A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Megint foltos a tükör :oops: :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, gratula! :) A méretei alapján pont akkora, mint lennie kell? A méhszáj miatt egyelőre nincs semmi teendőd? Ja, és szerintem majdnem félidősen +1 kg TALÁN még elmegy... :lol:

Brunhild, hogy áll a tippelősdi? :)

Elhatároztam, hogy én is elmegyek tornázni. Jövő héten kipróbálok két helyet, mert a régi, ahova jártam (az Aranytízben) sajna megszűnt. A Kálvin térinél meg sajna nem jó nekem az időpont.

2 hét múlva kaptam időpontot genetikai uh-ra. Izgi!

Holnap viszont fül-orr-gégészet Pannával, mert nem javul a füle, pedig végigszedtük az antibiotikumot. :( Emellett persze orrcsepp, cataflam, infralámpa stb, szóval kicsit félek, ezután mi jön. :/

Lucababa, gratula!!! :) :)

anabique
Budapest

Panndi, látom a + 1 kg mind a pocidon van. :D :D :D

anabique
Budapest

Szegény Panna :(

Korának megfelelő, pár nappal nagyobb, de az belefér :)

Méhszájam Fruzsival is ennyi volt ilyenkor, igaz fekvés is lett belőle, de egyelőre nincs tennivaló :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Linácska
Levi könnyedén átvészeli a bárányhimlőt! Így legalább természetes védettséget szerez! (barátnőm kisfia 6 hetesen volt barikás) :wink:

Panndi
Nagyon helyes pocikád van :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Anabique, többen sajnos nem tippeltek .... :)

Barátnőm kisfia is így volt, végig szedték az antibiotikumot, de nem jött helyre. és akkor volt az is, hogy nem hallott rendesen arra a fülére. Megkérdeztem ma tőle, azt mondja időközben teljesen helyrejött, hallása is jó újból, és magától jött helyre. Remélem nálatok is így lesz!

Panndi, hol van az az a 1 kg??? :D
20140901114303

Koszonom szepen a sok infot a vizsgalatokkal kapcsolatban.

Panndi,
Szep a pocak :lol:

Gydavid,
Remelem ma mar sokkal jobban erzed magad. Gyogyulast!

Linacska,
Levi nagyon ugyes kis krapek hogy ilyen jol turi. Meglatod milyen jo lesz tullenni rajta es tudni azt hogy mar nem kaphatja el.

Anabique,
Szegeny Panna, remelem nincs nagy baj
Kar hogy nem a Kalvin-ra josz tornazni.....en Hetfon szeretnek ott kezdeni. Majd megirom hogy milyen.

Tegnap csinaltam magamrol pocakfotot....megprobalom felrakni
Kép 16 hetes pocakfoto.... ebed utan ;)

Kép

Kép
ica79

Haaat, majdnem sikerult :oops: :oops: Ezt meg gyakorolni kell

Kép

Kép
ica79

Ica, tessék. :)

Kép

anabique
Budapest

Ja, és amúgy nagyon csini poci! :) Régen nagyon közel laktunk a Kálvin térhez (úgy 100 méterre :) ), akkor még tuti oda jártam volna.

Brunhild, köszi, hogy megkérdezted. Hát, kíváncsi vagyok, mit mondanak holnap, remélem, semmi drasztikusat nem javasolnak... :shock:

anabique
Budapest

Panndi, Ica: Tök jó pocis képek. Szépen alakultok
A többiek is mutathatnának!!!!!

Panndi: Jó h minden oké, reméljük most nem kell majd feküdnöd. Gábor baba szépen el lesz odabent. :-)

Brunhild: Micsoda oldal? Ennyi nyomozás után már csak megértésből is kiscsajnak kell lennie.
Pénteken 10.30ra megyek.

Ana: Jó ez a video. Nem semmi. Nekem ez új, mert Zéti egy lusta disznó volt odabent. Nagy kegyesen néha arrébb úszott, és ennyi. A terhesség vége felé, háton feküdve ingereltem, h igen is adjon valami jelet. A frász néha majd rám jött. Remélem most nem így lesz. Bár babucira nem panaszkodom;amint meghallja a körmöm kopogását a laptopon, azonnal jelentkezik :-)

Addisz: Lactacid esetleg? Lehet, h erre kifejezetten nem jó, de a kezdeti problémákat lehet vele kezelni.

Hétfőn farsang délelőtt az oviban. Két órát engedélyeznek odabent a szülőknek, már nagyon várom. Tavaly Zéti beteg volt, csak a sütiket sikerült bevinnem....
(Jucus: vettem Kövér Ellenőr jelmezt, a hátulja meg Thomas. Ha kell, nektek, szívesen kölcsönadom :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Köszi lányok a gratulációkat.

Ica és Panndi szép pocakotok van. Hát Panndi te nagyon vékony vagy, hova bújt a baba?

A gyerekek ma hiszti napot tartanak, kész vagyok.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Hallottam ma egy tök érdekes dolgot, és meglepődtem, h eddig hogy hogy nem mondta még senki, illetve nem olvastam róla:

Egy kollégám kérdezte, hogy Zéti milyen volt kicsinek, és elmeséltem neki, -hogy hát csúnya ilyet mondani, -nekem a világ legtökéletesebb gyereke volt, és az is a mai napig, de jót tett neki az idő múlása, napról napra szebb lett :-) (Legalább nem vagyok elfogult)
És folytattam, h annyiban tért el az újszülött képe az apjáétól, h az fekete fehér volt, Zétié meg színes. Amúgy mint két tojás.

Erre elmesélte, hogy állítólag minden újszülött jobban hasonlít az apukájára az első pár napon,és ez nem véletlen. Ugyanis azért kódolta így a természet, mert a hímek az állatvilágban sok esetben elpusztítják kicsinyeiket, és mivel így van hasonlóság, magukra ismernek, nem bántják a kicsiket. Később a hasonlóság nem marad annyira egyértelmű, viszont az érzelmi kötelék megmarad..... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: érdekes. Nem?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Anabique,
koszi hogy megforgattad a kepet.....nem ertem hogy miert fordult el, amikor feltoltottem akkor meg normalis volt :oops:
Valamit rosszul csinaltam ugye?

Kép

Kép
ica79

Errol a hasonlosagrol en is hallottam, de ugy tudom hogy csak az elso szulottnel igaz?!

Az en paromnak oriasi orra van, ha kislanyunk lesz akkor nem fog neki jol allni :? Lehet hogy megis jobb lenne fiut kivanni :oops:

Kép

Kép
ica79

http://www.in-gender.com/cs/forums/default.aspx?GroupID=14 Ez AZ oldal...lehet jó sok uh-képet nézegetni :)
20140901114303

Netty,
amit írtál az állatvilágról, és a hasonlóságról, az állítólag tényleg így van, és pont azért, hogy a hím ne taszítsa el a kicsit. Bár én mondjuk két orrszarvút nehezen tudok megkülönböztetni :lol:
Állítólag ez az embereknél is megfigyelhető, mi is tapasztaltuk.

mrsleo,
azt monda a gyerekorvos, hogy ha eldurvul a bárányhimlő menjünk vissza. Na de mi számít durvának? Mire hazaértem a szülőiről nekem elég durvának tűnt, még el is sírtam magam. Nem is annyira a pöttyök száma, bár bőven 100 fölött van, hanem a kinézete, Nagyon sok 1-1,5 centi átmérőjű van. Ami először jött a fején az szerintem nagyon szépen megy végig a stádiumokon, de a törzsén lévők nagyon csúnyák. De lehet, hogy ilyennek kell lenni, csak ugye Lili nem ehhez szoktatott hozzá.

Panndi, Ica,
szép pocakfotók.

Na megyek, elaltatom a kis barimat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönöm szépen egy kicsit jobban vagyok. Talán tegnap volt a fordulópont.
Szegény Barbikámnak tegnap reggelre kb 10 herpesze lett. Reggel sírva jött, hogy nagyon fáj neki, persze nem engedhettem suliba. Iszonyatos csúnya volt neki.Vettünk krémet, tapaszt, homeós bogyót, talán egy kicsit javult.
Péntekre én is bejelentkeztem 4d-re, mert ez a tegnapi uh minden volt csak az nem. Lehet, hogy kicsit korai, de mindegy.

Kép
Kép
Kép
gydavid

Sziasztok!

Jó sokat írtatok.

Gratulálok az UH eredményekhez!

Panndi, ezennel felhatalmaznak, hogy a nap bármely szakában megegyél egy fél disznót. :D

Netty! Köszi. Elképzeltem a sportgiliszta fiaimat kövér ellenőr jelmezben. :D
Lehet, hogy már írtam, de nem fogom túlpörögni a farsangot. Ádám orvos lesz :oops: , Előd meg úszóbajnok. :D Nem kell hozzá semmi kreativitás, szabás-varrás stb. Lusta disznó vagyok.
Ebből kifolyólag sem a mosható pelus, sem a terhestorna nem jön szóba nálunk.
:oops:

Ica! Csinos kismamapocakod van (és szép a fürdőszoba).

Gydavid! Lehet, hogy a lányod beteg lesz napokon belül vagy menstruálni fog. (láz, ilyesmi)

Linácska! Kitartást! Az eldurvulás szerintem azt jelenti, hogy elfertőződik valamelyik pötty. (sokkal nagyobb, mint a többi, határozott, kiterjedt vörös udvar veszi körül, keményebb tapintatú nagyobb dudor, esetleg gennyedzik). Hiába nagyok a pöttyök és csúnyák nem sok mindent lehet velük csinálni. Gyerekeknek vírus ellenes szert csak nagyon ritkán adnak (pl. bizonyítottan immungyenge gyerek) mert nem egy veszélytelen szer és kifejlődött betegségnél már nem is olyan hatásos.

Anabique! Jobbulást Pannának!
jjucuss
Eger

hűha, én is visszaolvastam, de csak egy-két dologra tudok reagálni, meg már nem is emlékszem többre :oops:

Linácska, a kisebbik fiam 8 hónaposan lett bárányhimlős, a bórgyógyászaton voltam vele valami kis nyavalya miatt és rá 14 napra kijött az első pöttty. A nagyobbik 20 hónaposan volt, vele könnyen átvészeltük. De a kicsi 8 hónaposan úgy nézett ki, hogy azt senki nem hitte volna el. hatalmas pöttyök, kb. 200 a kis testén, némelyik körül piros udvar. én már annyir kétségbe voltam esve, hogy bevittük a szent lászlóba, ahol majdnem kiröhögtek, hogy a gyereknek nincs semmi baja, ilyen egy jól elkapott bárányhimlő. szóval a lényeg az volt, hogyha a gyerek mozgékony, iszik, nem hagyja el magát és nem levert, akkor nincsen baj. A homeós bogyók nekünk nem segítettek, a szent lászlóban azt mondták, betadinos fürdetővel szabad csak fürdetnem napi 3-szor kellett, mást ne tegyek rá, mert tilos. ő pl. nem vakarta el sehol.

Lucababa, örülök, hogy minden rendben a babával.
Panddi, hogy te milyen vékony vagy!!!!! és 1 kg, azt hiszem 6 kilónál meg is fogsz állni nem? én a fiúkkal 12 kilót híztam. 60-ról indultam.

Csöppke, mi volt az Uh-n? hol voltatok?

én tegnap voltam saját dokinál, de nem nézte a nemét, csak gyorsan húzott kettőt a hasamon, meghallgatta a szívét és ennyi volt az Uh. neki a heppje, hogy mindig vizsgál méhszájat, 4 hetente kell hozzá menni, ezt be is tartatja.

KépKép
pusa

Netty,
érdekes amit írsz a hasonlóságról, már én is hallottam erről.
Nálunk a nagy amikor megszületett, kiköpött apja volt, de annyira, hogy azt mondtam, ezt nem hiszem el. aztán 5-6 hónaposan kezdett megváltozni, tökre babás lett, kezdett rám is hasonlítani. :roll:

KépKép
pusa

jjucuss, pusa,
nekem is az az érzésem, hogy csak nekem tűnik csúnyának, de igazából ennek így kell kinézni. Nagyon sok pöttynek van piros udvara, legalább 1,5 centisek. Majd holnap lefényképezem. A szemhéján jött még újabb, remélem majd ha hegesedik, akkor sem zavar be a látásába. A lába sem ússza már meg.
Gondolom az, hogy állandó gyógyszert szed a refluxra, az nem igazán befolyásolja az immunrendszerét, mármint, hogy legyengült-e. Inni amúgy iszik, enni nem. Csak kukit, tápit.

gydavid,
jobbulást mindkettőtöknek. Én is 16+0-n voltam 4D-n, szerintem már szépen fog látszódni minden, ha jó minőségű gépen nézik. Drukkolok.

Ja, és ma délután elég határozottan éreztem Boti babát. Ez már tuti ő volt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hello:) Megjöttünk UH-ról!

Hatalmas élmény volt, ésssssss Kisfiúnk lesz!!! :) :) Annyira örülünk:)

Kép

Köldökzsinórral játszós:

Kép

Lett vagy 50 képünk, plussz DVD-nk, még a könnyem is kicsordult, olyan gyönyörű a bébike :lol:

Mindene tökéletes, korának megfelelő, úgyhogy frankó :wink:
Végig ficánkolt, nyelvet nyújtogatott, vakarta a fülét, szopizta az ujját... tökjó fazon. :lol:

Na ömlengésnek vége :oops: :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ó bocsi, jó nagy lett a kép :oops:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

csöppke,
gratulálok!!! Nagyon helyes kispasi :lol:
És ezek szerint neked is bejött a Jónás :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csöppke, gratulálok! Tényleg nagyon jók a képek (kár, hogy nem lehet kinagyítani őket) :lol:
20140901114303

Linácska, már le is ellenőrízted? Köszi :lol: :lol:
20140901114303

Linacska! Egyszerre mind biztosan nem fertőződik el.

Csöppke! Gratulálok!

Levontam a konzekvenciát. Mindenkinek nem jöhet be a Jónás, így én leszek a kivétel, aki erősíti a szabályt. :D
jjucuss
Eger

Csöppke
Már alig vártam, hogy jelentkezz, nagyon kíváncsi voltam! Mennyi gyönyörű kép! Gratulálok a kispasihoz!

És plusz egy pont Jónásnál!!! Brunhild ;)

Panndi
Tényleg szuper vékony vagy, nagyon helyes poci! (a tükör nálunk is mindig maszatos, gyerek mellett szerintem képtelenség fél óránál tovább tisztán tartani :))

Gydavid
Én is nemsokára megyek 4D-re, remélem mindkettőnél jó minőségű lesz a gép és mindenre fény derül! Barbinak jobbulást!

Ana
Szegény Panna :( Talán a fülészeten mondanak még valami alternatívát a szúrás helyett. Drukkolok!

Luca idén tigris lesz a farsangon, szerencsére már minden kelléket beszereztünk, egy ügyes kezű barátnőm készítette a jelmezt, csak néhány kiegészítőt kellett venni.

Rakok fel pocakfotót én is. Kicsit steril lett a háttér és semmitmondó a környezet, de úgysem ez a lényeg. Én nem látom, hogy nőtt volna mostanában.

Kép

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Jjucuss
Én is pályázok a kivétel pozícióra ;)

Linacska
Majd ha lesz időd, akkor teszel fel friss táblicskut? Előre is köszi :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

JJucuss :D :D :D

Addisz, szép, nagy pocak!

Gydavid, akkor neked is szorítunk az uh-ra! 10 herpesz??? Ilyet még nem is hallottam :( Remélem hamar helyrejön Barbi!
20140901114303

addisz,
persze, teszek fel, csak még rékust beleírom. Aztán mit csináljak vivikével és orsival, csak bejelentkeztek, de azóta semmi....

Csináltam Leviről képet, szegényen csak jönnek-jönnek a pöttyök, a szemén már 4 van.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szegény Levi! Még jó, hogy nem viszket neki, bár ezt furcsának tartom... Főleg a pelenkában, ahol meleg van és izzad, ott nagyon kellemetlen lehet :(

Kérdezed Orsit és Viviket..nem tudom, én úgy látom, hogy Orsi már nem jön..nekem még Nika-val van bajom, vagyis már nagyon nagyon rég nem jelentkezett...?
20140901114303

Ildóca is nagyon eltűnt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska
Nem tudom mi számít normálisnak, de Luca pont így nézett ki...:( Tényleg szörnyű látvány, én is szenvedtem miatta. Sokáig tartott, mire mindegyik eltűnt (3 hét!), sőt, utána is volt néhány száraz, halvány folt, de nagy mázli, hogy nem vakarja, Luca éjszaka öntudatlanul nagyon vakarózott, meg is maradt sajnos a testén néhány heg.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Linácska, ez a kép...egy pillanat alatt eldöntöttem, hogy oltatunk! (eddig is erre hajlottam, de most már meggyőződtem!)

Csöppke gratulálok!

A Jónás...hát én is kivétel leszek! :D
Egyébként az Áronos fórumban van egy csaj, mindkettőre fiút jósolt neki, és mindkettő lány lett.
Szóval azért azt kijelenthetjük, hogy nem 100%-os.

Nekem tegnap délután nagyon fájt a hasam. Szerintem a növekedéstől, de kellemetlen volt: ittam egy CM-es magnézium pezsgőtablettát, és gyorsan elmúlt.
Viszont ennek hatására azt álmodtam, hogy vérzek. Rohantunk a kórházba, ahol valami nővér meghallgatta a hasam és röhögött, hogy ez egy tök aktív baba, mit vagyok megijedve. És tényleg látványosakat rúgott.

Reggel viszont tényleg olyan cuki volt. Mikor az oldal fekvésből hátra feküdtem a köldököm alatt maradt egy dudor. :D
Olyan kis cuki volt: Áronhoz ilyenkor nem lehetett hozzáérni, mert azonnal visszahúzódott, Emma viszont tök türelmesen várta, hogy simogassuk - én is és a férjem is.

Én erről a hasonlóságról már hallottam: Áron is kiköpött apja volt. Most már egyre inkább rám is hasonlít, a szája az apjáé.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jó reggelt,
Linacska: :shock: Szegény Levi!

Csöppke, nagyon-nagyon jók a fotók!!!!!! Örülök, hogy felraktad őket! :)

Addisz, neked is nagyon szép a pocid! :)

Éjszaka a másik csajszink kezdett hányni... Már tényleg nem tudtam, mi hiányzik. :( :( :(

Magzatmozgás: néha annyira aggódom, mert nem érzek SEMMIT. Van, hogy napokig egy árva mozdulat sincs (legalábbis olyan, amit éreznék), aztán Bercibébi megkegyelmez, és csinál valami érezhetőt. Pedig ilyenkor a lányokat már rendszeresen éreztem. Ugye csak lusta...??

anabique
Budapest

Ana
Én ugyanígy vagyok vele! Most már napok óta nem éreztem a babót, előtte pedig rendszeresen bejelentkezett reggel és este. Ilyenkor persze próbálok nem parázni, hiszen még elég kicsit, Lucát nem is éreztem ekkor, de azért szoktam neki mondani, hogy ne lustálkodjon, mert akkor engem a szívroham kerülget...

Szegény Lilla :( Biztos elkapta Pannától. Kitartást!

Noémi
De jó, hogy már ennyire aktív Emma és így hagyja magát. Az én csöppségem menekül, ha a pocimra teszem a kezem...
Ezek szerint Neked sem volt túl jó éjszakád...az én álmom egy temetőben játszódott és akkor tovább nem is részletezném...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Anabique, jobbulást a lányoknak!

Addisz, legalább időben felébredtél? Az enyém szinte végig játszódott.

Én még ritkán érzem Emmát. Eddig talán 2-3 alkalommal rugdosódott.
De én még úgy vagyok vele, hogy ez is ajándék, mert még olyan pici, szóval én még nem aggódok. Majd a 20 hét után.
Addig meg ott a szívhang hallgató, ha jönne a para.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Betegeknek jobbulást!

Csöppke
Gratulálok!
Nagyon jók a képek!

Linácska
Szegény Levi!

Addisz
A te képedet nem tölti be rendesen, túl nagy! :cry:
www.irfanview egyszerűen használható képszerkesztő :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Noémi,
kár, hogy nem egy hónappal később volt az oviban ez a betegség, mert akkor legalább Levi már 1 oltást kapott volna. Ma a 4. nap, és nem hogy javulna, hanem romlik. Csak ma vagy 50 pötty jött rajta, már az arca meg a végtagjai is végig olyanok.
De nem is ez zavar annyira, hanem hogy 3 napja nem evett csak kukit, és ma már 2 óránál többet nem bír ki ébren, pedig nem lázas.
Eddig a Jónás jóslatokban Te vagy a kivétel itt a topicon :lol:
Gyorsan csinálok ebédet, és fel is teszem a táblát.

A babát én is nagyon ritkán érzem, szinte soha. Tényleg ilyenkor a legjobb a szívhanghallgató. Engem megnyugtat. Napi szinten nem használom, csak ha már régen éreztem Botit.

Nem tudom ki, de írtátok itt a topicon, hogy milyen homeobogyó jó erre a himlőre. Próbáltam venni a gyógyszertárban, de csak néztek nagyokat, fogalmuk nem volt, annyit mondott a csaj, hogy egy bárányhimlő súlyosabb annál, minthogy egy homeobogyóval gyógyítani lehessen :roll: Meg tudnátok írni a nevét?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi,
köszi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csöpke
Gratulálok.Nagyon jó képek.

Anabique
Lánykádnak jobbulást.

Lnacska
Tényleg jó sok van tajta.Jobbulást!

Gydavid

Jobbulást neked és Barbinak is!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Sziasztok!

Linacska, jobbulást Levinek! Szegényke :(

Mi ma beszédjavítóztunk Zsófival délelőtt, Fruzsi papázott, mindketten eléggé kidőltek :lol:

Nekem meg megy a hasam :oops: Pár napja azon nyafogtam, hogy nem tudok WC-re menni, hát most tudok...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Gyermekszáj (olvastam, nem saját szerzemény..)
...
Apa, apa, az öcsinek is van olyan mint neked, de a tiéd milyen szép nagy!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20140901114303

Megjártuk a fülészetet, szerencsére nem volt szúrás! Pannának középfülhurutja van, újabb antibiotikumkúrát és orrcseppeket kap, viszont azt mondták, akár 2 hétig is eltarthat a gyógyulás...!!!! :(

Lilla viszont már reggel óta úgy rohangál, mint aki nem is hányta tele az ágyunkat alig 14 órája... Legalább ő jól van. :)

A szívhanghallgatótól lehet, hogy még jobban beparáznék, pedig biztos jó találmány, de ha nem találnám a szívhangot... :shock: Kb 2 hete védőnővel próbáltunk szívhangot hallgatni, de nem jött össze, azt mondta, még kicsi hozzá. Mire meg elég nagy lesz, addigra szerintem (remélem!) a mozgásokat is fogom rendszeresen érezni.

Őszinte részvétem a rémálmokkal küzdőknek...!!

Ha minden igaz, ma kezdem az 5. hónapot! :)

anabique
Budapest

Jaj de jó, hogy nem szúrták! Meg az is, hogy Lilla jól van :)

Szerencsére én már naponta többször érzem Gábort, délben meg este rendszeresen jelentkezik :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

nagyon jók a képek Csöppke, ide igazán érdemes volt elmenni.
és ez mennyibe került? 40 kép és hány perces DVD? csak azért kérdezem, mert én is mennék 1-2 héten belül babamoziba.
és gratulálok a kisfiúhoz, annyira jó, hogy annak vártátok és az is lett.

a kalciumot mivel kellene akkor pótolni?
én Schlüssler sóban szopogatom napi egyszer, ezt ismeritek?

KépKép
pusa

Linácska, légyszi tegyél fel egy aktualizált táblát.
akkor végül van olyan ,akinek nem jött be Linácska Jónásos jóslata?

KépKép
pusa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: