Sziasztok!!!
Itt vagyok újra, köszi az üdvöket!
Jó volt kikapcsolódni, meg fürdeni, bár hétfőn-kedden nekem még hideg volt a víz, szerdát kihagytam, mert én is csípőfájástól szenvedtem, amit a hideg víz fokozott(vagy előhozott), de csütörtökre lényegesen melegebb lett a víz és az már szuper volt. Jó volt lehűlni valahol. Máshol nem is nagyon lehetett, mert a szállásunkon is nagyon meleg volt sajna, emiatt nem voltam szomorú, hogy eljöttünk már szombat du. Persze itt sincs hideg,(most anyóséknál vagyunk zömében a költözésig).
Voltunk Tapolcán a Tavasbarlangban, meg megnéztük a Folly arborétum csodás örökzöldjeit. Vettem cédrusokat is a majdani kertünkbe .
Evu, szegény, mindenképp többet kell pihenned! Jelzett a természet!
Masi, nagyon szép a babaszoba! Te is jó sokat dolgoztál az utóbbi időben, picit most már tessék lazítani!

Évfordulóhoz gratula! Meg a 30 héthez is!
Ágica, ma már akkor nem is mész vissza dolgozni? Mielőbb írj az UH-ról!
Missi, én eddig úgy éreztem fiad lesz, most egy kicsit elbizonytalanodtam, de azért a fiúra szavazok!
Bogyo, írok majd, csak mégegyszer el kéne olvasni, de már otthon letöltődött, így freemailról nem tudom megnézni, szal haza kell mennem előbb valószínű. Talán szerdán hazaugrunk. Jó lenne. De folyamatosan agyaltam rajta, hogy hogy oldjam meg a dolgokat.
Büngyi, ari a forgó amit vettél. A kádas szettet viszont elég kicsinek láttam, nem fogjátok túl hamar kinőni? De lehet ,hogy csak a kép miatt. Jó lesz az a fehér mennyezet!
Kalloni, Róma biztos nagyon jó lesz!
Cuki, szegény anyukád, az ő apukája beteg, ugye? Nem lehet neki könnyű. Irgum-burgum miért nem segítenek neki?
Poci szép nagy!
Apás szülés, nálunk eddig az volt, remélem most is az lesz.
Sheepy, drukk a holnapi erdményhez!
Miről is írtatok még?
Szex, nálunk nincs, apuci máshogy van lenyugtatva

Engem anyukám majdnem elvetélt egy ilyen együttlét után, de nekem sincs jó tapasztalatom. Az első -másodiknál egy együttlét után fél óráig kőkemény volt a hasam, de nem is tudnék szerintem kikapcsolni, mindig a baba járna az eszemben, mint ahogy korábban is volt.(utoljára a 9. héten voltunk együtt).Időnként hiányzik, de kibírható.
Ruha, valószínűleg a 6-8 db elég lesz egy méretből. Kombiból érdemes olyat venni, aminek állítható a nagysága plusz patenttal. Így lényegesen tovább lehet őket használni.
Jóga, biztos jó, ha jógáztok. Stresszoldásra viszont még hatékonyabbak a meditációk, ezen belül is a Maharishi Transzcendentális Meditációja. Nem olcsó, épp azért is, hogy csak azok tnulják meg, akik biztosan megértek rá. Ez az egyik leghatékonyabb streszoldó technika, számtalan tudományos kutatás készült róla. Ráadásul kismamák bármennyit meditálhatnak egy nap. Egyetlen koraszülésről sem tudok meditálók körében, komolyan. Angliában az eü biztosító támogatta a megtanulását, mert sokkal kevesebb orvosi vizit stb kellett az ezt gyakorlóknak. Na ennyit a reklámról, nem kapok juttatást ezért.
Légzésfigyelőt én azért nem veszek. mert az a tapasztalatom, hogy az én gyerekeim nagyon keveset aludtak a kiságyban, mert mindig szopi után bealudtak, és sokszor hagytam őket ott, ahol épp elaludtak. Nehogy felébredjenek. Így meg nem lett volna eléggé kihasználva, azt hiszem. De nem mindenki így fogja csinálni biztosan, így én mindenkire rábíznám a döntést. Ja én az együttalvásról azt olvastam ayurvédás olvasmányaimban, hogy egy éves korig ajánlják, hogy együtt aludjon a baba a mamával. Egy évesen meg külön szobába lehet tenni. Én így próbálom csinálni, csak ha csúszik az elválasztás, akkor nem biztos, hogy sikerül egy évesen külön raki. Pedig az biztos jó lenne.
Na most ennyi.
Erika