A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

sziasztok!

hétvégén otthon voltunk anyuéknál! olyan jó volt! Zoé kicsit nyűgös volt szombaton, sok volt neki az új dolog, új hely, sok ember! de tegnap már elég jól elvolt!
este miután hazaértünk, lefekvés előtt nagyon sírt, bekentem az ínyét, és már jön a fogacskája, mert éreztem, hogy szúr, olyan, mintha egy kis tű lenne az ínyében!
kapott sok szép játékot, meg hoztunk el néhány ruhát, ami még a Lilié volt!

Andi: nagyon sajnálom a rossz éjszakát, de okosat mondani már én sem tudok!

T-pk: mi is a brendonban vettük a könyvet Zoénak!

Timi, Babcika: anyós menjen a búsba, ilyen emberre nincs szükség!

Dia: próbálj meg minél többet pihenni! Tudom könnyű ezt mondani! remélem a tejcsi is visszajön, ha egyszer kipihened magad!

mindent elolvastam, de még délelőtt, és mostanra csak ennyi maradt meg, bocs, akire nem reagáltam, nem szándékosan maradt ki senki!

Bibi, Petra, Manó és még sokan hol vagytok??????????

KépKép
Kép
s.vera

csak gyorsan, mert Mogyoró is csak 10 perceket alszik és mindig felébred :roll:

Timi, Kriszti: valahogy ezt akartam én is írni, amit Kriszti, amikor azt mondtam, hogy azért engedd be, csak most annyira fáradt vagyok, hogy képtelen vagyok normális mondatokat megfogalmazni ... köszönöm Kriszti :)
Timi, ja és a párod, tényleg egy kincs :wink:

Cipő: nekünk most nincs cipőnk, Julcsinak sem volt ennyi idős korában, de most szeretnék egy kis csinosabbat Veronikának, ha szép ruhát vesz fel, akkor legyen rajta hozzá cipő is ...aztán, ha kezdődik a járkálás akkor úgyis, mint Julcsinál is megkeressük a legjobbat ... a cipő az, amin ha lehet, nem spórolok.

KépKép
KépKép
madar

Vera

remélem sikerül pihenni, ma éppen oké, mert ugye hétvégén le tudok feküdni, még ha aludni nem is, így mára épp van elég tejem. Nagyon bízom a jövő hétben!

Timi
Nagyon önző voltam, ne haragudj! Még olvasni is sok volt, amin keresztülmentetek, nemhogy átélni!
Anyósra nem írok mást, mint Isten nem ver bottal! Én a megbocsátás elkötelezett híve vagyok, de ha a gyerekeimről van szó, akkor még nem megy.

Erika
jó ég! akkor neked is kijut! és neked nem megy a tej rovására? a kialvatlanság? Nekem Máté 10 hós koráig csak szopott, és nem tudtam levakarni, még 15 hónaposan napi cirka 10-12-szer szopott. Ehhez képest Ábel egészen más karakter, sokkal önállóbb, sokkal kevésbé függő, és erre még át kell állnom.[/b]

Kép
Kép
tengdi

A 90 napos receptek közé tettem fel egy gyümölcsnapos receptet, ami nekem nagyon bejött, mert finom is volt, meleg is volt :) Egyébként más gyümölccsel is elkészíthető szerintem, pl. barack. :)
Viszont rossz helyre írtam a nevét, nya majd legközelebb figyelmesebb leszek, már tudom, hogy kell :) ... de azért érthető sztem :)

KépKép
KépKép
madar

Lányok, mi van most, mindenki kialvatlan? Megjegyzem én is. :oops:
akkor most magunknak egy össznépi Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

A kommentek helyett a bejegyzésekbe került a hsz-om :cry:

Zsalyam!

Nagyon brutál az a bonc-egér :lol: Kapható valahol?

Tengdi!

Szerintem kevesebb a tej, remélem azért Lottinak elég.

Kép
arvaerika

apró örömök az életben :) tudtam javítani a receptesben a címet, jó helyre került :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Manó????

Kép
Kép
tengdi

Kata már írta az mbt talpat,na most párom és nővérem így hívja Bernit,hogy mbt talpú,mert olyan párnásan gömbölyű még a talpikája :lol: :lol: :lol:

Peppino na végre...képzeld Tengdivel csak pár buszmegállónyira lakhatok!!! :D
asszem én a kiságybaszoktatáshoz akaratgyenge vagyok,tegnap is próbálkoztam,bár mint kiderült még nem volt álmos a lelkem,na így maradt mellettem,majd később meglátjuk!!!Tudom később egyre nehezebb lesz,na de én már azt se bírom ha nyüszög,a sírást már meg se várom,ez van,majd a következőt :roll:

sutimano76

Erika, Tengdi: Andi csodareceptje a tejszaporításra nem jön be?
én azért drukkolok +++

reggel óta szakad a hó, havat kellene lapátolni, mert nem fogok tudni elmenni a Julcsiért az oviba, ha nem kotrom el a garázs és a kapu előtt :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
madar

és Viki se volt még ma :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
madar

Megjöttünk a 4 hós oltásról.Szerencsére most egész jól bírta Viki,csak addig sírt,amíg megszúrták.

Méretek: 6970 gramm és 65 centi.

Minden rendben,kakink is van rendesen már szerencsére. :D

Ja előtte meg az okmányirodában voltunk,megcsináltatni neki a személyit.Olyan jó lett a kép,kis megszeppent feje van. :D

Tegnap nagyon finomra sikerült a frankfurti leves. :D :D

Holnap pizza lesz,valamelyik nap meg lecsó (én már úgy ennék és most akkor is csinálok ha törik,ha szakad). :D

Dorka:anyós :twisted: :twisted: :twisted:

Kriszti:grillezett sajtot lehet én is megpróbálom,biztos nagyon fini.

Zsalyam:egér tényleg nagyon durva.Ki az az agyament aki ilyeneket kitalál???? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Erika asszem etsy.com-on árulják.....ha jól emlékszem
de hogy minek és kinek? :(

Madár most néztem a képeket a picen, milyen szép házatok van....és a tűzhely a szoba közepén......mint régen...... :roll:

Ja és a hétvégén finom gombakrémlevest csináltam, gondoltam
felteszem a picre...igaz nem 90napos...

Megyek megnézem a receptedet Madár, holnap gyümmmmi nap.

Én is épp Manót hiányoltam magamban?már rég volt.

Andi remélem már megérkezett a pénz......és azt is remélem, hogy
a postás nem ébresztett föl :(

Keve kérdezte az előbb tőlem:
- Szemre puszit adhatok?
- Igen.
- És szájra? szájra csak apával puszilozol?
- Igen :lol: :lol: :lol:
- És hajra puszi?
:lol: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

ez a keve:))))) kééész
írod ezeket?

párom már azt várja, hogy dorki is ilyeneket mondjon..:))) meg, hogy kisszoknyában harisnyában rohangásszon a lakásban:))) - hogy ez miért mániája?! nemtom:)))
amúgy párom tényleg egy kincs:) naon szeretem...mióta együtt vagyunk olyan kerek minden:)))

hát én a mezítlábazás híve vagyok.....- de néha csiniben is kell lenni mert az cuuuukiii:)))

madar basszus te is csomó mindent csinálsz......ne vállald túl magad.... nem éri meg......

KépKép
dorkamartini

Tényleg? Tengdi itt laksz közel?? Hol?? (Priviben is megírhatod... ) Lehet, hogy már összefutottunk a parkban, csak nem tudtuk... :o)
az rémlik, hogy Te is a Bajcsyban szültél.. csak nem tudom, kinél... ?
Süti! Így azért nehezebb dolgod lesz... :) De tutti átszokik majd a kiságyba is! :) Bár mintha egyszer írtad volna, hogy abban aludt... vagy rosszul emlékszem??

Zsalyam! De édes Keve!!! :) :)

És SZÉPEK a babák!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

recept - okés:) csak se alma se dió:))) de kövi gyüminapon kipróbálom:))

amúgy ezeket a magos csokikat vagy mik ezek... tudjátok ami csak magból van.... azt lehet enni gyüminapon? vagy túl sok a méz amivel összeáll?

a grillezett sajt - de az hogy nem ragad oda? mennyi olaj van alatta?
én még őszintén nem mertem csinálni...... - féltettem a edényem....:)

KépKép
dorkamartini

Timi hamar elröpül az idő......és jövőre már ilyeneket
fog kérdezni/mondani! :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

megkaptam a suttogó 2-t :)))
első sorai
idáig arra várt hogy gyermeke elérje a kisgyermekkort... most észre fogja venni hogy visszasírja néha a babakorszakot:))))))

zsalyam amúgy tök rosssz hogy olyan messze vagy.... olyan szívesen vállalkoznék veled...:))) látom totál rááll a szemed neked is dolgokra.....:)

amint dorki engedi neki kell kezdenem a munkának.... de olyan jó lenne valakivel.....egyedül olyan nem az igazi......

KépKép
dorkamartini

Mondjuk én is nagyon vártam már
hogy beszélgessünk......
kíváncsi vagyok Rózára is nagyon!
Hogyan fog gondolkodni....
beszélni....énekelni
Keve már olyan édesen énekel, ezt
nagyon bírom!

Reggel is mondtam neki énekeljen Rózának
Tente baba, tente
itt van már az este
aludj Róza Bíbor
hablaty szöveg utána a
a végén: ....szunnyadjál :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Jó lenne Timi! Egyedül én se nagyon
mernék....
Na meg jólesne egy kis biztatás....mert a férjem
csak folyton azt veszi észre, ha "levágok" egy ember
fejéből a fotón... :( .
Most találtam Kecskeméten egy okjés
fényképész tanfolyamot
amit fizet a munkaügyi központ, ha gyeden,
gyesen vagy.... a baba 1,5 éves kora után...
na ezt majd megpályázom....
Igazából ezt is Neked köszönhetem, mármint
hogy egyáltalán eszembe jutott....ráébresztettél...a fotóiddal....
pedig nem is mondtál semmit.
:D

KépKép
KépKép
zsalyam

a kecskesajt
nem ragad oda :D

vicger

De jó szövegek, ezeket tényleg írni kell.

Fanni átköltése:

Lementem a pincébe
vajat picsegetni
utánam nem jött apám-anyám
hátba veregetni
di-dá-dú
én vagyok a nasszájú
:lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként ez a telefonom csengőhangja is :lol:

Kép
arvaerika

Lina: méretek :) ügyes Viki baba Kép

Zsalyam: szeretjük is házat :) egyáltalán nem akartunk ide költözni, de beleszerettünk a házba :wink:
Keve :lol: tényleg jegyezd fel ezeket, én annyira bánom, hogy Julcsinál csak néhányat írtam fel, pedig olyan jókat mondott Ő is

Timi: néha én is ezt érzem, de azért már javulok .. most már időnként tudok nemet is mondani, mert fontosabb, hogy nyugi és béke legyen és ne egy száguldás legyen az életem .... szval igyekszem szót fogadni :) :wink:

Erika: Fanni :lol: :lol: :lol:

Peppino: ja, tudom már, Neked akartam még írni, hogy Mogyoró is kb. ott tart, ahol Tomika, pedig idősebb is ... még nem fordult át .... de egyébként meg annyira rendben van, hogy egyáltalán nem aggódom, szval mennyugi ... majd fog és küldök neki egy Kép mert tuti, hogy tudja, csak még nem akarja :wink:

KépKép
KépKép
madar

és lapátoltam egy bő félórát Kép (lapátolóst nem találtam) és még jól is esett .. de persze, hogy még mindig Kép

KépKép
KépKép
madar

Halihó!!!

Timi! Hát az a kórház nem lehetett semmi, részvétem, de Dorki már nem is emlékszik rá, legalább is remélem.

Keve és Fanni, édesbogarak :lol: :lol:

Nekem most csak egy jut eszembe, amikor buszoztunk és állt a busz a piros lámpánál akkor a fiam jó hangosan megkérdezte:

Anya a fosőr bácsi mért nem indul már ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Éhes vagyok, oldódik bennem a stressz, és nálam az mindig farkaséhséggel jár, de valahogy túlélem :D

Akinek nem írtam bocsesz, ja és nem tudom tölteni a táblicskut fogyi ügyben, mert még mindig nem vettem mérleget :?

Kép
babcika

Lina, tényleg szépek a méretek, és remélem a szuri is csak ennyi volt, és nem lesz hőemi, láz stb...

Kép
babcika

És egy szombati kép,így alszik mostanság el:

Kép Bocsi a minőségért,félhomálybay,telefonnal készült
Vendég

Peppino,igen aludt már 1 hétig próbálkoztunk de a 6. napon elfogyott az energiám,mert akkora a 4-5 órás alvásból 2 lett és már nem bírtam ébren maradni,na azóta hogy visszaköltöztünk a nagyágyba sem lett sokkal jobb a helyzet,csak nem kell egy matracról föltornázni magam,és próbálni úgy visszatenni hogy fel ne keljen,hanem odacsúsz(20 cm) szopi,amin mindeketten bealszunk,majd egy kicsit én megébredek és elcsússzanok onnan ,nehogy ráfeküdjek és alszunk tovább!!!

sutimano76

Fanniszáj :lol: :lol: :lol:
Keveszáj :lol: :lol: :lol:
Berniszáj....már alig várom!!!!!Főleg mikor majd látom az apját elolvadni tőle!!! :D

Jajjj mennyire édes ez a kép Lina,egyszer próbáld meg fényképezővel!!!!én ilyet nem tudnék,mert 1.berni nem szopja az ujját(illetve ébren igen,de csak rövid ideig és csak a mutatót)2. nem alszik hason,3.cicin alszik el :(

sutimano76

Megyek tovább vasalok,mert berni hamarosan kelni fog!!

sutimano76

Süti:először azzal akartam,de lemerült benne az elem.De most is így alszik,csak elem még mindig nincs.De azért me fogom csinálni egyszer. :wink:
Vendég

Süti... miért szopiztatsz "csak" egy ciciből????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: ez nekem valahol kimaradt.... :? :? :?

Andi... 13-án utaltam... de valószínű, hogy más a bankom,mint a tiéd... és azért nem kaptad még meg.... :? :? :?
vikiviktor

Sziasztok,

Nekem nincs időm írni.
Hamarosan lesz új töltő a gépemhez, és akkor talán már gyakrabban fogok jönni.

Örülök ,hogy mindenki jól van!!! Dorkinak a legjobban!!!

nemalvósokhoz csatlakozunk. nem olyan rég még 2 óránként ébredtünk éjszaka. Esti szopihoz kap plusz tejcit, és így 3-4 órát kibír egy huzamban. Szóval kicsit jobb a helyzet. :D

Küldök pár képet:
Kép Kép Kép

KépKép
csikipetra

Viki,azért mert egy idő után azt valamiért nem akarta Berni szopizni,én meg hülye voltam és nem fejtem ki,így abban mostanra sikerült ugyahogy visszahozni a tejcsit,viszont Berni evésre még mindig nem igazán használja(más a cici mint a másik),így marad a fejése,de az igen fárasztó mivel nem ömlik belőle,így azéer 25-50 ml-ért kellőően meg kell szenvedni,mivel a gép csak egy töredékét szívja ki,a többit nekem kell kézzel fejni,és nyomni rendesen hogy jöjjön is!!!szóval gyúrok wazze van ezerrel :D a bimbóvédőt meg akartam rátenni,mert azzal meg a gyereknek van 2×annyi melója,mostmegmár azokután hogy cumizni se hajlandó,lehet nem is venné a szájába!!!!
majd egyszer fotózok hogy milyen fejet vág ha cumit kap!!!

Ja és mindamellett volt 2 hét mikor egyáltalán nem volt használva semilyen szinten a "rossz" cici.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2010.01.18 15:29-kor.

sutimano76

Petra,de jó hogy jöttél,milyen édes kiskrapekod van,hát van poci!!!!!!

sutimano76

Petra: örülök :D Somának pusszantás, gyönyörűűű ... de most sietek, ovi, karikástorna, este meg család :)

KépKép
KépKép
madar

Babcika:most olvastam a blogot.Sok-sok simi neked,nem semmi amit leírtál.Én már első este agyoncsaptam volna.
Vendég

Petra!

Jó, hogy jöttél, Soma édes mosolygós baba!!!!

Süti!

Nálunk is "jó" és "rossz" cici. Érdekes, a többi gyereknél abal volt nyerő, Lottinál ajobb az evőscici, abban van több(mert éjjel csak abból kapott mindig, gondolom azért)

Kép
arvaerika

Lina!

Az alvós kép csudajó, látszik milyen nyugodtan tud így pihenni.

Lotti ma semmit nem aludt még(max 5.perceket)Kezdek kipurcanni. Még jó, hogy Fanni ma egy angyal, nem szokott ilyen lenni...

Kép
arvaerika

Nálunk is volt rossz és mégrosszabb cici, mikor a csecsemős meglátta a rosszat lépett hátra egyett és megkérdezte nagyon fáj??? :shock: :shock:

Lina, én is megtettem volna, ha nem szeretném és tisztelném ennyire a páromat :wink:

Kép
babcika

Gyerekszáj: nagyon tuti tudnak mondani! Jót derültem most is!

Gyerekem aludt 10-12-ig! :shock: Hát nem szokása a 20 percnél hosszabb alvás!

Ésss megfordult hátról hasra egymás után 2X is! :D Persze az elsőről lemaradtam csak a hatalmas nyögésre lettem figyelmes, ahogy épp a kezeit próbálta kiráncigálni a hasa alól! :lol:

Kép
kata05

Erika,őszintén szóval,ha fodlalkoztam volna vele nem hívnám rossz cicinek,mert az is rendesen be volt durranva,szóval lett volna benne,csak kezdő anyukaként,nem figyeltem eléggé a váltott cicis szopira,és ezt csak tetőzte,hogy Berni abból nem is igazán akart szopini.Mostanra odáig fejlődött,hogy abból nyerem ki azt az 50 ml/nap,amit majd a hozzátápihoz fogok használni!

többet is lehetne,ha nem kéne annyit szenvedni vele,plussz Berni is partner lenne,mint mondjuk az előbb,mert addig mesét nézett nyugiba. :D

sutimano76

Lőrincnek nagy nagy Gratula és simi és puszi,hogy ilyen ügyike!!!

sutimano76

Süti és ha megpróbálnátok minden szopit a rossz cicivel kezdeni? Nekem a mellgyuszinál szerintem az hozta vissza. Vagy abszolut nem is fogadja el?

Kép
kata05

Lőrinc ügyi!!!

Az előbbi frissítésnél ezt írta ki, és csak ha teljesen kiléptem jött helyre:

Kép

Kép
babcika

apa készítette míg anyós itt volt:

Kép

Kép

Kép
babcika

Mondtam neki, ha már nem vagy hajlandó anyukáddal egy levegőt szívni akkor nesze, itt egy kép, ilyen cipőtartót kérek, csak lejtsen a polca, ez volt a prototípus:

Kép

Kép
babcika

Babcika,én ezeket már meglestem iwiwen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,jól néz ki!!!

Kata,hát ha éhes ideges lesz mert nem jön úgy mint a másikból,értsd úgy hogy jobb ciciből ha nyomom,5-6 spricc van,de bal cici max 3-at tud,ha már nem annyira éhes akkor meg csak cumizik rajta,szoktam erőltetni,de nem nagyon mert nem akarom hogy aztán szrájkoljon,és a másik se kelljen neki.

sutimano76

na mivel Babcika elorozta a laptetőm,így írjatok sokat,mert kéne,nekem tegnapi bejött!!!

sutimano76

Ja télleg Süti, Te ismerős vagy ott is :wink:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: