A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="babcika"]D írta:babcikaebreceni áruházat választva, ez van:

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=38
Kép EZ AZ!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

babci, részvétem a vendéged miatt :wink:

KépKép
Kép
scooper

süti, urad hazatért már a pokerből?

KépKép
Kép
scooper

nem, még odaát van,berni 19-20-ig aludt,aztán lehoztam ,átjöttek nővérem és a két gyerkőc,múlattuk az időt,aztán fél23-kor felvittem és elaludt,most adtam ra egy gatyát,mert nővérem szerint az volt a baj hogy fázott,de én sztem akkor volt melege,na majd ma éjjel kiderül!!!lassan lépek én ,mert holnap anyósozunk,de korán kéne menni,mert utána még felugrunk Moncsiékhoz is!!!

álomporos jóéjszakát babóknak és mamáknak!!!

sutimano76

Király vagyok, kibírtam a gyümölcsnapot... pedig durva volt most nagyon... Sütöttem egy rakat pizzát, ananászos-sonkásat, fokhagymástejfölös-csirkéset és magyaros-gombásat. ha azt mondom, hogy az illatoktól agonizáltam akkor semmit sem mondtam még. jaj nagyon gáz volt ez a nap. na mindegy.

ma megint megállapítottam, hogy valami csudaszépséges babáink vannak.... gyönyörűek :D
Barnus... grimaszmatyi :):):):):):) csúcsszuper képek!!! :)

A vadas receptet tegyétek majd be lécci a picre, vagy a blogra, még életemben nem csináltam, emlékeim szerint nem is szeretem a vadast, de most lehet, h bepróbálkoznék vele....

na, de ez a kapszula... ez brutális.. Orsi, hol bukkantál rá? Azért azt nyugodt szívvel mondom, hogy nem szeretnék a saját ükunokám lenni :( :( :( :(

6 nap van hátra a 90ből... egyre nehezebb néha 8)

most nézem a piszkos 12őt, s rájöttem, h én kevertem ezt a filmet egy másikkal, amiben szintén játszik a Savalas, meg a Bronson, és a Sutherland és az szintén II. Vh-s, tudja valaki, hogy mi annak a másiknak a címe? Ott valami aranyat gyűjtenek be, s a Sutherland egy tankos, és csőbuzi.

na, megyek asszem aludni... holnap pedig dőzsölök, eszek megint grillezett sajtot, meg rántott gombát, meg vmi húst is, és megkóstolom a gombás-magyaros pizzát, Atesz ódákat zengett róla /saját nyálában fulladozós smile/ :lol: :lol:

vicger

Kelly hősei, meg van :D:D:D

vicger

kriszti, kitartás, ügyike vagy! én tuti nem bírtam volna megállni!

süti, akkor volt neked is program estére

KépKép
Kép
scooper

ugyanez van nekünk is.... :wink: (de óóóóóóóóóccsobbért.... :wink: :wink: )
vikiviktor

[quote] írta:

Tök jó is, de csak a Debreceniben van. Még webáruházból sem lehet rendelni :cry:

Hol vetted olcsóbbért, én is én is

t-pk

Kata,mi lett a bébiőr sorsa???nem akartatok debrecenbe menni??? :wink:

A kaposváriban is van,sztem Manó vagy Dorka,szívesen vesz egyet és küldi el neked!!!!

sutimano76

Az angol ebay-en találtunk Andival occcsóbbat,többet is csak az úgy érné meg hogy ott angliába valaki összegyűjti és együtt dobja postára!!!

sutimano76

megrendeltem dorki első kiscipőjét:)))))))))
úgy várom, hogy megérkezzen:) sztem aaaannyira dorkis.. kifutó modell a sokadik pedipedesnél volt csak....persze mindig belenyúlunk az ilyenekbe..
gondolkodtam azon, hogy olyat rendeljek e ami talán majd egy öcsinek is jó lesz.. de aztán arra jutottam, az első kiscipő az első kiscipő:)) és emlék meg minden... szval csajosat kap és csak az övé:))))
mutizom:
Kép

KépKép
dorkamartini

csajok nem lehet hogy többen azzé nem jönnek mert eléggé carakodik a babanet? alig enged be.....

KépKép
dorkamartini

tudom béna vagyok de megint nem találom az adattáblázatunkat... - énnemtom nekem ez mé nem megy......
aki tudja a telószámom ííírgya mán bele..... már ezer éve akarom.... - köööszii

KépKép
dorkamartini

hasonnemszeret babákok anyujai:)))
nyugi!

dorki utálta... most közel 2 hétig nem is lehetett a kanülök miatt... és láss csodát tegnap többször is hasrafordult, ha meglát messzebb egy játékot ami kéne neki akkor addig tornázik amíg eléri.....

szval nyugi! minden babó a saját ütemében halad:)))))

KépKép
dorkamartini

olyan édesek a képek:)))))
én is mutatok párat....
KépKép

KépKép
dorkamartini

Szép napot!

Licitre kínálok 4 garnitúra ruhát vasalásra. ;) óccsóér persze :D

Timi, nagyon cuki az a kis cipőcske :) van egy barna-rózsaszín pöttyös kis masnis cipőcskéje is a pedipednek, az is jajdenagyon tetszik! :)
Dorki persze továbbra is csodaszép modell :)

Babci, na mizu, hogy vagy?

vicger

nekem ma van a mérlegelési napom, úgyhogy 18. helyett a 17.-i súly lesz a tábliban.

most jól elírogatok itt magammal :)

vicger

[quote="t-pk"] írta:t-pk
[quote] írta:

Tök jó is, de csak a Debreceniben van. Még webáruházból sem lehet rendelni :cry:

Hol vetted olcsóbbért, én is én is

Manó lőtte ebay-en nekem óccsobbért... nem volt postaköltséggel együtt 3,000 Ft... :wink:
A Kaposváriban és a kecskemétiben is van... a többit nem néztem.... :? :?
vikiviktor

Lehet megpróbálok vetetni sógornőmmel - londoni...

t-pk

kriszti, mi a lótúrót egyek, gyüminapom van, és semmi gyümölcs nincs itthon...azért egésznapra az a pár szem mandulám-mogyorom ami van :evil:

mérlegelés, hát nagyon kívéncsi vagyok! nekem még mindig nem van mérlegem, mindig baátnőmnél mérickedek

KépKép
Kép
scooper

Scoop, semmi gyümi? :roll: hááát... savanyúkáposzta? passz... semmi nincs? alma se?

vicger

[quote="vicger"]S írta:vicgerzép napot!

Licitre kínálok 4 garnitúra ruhát vasalásra. ;) óccsóér persze :D

Timi, nagyon cuki az a kis cipőcske :) van egy barna-rózsaszín pöttyös kis masnis cipőcskéje is a pedipednek, az is jajdenagyon tetszik! :)
Dorki persze továbbra is csodaszép modell :)

Babci, na mizu, hogy vagy?

Blogba illően, köszi :? :? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
babcika

ajajjj Babci... gyere hozzánk ebédre ;) apjuk szolgálatban, jut neked is :D

vicger

szegény babci....kitartás...

kriszti, egy fél alma sincs itthon, a párom holnap jön haza, akkor hoz pénzt, tehát esélyem sincs ma enni :cry: savanyúkápi sincs.... sütőtökfőzi van a fagyiban, de abban meg van sok krumpli :evil:

KépKép
Kép
scooper

Scoop, akkor vigye a fene a gyüminapot. ettől nem fog összedőlni a világ. Egyél sütőtökös krumplit.

vicger

de mindegy, iszom sok vizet, este meg megeszem ami van itthon mogyi meg mandula....ha nagyon nem bírom, esetleg iszom egy tányérüres húslevest......nálatok ma mi a menű?

KépKép
Kép
scooper

hát ha nagyon ott vagyok már, akkor olvasztok ki.........amúgy gyereknek fagyasztottam le :lol: mit fog szólni megeszem a kajáját :lol: :lol: mondjuk van itthon pár üveg baby kaja, még nagynénémtől kaptam, abba van őszipüré almával...lehet benyomom :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

az őszipüré pl tökéletes :lol: :lol: :lol: :lol: Noncsit meg majd kiengeszteled ;)

nálunk ami múlt husinap, grillezett sajt, meg maradt egy kis csirkehusi, és megkóstolom a pizzát is :D :D :D

vicger

Kriszti és a többi 90 napos diétás! :wink:

Miután megszületik a pici Hanna én is szeretném ezt
a diétát csinálni!
Lenne egy kérdésem hozzátok csajok!
Egyáltalán nem zavar be a tej mennyiségbe és minőségbe?

Köszönöm,ha válaszoltok!

Édesek a gyerkőcök mindannyian!!! :D :wink:

Szintia

Kép
Kép
szintus

Szia Szintus!

Egyáltalán nem zavar be a tejbe.... még talán jobb is... :wink: :wink:

Húúúúúúúúúú kitartás Neked... lassan már babázol.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(ha már így zugolvasol minket... hozzál majd lécci képet is Hannáról.... :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="vicger"]a írta:vicgerjajjj Babci... gyere hozzánk ebédre ;) apjuk szolgálatban, jut neked is :D

mennék én, mennék, még kaja sem kéne, csak a jó társaság :wink:

Kép
babcika

Ok,Viki hozok majd képet!
Addig egy kép a kis Fruzsiról :wink: Kép

Kép
Kép
szintus

Szintus, waooooo már lassan mindenórás vagy :D:D:D:D Fruzsi de szép!!!!!
90 napos: bátran ajánlom, két referencia gyerekem van hozzá, Ati és Luca :D Mindkettőnél több lett a tej és jobb, nem kevesebb ;) mit akarok még... azért a 6 hetet várd meg, addigra lurkó frankón belejön a szopiba, mint kiskutya az ugatásba :)
és igen, képet kérünk majd a csöppről is, és egyébként is jöhetsz gyakrabban is ám ;)

Babci gyere! :)

vicger

[quote="vicger"]a írta:vicgerz őszipüré pl tökéletes :lol: :lol: :lol: :lol: Noncsit meg majd kiengeszteled ;)

nálunk ami múlt husinap, grillezett sajt, meg maradt egy kis csirkehusi, és megkóstolom a pizzát is :D :D :D

nyami.............. :P akkor neked ma jó napod lesz!!! én meg akkor átmegyek baby-be :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

szintus, Fruzsi cukorfalat! a lányom rendesen vigyorgott neki :wink:

KépKép
Kép
scooper

megtaláltam az ebédem: őszibarac-ananász püré alma darabkákkal 8 hónapos kortól.... akkor én már ehetem, ugye :?: :lol: :wink: van egy másik alma málnával de az fúúúúúúúúúúúúj

KépKép
Kép
scooper

ennek még a szaga se áll jól..........ha ezt meg kell ennem...inkább egy jó zsíros kenyér :? :evil: az íze se jobb.......hogy bírják ezt a babók megenni?????????? :? :? :?

KépKép
Kép
scooper

ez nem ér, ebbe van cukor meg keményítő :shock: :shock: ennyit a fogyiról :evil:

KépKép
Kép
scooper

cukor és keményítő???????? ajajjjj :? :?

Luca aludt 4 órát most délután :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: úgy tűnik, megint változik a napirendünk. az esti elalvás is előrébb jött, viszont hajnalban kel 3kor. nahát

vicger

Az kemény, lehet besoroltok az éjjeli nem alvósok soraiba.......

ja, miután megettem, akkor nézem:
összetevők:
ivóvíz, őszibarackvelő 25%, ananász 15%, almadarabok 10%, rizsdara, cukor, rizskeményítő........nesze nekem baby kaja, azt hittem, legalább ez nics telenyomva cukorral :evil:

KépKép
Kép
scooper

írtam egy szerelmes emailt az onyf-nek, hát kíváncsi vagyok

KépKép
Kép
scooper

Egész nap szórakozott a netem, úgyhogy gyorsan megpróbálok megosztani veletek egy receptet. Fogyózók megfelelő napszakba, napba illeszthetik. Egyébként azon a sütisnéne oldalon találtam, amit talán Süti linkelt be a múltkor. Nagyon megtetszett, főleg a gyorsasága miatt és ma ki is próbáltam. Tényleg gyors és finom. (én háromszoros mennyiségből csináltam, 4 gyerek és 2 felnőttre számolva, elég volt).

3 perces sütemény

Hozzávalók:

4 evőkanál liszt, 4 evőkanál cukor, 2 evőkanál kakaó,- fél tk. sütőpor, 1 db tojás, 3 evőkanál tej, 3 evőkanál olaj vagy olvasztott vaj, 3 evőkanálnyi csokidarab (elhagyható), egy csepp vanília aroma, vagy őrölt fahéj

Tegyük a száraz hozzávalókat egy edénybe és keverjük jól össze. Adjuk hozzá a tojást is. Öntsük hozzá a tejet és az olajat (vajat) és ismét keverjük meg. A végén mehetnek bele a csokoládé darabok és a vanília aroma.Vajazzunk ki 2 nagyobb bögrét, és kb. félig öntsük bele a masszát.
Tegyük a bögrét a mikrohullámú sütőbe és kapcsoljuk be 2 percre ( így nem fog kiszáradni, de szépen átsül) 1000 watton (magas fokozaton).
A sütemény felemelkedik a bögre széléig, ekkor gyorsan öntsük ki kistányérra, vagy ehetjük a bögréből is.
Mellé tehetünk tejszínhabot, vagy fagylaltot. nagyon finom, nagyon gyors! :-)

(Saját megjegyzés: szerintem 2 perc sok volt, én legközelebb kevesebbel csinálom, hogy kicsit krémes maradjon, mert ennyi idő alatt teljesen átsült. A csokit érdemes picit nagyobb darabokban beletenni, hogy ne olvadjon teljesen bele.)

Scoop!

Na most legalább tapasztaltad, hogy mi mindent tehetnek egy bébiételbe, szóval mindig meg kell nézni a címkéjét. Remélem azért sikerült valamit enni!!!

Astrid

Kép
astrid

hát komolyan kiakasztó, pofátlanság...tuti el fogom olvasni legközelebb a címkét, de jobb, ha inkább azt eszi, ami főzök neki

bögrés süti nyamm!!!!!!!!!! tésztanapon kipróbálom :wink:

KépKép
Kép
scooper

Derűs estét.

Én még mindig zombi.Ma reggel fél 9 kor tért nyugovóra grimasz Matyi.Azt hittem megpusztulok.Így nem is nagyon volt időm visszaolvasni,de szerintem nem is lesz.Megjártuk a tescot,így kényelmes volt,mert Barni végig aludt,még most is alszik.
Fél 7-től fél 9 ig úgy csinált,mint egy kisoroszlán,üvöltött,nem sírt,hanem oroszlánkodott,így el is oroztam a KisOri nevet kölcsönbe,de komolyan mondom,majdnem hívtam egy papot,mint az ördögűzőbe,mert 2 órán keresztül nyomta.Megpróbálok azért napra kész lenni,holnap mennek postán az Osanitok.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Mi ma családoztunk, mármint 4esben. Lecseréltük Andris autósülését, sütöttünk, főztünk, társasoztunk, nyugi volt. Babcika, remélem túléled a kibővült családodat... :wink: Holnap mindenképp mesélj.

Andi: Hát, nem is tudom, mit lehetne írni erre. Egyszer biztosan jobb lesz, csak győzd kivárni. Azért remélem addig megőrzöd ép elmédet. :wink:

Scoop: Tényleg nagyon szemfülesnek kell lenni, ha babakaját vásárolsz. A Kecskemétiben, Univerben elég sok adalékanyag van, ezért persze olcsóbbak is. Én általában Hipp-et vagy DM-eset vettem, illetve a bioboltban is lehet kapni, az drágább, de elég finom.

Astrid: Nagyon jól hangzik a bögrés süti, biztos kipróbáljuk, már mentettem is. Ma Gábor Anyós féle csokis-citromos kuglófot sütött, isteni lett.

Kriszti: Nagyon ügyi vagy, hogy már csak néhány nap van hátra a 90 napból. És hogy megálltad a pizzát, hát, kitartó emberre vall. 4 órás alvás délután? Azta, Máté ma 30 perceket aludt, 3 etapban, írtó álmos is volt, már 6kor aludt.

Kép

Kép
hgrita

Lehet Berni azért nem alszik éjszaka,mert nappal jót alszik ,3 -4 órákat?????asszem nem próbálom ébrentartani csakhogy kiderüljön,bárha nem fárad ki.....reméletm ,hogy 4 hóra mindenkinek megoldódik az éccakai alvás,bár jóformán csak Andit meg engem érint!!!ugye?

ma vettem cumiról pohárra áttanuló üveget,hátha abból iszik,de nem,amit nem értek mert éreznie kell hogy fincsi tejcsi és mégsem kell,éjjel lehet van hogy csak inni kell fel,amit elintézhetnénk cumisüvegből,hogy cici kicsit tudjon pihizni(ugye én csak 1 ciciből etetek),de kiskanállal a félhomályba esélytelen :roll: :roll: :roll:

Scoop....béjbiétel...hihihi....hát látod jobban jártál volna a gyümivel,ámbár így megkímélted Noncsitól a cartól :? :roll:

sutimano76

Kriszti,Luca 4 órája hajrá,remélem nem kavar be éjszaka!!!Kaják jól hangzanak....a grillezett sajt milyen sajt és mit takar a grillezés,mármint hogyan?????

Szintus nagyon édes Fruzsi!!!!!a kép kicsit olyan retrós,direkt????nekem tecc!!!!

Andi,kérdezd meg a dokit mikortól lehet altatót(xanax) adni?????bocs de már nincs jobb ötletem!!!

Rita,de jó kis progik,remélem majd mi is ilyen család leszünk,mert a folyton tv-playstation-számítógép nem lesz jó....remélem Berni megváltoztat,mondjuk nálam a tv már csak este 9 után játszik,addig már zajforrásnak is idegesít!

sutimano76

Ja amúgy a mi éjszakánk is car volt,sűrű kelés után 5-6-tól Berni fent volt,aztán 7-8 körül átvittem a kiságyába,ahol vagy csöndbe volt vagy ő is visszaaludt,mert én 9-kor keltem hogy addig mi volt ???????esküszöm már csak félálomba műkszöm,de Andihoz képest még jobb ha befogom a szám!!!!

sutimano76

Kriszti nekem sok a vasalnivalóm,hozzácsaphatnám az enyim is????

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: