Sziasztok!
Már ezer éve nem voltam...
De olvastam egy pár hozzászólást,
Dorkamartini nagyon sajnálom a nagyis dolgot, és remélem Dorina már jól van!! Szegénykém, miken mentetek keresztül, még szerencse, hogy Dorki nem fog ezekre a szurikra, szadikra emlékezni!!
Andi, még mindig nem javult az éjszakázás?? Jajj!! Sajnálom! És
Süti Téged is!
Valamelyikőtök nézi a Lifenetwork-on a Babakommandót?? Mer nagyon jó! Pl. ott is vannak ötletek ilyenre, ha nem alszik a baba éjjel... Ha sír a kiságyában, amikor leteszed, akkor kétpercenként szabad csak bemenni, de nem felvenni, hanem csak max. beszélni hozzá, megsimogatni, utána kijönni, ha még mindig sír megint két perc múlva bemenni... egy idő után (kb. 7 bemenetel) növelni kell két percről 3, majd később 5 percre... nálunk múltkor bevált és negyed óra alatt elaludt Tomi. Már én is megijedtem, hogy vége az éjszakáinknak, de szerencsére, azóta sincs gond, sőt 21-kor letesszük az ágyba és egy szó nélkül alszik... még mosolyog is!

Pedig eddig mindig 22 után volt hajlandó csak elaludni!
Bár ma éppen háromszor kelt fel éjszaka enni, pedig nem szokott ilyen sűrűn, inkább egyszer...
Van olyan nap, amikor napközben sokszor van hiszti, mikor anyósoméknál vagyunk, utána sűrűbben, mert ott kézről-kézre jár... aztán meg győzzem visszaszoktatni... az van, amikor ebédelünk, kitesszük magunk mellé a mózesben, és elvan, na ott az volt Karácsonykor, hogy beletettem a hordozóba, kicsit nyüszögött, erre anyósom azonnal kikapta, és nem evett, hanem onnantól kezdve le nem tette Tomit, és másnap alig bírtunk vele... de hiába mondtuk neki, hogy hagyja, stb. ránk se bagózott!!
Egyébként nagyon sokat dumcsizik, élvezi a hangját, kurjongat ezerrel, nagyon édes!!

Meg oldalra is fordul már, persze még nem fordul át... Nem tudom, Ti babáitok hol tartanak e téren, mert nem tudtam annyit visszaolvasni. Hason még mindig nem szeret lenni, de minden nap hasra tesszük, van amikor azért nem sír rögtön, és nyomkodja ki magát.
Ma kapunk 4 hónapos szurit... szóval ezek vannak nálunk mostanság.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2010.01.18 13:12-kor.