A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Látom nem vagyok egyedül, én sem tudtam belépni...

Süti, Te is tudod, hogy amíg nincs kész a ház nincs értelme füvezni és előtte ki kell írtani a gyomot. :wink:

Viki, ja vágni kell, de ha nincs, akkor sem bűntethetnek meg érte. :wink:

Astrid ez is ismerős. Pl. gáz nálunk is vác. A többire szerencsére nem volt szükség, így nem tudom mivel hová. :oops: Igen a határídő nem csak bosszantó, hanem felháborító. Náunk az építkezés alatt is párom írtotta a parlagfüvet, de mellettünk az önkormányzati tulajdont senki. :twisted: :twisted: Minket bűntetnek, ők nem csinálják.

Erika szép súly, de gondolom g. :wink: Tomit pénteken mértem meztelenül és akkor volt 7300g. Cm-ben 65 körül járunk.

Napok óta kókusztekercsre vágyom, megcsináltam, de ritka rosszul sikerült....

Mi még mindig nem gyógyultunk meg... ezért tegnap hívtam védőnőt mit csináljak. Ne adjak már semmit, de szeretne holnap látni. Remélem az oltást nem akarja beadni még.
bex13

Veronikáknak és Veráknak nagyon boldog névnapot kívánok.

Még nem olvastam mindent végig,de ami késik.....

Boboka,köszönöm a linket Kép megnéztem,hogy miről szól a könyv,de szerintem Barninak nincs alvászavara.Csak éppen rosszkor alszik,de amikor alszik,2,5-3 órákat alszik hason,tök nyugodtan,és bucira aludt fejjel ébred.Ma is egész nap szinte aludt,így gyanítom ma sem éjjel alszunk.

DENTINOX:Szerintetek éjszakára bekenhetem Barni ínyét?

Kép
v.andi

Ja,mérlegeltünk,180 grammot hízott egy hét alatt,így nem kell pótolni,hiszen 2 napig csináltam amit a védőnő javasolt.Szerintem a 7-7-5-5-3-3-1-1 fejés dobta meg a mennyiségem,és a tehén tea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Andi én már a telóban válaszoltam :lol: :lol: :lol:

Berni megkapta az első osanit adagot,kíváncsi vagyok meddig alszik!!!

Mára elköszönök,mert új szabály van nálunk 9-re legkésőbb gépek kikapcs,megfürödve ágyban összebújva tévézés,ha Berni is úgy akarja :lol: :lol:

sutimano76

Bex mi egyszer írtótunk füvesítés előtt.aztán fiúk kikapálták,majd bele a fű,még kicsit gyomos,de sűrű fűvágással az is meg fog szűnni,és könnyebb vágni mint a gazt nem is nő olyan gyorsan,nem bűntetnek ha nagyra nő,mert nem nő olyan nagyra!!!

sutimano76

na hahó :)Erika, Bex, micsoda méretek!!!!!!!4 nem semmi! én gyerekem nem tudom hány kiló 8) 8) 8) majd egyszer, ha eljutunk dokkerhez oltásra, akkor kiderül.. :roll:

Astrid, a csajok már mindent elmondtak előttem, drukkolok, h minden okés legyen!

Móni, Julcsi egy kis angyal, karöltve Babcika Jancsijával :D :D :D :D :D aztán majd jön a kamaszkor 8) 8) 8) 8) :wink: :lol:

Andi,
naná, h nem kevés a tejed. tehén-tea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azért a remény hal meg utoljára, lehet h az egész éjszakát keresztbe-kasba alusszátok ;)
a segítségedet szeretném kérni, a blogomba szerettem volna oldalra kitenni a lurkókról a vetítést, de nem jött össze :( lécciléccilécci püben elküldöm a blogom jelszavát, nagyon megköszönném !

vicger

Vera, Mogyoró, Isten éltessen benneteket!

Nagyon örülök, hogy Dorki végre otthon van!!! :D :D Remélem, hogy most már nagyon hamar meggyógyul!

Babcika, sok sikert a férjednek az elhatározásához!

Astrid, én nem is tudok mit mondani erre! Teljesen igazad van!

Viki, Dóri olyan tündéri!! (ahogy alszik, csudapofa! :D )

Móni, nekem megvan Linda Dillow-nak egy másik könyve is, A társ, feleségek könyve. Az is nagyon jó! :wink: Nekem nagyon sokat segített.

Mi voltunk ma a védőnőnél (Samukának már elvileg mondatokban kéne beszélni és szobatisztának lenni :shock: , hát nem beszél - bár ma reggel azt mondta, hogy "tittábatétel", este meg, hogy titta bugyi, és egyáltalán nem szobatiszta - esze ágában sincs :wink: ), szóval Mese 66 cm és nincs 6 kiló (5988gr, ha jól emlékszem, de nem biztos), de most Dorka megnyugtatott, miért kéne több legyen, két hónap alatt csak összeszed egy kilót, hogy megduplázza a súlyát! :roll:

Mennem kell, mert Micukának görcsöt kap a lába a gépre-várakozásban :wink: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Veronikának nagyon boldog névnapot!

Mivel régen nem volt külön Vera nap, így mindig ezen a napon tartottuk a névnapom, és ez nem is változott!
Mindenkinek Kép

Megkaptuk a szurikat, és nagyon sírtunk! itthon is alig tudtam megnyugtatni, kellett hozzá legalább 40 perc.

mindent elolvastam, de nem hiszem,hogy tudok is mindenre reagálni, bocsi.

Astrid: ez elég durva, de már olvastam, hogy beszéltetek ügyvéddel.tőle okosabbat úgysem tudok mondani. remélem minden a legjobban fog alakulni.

Timi: de jó, hogy már otthon!!!!!!!!!!!

Madar: Julcsi nagyon figyelmes

Babcika: Jancsika is édes lehetett. Apának drukk a leszokáshoz!

Bex: Tomika nagyon cuki a nyuszival

most ennyi, mert Mókuska itt van az ölemben, és már csak magának szeretne!

mindenkinek szép álmokat!
Kép

KépKép
Kép
s.vera

Kép
v.andi

Sziasztok!

Csak gyorsan...

Köszönöm a dícsérő szavakat Máté nevében is.

Veronikának és Verának nagyon boldog névnapot!

Timi, örülök, hogy haza mehettetek, és remélem mielőbb teljesen rendbejön Dorki.

Viki: Megzabálom (még mindig) Dórát. Annyira édes, ahogy szundizik. És irigykedem, mert Máté pihiszékben sosem alszik el, máshol is csak ímmel-ámmal napközben.

Erika: Nagyon szép méretek!

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok lányok!
Boldog névnapot Veronikának és Verának!!
Csak azért álltam neki ennek a gnóm nyuszinak,mert amikor Bexel nézelödtünk,enyhén szólva ideges lettem,milyen árba adják!
Gondoltam egy probálkozást megér,annak meg külön örülök,hogy ennyire tetszik Tomikának!!
Szabás minta az nincs,de egyszerű! A lényeg hogy kilehessen tömni a fejét!Ja és ne használjatok textil filcet mert nem nyál álló!! :D :D Kép ez a probálkozás Kép ezt ma csináltam !! :D ez Bex szerint már tökéletes :D

Kép
lipót beatrix

Andi én nem tudom.... lehet nem lesznek baktériumok, meg a tápértéke sem változik.... de az biztos, hogy büdös és hiába rázom a kivált részecskék nem oldódnak fel. Darabos marad, én nem adtam neki oda.
bex13

Tpk, mèg olvasni is ijesztő.Férjecske nem semmi.sehogy nem lehetett volna benn tartani?

Bex,Bea,lehet,hogy a màsodik tökélezes,de szerintem az első az igazi,pláne,hogy csíkos.nagggyon teccc a nyussssz.Sajna ma nem jött össze napközben a pihi.

Lina,nagyon èdes az elcsípezt mosoly.

Tengdi,fürdő-takarítás :twisted:

Kata,jobban vagy?szerintem se vàj,doki,es gyogymanok neked is.

Nem jutottam a vègère,sőt,semeddig,de lekopogom,extra halványan bekentem dentinoxszal a fogacskát,és alszik Barni,ìgy en is futok pihenni.nyugodalmasat mindenkinek.

Kép
v.andi

Jaj de nagyon jók ezek a Nyuszók! :):):) Nekem is az első tecc nagyon! :)
Lehet, hogy én is bepróbálkozom egy ilyennel... illetve kettővel, biztos kell Atinak is... Luca úgy is, úgy alszik el, hogy fogja az ujjam, úgyhogy neki biztosan lesz alvókája....

fúú, ma olyan finomat ebédeltünk... illetve vacsoráztunk.. mert mindig minden közbejön húsnapon biztosan, s ma is 5órakor tudtunk enni, mert hogy akkor már megvártuk Éviéket, nekik edzés volt. Na szóval
Atesz készített csirkét stroganoffosan, annyi különbséggel, hogy sárgarépát is tett bele, én kecskesajtot grilleztem, hozzá egy waldorf saláta, és egy káposztasali figyelt be.. nyammmmmmmmmmm... sajna a csúszás miatt csak egyszer ettem :( 8) 8) 8) 8) pedig... na mindegy.
Már csak 10 nap van hátra a 90ből :)
ja, s kicseleztem Vica zöldségundorát. Készítettem Barbie-s krumplipürét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szép pirosat :D:D:D:D főztem/pároltam céklát, kis só, kis kömény, aztán lepürésít és hozzáad a krumplipüréhez, vaj, tejszín. Finom és piros. Igaz, h Ati még csak megkóstolni sem volt hajlandó, de Évi evett belőle rendesen.

vicger

Hát igy iparkodjon az ember a tökéletességre :D :D :D
Kriszti gratulálok ezt nagyon ügyesen megoldottad :D
Igy legalább evett kicsi lányod.
Én ha annak idején nem volt hajlandó enni Bex egy túri rudit engedtem neki,igy legalább tudtam hogy valami van benne :D :D

Kép
lipót beatrix

Kriszti nagyon kreatív vagy és furfangos! :wink:
Timit már kérdeztem a grillezőkről régen...hogy milyen van neki...de válasz elmaradt......most téged nyaggatlak akkor, hogy milyen fajta a jó, összecsukós....vagy egylapos.... ???
a csirke milyen stroganoff módra? nagyon jól hangzik ez az estebéd!
nekem nincs ihletem se, meg hangulatom se kreatívkodni a konyhába......csak megenni lenne :lol:
pedig hétvégén muszáj lesz....vendégek jönnek... :roll: :roll:

KépKép
KépKép
zsalyam

Nekem is 1-es nyuszkó jön be!

Barninak és Mamájának is extra adag álomcsillag a szemükre.

Jó éjt!

KépKép
KépKép
zsalyam

Orsi, isteni volt a csirke :D:D:D:D
grill: mindegyik jó ;) nekünk elektromos asztali van, egylapos, szeretem. Volt egy másik elektromos, az rácsos, azt nem szeretem :) Összecsukósom még nem volt, de szerintem nem rossz, hamarabb kész az étel...
Bea: óóó hát örülne a rudinak az fix :D én kevésbé ;) s majd pár év múlva meg majd jön nekem a fogyókúrával ;) éljen a prevenció :D

Andi, álomport a kicsi fiad szemére... ;)

vicger

Jelentem becsületesen végigolvastam a lemaradásom!!! (mire a végéhez értem, így mindig megnőtt pár oldallal - ami nem feltétlenül baj) :wink: :wink: Most már csak az aktuális dolgokra reagálok.

Viki: én is "miaszösz...", csak nekem is hiányzik a nyelvvizsga a diplomához. :wink:

Dorkának sok- sok ++++++ örülök, hogy hazamentetek!!! :lol: :lol:

Kriszti: Eger - hazai vizek. :) Mi áprilisban bizti megyünk. - keresztelő és egy esküvő.

Dórának gratulálok az első fogacskához!!!!

Manónak pedig gratula a telekhez!!!

Tpk ++++++++++

Bibi: a szobatisztaság nálunk is téma, de nem igazán hajlandó. (pedig tudja, de nem. Majd kialakul. :lol: :lol: ) Szívecske: :lol: :lol: Nekem anno perec volt. Érdekes, mert páromnak is perec. :shock: (kb ilyen szemeket meresztettem, mikor mondta.)

Astrid: bírság :evil: :evil:

Remélem nem hagytam ki senkit. :oops: :oops:

jaaaa, és nem kinevetni, de elkezdtem a jogsit. (ebben a döntésben Ti is segítettetek. Így már mi is el tudunk majd menni a hétközbeni talikra.) + a gyerkőcökkel is kimozdulhatunk. (játszi - mivel nincs a közelben, ...stb)

Boldog névnapot Mogyorónak és Verának!!
Kép

spickey

Spickey... dehogy nevetünk ki!!!! hajrá hajrá... szurkolok nagyon a jogsihoz!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Köszönjük az álomkommandót.21-23ig volt alvás(ez nagy szó), majd bevártuk a szokásos fél12-12 közöt érkező kaksit,most alvás van.remèlem ezúttal nem kelti fel semmi.jóccakát :)

Kép
v.andi

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!

Kép

Andi... remélem tudtál aludni és pihenni... milyen volt az éjszakátok?

Remélem a mai éjszakánk jel arra, hogy innentől visszatérünk a régi kerékvágásba.... :wink: mert Dóri elaludt fél 12-kor és 7:20-kor ébredt... (le se merem írni.... :oops: :oops: :oops: :oops: ) végre tudtam aludni... igaz én még megnéztem egy filmet aminek fél 2-kor volt vége... :P :P 8) 8) :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Ma megyünk oltásra háromnegyed 1-re... kettőt kap Dóri is, mint ahogy sok babó társa .... :wink: :wink:

Apika most telefonált, hogy nézzek körül az íróasztalon, mert nem tudja hol a pénztárcája... természetesen itt van előttem... (de gáz ... magamtól észre sem vettem... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: ) most jön haza kb 15 km-ről... még jó, hogy ilyen hidegbe nem állnak kint a zsaruk.... :wink: :wink:
vikiviktor

Spickey, hajrá jogsi!!! Legalább tudunk majd veled is talizni!!

Timi, de jó h már otthon vagytok!! Hurrá, gyógyulgassatok!!

Andi, én ma utalom is a pénzt!

Astrid, mi is minden évben félünk a bírságtól a telek miatt! De ez már a szemétség fogalmát is kimeríti amit művelnek! és mi is Gödöllőhöz tartozunk! :evil:

T-pk, férjed hogy van?? Jelentkezz ha tudsz!

Viki, Zsú 5 és fél hónaposan kezdte Bendét hozzátáplálni!! Olyan édes mikor eszik mert még szopizza a kanálról a cuccot!! :D

Bibi, szívecske tuti jel nekem hóember volt!! :shock:

Vera, sajnálom a szuri utáni sírást!! Eddig nekünk ilyen még nem volt.

Andi, nekem is különválik az anyatej 3 nap után nagyon ahogy az enzimek bomlanak le benne, nekem sincs gusztusom odaadni, így lefagyasztom gyorsan! Cipős link nagyon tuti!!

Vicger, már csak 10 nap!! Te jó ég!! Minden elismerésem!!

Bex anyu, akkor is nagyon ötletes ez a nyuszó project!!! :D

Madar, mai gyümölcs Julcsitól?? tegnap az annyira aranyos volt!

http://www.newgreenways.net/homeopatia/osanit.htm annak aki nem tudná!!

Lányok köszönöm a gyógymanókat most már kezdek megmaradni! Anna-féle fokhagyma tegnap méz nélkül is nagyon bejött(inzulinom szalutál a méztől)+ lilahagymát ettem. Náthám mintha javulna csak az orrom fáj. Torokfájás a múlté, kicsit mintha még a hörgöimet érezném, de sokkal-sokkal jobb!

Kép
kata05

[quote="vikiviktor"]
írta:
vikiviktorRemélem a mai éjszakánk jel arra, hogy innentől visszatérünk a régi kerékvágásba.... :wink: mert Dóri elaludt fél 12-kor és 7:20-kor ébredt... (le se merem írni.... :oops: :oops: :oops: :oops: ) végre tudtam aludni... igaz én még megnéztem egy filmet aminek fél 2-kor volt vége... :P :P 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Hát ne is írd le!! :lol: Nekünk katasztrófa volt, amilyen rendes volt az első 6 hétben most valami pocsékak az éjszakák egyet-egyet kivéve! Pedig már próbáltam délután sokszor cicire tenni,rászoptatni de az "LLL"-féle tanácsok nekünk nem válnak be. :shock:

Kép
kata05

Szép jó reggelt! :)

Előszöris köszönjük Mindenkinek a köszöntéseket ... mondtam Veronikának, hogy nagyon sok kedves üzenetet kapott. :)

Bex: olvasom, hogy még mindig nem gyógyultatok meg ... mi a gond még?

Andi: mi használjuk éjszakára is a Dentinoxot. Barni hízás szuper :)

Süti: új szabály ... helyes ... magatokra is figyelni kell :) :wink:

Kriszti: ahogy írtam is már, azért kapok ízelítőt a kamaszkorból is ... gyanítom, mire gondolsz :roll: :wink:
húúú, már csak 10 nap, na most aztán irigy vagyok ... de millllen finomakat írtál :) Barbies krumplipüré
Kép
Kép
Kép ugye, tudod, hogy most adtál ötletet :)

Anna: köszönöm a ajánlást (könyv), jegyeztem :)
Sztem semmi gond Samukával .. majd szobatiszta lesz, amikor eljön az ideje és beszélni is fog, ha akar :)

Vera: kicsi Zoé babának hatalmas puszik a bibire ...

Beatrix: ezek a nyuszik csudák, én lenni nagyon béna ezekhez, de lehet, hogy egy ilyennek én is neki ugrom. :wink:

Spickey: jogsi :) na, csak ügyesen ... majd a vizsgához drukkolunk, addig meg tessék tanulni, meg gyakorolni :)

Viki: örülök, hogy újra alakul az éjszaka :)
Mi apink is most jön haza, mert elfelejtette itt hagyni az anyagot, amiért jön a könyvelő :lol: :lol: :wink: :wink:
Délutánra drokkok mennek +++++ de minden rendben lesz :)

Kata: örülök, hogy jobban vagy, de azért még kurálgasd magad.
Ma nem szolgáltak ki, magamnak készítettem a gyümölcstálat :)
Éjszaka :? Nem is emlékszem, hogy írtad :oops: valahogy az élt bennem,hogy Lőrinc átalussza az éjszakákat .... egyébként a mai nekünk is borzasztó volt, alvás 9-kor aztán 2-kor kaja, majd 4-kor és onnantól félóránként felkelt :?

KépKép
KépKép
madar

t-pk: hogy vagytok?

Timi: Dorka baba hogy van?

KépKép
KépKép
madar

Szép reggelt mindenkinek!

Mókuskám még alszik, így már megfőztem magamnak a rizst ebédre!

Tegnap kimaradt még:

Rita: nagyon édes Máté, és örülök, hogy kezdenek rendbe jönni a dolgok, biztosan nagyon csini nózija lesz, és nyoma sem marad semminek rajta!

T-pk: párod hogy van, és te? gondolom, hogy megrémültél. Remélem semmi komoly, és hamarosan jobban lesz! A konyha, próbáld úgy felfogni, hogy most lesz egy új konyhád!

Spickey: én is gondolkodtam már a jogsin, de előbb a sulit akarom befejezni, és ahhoz még kellenek a nyelvvizsgák, és sajna az sem lesz kevés pénz, így a jogsi még várat magára, neked sok szerencsét majd a vizsgákhoz, addig meg jó tanulást!

Viki: gratulálok a jó éjszakához, én már nem is emlékszem mikor néztem utoljára tv-t sokáig, max délután.

Andi: remélem még ti is alszatok!

KépKép
Kép
s.vera

Szép napot!

álmos vagyok.... mostanában szinte mindig :lol: pedig nagyjából alszunk éjjel, 10től-3ig, akkor jön mellém, s innen én hatig, ő meg kedve szerint. De nekem ez kevés :oops: :( :lol: :lol: :lol: Igaz, hogy lehet, korábban kellene lefeküdnöm, nem éjfélkor... meg egy hétvége sem ártana már....

Andi, naaaa, ? mizu éjjelileg?
Kata de jó, h jobban vagy!
Móni :D kíváncsi vagyok, Julcsi mit szól majd a Barbies krumplihoz :D
Van sárgarépás változata is, hivatalosan Holland krumpli a becses neve, az sem rossz. Legközelebb, ha kapok brokkolit, akkor zöldet kreálok, meg mellé pirosat és natúrt, s kinevezem magyar zászló köretnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

főzök még egy kávét...

tényleg, fogyisok hogy bírjátok? bűnözés és társai?
Ma reggel, mikor készítettem a tízórait a nagyoknak, majd meghaltam egy vajaskiflis tejeskávés reggeliért........ jaj.. most is jöhetne :lol: :lol: :lol:

vicger

tényleg Rita, nózitoknak nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!! bocs, hogy csak most, de agyam már nem sok van :oops: :oops: :oops: :oops:

Babcika, cigiügyben mizu?

Scoop, gyüminap hogy ment? savad?

vicger

én elég jól bírom, biztosan valamit rosszul csinálok, mert még élvezem is, vagy ez csak azért van mert ez még csak a 10. nap!
csak kicsi bűnöm van, zöldségnapon rántott cukkinit ettem, ebből csak a panír bűn, de néha megengedhető, remélem!
tegnap nekem is kimaradt a vacsi, elfelejtettem, és este 8-kor jutott eszembe, de már nem ettem!

KépKép
Kép
s.vera

Kata: megint elfelejtettem, hoy jobbulást, bár már olvastam, hogy kicsit jobb

Bex: ti is gyógyuljatok meg hamar

KépKép
Kép
s.vera

Floranan, Petra, Piciibo és a többiek hol vagytok, remélem minden ok!

KépKép
Kép
s.vera

t-pk - basszus.....ez naon durva. Azzé te párod sem egy eccerű eset..:)))

madar - julcsi nagyon édes a reggelivel:)

verocskáknak utólag minden jót és sok puszit! (nekem nincs naptáram assem tudom hol tartunk januárilag..... csak a napokat követem a fogalmazásgátló miatt..:))) arra rá van írva....

nyuszik . -nekem is első tecc!:)))

grill - tényleg nem válaszoltam.. bocsi..... - de azzé mert magamban jót nevettem..mert nálam a grill az a sima teflonban sütni..... csak ugye amit igazából grillezni kéne az így készül... és már rááll a nyelvem a grillezettrre..pedig nem az....:)))
tavasztól az más..:))))) aaakkor beüzemellődik a kinti grill...nyaaammi azt imádom.... a tűzzel készült kajcik olyan finomak....

súly - én aszittem dorki picike... de rájöttem persze, hogy kisebb hiszen
mi 3000 rel jöttünk ki a kórházból..... szval meglepódtem amikor mondták, hogy húúúúú mekkora

pasizás - volt egy 10 hónapos szöszi férfiember a szomszéd szobában:))) dorki leste nézte naagy szemekkel..... és csendben mindent eltanult tőle....:)...pl a kiskölök nagyon magas hangon beszélt néha - nnna dorkinak 2 nap után:))) olyan magas hangokat próált kiadni hogy néha hang is bennszorult
a kiskölök ugye mindenért nyúlt.. - azóta dorki is.. ha meglát vmit rögtön nyújtja a kis kezét hogy megfogja:))))

dorki - most jötünk meg kórházból - szombat este lesz az uccsó szuri akkor talán a kanült is kiveszik.....mert most pont a szopis elalvós kezében van és nyűgisen alszik el mert nemtudja bekapni....
utána már csak szájon át kap valamiket......
hjajjj..... talán lassan túlvagyunk ezen is.....

basszus osanit - a picen nézzem mit hova?
de most jut eszembe párom ma érden lesz de tesójáék is mennek beugranak pesttre....... hova kéne menni érte? az útban van? Totál nem ismerem a pesti dolgokat..
segítsetek nem akarok sokáig lógni az árával.....

KépKép
dorkamartini

képzeljétek én ráálltam a mérlegre egyik nap kórházból hazaugorva és 54 volt..- megijedtem rendesen.....3 nap alatt mínusz 2... nem jó mert legyengülök aztán mi lesz... azért egész nap egy 7 kilóst hordozni kell az energy....
mondom abbahagyom a diétát ..... de képzeljétek nem ment....:)))
így annyira örülök minden ételnek.. úgy meg csak eszik az ember....
szval kihagytam a gyüminapot és ennnyi:)))))))
nekem nagyon bejön ez a rendszer:))))))
sztem totál ráállt a szervezetem...:)...ja és vissza is mentem 56ra:))) de így a normális... csak a sok idegeskedés vitte le sztem...

pedig kriszti mán készítettem a téglákat a zsebeimbe:))))))))

KépKép
dorkamartini

90 napos ... ha ezek a délelőttök, meg a vendégeskedések nem lennének, egészen jó lenne, még idáig ellenálltam a kísértéseknek, pedig van bőven, mivel elég mozgalmas életet élünk, állandóan megyünk valahová vagy jön valaki, és korábban sosem voltam olyan, hogy vendégségbe nem eszem, mert fogyozók stb. de most igen, ezt most végig szeretném csinálni úgy, ahogy kell ... na, jó, azért volt már olyan, hogy elő kellett vennem Téged, Kriszti, hogy na, hát ha Te kibírtad, akkor ki kell nekem is ... szval még megy és tudatosan nem állok gyakran mérlegre, de érezhető, látható már az eredmény :wink: ... apa is megjegyezte már :D

álmosság van nálam is, de én az időnek tudom be, ja meg persze aludni is jó lenne éjszaka :roll: erről jut eszembe .. kávé ... na, azt mióta megy a 90 napos alig iszom, szinte csak fehérje napon :) és azt hittem, hogy ez nagyon fog hiányozni, de nem okoz olyan nagy gondot .... kávéról meg jut eszembe... Bibi, bocs, hogy nem reagáltam, talán tegnap írtad, kösz-kösz jól esett volna nagyon egy kv, de annyira beleástam magam az itthoni dolgokba ... :? de majd vmelyik köv. fehérje napon :)

KépKép
KépKép
madar

fúúúúú gyereknek én is naon rossz evő voltam
krumplipüré, rántotthús, sültcsirke szárnya....és nagyjából ennnyi
reggel nem bírtam enni - szabályosan rosszul voltam az első falatoktól... persze ha anyu nem tukmálta belém elkezdtem szédülni.....

nálam az jött be ha anyu kis katonákat csinált (kis falatokat) és játék közben elnasiztuk.....

akkor kezdtem jobban enni mikor elkezdtem sportolni.....

a zöldségeket meg őszintén gimi után kezdtem normálisan megenni

KépKép
dorkamartini

Timi: örülök, hogy jól vagytok, Dorki babának nagy-nagy simik, puszik és gyógyerők :)
Osanit: most Sütinél van, vele kellene kontaktálnod, mert tegnap az Ő párja hozta el.
Dorka basszus 54 kg? nem semmi, de az 56 is szuper ... mikor leszek én annyi????? ... pozitív gondolkodás, igaz Viki? .... úgy 80 nap múlva :) :) :)

KépKép
KépKép
madar

és

nagyon megszeretném köszönni, hogy így szurkoltatok dorkinak.. tegnap amikor olvastam, hogy mindenki hogy örül, hogy itthon vagyunk még el is pityeredtem:)
olyan nagyon kedvesek vagytok. köszönöm

KépKép
dorkamartini

madar...... széééépen lassan
nyárra bombanők leszünk:)))....de sztem 1-1 kiló is szép eredmény ne akarjatok hijjedegyorsan fogyni..... azért babákokhoz kell ám az erőnlét:))....ne essetek át a lovon irgumburgum
olvastam ám vmit, hogy nem ettél eleget.....

KépKép
dorkamartini

na meggyütem oszt be nem áll a szám:))))))))
dorki lassan ébred...... Kép

hűű ma este csokiiiiiiii:)

KépKép
dorkamartini

eegen, tudom ... nem így akartam, csak egyszerűen annyi minden összejött, hogy megcsúsztam a kajával, és amikor meg már tudtam volna, akkor meg már nem kívántam ... plussz nemalvás, de most igyekszem és figyelek, hogy reggel, délben és este is egyek ...

KépKép
KépKép
madar

jobban szeretjük, ha be nem áll a szád, mintha nem vagy :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

mi holnap ünnepeljük a névnapomat, mert akkor este ehetek sütit, már alig várom!

Timi: mi csak örülünk, ha be nem áll a szád, már úgyis nagyon hiányoztatok, és olyan jó olvasni, hogy jobban vagytok, és ilyen boldogok!

KépKép
Kép
s.vera

mi holnap ünnepeljük a névnapomat, mert akkor este ehetek sütit, már alig várom!

Timi: mi csak örülünk, ha be nem áll a szád, már úgyis nagyon hiányoztatok, és olyan jó olvasni, hogy jobban vagytok, és ilyen boldogok!

KépKép
Kép
s.vera

nem engedi elküldeni ez a hülye net, mindig visszadob , de még próbálkozok

KépKép
Kép
s.vera

Vera:):):):) dehogy csinálod rosszul :D:D:D az embernek szabályosan jól esnek ezek az ételek, illetve, h külön eszi a fehérjét meg a ch-t. Nem véletlenül ;) egyébként a panír sem bűn, mert zöldség napon is lehet enni egy szelet kenyeret, na azt megetted panírként ;)

egyébként tényleg totál rá lehet állni, meg kattanni az effajta evésre.. nekem pl abszolut nem hiányzik a húshoz pl a krumpli, vagy a nehéz kaják és társai...

50 kilóztok itt...

vicger

és most elküldte háromszor :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
Kép
s.vera

Timi, mondjad csak, szeretjük :):)

Móni, naná, h látszik! :wink: :wink:
Vera,de jó lesz :)
anyum küldött csomagot, benne mandulás vaníliás kiflivel 8) rá se néztem, nehogy elcsábuljak :lol:

vicger

Sziasztok!

bocsi, de megint csak a szokásos gyors bekukk :oops: :oops: :oops:
lányom alszik, addig megpróbálok gyorsan lezuhi, kaja stb., és irány séta :)

Dorka, nagyon örülök, hogy otthon vagytok :) Nagyon szorítottunk nektek. Dorkinak nagy puszi a fejecskéjére

Andi, bocsi bocsi, de mivel visszaolvasásügyileg megint egyenlő vagyok a nullával :oops: :oops: :oops: lécccci léccccci léccccci írd meg nekem priviben, hogy végül is én is kapok e osanitot (vagy későn rendeltem és lemaradtam :cry: :cry: :cry: :oops: ), mert akkor ma utalom a pénzt gyorsan gyorsan gyorsan 8) 8)

És megint majdnem lemaradt :oops: :

Veronika, Vera, nagyon boldogságos névnapot kívánok néktek :)

Kép

Pussssssz Istennők, szép napot mindenkinek

(ja, - 2 kilónál járok :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
csak az a gáz, hogy egyszerűen a torna nem fért eddig bele a napjaimba :cry: :cry: . Pedig tök jó kis napirendet írtam :), hogy minimum 3-4 tornának lennie kell egy héten. Egész héten kb. éjfélkor lett volna időm, akkor meg már inkább alvás
:P no de majd ma!!!!! )

És ez is mindig lemarad: nagyon ügyes mindenki a fogyival, tényleg Istennők vagyunk :oops: leszünk 8) :P :P :P :P
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: