tünmény, hogyhogy nem lesz netetek otthon? átmenetileg, vagy végleg?
dharma, csak zárójelben, meg nem észtosztani akarok, de a cumit gondold át
na, vége a nyugalomnak, majd alkalomadtán folytatom.
nándi kinevezett hegynek: mászok mászok...
2008.12.20 09:21
2008.12.20 09:29
2008.12.20 11:10
2008.12.20 11:16
2008.12.20 12:36
2008.12.20 13:24
2008.12.20 15:08
2008.12.20 15:10
2008.12.20 16:03
2008.12.20 18:05
2008.12.20 18:30
2008.12.20 19:08
2008.12.20 21:19
2008.12.20 21:40
2008.12.20 23:11
2008.12.20 23:29
2008.12.20 23:31
2008.12.21 08:49
2008.12.21 09:35
2008.12.21 09:37
2008.12.21 09:44
2008.12.21 15:57
[quote]2 írta: kg finomliszt
70 dkg porcukor
6-10 tojással(toji nagyságától,liszttöl,tészta állagától függ,nekem ált 8 kell bele)
70 dkg vegyes virágméz összeolvasztva 25 dkg margarinnal(mézbe beledarabolom a margarint,lassu tüzön addig kevergetem,amig fel nem olvad teljesen)
2 pupos teáskanál szódabikarbóna
finomra örölt füszerek:
fahéj
szegfüszeg
ánizs
koriander
gyömbér(óvatosan vele)
és egy pici bors-izfokozónak
ezeket mind egybe egy nagy tálba,jól össze kell gyúrni-az elején ijesztöen ragadós trutyi de aztán szépen összeáll!
nem kell pihentetni,lehet rögtön lisztezett deszkán nyújtani,szaggatni,sütni.180 fokon kb 5-6 perc elég neki!
De ez tényleg óriás adag!amikor elöször sütüttem,fél Rákoscsaba kapott belöle,annyi lett... Azóta felmérem az igényeket ,és annak arányában osztom a mennyiségeket egyformán!
2008.12.21 16:39
2008.12.21 17:04
2008.12.21 21:55
2008.12.21 22:24
2008.12.22 08:06
2008.12.22 09:14
2008.12.22 10:01
2008.12.22 10:21
2008.12.22 12:57
2008.12.22 13:02
2008.12.22 13:08
2008.12.22 13:46
2008.12.22 15:23
2008.12.22 15:59
2008.12.22 16:46
2008.12.22 22:15
2008.12.22 22:36
2008.12.23 07:59
2008.12.23 08:13

