Hahó!
Elindult a reggelem

eddig Natiztam, mert nyügi volt, aztán mikor elaludt, végre volt időm zuhizni, egy kicsit mosogatni, és bekevertem egy lenmagos-búzakorpás kefirt tízóraira.... 12.10-kor
Az a helyzet, hogy rengeteg tejem lett, de ehhez tömtem magamba a szénhidrátot... most már kellett valami egészséges is
Muffin: nagyon kedvesek a vendéglátóitok, és jó, hogy tudsz tudósítani! Mindannyian nagyon izgulunk értetek!
Próbálok lépést tartani, most jegyzeteltem is
Akata: gratulálok a gyönyörű unokatesóhoz!
Kike: hogy vagytok?
Pinokkiót Oti is nagyon szereti, pici korában folyton az orrát csócsálta

Anyuéktól kapta Rómában.
Andi: Nati a macis mesekönyvet szereti a legjobban, amikor a maci a bilin ül
amúgy ezek a könyvek már Otit is kiszolgálták
Boldog hófordulót Vikinek!
Vkata, Véda: sajnálom az éhségsztrájkoló babákat! Kitartást nektek, egyszer biztosan rájönnek, hogy éhesek!
Wera: de jó, hogy vásárolgattál! Apa ügyes, Nórika csodaszép! Már én is rettentően vágyom egy kis ego-túrára, talán a hétvégén... addigra már biztosan meglesz a Merivánk... már az n-edik centit is visszavágtuk, csak odaadják már valamikor...
Ami: Áronnak jó kis életereje van... asszem, később sem lesz gondja az érvényesüléssel

csak győzd kibírni
Timi: lehet, hogy a kaki összefügg a tejjel?
Ne aggódj, még visszajöhet a tejcsi!
Képzeld tesóm 2 hónapja küzd azért a pár cseppért, és még most sem adta fel, és még most is van neki az a picike...
tényleg, valamelyikőtök ki akarta próbálni a szoptanít-ot. Ha van tapasztalat róla, meséltek? Köszi
Sziszka: ügyik vagytok az átrendezéssel. hogy neked mire van energiád! édesek lehetnek a papírbútorok
Bence, Csabi, Dórika, Emma babák mind gyönyörűek!
Csilla, nagyon cuki Toncsi vonalzós képe!
Marcsi, hogy van a derekad?
Véda, nagyon kíváncsi vagyok az almáspitédre!
Én is teszek fel mindjárt két gyors kutyulós nasit.