Sziasztok Lányok!
Orsi!
Csodálatos nő és anya vagy! Ahogy kezelni tudod/tudjátok, ezt a helyzetet, le a kalappal! Egyébként hidd el, hogy manapság már nem olyan félelmetes a műtét és az utána lévő dolgok, mint régen volt. Nálunk a szomszéd kisfiú született ajak és szájpad hasadással. Őt 9 hónaposan műtötték meg. Annyi volt, hogy szopizni nem tudott rendesen, hanem egy speciális cumival etették. Persze ez a szájpadhasadása miatt volt. Ma már 2,5 éves a kisfiú, és minden rendben van vele. Szépen megcsinálták a száját, és teljes életet él! Biztos vagyok abban, hogy közülünk az egyik legboldogabb - hanem a legboldogabb - életet fogjátok élni hármasban, hiszen Te már most is tudod, hogy mit jelent elfogadni és szeretetben, megbékélve élni!
Edit:
Megértem, hogy nem szeretnél skorpió kislányt

. Nem könnyű esetek! Nekem is számos skorpió lány ismerősöm van, és mint a kő, olyan kemények és önfejűek. Én viszont hajtok a skorpió kisfiúra, mert a skorpió férfi viszont bugyiszaggató természetű

, és a halak fiam mellé - én meg rák vagyok - pont be is passzolna a következő vízjegy

!
Annus:
Te már 3 hét múlva CTG-re mész? Engem csak a 36. héttől rángatott be a doki CTG-re. Örülök egyébként, hogy minden rendben, és megnyugodtál remélem, hogy kőszikla vagy

! A jóslók pedig ilyenkor - főleg második babánál - teljesen természetesek! Már tudod mit kell érezned. Ez is lehet az oka annak, hogy az ember lánya felfigyel rá

!
Katinkababa:
Már neked sincs sok hátra a melóból. Én már csak hétfőn dolgozom. Ma megírtam az utolsó ítéletemet is, hétfőn lestatisztikázok, vasárnap összeszedem a cuccaimat, és Isten veledet mondok egy időre a Markó streetnek

. Tudom már most, hogy hiányozni fog, de már érzem, hogy fáradok, és a figyelmem sem a régi. Szorítok a karácsonyi otthonlétnek

!
Menion:
Hát én nem tudom, de ezek a védőnős látogatások nekem soha nem jöttek be. Most szerencsém van, mert dolgoztam, és a védőnőm sem az aktív típus, így nem jött ki, de biztos, hogy megidegesednék, ha másfél órát elvesz az életemből

. A szobát viszont megértem, hogy mutogatod

!
Pancsi:
Örülök, hogy Ti is jól vagytok! Szép eredményeitek vannak!
Cicóka:
Hajrá a december 10-re! Neked sincs már sok a melóból, ahogy olvasom. Milyen furcsa, hogy szép lassan mindenkinek eljön az otthoni "pihenés" ideje

!
Eper:
Ne izgulj! Nekem sincs semmi készen. Még ruhákat sem válogattam, nemhogy kimostam... Egyedül a kiságyat szerelte össze apjuk valamelyik este. Se babakocsi előkeresve, se matrac kitisztítva, se a szekrények kifertőtlenítve, se összepakolva... Semmi. Úgyhogy kicsit megnyugodtam, hogy nemcsak én vagyok így, hogy sehogy

!
Cicus:
Most olvasom, hogy Te is a későn "érők" táborát erősíted

:D! Egyébként szerintem én is hamarabb szülök. A fiam a 38. hétre jött, és most sem azt érzem, hogy kihúzom a 40. hétig. Bár őszintén? Nem is nagyon akarom

! A vizsgálataidon meglepődtem én is. Nekem is volt tavaly két vetélésem, és az elején a doki sokkal többet akart látni, mint az első gyereknél. No mindegy, ezen már ne rágódj. Célegyenes van! 33. hét! Már gond nem lehet!
Bei:
Gratulálok a jó eredményekhez!
Julcsi:
Pihizz, és már mindjárt 34. hét!!
Béen:
Jó mozizást! Vagyis már túl vagytok. Remélem mutogatta magát a babó!
Magzatvíz témához:
Nekem két szülésem volt eddig. Mind a két esetben 3000-es méhszáj mellett ömlött! a magzatvizem. Teljesen zárt, szikla szilárd méhszáj. Szóval a zártság nem jelenti azt, hogy ne folyhatna a magzatvíz. Viszont Kriszta nehogy olvasgass a neten, mert sok hülyeséget tud ilyenkor az ember összeszedni... Nyugi! Semmi gond. A doki is elegendő magzatvizet látott, és haza is engedtek!
Kórházi csomag:
Nem akarok okoskodni, csak tapasztalatot megosztani. Én is eldobható bugyival érkeztem meg. Haza is hoztam majdnem mindet. Itt állnak a sarokban. Nekem a bajom az volt velük, hogy nem tartottak semmit. Leesett, a betétet nem lehetett normálisan belerakni, gyűrődött stb. Sokkal kényelmetlenebb volt, mint egy átlagos pamut bugyi. A gátseb miatt sem éreztem komfortosnak. Így a második naptól vetettem anyámmal egyszerű, fehér, olcsó pamut bugyikat, és sokkal kényelmesebbek voltak. A másik. Gátsebnél én nem bírtam használni a Tena betétet. Ahogy ültem, mozogtam, folyamatosan összegyűrődött, és irritálta a sebet. Nekem a legbrutálabb Always éjszakai szárnyas betét bevált, és nem véreztem annyira, hogy az ne lett volna elég. Ja, és amit nem hagyok itthon: aranyér elleni kenőcs...
Egyebekben minden ok velünk. Bár ez a hét is tartogatott érdekességeket. Ugyanis kijött a pocakomon 6 db pirosas pötty. Természetesen a szifiliszes és a rühatkás sztorim után egyből neten böngésztem - látod Kriszti ezért nem szabad utána nézni dolgoknak

- a szifilisz kiütéseket, és rühatka csípéseket. Bár furcsa volt, hogy csak a pocakomon. Elmenetem nőgyógyászhoz. Lövése nem volt. Szerinte a terhességi kiütés nem ilyen. Vegyünk vért, nézzük meg, nem-e vírus fertőzés. Kiderül, hogy nem, de azért menjek el bőrgyógyászhoz. Már megint temettem magam... Majd a bőrgyógyász közli, hogy egyszerű bőrgyulladás és mosakodó kenőcsöt adott rá. A kiszáradt bőröm így reagált a tusfürdőmre... Ááááá!!! De kicsivel több a nem középsugaras vizeletemben a baktérium, úgyhogy kedden mehetek kenetre. Gyakorlatilag minden héten szúrnak, vágnak, kennek

:D Komolyan mondom hiányozni fog már, ha megszülök.
Apropó! Szerintem én leszek az első

. Én november 18-án fogok szülni. A fiammal is megbeszéltem az időpontot, és a mostani babóval is. Minden alkalommal visszajelez nekem, amikor ez a téma kettőnk között

! Úgyhogy én vállalom az elsőséget!
Huhh, hosszú lettem! Mindenkinek jó pocakos, babváros hétvégét![/b]