerintem megnyugodhatsz. Nekünk kb a 7 és 10 nap közt zajlottak a tünetek és már vége is.

KépKép
KépKép
fleur

Köszönjük! :-)

Kaqk, hogy Emma milyen szépséges! És a frizurája is (vágattátok?)!

Fleur: WC-papír-imádat: ez nagyon édes lehet ;-)

Regi: ezt tuti megcsinálom egy nap, olvasás közben is összeszaladt a nyál a számban...

Jó éjt mindenkinek![/b]

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Kicsit én is nosztalgiáztam és visszafele olvasgattam nincs valami jó kedvem.De mikor ezt elolvastam nem bírtam ki hogy ne másoljam be.Viranka köszi neked :lol:

Viranka írta:2007.dec 19-én
Míra mondja Apának h. ha nagy lesz gyöngylány akar lenni.
Apa kérdi:az mi?
Míra:gyöngylánc lesz a nyakamon és pucérosan fogok táncolni és Gyöngyi lesz a nevem

Apa erre kissé kiakadt hogy honnan veszi ezeket :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Nagyon jók a képek a kékszemű Ádiról, torzonborz Rugóról (eszméletlen, milyen sérója van mindig :D ), cumis-barkácsolós Péterkéről (én is jót mosolyogtam rajta :D , meg hogy a következő fotón már sminkel), tejfölszőke Ádóról, az idilli párost alkotó Zsófiról, Gegiről. Nolka is milyen nagylegény már; látom, Berci is aktívan laptopozik, Emmának is micsoda frizurája van már :shock:

Regi, Irina gratula a fogyáshoz! Tök jól haladtok!

Maggie, gratula a felvételihez! Hova szól?

Silka, szegény hörcsög :cry:

Ádinak, Szelinek jobbulást!

Miléna, ne hibáztasd magad, sajnos ez pillanatok tört része alatt megesik... Egyszerűen fizikai képtelenség, hogy állandóan karnyújtásnyira legyünk a gyerkőcöktől. És hát sajnos fognak még nagyobbat is esni majd mászókáról stb. :cry:
(Dorka is leesett egyszer az ágyunkról, pedig ott voltunk mellette, mégis egy hirtelen mozdulattal lehuppant, kicsit elszámította az ágy szélét, mi pedig nem tudtuk elkapni, pedig mindketten nyúltunk utána)

Kép
dotildi

Pár kép a síelésről ízelítőül (a képek zöme Anyuék gépén van, azok még nincsenek nálunk):

szánkón/bobon:
Kép

a kis síbajnok:
Kép
Kép Kép

Kép
dotildi

Sense, jóslófájások hogy vannak? Boti átaludta ezt az éjszakát is? Lehet, hogy ő már tud/érez valamit? :wink:

Kép
dotildi

Zsozsi tegnap este lázas lett, éjjel kifakadt a bal füle, egész nap folyt belőle a genny...
Harmadszorra fakadt ki a füle, plusz a felszúrás...
Ma már jól volt, láztalan. Ha jól lesz, beadatjuk a Prevenart, ha az sem segít, akkor egyenes út az orrmadulaműtétig.

Gegi stagnál, hurutosan köhög, plusz a trutyi az orrában. Megemeltük a matracát, most könnyebb, megint 4-5 órákat alszik.
Pocikája olykor fáj, ezért (is) van napközben többet ébren. Amúgy továbbra is egy tündér!

Zsozsival nagyon nehéz, mindenben részt akar venni, de pl. a pelenkázásnál nem tudom megoldani, hogy lássa, mit csinálok. Félelmetes hisztiket bír rendezni, odavágja magát, meg rúgkapál, és csak sír... Mit sír, bömböl. Ha meg egyszerre a két gyerek.... Még szerencse, hogy Apa itthon van, de már neki is néha szakadnak az idegei, mert már egymással is türelmetlenek vagyunk. Éjszakai műszak van, egyik kezemmel Zsozsit nyugtatom, a másikkal Gegit putyulgatom órákon át. Sokszor bealszom a szopi végébe, és órák múlva kelek fel, hogy Gegit betegyem az ágyába.
Ha nem lennének betegek, semmi gondunk nem lenne.
Csak Zsozsi akaratossága...

De csak vége lesz ennek is... Mármint a betegeskedésnek.

Irina!
A dokim már nem vállal szülést, szülésznőt választottam, a doki meg az volt, aki ügyelt. Ha faros lett volna, akkor mondta Gabika, hogy nem minden orvossal dolgozna együtt, azt majd beszéljük meg.

Na megyek aludni, már eléggé ki vagyok merülve fizikálisan és idegileg is.
Ma pl. "nem értem rá enni", így n2-kor vonultam ki a konyhába, mert már szédültem.
No de hamarosan összeszedem magam, és minden rendben lesz! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

óóóóó, szegény Zsozsi! Jól elhúzódik nála ez a fülgyulladás. Jobbulást neki, meg persze Geginek is!
Neked meg kitartást, Mesi! (És irgum-burgum, egyél ám rendesen!)

Kép
dotildi

Sziasztok!

Mesi sajnálom, hogy Zsozsi füle megint :(
Remélem hamarosan teljesen rendbe jöttök. Mennek a ++++++++++++++

Dotildi jók a képek nagyon :lol:
Édes Dorka a sílécen.

Irina Ádó nagyon édes, imádom az első képen :lol:

Regi ez jól hangzik :D

Viranka mi újság? Nagyon színes lett Báló?

Miléna Milyen éjszakátok volt? Megnyugodtál végre?
Ugye már nem vádolod magad?

Vindo :lol: :lol: csúcs ez a hajszerkezet :lol: :lol:
Cica 8-9 között alszik el és 6-1/28-ig ébred. Mit nem adnék egy 9 órási ébredésért :roll: 8) :lol:

Maggie minden elismerésem a tiéd.
4 pasi mellett még tanulni is van energiád. Ügyes vagy!

Mi lassan el, játszóházba. A lakást már lassan apró darabjaira szedi a lány :lol:
Ő pörög én meg aludnék mert nagyon fáradtnak érzem magam.
Na majd hátha délben.

Ágica sógornőddel mi újság?
Második tesztje már erősebb lesz tuti+++++++++++
A halvány csík is csík az orvosom szerint :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie Bercódat elfelejtettem megdicsérni. Nagyon cuki ahogy komoly arccal dartsozik :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szép Reggelt!

Lmóni,Silka: Képzeljétek csinált másodikat az is halvány de ici picivel erősebb mint az első.De ma megy dokihoz++++++++++++

És képzeljétek most keltünk fel reggel csak annyira h megitta a kakaóját fél 8-kor :D Jó volt kicsit aludni tovább bár éjjel fél 1-kor még nem aludtam :?

Mesi: Nagyon nagy erőt ls kitartást kívánok és hogy Zsozsi is meg Gegi is minnél hamarabb felépüljön.

Dotildi: Nagyon édes Dorka a képeken!Nagyon jók amúgy is ezek a képek. :D

Fleur: Wc papír mánia nálunk is van és persze ő egyből a szájához viszi jobb esetbe megfogja a végénél és gurítja :lol: :lol: Lilla ahogy tömködi neked :lol: :lol: Rakhatnál róla képet a kis drágáról :D

Regi: Ez iszonyat jól hagzik ez az étel.Én is kipróbálom. :D

:arrow: fura szagok jönnek P ügynök felől :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Boldog névnapot! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Hú, de fáradt vagyok. Olyan éjszakánk volt.... Most meg beájult, persze előtte szopiznia kellett. Már rángatott el a tűzhely mellől. :oops: :lol:
Pedig el akartam menni vele sétálni, addig amíg nem kezd esni. Olyan borongós, szomorú idő van. :(

Sense! Sokat gondoltam Rád az éjszaka. (Volt időm bőven.) Egyrészt, hogy mi lehet veletek, másrészt meg az alvás miatt. Kezdhetek irígykedni? :wink: :lol:

Hú, Dorka nagyon jól nyomja.
:lol: :lol: Nagyon édes, ahogyan élvezi ezt az egészet. Milyen nagy lett ő is! :shock: Tényleg nagyon szupi lehetett.

Emesém, Drága! Már nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Jó hosszan elhúzódik ez most. Nem is csodálom, hogy türelmetlenebb vagy esetleg. Én is az lennék, az már biztos. Gyorsan gyógyuljon meg a tündérke. Geginek is ezt kívánom. Emlékszem, a gy.doki azt mondta, hogy a csecsemőnátha nagyon rossz, mert jó sokáig elhúzódik, csak tüneti kezelés adható. Bár ne legyen, de mondjuk egy tüdőgyuszit sokkal gyorsabban rendbe tudna hozni. Azt mondta, hogy legalább 3 hét kell ahhoz, hogy meggyógyuljon a mini.

Fleur! De jót nevettem ezen a papírozáson, főleg, mert Albert is ezt csinálja. Valamelyik nap meg ő is törölte a popsiját. :lol: De én sem engedem, hogy ott garázdálkodjon, pedig nagyon érdekelné. Nem mondom, hogy nem veszekszik miatta. :wink: :lol:

Móni, akkor jó pihizést Neked! :lol: Cica sem alszik jól?

Ágica! De izgalmas, drukkolok én is nagyon!!!!!!! :lol: Add kölcsön Petrát egy kicsit, én is akarnék alukálni! :wink: :lol:
Isten éltessen!

Regi, nem is tudom, hogy mi lenne velünk nélküled. :oops: :lol:
Hú, nekem is összefutott a nyál a számban. Csak sajnos nálunk ez rendesen kiverné a biztosítékot. Én meg örülök, ha egyfélét meg tudok főzni. :oops: De azért szerintem ki fogom próbálni. MIlyen ügyes vagy, sőt Silka, meg Irina is!!!! :shock: :shock: Csak lesek, én nem haladok, de ennek is megvan az oka. :oops: :oops: A hiba bennem van. :oops: :oops: De olvasva titeket, elhatároztam, hogy én is beállok rendesen a sorba.

Vindo! Már előre is drukk. Hol vagy?

Miléna! Nincs értelme, hogy ostorozd magad!!!! A lányok már mindent leírtak, tessék elfelejteni a nem megfelelő gondolatokat!

Viranka! ????

Közeledik a szombat. Ezen a héten a felvételiről szól az életünk. Dávid akkor írja majd a középiskolai felvételi dolgozatait. Már görcsben van a gyomrom. Nagyon jónak kellene lennie, mert a jegyei .... :cry: Nem buta, de a tanulás nem igazán érdekli, a stabil négyes átlaga meg nem tudom, hogy mire lesz elég. Már készül egy ideje, de ugye annyi dolog befolyásolja a pillanatnyi helyzetet.
Kérem majd a drukkokat!!!!
dmaggie

Atyaég Dorka mekkora lett és nagyon jók a síelős képek

Mesi
:( :( ez nagyon rosszul hangzik. Amúgy én is az ilyen pillanatoktól félek a két gyerekes léttel kapcsolatban. De azért szeretnénk másodikat.

Ágica
Jó majd igyekszem valami képet keríteni :) a WC papír gurigázósról nem igérem, mert az enyhén intim beállítás lenne :lol:

Ágica
Sok puszi neked névnapod alkalmából

Maggie
:( itt már esik
Nagyon nagyon szurkolunk Dávidnak. Szombatra tették a felvételit? Az nem hétköznap szokott lenni?
Milyen suliba megy?

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Ágica boldog névnapot!!

Betegeknek jobbulást, Mesi kitartás! :(

Zéti jól van, éjszaka kicsit nyűglődött és mindig hozzáért valamihez a feje. :( Végig ölelgetett, én meg percenként néztem, hogy jól van-e.
Reggelre lelohadt a duzzanat, bár még mindig csúnya. Fújom neki first-el.

Párom is itthon van, nagyon meg van fázva.

Puszi, jövök még ha tudok!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ágica ezt még neked akartam
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: