A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti, mi régebben sem voltunk nagyon nagy TVsek (csak 1-1 film erejéig, de sosem ment egész nap), számítógépesek (egy-egy játék lekötött a gépen néhány napig, aztán mindent meguntam). Viszont régen is sokat társasoztunk, akár kettesben is. Vannak nagyon jó stratégiai társasok, azokat szeretjük.

Én napközben sosem kapcsolom be a TV-t, Andris is csak addig nézhet mesét, amíg Mátét fürdetjük, azaz napi 30 percet kb. A számítógép érdekelné, de azon max meséket, dalokat nézünk, játékokat nem.

Ami nálunk szerintem a kulcs, hogy ha szép az idő (mostanában sajnos nem), akkor mindig megyünk valahova, rövidebb-hosszabb kirándulásokra. Így ha nem vagyunk otthon, akkor nem is lehet TVzni, gépezni. :) Estére pedig a jó levegőtől, sok sétától elfáradunk és akkor hamar el is nyom az álom, egy filmet sem sikerül végignézni. Na, majd tavasszal jöttök velünk kirándulni, hátha ráéreztek az ízére. És mikor már önjárók a gyerekek, még jobb, szedik a tobozt, falevelet, lesik a bogarakat, otthon pedig lehet kézműveskedni (no nem bogarakat szúrkodni, hanem leveleket festeni, ragasztani). :wink:

Kép

Kép
hgrita

Estét,éjszakát...

Barni a járókában olvas,miközben kisoroszlánozik (nem felejtette el tegnap óta) és hatalmasakat durrog a gatyája.Szép kilátások :lol:,de majd alszunk nappal.Egy szerencsém,hogy egyedül vagyunk napközben,tudunk pihenni.

OSANIT:köszönöm az utalásokat.picen zöldek azok a nevek,akiktől megkaptam,ès piros akiktől még nem.Páocska reggel viszi mindet a postára.Tpk,neked ùgy boritékoltam,hogy csak az egyik van a dobozában,a masikat magában,mert így fért csak bele.

Kép
v.andi

Fél 4kor még ilyen "részeg" volt.
Barni 4 sör után :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
v.andi

Reggelt :)

Andi, okosat nem tudok, hülyeséget nem akarok, együtt érzek... én nem bírnám, az biztos.

na, a délutáni maratoni alvás annyira nagyon nem kevert be, bár önmagához képest többször ébredt. Viszont ez lehet a hó miatt is, merthogy Apa most helyzetjelentett, Pesten esik a hav. Szóval ez van.

vicger

Barni nagy zsivány lesz, már most látszik :D :D :D :D :D :D

vicger

Kriszti,biztos bírnád,mert mi mást tehetnél,de örüljünk,hogy a négyből egy gyerek sem ilyen nálatok.

Barni még mindig nem alszik. :shock: :roll:

Kép
v.andi

Andi, az jutott eszembe, hogy egyre később alszik el Barnus, ugye eleinte 3-4 óra körül, aztán 5, majd 6-7, most meg már hajaz a 9re. Szépen lassan elértek majd az este 8 órához, csak idő kérdése.

Örülök ám! :)

készítettem én is egy Beatrix féle nyuszkót, majd mutatom. Egyelőre vérnyúl, mert a hímzőfonal, amivel a száját csináltam eresztette a színét :shock: :shock: :shock: :shock: így kicsit furi :? Lucának tetszik, ám az anyjának nem, úgyhogy most korrekciós plasztikai műtétet fogok végrehajtani a nyuszón. Atié még folyamatban, itt már okosabb voltam. :D:D:D:D:D

vicger

Hali!!!

Na megjöttem, és nemsoká megírom a blogba a hétvégémet, mert hát vannak benne MÁS számára kínos dolgok is, és nehogy anyósom újdonsült rokonai olvassanak :wink:

Kép
babcika

ez a kiskölök:))))))))) - de sztem andi tök jól állsz hozzá...:)....
a pofimutatványok eszméletlenek:))))

bébikaja - én is kóstoltam anno - gondoltam húúúú de fincsi lesz...nagyot néztem milyen car íze van..... asszem ha mi elkezdünk hozzátáplálni rátok fogok hallgatni és majd sokat kérdezek:))) de ahogy nézem a hipp az jó... - már csak 1 hónap és el is kezdjük:))))

kollega telefonált - érden annyi hó esett, hogy nyemtudta kinyitni a kiskaput:))))
nálunk most csak pár centi van...

elmondjam anyós reagálását mikor megtudta betegek vagyunk?
nnna... akkor úgylátszik nemcsak nálam lehet elkapni valamit
(mer ugye karácsonykor mi látogatási tilalmat rendeltünk ugye el és nem is mentünk sehova.....ezt a hölgy nehezményezte......)
azóta egy deka kérdést nem tett fel hogy van a kicsi....... - pedig párom tesója volt nála többször is.. mondta hogy fel sem hozta hogy mi van velünk....

szval én most már végleg befejeztem... dorkinak egy nagyija lesz és kész...

KépKép
dorkamartini

Jó reggelt,
itt szakad a hó!

Éjszaka 2 óránként keltem flórával, Jázmin nem hajlandó enni, 4kor evett utoljára. Igaz az hogy úgy kell becsempészni a cicit a szájába már 1 hónapja megy, mindig könyörögni kell neki vagy fél órát.
De most hulla vagyok...

t-pk

Jó reggelt!

Esik a hó Kép

megpróbálok visszaolvasni, de nem ígérek semmit :oops:

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Süti, xanax az nem altató, volt hozzá szerencsém sajnos....Nálunk most kezdődött a nem alvás időszaka. Berni hurka zabálni való!!

Andi, utalás visszaigazolt h elment. Barni, grimaszok nagyon jók!!

Timi, fotók nagyon jók!!

Itt is szakad a hó!

Éjszakáink katasztrofálisak! :( 5X kel éjszaka!! :( :( Már ki vagyok purcanva...

Kép
kata05

ááá, visszaolvasás nem fog menni, belenéztem a "to do" listámba ... szval engedtessék meg csak úgy visszakapcsolódni az áramlatba ...

képeket azért megnéztem Barni csudapofa nagyzsivány, imádom :)
Andi tényleg nem lehet már okosat írni, csak Kép Kép Kép

Viki, de jóó volt látni, Moncsicsid régi képeit is :)

Babci:
Blanki, Janó, apa, kuty :) szerettem ezeket a képeket is :D

Timi: kiscipő ... nagyon tecc, nem ismertem, de most én is rákerestem, nagyon jók :)
Dori baba pedig tünemény, mindig csak olvadozok :)
anyós :twisted: :twisted: :twisted: Totál értem az érzéseid, és lehet, hogy nem lesz népszerű, amit írok, de én azt gondolom, hogy azért ha jön engedd be stb. .... teccik, nem teccik, Dorkinak két nagymamája van, akármilyen is ... majd ha nagyobb lesz, eldönti, hogy mennyire akarja, hogy része legyen az életének ... Neked nem kell szeretni, de .... tudom, hogy érted, hogy mit akarok mondani :wink:

Mai nem alvósok táborát én is gyarapítom, Mogyoró 3x kelt éjjel, Julcsi is 2x, ez összesen 5x ébredés nekem .... én Andiból merítek ilyenkor erőt :oops: :oops:

KépKép
KépKép
madar

Jajj lányok én most hót kóma ezért bocs, ha nem reagálok mindenkinek mindenre, de Andi, téged nagyon sajnállak, nem tudom, hogy mit tehetnél.

Xanax, én apát el akartam küldeni érte a hétvégén, de csak röhögött egyet :wink:

Hétvégém a blogban, akit érdekel menjen olvassa.... :lol: :lol:

Kép
babcika

Éccaka, Blanki nem kelt,csak mocorgott néha, de én nem bírtam elaludni kb. 2-ig, fél 3-kor pisijárat Janónak és rosszat álmodtam, idejövök, aztán 3 körül alvás, egészen fél 5-ig mikoris kijött mama :lol: :lol: :lol: , szóval én is jól ki vagyok alukálva :lol: :lol:

Kép
babcika

Ja kínomba röhögök :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Lehet, h A HÓ volt a tettes az éjszaka miatt???
enyim gyerek is 2 óránként jelezte nem tetszését...brrrrrrrrrrrrr
és ma húzós lesz a nap...
én is ilyenkor ANdi, belőled merítek..
ha Te bírod, én is:D:D

Kép

Kép
móka:)

Jó reggelt!

Berni visszaállt.tettem a szobába párologtatót,kicsit lejebb vettem a fűtést.leesett a hó.volt egy laptetőm......vajon melyik jöhetett be????22.30-2 körül-a hajnalira nem emlékszem és végül ő 8 én 9-kor keltünk.

Andi,Scoopét fizettem!!!őt is pirosozd légyszi!!!?bár remélem most alszotok!!!

Kata,T-pk,sajnálom az éjszakát,lehet a hó miatt!!!

Kriszti kíváncsi vagyok a nyuszira!!!

Tegnap asszem nem írtam hogy az a lány aki összehozott minket a Viktorral,szóval a legjobb barátnőnk nyáron úgy néz ki hogy férjhez megy!!!!egy 11 hós lurkót már majd ráhagyhatok valakire(nővéremék) nem?? remélem, mert akkor az lesz az első átmulatott éjszakám kitudjamióta!!!na addig formába kell hozzam magam!

sutimano76

Süti: nyugi, rendben leszel addigra :) :) :) de sztem azért szoktasd hozzá Bernit, hogy néha elszabadultok néhány órára Viktorral :)

Babci:
megyek majd a blogba

KépKép
KépKép
madar

ja és éjszaka miatt örülök Nektek :)

KépKép
KépKép
madar

Madar,egyenlőre mostmég nem annyira megy,míg 1-2 hónapos volt belefért egy 3 órás program is,most hogy nem eszik üvegből,biza haza kel érni etetésre,de nyárra már bőven hozzátápi,így van esély,nyáron majd többször úgyis nővéreméknél leszünk,megint megpróbáljuk az ott alvást,hisz elég sűrűn van kerti parti......remélem addigra könnyebb lesz a lányzóval! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Sziasztok!

Itt is havas a táj! Bár én most már inkább virágos rétet szeretnék......

Andi tényleg nagyon belevaló anyuka vagy! Nagyon jól bírod! És Barnilurkó :D , nem úgy néz ki a fotókon mintha hajnali 4 óra lenne :lol: .
És látod milyen sok anyuka merít belőled erőt!

Kriszti innen van a kapszula http://gyermekszoba.blog.hu/page/1 és van itt más is "boncmester-tanoncoknak"

Kép
hát rémes agyszülemény

KépKép
KépKép
zsalyam

Babci, Viki itt a Moncsim :wink:

Kép

KépKép
KépKép
zsalyam

Fruzsi baba és Dorka baba nagyon aranyosak! :D

KépKép
KépKép
zsalyam

hááát madar ebben a nagyi témában sztem inkább engem fogtok megkövezni..... mert én nem fogom kitenni a gyereket ennek. nézd.... az a nagyi akit abszolút nem érdekel, hogy az unokája kórházban van....arra mit mondjak....
ha hallottad volna a telefonba azt a kárörvendő hangot.....
páromnál is most kiverte a biztosítékot.... ugynis anyós fodrász.. és párom sosem járt máshoz csak hozzá.....nnna most életében először elment az enyémhez... és közölte ezentúl oda fog járni.... - nála ez nagy szó.... mert az anyjával szinte csak akkor beszéltek....ez volt az ilyen utolsó kapocs....
nagyon beletaposott az érzéseibe....
azért ha elképzeled, hogy a lányodba kanül, piheg 180-as pulzussal, és anyád kárörvendve közli, hogy naugye.........háááát....

és mivel az ő szülei elváltak már régen....lesz ott nagyi a nagyi... így is meglesz a létszám....:)....

karácsony, húsvét - azt csókolom.....ennyi marad neki.....

nemsokára úgyis költözünk...... - remélem - pénzt meg tutti nem fog arra szánni, hogy meglátogasson....szóval szépen elrendeződik ez majd.....

KépKép
dorkamartini

nna csak azt nem írtam, hogy mindezt azzé is írtam le mert olvastam a blogot...
és sztem egy ilyen látogatás senkinek nem jo.... a kölköknek meg pláne nem.....
nekünk meg plussz előtte utána egy hét hogy megnyugodjunk......
mire jó ez?

KépKép
dorkamartini

[quote="v.andi"]E írta:v.andistét,éjszakát...

Barni a járókában olvas,miközben kisoroszlánozik (nem felejtette el tegnap óta) és hatalmasakat durrog a gatyája.Szép kilátások :lol:,de majd alszunk nappal.Egy szerencsém,hogy egyedül vagyunk napközben,tudunk pihenni.

OSANIT:köszönöm az utalásokat.picen zöldek azok a nevek,akiktől megkaptam,ès piros akiktől még nem.Páocska reggel viszi mindet a postára.Tpk,neked ùgy boritékoltam,hogy csak az egyik van a dobozában,a masikat magában,mert így fért csak bele.

Sziasztok!

Andi, én pénteken délelőtt utaltam, sztm ma de megérkezik a szlára.
Vendég

Dorka!

Hát ez nálam is kiverné a biztit, sőt ki is verte, mikor Janót nem nézték meg születésekor a kórházban, pedig nem volt beteg, és egy ilyen látogatás, hát már Jancsival is majdnem egymásnak feszültünk, mert mind a ketten ki voltunk, de én el fogom viselni, mert neki az anyja, viszont , ha ő mondaná, hogy ne látogassuk én sem szorgalmaznám, tehát én nem ítéllek le :!: :!:

Kép
babcika

Timi totál megértem az érzéseid, és hasonló helyzetben lehet, én sem tudnék más lenni ... és az is igaz, hogy olyan látogatásra, mint pl. az említett blogos, nincs szükség ... én azt mondtam, hogy ha megy, azért engedd be, Nektek nem kell keresni különösebben az Ő társaságát, de ne tiltsd el Tőle (sztem) ... de ahogy olvasom, ez meg is fog oldódni magától :) ... és nagy-nagy simi Nektek (apának is, mert azért a legnehezebb talán az embernek a saját anyjában csalódni)
Költözés? Erre nem emlékszem, hogy olvastam róla? Mikor, hová?

KépKép
KépKép
madar

ja és elítélésről szó sincs!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
madar

mikor kicsi voltam minden szombat délután mentünk a nagyihoz mert azt úgy illik..... nagyim az az eset aki arra használja a gyereket, hogy kikérdezze mi az amit a szülők nem mondtak el..mit vettek, mennyit költenek.....már megint új ruha....stb..
mikor kaptam egy 28m2 kis lakást aputól az első mondata az volt hát fiam mér nem nekem vetted...a kislány meg odaköltözhetne az enyémbe.....(mer ugye az ősrégi...én meg hazajöttem mert anyu kórházazott és nem akartam messze lenni....12 órákat dolgoztam, mellette végzős év.....és ennyit tudott mondani......mér nem ő kapta....

szval visszatekintve én úgy gondolom azokat a délutánokat inkább töltöttük, volna együtt anyumékkal.......

valószínű azért is gondolkodom így mert saját bőrömön tapasztaltam....sajna.....és kicsiként és felnőtten is úgy gondolom túl rövid az élet, hogy egy percet is elpazaroljunk hülyeségekre.....

párom írta ezt nekem múltkor amikor duzzogtam..... - annnyira szeretlek, úgy örülök, hogy megtaláltuk egymást...és úgy utálom, hogy csak 30 évesen....annnyira rövid az élet..szinte csak annyi van vissza amit idáig leéltünk pedig ez olyan gyorsan elszállt...
ne pazaroljunk el egy percet sem hülye vitákra....szeressük inkább egymást... úgy szeretnék még ezer életet veled...

hát bőgtem na ezerrel...... :)))))......és elhatároztam, hogy ebbe az életbe nemhagyok senkit belerondítani..... a legszebb életünk lesz. és pont.

:)

KépKép
dorkamartini

Andi
Pénteken vagy szombaton utaltam on-line, s azt jelezte vissza, hogy sikeres utalás. :shock:

Hajnali Fél öt és este fél 11 között valamelyik gyerek ébren van.
Maradék 6 órában 3-5 ébresztésem van, ebből akad, amelyik másfél órás.
Következménye, a tejem sokszor iszonyat kevés, nagyon el vagyok keseredve! :cry:

Mert lehet itt mindeféle szaporító praktikát bevetni, ha egyszer ilyen szintű alvás, és pihenéshiány van, akkor nem használ sajnos. És egyértelműen ez a gond, mert amikor kicsit jobba helyzet, már fél nap alatt javul.
Jövő héten anyu nappal elviszi Mátét, remélem elég lesz a regenerálódáshoz.
Még másfél hónapot csak szoptatni szeretném!
Sajnos Ábel csak akkor óhajt cicizni, ha éhes, csak úgy komfortszopizni esze ágában sincs :(
És sokszor annyira idegesen szopik, vagy nem is tudom mi ajó szó, még arra is kapkodja akis fejét, ha megsimogatom...Máté asszisztenciájáról nem beszélve.

Egyszerűen annyira de annyira fáradt tudok lenni, hogy úgy érzem most került fel az i-re a pont a 3 év alváshiányra. :(

Kép
Kép
tengdi

egyébként alényeg, mert ezt nem kérdeztem, Dóri baba hogy van?

Kata: Te kórságod?

t-pk: apa?

KépKép
KépKép
madar

hát érd innen ölég messze van és kompromisszumként siófok a cél.......(pároméknak érden az iroda..a központ...jó lenne ha többször ott lenne..mivel én nem akarok pestre menni siófokban egyeztünk ki mert akkor minden 1 óra alatt szinte elérhető.......

nézzük a házakat....nyárra talán meglesz...

KépKép
dorkamartini

ja, ja Siófok, így már emlékszem :)

KépKép
KépKép
madar

dorka most szájon át kapgya az antibiotikum...... javulgat értékei rendben visszamentek - bekaptunk közben egy torokmizét egy napot ott is éjszakáztunk mert felment a láza de aztán helyrejött.. én még küzdök vele......
viva egészségügy! menj kórházba ha nincs bajod ott tutti lesz...:)))

ja és az utolsó inekciókat letiltottam.....már alig volt vénája..... 6 próbálkozás után sem sikerült beadni neki.....,mondtam akkor itt én befejeztem....nem lukasztom ki a lányom.... brutál volt nemkívánom senkinek... de azért nem is mondtam mert inkább felejtjük gyorsan.....

a durva az volt, hogy a dokinő amikor kérdezte miért nem jöttünk és mondtam.... szinte helyeselt...
akkor basszus miért nem állították le ők? na mindegy.. hálisten ha kell anyatigris vagyok......

egyszer talán kiírom mik történtek.....

KépKép
dorkamartini

jaj, pici lány, sok-sok puszi a bibikre ... azért még küldök egy kis erősítést Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

köszi :)

a pediped meg télleg jo:))))))

KépKép
dorkamartini

és egyébként melyik jobb, a pediped vagy liliputi?

KépKép
KépKép
madar

Hát Timi mi/én el se tudom képzelni miken mehettetek keresztül......de ha eszembe jut a szülés utáni 8 napos kórházi tartózkodásunk (ahol Róza nem is volt beteg) akkor attól már kiver a víz.......hát még ha ennyi szuri a kicsi babának......na meg az ismert egészségügyi helyzet....
szóval azt akarom mondani, azért remélem valakinek kiöntötted magadból azt a sok mindent ami történt.......mert az kicsit megkönnyebbülés... :roll: és az se jó ha bent marad....
anyós helyzet pedig teljesen meg tudom érteni......én is minél messze mennék tőle...

KépKép
KépKép
zsalyam

Nekünk házi készítésű puhatalpú volt Kevének itthonra,
nagyon szeretem
szerintem oviba is ilyet kap majd
mondjuk ilyen puhatalpúba utcára?
hát nem tudom....

KépKép
KépKép
zsalyam

Madar, teljesen helyrejöttem! Lőrinc meg abszolut nem kapta el!

Megnéztem tényleg jól néz ki a kiscipő, de nekem fontos egy babacipőben h a bokáját tartsa! És ez, meg a liliputi sem tartja. :(

Kép
kata05

Timi, még olvasni is rossz volt h 6x szúrták meg! :(
Anyós meg mondjon le!! :evil:

Kép
kata05

Kata: ezt örömmel olvastam :)
cipő: én csak addig gondolkodom ebben, amíg nem áll lábra, utána már nekem is fontos szempont, hogy fogja a bokáját. :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Már ezer éve nem voltam... :(
De olvastam egy pár hozzászólást, Dorkamartini nagyon sajnálom a nagyis dolgot, és remélem Dorina már jól van!! Szegénykém, miken mentetek keresztül, még szerencse, hogy Dorki nem fog ezekre a szurikra, szadikra emlékezni!!

Andi, még mindig nem javult az éjszakázás?? Jajj!! Sajnálom! És Süti Téged is!

Valamelyikőtök nézi a Lifenetwork-on a Babakommandót?? Mer nagyon jó! Pl. ott is vannak ötletek ilyenre, ha nem alszik a baba éjjel... Ha sír a kiságyában, amikor leteszed, akkor kétpercenként szabad csak bemenni, de nem felvenni, hanem csak max. beszélni hozzá, megsimogatni, utána kijönni, ha még mindig sír megint két perc múlva bemenni... egy idő után (kb. 7 bemenetel) növelni kell két percről 3, majd később 5 percre... nálunk múltkor bevált és negyed óra alatt elaludt Tomi. Már én is megijedtem, hogy vége az éjszakáinknak, de szerencsére, azóta sincs gond, sőt 21-kor letesszük az ágyba és egy szó nélkül alszik... még mosolyog is! :) Pedig eddig mindig 22 után volt hajlandó csak elaludni!
Bár ma éppen háromszor kelt fel éjszaka enni, pedig nem szokott ilyen sűrűn, inkább egyszer...
Van olyan nap, amikor napközben sokszor van hiszti, mikor anyósoméknál vagyunk, utána sűrűbben, mert ott kézről-kézre jár... aztán meg győzzem visszaszoktatni... az van, amikor ebédelünk, kitesszük magunk mellé a mózesben, és elvan, na ott az volt Karácsonykor, hogy beletettem a hordozóba, kicsit nyüszögött, erre anyósom azonnal kikapta, és nem evett, hanem onnantól kezdve le nem tette Tomit, és másnap alig bírtunk vele... de hiába mondtuk neki, hogy hagyja, stb. ránk se bagózott!!

Egyébként nagyon sokat dumcsizik, élvezi a hangját, kurjongat ezerrel, nagyon édes!! :) Meg oldalra is fordul már, persze még nem fordul át... Nem tudom, Ti babáitok hol tartanak e téren, mert nem tudtam annyit visszaolvasni. Hason még mindig nem szeret lenni, de minden nap hasra tesszük, van amikor azért nem sír rögtön, és nyomkodja ki magát. :)

Ma kapunk 4 hónapos szurit... szóval ezek vannak nálunk mostanság. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2010.01.18 13:12-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Szép napot!

Hát, most senki sincs túl jó passzban?????

akkor csatlakozom....

Dorkmartini!

Siófok? Nagyon klassz hely, remélem sikerül öszehozni!
Anyós: :cry: (nem tudok okosat mondani)
Párod: ha nekem ilyen szépeket mondana a párom, lehoznám neki a csillagokat (sajnos nem a szavak embere)

Tengdi!

Csatlakozom: én is kialvatlan vagyok mostanában, Lotti kb.10x kel éjjel, de nekem viszonylag könnyű, mert melletem alszik, nem kell felkelnem, csak odafordul, aztán visszalszik, bár van, amikor rá 5 percre megint kezdődik előlről...
Tegnap nem bírtam ellenállni a kísértésnek és adtam neki almát(nagyon tetszett neki),de megbántam, mert aaaaaanyira fájt a pocija, durrogott egész nap :cry:

Kép
arvaerika

Timi, anyós .. abszolut megértelek. mindennek lehet mondani, csak nagymamának nem. Egy nagymama olyan csordultig van telve szeretettel az unokák felé, lehet az 1 hetes, vagy 30 éves, hogy a csillagokat lehozza nekik az égről, a szájától vonja el a falatot, h ajándékot vegyen /holott nem kérik/, kényeztet ahol tud, meleg, puha, és örök. még akkor is, ha már csak fentről óv bennünket.

ugyanakkor, teljesen mindegy, h ott laktok e mellette, vagy az ország másik végében, a gyerekek s Dorka is tökéletes érzi, tudja, hogy ki hogy szereti. S ez alapjaiban meghatározza a viszonyt. Hiába akarnád h szeresse Dorka a párod anyját, akkor sem fogja, ha viszont nem úgy szeretik, ahogy "kell". S fordítva is igaz, hiába van 500 km két ember között, ha tiszták az érzelmek, akkor is szereti, s ugrik a nyakába, ha félévente is látja csak. /Így van ezzel Ati és anyum/
Én a lehetőséget megadnám, h hátha.. talán, /tehát beengedném/, de aztán ennyi. Innentől az Ő döntése. ugyanakkor az érzelmeket nem lehet döntésekkel varázsolni. magyarul úgy is az lesz és úgy lesz, ahogyan lennie kell.

Kórház: na ezért drukkoltam nagyon , h mihamarabb gyertek el onnan. :? :? :?

Cipő: a legegészségesebb, ha a lurkók minél többet járnak mezítláb, ezáltal alakul szépen a láb boltozata. S ezt az érzést igyekszik visszaadni a puha talpú cipő. lúdtalp prevenciónak tökéletes. Ugyanakkor a boka megtartása is elsődleges cél... na most itt van egy márka, amolyan túinvan, most találtam:

http://www.contakter.hu/softy.html

Scoop, asszem Te kérdezted a grillezett sajtot:
kecskesajtot felszeltem kb centis szeletekre, s felhevített serpenyőben, kicsi oliva olajon megsütöttem. Legutóbb fűszeres olajon sütöttem. Fincsa :D:D:D:D

Orsi, tök jó az az oldal :):):)

Babci, majd jövök a blogba is, csak most főzök. ... bár nem úgy látszik... :roll:

vicger

bár, így rákeresve a softy cipőre inkább negatív a tapasztalat, mint pozitív, már ami a cipők minőségét illeti :? :shock: :?

vicger

na, lesz egy jó éccakánk :D

vicger

Vicger, meg olyan mbt cipő kinézete van.

Madar, én csak akkor veszek drága cipőt ha már tud állni, addig a kocsiba jó a 2-3 ezres is mert funkciója nincs. Itthon meg nem adom rá mert csak zavarná őt napközben. De amint tud állni, mindent megfofogk adni a lába egészségéért.

Kép
kata05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: