A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Semmi,bár lehet nálam vacakol az iwiw. :(

Kép
martik77

Ez marha jó saját magamnak írogatva Laptetűzök :oops: :oops:

Kép
martik77

Itt vagyok, csak nálam is nagyon lassú. Szóval bejelöltelek, nehezen, de meglettél :)

KépKép

KépKép
nadina01

Csak közben a tesómmal msn-ezek, azért haladok lassan.
Meg kell beszélnünk egy-két dolgot, és ritkán tudunk kommunikálni, mert ő kinn van Dublinban.

KépKép

KépKép
nadina01

Meg vagy Álnéven :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Megyek Múmia 2.nézni kb huszadszorra.Imádom.Ma úgy is sok volt belőlem :oops:

Szóval küldjetek képet mindenki!!!Puszi. :)

Kép
martik77

ok, jó tévézést!
Pussz :D

KépKép

KépKép
nadina01

Helló, lányok, nemrég jöttünk haza, csak beköszönök.
Látom, mindenki volt ma, ennek nagyon örülök! :D :D :D

KépKép
benó

Csilla, semmi változás itt. Jöhetnél kicsit gyakrabban, ha tudsz. :wink:

KépKép
benó

Nagyon le vagyok maradva, lányok, a visszaolvasással. Azt se tudom, mire reagáltam, mire nem. :cry: De nagyon álmos vagyok, úgyhogy most nem is reagálok. De holnap megint kezdődik a hét, keveset fogok tudni jönni.
Sajnálom, hogy a ti fejetek is fájt szombaton. :cry: Ti sose panaszkodtok mégsem. Vegyétek úgy, hogy én se, csak elmesélem, miért nem jöttem.

Jó lett a kenyér, Flóra? És a baklazsános tészta?
Oké, majd holnap mindenkinél kérdezősködöm.
Ja, és én is utálom a németet és nem is tudom. :D
Puszi, jó éjt nektek! :D :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok lányok!

Eléggé elhúzódott a látogatás anyámnál,de jó volt. Sikerült jó hangulatban eltönteni azt a pár órácskát. 3 órát voltunk nála. A barátja,aki főszakács, készített mindenféle finit.Sült kacsa volt,káposztával,krumplis nudlival,körtebefőttelés áfonyaszósszal. Nagyon finom volt. :D
Aztán még csinált gyümipoharakat is,pudinggal.

Kép
flóra 11

A kenyerem jó lett.Finom,ehető.Ezen felbutdulva holnap is sütök.Megpróbálok másik receptet is.Ez most egyszerű fehér kenyér volt. Holnap megpróbálok valami mást,talán kukoricásat. De a friss zöldfűszereset is megkóstolnám,meg a zabpelyheset,vagy rizslisztből. Majd próbálgatok. :wink:

Kép
flóra 11

Hát anyám nincs túl jól, fáj a keze.Csunya neki, nagyon kék, fekete az ütéstől, ahogy lesett. Fixálták a csontját, de ugye gipszelni ott nem lehet. És nem kíméli azt a kezét. Én felkötöttem a nyakába,mert még a kézfeje is be volt dagadva.

Kép
flóra 11

Na,megyek én is szunyálni nemsokára. A F. már elaludt.Lassan követem őt.

Pá...
Jó éjt.

Kép
flóra 11

Ja,és én holnap itthon vagyok, nálunk holnap állami ünnep van. A bársonyos forradalom évfordulőja. :D

Kép
flóra 11

Jó reggelt,sziasztok...:)

Vacak éjjelem volt,este nagy nehezen fél10-kor elaludt,kelt fél2-kor,fél4-kor tettem le...
Negyed ötkor újra kelt...akkor k 2 perc múlva aludt,csak nekem ment ki az álom a szememből..:(
Most mire elaludtam fél7-kor,erre felkelt inaska...:(
Totál hulla vagyok...
Délelőtt amint elaludt,menek én is aludni és ma semmit nem vagyok hajlandó csinálni...
Van itthon tojásleves,májgaluskaleves,zöldbableves,sültcsirkecomb krumplival,kocsonya,rakott töltelékes zöldség,pörkölt tésztával......

Azt hiszem elvagyunk pár napot főtt kajával... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Végre egy nap anyukádnál vita nélkül...:D

Benó:nem baj ha elmondod hogy fáj a fejed.....legaláb napi jelentést kapunk rólatok...:)

Szilzi:ha jól veszem ki,akkor most szent a béke A.-val???

Timi:azért pihenj,mert az első 6 hétben nagyon hamar ki fogsz merülni....
Használd ki mikor baba alszik és legyen 1-1 pihis napod is....
Tudom.......többiek ne nevessenek,hogy ezt pont én mondom.... :lol: :P :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Én minek küldjek képet???
Nem látsz eleget élőben??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Most hogy doliztok????

Edina,Csilla

Tényleg olyan ritkán jössztök,jó lenne többet beszélgetni veletek is...
Nem is tudom,hogy mi voltunk e már egyszerre fent pl.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tegnap inasom kapott nagymamámtól 5ezret névnapjára...
Nagyi ugye nem tud kimozdulni a lakásból vásárolni,igy általában pénzt szokott adni....
Este meg párom anyukájáék hoztak inasnak egy nagy Micimackós sárga polártakarót,volt hozzá egy aranyos Tigris kabala,meg egy 20 centis kutyus,aminek a hátán van egy gomb,ha megnyomod 30 féle dallamot játszik,közneb villog a farka,az oldala,stb...
A pórázát ha meghúzod,akkor meg ugat....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na inaskát a kiságyban hagytam,hiszen tök jól elvolt most....
Fura volt a csend,menek be hát nem elaludt???? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép[/
tancsu

Nem értem ezt mért nem tudja este és éjszaka is...??????? :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Tök jól elirogatok magamnak...:)

Menek még megnézem leveleimet,aztán fél9 felé úgyis ennie kell...:)

Szép hetet!!!

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jobb reggelt!
:evil: :evil: :evil:

Egy órája próbálom hívni a lombikszakrendelést sikertelenül!!!!! Kapcsolnak össze-vissza, zenélnek, aztán a végén senki nem vesz fel!!!!Faszán indul.az agyam majd szét durran!!!!!!!!!!
Én ezt játsszam hónapokig?????????? :evil: :evil: :evil: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Orvostanhallgatónak előbb kerülnék be, mint lombikra!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Mivel tegnap érdeklődtem mindenfelé, azt mondták időpont kell , anélkül szóba sem állnak velem. Hiába ülök a rendelésen, úgysem hívnak be!
Időpontot meg csak telefonon lehet kérni, azt meg nem veszik fel, vagy foglalt.

Kép
muzsuzska

Csáo, majd időnként jövök, ha tudok. :D
Szar lehet sohasem aludni, Tancsu. Biztos nem fogom bírni, ez van. :wink: Neked viszont kitartás! Meg a Timinek is! :D
Zsuzsi, neked is! :idea: :idea: :idea: :idea: Egyszer úgy is felveszik! Tudod, örökké nem eshet....
Megyek.

KépKép
benó

Boldog hétfordulót, Márti! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Halihó!!!!

Kép
martik77

Szia Márti!

Kép
flóra 11

Helló Benó!

Kép
flóra 11

Na,mit szólsz Márti! Megjavult a hallásom! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok, sok puszi nektek! A feléhez értél, Márti a babaságodnak! :D :D :D :D

KépKép
benó

Igen!Vagy csak én kiabáltam hangosan,mert tegnap az L.miatt suttogva írtam :lol: :lol: :lol:
Mi ez az ünnep nálatok?

Kép
martik77

Jelentem már két kórházat hívogatok és még nem vették fel a rendelőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Szia Benó.Még emlékszem mikor arról ábrándoztam,hogy már a huszadik hétnél járok,és tessék. :D

Kép
martik77

Szia Zsuzsi.Csak türelem.Tudod megéri!!!!!! :D

Kép
martik77

Szia Zsuzsi! Talán épp tízórai kavéznak. :twisted:

Kép
flóra 11

Na így lehet valakinek elvenni a kedvét a lombiktól, ha már a bejelentkezésnél csőd van!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Igen Flóra, de reggel 3/4 8 óta????????????????????

Kép
muzsuzska

Tényleg Benó te hányadikára vagy kiírva??? :roll: :roll:

Kép
martik77

Tudjátok mit? Szerintem még be se mentek. :wink:

KépKép
benó

Május 26. És te?

KépKép
benó

Az én dokimhoz 10-10,30 között nem lehet bejutni, mert szünetet tartanak, kávéznak. Hát,ők is emberből vannak,valamikor kell enniük. Csak ez a szünet néha hosszabb is.
Aztán csütörtökön,mikor voltam dokinál, akkor a nővérke lecseszett minket,hogy csüt. pénteken ne menjünk hozzá délben,mert délután uh-t csinálnakés akkor ő nem győzi elkészíteni a rendelőt. :evil: Nem is kell semmit előkészítenie. De délelőtt kimarad egy órácska,délben már ne.... :evil: Akkor mikor? Marha önkényesek ezek a dokik. :evil:

Kép
flóra 11

Tényleg, Zsuzsi,lehet, hogy ma nem dolgoznak. Szabi vagy valami ilyesmi...

Kép
flóra 11

Ma mindenhol mindenki dolgozik, csak annyi munkájuk van ,hogy nem tudják felvenni a telefont! Máshogy meg soha a büdös életben nem lesz időpontom............

Kép
muzsuzska

Ápr.6,de szerintem te hamarabb szülsz.Az ikrek mindig hamarabb születnek :P

Kép
martik77

Ez az ünnep nálunk a bársonyos forradalom ünnepe, ami akkor volt,mikor szétvált Cseszlovákia Csehországra és Szlovákiára. Sajnos, addig sokkal jobb volt. A szlovák-magyar viszony is, mert addig a csehekkel voltak elfoglalva, mert az ő gazdaságuk akkor is jobb volt,irigykedtekés utálták őket. A hülye tót minden nemzetet utál. Leginkább mindig azt, amelyik okosabb tőle és persze vele egy országban él. Szóval a válás után mi lettünk a célpont. :evil:

Kép
flóra 11

Hát azért csak ne szüljön hamarabb. Max.2 héttel. Hallod Benó? Kötelező kihúznod. Ehhez pedig otthon is kéne maradni. :wink:

Kép
flóra 11

Értem,szóval ez az ünnep nálatok is csak a politikai csatározásra jó. :evil:

Ne szüljön hamarabb,ezt én se kívánom,csak statisztikailag hamarabb születnek meg az ikrek. :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: