A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

bogi! neked is, meg mindenkinek, aki nem jön már karácsonyig, áldott, békés ünnepet kívánok!

tünmény, hogyhogy nem lesz netetek otthon? átmenetileg, vagy végleg?

dharma, csak zárójelben, meg nem észtosztani akarok, de a cumit gondold át :) én is így gondoltam gyerektelenül, mint te, mert sokáig cumiztam, és ferdék a fogaim, meg minden, és nem adtam a lányomnak. és egy hónap múlva sírtam, hogy nem fogadja el, annyira jó lett volna, ha van valami, ami segít neki megnyugodni rajtam kívül. én megfogadtam, hogy ahogy kikerül valaha gyerekem a rút világba, bizony cumit kap... sokkal jobb az anyatestnek az éjszakai 100 szopatás helyett csak 3-4-szer szoptatni, és a többi esetben egy cumit benyomi a szájába, akármennyire is szoptatás és igény szerinti szoptatás párti vagyok. gondolom lesz majd egy menet leszokni róla, de a környezetemben jó tapasztalatok vannak. lehet normálisan, odafigyeléssel is a cumit, cumizást kezelni, kontrollálni. nándi cumizik, alváshoz mindig, és ha valami baj éri, vagy nagyon fáradt. egyébként simán elcserélem vele egy autóra :) nyilván a természetük is más, nem tudok belemenni, nem is fontos, de én nem bántam meg, csak azt, hogy réka nem kapott.

na, vége a nyugalomnak, majd alkalomadtán folytatom.
nándi kinevezett hegynek: mászok mászok...

kikocska

Sziszike: máris jobb lett a kedvem, ezen az esős, álmos reggelen, hogy olvastam a jó híreket rólad! Annyira örülök!!

Tünemény: ugye nem azt akarod mondani, hogy januártól nem jössz?? Mondjuk még azt sem tudom, hogy nekünk hogyan lesz netünk az új lakásban, mert egyelőre örülök, ha a rezsit ki tudjuk fizetni, ugyanis kiderült, hogy a tgyás-ig már semmi pénzt nem kapok :(

Angeeka: tényleg nyugodj meg, már csak azért is, mert az én hasamnál biztosan nem lehet kisebb a tiéd:) Bár most, mintha növésnek indult volna, de még mindig jóval kisebb, mint más 25 hetes kismamának. Az orvos viszont azt mondta, hogy egyáltalán ne bánjam, a babával minden rendben, sőt, még pár nappal nagyobb is a számított koránál. Egyszerűen ilyen a testalkatom.

Na, most mennem kell, bevásárlás, takarítás, karácsonyi készülődés...Persze igyekszem csak ésszel, de sajnos senki nem szívja ki a port helyettem, és bár már nemsokára költözünk, akkor sem bírom a koszt :?

Ééés Havat akarok, most már tényleg!

Kép

Kép
sildi83

Aki nagyon depis ne is olvassa el!
Csajok én szétcsusztam!!
Ami nov.elején kiderült,h.a párom lehet elkapott egy csajt,most beigazolodott,akit a legjobban utálok. a barátnőm párját is ő vette el 5év után.tegnap hajnali 2ig beszélgettem a faluban ennek a csajnak a pasijával,az is szét van csuszva,de ő nem terhes. 5és fél évig jártam ennek a srácnak a báttyával pont,ronda volt,gonoltam nem vixi el senki,de megtették,na jó őt nem kellett félteni,meg még gyerekek voltunk,de édes colt mindig a kibékülés.Erre a mostani pasimmal febr.lesz7éve és róla soha senki nem gondolta volna ezt. De hát beigazolódott"némely ff mind egyforma"!Most sír,de mit csináljak nemtudom,annyira szar,mert imádom,de hogy bizzak meg benne.Megörülök! A kis csöppöm meg ahogy sirtam ugy rugkapált,meg szurt a hasam rendesen.Pedig próbáltam higgadtan beszélni, a multkor már sirtam eleget.Babám éjfélkor,2kor és 6kor is elkezdett kalapálni,h.éhes,és tegnap nagyon bevizesedtem,de mára lement 2 kg.legalább erre jó.De mért pont ő veszi el a gyerekem apját, ő maga?
Na megyek körmözni!

kocska

Igen, gondoltam Kikocska,h van,akinek a gyerekének "muszáj" adni cumit. Azért is írtam,h "ha lehet",mert pl barátnőm sem akart Neki adni,de nem ment vele sokra :) :) :) Náluk detto u.a.,mint Nálatok,h sírt-sírt és már csak az volt,ami a mentsöve lett. Szerencsére a gyerek annyira nem vágyik rá. De vannak azért a másik oldalon is és csak remélni tudom,h nem lesz cumizós a kicsi. Ha meg igen,akkor biztos,ami biztos otthon lesz egy mindíg. Ugye rengeteg dolog van,amit az ember szeretne/nem szeretne,de végül úgyis a körülmények meg a gyereke természete határozza majd meg a dolgokat,de elképzelések azok vannak :wink:

dharma

kocska :( :( :( :( ez igazán nem jó hír :( elég nehézhelyzetben vagy, mert tényleg a bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban.
annyi "okosat" tudok mondani, hogy annak idején mikor én megcsalt voltam, nekem az volt, hogy megkérdeztem, hogy szeret-e, erre képes volt azt mondani, hogy nem tudja, szóval befejeztem vele egy életre, még az anyja is jött kunyizni utána. De nem voltam terhes, és másfél év volt mögöttünk csak, és 19 éves voltam... ha azt mondta volna, hülyeséget csinált, és szánja bánja, valszeg megbocsájtottam volna szándékom szerint, bár nemtudom, tényleg így lett volna-e, szóval hogy hogy lett volna meg a bizalom. biztos piszkáltam volna egy darabig.
most, ha ilyen helyzetbe kerülnék a férjemmel, bármit megtennék, hogy helyrehozzam a dolgot. De én katolikus vagyok és esküt tettem Istennek, és úgy gondolom az ő esküszegése nem mentesít engem a sajátom alól. meg a gyereknek családban jobb felnőni, ha az egy rendes család, és nem folyamatos balhézás és mindenki szenved.
egy barátnőm 12 hetes volt, mikor kirobbant egy ilyen válság náluk, és ott apuka nem is szánta bánta, hanem folytatta a viszonyt, meg minden, és mostanra helyrerakták a házasságukat teljesen, és csak az asszonykán múlt, de helytállt.
szóval veled vagyok, és ha jó, ha megosztod a bánatod, akkor tedd azt, mert történeteim mindenre vannak :P , és gyakran segít amúgy is, ha az ember csak megfogalmazza a kínjait :(

angeeka, remélem ildi megnyugtatott. de csomó oka lehet, hogy nem nő a pocakod, pl hogy jó erős a hasizmod, meg elfér a medencédben, a derekadhoz nő. ha a doki szerint minden rendben, biztos lehetsz benne, hogy úgy is van!

dharma, az volt a rossz, hogy én kitartottam, hogy nem akarok hetekig, aztán mikor meg feladtam, akkor már késő volt, nem fogadta el. szóval csak okosan :) rékával semmi gond nem volt az első két hétben, álombaba volt, tényleg, utána jött a hasfájás, meg a kis izgágasága. igazi kétemberes baba volt. most sem egyszerű vele.

ma részletekben írok, így jön össze, ebéd, és alvás jön...

kikocska

Annyira aranyosak vagytok!
De hát töletek nem is vártam mást :))
Ugye mondtam már a legelején, hogy a párom félti a babát nem akar sexet....De ő egyébként is tipikus halak, "langyos víz,partot mos"Nem egy heves vérmérsékletű, mint általában a férfiak, ő nem a lába között hordta eddig a szivét. 2évembe telt megfűznöm, hogy összejöjjünk és mindvégig állítani, hogy csak barátok maradunk, menekült a nőktől, pedig imádta mindenki. Jólelkű, kedves, jóképű, ja és jó módú(ami ennek a menyecskének szempont). De ez a csaj is már rég bolondítja, azaz Barátok, sokat panaszkodott a pasijáról neki, h.bántja, lehet a fele se igaz, mert minden új pasiját így fogta meg, mivel 32kilós, seggig érő szőkehajú cicababa, h.őt meg kell menteni, hiába szóltam, hogy ezt adja neki is elő.
Tavaly a sex hiány miatt majdnem külön mentünk, nekem volt is más, de nem jött össze véglegesre. Na de mint, kiderült, már tavaly 1-2 alkalommal összecsavarodtak, de az már nem is érdekel, de az idénre közös meg1ezésre mentünk bele a babavárásba. Nem véletlen lettem terhes, 10éve gyógyszert szedtem legalább, és nem véletlen hagytam abba. Az idén 6évesek voltunk, febr.7leszünk,gondoltam kibohóckodtuk magunkat,de ez nagyon fáj,hogy már terhes voltam és nem bírta ki.
És most nem is tudok mit csinálni.
Ő sír,hogy imádja a babát és engem is és legszivesebben meghalna,és bánja és visszacsinálná,és nemtudja mért tette. Szeretem és nem vagyok haragtartó. De most nem tudom mit tegyek!Este még megkeresem a kiscsajt,csak egy kis gyerekes megrángatás megnyugtatna..
Kikocska én sem tudok mit csinálni,rendeznem kell magamban a dolgot,mert ha belegondolok,hogy elveszítem, vagy nem lesz a gyerekemnek apja. Bár mi még össze sem házasodtunk. És én nem is tudok magamban tartani semmit, muszáj beszélnem, akkor nem fáj annyira és szeretem a tanácsaitokat is.
Egyébként nagyon érdekes, ahogy húzom fel magam úgy kezd fájni a pocak, ha sírni is kezdek jobb oldalt alul nyilalgat is, mint régen. És mikor elkezd folyamatosan kopogtatni, akkor jelzi, hogy ne csak beszélj, együnk is. Imádom!

Angeeka üdvözöllek köztünk! Te nagyon vékony vagy és fiatal,nem gond ha nem hízol annyit, ha a babával minden rendben. Gond az majd nálunk lesz,ha vissza akarunk fogyni.
Ráadásul tegnap rendesen be is vizesedtem,és igy 86kg-al,alig birtam a lábam behajlítani. Szóval ez sokkal kellemetlenebb.
Hány kilót szedtél eddig össze?

Sziszike legalább örülünk veled együtt mi is.
Dharma de jó nálatok igazán minden tökéletes most,kicsit irigykedhetek ugye?
Tünemény mi meg majd reménykedünk a jövő éveben. De attól még nem sajnálom tőletek, inkább örülök kicsit veletek.

kocska

Kocska ezt most hogy??? Bocsi,ha értetlenkedek,de elég durva,amit írtál. Meg bocsánat,h rákérdezek,de szét nem mentek, ugye? Mit értesz az alatt,h "elkapta"?
Én azért nagyon remélem,h a baba teljesen új színt, más értelmet hoz a kapcsolatotokba és nem mentek küldön,hanem maradtok együtt. Remélem párod is komolyabban fogja már gondolni ezt a dolgot. Ez a nőszemély meg egy.....*****....Na had ne írjam le,mert kibanolnak :evil:
Vigyázz magadra,mert kismanó az érzéseidet is érzékeli!

Egyébként itt sincs kolbászból a kerítés :cry:
Nálunk ez (nagyon) nem tervezett baba volt,így csak irigykedem,amikor írjátok,h valaki építkezik,valaki költözködik,vagy rendezkedik...Apummal lakunk,aminek a negatív oldalát (van sajna sok) nem ecsetelem. Persze Apumat nagyon szeretem, félreértés ne essék.
Babóca előtt az iparművészetire készültem és nem foglalkozhatok azzal,amivel szerettem volna,nem tudom most kitanulni a szakma kis csínját, bínját.
Na de nem kesergek!!! Persze keressük a lehetőségeket és nem dolgozok életem végéig irodában,amikor kerámikusnak tanultam és akartam lenni, baba mellett valami kreatív foglalkozást ki fogok tanulni. A műkörmözéshez itt nagyon meghoztátok a kedvem :D KisDelbót meg már nagyon várjuk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dharma 2008.12.20 22:58-kor.

dharma

Halihó!

Kocska: én dunaszentbenedeki vagyok Kalocsától 10 km-re. 7 éve vagyunk együtt a párommal és tavaly szept. 1-én volt az esküvő. 3 éve költöztünk össze azóta Kalocsán lakunk. Eddig egy kis lakásban lakunk de szeptemberben eladtuk így most anyósoméknál lakunk. Közben vettünk egy családi házat és azt szeretnénk felújítani.

Kicsit ismerős vagyok Baján egy évet jártam a Bányaiba :( és a Petőfi szigeten voltam kollégiumba.
Nálunk itt Kalocsán nem igazán van baba bútor bolt így gondoltam hátha Baján jobb a választék, de nem is tudom hogy hogyan lesz a vásárlás, mert én nem nagyon utazhatok.

A párkapcsolat ügyben. Bennem is volt egy kis félsz, mert az elején azért nem nagyon ajánlották, mert hogy volt egy vetélésem, utánna pedig a mélyen tapadó lepény miatt külön felhívták rá a figyelmemet, hogy nem kellene házas életet élni, így az utóbbi 5 hónapban egy kezem is elég hogy megszámoljam hányszor voltunk együtt. Bántott is a dolog.
Na arról nem is beszélve hogy végre igazán formás "nagy" melleim lettek és csak nézegetjük. :( .
Ha nálunk történe ilyen én egyszer biztos megbocsájtanák, mert még egy esélyt lehet mindenkinek adni, de ez nagyon helyzet és ember függő dolog titeket meg nem ismerlek így tanácsot nem tudok adni csak hogy én mit tennék.

Te bajai vagy? Hol fogsz szülni?
Köszi a tanácsot a boltok ügyében.

Kép
evike79

Csajok!

Beváltottátok már valaki a kupont a csomagra. (ami a felicitas könyvben volt). Mi van benne? Én most vettem észre, hogy a kupon alján (jobb alsó sarok) van, hogy 2008 ősz/tél, akkor még idén be kell váltani vagy lehet jövőre is??

Kép
evike79

sziasztok!

Kocska :( :( :( :( :( :( nagyon sajnálom. főleg hogy most vagy(tok) ilyen helyzetben, mikor Olivér is közeledik. Hihetetlen hogy ilyen ......(ide most én se irom a szavakat)-ák vannak!! :twisted: :twisted: nagyon remélem, hogy meg tudjátok beszélni pároddal..úgy érzem, hogy te is akarod még őt, és ő biztos megbánta a hülyeségét, nagyon nehéz valami ilyet elfelejteni, sőt, lehet hogy jó sokáig tart feldolgozni, de én nagyon szoritok nektek. azért legalább TE próbálj meg magadra és Olivérre figyelni, most ti vagytok a fontosak, hisz te is érzed hogy jelzi, és érzi hogy mit érzel..és vigasztal is a kis drága látod!!egy erős csaj vagy, jól fogsz dönteni!!!

Kép
tünemény

Sziasztok!

Nagyon eltűntem. Teljesen szétcsúsztam ami az időmet illeti.
Apa megint sokat melózik, ha meg itthon van irány a kari bevásárlás. Sose lesz ennek vége :lol: Kende is nagyon igényel. Picit taknyos is volt, de már jól van. Dokinál azóta nem voltam. A toxo eredményem jövőhéten lesz meg.
Igyekszem összekaparni magam és visszaolvasni és jönni, mert hiányoztok ám!!!

Puszika!!! Viri

Kép Kép
kisvirág_30

Szia Virág! Hiányoztál már! azért örülök, hogy rendben minden, és csak a karácsonyi rohangálás miatt tűntél el! és jó hogy Kende is meggyógyult az ünnepekre! gondoltam rátok, hogy a kenguruba el tudtatok-e menni luca napkor, de nagyobb volt az üzlet, mint gondoltam és jó nagy embersereg is megjelent, igy ha ott is voltatok, nem láttalak!

ma voltam az első részén az intimtorna tréningnek! jó volt, bár meg kell szokni ezeket az izmokat :D van még pár hónap 'edzeni' aztán hátha tényleg segit majd szüléskor vagy szülés után!

Kép
tünemény

1229795979.6341.xls

csajok csináltam egy táblázatot ez van itt!!!Olyan amit Mó csinált régebben!

Kép

Kép
gabka7926

Ha nem jó valami írjatok!!

Kép

Kép
gabka7926

Kocska! Nem semmi amit írtál... :( Fogalmam sincsen, hogy mit tennék a helyedben. Az biztos, hogy nem jó, ha sokat sírsz, mert a babának sem tesz jót. De könnyű azt ilyenkor mondani. Azt gondolom én is, hogy jár mindenkinek még egy esély, de ez függ az embertől és a körülményektől is. Azért remélem, hogy megbeszélitek és megoldjátok úgy a dolgot, hogy egy család maradtok. Mondjuk lehet, hogy csajnak megtépném a haját....

Evike! Én idén nem is kaptam Felicitas könyvet. :( Tavaly kaptam az előző terhességnél, de már akkor is olyat adtak, ami már rég lejárt (igaz, sajnos aztán végül nem is volt rá szükség).
Pedig biztos vannak jó dolgok egy ilyen induló csomagban. A védőnőtől kaptad? Én idén valami libero-s füzetet kaptam.

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok!

Jaj Kocsoka!

Annyira sajnálom ami történt. Én nem akarok nagy bölcsességeket mondani, mert llyenkortudom ezek nem segítenek. Az viszont biztos, hogy a babának a legjobb az lenne ha családban nőne fel. Én úgy gondolom ha ez velem történne, akkor én adnék még egy esély a páromnak. persze csakakkor ha láttnám, hogy téyleg megbánta és ha mindent megtenne azért hogy jóvá tegye a "bűnét" . Sajnos emberek vagyunk és hibázunk azt meg Neked kell tudonod, hogy ezt a hibát meg tudod-e bocsájtani.
Viszont probálj meg higgadt maradni-(tudom nagyon nehéz ebben a helyzetben), de a babának szüksége van a nyugira. és láttod érez mindent.
Kitartás.

Nálunk minden oké! Tegnap óta mintha kicseréltek volna. megnyugodtam és jó kedvű vagyok. :-) Ma már megsüttük a mézes sütit és nem fárasztott. Sőt éjjel végre álmodtam Benivel és az arcával. Nagyon szép volt és képzeljétek mosolygot :-)

na mennek pihengetek.
puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Felraktam a 4D-s képeket a picasa-ba.

Mindenkinek jó éjt!

Judy

Kép
judy_76

Lehet nagyon buta kérdés,de szerintetek az normális,ha én eléggé érzem már mozogni a kisembert odabent,de kívül még ha picit erősebben (na nem összenyomorgatva) tapogatom sem érzem a mozgást? Gondolom igen,de....na :)
Egyébként rájöttem,h amit éreztem anno kaparászást/csikizést az nem pocaklakó volt sztem,mert kb 3-4 napja már biztosan Őt érzem,de lejjebb jóval és más érzés.

Judy na nekem is egy olyan fotó kellett volna,mint amit Te tettél most fel premier plánba a bizonyítékról :D :D :D Mutattam is páromnak :D Jó kis képek lettek, kis, szép pofija van a drááágának.

dharma

Dharma magam sem tudom mit akarok,de ezen nem csodálkozom,ez mindig is így volt.”Se veled, se nélküled”
Igen itt van az amikor mindenkinek meg van a maga baja, a saját keresztje. Nekem ha nincs bajom akkor is csinálok magamnak. De nem szeretem karácsonykor a vitát, eddig mindig mindenkit én békítettem ilyenkor. Bár a tavalyi apa-fia sütis békítésem sem jött össsze,pedig nagyon igyekeztem.

Evike nézz a neten bútort, ahhoz nem kell menjél sehova. Biztos van az Astinak is honlapja.
http://www.babamoon.hu/termekek.php?action=uj
ez talán az is.
A másik a babasarok.
Ez a mell dolog tetszik, de ezt is csak én nézegethetem. De remélem a kisfiamnak majd hasznára válik.
Egyébként én mindig mindenkinek előbb utóbb mindent megbocsátok, még annak is aki nem szolgál rá egyáltalán. Képtelen vagyok haragot tartani, még ennek a picsának is elmentem a tavalyi sznapjára, ne legyek hárpia, és minden barátnője otthagyta a végén én vittem haza az összes ajándékát is. Hálás egy kis dög.

Baján fogok szülni, az Ívók a dokim, félidő óta.
Én még a könyvet sem kaptam meg, de várom, csak mindig elfelejtjük.
De már tegnap előtt vettem egy 15ös popsitörlőt, hogy ne hogy ugy járjak, mint álmomba, ha hirtelen odaadják a bébit.
:lol: :lol:

Gabka jó a táblázat.Gondolkodom,hogy vissza kéne irni,mert mindehol 9.ét irnak a papíromra, az eredeti számitások szerint. És lehet, hogy Roland lesz nálam is. Mert ezt csak a párom nem akarja. Igy hivják a kiscsaj pasiját is.

Judy az 50 csajból, te vagy az egyetlen ,aki egyet ért a hajtépős dologban, de szakad az eső,lusta vok megindulni. de előbb utóbb megtalálom. A szilveszteri csini szerkója is jól fog kinézni sárosan.

kocska

dharma valaki csak 20.héttől kezdi érezni és először csak bent,majd ha erősebb és nagyobb lesz fogod kivülről érezni és látni is.Én is nagyon türelmetlen voltam, de most már egyre sürüsödik így az eredeti számítás szerinti 24héten.

kocska

judy tényleg tutijo a kukac :lol: :lol:

kocska

Kocska: szomorúan és ledöbbenve olvastam amit írtál :( Annyira sajnálom :( :( :( :(
Nem is nagyon tudok mit hozzátenni ahhoz, amiket a többiek írtak, küldök Neked sok-sok erőt és ölelést!

Judy: nagyon jók a képek! :) Én is nagyon szeretnék egy olyan "bizonyítékosat", csak kislányban, mert azért addig bújkál bennem a kisördög, hogy a végén kinő a kukaca és itt maradunk a sok rózsaszín rucival :D

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!
Tartottunk ismét egy jó kis sírós estét(hol felváltva, hol 1ütt)már a baba sem szurkált annyira. Nem akart a nagyok dolgába bele szólni, bár ha éhes volt akkor megint kopogtatott, hajnali 2kor majd szét vert, h. kaja idő. Kapott egy kis befőtett.
Ma megyünk az ország tetejére Szolnok mellé, Törökszentmiklósra a bútorokért. De sajnos nagyon sokat gondolok a kurvára és őszintén merem remélni, hogy mindenki visszakapja, amit tett és érdemelt. 8-9 évvel ez előtti bűnömért vezekelek nyilván, ennek tudtam be a dolgot. És ezt a hülyét meg nagyon szeretem és nem tudok mit csinálni, így meg van kötve a kezem. Egyedül utálok lenni. Se vele, se nélküle. Ez nekem mindig bejött, egész életembe.
Most halasztom a mézeskalács sütést, de este megint egyedül leszek, akkor is ráér még. Ugye annyál finomabb lesz:)

kocska

Jó reggel csajszik!

Én is megvagyok ám, csak iszonyú hajtás volt a melohelyemen és csak olvasni volt időm titeket. Együtt aggódtam az aggódókkal, szomorkodtam a szomorúakkal és örültem az örömeiteknek :D

Szerdán voltun dokinál, minden rendben van velem is és a kis manókámmal is :D Újból rákerestünk a 95%-os fütyire és a doktorbácsi mostmár a nyakát is tenné rá hogy FIÚ lesz :D apa nagy örömére :D 600 g-nál tartunk és mindene a legjobb helyen van :lol: . Én kb 1 hete érzem a kezemmel is a mozgását. Sajnos a páromnak még nem sikerült elkapnia, mert mikor szólok, h most apa most :D akkor a pici mozdulatlan lesz :D Mondtam is az apjának, h szórakozik vele :D De tegnap este olyan erősen éreztem percekig,h ezt már biztos ő is érezné, de karácsonyi partin volt így egyedül maradtam az élménnyel egyenlőre :)

Karácsonyi készülődéssel nem állok túl jól, egy-két dolgot beszereztem esténként, vagy amikor kimentem ebédelni, de a java még hátravan. Azt jövő héten hétfő-kedd fogom elintézni, úgyhogy tipikus utolsó pillanatra hagyott karácsonyunk lesz :roll: pedig minden évben megfogadom, h másképp csinálom :oops: :oops:

Kocska - nagyon sajnálom ami történt veled... én a mérlegelés híve vagyok, nem szabad sértődötten, indulatból dönteni. Próbálj megnyugdoni, tépd meg a csajszit :twisted: és mérelgelj :lol:

Igyekszem sűrűbben jönni, de ez az ünnepi időszak nem biztos, h alkalmas erre :lol: :lol:

Januári taliban ismét benne vagyok :wink: :wink:

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog békés karácsonyt kívánni!!!!!

Puszi
Adri

Kép
padri75

kocska:

sajnálom ami történt.ha én párom csalna meg amit minden nap elképzelek mivel 8 nővel dolgozik egyedüli férfiként.és ráadásul 6 a 8 ból fiatal kis pipi.vannak érdekes dolgai.pl. kocsival ha hozzák később ér haza mint mikor busszal jön.azt mondja busszal jött de nem vizes a kabátja........na nem ez a lényeg.én alapjáraton féltékeny típus vagyok.
szóval ha megcsalna annak fügvényében döntenék hogy tudom meg.ha mondjuk egyszeri alkalom utánn égő képpel elém állna és elmondaná,akkor valószínüleg igen.
ha viszont hetek hónapok utánn úgy bukna le akkor tuti hogy nem.
előttem van rossz példa.anyuka megbocsátott mert kell a gyereknek az apja,apuka folyamatosan félrelépett,anyuka a gyereken vezette le a haragját.ma a ygerek már 18 éves és szó szerint utálja a szüleit.szóval ez sem szempont hogy a gyereknek család kell.

a kiscsaj megruházását én is támogatom DE!!!majd csak ha már megszültél.nehogy neked vagy a babának legyen bajotok.
próbáld egy kicsit visszafogni magad a baba kedvéért.aztán husvétkor is kaphat tőled.sőt duplán is.

Kép
Kép
ettike

gizu mézeskalács receptjét nagyon ajánlom! nagyon finom lett, és meg is fog puhulni, bár nem kezdőknek való szerintem :) legalábbis nekem meló volt, mire a masszából tészta lett... pihentettem egy jó 3-4 órát is, az is sokat segített. viszont utána nagyon gyönyörűen felkeltek, és gyorsan puhulnak, és bár féltem, hoyg édes lesz, nagyon jó (édes) ízű!!!
idézekm mert valaki kérte:
[quote]2 írta: kg finomliszt
70 dkg porcukor
6-10 tojással(toji nagyságától,liszttöl,tészta állagától függ,nekem ált 8 kell bele)
70 dkg vegyes virágméz összeolvasztva 25 dkg margarinnal(mézbe beledarabolom a margarint,lassu tüzön addig kevergetem,amig fel nem olvad teljesen)
2 pupos teáskanál szódabikarbóna
finomra örölt füszerek:
fahéj
szegfüszeg
ánizs
koriander
gyömbér(óvatosan vele)
és egy pici bors-izfokozónak
ezeket mind egybe egy nagy tálba,jól össze kell gyúrni-az elején ijesztöen ragadós trutyi de aztán szépen összeáll!
nem kell pihentetni,lehet rögtön lisztezett deszkán nyújtani,szaggatni,sütni.180 fokon kb 5-6 perc elég neki!
De ez tényleg óriás adag!amikor elöször sütüttem,fél Rákoscsaba kapott belöle,annyi lett... Azóta felmérem az igényeket ,és annak arányában osztom a mennyiségeket egyformán!

kocska, remélem egyre jobb lesz!!! és remélem meg tudsz bocsájtani... egyetértek ettikével, hogy nem mindegy, milyen család az, amiben felnő a gyerek, néha jobb, ha külön vannak a szülők, de nem biztos, hoyg a ti esetetek ilyen... drukkolok nagyon!

dharma, nekem mindenre van mindig történetem. de most tényleg :) a húgom fazekasnak tanult szakmunkásban, és betegség miatt félbe kellett szakítani fél év elteltével a keramikus képzését, amit utána kezdett, nem járhat iskolába, és maga tanulja ki munka közben a szakmát. szerintem fantasztikusan ügyes és tehetséges, és nincs igazi mestere, nem is volt sose. idén már zsűriztet, és amiket visz, a-t vagy b-t kap mindenre. és tudom, hoyg van ilyen is, hogy iparművész lehetsz a suli nélkül is, ida is arra pályázik majd, de előtte a népművészet ifjú mestere akar lenni a zsűrizett tárgyaival. szóval ami nehéz, összekaparni egy műhelyindításra a pénzt, amiben a húgomnak mondjuk szerencséje volt, mert apuék éppen össze tudták hozni, mikor kellett darabonként - először egy korongot, amivel otthon dolgozott a szobában - jó trutyi volt mindenhol, aztán 2 év múlva a kemencét, addig máshol égetett, és most már maga tudja fejleszeni a műhelyét is. szóval fel a fejjel, és simán lehet még esélyed arra, hoyg csináld, amit szeretsz!!!! és mindent megtanulj!!!
ha gondolod, nézd meg a honlapját, most indult, kb két hete él...
http://www.idakeramia.hu/

na,m ármegint itt ragadtam, pedig semmi időm. tök el vagyok maradva. betettek a betegségek a héten nagyon :(

kikocska

Kikocs teljesen igazad van :D Ez szerencsére egy olyan "szakma",amit bármikor el lehet kezdeni és életed végéig "tanulhatsz". Iparra azért érdemes menni (vagy egyéb helyre),mert a "mesterek" tudását nem árt ellesni attól függetlenül persze,h itt az ember magától tanul. Mint az életben :)
De sajna ott is nagy igazságot írtál,h nem egy ócó mulatság egy műhelyet összerittyenteni...ugye a korong az még hagyján :cry: Most még rajzra sem nagyon tudok eljárni,pedig az nem is kerül olyan sokba. De még azt a pénzt is most máshová kell tenni.
Megnéztem a honlapot. Kicsit tartottam,h csak népi dolgok lesznek,de nem :D Nagyon tetszik,amit húgod csinál. Egyszerű,de egyedi művek,csak így tovább Neki :) Nagy előnye,h nem szállt el árakban. Sajna nagyon sokan vannak,akik iszonyat pénzeket kérnek el egy-egy alkotásukért. Ez legalább megfizethető és jól is néz ki.

Ma összeraktuk a kiságyat. Nem volt hozzá összeszerelési útmutató,az elején még kétségbe is estem. Egyszer, kétszer vissza kellett bonatni,mert valami kimaradt,de végül kész lett és nagyon tetszik :) Majd lefényképezem Nektek :wink:

dharma

Sziasztok!
Megjöttünk!Meg van a bútor!!!!!!!!!!!!!!!!CSak lapraszerelve az egész, de a hordozó nagyon klassz, szép.

Padri gratula kukihoz, a mérete megfelel a nagykönyvben megirtaknak.

Ettike azt is megkaptam, hogy én kergettem bele, mert mindig ezzel a csajjal gyanusítgattam, meg a csaj pasija is, de nem volt soha senki mással, remélem nem most kezdi el élni kicsiny kis életét, bár esküdözik mindenre (sírva is) , de hát láttam már ilyet. Ja és én ritkán szoktam tanulni a saját hibámból. Borzasztóan hiszékeny, azaz inkább bizakodó vagyok, túl nyitott azt is szokták mondani, amivel igen sebezhetővé is válok. De hát ez van. Nem adom ennek a pénzéhes dögnek oda az biztos! Előbb elásom…..
A csaj meg igy is duplán érdemli, mert a barátnőm nagy szerelmét is elcsábította. Most meg az sem kell neki, mióta az övé.

Hú Kikocska ez a recept jól hangzik, de már leszedtem a netről, remélem jó lesz az is, mert már a hűtőben áll. Csak még a fiúk lerakják az utánfutót és jönnek kajálni, utána meg körmözés, lehet csak kedden lesz sütés, vagy még az éjszaka, mert holnap egész nap körmözés.
Köszi a drukkot.

Dharma nekünk sincs papír az összeszereléshez, lehet befonjuk a hajunk mire végzünk.

kocska

Sziasztok!

Bocs a zavarásért. Eladnám az alig használt Medela Mini Electric mellszívómat.
Jellemzői:
Medela elektromos mellszívó, amit kézinek is lehet használni. Bababoltban vásárolt, 8 hónapos, garanciális, alig használt állapotban, összes tartozékával, dobozában, számlával eladó. Az elektromos részét lehet adapterrel vagy elemmel is működtetni. Az mellszívó motor eredeti ára: 19900 Ft, a kézi szívó és tejtároló résznek 6500 Ft volt. A kézi része egyszer sem volt használva.
Itt egy link, ahol meg lehet nézni a képeket a mellszívóról:
http://www.teszvesz.hu/item512986704_me ... szivo.html

Kép
blani28

alkalmi ruhát keresek magamnak a barátnőm esküvőjére a neten, és méregettem magam. hát, eléggé elképedtem magamon...
már a mellbőségem miatt is elég kevés a szóba jöhető felsők száma, a pocakom méretén viszont dobtam egy hátast. direkt megkerestem a régi kiskönyvemet, mert az első védőnőm szorgalmasan méregette mindig :) szóval a 35. héten volt 109, és akkor már 95 kiló voltam. most 85 kiló vagyok (3 hete nem híztam most :lol: ) , és 111 a haskörfogatom! 24hetesen egyébként 100 volt, kilóra eggyel kevesebb voltam, nándinál meg 97cm, és 80.5kg

kocska, éljen a bútor! legalább az megvan :) és a többi meg alakul. azért már sokkal kevésbé vagy zaklatott, érezni a betűidön is :) remélem helyrerakod magadban minél előbb. (én biztos forróvízbe ültetném a pasimat egyébként, és nem vagyok megtépős fajta :wink: szerintem az ilyen nőknek rosszabb, ha nem foglalkoznak velük. vagy ha ujjal mutogatva nevetnek rajtuk látványosan.)

dharma, a koronggal már sokra mész. Húgom olyanokat csinált, hogy kezdő tanítványokat vállalt, meg elment vásárokba gyerekekkel korongozni, vagy fizettek neki egységárat egy délutánra, vagy gyerekenként pár száz forintért, iskolában szakkört csinált, és mikor ő talált valami arra érdemeset, azt bérégetésbe kiégette, és eladta. iszonyú mennyiséget gyúrt össze, meg tört össze és áztatott be újra. ez még némi családi segítséggel mehet gyerek mellett is... szóval hajrá hajrá! csak tervek és kitartás kell :) na, bele tudnék merülni nagyon, de inkább kitöröltem...

na, muszáj mennem innen, nem tudok ülni :( fáj a hátam :(

kikocska

Sziasztok!

Ma még vagyok aztán nem tudom mikor tudok újra jönni.

Kocska én elbőgtem magam míg olvastam ezt! Komolyan...
Itt az egyik kollégám akinek szintén terhes a felesége szintén összeszűrte a levet egy nővel és már akkor is teljesen kiakadtam mindkettőn! Mert azt a nőt sme tudom megérteni aki eg yolyan pasival kavar akinek a párja épp gyereket vár! És amikor ezt megtudtam én nagyon sokat gondolkodtam ezen a helyzten....
Én nem tudom megtudnék-e bocsátani valaha is! Főleg hogy a párom akarta annyira a babát, és én meg félek is az egésztől és kicsit tartok is attól hogy nyilván nem vagyok most oylan "szép"...
Mindenesetre te és a baba legyetek az elsők! NEHOPGY BAJOTOK LEGYEN!!!! A többit meg majd meglátjátok, hogyhoygan tudjátok megoldani! Mindenestre hagyd hoyg vezekeljen egy darabig hoyg érezze hoyg azért ez nem olyan hoyg 1 perc alatt túl van rajta az ember.... az meg hoyga bizalom mikor jön vissza (Ha képes vagy visszahozni egyáltalán!) Majd kisderül!

Gabka Tök jó hoyg van tábla! :) Tényleg Mó-val mi lehet???

Uppsz én sem váltottam még ki a felicitas csomagomat! .... rmélem ki lehet még? :roll:
Hogyhogy nem kaptt ilyen könyvet mindenki??? Azt hittem ezek egységes dolgok!
Küldök egy csomó együttérző erőtadó ölelést!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

gyerekek megint az iphone-t babrálják, addig gyorsan leírom két aranyos történetet a tesók babavárásáról. Réka kérdezte a minap, hogy a kaki meg a pisi a hasunkból jön ki? mondom, igen. erre ő: óóó! akkor a kistesó csupa pisi meg kaki????? :lol: hát elég bonyolult volt elmagyarázni egy négyévesnek, hoyg hogy is van ez odabent. az angyalka hozza majd a sehány éves kislányt, talán segít majd feldolgozni ezt a traumát, ha én nem voltam maradéktalan. (azt mondtam, hoyg egy nagy erős lufiban van a kistesó, amit úgy hívunk, hogy méh, és abban víz vaan, és abban úszkál - ezzel újabb képzavar, méhecske alakú lufi csíkokkal és szárnyakkkal :D - de nem jutott eszembe okosabb. mindig azt hiszem,m ég ráérek... )
nándi nem különösebben foglalkozik a tesóval, fura is, dehát egész máshogy látja a világot, mint réka, aki ugye ennél fiatalabban sokkal lelkesebb volt. azért néha próbálkozom, mert nándi reakcióitól sokkal jobban félek. És egyik nap,m ikor mondtam, hogy majd kibújik, és ő is kisfiú lesz, ésm ajd megtanítják rékával mindenre, és majd nándi ugye autózni is. És erre hozott neki autót, és tologatta a hasamon, meg meg is puszilgatta, és azóta is többször is :) meg sikerült teremteni köztük a kapcsolatot végre. ez szerintem olyan fontos.

lehet, hogy változott, de mintha annak idején a felicitas csomagot az utolsó harmadban lehetett volna csak kiváltani... tévedek? én nem i s tudom, kaptam-e. szerintem nem egyébként.

bogi, meg vagyok győződve róla, hogy ha a párod akarta nagyon a babát, gyönyörűnek lát, hiszen életet hordozol magadban, és minden rádnézéssel kettőtöket lát! ezen kívül azért sokmindennel kompenzálja az elváltozásokat a testünk... az első gyerek annyira megszépíti az embert! én még csak olyan kismamát láttam, aki sokkal szebb volt, mint előtte! a többediknél már a fáradtság ront a helyzeten, karikás szemek, ilyesmi... persze én is gusztustalannak tartom magam állandóan, meg azért is ódzkodok a negyediktől, amit a férjem nagyon szeretne, mert lassan 5 éve valaki állandóan használja a testem, és kicsit elegem van belőle, vissza akarom kapni kicsit saját használatra. Az a 2-3 hónap nagyon jó volt, mikor nándi abbahagyta a szopizást, és még nem estem teherbe, és végre azt ettem és ittam, amit akartam... (rékát még szoptattam, mikor nándi kopogtatott)

na, mennem kell, takarítunk végre, ma nem fáj a hátam reggel!!! hurrá!!!!

ja, és egy karácsonyi ötlet. Ilyen innivalót fogok csinálni, ezt mindenki ihatja a családban :) úgy saccolom, hasonlít a forralt borhoz, és csupa karácsonyi íz van benne...

Gyümölcsös-fűszeres téli itóka
Hozzávalók:
2 dl ananász juice
2 dl narancs juice
4 evőkanál fekete tea
1 csipet szerecsendió-reszelék
4 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
méz
Elkészítés:
Forraljuk fel a narancslevet a szegfűszeggel és a fahéjjal, majd hagyjuk állni fél órát. Közben főzzünk erős fekete teát, és ha kihűlt, ízesítsük mézzel. A fűszeres narancsléhez keverjük hozzá a teát, az ananászlevet és a szerecsendiót, és mielőtt hőálló poharakba töltenénk, forraljuk fel még egyszer.

kikocska

Kikocska itt ülök a munkahelyemen és hangosan felnevettem mikor olvastam a gyerekeid felfedezését!
Hihetetlen szövegük van a gyerekeknek.... nagyon jó lehetett ez az egész ott életben! :lol:
Így is hatalmasat kacagtam!

és köszönöm a szépséggel kapcsolatos bíztatást! oylan jó amikor mondják ezt mások is! De olyan nehéz elhinni, mikor nem így érzi az ember! De azért próbálom! :)

A recept jól hangik! Szerintem meg is csinálom!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kikocska fel lett adva a lecke:D Azon màr èn is gondolkoztam,h ezekre a keresztkèrdèsekre mit reagàlnèk:)...de fogalmam sincs... Egyèbkènt èn nem a fazekassàgot rèszesìtetten elönyben,amikor suliba jàrtam se. Màs technikàk meg anyagok érdekelnek,ìgy èn egy korongal nem nagyon tudok mit kezdeni:( De a bèrègetèst jò is,h ìrtad,mert màr gondoltam rà. Kocska hogy vagy? Vègül tegnap nekiugrottatok a bùtornak? Kinèztünk egy babakocsit,ami megfizethetö nekünk ès nagyon tetszik is. Pierre Cardin Travel System...szerintetek?

dharma

Drága Zsu!
Millió puszi születésnapodra!

Kép

Kép
Kép
tisa

Kocska!
Rögtön írok is Neked.Én is kerültem a későbbi férjemmel egy ilyen helyzetbe,igaz még régebben.Nemhogy terhes nem voltam, de még házasok sem voltunk. Megtörtént,bánta,bocsánatot kért.Én adtam neki még egy esélyt,mert mérlegeltem szeretem e annyira,hogy megéri azt a fájdalmat,amit addig érzel,amíg az idő be nem gyógyítja a sebet. Én úgy éreztem megérte. Tényleg megbánta,és bár egy ideig nemigen bíztam meg benne,de bebizonyította,hogy érdemes rá. És azóta érzem,hogy még jobban szeret,a megbocsátásom miatt. És hát emberek vagyunk. Tévedünk,megbotlunk néha. Sajnos előfordul.Még azzal is,aki szent meggyőződéssel állítja,hogy "ő soha". Szóval Neked is mérlegelni kell,mennyire szereted őt.Ha nagyon,és úgy érzed túl tudsz jutni rajta,adj neki egy esélyt.Ezt mindenki érzi belül. De veled vagyunk,és látod ebben a helyzetben sem vagy egyedül!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

http://nikicabababolt.shp.hu/hpc/ws_gal ... 1223649984

Konkrétan ez a babakocsi tetszik ebben a színben nekünk...Cat? Vagy aki hozzáértő?

Leírás:
ÚJ! Pierre Cardin 2008-as Travel System babakocsija PS655.

Tulajdonságai:
- 5 pontos biztonsági öv
- elől bolygó kerekek, melyek fixálhatóak is
- nagy bevásárló kosár alul
- levehető karfa
- 3 fokozatban vízszintesig dönthető háttámla
- lapra csukható
- kukucskáló ablak a kupolán
- állítható lábtartó

Tartozékai:
- babahordozó és 0-13kg-ig autósülés
- esővédő
- lábzsák

Termék állapota:ÚJ!

több kép ( 3 )
Ár: 38500 Ft

dharma

Kép

http://www.matti.hu/termekek/kisagy_bab ... isagy.html

Megvettük a kiságyat Andrisnak és erre esett a választásom!
Szerintetek?

Kép

Kép
gabka7926

Na legalább az elmúlt két napot vissza tudtam olvasni.A többivel egyelőre nem is kísérletezem,mert eleve kudarcra van ítélve a dolog.
Végeztem a vizsgákkal.Az utolsó szerdán volt, sikerült az is,4-es lett. Már csak két dolgozat aláírását várom,és tényleg teljesítettem minden tanulmányi követelményt.És hivatalosan is megkezdhetem utána az UTOLSÓ félévemet.
A melóban is sikerült utólérnem magam.Igaz, szerdától szombatig estig bent ültem,de megérte,mert ma már nincs semmi elmaradásom, sőt vissza tudlak Titeket is olvasni.
A házimunkával vagyok elmaradva kicsit. Ma le kell szednem délután a függönyöket, kimosni és kivasallni őket. Jó kis esti program. Meg megnézni, hogy van e elég csomagolóanyag az ajándékoknak,becsomagolni őket,mert holnap,ha hazaérek melóból,akkor nekiugrok a sütiknek, hogy azzal haladjak,és ne maradjon annyi minden szerdára.
Most futok,ki kell mennem intézni valamit.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, de azért igyekszem reagálni!

Kocska, nagyon sajnálom, ami történt. Sok okosat nem tudok mondani én sem, de mindenképpen gondold át, h mi a legfontosabb neked meg a kicsinek, mielőtt bármit tennél!!!
Drukkolok, h a lehető legjobban alakuljanak a dolgok!!!!

Tisa, köszi szépen!!!!!!!

Mi az a Felicitas csomag?? Emmával nem kaptam ilyet, most hallok erről először! Segítsetek plíz!!

Kikocska, édesek ezek a babaváró sztorik! Emma ugye még nem érti a dolgot, de ha kérdezzük, h hol az öcsi, akkor felhúzza a pólómat és puszilgatja a hasamat! Annyira megható!
Tényleg, van már nevetek?

Gratula kiságyakoz, szépen alakul mindenhol a stafirung!!!!!
Gabka, sztem szép! Van kivehető rácsa vagy átalakítható?

Annyi finom receptet tesztek fel, h csak úgy csurog a nyálam!!
DE! Megsütöttem életem első beigilét, és jelentem ehető lett! Nem mondom, h nem lehet még javítani rajta, de irtó büszke vagyok magamra!!!! 8)
Dharma, hidd el, h minden jól fog alakulni. Lehet, h nem lesz könnyű, mert gyerekkel együtt kell majd szakmát tanulnod, de ő erőt fog adni majd neked! Tervezitek, h saját lakásba költöztök vagy az még várat magára?
Nem ismerem ezt a kocsit, de jól néz ki!

Most megyek, de még az ünnep előtt biztos beköszönök!

Zsu
svs

Zsu pont aktuàlis a kèrdèsed:) Tesòm tegnap mondta,h Apum kezèbe veszi a dolgokat februàrban ès beadja ingatlanosnak a hàzat. Mi abbòl kapunk egy indulò tökèt ès veszünk lakàst. Egy van,ha hamar elmegy,akkor picibabàval költözünk...De olvastam,h ilyen kicsin mèg nem viseli meg a költözès. Köszönöm a bìztatàst,igyekszem majd mindenkèpp:)

dharma

Zsu.azt hiszem nem lehet kivenni a rácsot, de átlehet alakítani heverővé.Vettünk hozzá kókuszmatracot és ágyneműt is .Azt hittem leseggelek az ágynemű volt csak18, a matrac 12 majdnem 70et hagytunk ott.De jó mert ezt anyukáméktól kaptuk karácsonyra.Úgy örülök neki, hogy már van ágya ami csak az övé lesz.
Én majd csak később rakatom össze a kiságyat apával, addig sem porosodik és akadál.

Mi majd februárban vesszük meg a kocsit ott ahol ezeket vettük.Addigra spórolunk és megvesszük ami még hiányzik.

Délután aludtam is 2 órát mert ki voltam bukva.
:D
Nem szeretem a tömeget és a tolakodást ami most van karácsonykor mindenhol. :evil:

Dharma:szerintem is jól néz ki a babakocsi!

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Megjöttünk a szív uhr-ól. és hála az égnek mindent rendben talált a doktornő. Iszonyatosan kedves volt. És bár az elején aláírattak egy papaírt, hogy mást nem néznek csak a szívét ehez képest megvizsgálta. Nem méregettet, de az össze szervét, végtagjait átnézte és azt mondta minden teljesen oké. :-) Nagyon Boldog vagyok :-) Ja még annyit mondot , hogy tényleg csak alig valamivel több a víz :-)
Szóval most már boldog lesz a karim. Amúgy hulla vagyok. Elmúlt napokban apával este sütöttünk, mert Kolitól napközben nem lehetett. Ma pedig Kolit gyorsan orvoshoz vittük, mert begyulladt a pöcije és iszunuan fáj neki. aztán futás haza gyors ebéd és indulhattam vissza. De nagyából kész vagyok. Most még becsomiztam az utolsó ajikat is. Sütik készen állnak minden. Holnap este lesz még sok, mert előre készítem az ünnepi ebédet. mármit zöldségpucolás husit össze rakom ja és még a tiramisut megcsinálom és még apával fá állítunk, de 24-én legalább nem kell kapkodni :-) csak a holnap estét éljem túl.

Szeretnék ezuton mindenkinek Áldott és Békés Karácsonyt kívánni. nem hiszem, hogy már tudok jönni. Szerintem legközelebb 26-án este.
Tényleg kívánom, hogy Boldogságban és szeretettben teljen ez a pár nap mindenkinek.

Kocska!
Szorítok hogy minden rendben legyen, de úgy olvasom, hogy jobb a helyzet. :-)

Kikocs!
Iszonyuan édes a story amit leírtál. Nálunk sajna Koli nem érti az egészet. De azért probálkozunk vele :-)

no megyek lányok, mert pihiznem kell.

SOk-Sok puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok Kismamik!

Zsu! Nagyon sok boldogságot kivánok szülinapodra!!!

Látom egyre több kisszoba szépül meg bútorokkal, kocsikkal! tök rendesek a nagyik is hogy besegitenek!

Kocska örülök, hogy megvan a ti bútorotok is! a hülye picsának meg meg tudjátok mutatni, hogy sokkal erősebbek vagytok, minthogy egy ilyen szét tudjon benneteket szedni! (magamat ismerve nagyon nehéz lenne megállni nekem is hogy megtépjem) és apa is csinált olyanokat anno, hogy utána hónapok kellettek, hogy újrakezdjük.

Kikocska nagyon aranyosak a gyerkőcök! ezeket a szövegeket fel kell ám jegyezni, mert pár év múlva élmény lesz őket felidézni! azért jó, hogy várják a tesót! :D

Dharma de jó lesz, ha sikerül új lakásba költöznötök! és a volt kolleganőm is akkor tanult ki egy új szakmát mikor otthon volt a babáival. nem szabad feladni semmit, és ha tehetséges vagy valamiben, akkor főleg! én anno angliában komplementáris-terápiát tanultam (aromaterápia, masszázs, reflexológia, indiai fejmasszázs, nyirokmasszázs, székes masszázs) és mikor egy fizikoterápiás dokinál dolgoztam, hát ezek a kezelések nem csak a pácienseknek voltak nyugtatóak, hanem én se éreztem azt a tök nyugalmat, mint akkor! ezért is néha irigylem Kocskáékat, a körmözés miatt, mert valahogy az is olyasmi lehet. ha tehetném, ilyen munkát választanék, mert ezt szerettem csinálni, és láttam, hogy tényleg hatásosak a kezelések. (csak hát a könyvelő munkahelyem sokkal jobban fizet)

Tisa de jó, hogy azért felugrottál!!! Remélem jól vagytok!

Kutyafüle gratulálok a vizsgáidhoz! azért vigyázz azzal a házimunkával ne erőltesd meg magad!

ja netünk meg azért nem lesz, mert jan. 10-én szűnik meg a upc tv előfizetésünk meg az internet szolgáltatásunk. de a cégtől még lehet netezni, mig dolgozom. utána meg nem tudjuk.bár lehet hogy majd bejárok a west endbe wifizni :lol:

ja, és mi ez a felicitas csomag? mert még én se kaptam ilyet és nem is hallottam még róla! a védőnőt kérdezzem majd?

apa mostanában elviszi a laptopot a munkába, igy alig-alig tudok irni, és ugye most már nem is dolgozom. alig várom, hogy január legyen, és elteljenek végre az ünnepek...tudom,itt mindenki nagyon várja, de én inkább a jövö évi karácsonyt várom, ami 'igazi' lesz. ez még inkább 'nehéz'.ajándékok se lesznek,annyi hogy hazamegyünk épp mindketten a családhoz, és utána már csak-csak eltelik ez a pár nap a munkakezdésig. hát ennyi.

viszont egy jó hir a végére! eddig ti irtatok arról, hogy mocorog a pocak kivülről, és tegnap este én is láttam egy-egy kis rúgást! :D olyan jó volt!

Kép
tünemény

Sziszike örülök, hogy mindent rendben találtak! igy már kaptál is egy jó ajándékot karácsony előtt!!!

és akik nem tudnak már jönni, nagyon boldog karácsonyt kivánok minden örömmel és jó sok finomsággal!!!

Kép
tünemény

sziasztok.

sziszike:

gratulálok a jó eredményhez.

kikocska:

édes lehetett lánykád ahogy előadta hogy akkor tesó pisis és kakis?Patrik is szokott a hasamon játszani azzal a céllal hogy odaadja tesónak a játékot.a múltkor mondtam neki hogy majd odaadjuk tesónak a cumit,erre felhúzza a pólóm és beledugja a köldökömbe a cumiját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dharma:

Patrik fél éves volt mikor költöztünk és rá kifejezetten jó hatással volt a nagyobb hely.mindjárt el is kezdett mászni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én is kész vagyok a sütikkel.tegnap annyi mézes sütit csináltam hogy két jókora tál teli lett.és azt mind kidiszíteni......hát nem mondom hogy nem volt unalmas de a végeredmény nagyon tetszik.és én is büszke vagyok mert ennek valamiért soha nem mertem neki állni,pedig nem is nehéz.

gabka:

nagyon aranyos ez a kiságy.én úgy sajnálom hogy csak sima rácsosat vettünk annó.úgy tetszenek ezek a fajták.na majd 10 év múlva a 3.-nak :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

képzeljétek,éjjel arra kelek hogy valami puffan a konyhában mg utánna még valami zajokat halottam.egyedül voltunk itthol Patrikkal gondolhatjátok hogy becartam.nem mertem kijönni de aztán eszembe jutott hogy mi van ha a kávéfőző vagy a mikro vagy valami más elektromos kütyünek van valami nyügje.a szivem a torkomban dobogott de úgy.......erre kiderül hogy csak eldőlt a seprő,neki a szekrénynek és leverte a kenyeret az akasztóval együtt.....................hama fel is hívtam apát hogy megnyugodjak,szegény úgy megijedt hogy 12 kor minek hívom.de legalább utánna tudtam neki egy sms-t is küldeni mert ma van a szülinapja.megyek is mert ki kell vennem a husit a fagyiból.

Kép
Kép
ettike

szóval nem a seprő dölt el hanem a seprű :oops: :oops: :oops: :oops:

meg a köldökről jut eszembe,enyim olyan ronda.be van pirosodva és nagyon rondán néz ki.így kezdődik az a kidomborulás vagy mi?Patrikkal semmit nem változott.

Kép
Kép
ettike

Sziasztok lányok!

Én is eltüntem, de olvasni redszeresen idejártam, csak írni nem volt időm.
Az utolsó két hétben az utódom ott ült velem az irodában és mindenben belekérdezett, már az agyamra ment, azt hittem lecsa pom.... :(

December eleje óta meg a szakdogám írtam esténként és hétvégén, volt, hogy hajnalban feküdtem le......másnap meg fél ötkor kelltem..... :cry:

Szóval a múlt hét olyan volt hogy azt mondtam még két ilyen nap és kipurcanok......tiszta elmebeteg voltam már....
De pénteken postára adtam a szakdolim, remélem a konzulens csak kis dolgokban köt bele és elfelejthetem végre.... :lol:

Január 10-én lesz az utolsó vizsgám és utána márciusban az államvizsgám........hát......majd kiderül... :lol:
Azóta meg folyamatosan ajándékokért rohangálok.......de úgy néz ki, hogy végre minden összeállt.

Ma ki kell takarítanom, (hát ez nem az a minden kiszedek a szekrényből és kiválogatom takarítás lesz.....)

De én majd karácsony után nagytakarítok...elhatároztam, hogy minden nap egy helységet megcsinálok....

Ja, mert már nem dolgozom!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ma sütöm a mézeskalácsot is még csak a gyerekekkel......
Hát remélem jövőre nyugisabb karácsonyom lesz!

Más!

Kocska!
Nagyon sajnálom ami történt veled!Remélem megoldódnak a problémák és a párod elgodolkodott rajta, hogy mit veszíthet!!
Egyébként ilyen helyzetben én se lennék úrinő és biztos szét szedném a ribancot..

Volt már rá példa, hogy valakit felkentem a discóban a falra....., meg olyan is hogy úgy kiosztottam, hogy soha többé nem került a köreinkbe..( előző házasságnál volt..)
Ja, a mostani férjem előző feleségét is elirányítottam már, amikor vissza akart evezni a páromhoz, pedig ő lépett ki egy harmadikkal ( férjem legjobb haverja)

Tudom, sokan mást mondanak..de nekem utána jobb érzés.... :wink:

Bár neked nem ajánlom most ezt!!!!!!!!! Várd meg amíg megszülsz, aztán utána tedd meg !
Nehogy bajod legyen!!!!!!!
A férjem nem ez a tipus szerencsére, de ha megtenné megmondtam neki, hogy kinyírom...
:lol: :lol: :lol:

Mindenkinek üdvözlet amúgy, majd még jövök a takarítás után....

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Én i olvasok, de reagálni semidőm sem erőm már.

Most is csak azért jöttem, hogyha holnap nem lenne időm, akkor előre is BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNJAK MINDENKINEK!

Kép
Vendég

Annaszuszi!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! Sok puszi!

Kép

Kép
Kép
tisa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: