A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:08-kor.
Vendég

nalunk is kajagondok vannak.Nem a mennyiseggel hanem a kivitelezessel. Mult heten kezdodott de akkor meg csak estenkent nem volt hajlando szopni, most mar kb minden etetes cirkusz. A reggeli azert mert az orrszivas ellenere tele van slajmmal, plussz moho is igy mellenyel fulldoklik es ezert duhos es uvolt, aztan delben mikor jon a szopi( reggel a lefejtet kapja ha nem kel ejjel 2szer) akkor ismet uvolt, nem kell neki( trukk felallok vele setalunk mintha ringatnam, csak az uvolto szajaban van a cici es egyszer veletelen rakap es sikerul elkezdeni enni- hat ez f.sza hisz csak itthon tudom megjatszani) delutan alt megy a szopi este a trukkk, ugy mint delben vagy felig ulo helyzetben cumisuveg es mikor rakapott akkor normalis etetes. Kicsit neha elvesztem a turelmem es kezd sok lenni az allando cirkusz, de bizom benne ugy ahogy jott el is mulik.

Amugy nekem megjott teljesen menetrendszeruen- gorcsol is a hasam majd elpatkolok( meg jo h mindenki ezzel jott szules utan mar ez nem lesz ilyen veszes) :twisted: - de mivel nem csak szopinal van a hiszti igy nem hiszem hogy ez lenne a baj. A torkara mar en is gondoltam, de az meg azert nem egyertelmu mert amint leall a hisztivel eszik szepen.
Szoval csak szeret cirkuszolni, ugy mint furdesnel. HA hiszitek ha nem o meg mindig ugy uvolt mint a kismalac, es onnantol kezdve egesz addig uvolt mig le nem ulunk kajalni( illetve most mar azon is tul) :twisted: :evil: :evil: anyira idegtepo, es mar elore utalomminden nap az idopontot, mert mar nincs erom nyugtatgatni, trukkozni, mar csak legyintek es probalok nem arra koncentralni hogy visit hanem csak csinalom mint egy gep a furdest es az a koruli teendoket.
Tornazni is utal, igy nem hiszem hogy nagy eredmenyeket fogunk 25ig elerni :(
Na megnezem mert meg mindig mintha aludna.... meg jo hogy en fel 7 ota ebren vagyok :twisted:
Vendég

v.kata, kike!
Nektek is boldog hófordulót!

Hát éjjel most már nem kelt éjjfélkor Lizy, "csak" fél 2-kor, meg fél 5-kor... aztán fél 8-kor. Azóta nem is aludt még.

Nálunk is még mindig cirkusz van az evésből...megfeszíti magát, hisztizik, üvölt, be sem akarja kapni. Egyedül ha bevonulok vele a nagyágyra, akkor fekve hajlandó enni! De miéééééééért csinálja ezt?? Így semerre nem tudunk elmenni, mert eddig nem csináltam gondot abból, hogy a bevásárló központban megszoptassam...na de így, hogy csak fekve hajlandó enni, igy nem megy........

d.dodó

Sziasztok!

Nehari a betolakodásért,olyan kérdésem lenne, h a babám szokott olyat csinálni, mintha rángana a rekeszizma.pattog a melkasa.Mint amikor csuklik,csak sok apró egymás uán.
Valaki tapasztalt ilyet??

További jó egészséget Mindenkinek!

Muffin +++++++++++++++++++!
Sokat gondolok rátok!

nicike

Patr! Én hülyét is kapnék ha Szabinak nem kéne a tej mensi alatt mert már több mint egy hete meg van de szerencsére Szabit ez nem zavarja!

Szabi nagyon jó fiú volt este fél 10-től reggel 5-ig aludt! :D
Vendég

Sziasztok!

Már vagy 5X nekiindultam,hogy íro,de Áron mindig beleszólt!
Állandóan felébred,most alszik de mindjárt kajaidő van! :twisted:
Tegnap este nagyon édi volt 2 órán keresztült csak nyomta a szöveget,aztán még 1X megetettem és el is aludt a kezemben kb 2 perc alatt.
4-kor kelt,de akkor odavettem magunkhoz és még 6:30-ig aludt!
Én nagyon szarul aludtam,a hülye kutyánk a fél éjszakát végig ugatta! :twisted:
Nemtudom mi baja volt.

folyt köv

Kép

Kép
ibm

hu ha most eloleptem a legbunkobb meny kategoriaba :lol: anyos felcsengetett mert erre jart, de Anna elotte egy percel ebredt. kerdi feljohet e , alkalmas e , en meg csipobol mondtam: nem! :oops:
de hat ezek a reggeli dolgok a legjobbak, ilyenkor nyugodt mosolygos, ez olyan szent rituale nalunk, gogyoges, enekles na meg a teendok, orrszivas oltozes torna cseppek, szopi, stb....csak nem ugorhat anyos miatt mindez :?
Vendég

Babu! Szabi baba nagyon ügyi volt!

Titi! Nagyon jók a képek!
A másik pasi a férjed testvére?
Kaja téma változatlan?
Próbáltál fejni?
Úgy emlékszem azt sem ette meg Levi nem?

Kata! Nagyon sajnálom az evésgondot,sajna tudom milyen!
De nálunk megoldódott a cukrozott tápszerrel!
Nem nagyon örülök neki,de legalább eszik!
Egy gonddal kevesebb,így is van még vele elég!

Anyjuk! Mintha magamat olvasnál,kaja, a visítás,sikítás,lassan az örületbe kerget!
Egyébbként azt is észrevettem,hogy sokkal jobban elvan ha csak 2-en vagyunk!
De ez szörnyű,én akarok vele csavarogni,de most nem vagyok negatív,bízom a kisfiamban,hogy segít nekem!

:lol:

Kriszti! Hú,ez gáz!
Nem lennék a helyedben,én már túlvagyok egy negatív teszten,de azóta nem adok esélyt neki!
Alig mertem megnézni az eredményt! :cry:
Most Áron mellé még egy játékbaba is sok lenne nemhogy egy igazi!
Örülök,hogy Anyós megoldotta a felügyeletet és eltudtatok kicsit szabadulni! :wink:

Magdolna! Egészségileg hogy vagy?

Maria! Sajnálom a derekad!
Hogy vagy?
Javul a helyzet?

Muffin! +++++++++++++++++++++++++
Ez a kaja téma felháborító! :twisted:
De a kis hős mindent kibír! :wink:
Szorítunk nektek nagyon!

Nekem még nem jött meg,pedig sokszor úgy érzem a hasam mintha akarna,de nem!
Nem hiányzik,csakhát már nem szoptatok!

Valaki írta,hogy egyszerre megkapták az oltás,2 szuri volt?

Asszem mennem kell!
Köv. bundinál jövök!

Kép

Kép
ibm

Ibm! Köszi! :D
Vendég

Sziasztok!

Mi is vagyunk csak tegnap elég szép idő volt igy kétszer is letudtunk menni játszózni és igy elment az idő és nem tudtam jönni! próbálom kihasználni a jó időt amig van!

Muffinéknak hatalmas drukk és sok-sok hangyácska továbbra is!

Titi, nagyon jók a képek! Leventéről a kép alapján meg se mondanám, h nem eszik rendesen!
Remélem izlik majd az anyatej Leventétnek és rákap az evésre!

VKata, sajnálom az evésgondot! Nálunk eszik a csajszik de csak 8dkg-at hizik hetente ezért kaptunk vasat! Dr-unk kevesli! :oops:

Kike, utólag is nagyon boldog szülinapot!

Viki, neked tényleg nagyon jó a memóriád, h mindenkit fejbe tartasz, még dolgoztam és is ilyen voltam, de mióta itthon vagyok, már nem annyira megy. Ellustult az agyam! :oops: :roll: :wink:
Egyébként köszi a kérdést Benu jól vagy, de még orrsprayünk néha -néha!

Patr, jó kis súlya van Zsoltinak! Remélem hamar elmúlik a torkáról a hólyag. Szólsz majd ha a mamut felé jársz!?

Nicike, én ilyet nem tapasztaltam még! Mostanában nem jártál felénk! Kapunk képet Kincsedről!

Linda, jó vásárt csináltál!

Hófordulosknak sok boldogságot!

Anyjuk sajnálom a hisztiket! majd úgy belefog jönni a fürdésbe, h azzal kell majd cselezned, h kijöjjön a kád ha nagyobb lesz! :wink:
bencuri

Anyjuk nálunk is igényli Szonja az ő megszokott kis világát és a napi rutinját! :D
És akkor nem ment fel anyós? Szerinted megsértődik?
bencuri

Kép
Kép

Ő Lili :D

Ha a baba hasa morajlik napok óta,az baj?

nicike

Azt hiszem veszek tesztet. Bár nem hiszem hogy az lenne, jobb a bizonyosság. Fura lesz egy két hós kölökkel meg egy terhesteszttel beállni a kasszához. Asszem fognak nézni... :lol: :oops:

Anyjuk! Anyós ügyben hajrá! Ne hagyd magad! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nicike, édes a kislányod! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nici! Nagyon édes Lili baba!

Kriszti! Drukk, hogy ne legyen tesó!
Vendég

Nicike, édes! :D :D Köszi a képeket!

Kriszta, én is vettem a gyógyszertárba és egy füst alatt megvettem a spirálom is, engem nem nagyon érdekelt ki mit gondolt! :D

De mostmár legalább nem kell igzulnom! :oops:

megyek teregetni mert lejárt a mosi!

Puszzantás mindenkinek!

Tali nagyon messze van bkv-val! :cry:
bencuri

nem nem jott fel es tuti megsertodott :oops: mondjuk o mindenen meg szokott :lol:
Vendég

nici: gyonyoruseges kislanyod van
Vendég

Na készülök és indulunk. Remélem menni fog, mert egyedül még nem voltunk tekeregni, de mindenképpen menni kell, mert kenyér sincs itthon.
Majd először leviszem a babakocsit, aztán a gyereket. visszafelé fordítva.

Valaki könnyű babakocsiról kérdezett. Hát én ezzel szemeztem annak idején:
http://www.brumimaci.hu/aruhaz/product_ ... cts_id=718

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát elég vicces igen!
Én a dm-ben vettem,Apa kezében a gyerek,kosárban pelenka,popsitörlő,óvszer és terhességi teszt!
Szerinted??????????
Ráadásul a pénztáros az utcánkban lakik! :oops: :lol:
Annyira azért nem izgatott csak az eredmény,de szerencsére egy csík!
Én is úgy gondoltam,.hogy csak nem,de azért amíg nem láttam marha ideges voltam!
Most pedig megyek pelenkázni!
Ha elaludt jövök!

Kép

Kép
ibm

Ami - bevizuáltam a am-es szitut :lol: :lol: :lol: :lol:
(Nekem is 1 csíkom van! :D :wink:)
Vendég

Csajok!
Nagyon koszi a segitseget aki szavazott! 2.helyen allunk :D
Aki meg nem kerlek napi 1szer dobjatok rank 1 szavit www.tompavagyok.hu álomarcok 4.het maverick nevu kep
Nagyon sokat segitenetek!!!!!

Muffin!!!!!!!
Orulok a jo hireknek! Meglatod nem sokara tul lesztek rajta.
Eros fiad van!

Tita!
Gyonyoru volt a keresztelo.Jo gyerek Levi ha meg akkor se sirt mikor locsolták :D Tejcsi miatt miert itelnenk el? Fo hogy kapjon anyatejet es egyen! Inkabb jo hir hogy lesz neki :D

Nicike!
Nagyon tunderi gyerek! Szerintem legkozelebb kerdezz ra a dokinal.
Vendég

Nicike - Lili nagyon édes kislány! Jó baba is? Sajnos a rekeszizom rángást nem tudom, de mivel ilyen piciknél még nagyon gyenge (ezért is csuklanak annyit) szerintem nem baj. De azért nem árt ha telefonon rákérdezel a gyerekdokidnál (én is úgy szoktam :lol: ). Pocak-morajlás nálunk is szokott lenni elég gyakran. Én még nem hallottam hogy gond lenne. Végülis nekünk is morog... :D :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kriszti, lehet hogy Neked is inkább valami hasmenéses vírusod kezdődik? Nekem is az volt, émelygés, rossz közérzet és utána jött a fosás ( bocs!) Sokmindekinek van...

Nicike! Üdv, előkerültél? Lili szépséges. Ezt a pattogást nem nagyon értem, de a hasi kuttyogás gyakoriak ilyen korban.

Ami, azért Áron javul, úgy olvasom :wink:

Anyjuk, Adél ugyanezt csinálja. Tegnap 3 kajálásnál, ma még nem. De látod, csak szopis babák is...
Én most úgy trükközöm, hogy nincs pelenkázás, átöltöztetés evés előtt, hanem úgy ébredés után lehetőleg félálomban etetek. Csak reménykedem, hogy rendbejövünk.

Kata, nem lehet hogy tényleg refluxa van Dórinak és azért étvágytalan? Azóta evett?

Viki, köszi a segítséget!

Wera, kaki rendben?

Éljen Szabi, ügyes!

Kép
andkata

Anita, hogy vannak a fiúk?

Kép
andkata

kata ment a pü

Képimg][/url]
Kép
ronix

ez jo, egy ideje gyozkodom Annat aludjon picit, lattam nem fog menni, igy elkezdtem keszulodni, mire visszamentem az erkelyre megnezni hogy mi ez a csend elaludt:)
Vendég

nagyon sajnálom a rosszul evö babokat,át tudomérezni a gondot nekem a fiam volt ilyen
borzaszto volt
aztán a kislányom mindeért kárpotolt ö ma is jol eszik a fiam ma sem :?
de nem tudok mit tenni elfogadtam ö ilyen,csak egy csecsemönél ez rosszabb

Léna hálistennek jol eszik szerintem,igaz a tápot de ..........
és mi állandoan nyakig fososok vagyunk..

Képimg][/url]
Kép
ronix

Na, Anyjuk Adél ilyet a legvégső esetben csinál, hogy csak úgy elalszik...Max ha sokat vagyunk körülötte és beszélünk...
Mindegy nem mondok semmit, mert mostanában az ágyában kb 10-15 perc alatt el tudom altatni...

Kép
andkata

Kata! Sokszor úgy érzem,hogy javult,és persze így is van,de azért vannak brutális helyzetek.
13 órási kaja után szoktunk sétálni,de nem marad már a kocsiba,tegnap úgy vittem,hogy elaltattam KÉZBEN a teraszon és utánna elindulhattam vele.

Nem örülök a többiek szomorúságának,bosszúságának de azért "jó" érzés,hogy nem vagyok egyedül ilyen problémákkal! :wink:

Wera! :lol:
Vicces volt!

Örülök az egy csíknak!
Vagy kettő kellett volna?
Bugri Nóri hogy viselkedik?

Én próbáltam altatni Áront,de nem nagyon ment így betettem a kiságyba,ott nyöszörgött egy darabig de nemtudott elaludni és mikor már kezdett hangosodni kivettem,így 2 perc alatt elaludt a kezembe!
Legalább nem süvített 20 percet a fülembe! :twisted:

Megyek gyorsan eszem egy tányér levest aztán jövök!

Ez a hülye kutya megint úgy ugat mintha valaki a kapuban állna,de nincs ott senki! :twisted:
Szórakozik velem!

Kép

Kép
ibm

Andkata - köszönjük a kérdést, kaki redben! :D

Mi ez a nagy hisztis nemevés hullám most sorban mindenkinél???? :shock:

Istenem, csak minket ne érjen utól újra :?
Vendég

WERA! 11:51!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bugri alszik?
Nem baj,hogy így hívom?
Annyira jó ez a név!
Megyek hammolni!

Kép

Kép
ibm

ti ilyen idoben mennyire oltoztetitek fel a babot?
soha nem tudom kitalalni mi a helyes.
merthogy en ilyenkor szandiba es poloban nyomom ehhez egy reteg plussz a baban nem keves?teszem azt most van rajt egy rovid ujju body egy kis felso egy melegito nadrag es egy zokni,es van egy osszezipzarozhato takaronk abba van belehuzva
Vendég

Na megettem a levest,Áron meg itt beszélget a kiságyba! :twisted:
Ilyenkor 1-2 órát szokott aludni,nem 15 percet! :twisted:
Marha jó!

Rajta is kb. annyi ruha van amit írtál Anyjuk.
Ha kimegyünk attól függ mennyire van hideg vagy egy polár felsőt adok még rá vagy egy vastagabb kabátot,és persze sapkát!
A lábára a zoknira rászoktam húzni egy térdig érő kis cipőt mert ha kiveszem a kocsiból mindig felcsúszik a gatyesza,és ugye erre készülnöm kell ha elindulunk!

Megyek mert bömbi van,de remélem visszaalszik!

Kép

Kép
ibm

Hát nem aludt vissza! :twisted:
Lassan hamma,aztán megpróbálok vele sétálni,ki kéne menni a levegőre!
Kár hogy nem lakunk egy helyen,milyen jókat lehetne bandázni!
Na lépek,lehet,hogy már csak holnap írok,de olvasni még tuti fogok!

Szép,sírásmentes,nyugodt napot mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

köszönjük a dicséreteket :oops:

Wera, jó baba Lili. Az éjszakát is végig aludja.Nem sírós.Egyre többet vigyorog.De persze egésznap Ő van a közép pontba.egésznap szórakoztatni kell,lehet csak ezért jó baba :D

Titi. ez a tejes dolog nem elítélendő.Én is most akarok utánna nézni honnan lehet tejet kapni vagyy venni,vagy akármi,mert napi 200 pótlást kap kb,de egyik tápszer se jött be.Nagyon megkínozzák.csak tekereg és nem tud kakilni.Akkor vörös a feje egésznap.Nekem meg a szivem megszakad.

Amúgy védőnőt kell kérdeznem ez ügyben?

nicike

Még egy kérdés aztán megyek kontrollra (juppi :twisted: )
Akiknem van légzés figyujuk,előfordul h becsippan?

nicike

Nicike! NEkünk van légzésfigyelőnk, de hála az égnek nem sípolt még soha, ha Lia az ágyban volt. Előfordult már akkor, mikor kivettem és elfelejtettem kikapcsolni. A mellkasát viszont mindenképp kérdezd meg a dr-tól, bár nem lehet, hogy csak levegőért kapkod??? Pl mikor Liza rosszat álmodik akkor hevesen veszi a levegőt és ezért ugrál a mellkasa
magdolnam

Anna is rem hamar kialudta megat, igy ha el nem ered az eso most megetetem es lemegyunk, kulonben nagyon dinka lesz, ha nem alszik, marpedig delutan amugyis nehzebben megy az elalvas

nici: mennyit eszik a babod? 200 potlas? es hanyszor szopik melle? Probaltok valamit hasfajasra? Annanak is a taptol nagyon faj a hasa es nagyon erolkodve es budiket kakil, de nekunk az espumisan cseppek segitenek, tud tole pukizni, vegso esetben pedig lazmero, alt este ha nagyon sir, es faj a hasa azzal sikerul kakilnia. Tudom "fuggoseget" okozhat igy tenyleg csak veg megoldas, de hatekony
Vendég

Kata!
Kosz a kerdest. Jol vagyunk,mar nem kell szivatni az orrukat,mindig total idegbetegek voltak tole. Most szundiznak,ritka pillanat. :D

Szavaznal nekunk? Be akarjuk juttatni apat meglepibol :oops:
Vendég

Na,megjöttünk,elvittük dokihoz.Taxival kellett bemennünk,mert tízis volt csak randelés,még helyettesítés volt.Most kapott antibiotikumot is,meg ilyen ampullás calciumot.Mondta a doki hogy csodálkozik rajta hogy eszik a gyerek annyira tele van a garata is takonnyal.Egy hétig kapja a gyógyszereket,aztán egy hét pihenő,aztá csak utána kaphat oltást.

Kép
Kép
Kép
kike

Remélem mot már javulni fog Domi!!! Jobbulást!

Szavaztam, Anita. Jó kép :wink:
És mi jár a nyertesnek?

Nicike, nekünk első hónapban szinte minden éjjel riasztott. Már végén fel se vettük. Adél állandóan lemászott az érzékelőpárnáról. Mióta hason alszik és nagyobb nem szokott. Lehet a legtöbbnél az érzékenységet szabályozni. Érdemes utánanézni.

Kép
andkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:40-kor.
20150601134430

Kike!
Édes kis professzorunknak (mert ő is miénk, mint Eliot) jobbulást!!!!
20150601134430

Kata!
Hat laptopot es pont vasarnapig van a verseny es akkor lesz a szulinapja! Szoval nagy meglepi lenne. Szavaznal vasarnapig napi 1et(lehet). Ezer hala Neked!
Vendég

Ok, Anita, akkor naponta egyet dobok.
Más jelszóval nem lehet...mert akkor szaporíthatnánk...

Kép
andkata

Bencuri, neked nem jó a tali úgy, hogy kijössz Katával együtt Bkeszire 22-es busszal? Onnan mehetnénk kocsival, és vissza is viszlek titeket ugyanoda! A Moszkva tértől kb. 20 perc alatt kinn van a busz.

Kép
Kép
patr

nem,mert ip cimet email cimet ellenorzik!
de kosz h legalabb te komolyan veszed. :D :wink:
Vendég

De a férjem attól még szavazhat, nem?

Kép
andkata

Maverick! Akinek nincs fix ipje, azoknak az ip címük dinamukus, tehát folyamatosan váltzok, legalábbis én úgy tudom, nekünk a cégnél úgy tanították. Gondolom adsl-etek van
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: