Meglátta a képét és halál extázisba esett
Nyomult a képernyő felé
Hát a gyógyszer dolog az úgy van, hogy előszőr lementem a háziorvoshoz, aki elhatározta minden vizsgálat nélkül, hogy énnekem ezt a gyógyszert kell szednem! Aztán hívott apám, hogy mi ujság velem, mire én mondtam, hogy mi fáj meg ilyenek, és mondta, hogy neki van egy nagyon jó dokija, menjek el hozzá, elkísér! Na ez a doki vetetett vért tőlem, és ott ki is jött a katasztrófális eredmény! De azt mondta, hogy a gyógyszer erről még lehet jó, szóval szedjem, aztán majd kiderül hogy mi a bajom, és akkor váltunk, vagy lehet hogy marad! Szóval így jött össze az, hogy szedek gyógyszert, de nem tudja senki, hogy mi a bajom!
De jó lenne ha már vége lenne, mert Kyra lassan eléri a 7kilót és nagyon nehéz, főleg, mikor becsípődik, mozdulni se tudok, a gyerek meg ott üvölt a karomba...rémes!
Köszi az infókat a szőnyegről! Az a megoldás, hogy bármilyen pokróc és rá egy nem szöszölős az tetszik, és felette az az álvány is, de nem veszélyes az? Ha belekapaszkodik nem rántja magára? Nem kemény műanyag az?
A játékokat imádja Kyra, marhán jól lefoglalja vele magát, csak hamar feldühíti, ha nem éri el azt ami épp neki kell, vagy nem tudja úgy a szájába gyömöszölni ahogy akarja
A babakocsi nekünk azért kell, hogy ha megyünk valahova, ez egy könnyű kis kocsi, könyebb közlekedni vele, mert ami neki van most, az egy 25kilós kocsi! Nagyon szupi, nagy kerekek meg minden, de bazi nehéz! Szóval most már, hogy imád nézelődni, és nem fekszik már ebbe a nagy kocsiba se, hanem félig ülő helyzetbe van, így most már jó lesz az a kicsi is
Na megyek, nézek egy kis Sex és New-Yorkot amíg alszik a lányzó

Hasrafordultam és harapom a rácsot, hátha kiszabadulok!
Elfáradtam és inkább keresztbe tett lábakkal szunyálok még egyet!

[/url]

Kidőltem kajcsi után
Nézem magam.
Medencézek
Meztelenül