A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Timi! Nagyon édi Bencus! Nagyfiú a nagykádban! :D
Vendég

Sziasztok!

Evelin, drukkolunk nektek! Megérdemeltek egy kis kényeztetést! :wink:
Ami, ne legyél negatív! :wink: Kitartás! Lehet, hogy most egy életre kisírja magát!
Timi, remélem nem lesz semmi gond!
Marcsi nagyon sajnállak! Jobbulást!

Mi meg tegnap úgy döntöttünk, hogy felcseréljük a szobákat. A háló lesz a nappali és fordítva. Ami jelenleg a nappali, az melegebb. Ez a fő ok, de jó lesz egy kicsit változtatni is! :) Tegnap kivágtam a bútorokat papírból méretarányosan, és úgy néztük meg, hogyan lehetne megoldani. Szupi lesz!

Na most megyek!
Szép napot!

Kép
sziszka82

Sziszka! Jó lakás rendezgetést! :D
Vendég

Jó reggelt!

Újabban Nóri végigdurmolja az éjszakát, kb úgy 9-től, de cserébe már 6 után kicsivel kukorékol. Hát, tartsatok hülyének, de én jobban szerettem amikor 4-kor felkelt enni és még aludt 8-ig. :roll: Na persze ehhez az is hozzá tartozik h én óramű pontossággal kelek azóta is 4-kor mert kővé válnak a melleim és muszáj lefejni, különben megvadulok a fájdalomtól. Utána már nem nagyon tudok visszaaludni, ill mire sikerül, babácska már riaszt. Így jó ha 5 órát alszom egy nap. Igen sovány... :roll:

Sziszka - hogy neked mikre van időd? :shock: Papírból kivágni... méretarányosan... :?: Irigyellek bakker! :lol: :lol: :lol: :wink: Luca bizti egy angyal! :wink: Ha átrendeztétek jöhetnek a fotók! :D

Ami - ne merészelj negatívkodni irgumburgum!!!! :twisted: Nóri is pont így tud ordítani, hidd el! Újabban evés után is, amit meg aztán végképp nem értek! Össze kéne kötni ezt a két gyereket! :lol:
Én úgy tudom már jóval a fog kibújása előtt fájhat az ígye a babáknak, így nem kell azt nekünk látni, pont elég ha ők érzik :? És szerintem Nórinak nem is kell hogy fájjon valami ahhoz hogy visítson. Ha unatkozik, az is elég ok :P :lol:
Tetszett Apátok beszólása! :lol: Asszem mi is azon leszünk :wink:

Marcsi - nekem is szarakodik a derekam! Jobb lett már azóta? Ki bírtad venni Emmát? Pont azon bosszankodtam a minap h a szoptatás miatt se fájdalomcsillapót nem vehetek be rá, se a krémeket nem használhatom, pedig itt sorakoznak a polcon és nagyon csábítanak :roll:

Timi - hívtad a dr-t a szürke kaki miatt? Nemtom mitől lehet. Nórinak nagyon sokszor zöld és tuti nem a tápszertől, mert azt nem kap! :roll: Kivi vagyok mit mondott, remélem semmi komoly!!!+++++

Viki - örülök h jól sikerült a tegnapi napotok. Igen, a séta kihagyás nálunk is vég nélküli nyűglődést szül...

Vkata - Emmánk a párom nővérének a lánya. Szerintem is hasonlítanak! :D

Hogy álltok a náthával? Kilábaltak belőle a csöppök? Ez amolyan kollektív kérdés, amennyire emlékszem szinte mindenki benne volt a takonykórban. Nálunk úgy tűnik elmúlt végre (kop-kop-kop)
Vendég

Sziasztok!
Hát jó sokat írtatok!

Muffin!
Nagy drukkok mennek nektek!!

Hát nálunk már tegnap is nagyon nyűgös volt Laura, éjjel aztán meg katasztrófa volt megint! :evil: Még jó, hogy apácska tegnap sokat segített...ő főzött, aztán felporszívozott, felmosott, addig én kinn az erkélyen virágokat ültettem.
Lizy kb fél 8-kor már aludt. Erre kelt megint éjjfélkor, aztán fél 4-kor. Fél négykor meg megint ahogy szopi után (ahol már bealudt) visszaraktuk a kiságyba, ott kipattant a szeme, nézelődött, dumált, sikítozott...azt akarta hogy vegyük vissza a nagyágyba.... na de neeeeeem. Ugy egyikünk sem piheni ki magát. Szóval hagytam sírni...de Ati meg igy kiment a kanapéra, mert azt mondta igy nem tudja kialudni magát! :(

d.dodó

Wera! Szabinak is volt zöld kakija és nekünk arra azt mondta a doktornéni, hogy az anyatejes babáknál normális a zöld és a nagyon híg kaki is! Szürke még nem volt!
Vendég

Timi, Bence nagyon cuki!!!
Babuli, köszi! :) A héten ejtjük meg valamelyik nap.
Wera, az a jó, hogy Luca, ha rendben van a szénája akár 1 órán keresztül is eljátszik a játszószőnyegen. :lol: De ha rossz napja van...Na akkor aztán semmit sem lehet csinálni! Szerintem ha így marad Nóri alvási szokása, a tejci is igazodni fog hozzá. Csak azt győzze kivárni az ember lánya! :wink:
Dodó, sajnálom hogy rossz volt az éjszaka!

Kép
sziszka82

Timi - nagyon jó a közös fotótok!!! :D A kádas is irtó édes!! :wink: Már bánom h mi nem vettünk ilyen belevalót, de már mind1. Majd legközelebb!
Vendég

Először is:
Muffin. Eliot, és Eliot Apa!!! Gondolok rátok, és imátkozok a kis Eliotért! (Nem véletlenül van ennyi jó ember körülöttetek! Őket is a védőszentetek irányítja hozzátok!)

Wera :P
Véres kaki nem jött vissza? Gyönyörű a kis Bugrika!

Titi :P
Mi újság evés ügyben? Mit mond a doki?

Kike :P
Kristi eltűnésén én is kiakadtam volna. amúgy is ez az egyik fő parám. (Utálok tömegbe menni Liluval!!!)
Ja, és szerintem is le a kalappal előtted, mint 3 gyerekes anya előtt!

Vkata :P
Osztálytali nekünk is lesz idén - de ezt még csak én tudom, ugyanis én szervezem/ném... Már előre izgulok, Csabival hogy oldom meg a távollétet.
Ő is csak 120-at hízott a héten, pedig nála a 180-200 volt a megszokott. Na, persze olyan szopi-sztrájk mellett, amit csinált, az lett volna a csoda, ha jól hízik :roll:

Akata :P
Véres kaki? Adél jól van? Ajánlom nekde az almáspite tejmentes verzióját is. Ha nem ismered, szívesen felteszem a receptesbe.

Dodó :P
Drága vagy, hogy hiányolsz! Olvasgatni se nagyon volt időm a napokban... :( De talán mától jobb lesz :wink:
Lizy szopi-sztrájkja megoldódott?

Ági :P
Jövő héten újra pszichiáter. Már alifg várom, hogy mi is mehessünk végre konzultálni a lányzóról. Most HTP-teszt lesz. Ha jól tudom az ház-ember.fa teszt külön lapokon. Kíváncsi vagyok arra is.
(Bár, Lilu nyugodtabb az utóbbi időben, de azért vannak kirohanásai, csak nem olyan gyakori, és nem olyan súlyos. Talán :roll: )

Véda
Vendég

wera!

a kádba valót csak a nagyszülőknél tudjuk használni. itthon zuhanyunk van, habár mivel mély a tálca is abba is tehetnénk, de egyenlőre kiskádban fürdetünk itthon, és abba meg nem jó :(
abban már nem fér el...
ugyhogy egyenlőre a nagyiknál van, aztán meg ha majd a zuhanytálcában tudjuk fürdetni (abban aztán lehet pancsizni majd) akkor visszahozzuk.

Kép

Kép
timi1982

Magunkról: hú, ez a szopi-sztrájk elég durva :evil: Sajnos Liluval is volt kb. ilyen idős korában, aztán ahogy jött, úgy el is múlt.
A lényeg, hogy Csabikám éhes, sír, oké, mellre teszem, pár mp után megfeszíti magát, de úgy, hogy szájában a mellemmel tolja magát tőlem minél távolabbra. Néha azon gondolkodom, hogy ha ezt így folytatja, a melleim a bokámig fognak érni, és télen sálnak használom majd őket :shock: :oops: Nyelni csak addig hajlandó, amég dől a tejci, de közben is feszeng. Ha már nem dől, akkor bömbölés jön, és nem is szív tovább. Olvastam, hogy vonuljunk el, békébn, fekve szopizni, az segít. Ez tényleg bejött nekünk, talán kicsivel nyugisabban szopik, és többet mennyiségre is. (Ja, lefejtem párszor a bent maradt tejcit, és megkínáltam vele, de nem kell neki üvegből sem, aknállal sem, kispohárból sem.) De nem mindig tudom megoldani a félre vonulást Lilu miatt... :? Ma reggel, én aki nem mértem soha szopit, kíváncsiságból megnéztem mennyit szopik, hát 60 ml-t. Jó, hogy ez csak egy kiragadott alk., lehet, máskor többet eszik, de mondjuk ez azért aakkor is kevés.
Vigasz: tök boldog, jókedvű, élénk, derűs. Pisil, kakil sokat... Valahogy majd csak lesz :wink:

Véda
Vendég

sziszka!
biztos szupi lesz az átrendezés.. és hogy van türelmed vagdosni és rakosgatni... nem semmi. én inkább a butort huzogattatnám nyusziapuval vagy elméletben tervezném meg ;)

dodó!
időjárásváltozás lesz nálatok is? ;) nálunk akkor van irtó nagy nyűglődés.

wera!
át fog állni a tejcsi a késői kelésre. csak időbe telik.
vagy bugri nóri fog visszatérni a más időszakos kelésre.
nálunk is ugy volt hogy 2 hétig 5-kor kelt csak, és most visszaállt a hajnali 2-3 órai és utána a 7-8 órai kelésre. :(

Kép

Kép
timi1982

jah! hivtam a dokit. délután megyek be kakival :D
a gyerket nem kell vinni. kérdezte hogy nem beteg? mondom nem... de hát én honnan döntsem el hogy nem-e beteg... ;)
annyit tudok hogy derűs, viháncol, jókedvű, mosoly és dumaláda, és nincs láza. de ettől még lehet beteg ott belül a pocakjánál valahol amiért ilyen a kaki...
mindegy. mintát kell vinni. de azt mondta hogy vszínű tápot kell cserélni és semmi baj. még jó hogy ma akartam kiváltani a következő dobozt mert el fog fogyni. igy nem marad rajtam doboznyi táp

Kép

Kép
timi1982

Kép Játszom

Kép Kakilok

Kép Sétára indulunk

Kép Hé, pincér! Fizetnék!

Kép Anya egyik kedvenc arcképe

Kép Apa szeret

Kép Anya szeret

Kép Drága nagytesóm

Véda
Vendég

véda

szuper képek. nekem az tetszik a legjobban ahol "anya szeret".
jah egyébként olyan foteljuk van anyukáméknak is... vagyis még az enyém volt mikor otthon laktam. csak mi áthuzattuk olyan huzattal mint az ágyam volt :D

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:02-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hat nalunk is sz.. volt a gep. Es majd szivrohamot kaptam,mikor lattam mennyit irtatok. Lehetetlen visszaolvasni.

Muffin!
Nagyon-nagyon szoritok!!!!!!!!!!!

Kepeket nezegettem:nagyon edik a babok!!! :D
Szavaztam is akire kellett :D

Nekem is lenne itt egy:
Kerlek naponta dobjatok egy szavazatot a www.tompavagyok.hu-n az alomarcok menupont 4.het 'maverick' nevu kepre.
KERLEK!!! Nagyon megkoszonnem!!!!!!!! Irto fontos nekem! Meglepinek szanom apanak a nyeremenyt!!!
Vendég

Vendég

Timi :P
Igen, ez egy igazi retro fotel :lol: A m.helyemen selejtezték le, mi meg elhoztuk, mert irtó kényelmes. Viszont rádobtam egy KIKÁ-s divatosabb mintás plédet, és így már nem olyan retro, csak ami kilóg :wink:

Véda
Vendég

véda!
Hát nálunk is az lett a megoldás, hogy félrevonulunk a nagyágyba, és fekve szopizik....de legalább napközben próbálom visszaszoktatni az ülve szopira, mert ha tul hozzászokik a fekve szopihoz, semerre nem tudunk majd elmenni.
Amugy nagyon aranyosak a képek!

timi!
itt szinte mindig időjárás változás van.... :evil: Tegnap egész nap szakadt az eső, most süt a nap...de pl a héten már ide fel a tó partjához hópelyheket is rajzolt az ujság (pedig nem is vagyunk annyira északon).

Ja, de el is felejtettem mesélni, hogy tegnap MEGFORDULT Lizy hátról hasra. De még csak egyszer jött össze neki....akkor is marhára berágott, mert maga alá szorult a keze.

d.dodó

Sziasztok!

Esélytelen, hogy tartsam a lépést ezzel a tempóval!
Csak azért jöttem, hogy Muffinnak és a pici Eliotnak nagyon szorítok!

Szerintetek az normális, hogy én még most sem kaptam meg az anyaságit? Június óta :shock: :x ? A csp-t már megkaptam.

Bogika már minden nap megfordul a hasáról a hátára és kb. úgy jár a keze lába egész nap, mint BugriNórinak!

Vidokata, hogy vagytok Dévényileg? Mi is az egyoldalas fejtartás miatt mentünk el. Szerencsére már rendbe jött, és hát a forgásba is belendült. Remélem, már nálatok is alakul a helyzet.
A hízás nálunk sem valami ragyogó, Ő is hetente 90-120 g-t hízik (de hízik), addig még nem aggódom.

Nagyon aranyosak a picik a képeken!

Megyek mert rengeteg vasalnivalóm van :oops: .

Maverick, szavaztam :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok,

hát apa reggel elhúzott Siófokra dolgozni, én persze egyedül a leányzóval, még el is készülődtem, hogy megyünk babamama klubba. Igazából rossz volt a közérzetem, de gondoltam belefér. Mentünk gy kört, erre olyan rosszul lettem, hogy vissza kellett rohannom (mármint amennyire babakocsival lehet...).
Hasmenés eddig 3x, irtózatos hasfájás, de hányinger legalább már megszűnt... Közérzet is jobb valamivel. Persze Adél is nyűgös, remélem nem kapta meg, hanem csak az én feszültségemet érzi...Hát ez nem hiányzott.
Pedig elég jól aludtunk,6-ig.

Véda, örülök, hogy Lillu alakul. Csabi gyönyörű. Kicsit megnyugtat, hogy a cicisztrájk nem egyedi, mármint nem örülök, hogy nálatok van, de én eddig azt hittem a cumisüveg miatt van. Ezekszerint nem. Adél egyébként ha fáradt, sokkal türelmetlenebb a cicivel, azt már megfigyeltem, reggel pl. sose utasítja el és képes 160-at is szopni. Azt a vacak latex cumit persze mindig elfogadja...
Köszi, ah felrakod az almáspitét.
Adélnak kedd óta nem volt véres a kakija,. Remélem. Diétázom.

Ronix
, pü ment és nagyon köszönöm!

Kata
, gyönyörű az uncsitesó. Sajnálom Dóri éhségsztrájkját. Nem értem én ezeket a gyerekeket.

Babu, sajnálom. Remélem tudtok azért pihenni.

Timi
, nálad meg a tejkérdést, több mint 2 hónapig kapott anyatejet, azért az jó!

Pati! Merre jársz?

Kép
andkata

Milyen volt a keresztelő: Titi, Pati?

Kép
andkata

Hahó!

Elindult a reggelem :) eddig Natiztam, mert nyügi volt, aztán mikor elaludt, végre volt időm zuhizni, egy kicsit mosogatni, és bekevertem egy lenmagos-búzakorpás kefirt tízóraira.... 12.10-kor :lol:
Az a helyzet, hogy rengeteg tejem lett, de ehhez tömtem magamba a szénhidrátot... most már kellett valami egészséges is :)

Muffin: nagyon kedvesek a vendéglátóitok, és jó, hogy tudsz tudósítani! Mindannyian nagyon izgulunk értetek!

Próbálok lépést tartani, most jegyzeteltem is :)

Akata: gratulálok a gyönyörű unokatesóhoz!

Kike: hogy vagytok?
Pinokkiót Oti is nagyon szereti, pici korában folyton az orrát csócsálta :) Anyuéktól kapta Rómában.

Andi: Nati a macis mesekönyvet szereti a legjobban, amikor a maci a bilin ül :) amúgy ezek a könyvek már Otit is kiszolgálták :)
Boldog hófordulót Vikinek!

Vkata, Véda: sajnálom az éhségsztrájkoló babákat! Kitartást nektek, egyszer biztosan rájönnek, hogy éhesek!

Wera: de jó, hogy vásárolgattál! Apa ügyes, Nórika csodaszép! Már én is rettentően vágyom egy kis ego-túrára, talán a hétvégén... addigra már biztosan meglesz a Merivánk... már az n-edik centit is visszavágtuk, csak odaadják már valamikor... :roll:

Ami: Áronnak jó kis életereje van... asszem, később sem lesz gondja az érvényesüléssel :wink: csak győzd kibírni :)

Timi: lehet, hogy a kaki összefügg a tejjel?
Ne aggódj, még visszajöhet a tejcsi!
Képzeld tesóm 2 hónapja küzd azért a pár cseppért, és még most sem adta fel, és még most is van neki az a picike...

tényleg, valamelyikőtök ki akarta próbálni a szoptanít-ot. Ha van tapasztalat róla, meséltek? Köszi :)

Sziszka: ügyik vagytok az átrendezéssel. hogy neked mire van energiád! édesek lehetnek a papírbútorok :)

Bence, Csabi, Dórika, Emma babák mind gyönyörűek!
Csilla, nagyon cuki Toncsi vonalzós képe!

Marcsi, hogy van a derekad?

Véda, nagyon kíváncsi vagyok az almáspitédre!
Én is teszek fel mindjárt két gyors kutyulós nasit.

Kép
Kép
bondi

Akata, jobbulást!

Kép
Kép
bondi

Bondi,
Vicces, én épp most leszek egy szoptanít tulajdonos, Ronix jóvoltából..
Péntek körül beszámolok, mik a tapasztalataim...
Már jobban vagyok, köszi...

Adél viszont nagyon nyugtalanul alszik, remélem nem kapta meg...

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:49-kor.
20150601134430

Hú csajok,megjötünk a babmasszázsról!
Áron nagyon jól viselte,nagyon jó fej volt,mindenki rajta kuncogott,hogy hogy dumál!
Pénteken lesz megint!
Kifele menet azért öltözésnél bemutatkozott,szegény kiscsajszi mellette majdnem frászt kapott,persze ő is ordított utánna már!
Aztán kézbe hazacipeltem+toltam a babakocsit,még jó,hogy 5 percre lakunk!
És most nagy nehezen elaltattam,kb. 20 percre mert éhes lesz!
Még a seggemen is folyik a víz.
Kemény edzés egy egy ilyen altatás! :cry:

Viki! Köszi a tippet,találtam itthon is teamintákat és pont van benne citromfüves,jövő hét szerdán tölti a 4 hónapot úgyhogy azt fog majd inni!
Valmai megoldás kell mert ezt nem lehet bírni!
Amúgy megnézte a védőnő és úgy néz ki tényleg elindult a foga!
Viburcol kúpot javasolt,mindjárt utánnanézek!

Most húzok mert jön Apa és felborulok az éhségtől!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Vera, szerintem pont addig fáj a babák ínye, amíg át nem töri a fog.

Véda, nekem annak idején Toncsival volt szopi sztrájk, csak félálomban volt hajlandó elfogadni a cicit. Kb. másfél hónapig tartott (4,5-6 hó), de utána megint elfogadta. Bár túl sok tejcsi már nem volt utána, de majd másfél éves koráig szopizott, igaz csak napi 1x.

Hű, mennem kell, nyüszi van :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 19:04-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:48-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Kata, Viki, köszi a hiányolást, érdeklődést, megvagyunk.
Zsolti negyedik napja tiszta nyűgös. Csak kézben érzi jól magát, illetve ott sem igazán.
Ma levittem a dokihoz, de nem a mi dokink volt, neki tüdőgyulladása van :? , helyettes volt.
Meghallgatta, azt mondta semmi baja, aztán megnézte a torkát és mondta, hogy van rajta egy nagy hólyag. De semmi egyebet nem mondott! Nem adott rá semmit, azt mondta várjuk meg, hogy az immunrendszere legyőzi-e, vagy lehet, hogy beteg lesz. :?
És hogy adjak neki kúpot fájdalomcsillapításra.
Katák? Mi lehet ez a hólyag? Tényleg adjak kúpot, akkor is ha nem lázas?

Egyébként jól vagyunk, Zsuzskának egész jól megy a suli, 92 %-os matek dolit írt. Most talán jobb a helyzet vele. De azért megyünk psziho nénihez. a biztonság kedvéért.

Kata, ne aggódj, biztos nincs gyomorszűkülete Dórinak, az már biztos hamarabb kiderült volna. Kedves anyuka, ne tessék aggódni! De ha gondolod kérdezz meg egy gyerekorvost. :D

Kép
Kép
patr

Keresztelő isteni volt, Zsolti végig üvöltötte az egészet!

Ami, ez a baba cipelős fél kézzel babakocsi tolós változat ismerős! :evil: És mindehhez Zsolti tegnap este 7400 gr volt!

Tényleg az én fiam vajon miért utálja a babakocsit???

Kép
Kép
patr

Pattikám!
Gyógypuszi a szépszeműnek!!!!!

Gratula a 92 %hoz!!! Ügyi a csajos nagyon!!

Új képek???
20150601134430

patr!
Nagyon ügyes a leányod, hogy ilyen jó lett a matek dogája....
Babakocsi: Hát Laura sem sokat van el benn...mert nagyon szeret nézelődni... így jobban szereti a kendőt.

d.dodó

Dodó!
Lizy nyugodtabb ma?

Bubu mindig bealszik a kocsiban :lol:
20150601134430

Koszi azoknak akik szavaztak!!!!!!
Legalabb ti vegyetek komolyan,millio hala aki voksol!!!!!

Az en fiaim nem unatkoznak a kocsiban: boxmerkozes folyik :D :D :D
Es ejszakankent a kisagyban szinten es reggel,hogy kie a kaja elobb... :D
Vendég

Katus, öreg mér a plorusstenosishoz. És tudod, hogy alapvetően nem sugárban hány. Inkább reflux az. Nem próbálsz sürítőt?
Nem árthat...

Kép
andkata

akartam irni: pylorusstenosis

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:47-kor.
20150601134430

Kata, ha kérhetném magyarul! :D
Vannak itt egyszerű, halandó kismamák is!

Kép
Kép
patr

Dóri, Viki, köszönöm Zsuzsi nevében is! :)

Viki vannak képek, ha Zsolti hagyja felrakom őket.
Vagy alszik, vagy szopik már két napja. Na jó, üvölt is közben időnként. És általában az ölemben alszik, tuti fáj neki. :cry:

Kép
Kép
patr

Pati: egy darab hólyag? És nem eszik? Miért a kúp? Mer tfájhat nekji és azért nyűgös? Én akkor adnék neki fájdalomcsillapítót, ha nem eszik, mert akkor nyilván fáj neki.
Nekem a jövő hét jobb lenne találkára.

Egyébként Adél is tiszta nyűg péntek óta. Tegnap kicsit jobb volt, de ma megint...

És most nyomott le egy cici-sztrájkot. Fél órán át küzdöttünk. Végül fekve hajlandó volt... De teljesen felhúz, tele a cici és nem hajlandó szopni!!!
Remélem segít a szoptanít...

Kép
andkata

Ja budaörsi tali: Kata, én innen tíz perc alatt ott vagyok Budaörsön. Nagyon szívesen összeszedlek, ha olyan helyen van a tali, hogy be kell mennem a városba, de innen én nem megyek felétek.
De egyelőre úgy tűnik nekem, hogy Budaörsön ketten leszünk Potykával! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

gyomorszáj- szűkület

Elég jól vagyok, csak fáztam nagyon. De lázam nem volt :shock:
Mi a nyavaja ez.

Pati: Ha fáj neki adjál kúpot vagy Nurophen szirupot.

Kép
andkata

Kata! az én gyerekem mindig eszik! Ezzel az eggyel nincs problémánk! Szerintem nem tud annyira fájni neki, hogy ne egyen! Zabagép, ami meg is látszik.
De igen, egy hólyag. Mi lehet? semmit nem mondott mást! Jó, akkor nem adok neki fájdalomcsillapítót, én is furán néztem a nőre. Csak esetleg azért, mert az gyulladáscsökkentő is.

Kép
Kép
patr

És ha valahogy az utadba kerülünk? :)
Merre mennél?

Kép
andkata

hooops laptető

Kép
andkata

Kata, én innen úgy mennék, hogy Páty, Biatorbágy, Budaörs.
De ha Budakeszire ki tudsz jönni 22-es busszal, akkor az jó nekem!
Az a Moszkva térről jön.

Kép
Kép
patr

Szerintem az ok.
Mondjuk nekem inkább a jövő hét.
Megbeszéljük.

Ha úgy látod, nagyon nyűgös Zsolti, adj neki szerintem nyugodtan fájdalomcsillapítót!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: