Sziasztok!
megint 4 oldallal vagyok lemaradva:)
kezdjük a legelején:)
mush:nekem a homeos drnő azt mondta, hogy addig használhatom a feloldott oldatot amíg el nem fogy de én azért pl. hetente újat csinálok.( Rékának 1bogyó 1dl vízbe és ebből egy kortyot kell neki adni szóval sokáig lenne elég)
mivel cumisüveget nem használunk(aventes)ebbe csinálom meg az oldatokat.
solya: szobafestés jó lett,nekünk is a hálónk bordó színű
iokka: üdv közöttünk:)
amikor én utoljára jártam a Krka vízesésénél pont 14 hetes terhes voltam.
a poén még,hogy anno a volt pasimmal is jártunk ott, készült kép is, és tavaly apával is jártunk ott, készült ugyanott kép:)
amúgy apa mit csinál, hogy ennyit utaztok?
cili:édes a Dani, belegondolok, hogy Réka csak két héttel fiatalabb nála:)
sokan mondták, hogy felesleges annyi játékot venni a gyereknek, a legjobb a pille palack:D
sőt később bele lehet tenni egy parafadugót is úgy még izgalmasabb letekerni még nem tudja de csörög zörög.
aida:Nem is tudtam(bocsi), hogy Orosháza közelében laksz, ott laktak a sógoromék ő a Guardian cég vezetője, nemrég költöztek ki Lengyelországba, sőt a kolléganőm aki most szült május 18.-án ikreket ő pl. békéscsabai.
azt írtad, már nem szereted Noli apját, tényleg vagy csak inkább nem akarod már szeretni?
nem akarok okoskodni félre ne értsd, de ha elvileg ahogy írod apa próbál vmi közös álláspontot kialakítani akkor te csak dacból azért se?
sarmi: édesek a gyerkőcök és még mindig megemel a kalapom előtted, az biztos, hogy én már nem leszek 3gyerekes anyuka:)
enikő:milyen etetőszéketek is van?
én addig nem veszek amíg magától nem tud ülni benne,sajnos a annyira kicsi a előszoba étkező (egyben van), hogy csak állandóan kerülgetnék meg jobbra balra tennénk.
majd ha már tud ülni veszünk olyat ami fából van és nem olyan nagyon mint a műanyag
így egyenlőre a pihenőszékbe kóstolgatunk:)
minden félévesnek Boldog félévfordulót:)
boci: hoztam képeket Márton fiadnak:DD
na jó nem csak neki
márti: Rékát is sokszor fiúnak nézik